MENY

TV3

07.00Aftonbladet Morgon Aftonbladet Morgon är Sveriges rappaste nyhetsprogram som kastar dig direkt in i nyhetsflödet. Med Aftonbladet Morgon hänger du med i det senaste när det gäller nyheter, sport, nöje och viralt.

09.00Extreme Makeover: Weight Loss Edition Chantelle del 2:2. Chris hjälper Chantell, en elegant 25 åring från Chicago att tappa vikt och trotsa påståendet att fyra av fem svarta kvinnor är överviktiga.

10.00Lyxfällan Flera års spelmissbruk har lett till att Jonas går back 10 400 kronor - varje månad. Nu vill föräldrarna, en gång för alla, sätta stopp för hans beteende.

10.55Svenska Hollywoodfruar Vi är tillbaka på Siv Cottons sexparty där Gunilla Persson är upprörd över temat och stänger in sig på toaletten. I en annan del av Los Angeles får Britt Ekland besök av sin yngste son TJ.

11.55The Real Housewives of Orange County Lydia hoppas att alla kan hålla sams på hennes lanseringparty.

12.55Extreme Makeover: Weight Loss Edition Alyssa del 1. Chris åker till Kalamazoo i Michigan för att träna Alyssa tillsammans med kändistränare Drew Manning och Olympiad snowboardaren Lindsey Jacobellis.

13.55Sex and the City Amerikansk dramakomediserie

14.25Sex and the City Amerikansk dramakomediserie

14.55Undercover Boss Canada VD:ar från några av Kanadas största företag förklär sig som vanliga människor och börjar arbeta på golvet för att bättre förstå hur deras företag arbetar på de mest grundläggande nivåerna.

15.55Svenska Hollywoodfruar Det är dags för fruarnas pressplåtning. Britts entré överraskar alla. Britts misslyckade ögonoperation ställer till med problem. Och Britt drar sig inte heller för att ge Gunilla några vänliga tips.

17.00Lyxfällan Svenskt livsstilsprogram från hösten 2015

18.00The Real Housewives of Orange County Vicki blir alldeles grön av avund när hon får reda på att Kelly firar St. Patricks Day tillsammans med Shannon och Megan.

19.00Undercover Boss Canada VD:ar från några av Kanadas största företag förklär sig som vanliga människor och börjar arbeta på golvet för att bättre förstå hur deras företag arbetar på de mest grundläggande nivåerna.

20.00Lyxfällan N/A

21.00Ensam mamma söker N/A

22.00Chicago Med April skadas i en skottlossning utanför sjukhuset, och så blir det känsloladdat när Charles och Elsa konfronterar varandra.

00.00NCIS NCIS-teamet måste hindra en grupp terrorister från att detonera en bomb innan det är för sent.

01.00NCIS: New Orleans McGee och Torres åker till New Orleans för att jobba tillsammans med Pride och hans team för att leta rätt på terror dokument.

02.00The Art of More Auktionshuset Parke-Mason säljer den exklusiva Davenport samlingen och Graham Connor's karriär går spikrakt uppåt. Samtidigt som Hassan, en smugglare från Grahams förflutna, dyker upp och skapar problem.

02.50Ung & Bortskämd Svensk reality från 2016

03.35Battle Creek Russ Agnew's position som Battle Creeks mest lyckade och konfronterande detektiv utmanas när FBI-agenten Milton Chamberlain överförs till Agnew's enhet.

04.20NCIS: Los Angeles Under utredningen av mordet på två tidigare säkerhetsentreprenörer hamnar en av NCIS-agenterna i fara. Samtidigt går Callen på en blindträff.

04.20NCIS: Los Angeles Under utredningen av mordet på två tidigare säkerhetsentreprenörer hamnar en av NCIS-agenterna i fara. Samtidigt går Callen på en blindträff.

05.05Alla älskar Raymond Debra blir ledsen när Ray får en fin utmärkelse och nämner alla utom henne i sitt tacktal.

05.05Alla älskar Raymond Debra blir ledsen när Ray får en fin utmärkelse och nämner alla utom henne i sitt tacktal.

05.30Alla älskar Raymond Amys föräldrar uppmärksammar en av Roberts konstiga vanor.

05.30Alla älskar Raymond Amys föräldrar uppmärksammar en av Roberts konstiga vanor.