MENY

TV4 Komedi

06.10Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

06.30Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

06.50Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

07.15What's new Scooby-Doo? Amerikanskt barnprogram. Scooby-Doo och hans vänner tar sig an nya äventyr.

07.35Teen titans go! Amerikansk animerad serie. Superhjältarna och tonåringarna Robin, Cyborg, Starfire, Raven och Beast Boy bor tillsammans. De ställs ofta inför dråpliga situationer och det är inte alltid lätt att hålla sams.

07.55-Sändningsuppehåll-

11.00All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

11.20All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

11.45Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Brooke känner ånger inför hur hon har betett sig på sistone. Rick bekänner något för Maya. Aly uppmuntras att sätta sig upp mot Rick men det blir Ivy som gör slag i saken.

12.05Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Rick tar nästa steg i sin och Carolines skilmässa. Wyatt ber Quinn att ta hand om något värdefullt samtidigt som han fattar ett beslut. När Maya försöker få Nicole att lämna henne i fred stöter hon på problem.

12.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Nicole förklarar sin ståndpunkt för Maya. Carter ställer en känslig fråga till Rick. Eric försöker få personalen på Forrester Creations att bli mer positivt inställda gentemot Rick. Ridge ställer Eric till svars.

12.55Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Maya tröttnar på sin syster. Nicole besöker en fotografering på Forrester Creations, något som inte ses med blida ögon. Katie oroar sig för Brooke och ber Ridge om råd.

13.15Coronation street Brittisk dramaserie från 2012. Om invånarna på Coronation street i en förort till Manchester. Peter varnar Carla för att Stella är dem på spåren. Tyrone ser Kirstys sanna sida. Becky känner sig smickrad över Dannys uppmärksamhet.

13.40Coronation street Brittisk dramaserie från 2012. Om invånarna på Coronation street i en förort till Manchester. Frank anlitar en privatdetektiv för att få fram bevis på Carlas och Peters affär. Sunita förlorar tålamodet med Dev och säger upp sig från jobbet.

14.05Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Jimmy får reda på vem den kända gästen är. Priya gör sin röst hörd och Andys olycka rör upp känslor.

14.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Victoria Pendelton öppnar farmen. Adam kämpar med sina skuldkänslor.

14.55New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Jess oroar sig för att hon ska göra Paul besviken i sängen. Hon är övertygad om att om hon hade varit lite experimentell i sängkammaren med sin före detta pojkvän hade han inte varit otrogen mot henne. Cece försöker övertyga henne om att hon kommer klara det bra men det lugnar inte Jess. I ett sista desperat försök vänder hon sig till killarna för råd. Schmidt och hans kollega Beth är båda ute efter en befordran på jobbet och när Beth blir inbjuden till deras chefs baby shower ser han till att också få en inbjudan.

15.15New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Julen närmar sig med stormsteg och Jess har fortfarande inte köpt någon present till Paul. Det hela kompliceras av det faktum att de bara träffats i några månader. När det är dags att utbyta julklappar inser hon sitt misstag. Paul ger henne en dyr gåva och hon ger honom en leksak, vilket får henne att inse att han tar förhållandet mycket mer seriöst än hon. Hela gänget går på Schmidts företags julfest. Som den enda manliga anställda på kontoret tvingas Schmidt klä ut sig till jultomte. Jess som bjudit med Paul tillbringar hela kvällen med att undvika honom för att slippa prata om deras relation. Nick är fast besluten att inte missa sitt flyg hem som han gjort fem år i rad, men en krissituation kan tvinga honom att ändra sina planer.

15.40Sullivan & son Amerikansk komediserie från 2014. Steve Sullivan är en framgångsrik advokat i New York. Hans irländsk-amerikanska pappa Jack och koreanska mamma Ok Cha driver puben Sullivan & Son som varit i familjens ägo i flera generationer. När Steve får reda på att de ska sälja rörelsen beslutar han sig för att flytta hem och ta över puben. Steve klagar på att han aldrig är ledig från baren. Då bestämmer sig Jack för att visa honom hur viktig han är för alla i gänget.

