MENY

TV4 Sport

05.50Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2008/2009. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske, med upplevelsereportage och konkreta tips. Per Morberg och Carl Robert Björkander tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden. Magdalena åker till Yxskaftsälven i Jämtland för att jaga bäver tillsammans med jägaren Lars Johansson. Bäver jagas bäst i gryning och skymning, och medan de väntar på att skymningen ska falla bjuder Lars på rökt bäverlår och halstrad bäversvans med majskolvar. William Moberg-Faulds är på västkusten och åker ut på havsfiske med turbåt. Skepparen Pontus Bengtsson har några specialställen där han vet att det brukar finnas stor fisk. De fiskar bland annat torsk vid ett gammalt båtvrak, och efter ett lyckat fiske styr de in mot land igen.

06.30Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2008/2009. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske, med upplevelsereportage och konkreta tips. Per Morberg och Carl Robert Björkander tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden. William Moberg-Faulds besöker Ammarnäs och tillsammans med den lokala guiden Mattias jagar han den legendariska storöringen Elmer som ständigt tycks undkomma fiskares försök att kroka honom. De fiskar i klassiska fiskevatten såsom Järnforsen, Harabacken och Sjöforsen. Ola Svensson åker till Mörkö i Sörmland för att jaga vildsvin. Ola har med sig sin hund Tex och efter ett kort jaktmöte beger de sig tillsammans med Stefan Gäfvert ut i skogen till den plats där de ska släppa Tex. Det dröjer inte länge förrän han får vittring.

07.15Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2008/2009. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske, med upplevelsereportage och konkreta tips. Per Morberg och Carl Robert Björkander tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden. William Moberg-Faulds beger sig till Irland för att fiska lax i det natursköna Delphi Lodge med anor från 1830. Han fiskar tillsammans med lokala guider, eller ghillies som de kallas lokalt. Ola Svensson befinner sig hos grävlingsägaren Ingemar Larsson i Broddetorp. De ska jaga räv tillsammans men eftersom det regnat under natten har hundarna svårt att få upp ett spår. I väntan på jakten får Ola en rundvandring på gården där Ingemar har sina fyra grävlingar Ulla, Nisse, Gudrun och Rakel.

08.05Världens värsta fotbollsfirmor Brittisk dokumentärserie från 2006. Den brittiske skådespelaren Danny Dyer reser jorden runt för att undersöka fotbollshuliganism i olika länder och kulturer. Han besöker bland annat Argentina, Turkiet och Italien. Danny Dyer reser till Buenos Aires i Argentina där det finns flest fotbollsklubbar i världen. Han går för att titta på derbymatchen mellan Club Atlético Independiente och Racing Club de Avellaneda tillsammans med Pablo Álvarez, ledaren av Los Diablos Rojos, Independientes supporterklubb.

08.55-Sändningsuppehåll-

12.10Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2005. Mikael Odell och Johan Broman reser över hela världen i sin jakt på spännande fiskevatten, ovanliga fiskar och nya fisketekniker. Det blir bland annat besök i Mexiko, Thailand, Sumatra och Tobago och svenska platser som Gotland, Åre, Simrishamn och Mörrumsån. I Bangkok finns en plats dit många åker för att koppla av och ägna sig åt sitt fiskeintresse. Det är dammen Bung sam lang som inte är lätt att hitta till. Så småningom når Mikael Odell och Johan Broman ändå sitt mål. Dammen är känd för sina stora, starka malar. För att fånga dem måste man agna med ovanligt stora degbollar. På plats träffar de den lokale experten Nung och den danske guiden Mike. Det blir också ett besök på en betydligt lugnare plats. Mikael och Johan besöker också svenska Harsöjömala för att hitta en stor regnbågslax.

