MENY

TV6

06.00My Name Is Earl Fängelsedirektören ber Earl om hjälp med att lösa det växande problemet med gängslagsmål i fängelset. Samtidigt har Randy svårt att anpassa sig till livet utan Earl.

06.25My Name Is Earl Earl möter en fånge som heter Frank, som råkar vara en gammal vän till Earl och en gammal kollega till Joy. Frank reflekterar över den långa och slingrande vägen som han gått för att hamna i fängelse.

06.45Just Shoot Me! En tafatt ung fotograf försöker få Elliot att ge honom ett jobb, genom att utpressa honom.

07.10Våra värsta år När Al var liten drömde han om två saker; att bli astronaut och att ha sitt eget sovrum. Nu tänker han i allfall uppnå åtminstone en av sina drömmar.

07.35Simpsons Moe försöker hålla sin läggning hemlig när han öppnar en bar; Rails faller för en ny lärare.

08.00Simpsons Homer blir besatt av en komediserie från 1980-talet och börjar bete sig som fadersfiguren i serien. Han insisterar på att Bart ska tjäna ihop egna pengar för att köpa den "dirt bike" han vill ha.

08.30How I Met Your Mother Lily och Marshall bestämmer att om de ser någon som liknar Barney är det ett tecken på att de ska försöka skaffa barn. Robin erbjuds ett drömjobb.

09.00How I Met Your Mother Ted möter av en tillfällighet Cindy, en tjej som han brukade dejta. Samtidigt är Robin bedrövad över Dons beslut att acceptera ett jobberbjudande i Chicago.

09.30Kung av Queens Carrie har lagt på sig några extra kilon och Doug försöker övertala henne att låta en personlig tränare hjälpa dem båda.

10.00Kung av Queens Carrie minns vad det var Doug sa som gjorde att hon ville gifta sig med honom.

10.30Just Shoot Me! Finch måste skydda Adrienne från en beundrare som påminner mycket om honom själv.

11.00Border Security: America's Front Line I den här serien får vi följa de amerikanska gränsvakterna i deras jakt på olagligheter.

11.30Border Security: America's Front Line I den här serien får vi följa de amerikanska gränsvakterna i deras jakt på olagligheter.

12.00Buffy the Vampire Slayer Spike tar hjälp av tre prisjägare för att göra sig av med Buffy som funderar på vad hon hade kunnat jobba med om hennes öde inte redan hade varit beseglat.

13.00Kung av Queens Doug får beröm av sin gamle fotbollstränare från skoltiden, och han gillar det så mycket att han börjar att hänga runt på skolgården.

13.30Kung av Queens Träningen med Lou går som på räls, men så föreslår Carrie att de ska motionera mera - tillsammans.

14.00NCIS: Los Angeles En marinlöjtnant och en pilot förgiftas med cyanid och NCIS-teamet måste avgöra om giftet var riktat mot dem, eller om det var ett test inför en mer omfattande attack.

15.00The History of Comedy Här spåras uppkomsten av aktuell humor från monologer till dagens falska nyheter.

16.00NCIS: Los Angeles Kensi och Deeks åker till Mexiko för att utreda ett fall som involverar en kartellboss försvunna lik. Resten av NCIS-teamet letar efter en potentiell läcka i DEA:s specialstyrka.

17.00Seinfeld Amerikansk komediserie

17.30Seinfeld Amerikansk komediserie

18.00How I Met Your Mother Barney och James hjälper sin mor att packa upp och hittar ett brev som få stor betydelse för en av dem. Robin arrangerar en blindträff för Ted, men ställer krav som han inte kan uppfylla.

18.30UEFA Champions League Studio Champions League Studion.

18.55UEFA Champions League

20.55UEFA Champions League

23.00UEFA Champions League Studio Champions League Studion.

23.30Gone Franks team dras in i ett oroväckande fall i Brookhaven, när Greg Kleckners gravida fru blir bortrövad framför honom mitt på dagen.

00.30Family Guy Peter blir ansiktet utåt för rasrättvisa när en förstoppning får honom att knäböja under nationalsången medan han tränar ett baseboll-lag.

01.00Family Guy Stewie bygger en maskin som ska hjälpa honom att hålla sig smart, men istället blir han som en bebis.

01.30American Dad Stan och Steve glider isär efter att Steve blir en framgångsrik bowlare.

02.00American Dad Stan försöker lära Hayley värdet i att ha en bra framtidsplan. Men när ett CIA-uppdrag går fel måste Hayley istället lära honom hur man improviserar.

02.30Border Security: America's Front Line I den här serien får vi följa de amerikanska gränsvakterna i deras jakt på olagligheter.

03.00Border Security: America's Front Line I den här serien får vi följa de amerikanska gränsvakterna i deras jakt på olagligheter.

03.252 1/2 män Alan drabbas av allvarliga sömnproblem och tvingas uppsöka en psykolog som ställer en överraskande diagnos.

03.502 1/2 män Charlie är upprörd eftersom han känner sig utnyttjad av Alan. Jake är ensam hemma för första gången.

04.15American Dad Stan förlorar sin tro efter att Steve ifrågasatt allt som står i Bibeln. Han tar med familjen till Korea för att undersöka ryktet om en återuppfunnen Noahs Ark.

04.40American Dad Familjen Smith måste tappert möta havet efter att fartyget som de reste med exploderat.

05.05Family Guy I framtiden är Stewie en rik gammal man som har pensionerat sig när Brian kommer med nyheten att Peter är döende.

05.30Mozart in the Jungle Rodrigo gör allt i sin makt för att hålla världen omkring honom i rätt tonläge.