MENY

TV3

06.00Junior Masterchef USA Kockarna delas upp i fem lag för att tävla i att dekorera pepparkakshus.

07.00Vanderpump Rules Jax och Brittany firar sin förlovning med en rejäl fest, men Brittanys far uttrycker sin oro över sin framtida svärson. Ariana konfronterar Lisa.

08.00Undercover Boss US Dan DiZio, VD för Philly Pretzel Factory, tvingas ta till handling, då en av hans franchisetagare ignorerar de bestämda riktlinjerna.

09.00Bones Amerikansk kriminalserie från 2015.

10.00Bones Amerikansk kriminalserie från 2015.

11.00Chicago Med Dr. Manning tar ställning för sin patient och måste hantera efterdyningarna. Under tiden måste Dr. Charles hantera en familjeangelägenhet.

12.00Project Runway Sexton begåvade designers anländer till New York City för den ultimata modetävlingen. Nervositeten är hög när designerna visar upp sina bästa looks.

13.00Real Housewives of Beverly Hills Det är dags att ta farväl av fruarna och se klipp som inte visats förut.

14.00Lyxfällan Partypinglan Florence, 22, bor i Borås och jobbar deltid som lärarvikarie. Hon har noll koll på sin ekonomi och köper i princip allt på avbetalning - till och med pizza.

15.00Million Dollar Listing New York När två av Fredriks köpare sviker honom måste han hitta en back-up fort vilket han gör i Bethenny Frankel. Ryan blir exalterard när två av hans hus säljs samtidigt.

16.00Real Housewives of Dallas Brandi känner att hon har svikit sin religiösa tro och på Tiffanys födelsedagsfest ifrågasätter hon D'Andras tro på kristendomen. Mama Dee avslöjar anledningen till att D'Andra bytte efternamn till Simmons.

17.00Project Runway Den här veckans utmaning går ut på att designerna ska skapa en minikollektion som ger en glimt av framtidens mode.

18.00Lyxfällan Nikki, 24, bor i Stenungsund med sambo, hund och hamster. Hon är arbetslös och drömmer om en framtid som Youtubestjärna. Nikki slösar enorma summor på sitt utseende.

19.00Frusna vägar Den värsta snöstormen på 10 år drabbar Örnsköldsvik och en klass 3-varning utfärdas. Stefan ger sig ut i snökaoset för att hjälpa både personbilar, lastbilar och en plogtraktor ur knipan.

20.00Lyxfällan Magdalena är i Gävle för att öppna upp ögonen på makarna Mirjam och Jonas vars ekonomi är ansträngd. Efter år av motgångar har prioriteringarna gått åt fel håll och ekonomin är den som minst prioriterats.

21.00Buying Blind Denmark En liten lägenhet i Vanløse och två små barn - inte den bästa kombinationen. Lisa och Erling drömmer om ett stort hus med en trädgård. Tobias måste jobba hårt eftersom hans drömmar är större än budgeten.

00.30Bones Amerikansk kriminalserie från 2008.

01.30NCIS: New Orleans Prides vänner blir tagna som gisslan och för att de ska släppas fria måste Pride utföra en rad uppdrag.

02.30Without a Trace Jack och teamet letar efter en affärsman från New York, Patrick Kent, som försvunnit efter att han checkat in på ett rutinflyg hem.

02.30Without a Trace Jack och teamet letar efter en affärsman från New York, Patrick Kent, som försvunnit efter att han checkat in på ett rutinflyg hem.

03.30NCIS Kroppen till en saknad marinbefälhavare har hittats och Gibbs ger order att samarbeta med den före detta FBI-agenten Tobias Fornell.

03.30NCIS Kroppen till en saknad marinbefälhavare har hittats och Gibbs ger order att samarbeta med den före detta FBI-agenten Tobias Fornell.

04.30Alex, Inc. Medan podcastens framgång får Alex att anställa en berömd producent, är han orolig över att kraven på jobbet innebär att han får mindre tid hemma med familjen.

05.00Extreme Makeover: Home Edition Ty och teamet reser till den tornadodrabbade staden Joplin i Missouri. Den 22 maj 2011 härjade en fruktansvärd virvelstorm i staden och dödade 160 människor och ödelade nästan 8000 hem.