MENY

TV3

06.00Extreme Makeover: Home Edition Martha Walswick förlorade sin man i cancer och måste nu uppfostra sina barn ensam. Det finns dock inte tillräckligt med plats för barnen i deras nuvarande hem så teamet rycker ut för att hjälpa till.

07.00Undercover Boss US Amerikansk reality från 2016

08.00Undercover Boss US Amerikansk reality från 2016.

09.00Unforgettable En stadstjänsteman blir mördad och Carrie känner igen offret från ett illegalt kasino där de har spelat poker ihop. Hon riskerar jobbet, erkänner att hon brutit mot lagen och går undercover.

10.00Unforgettable Carrie och Al måste hitta kopplingen mellan mordet på en av kustbevakningens anställda, mordet på en kock vid en explosion på en charterbåt, och en förpackning försvunna sprängämnen.

12.00Frusna vägar I Åre åker Kent på en älgolycka. Uppe i Örnsköldsvik kallar Stefan in sonen till hjälp när en stor lastbil vält mitt ute i skogen.

13.00Parneviks Svensk reality från 2016

14.00Parneviks Svensk reality från 2016

15.00Svenska Hollywoodfruar Tårarna rullar nerför Marias kinder som floder. Päivi förbereder en romantisk kväll för sin make Barry. Isabel hänger med sin man Steve på spelning och pratar ut om groupies och elakt skvaller.

16.00Million Dollar Listing New York Fredrik vänder sig till kinesiska köpare för att sälja en egendom värd 35 miljoner dollar, mitt i det ansedda Time Warner Centre.

17.00The Real Housewives of Orange County Vickis son Michael konfronterar henne om hennes senaste skönhetsingrepp. Konflikten mellan Tamara och Gina fortsätter under en av Emilys sociala sammankomster.

18.00Lyxfällan 25-åriga Sanne från Hjo har aldrig varit bra på ekonomi, men när hennes syster plötsligt avled för drygt ett år sedan släppte hon allt. Skulderna hopar sig och hon kan inte betala sina räkningar.

19.00Frusna vägar Det är glashalt ute på vägarna och Robin får svårt att få fäste med bärgaren när en bil kört av i en brant backe. Kent kommer fram till en olycka som orsakats av en vänstersväng.

20.00Lyxfällan Karl-Henrik från Uppsala lånar pengar från sin pensionerande mamma, som nu håller på att gå under ekonomiskt. Det blir en vecka där mamman Annie och Karl-Henrik tvingas omvärdera sin syn på varandra.

21.00Lyckoviken Madelene besöker Ingrid och ber om förlåtelse. Samtidigt ställs Johanna ställs inför en svår situation över att behöva svika Dannes förtroende för att gå framåt i utredningen.

22.00The Good Doctor Medan Shaun kämpar med att ha förlorat Lea måste Morgan fatta ett svårt beslut om sin karriär. En patients önskemål skapar en reva mellan Andrews och Lim.

23.00NCIS: Los Angeles Mullvaden har återigen äventyras NCIS-teamet genom att plantera bevis som orsakar att Callen, Sam, Granger och Deeks arresteras. Del 13:24.

00.00NCIS NCIS och CGIS beger sig ut på havet för att utreda en mystisk explosion på en oljeplattform.

02.00How I Met Your Mother Amerikansk komediserie från 2012.

02.30How I Met Your Mother Amerikansk komediserie från 2012.

03.00Paradise Hotel Ormen i paradiset får makten att dela ut immunitet inför kvällens parceremoni. Det har bildats två tydliga grupperingar i huset och frågan är vem ormen väljer att gynna? Dessutom eldar Jeppe upp tvivel mellan Jesper och Bella.

03.55The Arrangement Medan Megan kämpar med hennes nästa steg i karriären, försöker Kyle komma henne närmre på en oförutsägbar dubbeldejt.

03.55The Arrangement Medan Megan kämpar med hennes nästa steg i karriären, försöker Kyle komma henne närmre på en oförutsägbar dubbeldejt.

04.55Bones Amerikansk kriminaldramaserie från 2010.

04.55Bones Amerikansk kriminaldramaserie från 2010.