MENY

C More Hits

05.50Pippi Långstrump på de sju haven En dag kommer en flaskpost till Pippi. Flaskan innehåller ett meddelande från hennes pappa, kapten Långstrump, som fångats av sjörövare i Söderhavet och nu ber sin starka dotter om hjälp. Pippi tvekar inte en sekund. Tillsammans med Tommy och Annika ger hon sig genast iväg mot Söderhavet. Pippi Långstrump på de sju haven är regisserad av Olle Hellbom och för manus stod Astrid Lindgren själv.

07.30Apstjärnan Föräldralösa Jonna drömmer om en mamma. En dag rullar en skruttig bil upp framför barnhemmet men ut kommer en Gorilla! Jonna följer tveksamt med Gorilla hem till skroten där hon bor. Allt är annorlunda men Gorilla visar sig vara den finaste mamma Jonna kunde få. De har det bra tills en kommungubbe hotar familjelyckan. Svensk barnfilm av Linda Hambäck (Gordon & Paddy) efter Frida Nilssons bok.

08.45Nelly Rapp - Monsteragent Nelly och hennes hund London ska tillbringa höstlovet hos morbror Hannibal. Men han lever inte det lugna liv på landet som hon trott - han är en hemlig monsteragent! Snart har Nelly blivit indragen i ett spännande äventyr i en helt ny värld full av vampyrer, spöken, varulvar och frankensteinare. Nelly Rapp - Monsteragent bygger på den populära bokserien av Martin Widmark och Christina Alvner.

10.15Rasmus på luffen Svensk familjefilm från 1981 baserad på Astrid Lindgrens "Rasmus på luffen". Rasmus bor på ett barnhem. Hans högsta dröm är att ha en egen mamma och en egen pappa, så en dag bestämmer han sig för att rymma. Redan första morgonen träffar han på en luffare. Han undrar om de inte kan slå följe – och så börjar deras slingriga och spännande väg tillsammans.

12.00Inside Job Finanskrisen 2008 var en global härdsmälta som kostade över 20 biljoner dollar och resulterade i att miljoner människor förlorade sina hem och sina jobb. Denna lika fängslande som avslöjande dokumentär visar att krisen var ett resultat av högst mänskliga faktorer och ett system fullt av korruption. Matt Damon står för berättarrösten till Inside Job som vann Oscar för bästa dokumentär.

13.43Dancing Through Christmas Romantiskt drama i juletid där vi möter Michael, brandman och ensamstående pappa till Lily som tränar balett. Deras tillvaro vänds lite upp och ned när en video när de båda dansar postas på internet och blir viral. I samma veva träffar han Lilys danslärare Olivia och ljuv musik uppstår. Men Olivia kämpar samtidigt med att försöka rädda sin dansstudio så att hon inte ska behöva stänga och flytta.

15.10Svensson, Svensson När mamma Lena blir erbjuden ett spännande jobb i Stockholm börjar hon helgpendla mellan huvudstaden och Vivalla. Efter en tid blir längtan efter Lena för mycket för Gustav, så han säljer huset och ger sig av mot äventyret i Stockholm, där ingenting kommer att bli sig likt igen.

16.33Second Act Komedi om 40-åriga Maya (Jennifer Lopez) som slitit hårt på stormarknaden där hon jobbar men trots det blir hon aldrig befordrad. Hon beklagar sig för sin kompis Joan, vars datakunnige son på eget initiativ knåpar ihop ett fejkat CV åt henne. Plötsligt blir hon helt ovetandes headhuntad till ett chefsjobb som hon inte kan låta bli att acceptera. I komedin "Second Act" syns även Vanessa Hudgens, Leah Remini, Treat Williams och Milo Ventimiglia.

18.12I, Tonya Verklighetsbaserad dramakomedi om konståkaren Tonya Hardings liv och karriär, från barndomen till attacken mot OS-konkurrenten Nancy Kerrigan, ett kriminaldrama iscensatt av hennes make Jeff Gillolly som skulle göra henne världsberömd. Titelrollen i I, Tonya spelas av Margot Robbie (Wolf of Wall Street, Suicide Squad) som blev Oscarnominerad för sin insats.

20.07The King's Speech Kung George VI av Storbritannien, nuvarande drottning Elizabeths far, hette egentligen Albert och fick axla manteln när hans äldre bror abdikerat. Men Albert led av svår stamning och desperat vänder han sig till den färgstarke logopeden Lionel Logue, som använder sig av något okonventionella metoder. Det rosade dramat "The King's Speech" belönades med fyra Oscar, däribland för bästa film.

22.00Klovn Forever Fem år efter förra filmen är Frank och Casper tillbaka i en ny galen komedi. Här står vännerna vid ett vägskäl när Casper bestämmer sig för att flytta till Los Angeles på egen hand för att satsa på karriären. Men för att rädda vänskapen åker Frank efter och nu följer snart en rad fullständigt besinningslösa upptåg och äventyr i änglarnas stad.

23.36Our kind of traitor Det brittiska paret Perry (Ewan McGregor) och Gail (Naomie Harris) semestrar på en marockansk turistort när de av en slump lär känna en levnadsglad bankir (Stellan Skarsgård) och hans familj. Det visar sig snart att han jobbar åt ryska maffian men är på väg att hoppa av, och behöver hjälp för att ta sig till England. Thrillern Our Kind of Traitor bygger på en roman av spionmästaren John le Carré.

01.20Burn after reading En fåfäng statstjänsteman, en försupen CIA-agent och två infantila träningsinstruktörer – det är några av de udda typerna i en snurrig svart komedi om ett inte helt välplanerat utpressningsförsök. För manus och regi står bröderna Coen (Fargo, No Country for Old Men) och i den stjärnspäckade rollistan syns bland andra Brad Pitt, Frances McDormand, George Clooney, Tilda Swinton och John Malkovich.

02.55A Royal Affair Rosat danskt historiskt drama om den förbjudna kärleksaffären mellan den danska drottningen Caroline Mathilde (Alicia Vikander) och livläkaren Johann Friedrich Struensee (Mads Mikkelsen) i slutet av 1700-talet. Den hemliga relationen sker samtidigt som Danmarks hov går igenom en kris och kungen, Kristian VII, är oberäknelig och maktfullkomlig.

05.07Lill-Zlatan och Morbror Raring Ellas föräldrar ska resa bort och hon ser fram emot en drömvecka tillsammans med sin favoritmorbror Tommy, hennes bästa vän i hela världen. Men plötsligt står en främmande man i hallen - Steve som är Tommys nya pojkvän! Nu måste Ella försöka hitta på en rad upptåg för att bli av med Steve, så att hon får ha sin bästis för sig själv. Svensk familjefilm efter Pija Lindenbaums bästsäljande barnbok.