MENY

TV4 Komedi

06.30The looney tunes show Amerikanskt animerat barnprogram. Om Snurre Sprätts och Daffy Ankas äventyr.

06.50The looney tunes show Amerikanskt animerat barnprogram. Om Snurre Sprätts och Daffy Ankas äventyr.

07.10Batman Amerikansk animerad serie. Om superhjälten Batman som bekämpar skurkar i Gotham City. Han slåss för ett rättvist samhälle i en värld full av ondska.

07.35Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

07.55-Sändningsuppehåll-

11.00All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

11.20All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

11.45Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Hope blir svartsjuk när hon ser vilken bra personkemi Liam och Ivy har. Deacon upptäcker att det finns en del likheter mellan Quinn och Wyatt. Hope och Ivy tävlar med varandra under fotograferingen. Wyatts plan börjar ge effekt.

12.05Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Liam och Ivy njuter av varandras sällskap medan de tar del av Amsterdams turistmål. Wyatts planer går i lås men Hope råkar höra en del av dem. Hon häpnar när hon inser vad de handlar om. Maya drar nytta av sin nya ställning. Pam ger Ridge relationsråd.

12.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Hope fattar ett drastiskt beslut efter att hon bevittnat Ivys och Liams personkemi. Rick är i behov av tröst efter sin konfrontation med Ridge och Caroline, något Maya gör sitt bästa för att ge honom. Eric har ett förslag för Ridge och Caroline.

12.55Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Rick har en obekväm intervju med Jarrett, Ridge och Caroline. En kommentar från Ridge får honom att tappa fattningen. Katie berättar för en upprörd Bill om vad som hänt mellan Caroline och Ridge. Maya försvarar Rick inför Eric.

13.15Coronation street Brittisk dramaserie från 2011. Om invånarna på Coronation street i en förort till Manchester. Chesney tar farväl av sin bäste vän. Tina får utstå en hel del förolämpningar under en middag med Matts vänner. Tommy och Tyrone förbredder sitt spratt. Ciaran och Michelle har olika planer för framtiden.

13.40Coronation street Brittisk dramaserie från 2011. Om invånarna på Coronation street i en förort till Manchester. Fiz återvänder hem men möts av vis fientlighet. Russ kämpar med att inte längre träffa Lloyd. Tyrone och Tommy ger Brian och Julie en minnesvärd kväll.

14.05Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Marlons inblandning gör det svårt för Donna att genomföra sin plan. Debbies onda aningar om Petes förflutna blir bekräftade.

14.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Charity planerar att rensa luften med Moira. James bestämmer sig för att ta reda på sanningen om Adam. En onykter Debbie kommer med en inbjudan till Ross.

14.55New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Jess bestämmer sig för att överraska sin pojkvän. Men det slutar med att det är hon som blir slagen med häpnad när det visar sig att han inte är ensam hemma. Rasande lämnar hon honom och nu måste hon snabbt hitta någonstans att bo. Hon svarar på en annons där tre unga män har ett rum att hyra ut. Männen är till en början motvilliga till att dela sin lägenhet med en ung kvinna men Jess lyckas övertyga dem om att hon är den perfekta hyresgästen. Det dröjer inte länge förrän männen börjar ångra sitt val av rumskamrat när Jess tillbringar sina dagar på soffan gråtandes till Dirty dancing. Nu måste de göra något för att få henne på fötter innan det går överstyr.

15.15New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Winston återvänder efter att ha arbetat som baskettränare i Lettland och Coach, som hyrt hans rum, flyttar ut. Winston blir överraskad när han får veta att Jess flyttat in men innan han ens hinner fundera på det nya boendearrangemanget blir han indragen i Jess uppbrott. I ett försök att få Jess att hämta sina saker hos Spencer, hennes före detta pojkvän, vägrar killarna att låna ut någonting till henne. Till en början går Jess inte med på deras krav men när hon råkar ha sönder tv:n tvingas hon krypa till korset. Det slutar med att hon får agera chaufför åt Spencer och hans nya tjej.

