MENY

TV8

06.00The Hotel Inspector Lisa och Eli tog över vandrarhemmet Mountain View för 10 år sedan, men Mntain View, men svidande recensioner gör att verksamhetens framtid ser osäker ut.

07.00The Hotel Inspector Alex Polizzi besöker ett familjeägt hotell som har fått ett dåligt rykte.

08.00Husfixarna Norge Den här veckan träffar vi Marte, Ole Andreas och deras döttrar, Mille och Lykke. Familjen bor i ett kulturmärkt hus i Rælingen, strax öster om Lillestrøm i Akershus.

09.00Husfixarna Norge I det här avsnittet skapas två fina barnrum och ett lekrum till flickorna på andra våningen.

10.05Jamie Cooks Italy Jamie rivstartar sitt italienska äventyr på de Eoliska öarna och testar gamla recept som har överlevt tidens tand.

11.15Jamie Cooks Italy Jamie beger sig till vackla Puglia för att leta efter familjerecept som har gjort den här spektakulära regionen till den hetaste matdestinationen i Italien.

12.25Dragons' Den En entreprenör som jobbar med grönt te vill ha grönt ljus från drakarna.

13.45Antiques Road Trip Louise spenderar varenda penny på en auktion medan Phil ser ett rejält värde i en dams huvud och en mans torso.

14.50En plats på landet Två pensionerade poliser med 600 000 pund i budget utforskar de hisnande landskapen i norra Wales på husjakt med Jules Hudson

18.00Antiques Road Trip Phil och Louise åker till Lincolnshire där de hittar två sällsynta djur: en king charles-spaniel och några söta lamm.

19.00En plats på landet Alistair Appleton lockar en nygift olympier och hans fru att buda upp till 525 000 pund för en av de tre fantastiska fastigheter som erbjuds i det underbara Wiltshire.

20.00NCIS Teamet jobbar med att rentvå en pensionerad marinofficers namn som skickat paket med cyankalium till en marinsoldat.

21.00Grace of Monaco Franskt-amerikanskt drama från 2014

23.10Doc Martin Martin tvingas gå en uppdaterings-kurs, medan Louisa börjar en ny karriär.

23.10Doc Martin Martin tvingas gå en uppdaterings-kurs, medan Louisa börjar en ny karriär.

00.15Doc Martin Louisa planerar en speciell kväll till Martins födelsedag, men det går inte som planerat på grund av AIs överraskningsfest.

00.15Doc Martin Louisa planerar en speciell kväll till Martins födelsedag, men det går inte som planerat på grund av AIs överraskningsfest.

01.20Par i Hjärter Jonathan hamnar i en fäktningsduell med en högskolemästare sin är ledare för en heroinliga.

02.25Par i Hjärter En gäst som deltagit i en skattjakt i ett hemsökt hus hittas död.

03.30En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

04.30En plats på landet Sonali Shah är på husjakt i Derbyshire med ett par som vill ha ett miljöombyte och flytta ut på landet.

05.30Idas Fristelser Om du funderar på vad du ska servera till kaffet idag så har Ida ett tips till dig: kringlor med kanel och russin, som inte bara smakar bra utan också gör sig bra på bordet.