MENY

TV4 Guld

05.55Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Jimmy fattar ett beslut och Priya får en glädjande överraskning.

06.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Det är dagen för begravningen och byborna sörjer. Nicola skrämmer Jimmy och Doug njuter av uppmärksamheten.

07.00Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Ruby blir chockad när hon får reda på vad som dolts för henne. Moira blir allt mer orolig.

07.35Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1978-1979. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Kapten Stubing förväntar sig ett prestigefyllt pris men presentatören är inte den han förväntar sig. Adam tillbringar mycket tid med ett äldre par från hans hemstad och en nyskild man paras ihop med sin före detta frus advokat.

08.45Sändningsuppehåll

11.45Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1978-1979. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Ett par och deras vän träffar en före detta pr-chef som är utblottad och i behov av arbete. Ett par som vill adoptera ett barn i Puerto Vallarta får dåliga nyheter och Julies vän väcker intresse ombord.

12.50M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1978. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Clete Roberts gör ett reportage från sjukhuset och intervjuar flera ur personalen.

13.20M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1978. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Clete Robert intervjuar alla från Hawkeye till fader Mulcahy för sitt reportage.

13.50Helt hysteriskt Brittisk komediserie från 1995. De bästa vännerna Edina Monsoon och Patsy Stone är ett par destruktiva karriärkvinnor som är lika begivna på mode som på alkohol. Livet skulle ha varit en enda stor fest om det inte vore för Edinas dotter Saffron som ständigt klagar på Edinas och Patsys uppträdande. Eddy är frustrerad över storleken på sitt sovrum och vill ha det större. Det bästa alternativet är att ta ner väggen till Serges gamla rum. Eddy och Patsy börjar med att röja upp i rummet och hittar en herrtidning. De påminns om de dagar när de brukade hålla orgier och Eddy inser att det är väldigt länge sedan hon hade sex. Trots Saffys förståeliga invändningar övertalar Patsy Eddy att hyra två manliga prostituerade. Saker och ting blir inte riktigt som de tänkt sig.

14.25Helt hysteriskt Brittisk komediserie från 1995. De bästa vännerna Edina Monsoon och Patsy Stone är ett par destruktiva karriärkvinnor som är lika begivna på mode som på alkohol. Livet skulle ha varit en enda stor fest om det inte vore för Edinas dotter Saffron som ständigt klagar på Edinas och Patsys uppträdande. Pr-branschen skälver av förväntan när prisutdelningssäsongen närmar sig. Edina är en av finansiärerna och förväntar sig givetvis att vinna sin beskärda del men ärkerivalen Claudia Bing har andra planer. Eddy förlorar utmärkelsen Årets pr-person och vill ha hämnd. Under tiden får Saffy några extralektioner av sin psykologilärare.

15.00Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1985. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Lou Kelly blir utsatt för ett övergrepp. Lexie gör en chockerande upptäckt och får reda på vem som är hennes riktiga mamma.

16.00Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1985. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Lexies mamma råkar få i sig en livsfarlig drink. En barnmördare kan bli nästa intern på Wentworth.

17.00Dynastin Amerikansk dramaserie från 1981. Den förmögna familjen Carrington styr över ett oljeimperium i Denver, Colorado. Familjens överhuvud Blake Carrington rör upp känslor när han gifter sig med sin tidigare sekreterare Krystle och hon slungas in de rikas värld. Fallon vittnar under Blakes rättegång. Krystle återvänder till Blakes sida och representerar honom vid affärsmöten.

17.55Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1988. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Violet och Emma blir osams på grund av den nära förestående Queen of the outback-tävlingen.

18.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1978. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Charles blir så upprörd över att han blivit nekad en tjänst hemma att han vägrar att prata med någon i lägret.

19.30M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1978. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Fältsjukhusets personal lider av den tryckande koreanska värmen, speciellt Klinger.

20.00Kommissarie Gently Brittisk kriminalserie från 2014. Det är slutet av 1960-talet och kommissarie George Gently ser med förfäran på när tidens rebelliska anda genomsyrar en allt mer korrupt poliskår. Han har flytt London och tagit anställning i Northumberland där han löser brott tillsammans med den unge och oerfarne kriminalinspektören John Bacchus. När en man hittas död på ett turkiskt bad faller misstankarna direkt på den unge Scott Tanner som setts fly från platsen. Senare påträffas han förvirrad och minns inget av det som hänt. Snart hittas ännu en man mördad och Gently och Bacchus letar efter en koppling mellan de två fallen. Spåren leder dem till ett militärt komplex där ingen är villig att prata.

22.00Longmire Amerikansk kriminaldramaserie från 2014. Sheriffen Walt Longmire återvänder till jobbet i Wyoming efter att ha blivit änkling. Med hjälp av sin vuxna dotter Cady och sina vänner bekämpar han brott i trakten och driver kampanj för att bli återvald som sheriff. Walt tar itu med efterdyningarna av att Branch blivit skjuten. Efter en bilolycka blir Vic och hennes man Sean kidnappade och Walt blir tvungen att arbeta med Ed Gorski för att kunna hitta dem.

22.55Longmire Amerikansk kriminaldramaserie från 2014. Sheriffen Walt Longmire återvänder till jobbet i Wyoming efter att ha blivit änkling. Med hjälp av sin vuxna dotter Cady och sina vänner bekämpar han brott i trakten och driver kampanj för att bli återvald som sheriff. Walt tar itu med efterdyningarna av att Branch blivit skjuten. En lantbrukare förefaller ha blivit mördad men utredningen kompliceras av hans livförsäkring. Branch och Cady åker till Denver för att följa ett spår som har med Henrys fall att göra. Vic ställs inför ett ultimatum.

23.50Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1985. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Lou Kelly blir utsatt för ett övergrepp. Lexie gör en chockerande upptäckt och får reda på vem som är hennes riktiga mamma.

00.50Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1985. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Lexies mamma råkar få i sig en livsfarlig drink. En barnmördare kan bli nästa intern på Wentworth.

01.55Holby city Brittisk dramaserie från 2014. Om det dagliga livet bland personal och patienter på Holby City General Hospitals hjärtklinik. Fleur och Michael försöker båda imponera på Serena. Serena blir ledsen när hennes mor inte känner igen henne.

03.05Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1985. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Lou Kelly blir utsatt för ett övergrepp. Lexie gör en chockerande upptäckt och får reda på vem som är hennes riktiga mamma.

04.05Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1985. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Lexies mamma råkar få i sig en livsfarlig drink. En barnmördare kan bli nästa intern på Wentworth.

05.10Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Bill är upprörd över att CJ Garrison ångrat sig angående Spectras gamla fastighet. När Saul klagar på symaskinerna påminner Sally honom och Shirley om deras mål. Wyatt lämnar in sin avskedsansökan. Steffy och Thomas äter lunch tillsammans när Sally gör en spektakulär entré.