MENY

TV8

06.00MasterChef: The Professionals Kockarna måste arbeta som ett team för att skapa en trerättersmeny för speciella gäster på Trinity House.

07.15Idas Fristelser Ida lagar en fantastiskt god nötbar som är full av energi, perfekt att ta med i matsäcken. Dessutom bakar hon det som skulle kunna vara världens bästa brownies.

07.45Christmas List Amerikanskt drana från 2016

09.25Stugfixarna Norge I säsongens andra avsnitt åker våra Stugfixar-genier till en stuga utanför idylliska Lillesand. Det blir en oförglömlig vecka med ett kreativt och överraskande resultat.

10.25En plats på landet Ginny Buckley träffar ett par som vill slår sig ner i Devon efter flera decennier som i armén.

11.30En plats på landet Alistair Appleton hjälper ett par i deras husjakt på landsbygden i Staffordshire-Derbyshire.

12.35Grey's Anatomy Halloween bär på många överraskningar för läkarna på Seattle Grace; Alex får ett oväntat besök från en tidigare patient; Meredith tror att hennes mors aska spökar för henne; en kirurg som Cristina beundrar snäser av henne.

13.40Christmas Unwrapped Amerikanskt drama från 2020

15.40Doc Martin Louisa åker till Spanien, Bert och Jennifer förlovningsfest avslutas med en smäll. Al hyllas som en hjälte för att ha räddat Carolines liv.

16.50Doc Martin Martin återvänder till Portwenn men utan Louisa som har åkt för att bo hos sin mamma i Spanien.

18.00Antiques Road Trip Antikvarieexperterna Steven Moore och Angus Ashworth åker runt i Skottland i sin Hillman Super Minx. Men vem kommer att tjäna mest pengar vid Kinbuck?

18.55Antiques Road Trip Medan Angus klär av sig för en osannolik historielektion, äter Steven en lokal delikatess. Kommer en tuff båtresa att få dem att må illa på auktionen i Clitheroe?

20.00Grey's Anatomy Chefen har en herrkväll med sina kirurgkollegor; Christina och Izzie slåss om samma operationer och de opererande läkarnas gillande; Meredith tar hand om den överlevande efter en fallskärmsolycka.

21.00Cooking Up Christmas Amerikanskt drama från 2020

23.00Maggie's Christmas Miracle Amerikanskt romantiskt drama från 2017

00.50New Amsterdam Max tvingas möta de hjärtskärande konsekvenserna som resultat av en av hans regler. Bloom kommer till en häpnadsväckande insikt om Iggy.

01.50New Amsterdam Max motstår en idé som kan ge New Amsterdam mer intäkter. Iggy är tveksam till det nya telemedicinska systemet. Sharpe avslöjar en häpnadsväckande trend när han behandlar en älskad tidigare patient.

02.50Camp Kulinaris Det är den första morgonen på Camp Kulinaris och redan nu saknas en deltagare i stugan. Kjartan kommer till säsongens första avsmakning och för att kontrollera hur de ligger till inför servering.

03.55Camp Kulinaris Idag är det deltagarnas första servering och strax fylls restaurangen av över 20 hungriga gäster. Sofie och Johanna är osäkra på om deras rätter kommer att gillas av domarna.

04.55Mel Robbins Identifiera din typ av ilska och varför att sätta namn på den hjälper dig att tämja den!