MENY

TV4 Guld

06.00Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Sarah gör en chockerande upptäckt. Zak känner sig pressad.

06.30Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Lawrence fattar ett överraskande beslut. Sarah fortsätter att ta hand om kvinnan i ladan och blir allt mer bekymrad över hennes tillstånd.

07.00Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Debbie kräver att få veta sanningen. Laurel tar på sig för mycket. Priya får överraskande nyheter.

07.30Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1984-1985. Amerikansk dramaserie om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing styr fartyget framåt. På kryssningen runt Skandinavien letar en pr-chef efter en nordisk kvinna, som kan representera en solkräm. En man med en stor näsa hoppas att en plastikoperation kan förbättra hans odds att hitta kärleken. En vetenskapsman skapar en klon av Isaac.

08.50Sändningsuppehåll

11.50Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1984-1985. Amerikansk dramaserie om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing styr fartyget framåt. Den skandinaviska kryssningen fortsätter. Grant och Ace har en fotosession med Greta hos hennes föräldrar. Kay berättar för Adam om sin oro för Mels operation. Fabian testar sin robot i verkligheten medan Isaac umgås med Delia.

12.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. En koreansk familj hävdar att förläggningen tidigare var deras gård och en gravid ung flicka dyker upp på sjukhuset.

13.30M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Hawkeye och Trapper opererar Franks bråck och Henry förlöser en gravid kvinna.

14.10Helt hysteriskt Brittisk komediserie från 2001. De bästa vännerna Edina Monsoon och Patsy Stone är ett par destruktiva karriärkvinnor som är lika begivna på mode som på alkohol. Livet skulle ha varit en enda stor fest om det inte vore för Edinas dotter Saffron som ständigt klagar på Edinas och Patsys uppträdande. Edina har provat varenda existerande bantningsdiet och längtar fortfarande desperat efter att bli smal. Hennes mål är att kunna ta av sig kläderna utan att det syns märken efter dem. Svaret är en strikt kur med vatten och rött kött samt ett träningsprogram anpassat för soldater. Trots Patsys försöker fresta henne undviker Edina champagne och börjar tappa i vikt. Men nattetid plågas hon av besök från gud och djävulen som har sina egna agendor. Den blivande manusförfattaren Saffy träffar en prententiös gammal skolkamrat.

14.50MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1986. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver försöker rädda en amerikansk pilot som åtalats för spioneri i Centralamerika.

15.55MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1986. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. När MacGyver överraskas med en födelsedagsfest på Phoenix Foundation får han anledning att minnas gamla vänner och äventyr. Han överväger även om det är dags att byta jobb.

17.00Dynastin Amerikansk dramaserie från 1988. Åttonde säsongen om familjerna Carrington och Colby, som styr över var sitt oljeimperium i Colorado. De är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle och Blake tampas med ärkefienden Alexis, som gör allt för att förpesta deras liv. Dex varnar Alexis för att Sean är ute efter hämnd. Jeff och Sammy Jo når en ny nivå i sitt förhållande och Adams glädje över sin sons födelse varar inte länge.

18.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Guy vet inte vad han ska tro när en ung patient visar sig ha svårdiagnosticerade symptom. Det är dags för en efterlängtad crickettävling i Coopers Crossing.

19.00M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1980. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Winchester åker på en spirituell resa efter en nära döden-upplevelse och Hawkeye stöter på problem när Potter omorganiserar.

19.30M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1980. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. En turnerande show ger 4077:e kompaniet en känsla av vaudeville när uppsättningens stjärna behöver opereras akut.

20.00Kommissarie Morse: Kains döttrar Kommissarie Morse: Kains döttrar är en del av den brittiska kriminalserien om den hårt arbetande kommissarien Morse. Medan han utreder brott i universitetsstaden Oxford, tillsammans med sin assistent inspektör Lewis njuter han av opera, en god whiskey och att lösa korsord. Han drar nytta av sin höga intelligens i sin på jakt på gärningsmän men hans romantiska sida ställer ibland till det.

22.10Miami Vice Amerikansk kriminalserie från 1985-1986. Kriminalpolisen Sonny bor på en segelbåt i Miami och Rico är en New York-polis som beger sig till Florida för att hitta sin brors mördare. Tillsammans bildar de en stilsäker polisduo som bekämpar brottslingar inom narkotika, prostitution och vapen. Sonny och Rico handskas med en otålig gammal man som är angelägen om att göra affärer med en farlig kokainimportör.

23.10Miami Vice Amerikansk kriminalserie från 1985-1986. Kriminalpolisen Sonny bor på en segelbåt i Miami och Rico är en New York-polis som beger sig till Florida för att hitta sin brors mördare. Tillsammans bildar de en stilsäker polisduo som bekämpar brottslingar inom narkotika, prostitution och vapen. En före detta polispartner är sugen på hämnd och försöker involvera Rico i en narkotikakupp.

00.10Magnum Amerikansk actionserie från 1981. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet och lånar ofta Masters Ferrari. En gammal vän till Magnum anländer till Hawaii för att varna honom att en sadistisk rysk agent som torterade dem i Vietnam är ute efter dem igen.

01.05Magnum Amerikansk actionserie från 1981. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet och lånar ofta Masters Ferrari. Magnum, TC och Nuzo försöker fånga in den ryske agenten innan han tar livet av dem. Men frågan är om Nuzo har dolda avsikter.

02.05Blue Bloods Amerikansk kriminalserie från 2016/2017. Kriminalserie om familjen Reagan, som alla arbetar inom rättssystemet. Pappa Frank Reagan är New Yorks polismästare och styr sin avdelning lika diplomatiskt som sin familj. Han gör allt för att de ska hålla ihop, men det är inte alltid så lätt. Danny extraknäcker som livvakt till en före detta straffånge som tog skulden för ett brott han inte begått och som vill träffa sin son. Jamie och Eddie måste stoppa ett gatubråk.

03.00Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Emma söker förlåtelse. Faiths agerande rör om i grytan. Harriet kommer på Cain med en kasse med stulna telefoner.

03.30Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Faiths kväll får en abrupt avslutning när en hysterisk Emma blir omhändertagen av Pete och Ross. Harriet hotar att ringa polisen om Cain inte återlämnar de stulna telefonerna.

04.00Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Laurel är rasande på Doug. Harriet blir utfrågad av polisen. Marlon undrar varför Bernice uppträder så konstigt.

04.30Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Bob får förkrossande nyheter. Ashley är lättad över att återvända till vårdhemmet. Faith är fast besluten att bevisa att hon är en bra person.

05.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Liam informerar Justin, Jarrett och Wyatt om vad som hänt. Bill vägrar att svara på Wyatts och Brookes frågor. Liam ifrågasätter Justins lojalitet och Steffy tröstar Bill.

05.30Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Ashley får ett utbrott kvällen innan han ska åka till vårdhemmet. Laurel fattar ett beslut. Rakesh står upp mot Nicola.