MENY

Kanal 5

06.00Mexico Life

06.23Ullared Den glade shopparen Åke går loss på livsmedelsavdelningen och gör sitt bästa för att laga till en gazpacho. Alexander från Uddevalla shoppar större mängder lakrits än vad någon i varuhusets historia tidigare lyckats med. För att fira sitt 10-åriga äktenskap med sin Ullaredsälskande fru Ros-Marie ordnar Kjell en överraskning på varuhusets tak. Den trogne medarbetaren Morgan köper en elcykel men stöter på problem när det är dags för monteringen.

07.30Good Bones Mina och Karen köper ett pyttehus för ett vrakpris, men undrar snart om det är värt mödan. De hittar hål i taket och en urdålig grund.

08.15Sommaren med släkten Carro lånar Noras brun utan sol-kräm, men får inte riktigt till det resultat hon vill ha. Jens försöker verka ungdomlig inför några tjejer, men råkar istället utlösa en skallgång med Missing people.

08.40Trafikpoliserna Att vara ung och inte tänka på konsekvenserna medför stora risker för föraren själv och för personer i deras omgivning. Något 15-åriga Filippa blev skrämmande medveten om en försommardag 2012.

09.35Sofias änglar Maria bodde i ett hus i Örkelljunga med sina tre döttrar Fanny, Wilma och Vinga. Fanny var storasystern som alltid var mån om alla. Men Fanny blev deprimerad. Maria sökte hjälp, men fick höra att det nog inte var så allvarligt. Samtalet kom som en fullständig chock: Fanny hade tagit sitt liv. Sorgen är förlamande. Innan Fanny tog sitt liv hade mamma Maria lovat Vinga och Wilma att renovera deras rum - ett löfte som hon nu inte klarar att infria och Sofias änglar kommer till undsättning.

10.38Grey's Anatomy Bristen på respiratorer oroar läkarna när en mor och dotter båda slåss för sina liv. Hayes svägerska som är högriskpatient kommer till sjukhuset och Amelia agerar barnvakt under tiden.

11.38Vägens hjältar Karin och kollegorna i Örebro blir påminda om hur skört livet kan vara. Roiene får bevittna ett mindre kaos när flera bilister har ordentliga problem med en bom i Galaxtunneln.

13.50Böda Camping Böda camping invaderas av hästar, kameler, clowner och jonglörer när cirkusen kommer till stan. Och det här med djur på camping, hur funkar egentligen det? Förutom exotiska cirkusdjur får vi träffa de som semestrar med egna djur. Hur är campinglivet för en hund, katt, kanin eller papegoja? För camparen Karin är en fågel på axeln lika självklar som grillen eller foppatofflan är för gemene campare.

14.55Sofias änglar För tre år sedan fick Rebecca och Gunnar beskedet att sonen Noah har en svår form av hemofili A, vilket innebär att blodet inte koagulerar. Kort efter att dottern Nelly fötts visade det sig att även hon led av blödarsjuka. All tid går åt till att skydda barnen, och de två stora barnen Alexander och Hanna har hamnat i skymundan. Gunnar hade börjat renovera huset i Ekbacken, men Gunnar blev allvarligt sjuk. Nu ligger allt ansvar på Rebeccas axlar. Sofias änglar hjälper familjen att renovera klart.

16.00Trafikpoliserna En sen sommarkväll sätter sig en man bakom ratten med över 1.32 promille i blodet. Han kör snabbt och vårdslöst, och får sladd vid ett övergångsställe. Marie blir träffad av bilen och flyger flera meter, och blir liggandes på marken.

18.15Vägens hjältar Roiene rycker ut till en bilbrand när giftig rök riskerar att spridas mitt under rusningstimmarna. Berra besöker djursjukhuset med förhoppning att hans hund Signe väntar tillökning.

19.06Alla mot alla med Filip och Fredrik Sammanbitna Sanna Lundell och Anders Öfvergård ställs mot Bea Uusma och Magnus Betnér i vad som bör betraktas som en ödesmatch.

19.06Alla mot alla med Filip och Fredrik Sammanbitna Sanna Lundell och Anders Öfvergård ställs mot Bea Uusma och Magnus Betnér i vad som bör betraktas som en ödesmatch.

20.00Gränsbevakarna Sverige Tullen på Arlanda får fullt upp då en man blir aggressiv mitt under en kontroll. Alex upptäcker en dunk när han röntgar en väska som misstänks innehålla narkotika.

21.00Över Atlanten Havet visar gänget vem som bestämmer och Casper vill städa. Plötsligt görs en upptäckt under däck som radikalt ändrar förutsättningarna och sätter hela resan på spel.

22.04Alla mot alla med Filip och Fredrik Tävlingens allvar tar ut sin rätt när Amie Bramme Sey och Markus Krunegård tävlar mot Amanda Ooms och Niklas Källner. Alla gläds inte när Niklas tur når nya höjder.

23.14Naked Attraction UK

00.15Vägens hjältar Det extremt hala väglaget gör arbetet till en extra stor utmaning för Kristoffer och Rebecca, som försöker få upp en bil ur diket i Stockholms halaste backe.

01.24Gränsbevakarna Australien

01.24Gränsbevakarna Australien

01.56Gränsbevakarna Australien

01.56Gränsbevakarna Australien

02.27Alla mot alla med Filip och Fredrik Jämna paren Nina Persson och John Ajvide Lindqvist möter Dominika Peczynski och Anders Lundin. Vad händer när en SVT-programledare drabbas av något så farligt som feeling?

03.28Alla mot alla med Filip och Fredrik Liv Mjönes och Gustaf Hammarsten möter Jerka Johansson och Karin Pettersson. Hejar domaren Filip på ett av lagen? Är det 100% apa i djungelvrål?

04.33Havets hjältar En far och hans dotter råkar i sjönöd på västkusten. Sjöräddarna rusar till undsättning under dramatiska förhållanden med fem meter höga vågor. Sjöpolisen i Nacka hittar stöldgods på båtarna i en känd pirathamn i Stockholm.

05.30House Hunters International

05.30House Hunters International