MENY

TV4 Komedi

05.50All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

06.30What's new Scooby-Doo? Amerikanskt barnprogram. Scooby-Doo och hans vänner tar sig an nya äventyr.

06.50What's new Scooby-Doo? Amerikanskt barnprogram. Scooby-Doo och hans vänner tar sig an nya äventyr.

07.15What's new Scooby-Doo? Amerikanskt barnprogram. Scooby-Doo och hans vänner tar sig an nya äventyr.

07.35What's new Scooby-Doo? Amerikanskt barnprogram. Scooby-Doo och hans vänner tar sig an nya äventyr.

07.55-Sändningsuppehåll-

11.00All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

11.20All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

11.45Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Quinn får smaka på sin egen medicin. Bill blir upprörd när Wyatt berättar om videoinspelningen. Ett par återförenas på en strand i Malibu.

12.10Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Maya och Rick försöker muntra upp Nicole. Sasha får sitt hjärta krossat. Wyatt väljer sida. Steffy får reda på vad som hänt.

12.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Maya frågar ut Zende. Sasha ber Nicole att vara glad för hennes skull. Steffy får anledning att bli arg på Wyatt samtidigt som de funderar på när de ska berätta en viktig nyhet för Liam.

12.55Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Ridges och Carolines lunchdejt tar en obekväm vändning när de stöter på en bekant. Katie försöker bevisa för Bill att hon inte har problem med alkoholen. Katie hör något som gör henne nyfiken.

13.15Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Bill frågar ut Brooke om sin upptäckt. Katie sätter doktor Wolin på plats. Ridge försöker lugna ner Caroline.

13.40Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Katie skyller ifrån sig. Caroline får skuldkänslor när Thomas avslöjar något för henne. Ridges och Carolines problem med doktor Wolin verkar lösa sig.

14.05Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. En älskad bybo går bort. Kerry kommer på andra tankar.

14.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Moira gör en chockerande upptäckt. Kerry inser att hon kan dra fördel av Dans nya arrangemang. Betty kämpar med att uppfylla en persons sista önskan.

14.55New girl Amerikansk komediserie från 2016. Om vännerna Jess, Nick, Schmidt, Winston och Cece. De kämpar alla med livets med- och motgångar och söker efter kärleken, som ibland kan finnas närmare än vad man tror. Jess ansöker om jobb på en progressiv ny skola men saker och ting tar en ny vändning när hon får veta att skolans rektor dejtar hennes före detta pojkvän Sam. När Nick blir förkyld är Schmidt rädd att han kommer att smittas och missa en stor presentation på jobbet.

15.15New girl Amerikansk komediserie från 2016. Om vännerna Jess, Nick, Schmidt, Winston och Cece. De kämpar alla med livets med- och motgångar och söker efter kärleken, som ibland kan finnas närmare än vad man tror. Jess före detta pojkvän Sam tar ut ett besöksförbud mot henne och hon ber om Winstons hjälp med att rentvå sitt namn. Nick och Schmidt smider planer när en trendig ny bar öppnar upp på samma gata som The Griffin.

15.40Ground floor Amerikansk komediserie från 2014. Brody är en framgångsrik bankir som har en flyktig förbindelse med Jennifer, en vacker kvinna som han träffar på en kontorsfest. Han blir mäkta förvånad när han upptäcker att hon jobbar med fastighetsskötseln i samma byggnad där hans bank ligger. Nu tvingas de ta itu med varandra på nära håll. Efter många svårigheter börjar Brody sitt nya jobb hos Mansfields rival och hans första uppgift blir att ödelägga Mansfields företag. Jenny och Derrick introducerar Harvard för onlinedejting men det hela går inte riktigt som de tänkt sig.

16.05Ground floor Amerikansk komediserie från 2014. Brody är en framgångsrik bankir som har en flyktig förbindelse med Jennifer, en vacker kvinna som han träffar på en kontorsfest. Han blir mäkta förvånad när han upptäcker att hon jobbar med fastighetsskötseln i samma byggnad där hans bank ligger. Nu tvingas de ta itu med varandra på nära håll. Jenny tävlar mot Brody i Mansfields årliga basketbollturnering. Lindsay och Harvard luras till att gå på dejt.

