MENY

TV4 Guld

06.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Chrissie är mållös över Donnys nyheter. Lisa ljuger för Belle med hopp om att hon ska få bättre självförtroende.

07.05Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Chrissie och Donny bråkar om Lachlan. Debbie går för långt och Val är orolig för Finn.

07.35Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1984-1985. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. En företagshöjdare tillika arbetsmyra träffar en charmig kvinna utan att känna till att hon arbetar på växeln på hans kontor. En pr-chef träffar sin vän Gopher på kryssningen men Gopher insisterar på att alla kallar honom Burl. En nyvald borgmästare förälskar sig i den konkurrent hon just slagit.

08.45-Sändningsuppehåll-

11.50Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1992. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. Hyacinth tycker att Richard behöver en ny hobby och trycker en videokamera i händerna på honom med uppmaningen att vara kreativ. Det får hon snart ångra.

12.25Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1992. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. Hyacinth och Richard blir bjudna till en vernissage samtidigt som Hyacinths pappa bestämmer sig för att gå med i Främlingslegionen.

13.00M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1974. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Radar blir biten av en hund och gänget sätter ihop en sökpatrull för att hitta byrackan.

13.40Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1984-1985. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Det blir en kryssning runt Skandinavien. En pr-chef letar efter en nordisk kvinna som kan representera deras solkräm. En man med en stor näsa hoppas att en plastikoperation kan förbättra hans odds att hitta kärleken. En vetenskapsman skapar en klon av Isaac.

14.45MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1990. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver ärver en veteranbil av Harry men en kriminell liga tror att ett ovärderligt smycke finns gömt i bilen.

15.45Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1992. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. Säsongsavslutning. Hyacinth förbereder sig ivrigt inför en kryssningsweekend.

16.20Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1992. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. Hyacinth tycker att Richard ska söka en ledig tjänst som dykt upp på en lokal firma men han är inte alls intresserad.

16.55Dynastin Amerikansk dramaserie från 1987-1988. De förmögna familjerna Carrington och Colby styr över var sitt oljeimperium i Denver, Colorado, och är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle och Blake tampas med ärkefienden Alexis som gör allt för att förpesta deras liv. Sean fortsätter med sina planer på att ta kontrollen över Colbyco. Sammy Jo och Jeff dras till varandra på grund av sin delade ensamhet. Krystle försöker bevisa att Alexis låg bakom Cecils hjärtattack.

17.55Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Steve fortsätter att flörta med läraren Jane och hans avsikter blir alltmer allvarliga. Men när hon söker råd hos Guy uppdagas något som kan få konsekvenser och Guy ställs inför ett moraliskt dilemma.

18.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1974. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Under en beskjutning blir Hot Lips och Trapper inlåsta i förrådet.

19.25M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1974. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Henry hånas av Hawkeye och Trapper när han håller en nervös föreläsning om sex.

20.00The Coroner Brittisk dramaserie från 2015. Advokaten Jane Kennedy återvänder till den småstad hon flydde som tonåring för att arbeta som dödsfallsutredare. Hennes jobb går ut på att undersöka plötsliga och oförklarliga dödsfall. Jane gör allt för att skipa rättvisa för de döda. En flicka återvänder från de döda efter att ha varit försvunnen i ett år. Frågan är var hon varit och vem som är begravd i hennes namn.

21.00The Coroner Brittisk dramaserie från 2015. Advokaten Jane Kennedy återvänder till den småstad hon flydde som tonåring för att arbeta som dödsfallsutredare. Hennes jobb går ut på att undersöka plötsliga och oförklarliga dödsfall. Jane gör allt för att skipa rättvisa för de döda. Jane och Davey utreder när patriarken i en aristokratisk familj hittas knivhuggen till döds. Snart får de anledning att se tillbaka på sin pinsamma tonårsromans.

22.00Tyst vittne Brittiskt kriminaldrama från 2008. Rättspatologerna vid University of London nöjer sig inte med att bara obducera offren, de ger sig inte förrän de löst mysteriet om varför och hur personen i fråga avlidit. Gruppens ledare är Leo Dalton, som till sin hjälp har kollegorna Harry Cunningham och Nikki Alexander. Harry blir mentor till medicinstuderande Holly Fran. Hon lyckas charma Harry så att han hjälper henne med hennes senaste fall, mordet på en kvinna som hittats dumpad vid en vägren med ansiktet borttaget. Holly blir snabbt fängslad av den mediebevakning fallet får och när tekniska bevis visar sig ha läckt ut till tidningarna börjar Harry misstänka att Holly ligger bakom det. Men allt förändras när Holly hittas mördad, troligen av samma mördare och Harry och hans team är i uppenbarlig fara.

00.05Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1985. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Ritas jakt på hämnd slutar med att Joan tvingas kämpa för sitt liv.

01.05Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1985. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Julies förhoppningar om ett lyckligt liv hänger på en skör tråd när Kath verkställer Joans lömska plan.

02.05Holby city Brittisk dramaserie från 2016. Om det dagliga livet bland personal och patienter på Holby City General Hospitals hjärtklinik. Mo försöker dölja sina känslor för Mr T. Jasmine får sin sista chans på AAU under Serenas benhårda ledarskap. Essie och Raf är oeniga om en svårhanterlig patient.

03.15Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1982. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Donna lider av abstinensbesvär från sitt heroinberoende. Kvinnorna upptäcker de skador som Chrissie fått av Joan.

04.15Bröderna Cartwright Amerikansk dramaserie från 1960. Ben Cartwright är en rik änkling och familjen Cartwrights överhuvud. På ranchen Ponderosa i den amerikanska västern lever han tillsammans med sina söner Adam, Hoss och Little Joe. Tillsammans driver familjen ranchen och försvarar hem och egendom mot alla som vill dem illa. Hoss farbror Gunnar besöker Ponderosa och har med sig ett gäng banditer.

05.25Bröderna Cartwright Amerikansk dramaserie från 1960. Ben Cartwright är en rik änkling och familjen Cartwrights överhuvud. På ranchen Ponderosa i den amerikanska västern lever han tillsammans med sina söner Adam, Hoss och Little Joe. Tillsammans driver familjen ranchen och försvarar hem och egendom mot alla som vill dem illa. Joe och Hoss får en oförglömlig och närapå tragisk kväll på karnevalen när Joes dejt försvinner.