MENY

TV 12

06.00Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2015/2016. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Köparna har höga förväntningar på auktionen i North Hollywoood. Jarrod och Brandi vägrar att låta sig lockas av föremål från nöjesindustrin medan Mary och hennes vän Allee gör tvärtom. Rene försöker skapa problem för de andra köparna.

06.30Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2015/2016. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Rene tar med sin papa Gunter till auktionen i Montebello vilket resulterar i både skratt och vinster. Darrell och Brandon försöker hetsa de andra köparna. Ivy är skadad men det hindrar honom inte från att satsa hårt.

06.55-Sändningsuppehåll-

10.00Modern Family Amerikansk komediserie från 2016. Om det komplicerade och kärleksfulla livet i tre nutida amerikanska familjer. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn, en ung fru och en ny liten son. Det är ingen lätt uppgift att hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de upp för varandra. När familjen Pritchett springer på DeDe på ett bröllop tvingas Claire och Mitch att göra sitt bästa för att Jay inte ska träffa henne innan de får se någonting som får dem att tappa hakan. Cam blir arg på en annan förälder efter att ha missat den viktigaste delen i Lilys dansuppvisning. Phil och Gloria åker med Luke och Manny och tittar på universitet men har en lite annorlunda inställning.

10.30Modern Family Amerikansk komediserie från 2016. Om det komplicerade och kärleksfulla livet i tre nutida amerikanska familjer. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn, en ung fru och en ny liten son. Det är ingen lätt uppgift att hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de upp för varandra. Phil blir rädd för att Claire ska tröttna på honom. För att deras romans ska fortsätta blomstra antar han sitt alter ego Clive Bixby på alla hjärtans dag. Gloria stör sig på att Jay visar tendenser till att favorisera sina barn när han och Gloria försöker ta tag i Joes opassande beteende och Mannys obeslutsamhet. Det går överstyr när Cam och Mitch försöker hjälpa Lily, Haley och Sal att stå upp mot männen i sina liv. Alex inser att hon har en beundrare som kan vara lite väl nära familjen.

11.00Cheaters Amerikansk realityserie från 2012. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. Justin D'Angilo är en 21-årig fabriksarbetare och parkour-entusiast som fallit handlöst för den jämnåriga makeupartisten Kendee Tripper. Justin misstänker att Kendee inte varit ärlig med honom men sanningen visar sig vara värre än så. Den 50-åriga konditorn Aeriol Garrison misstänker att hennes make sedan 30 år, Virgil, har varit ute och roat sig. Virgil har just skaffat sig ett nytt jobb och frågan är om någon av kollegorna har fattat tycke för honom.

12.00Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2015/2016. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Köparna har höga förväntningar på auktionen i North Hollywoood. Jarrod och Brandi vägrar att låta sig lockas av föremål från nöjesindustrin medan Mary och hennes vän Allee gör tvärtom. Rene försöker skapa problem för de andra köparna.

12.30Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2015/2016. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Rene tar med sin papa Gunter till auktionen i Montebello vilket resulterar i både skratt och vinster. Darrell och Brandon försöker hetsa de andra köparna. Ivy är skadad men det hindrar honom inte från att satsa hårt.

13.00Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2012. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. Trevor har ännu inget motorcykelkörkort och när han övningskör kan han inte dricka någon alkohol. Frågan är om han kan köra tio timmar efter en kväll på puben. Alex stoppas i kontrollen när han är på väg att besöka sin bror i fängelset.

13.30Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2012. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. Chris åker fast för rattfylleri efter att ha hjälpt till att bygga en skridskobana på Bondi Beach. Nathan som är 29 år är drogpåverkad bakom ratten och det är inte första gången. Bobby gör en chansning när han kör till en vän efter att ha druckit öl.

14.00Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2013. Om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. En pastor säljer Seth ett sällsynt basebollkort signerat av Babe Ruth för 1 000 dollar. Men snart börjar frågar ställas angående kortets äkthet.

14.30Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2013. Om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. Les blir förtjust i en 160 år gammal lyxklocka från den anrika butiken Tiffany's och får hjälp av butikens klockexpert Harold att avgöra om den är äkta. Men frågan är om Harolds råd leder till att Les begår ett misstag.

15.00Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2014. I Polis på plats skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Programmen följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

15.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2014. I Polis på plats skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Programmen följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

16.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

16.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

18.00Las Vegas strip Amerikansk realityserie från 2012. Polisen i Las Vegas kämpar för att upprätthålla lag och ordning längs en av världens vildaste boulevarder. Här har alltifrån gatuvåld till drogrelaterad brottslighet och prostitution blivit vardagsmat. Konstapel Leahy får syn på ett par hemlösa män som har middag i en fontän. En aggressiv man grips men vägrar att sluta prata. En turist lär sig den hårda vägen att det är bäst att ta det försiktigt i rulltrappan när man är berusad.

18.30Las Vegas strip Amerikansk realityserie från 2012. Polisen i Las Vegas kämpar för att upprätthålla lag och ordning längs en av världens vildaste boulevarder. Här har alltifrån gatuvåld till drogrelaterad brottslighet och prostitution blivit vardagsmat. Poliserna får in en anmälan om att ett par använder en mörk del av boulevarden som sovrum. Reeder och Deel väcker en sovande turist som fått i sig lite för mycket sprit. Tom Jenkins stoppar en man som misstänks vara beväpnad.

