MENY

TV8

06.00Par i Hjärter Jennifers medverkan i en reklamfilm kan bli hennes svansång om inte Jonathan lyckas stoppa en störd man som riggat kameran med en bomb.

07.00Antiques Road Trip Med Stockport som destination åker Christina Trevanion och Mark Stacy zick zack i deras klassiska bil över West Midlands. Kan de hitta någon antik skatt måntro? Del 9:20.

08.00OSL 24-7 Brand- och räddningstjänsten rycker ut efter en hjärtinfarkt, och tiden är knapp. Två män med resväskorna fulla av pengar och falska bilskyltar stoppas av gränskontrollen.

08.30This Is Us Hela Pearson familjen besöker Kevin på inspelnigsplatsen i Los Angeles. Jack konfronterar sina demoner när han bråkar med Rebecca.

09.30MasterChef UK Brittisk matlagningsserie från 2018

10.45Buying and Selling Julie och Nick är i behov av ett större hem, men först måste de sälja sitt nuvarande hus – vilket är både litet och stökigt.

11.45En plats på landet N/A

13.45Bones Amerikansk kriminalserie från 2015.

14.45This Is Us Kate besöker Kevin på inspelningen av hans film. Randall och Beth får spännande nyheter och Rebecca försöker återfå kontakt med Jack.

15.45Buying and Selling Steve och Mikes familj har vuxit ur sitt mysiga lilla hus.

16.45MasterChef UK Masterchef är Storbritanniens största och tuffaste matlagningstävling för ambitiösa amatörkockar.

18.00Antiques Road Trip Spänn fast dig för nu är det slutspurt för Christina Trevanion och Mark Stacy när de far mot deras slutdestination i Bolton, Lancashire. Nedräknigen börjar i Merseyside där Mark bokstavlikt talat fastnar midjedjupt i antikviteter. Del 10:20.

19.00En plats på landet N/A

21.00Instinct Ett 16-årsfirande blir till brottsplats när födelsedagsbarnets styvmor dör och NYPD sätter både gäster och personal under luppen.

22.00Mord i Paradiset Florence blir emotionellt involverad i ett fall när en av hennes före detta klasskamrater hittas död vid foten av en klippa.

23.05NCIS Efter att Reeves sett en vän från AA blivit kidnappad upptäcker teamet att den huvudmisstänkte försvunnit ett par dagar tidigare med konfidentiellt militärt material.

23.05NCIS Efter att Reeves sett en vän från AA blivit kidnappad upptäcker teamet att den huvudmisstänkte försvunnit ett par dagar tidigare med konfidentiellt militärt material.

00.05Bones Amerikansk kriminalserie från 2015.

01.05Par i Hjärter Paret Harts videoinspelningar från deras skidsemester kastar ljus på en proffsåkares dödsfall i backen.

02.05The Profit En kläddesigners verksamhet håller på att falla isär då hon låter sin familj och medarbetare köra över henne. Hjälp behövs och den behövs fort!

02.05The Profit En kläddesigners verksamhet håller på att falla isär då hon låter sin familj och medarbetare köra över henne. Hjälp behövs och den behövs fort!

03.05Alla älskar Raymond Rays familj blir mycket förvånad då Debra för en gångs skull lagar god mat. Del 18:24

03.30En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.

04.20Homes by the Med I detta avsnitt får vi kika in i ett radhus som ligger ovanför några grottor vid havet, en nyrenoverad stuga, en lyxig bondgård och en superhållbart hem.

05.10Undercover Boss UK Styrelseledamoten Ray Pope tar ett kliv från sitt mysiga kontor ut på okänd mark och får se sanningen om hur det är att jobba på butiksgolvet för biljätten Hyundai.