MENY

TV4 Guld

06.00Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar.

06.30Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar.

07.05Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar. Val försöker ställa saker och ting till rätta med Darren. Jai blir tvungen att fråga Rachel om hjälp.

07.35Love boat - kärlek ombord Fartyget beger sig till Alaska för ett bröllop mellan Doug Brandbury och Carol Bowers. Men de två familjerna kan inte komma överens. Dessutom visar det sig att Dougs före detta flickvän fortfarande är kär i honom. Marv uppvaktar Julie men hon hoppas på att återuppta romansen med Jack. Julie hjälper en intelligent kvinna med vardagligt utseende att bli en glamourdrottning. Vicki och en ung passagerare försöker hjälpa en fripassagerare och en svartsjuk man anklagar besättningen för att flörta med hans fru.

08.50Sändningsuppehåll

11.55Love boat - kärlek ombord Fartyget beger sig till Alaska för ett bröllop mellan Doug Brandbury och Carol Bowers. Men de två familjerna kan inte komma överens. Dessutom visar det sig att Dougs före detta flickvän fortfarande är kär i honom. Marv uppvaktar Julie men hon hoppas på att återuppta romansen med Jack. Besättningen försöker imponera på en socialarbetare som är ombord för att avgöra om kapten Stubing är en bra förälder. En maffialedares dotter och hennes make är på smekmånad men de övervakas av ett par livvakter. En man överöser sin tillfrisknande fru med presenter.

13.00M.A.S.H

13.30M.A.S.H

14.00MacGyver MacGyver försöker rädda en grupp forskare som spärrats in i ett underjordiskt laboratium. Området skyddas av ett livsfarligt säkerhetssystem som MacGyver måste överlista. MacGyver infiltrerar ett mentalsjukhus i Ryssland i ett försök att rädda livet på en politisk fånge.

15.00Kvinnofängelset Joan får en otrevlig överraskning när hon går på sin sista jobbintervju. Alice försöker gräva fram sanningen om Harry. Kvinnorna hittar ett vapen de kan använda mot Rodney. Rita berättar för Alice att hon har stora planer som inget får komma i vägen för.

16.00Kvinnofängelset Joan får en otrevlig överraskning när hon går på sin sista jobbintervju. Alice försöker gräva fram sanningen om Harry. Harry överraskar alla med ett tillkännagivande. Joan erbjuder sig att hjälpa Rita.

17.00Dynastin Säsongsstart. Blake åker i ilfart till sjukhuset efter att Krystle hittat honom på botten av ravinen. Det sänds ett tv-inslag där polisen efterfrågar information om Fallons kidnappade baby. En äldre kvinna som ser inslaget avslöjar något för sitt barnbarn. Blake blockerar Alexis försök att ta kontroll över Denver-Carrington. Kirby blir vittne till en passionerad omfamning och Blake får nyheter om Steven.

17.55Doktorn kan komma Sam och Emma hjälper en vän som ska tävla i ett stort kamelrace. George Baxter hamnar i en svår situation efter att han retat upp stadens kvinnor. Läkarna rycker ut för att hjälpa två åldringar som försöker rädda sitt arvegods från en rovlysten George Baxter.

18.55M.A.S.H

19.30M.A.S.H

20.00Miss Marple När kyrkvärden i St Mary Mead hittas mördad har miss Marple en lång lista med misstänkta att gå igenom. Kyrkvärden var när allt kommer omkring inte speciellt populär. En ung kvinna som plågas av rädsla och ångest ber miss Marple om hjälp med att förstå en händelse från sin barndom.

21.05Miss Marple När kyrkvärden i St Mary Mead hittas mördad har miss Marple en lång lista med misstänkta att gå igenom. Kyrkvärden var när allt kommer omkring inte speciellt populär. Gwenda och miss Marple nystar vidare på mysteriet kring ett till synes perfekt brott som utspelat sig för flera år sedan.

22.15Miami Vice Crockett och Tubbs utreder mordet på en komiker som arbetar på en klubb som drivs av två gangsters. Deras huvudmisstänkta är en ung ensamstående mamma. Crockett och Tubbs upptäcker att de blir övervakade när en bitter före detta polis dyker upp i deras liv.

23.15Miami Vice Crockett och Tubbs utreder mordet på en komiker som arbetar på en klubb som drivs av två gangsters. Deras huvudmisstänkta är en ung ensamstående mamma. Trudy skjuter ihjäl en misstänkt person när ett uppdrag går fel. Hon prövas ytterligare när hennes före detta pojkvän tar med henne till en fest där droger flödar.

00.15Revolution Miles, Aaron och Rachel befinner sig i en mystisk liten stad i Texas, där Rachel stöter på en person från hennes förflutna. Samtidigt har Charlie begett sig ut på ett uppdrag till Plains Nation, och Neville och Jason letar efter en försvunnen person som står dem nära. Efter att ha blivit skadad skiljs Miles från gruppen och måste kämpa för att överleva. När Charlie letar efter honom stöter han på Neville som kräver att få veta var Jason befinner sig.

01.10Revolution Miles, Aaron och Rachel befinner sig i en mystisk liten stad i Texas, där Rachel stöter på en person från hennes förflutna. Samtidigt har Charlie begett sig ut på ett uppdrag till Plains Nation, och Neville och Jason letar efter en försvunnen person som står dem nära. Efter att Truman försökt döda Miles och Monroe i en senapsgasattack bestämmer sig Miles och Monroe för att svara med samma mynt. Neville tillfångatar och torterar en patriotofficer.

02.05Holby city Raf måste visa framfötterna nu när Michael Spence är tillbaka. Fleur Fanshawe rör upp saker och ting. Caras misstankar skapar en spricka i teamet men frågan är om hon har rätt. Dominic är fast besluten att få Hanssen att ändra uppfattning om honom. Elliot ställs inför ett dilemma när han blir erbjuden en ny tjänst.

03.15Kvinnofängelset Joan får en otrevlig överraskning när hon går på sin sista jobbintervju. Alice försöker gräva fram sanningen om Harry. Kvinnorna hittar ett vapen de kan använda mot Rodney. Rita berättar för Alice att hon har stora planer som inget får komma i vägen för.

04.15Kvinnofängelset Joan får en otrevlig överraskning när hon går på sin sista jobbintervju. Alice försöker gräva fram sanningen om Harry. Harry överraskar alla med ett tillkännagivande. Joan erbjuder sig att hjälpa Rita.

05.10Glamour Bill och Katie fortsätter med sina skilsmässoförhandlingar när Katie får reda på något nedslående. Ridge och Brooke berättar om sina planer för Steffy och Thomas. Domstolsförhandlingen tar en oväntad vändning efter Thomas vittnesmål. Sally berättar för Shirley om sina planer och Steffy blir arg på Thomas. Ridge ber Brooke att bekräfta att hon inte längre har några känslor för honom.

05.40Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar. Aaron pressar sig själv för hårt. Brenda är inte imponerad över Bobs senaste investering.