MENY

TV6

06.00Just Shoot Me! Jack skickar iväg Maya på en konferens där ämnet Kvinnor i Media ska diskuteras och hon ser en möjlighet att framföra sina åsikter.

06.30Våra värsta år Al får erbjudande om att förtidpensioneras.

07.00Våra värsta år När Als bil blir stulen försöker de lura försäkringsbolaget att bilen var värd mycket mer än den var.

07.30Simpsons I säsongspremiären sker det otänkbara: en invånare i Springfield dör! Krusty pensionerar sig efter att ha blivit förolämpad på tv, medan Lisa försöker att skydda Homers känslor.

08.00Simpsons När Bart är olydig mot Homer gör han ett försök att uppfostra honom. Detta visar sig vara fruktlöst och Marge anmäler dem till "The Relation Ship", så att de kan lösa sina problem till sjöss.

08.30Community På grund av de långtgående konsekvenserna av ett fatalt misstag bestämmer sig Jeff att försonas med Britta. Shirley och Annie vill spela Senor Ben Chang ett spratt.

09.00Community Jeff börjar ta biljardlektioner, men känner sig mobbad av läraren. Samtidigt försöker resten av gänget hjälpa Abed med hans kärleksbekymmer.

09.30Just Shoot Me! Maya och Finch går på modevisning.

10.002 1/2 män Walden är orolig att Louis adoption kommer att påverkas negativt när Alan gör slut med socialarbetaren.

10.302 1/2 män Walden upptäcker att Miss McMartin är både knäpp och desperat efter att de får ihop det. Men han vill inte göra slut eftersom adoptionen kan komma i kläm.

11.00Storage Wars Köparna befinner sig i Westminster, Kalifornien. Dave kommunicerar med de döda. Jarrod och Brandis köp får seismiska konsekvenser.

11.30Storage Wars Köparna beger sig till Santa Ana, Kalifornien. Barry Weiss kliver på köpexpressen. Dave Hester verkar blir kvar på perrongen. En annan köpare hittar en sak som är fullkomligt magisk.

12.00Lethal Weapon Cole och Murtaugh ser tillbaka på fel som de har begått. Leo Getz återvänder som advokat på deras senaste fall.

13.00Lethal Weapon Efter en ny utveckling i Natalies liv måste Cole ta itu med sina känslor för henne. Riana upptäcker att hennes pappa har ljugit för Trish och använder det emot honom för att få gå på en konsert.

14.00Elementary Mycroft är i New York och ber sin bror om hjälp med en utredning som inbegriper hans före detta fästmö. Sherlock gillar inte att Mycroft och Watson börjar bli goda vänner.

15.00Elementary Personen som mördat en vacker, ung kvinna leder Holmes och Watson till miljardären och vd:n Ian Gale. Mycroft försöker övertyga sin bror om att flytta tillbaka till London.

16.00NCIS: Los Angeles NCIS slår sig ihop med en anställd från underrättelsetjänsten för att stoppa importen av en högkvalitativ förfalskad valuta från Peru.

17.00NCIS: Los Angeles Under en mordutredningav en marinsoldat på permis i L.A. upptäcker NCIS-teamet hemligstämlpat material som han har smugglat in staden och kanske sålt vidare.

18.00Seinfeld Jerry köper en ny dyr mockajacka, men är missnöjd med det färgglada fodret.

18.30Seinfeld George ångrar att han inte följde med sin date på ”en kopp kaffe” och lämnar sin nya flickvän en rad alltmer pinsamma meddelanden på hennes telefonsvarare.

19.00Simpsons Marge öppnar en smörgåsbutik efter att hennes mackor gör succé på skolan i Springfield. Men att driva butik visar sig vara svårt, särskilt när samma kedja öppnar på samma gata.

19.30Simpsons I det årliga Halloween-avsnittet hamnar Bart och Lisa i ett alternativt universum fullt av demoner. Det hela sker efter att Bart läser de arameiska symboler som står under hans skrivbord.

20.00Seinfeld Jerry hjälper Elaine att få lägenheten ovanför hans, men ångrar sig snabbt.

20.30Seinfeld Jerry anställer pojkvännen till en författare som Elaine jobbar med att städa hans lägenhet, och märker efteråt att hans farfars gamla staty saknas.

21.00Grannpatrullen Amerikansk scifi-komedi från 2012

23.05The Blacklist Amerikansk dramaserie från 2013

00.05The Shield En mordutredning leder Vic till ett massiv penningtvätts-komplott.

01.05Cops I den här programserien får vi se den amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

01.35Cops I den här programserien får vi se den amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

02.05Family Guy Peter och Carter åker till Afrika efter att ha fallit offer för en bluff. Brian uppvaktar en av Megs vänner.

02.40Family Guy Peter blir besatt av mobilappar och Stewie går med i en tennisklubb.

03.10Kung av Queens Varken Doug och Carrie känner sig särskilt populära på jobbet och överkompenserar på andra sätt för att väga upp situationen.

03.40A.P. Bio Jacks gamla flickvän behöver en lokal till ett välgörenhetsgala och Jack vet den perfekta platsen, nämligen eleven Victors hus.

04.10A.P. Bio Jack får reda på att hans numera avlidna mamma hade en älskare som heter Brandon. Jack blir vansinnig och ger sig iväg för att krossa den gamla mannen.

04.40Family Guy Joe blir nedtrampad under en tjurrusning och blir förlamad. Brian har sex med en gift kvinna.

05.20Family Guy Efter att ha startat en grannsamverkan skjuter Peter en inbrottstjuv och åtalas för hatbrott.