MENY

TV8

06.00MasterChef UK Masterchef är Storbritanniens största och tuffaste matlagningstävling för amatörkockar med skyhöga ambitioner.

08.35Husfixarna Norge Arbetet med huset i Lier är Husfixarnas största projekt hittills. I dag fokuserar de på köket, vardagsrummet och tv-rummet.

09.35Husfixarna Norge I detta avsnitt fokuserar Husfixarna på ingången, entrén och trappan.

10.35Antiques Road Trip Angus Ashworth och David Harper fortsätter sin resa vid Ayrshire-kusten.

11.35En plats på landet Jules Hudson hjälper en livlig mamma och dotter att hitta ett hus i Norfolk.

12.35Jamie & Jimmy's Food Fight Club Tv-värden Fearne Cotton gör fisktacos. Jamie Oliver visar hur du gör en läcker gumbo och Jimmy bygger en egen kaffekvarn.

13.40Jamie & Jimmy's Food Fight Club Skådespelaren Anna Friel lagar balinesisk gryta till hela kaféet. Jamie lagar varmkorv med bröd, fast på nytt sätt, och Jimmy visar hur du gör egen mozzarella.

15.50Morden i Midsomer Ett luftfartstrafik-system, baserat på teorier från en excentrisk professor, avfärdas av en annan forskare vilket leder till oanade konsekvenser...

18.00Antiques Road Trip David Harper läser en hemlig dagbok skriven i kod.

19.00Bones Amerikansk kriminalserie från 2014.

20.00NCIS NCIS-agenternas personliga planer störs när var och en av dem hittar fel i ett fall som de trodde var solklart. McGee och Delilah bråkar om vikten av att inte prata jobb under middagen.

21.00NCIS: New Orleans När Pride inte kan sova på grund av fortsatta mardrömmar om den mystiska mannen i röd kostym genomgår han en specialiserad behandling som ska hjälpa honom att ta reda på mannens identitet.

22.00Hatfields and McCoys Familjen McCoy mördar Anses yngre bror, så nu vill familjen Hatfield hämnas. Snart ansluter sig vänner och grannar till fientligheterna, och West Virginia och Kentucky hamnar på randen till inbördeskrig.

00.05Scruples Billy är sekreterare och gift med en äldre miljardär, när han en dag plötsligt dör, får hon med hjälp sitt arv, möjligheten att öppna en butik i Beverly Hills vid namn "Scruples".

02.05Mord och inga visor En angripare försöker stoppa Jessica när hennes utredning av två circusmord kan frikänna Neil.

02.05Mord och inga visor En angripare försöker stoppa Jessica när hennes utredning av två circusmord kan frikänna Neil.

03.10The Hotel Inspector Idag åker Alex Polizzi till Cornwall och hjälper ägarna Julian och Gill Peck att lösa sina problem vid hotellet Fieldhead, som har 16 sovrum.

03.10The Hotel Inspector Idag åker Alex Polizzi till Cornwall och hjälper ägarna Julian och Gill Peck att lösa sina problem vid hotellet Fieldhead, som har 16 sovrum.

04.15En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.

05.20Idas Fristelser Idag gör Ida så kallade bronuts, som är en underbar blandning av brioche, croissant och munk.