12.35Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2005. Mikael Odell och Johan Broman reser över hela världen i sin jakt på spännande fiskevatten, ovanliga fiskar och nya fisketekniker. Det blir bland annat besök i Mexiko, Thailand, Sumatra och Tobago och svenska platser som Gotland, Åre, Simrishamn och Mörrumsån. Mikael Odell och Johan Broman beger sig till thailändska och burmesiska farvatten för att syssla med big game-fiske. De följer med en av Sveriges mest kända havsfiskare, göteborgaren Jonas Nyqvist, ut på havet. Ombord på hans båt Gecko får de ett oförglömligt äventyr där en rad spännande arter tas upp på trolling såsom wahoos och barracudor. Dessutom får de annorlunda fiskar under nattmete. Det blir också en inblick i hur livet till sjöss kan vara med sashimi serverad på flybridge och lösdrivande trossar som trasslar in sig i propellrarna.

13.00Ride Svenskt sportmagasin från 2014. Tittarna får följa med ut i snowboard-pisten, på havet och till skateboard-parken när brädan står i fokus. Det bjuds på spektakulära hopp, tricks och tips samt intervjuer med några av världens bästa utövare.

13.30Ride Svenskt sportmagasin från 2014. Tittarna får följa med ut i snowboard-pisten, på havet och till skateboard-parken när brädan står i fokus. Det bjuds på spektakulära hopp, tricks och tips samt intervjuer med några av världens bästa utövare.

14.00Ride Svenskt sportmagasin från 2014. Tittarna får följa med ut i snowboard-pisten, på havet och till skateboard-parken när brädan står i fokus. Det bjuds på spektakulära hopp, tricks och tips samt intervjuer med några av världens bästa utövare.

14.30Ride Svenskt sportmagasin från 2014. Tittarna får följa med ut i snowboard-pisten, på havet och till skateboard-parken när brädan står i fokus. Det bjuds på spektakulära hopp, tricks och tips samt intervjuer med några av världens bästa utövare.

15.00Boundless - världens hårdaste lopp Kanadensisk dokumentärserie från 2014. De två kanadensiska äventyrarna Simon Donato och Paul "Turbo" Trebilcock tar sig an extrema tävlingar. I den andra säsongen springer, klättrar och cyklar de sig igenom blod, svett och tårar i bland annat Österrike, Mongoliet och Skottland. Simon och Turbo ligger i hårdträning inför nästa utmaning. De ska delta i Europas tuffaste cykelmaraton, Salzkammergut race i Österrike, och ska cykla 20 mil på en dag. För att klara av alpernas skräckinjagande branter tar de hjälp av experter.

15.55Boundless - världens hårdaste lopp Kanadensisk dokumentärserie från 2014. De två kanadensiska äventyrarna Simon Donato och Paul "Turbo" Trebilcock tar sig an extrema tävlingar. I den andra säsongen springer, klättrar och cyklar de sig igenom blod, svett och tårar i bland annat Österrike, Mongoliet och Skottland. Simon och Turbo deltar i en 1000 km lång tävling genom norra Mongoliet.

16.55Världens värsta fotbollsfirmor Brittisk dokumentärserie från 2006. Den brittiske skådespelaren Danny Dyer reser jorden runt för att undersöka fotbollshuliganism i olika länder och kulturer. Han besöker bland annat Argentina, Turkiet och Italien. Danny Dyer reser till Buenos Aires i Argentina där det finns flest fotbollsklubbar i världen. Han går för att titta på derbymatchen mellan Club Atlético Independiente och Racing Club de Avellaneda tillsammans med Pablo Álvarez, ledaren av Los Diablos Rojos, Independientes supporterklubb.

17.50Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2015. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Under fyra avsnitt blir det en rundresa i jämtländska Bergs kommun och i sex avsnitt blir det en djupdykning i Ålands fiskeutbud. Guidekollegan Tomas Edenfeldt sluter upp med Johan Broman och de besöker först Klövsjö Gårdsbryggeri och restaurangen Humleliret. Sedan åker de två männen vidare till Storsjö Fiskecamp och testfiskar olika delar av Ljungan.

18.15Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2015. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Under fyra avsnitt blir det en rundresa i jämtländska Bergs kommun och i sex avsnitt blir det en djupdykning i Ålands fiskeutbud. Avslutningen på Johan Bromans roadtrip i Bergs kommun blir i samebyn Glen, där Thomas, Niklas och Peder Johansson tar med honom upp till Glensjön och Svarttjärn för lite traditionellt fjällfiske på öring och röding. Besöket avslutas med en middag på restaurangen Hävvi i Glen.

