MENY

TV3

06.00Extreme Makeover: Home Edition Lucy Ali och hennes två adopterade söner blev av med sin bostad efter att en entreprenör tog deras pengar och förstörde huset. Nu kommer teamet för att ge dem ett helt nytt hem.

06.55Undercover Boss US Gabby Douglas har vunnit flera OS medaljer i gymnastik och är en bästsäljande författare. Nu går hon undercover för att hitta talangfulla gymnaster och tränare.

07.50Frusna vägar Dennis och Hogan får larm om två bilar som har krockat på riksväg 66 utanför Sälen. Stefan har fått in en lastbil som har vält på en åker, men att få upp den är lättare sagt än gjort.

09.35Elementary Holmes och Watson utreder mordet på en professionell skeptiker, en man som avslöjade paranormala och religiösa fenomen till vardags.

10.35The Good Doctor Efter att en politisk protest plötsligt blivit våldsam, skyndar teamet för att hjälpa två unga offer som blivit skjutna.

11.35Project Runway Som en nyhet i Project Runway kommer designerna att delas upp i två team som bor och arbetar separat för att skapa minikollektioner som hyllar färger.

12.45The Real Housewives of Orange County Elizabeth planerar en utflykt till Lake Arrowhead för damerna, men alla kan inte komma på grund av hälsorisker.

13.50Lyxfällan Mark, fadern som drömde om att bo i ett hus med sin flickvän men nu tvingas dela ett rum med sin bror hos sina föräldrar. Fram till nyligen hade han planer på att köpa ett hus med sitt livs kärlek.

14.55The Mentalist CBI kallas till mordplatsen där Xander Harrington, en framgångsrik VD inom media. Utredningen leder till en sektliknande religiös grupp.

15.55The Mentalist CBI utreder mordet på ett mattegeni som dödats av en skjutgalen clown.

16.55Project Runway Det är Halloween och designerna skickas till en hemsökt herrgård för att hitta inspiration till sin utmaning. De har två dagar på sig att skapa en otroligt chic klänning till skådespelerskan Taraji P. Henson.

18.00Lyxfällan Peter och Mathilda har varit ihop i över tjugo år och har två barn tillsammans men nu existerar deras förhållande enbart genom det de tillsammans är skyldig bankerna.

19.00Frusna vägar Kent är ute och kör och snubblar nästan bokstavligt talat över en voltad bil. Dennis ska för första gången ensam ansvara för att dra upp en tung lastbil - även om pappa Hogan är med i bakgrunden.

20.00Lyckan, kärleken och meningen med livet Amerikansk drama från 2010

00.00NCIS Utredningen av mordet på en sjöman får en traffickingorganisation att åter komma till ytan. McGee hoppas få spendera natten med en kollega under ett strömavbrott.

00.55NCIS: Los Angeles Överhängande hot om ett terrorangrepp tvingar teamet att handla snabbt. Samtidigt inser Hetty att någon från hennes förflutna har återvänt och kan hota hennes karriär.

01.55Pacific Blue Russ och Cory går under täckmantel i nazisternas fula, våldsamma värld och försöker fånga de som mördat flera afroamerikanska och mexikanska unga män. 

01.55Pacific Blue Russ och Cory går under täckmantel i nazisternas fula, våldsamma värld och försöker fånga de som mördat flera afroamerikanska och mexikanska unga män. 

02.55NCIS Efter ett tips om smugglade vapen, hamnar Bishop och Torres i skottlossning i en gammal sheriffbostad som nu är en historisk plats, för att sedan också bli inlåsta i de övergivna fängelsecellerna.

03.55Without a Trace Jack och hans grupp undersöker en brud, Audrey Rose, som försvunnit från sin bröllopsfest.

03.55Without a Trace Jack och hans grupp undersöker en brud, Audrey Rose, som försvunnit från sin bröllopsfest.

04.55Svenska Hollywoodfruar Den stora fruträffen är i full gång men det tar inte lång tid innan det som skulle bli en trevlig kväll spårar ur. Gunilla Persson bestämmer sig för att konfrontera Isabel Adrian.