16.30Sullivan & son Amerikansk komediserie från 2014. Steve Sullivan är en framgångsrik advokat i New York. Hans irländsk-amerikanska pappa Jack och koreanska mamma Ok Cha driver puben Sullivan & Son som varit i familjens ägo i flera generationer. När Steve får reda på att de ska sälja rörelsen beslutar han sig för att flytta hem och ta över puben. Steve klagar på att han aldrig är ledig från baren. Då bestämmer sig Jack för att visa honom hur viktig han är för alla i gänget.

16.50Sullivan & son Amerikansk komediserie från 2014. Steve Sullivan är en framgångsrik advokat i New York. Hans irländsk-amerikanska pappa Jack och koreanska mamma Ok Cha driver puben Sullivan & Son som varit i familjens ägo i flera generationer. När Steve får reda på att de ska sälja rörelsen beslutar han sig för att flytta hem och ta över puben. Melanie ger Steve hjälp på traven när han envist försöker imponera på en kvinna. Hanks läkare skriver ut testosteron till honom vilket leder till ett missöde.

17.20All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

17.50All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

18.15The talk Amerikansk talkshow från 2014. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne och Sheryl Underwood. Gäster är skådespelaren Matthew Perry samt skådespelaren och regissören Thomas Lennon.

19.05The talk Amerikansk talkshow från 2014. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne och Sheryl Underwood. Skådespelaren Karla Souza gästar programmet. Livsstilsexperten Chi-Lan Lieu presenterar exklusiva erbjudanden.

20.00New girl Amerikansk komediserie från 2016. Om vännerna Jess, Nick, Schmidt, Winston och Cece. De kämpar alla med livets med- och motgångar och söker efter kärleken, som ibland kan finnas närmare än vad man tror. Jess har fortfarande inte sytt klart Ceces brudklänning och det börjar bli bråttom. Winston och Aly har börjat dejta och har svårt att dölja sitt förhållande från de andra poliserna. Nick väntar på att höra från Reagan om hon vill följa med på Schmidts och Ceces bröllop.

20.30New girl Amerikansk komediserie från 2016. Om vännerna Jess, Nick, Schmidt, Winston och Cece. De kämpar alla med livets med- och motgångar och söker efter kärleken, som ibland kan finnas närmare än vad man tror. Sam träffar en gammal vän från medicinska fakulteten som verkar ha romantiska känslor för honom, vilket försätter Jess i ett dilemma. Nick oroar sig för att Gavin kommer att göra Schmidt besviken igen. Winston blir sårad när Sam inte vill ta på sig en tröja som han köpt till honom.

21.00Ground floor Amerikansk komediserie från 2014. Brody är en framgångsrik bankir som har en flyktig förbindelse med Jennifer, en vacker kvinna som han träffar på en kontorsfest. Han blir mäkta förvånad när han upptäcker att hon jobbar med fastighetsskötseln i samma byggnad där hans bank ligger. Nu tvingas de ta itu med varandra på nära håll. Brody upptäcker att Jenny aldrig vill gifta sig och när hon säger att hon ogillar musikaler är det som att strö salt i såren. Mansfields fru planerar deras dotters bröllop tillsammans med Threepeat och Mansfield känner sig utanför. Derrick övertygar Harvard om att han går för fort fram med Lindsay.

21.30Ground floor Amerikansk komediserie från 2014. Brody är en framgångsrik bankir som har en flyktig förbindelse med Jennifer, en vacker kvinna som han träffar på en kontorsfest. Han blir mäkta förvånad när han upptäcker att hon jobbar med fastighetsskötseln i samma byggnad där hans bank ligger. Nu tvingas de ta itu med varandra på nära håll. Brody får panik när Jenny bjuder hem Mansfield på middag. Harvard och Lindsay börjar bråka mitt under Jennys middagsbjudning. När den kameraskygge Threepeat får jobb som ekonomisk korrespondent får han ta emot tips från den före detta barnstjärnan Derrick.

