MENY

TV 12

06.00Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2014. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Köparna återvänder till Montebello där Darrell och Brandon gjort sina största fynd och de andra är fast beslutna om att ge dem en hård match. Jarrod och Brandi får tag i ett förråd som leder dem till något som kallas Herbmeister.

06.30Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2014. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Det blir en tillbakablick på spänningen, misstagen och vitsarna ur tidigare avsnitt tillsammans med köparen Barry Weiss.

06.55-Sändningsuppehåll-

10.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

10.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

11.00Cheaters Amerikansk realityserie från 2012. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. Designern Lindsey Stone gifte sig med mekanikern Jeremy efter att han förfört henne enligt konstens alla regler. Men det visar sig att drömprinsen hittat en ny prinsessa. Rene Winston är expert på organisering men hennes privatliv visar sig vara en riktig röra. Hon får till sin förfäran reda på att hennes pojkvän gärna tillbringar lunchpauserna med en frikostig kollega.

12.00Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2014. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Köparna återvänder till Montebello där Darrell och Brandon gjort sina största fynd och de andra är fast beslutna om att ge dem en hård match. Jarrod och Brandi får tag i ett förråd som leder dem till något som kallas Herbmeister.

12.30Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2014. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Det blir en tillbakablick på spänningen, misstagen och vitsarna ur tidigare avsnitt tillsammans med köparen Barry Weiss.

13.00Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2013. Om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. Två tonåringar påstår att de har blivit blåsta av en mystisk kvinna som på något sätt är kopplad till butiken men Les avfärdar det hela. Ashley däremot vill ta reda på om de talar sanning.

13.30Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2013. Om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. Som tjänstgörande föreståndare ser Ashley till att Seth får det hett om öronen och det verkar löna sig. Men frågan är om Seth kan stå ut med det hela.

14.00Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2013. Om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. Det blir kaos på American Jewelry när datorerna kraschar. Kunderna är inte förtjusta i att gå omkring och vänta på att bli assisterade så Ashley blir tvungen att be Seth om hjälp.

14.30Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2013. Om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. En pastor säljer Seth ett sällsynt basebollkort signerat av Babe Ruth för 1 000 dollar. Men snart börjar frågar ställas angående kortets äkthet.

15.00Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2014. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

15.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2014. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

16.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

16.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

18.00The Force: Essex Brittisk dokumentärserie från 2015. Här följs polisstyrkan i det engelska grevskapet Essex. Kamerorna dokumenterar arbetet ur polisernas perspektiv när de handskas med allt från rattfyllerister till knarklangare, våld och stölder. Poliserna Chris och Kelly handskas med två berusade och våldsamma män i ett snabbköp som hotat en annan kund. I Colchester har en man brutit sig in i en skola och i Basildon ligger en medvetslös man vid sidan av en motorväg.

19.00Kronofogden knackar på Brittisk dokumentärserie från 2016. Här följer man kronofogdar i deras arbete runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva, känslosamma och sådana som ljuger dem rakt upp i ansiktet.

20.00Solsidan Svensk komediserie från 2013. Om de två paren Alex och Anna, och Fredde och Mickan, i Saltsjöbaden i Stockholm. De tampas alla med livets små och stora frågor bland annat om ett schemalagt sexliv verkligen okej. I deras krets finns också Ove och Anette som de andra gör allt för att undvika. Anna och Alex har blivit bekanta med ett nytt par och blir en aning förvånade när de blir bjudna till deras lantställe på en ö i skärgården. Men de tackar trots allt ja. Det visar sig snart att paret inte är som deras andra vänner och Anna och Alex känner sig obekväma och vill åka hem. Annas föräldrar passar barnen och det är kaos, de är inte uppdaterade på ny teknik vare sig det gäller spisar, fläktar eller mobiltelefoner. Fredde ska inställa sig till rättegång för flera brott i samband med sjöfylla och han riskerar fängelse.

