MENY

TV6

06.00Våra värsta år Al vinner äntligen lite pengar på hästar, men han hinner inte njuta av vinsten - han är för upptagen med att gömma bytet från sin familj.

06.30Community Hela gruppen medverkar i den klassiska filmen "G.I. Joe" från 1980-talet. Det hela fungerar som kristerapi för Jeff som samtidigt handskas med en stor livshändelse.

07.00Community När Greendale bedöms vara en tillgång snarare än en belastning bestämmer sig skolstyrelsen genast för att sälja den till Subway. Nu söker gänget efter en hemlighet som kan rädda skolan.

07.30Storage Wars Förrådsjägarna reser söderut till Oceanside, Kalifornien. Rene är hemma och han planerar att låta sina konkurrenter ångra att de har vågat sig in på hans territorium.

08.00Storage Wars En auktion i El Monte, CA, har stora förråd och det betyder stora pengar. Dave kammar hem ett förråd som visar att han vet hur man festar. Rene försöker göra lite vinst på en skrämmande upptäckt.

08.30Seinfeld Jerrys föräldrar ska till Paris men bor först hos honom ett par dagar i väntan på regnrockarna de har beställt.

09.00Seinfeld Jerrys föräldrar ska till Paris men bor först hos honom ett par dagar i väntan på regnrockarna de har beställt.

10.00Fresh Prince i Bel-Air Will hjälper Ashley att göra ett stort intryck på en skivbolagschef, men Philip är helt emot att hon ska satsa på en sångkarriär.

10.30Fresh Prince i Bel-Air Will gläds åt Ashleys framgång i musikbranschen, men både Will och Ashley kommer att få en obehaglig överraskning.

11.00Coast Guard: HMS Bounty Rescue Amerikansk dokumentär från 2013

12.00Pacific Blue Cory går under täckmantel för att utreda en Hollywoodmadams verksamhet efter att en av hennes callgirls - som utpressade kunder - spolats upp på stranden. 

13.00Pacific Blue Efter att ha haft en mardröm där hennes döda mamma skjuter henne när hon ska gripa en misstänkt person skadas Cory i en bilolycka.

14.00The Mentalist Många liv sätts på spel när en lista över falska misstänkta Red John-medlemmar stjäls.

15.00The Mentalist När en populär medlem av Visualize dör på ett mystiskt sätt undersöker Jane saken i hopp om att hitta ledtrådar som leder honom till Red John.

16.00Elementary När Holmes och Watson hittar gärningsmannen bakom mordförsöket på Morland finner de en chockerande koppling till sig själva.

17.00Elementary Holmes och Watsons liv hotas av ett inflytelserikt, världsomspännande kriminellt nätverk med koppling till mordförsöket på Morland Holmes.

18.00NCIS: Los Angeles Callen och Sam fortsätter samarbetet med kapten Rabb för att hitta ISIS-sympatisörerna. Hetty vänder sig till en vän för att få fram information om en rysk diplomat.

19.00NCIS: Los Angeles Callen och Sam samarbetar med kapten Harmon Rabb Jr. för att fånga in spioner ombord på USS Allegiance. Hetty och överste Sarah ”Mac” Mackenzie försöker neutralisera en attack i mellanöstern.

20.00SEAL Team Bravo går samman med Alpha-teamet för att skydda en viktig nigeriansk pipeline som attackeras av Boko Haram.

21.00Hot Shots 2 Amerikansk komedi från 1993

22.55The Blacklist En före detta älskare drar in Red i en dödlig lek som involverar en mäktig familj, vars förmögenhet inte intjänats på lagligt vis. Samtidigt åtar sig Tom ett nytt uppdrag.

00.55Cops En efterlyst kvinna uppger ett falskt namn, men hennes bror avslöjar av misstag sanningen. Två officerare hjälper ett par förstå att ärlighet varar längst.

01.25Cops En biljakt i låg hastighet slutar utanför förarens flickväns hus..

01.55Ink Master Det finns ingenstans att gömma sig när de tävlande nu ska tatuera sina frivilliga på svåra ställen.

02.55Just Shoot Me! Mayas försök att återförena Vicki med hennes man går åt skogen.

02.55Just Shoot Me! Mayas försök att återförena Vicki med hennes man går åt skogen.

03.25American Dad Desperat efter att få dejta en tjej vänder sig Steve till Klaus för att få hjälp att bli expert på vattenpolo.

03.55Without a Trace När en f.d. fånge försvinner frågar sig teamet om hennes misstag i det förflutna, bland annat att förskingra pengar från tidigare klienter, kan ha kommit tillbaka för att hemsöka henne.

03.55Without a Trace När en f.d. fånge försvinner frågar sig teamet om hennes misstag i det förflutna, bland annat att förskingra pengar från tidigare klienter, kan ha kommit tillbaka för att hemsöka henne.

04.55Frusna vägar En långtradare har vält utanför Umeå, en svår utmaning även för erfarna bärgare. Mogge får rycka ut och hjälpa en fullastad sopbil som har fått problem. Robin i Järpen får vara kreativ när han ska hjälpa en husbilsägare som sitter illa till.