22.00Sullivan & son Amerikansk komediserie från 2014. Steve Sullivan är en framgångsrik advokat i New York. Hans irländsk-amerikanska pappa Jack och koreanska mamma Ok Cha driver puben Sullivan & Son som varit i familjens ägo i flera generationer. När Steve får reda på att de ska sälja rörelsen beslutar han sig för att flytta hem och ta över puben. Säsongsavslutning. Melanie och Steve vill inte att någon ska få nys om deras förhållande, men Melanies nyfikna granne har svårt att bevara en hemlighet.

22.30All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

23.00All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

23.30All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

00.00The talk Amerikansk talkshow från 2014. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne och Sheryl Underwood. Gäster är skådespelaren Matthew Perry samt skådespelaren och regissören Thomas Lennon.

00.40The talk Amerikansk talkshow från 2014. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne och Sheryl Underwood. Skådespelaren Karla Souza gästar programmet. Livsstilsexperten Chi-Lan Lieu presenterar exklusiva erbjudanden.

01.10Believe Amerikansk science fiction-serie från 2014. Bo är en ung flicka som föddes med övernaturliga krafter, men hon har svårt för att kontrollera dem. William Tate, som tidigare varit oskyldigt dömd till döden, anlitas för att beskydda henne. Tillsammans måste de hålla sig steget före de onda krafter som är ute efter flickan. Dani är ursinnig och använder alla sina krafter i ett försök att förinta Orchestra och Bo. Skouras ber Winter och Channing om hjälp.

01.55Heartless Dansk dramaserie från 2014. Tvillingarna Sebastian och Sofie kämpar med att förstå den förbannelse som drabbat dem. För att överleva är de tvungna att, precis som vampyrer, livnära sig på människoblod. Men om de inte kontrollerar sig själva när de äter brinner deras offer upp. På vinden hittar Sofie och Sebastian flera gamla målningar som har kopplingar till deras hemlighet. Ditlev fortsätter att ställa till problem för Sofie. Samtidigt utvecklas Sofies och Emilies vänskap.

02.40Heartless Dansk dramaserie från 2014. Tvillingarna Sebastian och Sofie kämpar med att förstå den förbannelse som drabbat dem. För att överleva är de tvungna att, precis som vampyrer, livnära sig på människoblod. Men om de inte kontrollerar sig själva när de äter brinner deras offer upp. Hela skolan chockas av Ditlevs död. Just ser till att polisen blir övertygad om att det var självmord men börjar själv efter mördaren. Sofie och Sebastian gör allt för att hålla låg profil men frågan är om Nadja, som nu känner till deras hemlighet, kan bli en fara för dem.

03.20All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

03.45All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

04.10All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

04.30Hawaii five-0 Amerikansk kriminalserie från 2011. Polisen Steve McGarrett leder en elitstyrka på Hawaii, en grupp som har rätt att skriva sina egna regler där inga byråkratiska hinder står i deras väg. I styrkan ingår förutom McGarrett kriminalpolisen Danny Williams, den före detta polisen Chin Ho Kelly och polisen Kono Kalakaua. McGarrett och hans team undersöker en budbil som kapats. Till en början verkar det som om inget saknas. Men snart visar det sig att bilen hämtat upp varor från flygplatsen och inte gått igenom de vanliga säkerhetskontrollerna och att det rör sig om smuggelgods. Spåren leder dem till en man som förfalskar pass. Samtidigt får McGarrett chockerande nyheter om Joe White. Danny får agera barnmorska när hans före detta fru får värkar.

05.15Hawaii five-0 Amerikansk kriminalserie från 2011. Polisen Steve McGarrett leder en elitstyrka på Hawaii, en grupp som har rätt att skriva sina egna regler där inga byråkratiska hinder står i deras väg. I styrkan ingår förutom McGarrett kriminalpolisen Danny Williams, den före detta polisen Chin Ho Kelly och polisen Kono Kalakaua. McGarrett och hans team söker efter två passagerare som flytt från ett flygplan där en polis mördats under resan. De lyckas hitta en av männen som hävdar att han inte känner den andra mannen. Medan teamet letar efter den andra mannen ringer han plötsligt till Danny. Det visar sig att han är Dannys gamla arbetspartner som Danny satt dit. Mannen är nu ute efter att förstöra Dannys liv och har kidnappat Grace.