MENY

Viasat Film Action

06.00Michel Vaillant Vid startlinjen på den världsberömda racerbanan vid Le Mans i centrala Frankrike sitter den djärve mästerföraren Michel Vaillant startklar i bil nummer tio. I bil nummer åtta på banan bredvid sitter hans stallkamrat och gode vän, amerikanen Steve Warson. På ömse sidor om Michel och Steve sitter två av deras värsta och mest aggressiva rivaler, Bob Cramer och Dan Hawkins, redo att accelerera till 300 knyck. Vad Michel inte vet är att när starskottet går är det inte bara segern som står på spel utan även hans liv...

08.00Resurrecting the Champ Eric Kernan Jr. (Josh Hartnett) är en sportjournalist som arbetar på en tidning i Denver, men hans artiklar imponerar inte längre på redaktören Ralph Metz (Alan Alda). När Kernan lämnar en boxningsmatch stoppar han några ligister från att misshandla en hemlös man. Han visar sig vara den tidigare världsmästaren i tungviktsboxning Bob Satterfield (Samuel L. Jackson). Kernan tar sig an uppdraget att berätta historien om mästarens forna glansdagar, samtidigt som han försöker få rätsida på sitt eget liv.

10.00Power Rangers I staden Angel Grove, Jason Scott, Kimberly Hart, Billy Cranston, Trini och Zack utforskar en gruva där de avslöjar förtrollade reliker som ger dem supermakta. När de upptäcker ett rymdskepp som är dolda under jorden, väcker de medvetandet från den forntida krigaren Zordon och hans robotassistent Alpha 5. De förklarar att världen är hotad av den tidigare Green Ranger Rita Repulsa som har uppstått. Med Zordons tutelage måste vännernas band använda sina krafter tillsammans för att besegra Repulsa och hennes minions.

12.10Red Vi ser Bruce Willis, Morgan Freeman och Helen Mirren i denna actionspäckade filmatisering. En grupp f.d. CIA-lönnmördare jagas av en mördare anlitade av deras före detta arbetsgivare.

14.00Charlies änglar Den nördiga Natalie Cook (Cameron Diaz), tuffingen Dylan Sanders (Drew Barrymore) och den eleganta Alex Munday (Lucy Liu) är tre attraktiva kvinnor som är lika bra på att få män att tappa hakan som att ge dem en rak höger. De får i uppdrag av den mystiska välgöraren Charlie (med röst av John Forsythe) och kontaktpersonen John Bosley (Bill Murray) att rädda det kidnappade geniet Eric Knox (Sam Rockwell) från hans omoraliska konkurrent Roger Corwin (Tim Curry) och komma över ett avancerat röstigenkänningsprogram. Den tystlåtna men farliga Thin Man (Crispin Glover) riskerar dock att sätta käppar i hjulet för dem. Kan de stoppa den ondskefulla planen och rädda världen?

16.00Big Stan Vad ska en patetisk ynkedom till karl ta sig till som står i begrepp att avtjäna sitt fängelsestraff tillsammans med våldtäktsmän, barnmisshandlare och seriemördare? Jo, han söker upp första bästa skorpionätande kung fu-mästare och lär sig lite seriöst självförsvar i värsta Kill Bill-stil!

18.00Passengers Avalon är ett rymdskepp som transporterar tusentals kolonister till en ny planet. Ett fel får dock sömnkapslarna till mekanikern Jim Preston (Chris Pratt) och författaren Aurora Lane (Jennifer Lawrence) att öppnas nittio år för tidigt. Deras inledande umgänge leder till en spirande romans när robotbartendern Arthur (Michael Sheen) av misstag avslöjar en oroväckande hemlighet. De är dock tvungna att samarbeta för att ta reda på varför skeppet har gått sönder. Det hela blir en kamp mot klockan för att rädda de tusentals personer som befinner sig ombord.

20.00How I Live Now Den femtonåriga Elisabeths familj är trötta på hennes avsmak och beteende för sin styvmamma. Så, Daisy, som hon föredrar att bli kallad, skickas iväg av sin far för att leva med sina kusiner i England. Hon inser dock snabbt att de är några av de mest spännande människorna som hon någonsin har träffat och knyter snabbt band till dem, speciellt den klipska Edmond (som erbjuder mer än vad man kan se med blotta ögat). Men hennes idylliska liv på landet hotas vid utbrottet av ett tredje världskrig.

22.00Twisted Ashley Judd, Samuel L. Jackson och Andy Garcia medverkar i denna thriller. En kriminalpolis som nyligen blivit befordrad blir förföljd av en person som mördar männen i hennes närhet.

00.0051st State Samuel L. Jackson spelar Elmo McElroy, en kemist som tillverkar olagliga, syntetiska droger och som reser till Liverpool i hopp om att finna en bra marknad för sin senaste produkt. Men han reser också dit i syfte att göra sin sista stora "deal", innan han drar sig tillbaka för gott... Text-TV s. 5690.

02.00It Comes at Night Ett gift par och deras son har isolerat sig från den kvarlevande mänskligheten efter att en mystisk pest spridit sig, men deras avskilda existens hotas när en ung familj söker skydd hos dem.

04.00Undercover Brother Undercover Brother är en okonventionell hjälte som har en renodlad 70-talsstil, vet hur man behandlar en kvinna och hungrar efter rättvisa. Organisationen B.R.O.T.H.E.R.H.O.O.D. ska infiltrera och försöka stoppa en aktion som gör allt för att sprida en livsfarlig drog. B.R.O.T.H.E.R.H.O.O.D. väljer kvinnotjusaren ”undercover brother” att representera dem och hindra det onda och multinationella från att utrota mänskligheten. Med sig har han sin kompanjon Sistah Girl och tillsammans börjar de nästla sig in i fiendens organisation.