16.05Sullivan & son Amerikansk komediserie från 2014. Steve Sullivan är en framgångsrik advokat i New York. Hans irländsk-amerikanska pappa Jack och koreanska mamma Ok Cha driver puben Sullivan & Son som varit i familjens ägo i flera generationer. När Steve får reda på att de ska sälja rörelsen beslutar han sig för att flytta hem och ta över puben. Melanie ger Steve hjälp på traven när han envist försöker imponera på en kvinna. Hanks läkare skriver ut testosteron till honom vilket leder till ett missöde.

16.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Caroline träffar på sin före detta pojkvän Candy Andy som precis har förlovat sig och börjar undra om hon inte begick ett misstag när hon gjorde slut med honom. Sophie förbereder sig inför en annalkande graviditet genom att ta hjälp av robotteknik.

16.50Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. På grund av ett missförstånd tror folk att Max och Caroline är homofober och börjar bojkotta både deras cupcakebutik och Hans matställe. Max och Caroline kommer på ett sätt att förklara vad de egentligen står för.

17.20Benidorm Brittisk komediserie från 2015. På Solana all-inclusive resort i Benidorm samlas semesterfirare året om. Vissa är där för första gången medan andra återkommer regelbundet. Trots gästernas olika bakgrund har de en sak gemensamt, viljan att få ut mesta möjliga för sina pengar. Joyce får reda på att Kenneth erbjuder billiga Botoxbehandlingar men går med på att hålla tyst om saken ifall hon själv får en. Clives syster Terri anländer och faller genast för Mateo. Lesley anordnar en tävling med både pilkastning och frågesport.

18.15The talk Amerikansk talkshow från 2014. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne och Sheryl Underwood. Gäster är skådespelaren Michael Weatherly och programledaren Michael Yo. Clean Bandit uppträder.

19.05The talk Amerikansk talkshow från 2014. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne och Sheryl Underwood. Gäster är skådespelaren Jennifer Love Hewitt och internetpersonligheten Tyler Oakley. The Band uppträder.

20.00New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Schmidt har planerat sin födelsedag in i minsta detalj. Men allt raseras när han förlorar den buss han bokat till festen. Jess tar sig an uppgiften att hitta en ersättningsbuss och lyckas få skolans vice rektors tillstånd att låna en av skolbussarna. När Nicks senaste flickvän Julia får höra om festen vill hon följa med, vilket Nick motvilligt går med på. Gänget och Schmidts vänner beger sig i väg i bussen och födelsedagsfirandet sätter igång. Men strippan som Jess hyrt in är inte vad de väntat sig och Schmidts vän Benjamin börjar klaga på allt. Schmidt måste nu bestämma sig för om han ska låta sin fest bli ett fiasko eller försöka göra det bästa av situationen.

20.30New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Nick berättar för Julia hur mycket han tycker om att umgås med henne. Julia håller med om att det är kul men gillar framförallt att de inte behöver sätta någon stämpel på förhållandet. Jess ber Julia om hjälp med en parkeringsbot på sitt eget vis men Julia snäser av henne. I ett försök att få till det med en tjej ringer Winston upp en före detta flamma och upptäcker att hans gamla charm inte räcker till. Schmidt är fast besluten att ta reda på varför hans handduk alltid är fuktig och sanningen visar sig vara värre än han kunnat ana.

21.00Sullivan & son Amerikansk komediserie från 2014. Steve Sullivan är en framgångsrik advokat i New York. Hans irländsk-amerikanska pappa Jack och koreanska mamma Ok Cha driver puben Sullivan & Son som varit i familjens ägo i flera generationer. När Steve får reda på att de ska sälja rörelsen beslutar han sig för att flytta hem och ta över puben. Säsongsavslutning. Melanie och Steve vill inte att någon ska få nys om deras förhållande, men Melanies nyfikna granne har svårt att bevara en hemlighet.

21.30Undateable Amerikansk komediserie från 2014. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka "odejtbara". När Danny letar efter en ny rumskamrat är den bästa kandidaten barägaren Justin. Tillsammans med Dannys kompisar går de på en vinprovningskväll som Dannys syster Leslie anordnar. Nästa dag skryter Justin om att ha tillbringat natten med Leslie, vilket Danny inte uppskattar.

