MENY

TV6

06.00Fresh Off the Boat Louis blir utnämnd till årets småföretagare och en stolt Jessica bjuder in alla de känner till prisutdelningen. Men saker går snett när Louis glömmer att tacka Jessica i sitt tal.

06.25Nitro Circus: All Access Nitro Circus All Acccess är din biljett bakom kulisserna för att träffa de nya stjärnorna på Nitro Circus himlen.

06.45Just Shoot Me! Även fast han är gift med en yngre kvinna blir Jack galen när Maya blir uppvaktad av en 60-årig playboy.

07.10My Name Is Earl En frustrerad Joy försöker att övertyga FBI att ge henne och Darnell en bättre identitet i vittnesskyddsprogrammet.

07.35Simpsons Homer och Marge berättar om hur Lisa fick sin saxofon.

08.00Simpsons Halloween hos familjen Simpson! Homer slåss mot mutanter efter att hela Springfield har blivit ödelagt efter en kärnkraftsexplosion. Bart blir muterad med en vanlig fluga.

08.30How I Met Your Mother Barney blir överraskad när hans bror kommer på besök.

09.00How I Met Your Mother Ted är nära att förstöra julen.

09.30Kung av Queens Doug ger Carrie en kamera i julklapp, men blir skamsen när han upptäcker att Carries chef har köpt en mycket finare kamera till henne.

10.00Kung av Queens Carrie, Doug, Deacon och Kelly är bjudna till en väns bröllop i Maryland. Problemet är att Carrie och Doug inte känner för att gå. De börjar att smida planer för hur de ska slippa undan.

10.30Just Shoot Me! Maya blir upprörd när hennes pappa ger Elliott och Nina biljetter till London och se en produktion av Royal Shakespear Company.

11.002 1/2 män Charlies senaste flickvän kan hantera alla galna saker i sitt liv - utom Roses stalking.

11.302 1/2 män Charlie saboterar av misstag Jakes tid med en tjej.

12.00Superstore De anställda på Cloud 9 utforskar sociala medier när en kontroversiell video läggs ut online.

12.30Kevin Can Wait Kevin ignorerar Vanessas varningar och uppträder med sitt gamla band på Enzos.

13.00Kung av Queens Doug drömmer om att få se söndagens fotbollsmatch på en ny och bättre tv. Han försöker därför bli bjuden till Carries chef för att se matchen där.

13.30Kung av Queens Doug arrangerar en paint ball-fest för Deacons födelsedag, som snart utvecklar sig till mer än bara en lek...

14.00NCIS: Los Angeles Teamet undersöker mordet på en journalist som skrivit en artikel där en felaktigt hanterad militär operation avslöjas. Kensi och Deeks försöker få de sista sakerna klara innan bröllopet.

15.002 1/2 män Charlie är euforisk över hur bra Berthas vikarie arbetar, och Alan tror att Lyndseys exmake hotar honom.

15.302 1/2 män Chalies exflickvän Courtney släpps ut från fängelset och han tar väl hand om henne, trots att hon bedrog honom innan hon sattes bakom galler.

16.00NCIS: Los Angeles Efter månader av planering får NCIS-familjen äntligen fira Kensi och Deeks bröllop. Det dyker även upp en oväntad besökare.

17.00Seinfeld Jerry dejtar en konstnär som låter Kramer sitta modell för ett av sina porträtt. Men så får Jerry reda på att hon är en imitatör och efterapare.

17.30Seinfeld Seinfeld och de andra hamnar i en livlig diskussion om parkeringsvett.

18.00How I Met Your Mother Robin vill berätta för Ted att hon älskar honom men det är inte så lätt.

18.30How I Met Your Mother Ted blir förolämpad av sin gamla chef som numera arbetar för honom. Samtidigt erbjuds Lily pengar för att måla ett nakenporträtt av Barney.

19.00Simpsons Homer köper en pistol för att kunna beskydda familjen.

19.30Simpsons Homer blir tränare för fotbollslaget Springfield Pee Wee, och sätter in Bart som quarter back.

20.00Seinfeld Kramer invaderar Jerrys lägenhet.

20.30Seinfeld Jerry och George åker till Los Angeles för att träffa Kramer som är där för att bli filmstjärna.

21.00FAIR GAME Amerikanskt actiondrama från 1995

23.20The Shield Narkotikahandel i en grundskola får Vic att fördubbla sina ansträngningar för att få fast en ny hänsynslös langare.

01.20American Dad Francine blir vansinnig när hon råkar upptäcka att Stan styrt hennes favoritprogram för att skydda henne från verkligheten.

01.50American Dad Efter att ha hittat en folkräkningsblankett i posten utser en upprymd Stan det till sin patriotiska plikt att gå med i Folkräkningsmyndigheten som dörrknackande folkräknare.

02.20Lethal Weapon Murtaugh och Riggs utreder ett rån som skedde uppe i luften. Utredningen förvandlas till en pågående jakt efter en opålitlig far med hans dotter som huvudvittne.

03.05Brooklyn Nine-Nine Jake hjälper Rosa att berätta den stora nyheten för hennes föräldrar.

03.30American Dad Roger lurar Stan att tro att han fått en hjärtattack. Klaus blir trakasserad.

03.55American Dad Familjen är med och tävlar i ett tv-program. Steve och Francine försöker förvandla loppet till en semester, medan Roger smiter iväg för att sjunga karaoke.

04.15Family Guy Peter kvitterar in en lott och vinner en golfutflykt med O.J. Simpson, men när han tar hem honom är invånarna i Quahog inte så ivriga till att välkomna den nya gästen.

04.15Family Guy Peter kvitterar in en lott och vinner en golfutflykt med O.J. Simpson, men när han tar hem honom är invånarna i Quahog inte så ivriga till att välkomna den nya gästen.

04.40Family Guy Lois utför en djupgående rapportering.

04.40Family Guy Lois utför en djupgående rapportering.

05.05My Name Is Earl När Erik Estradas nya dokusåpa kommer till Camden uppmuntrar Earl Joy att förverkliga sin barndomsdröm om att bli känd och provspela för en roll.

05.30Last Man on Earth De långvariga konsekvenserna från att ha överlevt en apokalyps börjar ha en stor inverkan på gruppen, vars liv dagligen vänds upp och ner av en ny katastrof.