MENY

C More Hits

07.25Elling Elling är 40 år gammal och har levt ett skyddat liv med sin mamma. När hon dör skickas han till en institution, där han möter Kjell Bjarne. Elling är ängslig och obstinat medan Kjell Bjarne är naiv, energisk och tokig i kvinnor, men när de släpps ut i samhället och får dela lägenhet växer en nära vänskap fram mellan dem.

08.55Under körsbärsträden Sentaro driver en kiosk med dorayaki, en slags fyllda pannkakor. När Tokue söker jobb i kiosken är han först tveksam, men när han får smaka hennes fantastiska bönpasta välkomnar han henne med öppna armar. Tillsammans gör de succé, och när de öppnar sig för varandra förändras båda deras liv.

10.45Life Fotografen Dennis Stock får 1955 i uppdrag att porträttera den lovande skådespelaren James Dean. De ger sig ut på en resa över USA som resulterar i vänskap och ett legendariskt fotoreportage i tidningen Life Magazine.

12.35TT: Closer to the Edge Varje år samlas några av världens bästa motorcykelförare på ön Isle of Man för den legendariska tävlingen Tourist Trophy. Det 60 kilometer långa landsvägsloppet går på slingriga vägar och kräver det yttersta av förarna - under loppets mer än 100-åriga historia har fler än 200 deltagare omkommit.

14.20Antboy 3 Pelle Nøhrmann är en helt vanlig skolpojke, tills han blir biten av en myra – ett bett som ger honom superkrafter. Han ställs återigen inför ärkefienden Loppen som nu backas upp av en ond företagsledare.

15.45Snobben: The Peanuts Movie Snobben arbetar med en roman om flygaress under första världskriget och förlorar sig i heroiska fantasier om sig själv som modig pilot. Samtidigt försöker Karl närma sig den lilla rödhåriga flickan som har flyttat in i kvarteret - allt för att vinna hennes hjärta.

17.10Ice Age 5: Scratattack Det femte animerade äventyret om Manny, Diego, Sid och de andra istidsdjuren. Ekorren Scrats ständigt pågående jakt efter nötter leder till en bisarr kosmisk dominoeffekt som till slut hotar jordens existens. Kompisgänget inser faran och lämnar sina hem för ett episkt uppdrag.

18.45Kung Fu Panda 3 Kung fu-mästaren Po återförenas med sin far och träffar andra pandor som lever tillsammans i en bergsby. Men hela Kina hotas av den odöde mästaren Kai, som förvandlar andra kung fu-krigare till jadesmycken. För att besegra Kai måste Po träna sina nya panda-kompisar i kung fu och ta hjälp av dem.

20.20Fantastic Four Det här är ursprungsberättelsen om det populära Marvelgänget - en samling forskare som under ett experiment råkar bli teleporterade till en mystisk dimension där deras kroppar förändras för alltid. Med sina nyvunna krafter måste de försöka rädda jorden från undergång.

22.00Fast & Furious 7 Dominic Toretto och hans fartfyllda kriminella gäng har sedan länge dragit sig tillbaka från brottets bana, men det förflutna hinner ikapp de forna kumpanerna och de tvingas åter stråla samman och konfrontera sina fiender.

00.15Deadpool Den kaxige legosoldaten Wade kidnappas och utsätts för ett brutalt medicinskt experiment. Det förstör hans utseende, men ger honom superkrafter. En bitter Wade döper om sig till Deadpool, beväpnar sig till tänderna och börjar planera en gruvlig hämnd.

02.00The Gunman Legosoldaten Jim Terrier är på uppdrag i Kongo där han träffar läkaren Annie. Men han tvingas lämna landet i kaoset som följer efter ett dödligt attentat mot en minister. När han flera år senare återkommer till landet, upptäcker han att det finns ett pris på hans huvud.

03.55Road to Perdition Familjen Sullivan lever ett till synes normalt liv i Amerika under den stora depressionen. Men familjefadern Michael bär på en stor hemlighet - han arbetar som lönnmördare åt gangstern John Rooney. En dag går ett av hans uppdrag snett och han tvingas fly för sitt liv tillsammans med sin äldste son.