22.00Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Han tycker inte att de anställda arbetar ihop tillräckligt bra så han ordnar en obligatorisk utekväll i form av en teambuildingaktivitet där de besöker ett så kallat escape room. De måste ta hjälp av ledtrådar för att ta sig ut ur rummet men Caroline vägrar att samarbeta då hon är arg på Max.

22.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Max träffar en snygg man och tar hem honom men blir chockad när han inte vill ha sex. Sophie insisterar på att hon och Oleg träffar en fertilitetsläkare men är rädd för att hon själv är anledningen till att de inte kan få barn.

23.00Benidorm Brittisk komediserie från 2015. På Solana all-inclusive resort i Benidorm samlas semesterfirare året om. Vissa är där för första gången medan andra återkommer regelbundet. Trots gästernas olika bakgrund har de en sak gemensamt, viljan att få ut mesta möjliga för sina pengar. Kenneth upptäcker vad som fanns i Botoxpreparatet som han gav Joyce och hamnar till sist hos en veterinär för att få motmedlet. Liam får besök av sin mamma Gloria som försöker övertala honom om att återvända till Storbritannien. Oraklet försöker imponera på alla genom att gå på glödande kol.

00.00The talk Amerikansk talkshow från 2014. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne och Sheryl Underwood. Gäster är skådespelaren Michael Weatherly och programledaren Michael Yo. Clean Bandit uppträder.

00.40The talk Amerikansk talkshow från 2014. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne och Sheryl Underwood. Gäster är skådespelaren Jennifer Love Hewitt och internetpersonligheten Tyler Oakley. The Band uppträder.

01.15Believe Amerikansk science fiction-serie från 2014. Bo är en ung flicka som föddes med övernaturliga krafter, men hon har svårt för att kontrollera dem. William Tate, som tidigare varit oskyldigt dömd till döden, anlitas för att beskydda henne. Tillsammans måste de hålla sig steget före de onda krafter som är ute efter flickan. Bo och Tate träffar en förmögen kvinna som fortfarande sörjer sin son som dog för många år sedan. Under tiden trappar FBI upp jakten på dem.

02.00The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Både utmaningen och skandalen fortsätter. Vinnarna utses och teamen avslöjar hur mycket pengar de har kvar.

02.45The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Konkurrensen hårdnar mellan teamen och ett av dem kommunicerar enbart i kodspråk så att de andra inte ska kunna lista ut deras planer. Deltagarna firar en födelsedag.

03.30The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Shelley Craft tittar närmare på vad som hänt under den senaste veckan. Domarna Neale, Shaynna och Darren diskuterar sina omdömen.

03.55The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Teamen kämpar för att färdigställa sina kök i tid. Ett av paren blir bestulna.

04.45The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Köken öppnas upp för inspektion och teamen vädrar sina åsikter om sina konkurrenters resultat. När de sedan tar sig an vardagsrummen och matsalarna får Keith fullt upp med att hålla styr på dem.

05.20Älska din trädgård Brittisk livsstilsserie från 2013. Trädgårdsmästaren Alan Titchmarsh och hans team åker runt Storbritannien i jakt på trädgårdar som är i behov av uppmärksamhet. De ger tips och råd som både trädgårdsmästaren och nybörjaren kan dra nytta av. Alan Titchmarsh och hans team befinner sig i Gloucestershire där tvåbarnsmamman Kathy Mason är i behov av deras hjälp. Kathy har dedikerat sitt liv åt att hjälpa andra. Hon tar sedan 18 år tillbaka hand om sin rullstolsburne bror och skötte även om sin mamma och sin make som båda dog av cancer med tre års mellanrum. Hon är även fostermamma och har adopterad barn med inlärningssvårigheter. Alan planerar att förvandla Kathys trädgård till ett magiskt skogslandskap. Mitt i trädgården bygger teamet ett sommarhus där Kathy kan vila ut.