MENY

TV8

06.00Buying & Selling Lesley och hennes son har flyttat ihop med Ryan och hans två söner, men huset är alldeles för litet och de är desperata efter mer plats. För att kunna köpa nytt behöver de göra en helrenovering.

07.00Buying & Selling Craig och Simone har tillbringat mycket tid på att resa fram och tillbaka från jobbet. Paret är redo att lämna förorten och flytta in till stan.

08.00Come Dine with Me Det är tredje dagen i Brighton och det är dags för den holländska piloten Tim att göra sitt bästa för att kamma hem kontantpriset på 1000 pund.

08.30Come Dine with Me Det är dags för den personliga tränaren Hannah att vara värd. Gästen njuter av Hannahs mat, men inte lika mycket som överraskningarna som det också bjuds på; räcker det för att ta hem priset?

09.05Antiques Road Trip Den andra stäckan för Paul Laidlaw och Margie Cooper startar i medeltida York i deras Morris Minor bil och slutar på en auktion i Darlington.

10.05En plats på landet Nicka Chapman är i Hampshire för att hjälpa ett par att hitta ett hus där de äntligen kan rota sig.

11.05Jamie's American Road Trip Jamie provar på cowboylivet i Wyoming – han lagar mat över öppen eld och sover under stjärnorna.

12.10Jamie Does Jamie ankommer i Marocko där han undviker ormtjusare och testar maten på Marrakeshs gator, måltider som långsamt tillagat lam i kummin och kakor av mandel och rosenvatten.

13.15MasterChef: The Professionals Ytterligare sex kockar går in i MasterChef-köket för att visa domarna att de har vad som krävs för att bli årets mästare.

15.50Morden i Midsomer Brittisk deckarserie från 2008

18.00Antiques Road Trip Paul Laidlaw och Margie Cooper har nått halvvägs på sin antika resa. Regnet misslyckas med att dämpa deras humör i Scarborough men taket på deras konvertibla Morris Minor hålls stängd.

19.00En plats på landet Sonali Shah djupdyker bland Dorsets husmarknad tillsammans med ett par för att hitta ett landställe.

20.00NCIS NCIS anländer till en halloween-brottsplats. Torres känner igen offret som var en vän till honom under polisutbildningen.

21.00NCIS: New Orleans När en torped träffar en fisketrålare till sjöss är hela Gulf Coast i fara samtidigt som Pride och NCIS skyndar för att hitta ubåten innan den kan slå igen.

22.00Dragons' Den Idag presenterar en skotsk surkålentusiast som vill balansera drakarnas tarmflora sin idé för drakarna.

23.20Mord och inga visor En domare ber Jessica att vittna för en kollega som har blivit anklagad för mord i Quebec, Kanada. Bevis finns tillgängliga.

00.25Doc Martin Bert Large lämnar sin rörmokarfirma för att driva en restaurang. Efter att restaurangen öppnat inträffar flera fall av matförgiftning där Louisa är en av de drabbade.

00.25Doc Martin Bert Large lämnar sin rörmokarfirma för att driva en restaurang. Efter att restaurangen öppnat inträffar flera fall av matförgiftning där Louisa är en av de drabbade.

01.30Par i Hjärter Jonathan lägger sig in när han märker att Jennifers samröre med en författare verkar orsaka henne en hel del olyckshändelser.

02.40Par i Hjärter När paret Hart semestrar på sin yacht i Mexiko, svarar de på en väns behov av hjälp och hamnar till slut i fängelse anklagade för knarksmuggling.

03.45The Deed: Chicago Nick är en framgångsrik fastighetsmäklare, men han visar sig vara en katastrof när de gäller att sälja fastigheter snabbt - och Sean upptäcker varför.

04.50The Deed: Chicago Latitia hade hittat en fastighet på ett underbart läge och var övertygad om att den skulle kunna gå med enorm vinst. Men så blev det inte... Latitia blev istället lurad.