15.40Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. Frasier nominerar Woody till valet av Bostons kommunfullmäktige för att bevisa dumheten hos väljarna i staden och blir chockerad över resultatet.

16.05Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. Carla känner sig förnedrad efter en passionerad natt med Paul. Men hon är inte ensam om att ha en pinsam hemlighet.

16.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2014. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. I jakt på mer pengar bestämmer sig Max och Caroline för att arbeta extra på en trendig restaurang på Manhattan. Han kommer på ett ovanligt sätt att hålla ett öga på sina anställda på dinern.

16.50Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2014. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Max blir intresserad av en väldigt stilig kypare på The High, restaurangen där hon och Caroline jobbar extra. Det enda problemet är att deras chef inte tillåter att anställda har ihop det.

17.20Undateable Amerikansk komediserie från 2014. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka "odejtbara". Säsongsavslutning. Justin blir överlycklig när Nicki kommer hem till Detroit. Men glädjen blir kortvarig då Nicki har några nyheter att berätta.

17.50Undateable Amerikansk komediserie från 2015. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka omöjliga att dejta. Danny föreslår att Justin ska ha ett engångsligg. Han lyder hans råd men hamnar i problem när han får svårt att avsluta relationen. Gänget håller då ett råd för att avgöra om det är Danny eller Justin som behandlar kvinnor mest nedvärderande. Justins nya bartender Candace blir förvirrad av sitt nya jobb. Leslie upptäcker ett avklätt foto av sig själv på ett gym. Hon ber killarna om hjälp med att ta ner fotot.

18.15The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäst är skådespelaren Matthew McConaughey.

19.05The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren Alyson Hannigan och sångaren Laura Marano.

20.00New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Killarna ska gå på en gemensam väns bröllop och Winston ska vara marskalk. Nicks före detta flickvän Caroline ska också gå på bröllopet och Nick oroar sig för att han ska framstå som ömklig och ensam inför henne. De andra killarna övertalar honom att bjuda med Jess som sin dejt. På bröllopsmottagningen försöker Schmidt ragga upp en vacker kvinna. Men så dyker Gretchen upp, och trots att han avskyr henne slutar deras möten ofta i sänghalmen. Winston tar sitt uppdrag som marskalk väldigt seriöst, vilket slutar med att han försöker konkurrera ut en yngre gäst på dansgolvet. När Nick introducerar Jess för Caroline verkar det som om hon är svartsjuk och Nick ser en chans att få tillbaka henne. Nu är det upp till Jess, Schmidt och Winston att stoppa honom innan Caroline krossar hans hjärta igen.

20.30New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Jess råkar av misstag gå in i Nicks rum när han är naken vilket får hans självförtroende att åka ner i botten. Det får henne att känna sig hemsk och hon vet inte hur hon ska kunna gottgöra honom, men Cece har en idé. Inte nog med att Nicks självförtroende raserats, han har dessutom en dejt. Eller det är i alla fall vad han tror för han har svårt att tolka sin dejts ironiska och sarkastiska gliringar. Winston ska gå på sin första anställningsintervju sedan han återvänt till USA men intervjun slutar med katastrof. Han inser att hans tid i Lettland har gjort att han inte hängt med i vad som hänt hemma och Schmidt försöker hjälpa honom att uppdatera sig.

21.00Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. Frasier nominerar Woody till valet av Bostons kommunfullmäktige för att bevisa dumheten hos väljarna i staden och blir chockerad över resultatet.

21.30Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. Carla känner sig förnedrad efter en passionerad natt med Paul. Men hon är inte ensam om att ha en pinsam hemlighet.

22.00Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2014. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Sophie, Max och Caroline går ut för att shoppa tärnklänningar. När tjejerna får veta att bröllopet ska visas upp i en tidning ber de de andra från matstället att hjälpa till så att Sophie inte ska välja fula klänningar.

22.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2014. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Max och Caroline försöker hjälpa Nash att slå sig fram i modellbranschen i hopp om att tjäna lite extra pengar som hans managers.

