MENY

Kanal 5

06.45America's Funniest Home Videos Här får vi se vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, husdjur, skidåkning och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet.

07.10Real Housewives of New York Här möter vi några förmögna kvinnor i New Yorks high society som pendlar mellan New York och sommarstället i lyxiga Hamptons. De ägnar det mesta av sin tid åt intriger, modevisningar, botoxbehandlingar, välgörenhetsgalor och barnens privatskolor.

08.05Top Chef Konkurrensen är stenhård när ett antal kockar tävlar mot varandra i kulinariska utmaningar och bedöms av en panel bestående av mat- och vinexperter. En eller flera tävlande elimineras i varje avsnitt.

09.05The Little Couple En plåtning för Bill och Jens nya bok blir krångligare än väntat när barnen ska vara med på bilden. Jen ska tala i New Orleans och familjen reser dit för att vara med.

10.05Grey's Anatomy Meredith och Maggie ställer upp för Amelia på en mycket viktig dag. Jo avslöjar att hon har hemligheter för Alex. Arizona och Callie försöker handskas med effekterna av sitt vårdnadsarrangemang.

11.05Sofias änglar För fyra år sedan omkom äldste brodern Marcus i en motorcykelolycka. Familjen har aldrig riktigt hämtat sig. Mamma Therese har reumatism och hela familjen lever på Hasses lön. Huset är förfallet och inte anpassat för Thereses reumatism.

13.00Real Housewives of New York Här möter vi några förmögna kvinnor i New Yorks high society som pendlar mellan New York och sommarstället i lyxiga Hamptons. De ägnar det mesta av sin tid åt intriger, modevisningar, botoxbehandlingar, välgörenhetsgalor och barnens privatskolor.

14.00Grandfathered Gerald blir hotad på nätet av en buse och Jimmy försöker skydda honom. Sara och Vanessa tar till mer direkta metoder och besöker busens mamma, men det gör bara saken ännu värre.

14.30Black-ish Dre upptäcker att grannen Janine aldrig har bjudit in Dres familj till något av sina poolpartyn och drar slutsatsen att det är rasism som ligger bakom. Barnen blir chockade när de upptäcker att Dre inte kan simma.

15.00Top Chef Konkurrensen är stenhård när ett antal kockar tävlar mot varandra i kulinariska utmaningar och bedöms av en panel bestående av mat- och vinexperter. En eller flera tävlande elimineras i varje avsnitt.

16.00The Little Couple Will och Zoey hjälper Bill att återhämta sig efter ryggoperationen. Familjen besöker NASA:s Johnson Space Center i Houston.

17.00Grey's Anatomy En av Grey Sloans egna hamnar på sjukhuset och Bailey försöker ta reda på vad som hände. Meredith försöker hantera hemligheter som påverkar hennes relation med Alex. Richard hjälper Jo med ett stort beslut. April och Catherine bråkar om nya bebisen.

18.00Grandfathered Sara bjuder in Jimmy till att följa med på fest hos hennes ex för att låtsas vara hennes nya pojkvän, då inser Jimmy att hans känslor för Sara kan vara djupare än han trodde. Gerald och Vanessa börjar tvivla på sin duglighet som föräldrar.

18.30Black-ish Jack och Diane är trötta på att vara tvillingar och efter mycket tjatande ger Dre och Bow efter och låter dem utforska sina liv som individer. Dre köper en bil till Zoey men hans kollegor skrämmer upp honom med historier om tonåringar och bilar.

20.00Ullared - jakten på storsäljaren När Alli från Pajala gör comeback med sin basturuska i plast fylls mässhallen. Börje från Knutby har uppfunnit en revolutionerande pytskrok. Thomas från Värmdö har uppfunnit en lysande tandborste. Dessutom presenteras synfältsvinklaren.

21.00The Big Bang Theory Penny funderar på om hon ska acceptera ett nytt jobb som erbjuds av hennes ex-pojkvän, Zack, men Leonard är inte alls glad för erbjudandet.

21.30Mom Christy och Bonnie får händerna fulla och lite till när Adams hårt festande vänner kommer på besök.

21.55Black-ish Bow övertalar en motsträvig Dre att försöka med terapi, där ska han lära sig att hantera sina vredesutbrott. Johan blir livscoach för barnen.

22.25The Middle Axl råkar springa på nästan alla sina gamla flickvänner på en fest och Hutch anser att det är universum som försöker säga något om hans kärleksliv. Brick upptäcker att Frankie och Mike inte blir glada när han köper en gammal microfichemaskin.

22.55Criminal Minds Folk i Maryland som är stora på sociala medier blir mördade av en gärningsman som tar på sig en internetlegends identitet. Morgan och Savannah kämpar för att få tid för varandra trots sina krävande karriärer.

23.50CSI Teamet utreder mordet på en oidentifierad flicka som kan ha blivit mördad av en seriemördare som varit aktiv ända sen det tidiga 70-talet.

00.50CSI: Cyber Cybergruppen får reda på att någon har hackat en biltjänst som används av många människor och kämpar mot tiden för att stoppa den skyldige innan fler blir skadade.

01.45Cold Case Nya ledtrådar kommer fram som gör att teamet återupptar ett fall från 1999. En debattmästare på high school hittades då död och dödsfallet antogs vara självmord.

02.45Scandal Mellie söker upp Olivia för att be om hjälp, men är inte beredd på vad det kräver av henne. Liz försöker övertala Susan Ross att kandidera till presidentämbetet. Abby och Cyrus är oense om en intervju med Fitz.

03.35Sofias änglar För knappt ett år sen dog Annas man efter en kort tids sjukdom. Anna blev ensam med barnen Theo och Klara och ett halvfärdigt hus i Haninge. Anna har varken tid eller råd att färdigställa det och till råga på allt lider Theo av en allvarlig sjukdom.

03.35Sofias änglar För knappt ett år sen dog Annas man efter en kort tids sjukdom. Anna blev ensam med barnen Theo och Klara och ett halvfärdigt hus i Haninge. Anna har varken tid eller råd att färdigställa det och till råga på allt lider Theo av en allvarlig sjukdom.

04.25One Tree Hill Gänget avslöjar sina mest intima hemligheter inför en videokamera. Lucas och Nathan hamnar i finkan.

04.25One Tree Hill Gänget avslöjar sina mest intima hemligheter inför en videokamera. Lucas och Nathan hamnar i finkan.

05.10Ellen DeGeneres Show En blandning av kändisintervjuer, musikframträdanden och humor. Ellen dansar och delar med sig av sitt eget liv och vad hon alltid velat uppnå.

05.10Ellen DeGeneres Show En blandning av kändisintervjuer, musikframträdanden och humor. Ellen dansar och delar med sig av sitt eget liv och vad hon alltid velat uppnå.