MENY

TV8

06.30Buying & Selling När Denise och Gus flyttade in i sitt hem var det bara de två. Men 12 år och tre barn senare räcker inte ytan längre, och det är dags att flytta till något större.

07.25Buying & Selling Med fyra barn och två packade karriärer är Chris och Stephanies hem belägrat av saker. Familjen letar efter ett rymligare hem, men med deras fullt av prylar och halvfärdiga projekt sitter de fast.

08.20Stugfixarna Norge Med Gudbrandsdalens finaste utsikt ska Halvor och killarna fixa praktiska och funktionella lösningar för en faimiljestuga.

09.20Stugfixarna Norge Halvor tar med sig killarna till den hårda Trondelagskusten för att rusta upp en gammal butik.

10.20Jamie's Great Britain Jamies kulinariska rundresa tar honom till sydvästra England, ett område känt för bland annat sina fantastiska bakverk och sin cheddarost.

11.20Jamie's Great Britain Jamie reser till Skottlands västkust, där matkulturen är lika distinkt som landskapet. Men till och med platsens mest säregna mattradition har påverkats av utlandet.

12.25Antiques Road Trip Charlies och James andra sträcka börjar i Lincolnshire i Stramford och slutar på en auktion i St. Ives i Cambridgeshire.

13.30En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

14.40En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

15.45Morden i Midsomer Gareth Heldman, en landägare i Midsomer, mördas med ett spjut från järnåldern. Samma spjut som hans far mördades med många år tidigare, under en arkeologisk utgrävning i byn.

18.00Antiques Road Trip Från Shenton i Leicestershire åker Charlie och James vidare till en auktion i staden Bourne End i Buckinghamshire

19.00Bones Amerikansk kriminalserie från 2008.

20.00NCIS Gibbs ansvarar för att skydda Elena, en tioårig föräldralös flykting, som är måltavla hos ett våldsamt gäng.

21.00NCIS: New Orleans Sebastian ber NCIS-teamet om hjälp med ett potentiellt kidnappningsfall efter att sonen till en tjänsteman, som Sebastian skulle skydda, försvinner från ett lokalt konsertområde.

22.00Sherlock Sherlock utreder en mästare i utpressning som känner till alla framstående personers svagheter.

00.00Barnmorskan i East End Dr. Turner hjälper familjen Mullucks att hantera stressen över att ha ett handikappat barn.

01.10Par i Hjärter Jonathan ställer upp som lockbete för polisen efter att han av misstag fått en torpeds ersättning och telefonnummer.

02.15Par i Hjärter Jennifer gör en alla hjärtansdag-beställning hos Mrs. Bittersweet ovetandes om att butikens föreståndare är inblandad i mord och spionage.

03.20En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

04.25En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

05.30OSL 24-7 En nyligen examinerad flygledare sätts på prov, först i simulator och sedan i flygtornet. Tulltjänstemannen Sondre misstänker att någon har gömt doping i ett paketemballage.

05.30OSL 24-7 En nyligen examinerad flygledare sätts på prov, först i simulator och sedan i flygtornet. Tulltjänstemannen Sondre misstänker att någon har gömt doping i ett paketemballage.