20.30Solsidan Svensk komediserie från 2013. Om de två paren Alex och Anna, och Fredde och Mickan, i Saltsjöbaden i Stockholm. De tampas alla med livets små och stora frågor bland annat om ett schemalagt sexliv verkligen okej. I deras krets finns också Ove och Anette som de andra gör allt för att undvika. Det är dags för Anna och Alex att döpa sin son och de har nu valt namnet Love. Ove och Anette som anser att de har kommit på namnet är mycket stolta och Ove ser fram emot att bli gudfar. Anna och Alex bestämmer sig för att ha ett litet dop med sina närmsta vänner. Fredde, som efter rättegången har fotboja och inte får lämna hemmet, tvingas tacka nej, vilket gör Alex besviken. Men till slut lyckas Fredde få respit och allt verkar lösa sig till det bästa, tror Anna och Alex.

21.00Time out Svenskt underhållningsprogram från 2017. Två lag tävlar och testar sina kunskaper i ämnet sport. Det gäller att vara snabb och vass i repliken, kunna improvisera, ha stor fantasi och vara lagom allmänbildad i märkliga sportföreteelser. Robert Gustafsson och Annika Andersson leder varsitt lag och programledare är Anders Jansson. Stavhopparen Angelica Bengtsson tävlar tillsammans med komikerna Måns Möller och Ann Westin. De ställs mot freestyleskidåkaren Henrik Harlaut som har Robert Gustafsson och Annika Andersson vid sin sida.

21.30Time out Svenskt underhållningsprogram från 2017. Två lag tävlar och testar sina kunskaper i ämnet sport. Det gäller att vara snabb och vass i repliken, kunna improvisera, ha stor fantasi och vara lagom allmänbildad i märkliga sportföreteelser. Robert Gustafsson och Annika Andersson leder varsitt lag och programledare är Anders Jansson. Före detta skidskytten Björn Ferry tävlar tillsammans med Robert Gustafsson och Annika Andersson. De möter boxaren Klara Svensson och komikerna Måns Möller och Özz Nûjen.

22.00Wallander - The Man Who Smiled Brittisk kriminaldramaserie från 2010. Om polisen Kurt Wallander och hans kollegor i Ystad. Efter att Wallander dödat en man i tjänsten bestämmer han sig för att lämna polisen. Han blir uppsökt av sin gamle vän Sten Torstensson som berättar för Wallander att han tror att hans fars dödsolycka i själva verket är mord. Han ber om hjälp men Wallander vill inte bli inblandad. Men när även Sten hittas mördad återvänder Wallander till jobbet. Stens sekreterare visar Wallander vykort med motiv från Afrika. På baksidan finns ett hotfullt budskap riktat mot både far och son och dessutom mot den rika filantropen Alfred Harderberg, en av Stens klienter. Alfred erkänner att även han fått ett vykort. Alla kort verkar ha postats från samma hotell av en man vid namn Jurgen Nordfelt, och snart utsätts även han för ett mordförsök.

00.00The Force: Essex Brittisk dokumentärserie från 2015. Här följs polisstyrkan i det engelska grevskapet Essex. Kamerorna dokumenterar arbetet ur polisernas perspektiv när de handskas med allt från rattfyllerister till knarklangare, våld och stölder. Poliserna Chris och Kelly handskas med två berusade och våldsamma män i ett snabbköp som hotat en annan kund. I Colchester har en man brutit sig in i en skola och i Basildon ligger en medvetslös man vid sidan av en motorväg.

01.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

01.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

02.00Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2014. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

02.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2014. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

03.00World's wildest police videos Amerikansk realityserie från 1998. Här visas några av de mest extrema polisvideorna från olika delar av världen. Det blir allt från biljakter till rån och upplopp och brottslingar som inte skyr några medel i sina försök att fly.

04.00Cheaters Amerikansk realityserie från 2012. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. Designern Lindsey Stone gifte sig med mekanikern Jeremy efter att han förfört henne enligt konstens alla regler. Men det visar sig att drömprinsen hittat en ny prinsessa. Rene Winston är expert på organisering men hennes privatliv visar sig vara en riktig röra. Hon får till sin förfäran reda på att hennes pojkvän gärna tillbringar lunchpauserna med en frikostig kollega.

05.00World's wildest police videos Amerikansk realityserie från 1998. Här visas några av de mest extrema polisvideorna från olika delar av världen. Det blir allt från biljakter till rån och upplopp och brottslingar som inte skyr några medel i sina försök att fly.