MENY

TV6

06.00Just Shoot Me! Maya och Elliot testar att bo ihop, medan Jack och Nina firar sin årsdag.

06.30Våra värsta år Peggy blir inbjuden till att delta i världturneringen i bingo.

07.00Våra värsta år Al och Peggy är imponerade över de dyra presenterna som Kelly får av en beundrare.

07.30Simpsons Barts "Angry Dad" karaktär får sin egen film, men när filmen börjar vinna priser, försöker Homer ta åt sig all ära.

08.00Simpsons Lisas skolprojekt leder till upptäckten av ett nytt läkemedel som gör äldre mindre eländiga.

08.30Community En ny Subway öppnar i kafeterian och Shirley, Pierce och Britta försöker att sabotera för dem. Vice Dean Laybourne kommer tillbaka och kämpar för att vinna över Troy.

09.00Community Det som startade som en mindre diskussion angående täcken och kuddar blossar upp ett fullskaligt krig på Greendale. Studiegruppen väljer sida medan Jeff desperat försöker att sluta fred.

09.30Just Shoot Me! Finches före detta partner i konståkning dyker upp och ber om hans hjälp. Mayas blonda hår skapar sexuella spänningar.

10.00Brooklyn Nine-Nine Teamet åker till Florida för att hjälpa Jake och Holt mot Figgis men en oväntad skada och Sheriff Reynolds sätter käppar i hjulet för dem. Jake och Amy har en lite pisam återförening.

10.30Brooklyn Nine-Nine Jake tar hjälp av Jess när hon besöker New York. Holt undersöker olika metoder att förbättra moralen på kontoret och Amy undrar varför Rosa tar så långa pauser på jobbet.

11.00Ink Master: Redemption St. Marq och Ty’Esha Reels är tillbaka för att fixa de designer som väckt missnöje. Kan tatueringarna räddas eller är det för sent?

11.30Ink Master: Redemption Det blir ett tufft avsnitt när Gentle Jay återvänder och möter hela tre missnöjda tatuerade.

12.00NCIS: Los Angeles Ett lokalt gäng filmar avrättningen av en ATF-agent och teamet måste ta reda på hur hans indentitet blev känd. Kensi försvinner i Afghanistan och Granger är orolig för hennes säkerhet.

13.00NCIS: Los Angeles Mitt i ett onlinespel hör Eric att datorsystemet angrips och NCIS måste ta reda på om systemet som styr ryska missiler också är i fara. En person från Kensis förflutna dyker upp i Afghanistan.

14.00L.A.'s Finest Syd och McKennas jakt på Gabriel Knox växlas upp efter att de släppt in både Ben och Ben i sitt sökande.

15.00L.A.'s Finest McKenna tvingas att vara ärlig inför sin man gällande sitt förflutna och både hon och Syd försöker få honom att tänja på reglerna för att rädda ett liv.

16.00NCIS: Los Angeles Callen och Sam är ombord USS Allegiance när skeppet hamnar under karantän för ett möjligt Ebolautbrott. Samtidigt undersöker Kensi och Deeks mordet på en officer som nyligen lämnat fartyget.

17.00NCIS: Los Angeles Teamet försöker hitta en stulen tavla värd 40 miljoner dollar efter att rykten börjat cirkulera online att den ska säljas på svarta marknaden för att finansiera terrorism.

18.00Seinfeld Mr. Pitt inkluderar Elaine i sitt testamente, och blir allvarligt sjuk. När det uppdagas att han överdoserat sin medicin, blir Elaine misstänkt.

18.30Seinfeld George och hans flickvän diskuterar toalettpapper. Jerry blir irriterad på Elaines pojkväns uppförande under en hockeymatch.

19.00Simpsons När Cheech och Chong återförenas i Springfield imponerar Homer så mycket på Cheech att han ber honom ersätta Chong. Rektor Skinner skapar en ny komedigrupp med Chong.

19.30Simpsons Homer förödmjukar Bart i offentlighet och Marge tvingar honom att ta en kurs i faderskap, i hopp om att han ska bli en bättre pappa.

20.00Seinfeld George och Jerry misstänks för att avsiktligt ha skadat Bette Midler under en softballmatch.

20.30Seinfeld Jerry och George bestämmer sig för att ändra sin rutin när det gäller att gå från kvinna till kvinna så George friar till Susan.

21.00Here Comes the Boom Amerikansk komedi från 2012

23.10The Blacklist Amerikansk dramaserie från 2015

00.10Lethal Weapon Murtaugh och Riggs utreder den mystiska döden av en känd sångares livvakt. Murtaugh vänder sig till sin dotter Riana för att lära sig mer om artistens bakgrund.

01.10Cops Amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

01.40Cops En konstigt bilskylt hjälper officerarna att förhindra ett eventuellt inbrott. Poliserna blir förvånade över en misstänkt pyromans val av kläder eller brist på dem.

02.10Family Guy När Peter får en papegoja som husdjur börjar han leva som en pirat. Han terroriserar sina grannar och skapar kaos i Quahog. Chris tar Brian till veterinärer och Chris blir kär i praktikanten Anna.

02.40Family Guy När Stewie övertygar Brian att ta det långsamt med sin nya flickvän Carolyn stjäl Cleveland henne ifrån honom. För att få tillbaka henne försöker Brian få Cleveland att bli tillsammans med sin ex-fru.

03.10Lethal Weapon Riggs planerar att ta slut på Tito Flores i Mexico och Murtaugh följer efter honom.

04.10American Dad Hayley blir mentalt till en 6-åring och Steve och hans vänner får tag i en långsamkokare.

04.40American Dad Steve följer med Stan till jobbet där han upptäcker den Nationella säkerhetsbyrån. Hayley bestämmer sig för att sluta vara vegetarian för en dag och äta kött.

05.05Family Guy Peter, Lois och Brian åker på en weekendresa. Allt går åt skogen när Peter dricker för mycket och Brian inte längre kan dölja sin kärlek för Lois.

05.35Family Guy Brian söker upp sin gamla flamma Tracy och upptäcker att han är far till hennes son.