MENY

TV3

06.00Extreme Makeover: Home Edition Teamet måste göra källaren till en skola för döva säker – och de måste hinna i tid innan deras halloween-välgörenhetsfest.

07.00Undercover Boss US Harlan Kent är VD för Yankee Candle som producerar och säljer doftljus. När han går undercover i företaget förvånas kollegorna över hans förmågor.

08.00Undercover Boss US Mark King, VD för Taylormade Gold Company, tvingas avslöja sin identitet när en anställd känner att något är lurt.

09.00Bones Amerikansk kriminalserie från 2008.

10.00Bones Amerikansk kriminalserie från 2008.

11.00Chicago Med Dr. Choi hjälper en patient med kronisk smärta att hitta en lösning. Dr. Halstead överväger en ny väg i livet. Dr Charles och Anna kommer nära varandra efter en läskig situation.

12.00Lyxfällan Magnus, 53, bor i Sollentuna med sambo och hennes två barn. Han jobbar som projektledare och drömmer om att flytta till Thailand. Trots en bra lön på 43 500 kronor i månaden går han back 12 900 kronor varje månad.

13.00The Real Housewives of Atlanta Damerna får sällskap av Marlo och Tanya som berättar om sin resa till Toronto.

14.00Real Housewives of Beverly Hills Efter månader i isolering har vännerna klätt upp sig för en glamorös "grillfest" i Beverly Hills i Dorits hus.

15.00Million Dollar Listing New York Luis anställer en praktikant medan Fredrik måste handskas med en ovanligt kinkig klient. På annat håll får Ryan ett unikt uppdrag

16.00Lyxfällan Peder, 50, bor i en etta i Älta. Han arbetar som undersköterska och älskar att shoppa. Trots en inkomst på 32 200 kronor i månaden går Peder back 14 100 kronor varje månad. Peders skuldberg har växt till över 700 000 kronor.

17.00The Real Housewives of Atlanta Andy undrar om NeNe kommer att återvända. Kenya och Porsha diskuterar hur deras vänskap har brutit samman och Eva bryter ihop när hon pratar om sin dotter.

18.00Real Housewives of Beverly Hills Lisa Rinna tar med sig tjejerna på en rolig resa till Lake Tahoe. Det roliga varar dock inte så länge då det blir tydligt att Sutton och Crystal inte kan komma överens.

19.00Frusna vägar Ett hus ska flyttas 9 kilometer genom centrala Umeå. Jörgen och Stefan förbereder det enorma arbete som detta innebär. Robin ger sig ut för att hjälpa en förare som fastnad i en nedförsbacke.

20.00Pantbanken Kunden Eva hoppas att guldtackan hon fått av sin pappa ska ge tillräckligt med pengar för att kunna köpa ett föl, Peter och Peter värderar en racerbåt, Florencia gör en hemvärdering hos Pia.

21.00Buying Blind Denmark I det första avsnittet möter vi Tine och Lars, som har svindlande åtta miljoner för att köpa ett hus och renovera. Men budgeten har inte hjälpt dem hittills - kan experterna vara till hjälp?

22.30Pörni Pörnis familj har drabbats av en fruktansvärd tragedi, samtidigt avslöjar hennes far en hemlighet som han har hållit hela sitt liv. Sigrids lärare försöker bjuda in Pörni till en konsert.

01.05For Life Aaron tar sig an fallet med en obeväpnad man som skjutits av en polis. Safiya representerar Ronnie efter att han arresterats och misshandlats av polisen. Familjen kämpar med om Aaron Jr. ska döpas.

02.05S.W.A.T. Det blir en anspänd återförening när Hondos syster kommer till Los Angeles för att träffa deras pappa för första gången på årtionden.

03.00NCIS En marinsergeant mördas i en nationalpark, och Gibbs och hans team samarbetar med polisen för att lösa en rad relaterade fall i parken.

03.00NCIS En marinsergeant mördas i en nationalpark, och Gibbs och hans team samarbetar med polisen för att lösa en rad relaterade fall i parken.

04.00NCIS: Los Angeles NCIS-teamet i Los Angeles jobbar under täckmantel för att fånga kriminella som kan komma att hota den nationella säkerheten.

04.00NCIS: Los Angeles NCIS-teamet i Los Angeles jobbar under täckmantel för att fånga kriminella som kan komma att hota den nationella säkerheten.

05.00The Arrangement Megan kommer fram till ett beslut gällande relationen med Kyle. Kyle gör en sak som kan vända upp och ner på hela hans liv. Terence och DeAnn går vidare med en plan som kan förändra allt.