MENY

TV3

06.50Extreme Makeover: Home Edition En ensamstående mamma till nio barn – som redan kämpat mot cancer – förlorar sitt hem i en brand.

07.40Extreme Makeover: Weight Loss Edition Ryan vägen 186 kg och förlorade en arm i en bilolycka. Han vill tappa mer än halva sin kroppsvikt och övervinna sin rädsla för att åka motorcykel.

08.40Lyxfällan Svenskt livsstilsprogram från hösten 2015

09.45The Real Housewives of Atlanta Efter år av blod, svett och tårar avtäcker Shereé sitt Chateau Shereé under en inflyttningsfest som kommer gå till historien.

10.55Extreme Makeover: Home Edition Teamet hjälper en familj vars skola förstördes i en översvämning, men som ändå tog sig tid att hjälpa andra kämpande familjer i området.

11.55Vanderpump Rules Brett förolämpar Scheana när hon intervjuar henne för sin YouTube-kanal, medan Katie är värd för en tjejkväll komplett med vin, ost och en gästlista som inte inkluderar Kristen.

12.50Parneviks Pennys pojkvän, hockeystjärnan Douglas Murray, dyker upp för första gången i serien. Dessutom åker hela familjen till Miami för att fira när Mia och Jesper förnyar sina äktenskapslöften.

13.55Parneviks Familjen på semester tillsammans till ett beach house byggt i trä på stranden. Mia och Jesper kämpar med att bonda med sina barn, men inser till sina stora förtvivlan att de blivit vuxna.

14.55Masterchef USA Deltagarna får sig en överraskning när den begåvade programledaren och gästdomaren Daphne Oz får i uppdrag att avslöja innehållet i deras nästa Mystery Box.

15.55Svenska Hollywoodfruar Maria får finbesök från Sverige. Lena och Päivi anordnar ett exklusivt och naket barbieparty. Suzanne Saperstein visar upp sitt Versaille-liknande slott och sin 15 år yngre pojkvän.

17.00Lyxfällan Helena och Peter har mycket av det mesta – utom pengar och koll på hur man spenderar dem. Paret har totalt sju barn, tre boenden och flera bilar. Det blir inte bättre av att Helena älskar att spontanshoppa. Illa när det gäller lyxmat, värre när det gäller en villa. När Lyxfällan anländer är såväl parets ekonomi som deras relation på väg att krascha.

18.00Vanderpump Rules Schwartz blir sams med Katie efter deras blowout-gräl, ​​medan Beau öppnar upp för dem om hans planer att fria till Stassi.

19.00Masterchef USA De sju bästa amatörkockarnas familjer och släktingar kommer på besök för att se dem laga sina bästa maträtter som inspirerats av just familjen.

20.00Lyxfällan Leo har haft ordnad ekonomi tidigare, men för ca två år sedan tog han ett lån på 150 000 kr som skulle gå till ”lite av varje”. Innan pengarna var slut tog han ett till stort lån och sen har det gått utför.

21.00Lyckoviken Elvis har en oväntad födelsedagsöverraskning till Vanessa. Pernilla tar upp vänskapen med Johanna och bjuder henne på middag. Samtidigt blir obducenten klar med sin rapport, resultatet förvånar alla.

22.00The Good Doctor Dr. Murphy besöker sin far på dödsbädden. Melendez, Park, Reznick och Dr Browne behandlar en skadad NFL-spelare med en allvarlig ryggskada. Claire ser över sin mentala hälsa.

23.00Unforgettable En hotellanställd anklagas för att ha mördat en gäst som hon hävdar har försökt att vådta henne. Carrie måste nu avgöra huruvida kvinnan i fråga är offer eller mördare.

01.00NCIS: Los Angeles Teamet kämpar för att lösa ett fall som involverar en rad bilstölder, och det visar sig att en kvinna från Deeks förflutna är inblandad. Kensi går undercover i en affär som säljer bildelar.

02.00Chicago Med Dr. Choi hjälper en kvinna som är sjuk i anorexia. Efter två veckors avstämning sätts Dr. Reese på prov direkt, av Dr. Charles. Dr. Rhodes tar ställning när en av hans patienter tvångsförflyttas.

02.45Paradise Hotel Sverige Hur starka band paren har hunnit bilda kommer att visa sig när killarna ställs inför dilemmat att offra sin partner för att en annan tjej ska få stanna. Dessutom är fler kungligheter på ingång.

03.30NCIS: Los Angeles Teamet har tagit semester, men Callen, Sam, Kensi och Deeks är vid havet för att lösa mordet på en död NCIS-agent. Samtidigt håller Eric och Nell ställningarna på kontoret.

03.30NCIS: Los Angeles Teamet har tagit semester, men Callen, Sam, Kensi och Deeks är vid havet för att lösa mordet på en död NCIS-agent. Samtidigt håller Eric och Nell ställningarna på kontoret.

04.15Nanny Ett praktgräl med Maxwell om Maggie som har börjat röka får Fran att säga upp sig med omedelbar verkan...

04.15Nanny Ett praktgräl med Maxwell om Maggie som har börjat röka får Fran att säga upp sig med omedelbar verkan...

04.45Nanny Ett praktgräl med Maxwell om Maggie som har börjat röka får Fran att säga upp sig med omedelbar verkan..

04.45Nanny Ett praktgräl med Maxwell om Maggie som har börjat röka får Fran att säga upp sig med omedelbar verkan..

05.10Bilprovningen Intresset för gamla mopeder är enormt och växande ute i landet. För besiktningsteknikern Bosse är mopeder det största och viktigaste utöver familjen.