18.50Fotboll: Superettan Studio Studiosändning från 2017. Studiosändning i samband med superettan i fotboll.

19.00Fotboll: Superettan Brommapojkarna - Dalkurd Fotboll från superettan 2017. Från superettan, herrarnas näst högsta division i fotboll.

19.55Fotboll: Superettan Studio Studiosändning från 2017. Studiosändning i samband med superettan i fotboll.

20.00Fotboll: Superettan Brommapojkarna - Dalkurd Fotboll från superettan 2017. Från superettan, herrarnas näst högsta division i fotboll.

21.00Ride Svenskt sportmagasin från 2014. Tittarna får följa med ut i snowboard-pisten, på havet och till skateboard-parken när brädan står i fokus. Det bjuds på spektakulära hopp, tricks och tips samt intervjuer med några av världens bästa utövare.

21.30Vinnare V64 Från dagens travtävlingar.

22.00Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Johan Broman och hans vänner Heavy, Abbe och Jonas åker till den portugisiska ön Madeira för att testa allt från storviltsfiske i havet och bäcköringfiske i bergen till kälkåkning på gatorna. Dessutom undersöker de vad öns fiskmarknad har att erbjuda.

22.30Fiskedestination Svenskt fiskemagasin från 2016. Programledaren och sportfiskeprofilen Johan Broman fortsätter att testa fiske, mat och dryck på nya destinationer. Det blir bland annat besök på Madeira för att testa storviltsfiske, fisketävlingar i Rotterdam och gäddfiske i jämtländska Bergs kommun. Fortsättning på Johan Bromans och hans vänner Heavys, Abbes och Jonas resa till den portugisiska ön Madeira där de testar allt från storviltsfiske i havet och bäcköringfiske i bergen till kälkåkning på gatorna. Dessutom undersöker de vad öns fiskmarknad har att erbjuda.

23.00Framgång i sikte Svenskt sportmagasin från 2014. Här får fem personer hjälp av bland andra Malin Ewerlöf, Paolo Roberto, Susanne Gunnarsson och Oscar Jöback att nå sina mål. Det handlar om allt från att ta sig till OS i Rio för kanotisten Linnea Stensils till att nå en SM-final i squash.

23.30Framgång i sikte Svenskt sportmagasin från 2014. Här får fem personer hjälp av bland andra Malin Ewerlöf, Paolo Roberto, Susanne Gunnarsson och Oscar Jöback att nå sina mål. Det handlar om allt från att ta sig till OS i Rio för kanotisten Linnea Stensils till att nå en SM-final i squash. Trebarnspappan Carl-Johan har kommit på hur han ska kombinera träningen med familjelivet. Pensionären Kerstin kör backträning med löpexperten Anders Szalkai. Journalisten Thomas tränar med en friidrottsklubb för första gången.

00.00Ride Svenskt sportmagasin från 2014. Tittarna får följa med ut i snowboard-pisten, på havet och till skateboard-parken när brädan står i fokus. Det bjuds på spektakulära hopp, tricks och tips samt intervjuer med några av världens bästa utövare.

00.30Ride Svenskt sportmagasin från 2014. Tittarna får följa med ut i snowboard-pisten, på havet och till skateboard-parken när brädan står i fokus. Det bjuds på spektakulära hopp, tricks och tips samt intervjuer med några av världens bästa utövare.

01.00Ride Svenskt sportmagasin från 2014. Tittarna får följa med ut i snowboard-pisten, på havet och till skateboard-parken när brädan står i fokus. Det bjuds på spektakulära hopp, tricks och tips samt intervjuer med några av världens bästa utövare.

01.30Ride Svenskt sportmagasin från 2014. Tittarna får följa med ut i snowboard-pisten, på havet och till skateboard-parken när brädan står i fokus. Det bjuds på spektakulära hopp, tricks och tips samt intervjuer med några av världens bästa utövare.

