MENY

TV3

06.00Extreme Makeover: Home Edition Richard och Angie Turner är hängivna till sina lokala samfund. Richard är en fotbollstränare för barn med problem och Angie försöker bli lärare. Nu ger gemenskapen tillbaka.

07.00Undercover Boss US Amerikansk realityserie från 2013

08.00Undercover Boss US Amerikansk realityserie från 2013

09.00Unforgettable Carrie börjar en hemlig undersökning när Homeland Security tar över bombutredningen från hennes avdelning. De drar nämligen slutsatsen att fallet har kopplingar till terrorism.

10.00Unforgettable Amerikansk dramaserie från 2014

11.00New Amsterdam Max kämpar för sitt liv, samtidigt är sjukhuset är i full gång med att hantera en hjärtoperation som inte täcks av försäkringen.

12.00Lyxfällan Tre dödsfall och en skilsmässa har gjort att den ensamstående fyrabarnsmamman Linda från Östersund nu går på knäna både ekonomiskt och känslomässigt. Trots det har Linda en resa till Vietnam inbokad.

13.00Project Runway Tre designers har kämpat för att få chansen att visa upp sina kollektioner för världen. Pressen blir allt högre när de får reda på att gästdomaren är designern Diane Von Furstenberg.

14.00Vanderpump Rules Stassi och Ariana lägger gammalt groll åt sidan för att ställa till med en episk födelsedagsfest med vintertema. Stassis nya flickvän får ett smakprov av hennes ilskna temperament.

15.00Masterchef USA Kockarna får en utmaning, när den hemliga lådan handlar om familjen. Efter att deltagarna fått inspiration hemifrån måste de göra en rätt inspirerad av de som dom bryr sig om.

16.00Lyxfällan Ensamstående fyrabarnspappan Mikael är framgångsrik företagare och har en inkomst som motsvarar mer än två normala familjers. Lyxfällans experter tror inte sina ögon när de inser att Mikael trots sin skyhöga inkomst går back varje månad.

17.00Project Runway Med bagaget som inte ens lastats av än, tas de tävlande emot på det ikoniska TWA-hotellet på JFK-flygplatsen och är redo att ta sig an sin första utmaning:

18.00Vanderpump Rules Stassi kämpar för att det ska bli bra mellan henne och Beau efter sammanbrottet på födelsedagsfesten. Kristen firar lanseringen av sin nya t-shirtkollektion.

19.00Masterchef USA De fem sista deltagarna kommer att delta i en tävling - en serie krävande tester av deras förmågor, där alla handlar om nötkött.

20.00Lyxfällan Johan från Helsingborg flyr sina känslor genom att köpa dyra bilar. Trots att Johan är sjukskriven för depression och utmattning fortsätter han konsumera som om det inte fanns en morgondag.

21.00TV3 Dokumentär: Döden i Arboga - Del 1 Svensk dokumentär från 2018

22.00The Good Doctor När Shaun förbereder sig för att träffa Leas föräldrar behandlar St. Bonaventure-teamet en elitgymnast och hennes tränare - som också är hennes far. Saker och ting tar slut mellan Claire och Lim.

01.00Svenska fall 30 juni 2013, i en lägenhet i Trollhättan, hittar tillkallad polis blod med fotspår i hallen, en blodpöl i köket, och i sovrummet ett barn i spjälsäng. Barnets mamma - Ida Fässberg, 23 - är försvunnen.

02.00Hassel För Hassel leder spåren efter Rudas mördare mot en polisinformatör, Petri Mikkola. Samtidigt blir Fatima Nidal på polisens internutredningar allt mer intresserad av Hassel och hans grupp.

03.00NCIS: Los Angeles Amerikansk drama-/kriminalserie från 2015

03.00NCIS: Los Angeles Amerikansk drama-/kriminalserie från 2015

04.00NCIS: Los Angeles Amerikansk drama-/kriminalserie från 2015

04.00NCIS: Los Angeles Amerikansk drama-/kriminalserie från 2015

05.00Svenska fall I mars 2015 hittas ett pensionärspar döda i sitt nedbrunna sommarhus utanför Jönköping. När ännu ett pensionärspar hittas döda i ett brandskadat hus börjar polisen hitta skrämmande kopplingar.