MENY

TV6

06.00Just Shoot Me! Jacks beslut att ta in en person utifrån för att få tillbaka energin på tidningen har gjort de anställda upprörda.

06.30Våra värsta år En man erbjuder Bundy tiotusen dollar om de låter Buck para sig med deras hund.

07.00Våra värsta år En man erbjuder Bundy tiotusen dollar om de låter Buck para sig med deras hund.

07.30Simpsons Marge är fast besluten att fixa julen efter att ha misslyckats med Black Friday-shoppandet, men Homer och barnen överraskar henne med en semester till Florida.

08.00Simpsons Motiverade av ett post-traumatiskt stressanfall som farfar drabbas av när han sitter barnvakt, beger sig familjen ut på en resa genom hans förflutna, och farfar konfronterar sin sexualitet.

08.30Men at Work Amerikansk komediserie från 2012

09.00Men at Work Amerikansk komediserie från 2012

09.30Just Shoot Me! Finch märker att hans relation med Jack äventyras på grund av tidningens nya kreativa konsult.

11.00Ink Master Konstnärerna blir utmanade i ämnet metall i en Flash Challenge; De återstående Team Peck-artisterna kämpar för sista platsen i laget.

12.00Carter Harley sätter upp en pjäs baserad på Call Carter, när flera bisarra attacker drabbar North Bay och polischefens dotter, Abigail Pershing-Lin dyker upp för att hjälpa till.

13.00NCIS: Los Angeles Callen och Sam är fångade i terroristernas bepansrade ubåt, på väg mot ett hangarfartyg i San Diego. Teamet kämpar för att rädda dem.

14.00Instinct Dylan och Julian går undercover på ett sjukhus när de misstänker att en "dödens ängel" dödar människor med livshotande sjukdomar.

15.00Instinct Dylan och Lizzie är under press för att leverera resultat när de undersöker Jasmins väns död, ägaren till ett professionellt basketlag som dog när hennes bil gick av en bro.

16.00NCIS: New Orleans Efter att ha spårat upp det underjordiska spionnätverket Apollyon blir Pride separerad från teamet och hamnar i allvarlig fara.

17.00NCIS: Los Angeles Amerikansk drama-/kriminalserie från 2015

18.00Seinfeld Elaine försöker hitta en speciell penna åt sin chef, och går till pappersaffären där hon har en beundrare.

18.30Seinfeld Jerry påstår att en av hans vänner försökt stöta på honom och försöker med Elaines hjälp ta reda på om så verkligen var fallet.

19.00Simpsons Lisa börjar leva ett dubbelliv när hon får en ny vän och får veta hur det skulle vara att leva i en mer kultiverad familj.

19.30Simpsons Homer försöker ställa saker till rätta igen efter att ha stäcktittat på sitt och Marges favoritprogram utan henne.

20.00UEFA Champions League Studio Champions League-studion 2021.

21.00UEFA Champions League Åttondelsfinal. Match 2:2. Omgång 16. Från Signal-Iduna-Park, Dortmund. (9/3-21)

23.00UEFA Champions League Studio Champions League-studion 2021.

23.30Simpsons Grundskolan i Springfield blir röstad som den sämsta skolan i delstaten, varpå Marge och Homer beslutar sig för att hyra en lägenhet i ett välbärgat område med en bra skola så att deras barn får en bättre utbildning.

00.00Simpsons Triologi avsnitt med ”Simpsonifierade” versioner av Macbeth, The Fountainhead, Citizen Kane och Queen Elizabeth I.

01.00Family Guy Familjen Griffin spelar Star Wars. Peter får rollen som Han Solo, Lois spelar prinsessan Leia och Chris får vara Luke Skywalker.

02.05American Dad Hayley blir mentalt till en 6-åring och Steve och hans vänner får tag i en långsamkokare.

02.35Brooklyn Nine-Nine Hela truppen är i hög beredskap när ett massivt elavbrott påverkar hela Brooklyn.

02.35Brooklyn Nine-Nine Hela truppen är i hög beredskap när ett massivt elavbrott påverkar hela Brooklyn.

03.05Brooklyn Nine-Nine Efter att Holt blivit omplacerad anländer polisdistriktets nya poliskommisarie som ställer till med kaos. Amy och Jake får ta konsekvenserna efter deras kyss.

03.05Brooklyn Nine-Nine Efter att Holt blivit omplacerad anländer polisdistriktets nya poliskommisarie som ställer till med kaos. Amy och Jake får ta konsekvenserna efter deras kyss.

03.35Border Security: America's Front Line I den här serien får vi följa de amerikanska gränsvakterna i deras jakt på olagligheter.

04.05American Dad Stan och Francine reser till Hollywood på semester. En åldrad filmstjärna tror att Stan är inkarnationen av en Hollywoodlegend och utnyttjar honom för att göra en sista film.

04.35American Dad När Francine får ett pris för sin roman om den ensamma hemmafrun, reser hela familjen till the Big Apple för prisceremonin.

05.05Family Guy Amerikansk animerad serie.

05.35Family Guy Amerikansk animerad serie.

05.35Family Guy Amerikansk animerad serie.