23.00Undateable Amerikansk komediserie från 2015. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka omöjliga att dejta. Candaces pojkvän Trent gör närmanden mot Leslie när Candace lämnar rummet. Justin känner sig manad att agera beskyddande och säger till Candace att Trent inte är god nog åt henne. Hon blir arg för att han lägger sig i och vänder sig i stället till Danny för råd. Brett blir vansinnig när hans senaste dejt, Tweet, säger att han kysser dåligt.

23.30Undateable Amerikansk komediserie från 2015. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka omöjliga att dejta. Nicki kommer tillbaka till baren och är förlovad. Justin träffar hennes stenrika fästman som tackar honom för att han inte försökt få tillbaka Nicki. Hon ska nämligen ha sagt att hon gått med på det om han försökt. Danny övertygar Justin om att om Nicki hade varit hans livs kärlek så skulle han ha agerat annorlunda föregående sommar. Gänget listar allt de kan komma på som Burski skulle göra för att få Leslie i säng.

00.00The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäst är skådespelaren Matthew McConaughey.

00.40The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren Alyson Hannigan och sångaren Laura Marano.

01.15Longmire Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Sheriffen Walt Longmire återvänder till jobbet i Wyoming efter att ha blivit änkling. Med hjälp av sin vuxna dotter Cady och sina vänner bekämpar han brott i trakten. Cady reser till Denver för att tala med en detektiv sedan det visat sig att Walts fru trots allt inte dog av cancer. En indiansk spåkvinna hittas mördad och ledtrådarna pekar mot en saknad flicka och en hemlig begravningsplats. Walt måste delta i en offentlig debatt med Branch.

02.00Familj sökes Dansk dokumentärserie från 2013. Många danskar har förlorat kontakten med sin mamma eller pappa och förlusten kan ha en stor inverkan på deras liv. Här följs några av dessa människor när de söker svar på varför de övergavs. Sabine är 33 år och har aldrig träffat sin pappa. Det enda hon vet om honom är att han är från Kap Verde och att han har arbetat på samma danska fraktfartyg som hennes mamma. Hennes mamma lämnade fartyget utan att tala om för honom att hon var gravid. Sabine har sökt efter honom under en längre tid utan framgång men har nu bestämt sig för att försöka en sista gång.

02.45Familj sökes Dansk dokumentärserie från 2013. Många danskar har förlorat kontakten med sin mamma eller pappa och förlusten kan ha en stor inverkan på deras liv. Här följs några av dessa människor när de söker svar på varför de övergavs. Niki övergavs av sin engelska mamma när han bara var två år gammal. Den enda förklaring han fick var att hon inte var redo att ta hand om ett barn. Niki funderar nu på att starta en egen familj med flickvännen Ditte men innan dess vill han hitta sin mamma och få svar på frågorna som han alltid velat ställa till henne. När han reser till England för att leta efter henne får han reda på något som chockerar honom.

03.25Familj sökes Dansk dokumentärserie från 2014. Många danskar har förlorat kontakten med sin mamma eller pappa och förlusten kan ha en stor inverkan på deras liv. Här följs några av dessa människor när de söker svar på varför de övergavs. Cherie har inte träffat sin chilenska pappa sen hon var ett år gammal. Hela hennes liv har hon längtat efter att lära känna sin far. Längtan blir inte mindre när hennes mamma blir sjuk och hon tvingas flytta till ett fosterhem. När hon till slut tar modet till sig att börja leta så åker hon med sin fostermamma till Chile med en adress och ett inaktivt telefonnummer som enda ledtrådar. Sökandet tar en helt annan riktning än vad Cherie hade kunnat förutspå och nervositeten ökar när de inte vet om de kommer kunna hitta honom.

04.05The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Deltagarna träffar Shelley som sätter deras kreativa förmåga på prov. Scotty har en överraskning i beredskap.

04.55The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Deltagarna visar upp sina rum och berättar hur de tänkte kring varje moment.

05.15The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Teamen färdigställer de första sovrummen med tillhörande badrum. Ett av teamen väcker uppståndelse då de visar upp ett av tv-seriens mest kontroversiella rum någonsin.