19.00Kronofogden knackar på Brittisk dokumentärserie från 2016. Här följer man kronofogdar i deras arbete runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva, känslosamma och sådana som ljuger dem rakt upp i ansiktet.

20.00Solsidan Svensk komediserie från 2012. Om de två paren Alex och Anna och Fredde och Mickan i Saltsjöbaden i Stockholm. Anna och Alex väntar sitt andra barn men det hindrar dem inte från att köpa ett nytt hus. Fredde och Mickan försöker hålla fasaden uppe som det rikaste och lyckligaste paret på Solsidan. Alex och Annas kök är fortfarande inte klart och de blir tvungna att fråga om Jonas kan komma tillbaka och färdigställa det. När Alex inte kan förklara varför de kastade ut honom tidigare leder det till en härva av missförstånd. Alex bestämmer sig för att bevisa att han har slaviskt påbrå, men när han försöker hitta stöd för det får han en obehaglig överraskning. Fredde tycker att det är dags för Victor att skaffa sig rätt nätverk. Mickan får problem när hon ska bjuda sina miljömedvetna väninnor på middag och hur hon än gör blir det fel.

20.30Solsidan Svensk komediserie från 2012. Om de två paren Alex och Anna och Fredde och Mickan i Saltsjöbaden i Stockholm. Anna och Alex väntar sitt andra barn men det hindrar dem inte från att köpa ett nytt hus. Fredde och Mickan försöker hålla fasaden uppe som det rikaste och lyckligaste paret på Solsidan. Till Mickans fasa öppnar en kemtvätt i Saltsjöbaden med samma namn som hennes och Freddes efternamn, Schillers. Anna och Alex förbereder sig inför födseln och undersöker olika alternativ. Anna kan inte glömma skräcken från sin förra förlossning när Alex mamma dök upp. Hon anklagar Alex för att vara en morsgris och Fredde håller med henne. Alex försöker bevisa motsatsen men lyckas inte så bra. Victor vill inte gå till skolan eftersom han tycker hans fröken är äcklig och när Fredde träffar fröken får han en chock.

21.0024 timmar i häktet Brittisk dokumentärserie från 2015. Polisen i Luton har 24 timmar på sig att förhöra misstänkta som sitter häktade innan de måste släppas eller anklagas för brott. På stationen undersöks allt från ungdomsbrottslighet till hedersrelaterat våld och varje avsnitt fokuserar på ett eller flera fall. Poliserna i Luton undersöker två olika fall av trakasserier och våld i hemmet.

22.00Double jeopardy Double jeopardy är en amerikansk thriller från 1999. Libby Parson lever i ett till synes lyckligt äktenskap men under en segeltur förvandlas hennes liv till en mardröm. När hon vaknar mitt i natten är båten täckt av blod och hennes make är spårlöst försvunnen. Eftersom Libbys fingeravtryck finns på mordvapnet och hon dessutom är nedstänkt med hans blod blir hon fälld för mord. Men Libby upptäcker att hennes make lever och har iscensatt mordet på sig själv. Hon bestämmer sig för att så snart hon har blivit frigiven hämnas på honom eftersom hon inte kan bli dömd för samma brott två gånger. I rollerna ses bland andra Ashley Judd och Tommy Lee Jones.

00.05World's wildest police videos Amerikansk realityserie från 2001. Här visas några av de mest extrema polisvideorna från olika delar av världen. Det blir allt från biljakter till rån och upplopp och brottslingar som inte skyr några medel i sina försök att fly.

01.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

01.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

02.00Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2014. I Polis på plats skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Programmen följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

02.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2014. I Polis på plats skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Programmen följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

03.00Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2012. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. Trevor har ännu inget motorcykelkörkort och när han övningskör kan han inte dricka någon alkohol. Frågan är om han kan köra tio timmar efter en kväll på puben. Alex stoppas i kontrollen när han är på väg att besöka sin bror i fängelset.

03.30Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2012. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. Chris åker fast för rattfylleri efter att ha hjälpt till att bygga en skridskobana på Bondi Beach. Nathan som är 29 år är drogpåverkad bakom ratten och det är inte första gången. Bobby gör en chansning när han kör till en vän efter att ha druckit öl.

04.00Cheaters Amerikansk realityserie från 2012. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. Justin D'Angilo är en 21-årig fabriksarbetare och parkour-entusiast som fallit handlöst för den jämnåriga makeupartisten Kendee Tripper. Justin misstänker att Kendee inte varit ärlig med honom men sanningen visar sig vara värre än så. Den 50-åriga konditorn Aeriol Garrison misstänker att hennes make sedan 30 år, Virgil, har varit ute och roat sig. Virgil har just skaffat sig ett nytt jobb och frågan är om någon av kollegorna har fattat tycke för honom.

05.00World's wildest police videos Amerikansk realityserie från 2001. Här visas några av de mest extrema polisvideorna från olika delar av världen. Det blir allt från biljakter till rån och upplopp och brottslingar som inte skyr några medel i sina försök att fly.