MENY

TV 12

06.00Det stora fyndkriget - Texas Amerikansk dokumentärserie från 2013. När hyran för ett förråd i Texas inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Dokumentärserien följer en grupp människor som reser runt för att köpa innehållet i övergivna förråd i hopp om att göra stora vinster. Auktionen hålls i Mesquite där Ricky och Bubba blivit brända tidigare. Mary hittar något ovanligt som får henne att besöka en lamafarm.

06.30Det stora fyndkriget - Texas Amerikansk dokumentärserie från 2013. När hyran för ett förråd i Texas inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Dokumentärserien följer en grupp människor som reser runt för att köpa innehållet i övergivna förråd i hopp om att göra stora vinster. Auktionen hinner inte börja i staden Henderson innan ett gräl bryter ut bland köparna. När röken lagt sig tar Ricky hem ett par rundor.

06.55Sändningsuppehåll

10.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

10.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

11.00Cheaters Amerikansk realityserie från 2013. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. Lucy har märkt att lågan i relationen med pojkvännen Marvin börjat slockna. Sedan varningsklockorna började ringa har hon velat ta reda på sanningen om vad som pågår bakom hennes rygg. Nu tar hon hjälp av experterna för att få svar. Austin har nyligen flyttat med sin flickvän Justice för att stödja Justices karriär. Men sedan flytten till storstaden har Justice förändrats och blivit väldigt nära sin nya vän Martin. Austin är nu trött på att bli försummad och vill räta ut frågetecknen.

12.00Det stora fyndkriget - Texas Amerikansk dokumentärserie från 2013. När hyran för ett förråd i Texas inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Dokumentärserien följer en grupp människor som reser runt för att köpa innehållet i övergivna förråd i hopp om att göra stora vinster. Köparna återvänder till DeSoto där Jenny jagar råmaterial för ett unikt verk. Kenny överraskar Matt när han utmanar honom om ett förråd med verktyg. Mary hittar något som leder henne till den äldsta italienska restaurangen i Texas.

12.30Det stora fyndkriget - Texas Amerikansk dokumentärserie från 2013. När hyran för ett förråd i Texas inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Dokumentärserien följer en grupp människor som reser runt för att köpa innehållet i övergivna förråd i hopp om att göra stora vinster. Köparna är åter i Waxahachie där Vic och Sonny Monday hittar ett föremål som leder dem till ishockeylaget Dallas Stars lagkapten Jamie Benn. Ricky och Bubba tar en båt till Houston.

13.00Border patrol Nyzeeländsk dokumentärserie från 2008. Om människorna som arbetar på frontlinjen med att skydda den nyzeeländska gränsen. Det kan handla om allt från falska pass till stulna kreditkort och att förhindra att bland annat droger och exotiska djur förs in i landet. Spår av kokain hittas på en mobiltelefon och man undersöker 13 ton kinesisk medicin. En saudiarabisk man som har med sig honung bötfälls.

13.30Border patrol Nyzeeländsk dokumentärserie från 2008. Om människorna som arbetar på frontlinjen med att skydda den nyzeeländska gränsen. Det kan handla om allt från falska pass till stulna kreditkort och att förhindra att bland annat droger och exotiska djur förs in i landet. Teamet undersöker ett fall av pedofili. En knarkhund får upp ett spår ombord på en lyxjakt och en indisk kvinna försöker smuggla curryblad.

14.00Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2016. Om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. Ashley och Les beger sig till en stor utförsäljning i ett hem men frågan är om de hittar något av värde. Seth förhandlar om en gokart med en tuff tolvåring.

14.30Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2016. Om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. Les ska hålla föreläsning på en lokal handelsskola och Seth hjälper till genom att skriva hans tal. Ashley och Bobby J krigar om en samling Nerf-pistoler. En buktalare kommer in med en docka som är lik någon i familjen.

15.00Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

15.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

16.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

16.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

18.00Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2016. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. Säsongsavslutning.

18.30Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2010. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. Dean påstår att han inte druckit på två timmar och att hans ögon är blodsprängda på grund av bindhinneinflammation men poliserna är inte övertygade. En skipper kör en båt trots att han druckit öl.

19.00Jagad av kronofogden Brittisk dokumentärserie från 2013. Här följer man kronoinspektörer i arbetet med att utmäta skulder från företag och privatpersoner. Det är ingen lätt uppgift och ofta möter de personer som gör allt de kan för att undvika att betala eller som är aggressiva eller känslosamma. En elektriker i Norfolk har inte fått betalt för utfört arbete och Lawrence och Kev blir utelåsta när de ska utkräva skulden från byggmästaren. Darrel besöker en uthyrare.

20.00V86 Direkt Direktsänt trav från Solvalla. Tips, intervjuer och analyser.

22.00Rocky Balboa Rocky Balboa är ett amerikanskt actiondrama från 2006 och den sjätte filmen i den hyllade Rocky-serien. Den före detta världsmästaren i tungviktsboxning Rocky Balboa lever numera ett lugnt liv utanför rampljuset. När han blir utnämnd till den störste boxaren genom tiderna utmanar den trettio år yngre regerande världsmästaren Mason "The Line" Dixon honom till en tv-sänd match i tio ronder. Rocky kan inte motstå utmaningen eller chansen att få gå en sista match.

00.05Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2016. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. Säsongsavslutning.

00.35Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2010. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. Dean påstår att han inte druckit på två timmar och att hans ögon är blodsprängda på grund av bindhinneinflammation men poliserna är inte övertygade. En skipper kör en båt trots att han druckit öl.

01.05Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

01.35Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

02.00Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

02.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

03.00Vikings Irländsk-kanadensisk äventyrsdramaserie från 2015. Den orädde jarlen Ragnar Lodbroks skepp sätter segel mot Wessex i hopp om stora erövringar. Ragnar måste även vänja sig vid sin nya roll som kung och ställs inför utmaningar inom både kärleken och ledarskapet. Vikingaarmén förbereder sig på att anfalla Paris. Planen består av att Lagertha, Kalf och Erlendur leder en attack via stadsporten medan Floke, Ragnar, Björn och Rollo försöker bryta igenom via vattenvägen. På Kattegatt lämnar Þórunn sitt barn med Aslög och beger sig ut i vildmarken.

04.00Cheaters Amerikansk realityserie från 2013. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. Lucy har märkt att lågan i relationen med pojkvännen Marvin börjat slockna. Sedan varningsklockorna började ringa har hon velat ta reda på sanningen om vad som pågår bakom hennes rygg. Nu tar hon hjälp av experterna för att få svar. Austin har nyligen flyttat med sin flickvän Justice för att stödja Justices karriär. Men sedan flytten till storstaden har Justice förändrats och blivit väldigt nära sin nya vän Martin. Austin är nu trött på att bli försummad och vill räta ut frågetecknen.

05.00Vikings Irländsk-kanadensisk äventyrsdramaserie från 2015. Den orädde jarlen Ragnar Lodbroks skepp sätter segel mot Wessex i hopp om stora erövringar. Ragnar måste även vänja sig vid sin nya roll som kung och ställs inför utmaningar inom både kärleken och ledarskapet. Vikingarna förbereder sig för att attackera Paris för andra gången. Trupperna lyckas ta sig förbi bron men stoppas igen. En mystisk sjukdom sprider sig i Paris och många av stadens invånare är döende. På Kattegatt handskas Aslög med de kristna missionärerna.