MENY

TV8

06.00The Hotel Inspector Hotelchef Alex Polizzi reser runt till några av Storbritanniens värsta hotell och vandrarhem för att hjälpa ägarna.

07.00Antiques Road Trip Natasha Raskin Sharp hoppas att en militärjacka med en Sgt Pepper stil ska slå stort på en auktion i Liverpool och Charles Hanson hoppas på vinst med några glasmålningar med marint tema.

08.00OSL 24-7 Tjuvfångaren Roar har observerat en kvinna som stulit på flygplatsen i Bergen och hoppas att tjuven nu är på plats i Oslo.

08.30Idas Fristelser Ida får besök av Sverre Sætre, som varit med i kock-VM. Nu ska han visa Ida hur man lagar konfekt. Ida vill också lära sig att göra små chokladpresenter.

09.00Idas Fristelser Ida vill inspirera till att baka gott i vardagen. Hon får besök av en väninna som har lovat att ta med sig soppa och Ida har bestämt sig för att bjuda på ett gott bröd till den.

09.30MasterChef UK Masterchef är Storbritanniens största och tuffaste matlagningstävling för ambitiösa amatörkockar.

10.10Jamie's 15 Minute Meals Idag innehåller menyn kyckling dim sum, kokosbröd, inlagd gurka och hoisinsås. Jamie lagar även krabba med couscoussallad och salsa.

10.45Buying and Selling Chandra och Dans första hem var stort nog för dem båda, men nu när två barn tillkommit är de i desperat behov av mer utrymme.

11.45En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

12.45The Hotel Inspector Hotelchef Alex Polizzi reser runt till några av Storbritanniens värsta hotell och vandrarhem för att hjälpa ägarna.

13.45Bones Gruppen ställs inför sin sista prövning.

14.45Idas Fristelser Julen står för dörren och Ida sätter igång med julbak. Det blir sirapskakor, macarons med kokos, och sist men inte minst – pepparkakor.

15.15Idas Fristelser För Idas del blir det ingen jul utan lövtunna nötflarn. Hon får också lust till att blanda gamla jultraditioner med nya idéer.

15.45Buying and Selling Paul och Mary är föräldrar till två energiska tvillingpojkar och i desperat behov av mer utrymme. De hoppas kunna stanna i samma område, men inte i samma hus.

16.45MasterChef UK Masterchef är Storbritanniens största och tuffaste matlagningstävling för ambitiösa amatörkockar.

18.00Antiques Road Trip Natashas och Charles resa närmar sig sitt slut i norra Wales där Natasha snackar om sylt och Charles kommer öga mot öga med en väldigt hungrig meerkat i Chester.

19.00En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

21.00Instinct Dylan och Lizzie utreder en olympisk konståkares död.

22.00Mord i Paradiset Teamet måste lösa mordet på sin huvudmisstänkte. Humphrey beslutar sig för att ta nästa steg i livet.

23.05NCIS En månad efter att Vance kidnappades blir insatt som chef medan resten av teamet fortsätter att jobba för att hitta Vance.

23.05NCIS En månad efter att Vance kidnappades blir insatt som chef medan resten av teamet fortsätter att jobba för att hitta Vance.

00.05Bones Amerikansk kriminalserie från 2008.

01.05The Good Doctor Shaun och Jared debatterar om hur de ska behandla en tolvårig transsexuell flickas cancer.

02.05Dragons' Den Brittisk realityserie från 2015

03.15En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.

04.05Homes by the Sea Charlie besöker norra Irland och den härliga Antrimkusten, Giant´s Causeway och en hemligagent-inspirerat hus vid kusten.

05.10Undercover Boss UK Vansessa Gold är vd för underklädesbutiken Ann Summers och arbetar nu under täckmantel i sitt eget företag. Vad kommer hon att lära sig om sin verksamhet och sina medarbetare?