MENY

Viasat Film

07.00The Huntsman: Winter's War Den ondskefulla Ravenna (Charlize Theron) upptäcker att hennes syster, drottning Freya, är gravid och förälskad i en adelsman. Freya föder en flicka, men när hennes älskare mördar barnet använder hon sig av sina iskrafter för att förgöra honom. Hon beger sig norrut för att bygga ett palats och skapa en armé som kidnappar barn och uppfostrar dem till skoningslösa soldater. Åren går och Eric (Chris Hemsworth) och Sara (Jessica Chastain) växer upp och blir förälskade i varann. De planerar att fly från slottet, men Freya skiljer dem åt genom en vägg av is. En dag blir Snövit sjuk och hennes man söker upp Eric för att berätta att den magiska spegeln har tagits till en fredad plats. Eric slår sig samman med två dvärgar för att hitta spegeln, men deras uppdrag kantas av fara.

09.00Woodlawn Året är 1973 i Birmingham i Alabama. Woodlawn high school har nyligen desegregerats, men relationerna mellan personer av olika raser sjuder fortfarande. Tony Nathan (Caleb Castille) är en begåvad lovande footballspelare som kämpar med att förena sin talang med stadens nedärvda rasism. Utbölingen Hank Erwin (Sean Astin) uppmanar footballaget att välja en ny väg i livet genom tron på Jesus. Kan tron hjälpa dem i dessa svåra tider?

11.00Paper Towns När de två unga grannarna Margo (Cara Delevingne) och Quentin (Nat Wolff) påträffar en kropp efter ett självmord börjar de glida ifrån varandra. Flera år senare dyker den äventyrslystna Margo upp utanför den plikttrogna Quentins fönster i en ninjadräkt. Hon ber om hans hjälp att straffa dem som har varit elaka mot henne. Dagen därpå försvinner hon utan ett spår, vilket lämnar Quentin i ett känslomässigt tillstånd. Med hjälp av sina vänner följer han de märkliga ledtrådarna i hopp om att hitta henne.

13.00Santa’s Little Helper När en skicklig och talför affärsman (Mike ”The Miz” Mizanin) får sparken från sitt jobb hamnar han i en tävling om att bli nisse och jultomtens andreman. Dax och andra aspirerande nissar utsätts för en rad övningar i förberedelse för tävlingen om att bli jultomtens hjälpreda.

15.00Gilbert's Grim Revenge Gilbert (Simon Hobbel Rosendahl) är fruktansvärt allergisk mot ägg. De får honom att kräkas kraftigt, och har därför gjort honom utstött i skolan. Han blir trots det vän med den söta tjejen Line (Hannah Dybvand) när de flyttar. Det korta andrummet upphör dock när hans faster Doris börjar leta efter honom. Hon försöker förgifta honom genom hans äggallergi, vilket skapar ett utslag i halva hans ansikte. Gilbert inleder då en rad upptåg mot den fruktansvärda Doris!

17.00Trumbo Hollywood, 1947. Dalton Trumbo (Bryan Cranston) är en hyllad manusförfattare i Hollywood vars medlemskap i det kommunistiska partiet gör att han kallas inför rätta av myndigheterna och tvingas vittna inför Un-American Activities Committee. Trumbo och några av hans jämlikar svartlistas och Hollywood vägrar låta dem arbeta. Hans räddning blir oväntat en ikon i Hollywood.

19.00Morran & Tobias Tobias (Robert Gustafsson) bor tillsammans med sin mamma Morran (Johan Rheborg). De försöker lösa en rad olika problem i vardagen på ett unikt och ofta förbryllande sätt.

21.00Truth Strax innan det amerikanska presidentvalet 2004 sände CBS-programmet 60 Minutes ett avsnitt som anklagade president George W. Bush för att ha särbehandlats i syfte att undvika uttagning till att tjänstgöra under Vietnamkriget. Det berömda nyhetsankaret Dan Rather (Robert Redford) och chefen för CBS News, Mary Mapes (Cate Blanchett), drabbas av ett bakslag då de blir tvungna att kämpa för sin journalistiska integritet när de granskas in på huden.

23.00Autobahn Casey Stein (Nicholas Hoult) börjar arbeta för den excentriska narkotikasmugglaren Geran (Ben Kingsley) eftersom han desperat behöver pengar på sin resa i Tyskland. Under arbetet träffar han den vackra Juliette Marne (Felicity Jones), men hon avvisar hans raggningsförsök eftersom hon inte vill dejta en kriminell. Casey lägger sin kriminella karriär på hyllan för att kunna vara med henne. Juliette har problem med njurarna, men har inte rätt till vård eftersom hon inte är tyska. Därför vänder sig Casey till Geran för hjälp. Han låter honom delta i ett narkotikatillslag där de planerar att råna Gerans värsta konkurrent Hagen Kahl (Anthony Hopkins). När Juliette utsätts för ett hot pressas Casey till sitt yttersta.

01.00The Angry Birds Movie Red (Jason Sudeikis) är en fågel som inte kan behärska sitt humör och flippar ut vid minsta lilla provokation. Han blir ivägskickad för att lära sig att tygla sin ilska och träffar samtidigt Chuck (Josh Gad) och Bomb (Danny McBride) som är lika instabila som honom. När en grupp grisar, med Leonard (Bill Hader) i täten, intar fåglarnas ö tar fåglarna hjälp av Den mäktiga örnen (Peter Dinklage) för att ta tillbaka sitt hem från de elaka svinen!

03.00Burying the Ex Max (Anton Yelchin) tror sig ha träffat den perfekta kvinnan, nämligen Evelyn (Ashley Greene). Paret flyttar ihop, men han upptäcker snart att hon är manipulativ och försöker kontrollera honom. Då han inte har modet att göra slut med henne hankar sig Max fram i deras dåliga förhållande. Ödet lägger sig i och Evelyn dör då hon blir påkörd av en buss. Max går vidare och träffar istället Olivia (Alexandra Daddario), hans drömmars tjej. Deras romans blir inte vad de tänkt sig när Evelyn återvänder från graven.

05.00Truth Strax innan det amerikanska presidentvalet 2004 sände CBS-programmet 60 Minutes ett avsnitt som anklagade president George W. Bush för att ha särbehandlats i syfte att undvika uttagning till att tjänstgöra under Vietnamkriget. Det berömda nyhetsankaret Dan Rather (Robert Redford) och chefen för CBS News, Mary Mapes (Cate Blanchett), drabbas av ett bakslag då de blir tvungna att kämpa för sin journalistiska integritet när de granskas in på huden.