MENY

TV3

06.00Extreme Makeover: Home Edition Dunstan Rainford flyttade till Florida på 90-talet med sina två barn och systerdotter. Han renoverade ett litet hus för familjen, men när de drabbades av orkanen Wilma blev huset jämnat med marken.

07.00Undercover Boss US Andy Wirth, vd för Squaw Valley och Alpine Meadows, går undercover på sina två skidorter. När han tränar med en skidpatrull klättrar han på toppen av en osäker klippa för att fästa ett varningsskylt.

08.00Undercover Boss US Andy Wiederhorn, vd för snabbmatsrestaurangen Fatburger går undercover i sitt företag.

09.00Unforgettable När en person som Al satt bakom galler blir mördad under sin villkorliga frigivning blir han huvudmisstänkt. Carrie försöker i hemlighet bevisa att han är oskyldig.

10.00Unforgettable Eliot handskas med både gamla och nya demoner när hans vän, som är kampanjchef för en borgmästarkandidat, blir mördad.

11.00The Good Doctor En ung kirurg med autism flyttar till California för att slutföra sin medicinska utbildning. Han förlitar sig på sina färdigheter för att motbevisa kollegornas skepticism.

12.00Million Dollar Listing Los Angeles James och David gör allt de kan för att sälja ett toppmodernt hem i Beverly Hills, men när de arrangerar en exklusiv öppet-hus-fest tappar de snabbt kontrollen över situationen.

13.00Lyxfällan Paret Victor, 25, och Elin, 21, är totalt olika när det kommer till ekonomi – han vill helst spendera så mycket som möjligt medan hon vill ha full koll. Elin jobbar dubbelt medan Victor hänger hemma.

14.00Junior Masterchef USA De fyra återstående juniorkockarna utmanas till att göra en av världens mest fruktade desserter, och vinnaren kommer få med sig en fördel till den sista elimineringsrundan.

15.00Svenska Hollywoodfruar Anna som inte är helt bekväm med ’The Gunilla’s comeback i programmet, bestämmer sig för att ta tjuren i hornen och bjuder ut Gunilla på lunch för att reda ut ett och annat.

16.00Million Dollar Listing Los Angeles James och David skäms över spektaklet som uppstod på deras öppna hus och försöker rädda sin relation med säljarna.

17.00Real Housewives of Dallas Det kommer att bli en unik upplevelse för alla, när damerna kommer nära elefanter. En resa till det ökända "Red Light District" visar sig vara både chockerande och överraskande.

18.00Lyxfällan Ensamstående mamman Diana drömmer om ett trivsamt familjeliv – men lever i ett ekonomiskt kaos. Hon går back 18 000 kronor varje månad och måste sälja sonens födelsedagspresenter för att köpa mat.

19.00Junior Masterchef USA De sex bästa juniorkockarna i Amerika står inför deras svåraste utmaningen någonsin - det skrämmande restaurang-övertagandet.

20.00Lyxfällan Christian är kocken som levt det glada livet på krogen i över tjugo år och sakta men säkert dragit på sig stora skulder.

21.00Buying Blind Denmark Mads och Mia vill flytta lite utanför staden - men inte helt ute på landet. Med Tobias och Mads hjälp, köper de ett hem som har exakt allt de inte gillar.

22.00Chicago Med Ethan samarbetar med en oväntad person för att behandla en berömd tennisspelare som är rädd att hans karriär kanske är över. Goodwins nya regelverk skapar uppståndelse.

23.00NCIS: Los Angeles Teamet utreder mordet på en entreprenör som bedriver olaglig handel med konfidentiell information. Samtidigt upptäcker de att en av deras egna är i en utsatt position.

01.00L.A.'s Finest Syd och McKenna förbereder sig för att infiltrera Bishop Duvalls organisation, samtidigt hamnar Patrick i en svår sits på grund av sanningen om Nico.

02.05Rosewood Miamis hetaste unga festbesökare upptäcker ett lik under en spritkryssning. Rosewood och Villa måste dyka ned i djupet för att lösa fallet.

03.05S.W.A.T. Hondo och SWAT-teamet sprider ut sig över Los Angeles i jakten på fyra förrymda fångar, som inkluderar en våldsam brottsling Jessica hjälpte till att föra inför rättvisa.

04.05NCIS En från NCIS-staben är måltavla hos en lönnmördare och teamet måste söka igenom gamla filer för att avgöra vem som söker hämnd.

04.05NCIS En från NCIS-staben är måltavla hos en lönnmördare och teamet måste söka igenom gamla filer för att avgöra vem som söker hämnd.

05.00The Real Housewives of Orange County Kelly genomgår en bröstförminskningsoperation.