MENY

Viasat Film Family

07.00Sunes familie Sunes familj planerar sin sommarsemester och det är svårt att komma överens. Mest av allt vill Sune åka till Sicilien för att kolla in tjejer på stranden, men det förslaget tas inte väl emot av resten av familjemedlemmarna. Eftersom pappan inte vill lägga pengar på dyra flygresor bestämmer han sig för att köpa en gammal husvagn, något som han senare inser att han kanske inte skulle ha gjort.

09.00T.M.N.T. (Svenska röster) Efter att ha besegrat sin ärkefiende, storskurken Shredder, har Ninjasköldpaddorna splittrats för att ägna sig åt personliga intressen. Leonardo har begett sig till Centralamerika och Raphael bekämpar brott på New Yorks gator, medan Donatello jobbar inom IT och Michelangelo försörjer sig som clown. Men då jorden hotas av en monsterarmé återförenas de gröna hjältarna för att än en gång rädda världen. Svenska röster.

11.00Balto [dubbad version] [Dubbad version] Balto (Kevin Bacon) är utstött på grund av sin härstamning, som är till lika hälft varg som människa. Bortstött av såväl människor som vargar lär han känna gåsen Boris (Bob Hoskins) och isbjörnarna Muk och Luk (Phil Collins). Han tävlar om Jennas (Bridget Fonda) gunst med den hänsynslöse flockledaren Steele (Jim Cummings). När staden Nome drabbas av en difteriepidemi, måste Balto finna modet att övervinna när hundra mil Alaskavildmark och rädda barnen mot alla odds.

13.002 ryk og en aflevering Jacob umgås med sina kompisar Bo och Mikkel i en sömnig dansk förort. Skolan är jobbig, och den enda underhållningen får klämmas ut ur videobutiken, snabbmatstället eller fotbollsplanen. Killarna gillar verkligen stora tuttar och fotboll. Vilket borde de välja? Vägen till en tjejs bröst går via kärlek, och för Jacob betyder kärlek Mathilde. Bo är tillräckligt bra för proffsfotboll men han är i klorna på en äldre, självbelåten kille vid namn Jagger. Tonårshormonerna svallar och det är skitsvårt att vara ung och ivrig. Vad ska Jacob välja: fotboll och sina polare, eller sin brud och sex?

15.00SOS Svartskjær Den tolvåriga flickan Noora bor på en lugn liten ö tillsammans med sin familj. En dag upptäcker hon en sälunge som leker med en boj som sitter fast i ett mystiskt paket. Noora bestämmer sig för att gömma den lilla sälen. Samtidigt börjar några av öns sommargäster att desperat söka efter paketet...

17.00Alvin och gänget 4 [Dubbad version] [Dubbad version]. Dave Seville (Jason Lee) är störtförälskad i Samantha (Kimberley Williams-Paisley) och har bestämt sig för att ta klivet och fria till henne. Jordekorrarna gläds över nyheten, tills de får träffa hennes malliga son Miles (Josh Green). De blir oroliga över att Dave kommer att skicka tillbaka dem till skogen om paret gifter sig. För att inte förlora honom ger sig Alvin (med röst av Justin Long), Simon (med röst av Matthew Gray Gubler) och Theodore (med röst av Jesse McCartney) ut på en vild bilresa till Miami.

19.00iSteve Skildrar berättelsen om den moderna teknikgurun Steve Jobs (Justin Long) från Apples ödmjuka start till ett globalt fenomen. Följ med bakom kulisserna och upptäck hur Jobs och medgrundaren Steve Wozniak (Jorge Garcia) råkade i luven på varandra, och Jobs häftiga relation med konkurrenten Windows och deras verkställande direktör Bill Gates (James Urbaniak).

21.00The D Train Dan Landsman har aldrig varit en av dem coola. Men det blir det snart ändring på. Om bara han kan övertyga den populäraste killen från hans tidigare klass Oliver Lawless, som nu är ansiktet utåt för en nationell reklamkampanj, att gå med honom på klassåterträffen. Dan åker därför från Pittsburgh till Los Angeles och drar en rad lögner för att övertala Oliver. Men han får mer än vad han önskar när Oliver försöker ta över både hans hem, karriär och liv.

23.00Angel-A En berättelse om en man, Andre, som får en andra chans i livet när han möter den vackra Angela, som han räddar från ett självmordsförsök. När de spenderar en oförglömlig sommarnatt tillsammans i ett öde Paris visar sig Angela vara en sann ängel, sänd för att rädda Andre från sig själv.

01.00My Boss's Daughter När den unge Tom Stansfield blir tillfrågad att sitta husvakt i chefens lyxvilla ser han det som ett utmärkt tillfälle att lära känna sin överordnades mycket sexiga dotter. Vad han inte räknat med är att alla hans arbetskamrater ska dyka upp i hopp om att det ska bli fest i chefsresidenset. Han hade inte heller väntat sig att han skulle bli tvungen att handskas med bossens upproriske son som är på flykt från en knarklangare! Text-TV s.690.

03.00Meet the Blacks Familjen Black flyttar från Chicago i hopp om ett bättre liv. Sedan Carl Black (Mike Epps)kommit över lite oväntade pengar lämnar han svindleribranschen ryggen och tar med sig familjen i jakten på något bättre. Carl, hans nya fru Lorena (Zulay Henao), sonen Carl Jr., dottern Allie Black (Bresha Webb) och kusin Cronut (Lil Duval) packar ihop sina saker och flyttar till Beverly Hills. Det visar sig att Carl inte hade kunnat välja en sämre tidpunkt att flytta. De anländer just i rättan tid för den årliga upprensningen, då allt illegalt blir lagligt under 12 timmar.

05.00Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules Greg Hefley (Zachary Gordon) har börjat i sjuan och blivit förälskad i sin klasskompis Holly Hills (Peyton List). Hans försök att få hennes uppmärksamhet fungerar dock inte. Hemma är stämningen också spänd då hans bror Rodrick (Devon Bostick) utnyttjar deras mamma Susans (Rachael Harris) plan om att använda låtsaspengar för att få dem att komma överens. Rodrick har utan tillåtelse fest hemma och försöker få Greg att inte berätta det för deras föräldrar. När det ändå kommer fram råkar bröderna Hefley än en gång i luven på varandra.