MENY

TV6

06.00Stargate SG-1 Samtidigt som man utforskar ett kraschat främmande fartyg full av passagerare i kryostas, har en främmande styrka hämtat ett antal medvetanden i Daniel.

06.45Våra värsta år Bud har svårigheter med tjejer och ber Al om hjälp med att fixa en träff, men när Bud kommer för att hämta Al från jobbet har han redan gått.

07.10Just Shoot Me! Maya ska intervjua den legendariske rockaren Nick Hewitt och Nina avslöjar att de två hade en affär för 25 år sedan.

08.30Tattoo Fixers Sketch träffar Amber vars kärlek till såpoperor har gått lite för långt.

09.30Brooklyn Nine-Nine Jake charmar en kvinna på krogen, men får sedan reda på att hon är advokat till en brottsling han försöker sätta bakom galler.

10.00The King of Queens Doug har fått nog av att ha Arthur i huset, vilket leder till ett våldsamt gräl. Resultatet blir att Arthur flyttar hem till sin egna lilla lägenhet - tillfälligt.

10.30Just Shoot Me! Det går mycket bra för Karey i skolan vilket gör Maya oerhört stolt. Nina däremot, försöker att övertala Karey att satsa på modellyrket istället.

11.00Stargate SG-1 När ett SG-geologiskt prospekteringsuppdrag går i dödlig konflikt med en inhemsk Unas-klan, får Daniel Chaka för att hjälpa till att överensstämma med det.

12.00Simpsons Bart skriver en krönika om sina ungdomsår och upptäcker hur mycket han har påverkats av både Homer och Lisa.

12.30Simpsons Homer får sparken efter att ett kort på Marge publicerats på sociala medier och han återvänder till det bästa jobbet han någonsin haft...som diskare på en grekisk restaurant.

13.00The King of Queens Efter ett besök av Deacon och hans treåring blir Doug väldigt sugen på att skaffa barn. Men det är inget enkelt beslut för paret Heffernan.

13.30How I Met Your Mother Det är söndagmorgon och klockan är åtta. Barney är dödligt bakfull och gänget försöker att rädda honom med hjälp av ett mycket speciellt botemedel.

14.00How I Met Your Mother Amerikansk komediserie från 2013.

14.302 1/2 män I säsongspremiären får sig Walden en överraskning när Charlies okända dotter (Amber Tamblyn) plötsligt dyker upp. Alan är lika förvånad, speciellt när han ser hur mycket hon liknar Charlie.

15.00Buffy the Vampire Slayer Buffy luras av ett gäng gothare som hoppas på att Spike ska göra dem till vampyrer om de ger honom vampyrdödaren.

16.00NCIS: Los Angeles NCIS-teamet måste avgöra om en misslyckad drogaffär eller terrorister ligger bakom en explosion på en fiskmarknad. Granger och Kensi fortsätter att jaga efter det ökända vita spöket.

17.00Seinfeld Jerry hjälper Elaine att få lägenheten ovanför hans, men ångrar sig snabbt.

17.30Seinfeld Jerry anställer pojkvännen till en författare som Elaine jobbar med att städa hans lägenhet, och märker efteråt att hans farfars gamla staty saknas.

18.00How I Met Your Mother Amerikansk komediserie från 2013.

18.30How I Met Your Mother Amerikansk komediserie från 2013.

19.00Simpsons Det har börjat en ny lärare på Springfield skolan och en betagen Bart gör allt för att fånga hennes uppmärksamhet.

19.30Simpsons Sanjay överlåter sin butik till sin son som förvandlar den till en hipp, hälsobutik, helt emot Apu´s va:na och traditioner. Bart kallas in för att få affären att gå omkull.

20.00NCIS: Los Angeles Ett lokalt gäng filmar avrättningen av en ATF-agent och teamet måste ta reda på hur hans indentitet blev känd. Kensi försvinner i Afghanistan och Granger är orolig för hennes säkerhet.

21.00The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 Amerikansk action från 2015

23.50Seinfeld Jerry misstänker en man på tvättomaten för att ha stulit pengar av honom.

00.20Seinfeld George tror att han fått en hjärtattack, doktorn håller inte med, och George bestämmer sig efter att ha pratat med Kramer för att gå till en naturdoktor istället.

02.20American Dad Francine gör allt hon kan för att få Stan att ta på sig ett annat uppdrag. Och när han gör det, inser hon att hennes missionära man är allt hon egentligen behöver.

03.10Cops I den här programserien får vi se den amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

03.35Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

03.35Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

04.25Family Guy Amerikansk animerad serie.

04.25Family Guy Amerikansk animerad serie.

04.45Family Guy Amerikansk animerad serie.

04.45Family Guy Amerikansk animerad serie.

05.10American Dad Francine upptäcker Steves talang som kommer att hjälpa honom att komma in på en stor skola: stavning.

05.10American Dad Francine upptäcker Steves talang som kommer att hjälpa honom att komma in på en stor skola: stavning.

05.35Bilbaronen i Las Vegas Amerikansk realityserie från 2014

05.35Bilbaronen i Las Vegas Amerikansk realityserie från 2014