01.55Jaktlust Svenskt jaktmagasin från 2010. Programledare Thomas Ekberg get sig ut på jakt på bland annat älg, råbock, vildsvin, gås, mufflon, toppfågel och ripa. Dessutom dyker några kända profiler med stort intresse för jakt upp under säsongen. Säsongsavslutning. Att pyrscha i ett snötäckt landskap ger en annorlunda dimension av smygjakten. Det blir ett möte med Kalle Moraeus på hans hemmaplan i Orsa där det visas hur lämplighetstest av björnhundar går till när de släpps på en så kallad permobjörn.

02.15Jakt Svenskt jaktmagasin från 2005. Programledaren Ola Svensson och jaktreportern Per Morberg reser bland annat runt i Sverige och Sydafrika och bjuder på upplevelsereportage och konkreta tips. Ola Svensson reser till Långdunker och går på drevjakt med klövvilt i siktet och det blir en mycket lyckad dag. Per Morberg beger sig till kungliga breddgrader och jagar dovhjort på Tullgarn ihop med den rutinerade hovjägaren Peter Vilidu. Jakten avslutas med att Per lagar till hjorten på plats ute i skogen.

03.05Jakt Svenskt jaktmagasin från 2005. Programledaren Ola Svensson och jaktreportern Per Morberg reser bland annat runt i Sverige och Sydafrika och bjuder på upplevelsereportage och konkreta tips. Per Morberg reser till Sydafrika där han träffar hovjägaren Peter Vilidu som har lång erfarenhet av jakt i bushen. Tillsammans beger de sig ut i landets norra delar för exklusiv jakt. Afrikas djurliv blomstrar åter efter att en lång tid ha hotats av oplanerad avskjutning. Tjuvjakt har tidigare varit ett stort problem och ett hot mot det afrikanska djurlivets mångfald. Tjuvjakten har också orsakat djuren mycket lidande och det bekämpas nu på hög nivå sedan man insett viltstammens värde. Vidare ger sig Ola Svensson ut på bockpyrsch i Södermanland. Bockpyrsch är en jaktform där man smyger sig på djuret, oftast tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Dessutom tillagar Per en rådjurssadel med bär och fruktsås samt mandelpotatispuré hemma i sitt kök på Tullgarn.

03.50Jakt Svenskt jaktmagasin från 2005. Programledaren Ola Svensson och jaktreportern Per Morberg reser bland annat runt i Sverige och Sydafrika och bjuder på upplevelsereportage och konkreta tips. Ola Svensson åker till Nästeln söder om Åsarna i Jämtland där han jagar älg på premiärdagarna i september tillsammans med ett jaktlag. Det blir jakt med drivande löshundar och med jägare som står på pass. Ola träffar även en medlem ur Viltskadefonden som berättar om eftersök på trafikskadat vilt och därefter blir det ett besök på en fingerad skadeplats. Per Morberg lagar älgfärsbiffar med kantarellsås, rårörda lingon, pressgurka, vaxbönor och potatis. Dessutom fortsätter Per och Peter sin jakt i Sydafrika med fokus på impalan.

04.35Sanity - drömmen om Elitloppet Den nyblivna mamman Malin Löfgren och hennes häst Sanity har gått från klarhet till klarhet på travbanan och vann Rikstravet första gången de ställde upp. Nu har Sanity växt in i den högsta svenska klassen och det är meningen att hästen ska ta klivet in i världseliten.

05.00Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2008/2009. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske, med upplevelsereportage och konkreta tips. Per Morberg och Carl Robert Björkander tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden. Per Morberg och Erik von Eckhardt fortsätter sin jaktresa i Sydafrika. De har spanat in en ståtlig kudotjur i några dagar. Kudon är en skygg och svårjagad antilopart som också kallas Afrikas spöke. Tillsammans med spåraren Damian ger de sig iväg i gryningen med förhoppningen att fälla en av dem. Ingemar "Pingo" Eriksson är en känd profil på Åland. Tillsammans med William Moberg-Faulds letar han igenom vikar på Åland på jakt efter tjocka höstgäddor. Vattnen runt ön är extremt fiskrika och det krokas även andra arter.