MENY

Viasat Film Family

07.00Tempelriddarnas skatt De fyra barnen, Katrine, Nis, Matias och Fie är på Bornholm och blir intresserade av gamla historier och myter. När de hör talas om en tempelriddarens skatt beger de sig ut på ett häftigt äventyr.

09.00Rex och hans vänner [Dubbade Versionen]. Kapten Neweyes (Walter Cronkite) reser tillbaka i tiden och gör dinosaurierna smarta och välvilliga. De går med på att resa till framtiden för att uppfylla fyra New York-barns önskan. Där får de träffa dr Bleeb (Julia Child) på det naturhistoriska muséet, men äventyret med deras nya vänner kommer av sig när de stöter på kaptenens onda bror professor Screweyes (Kenneth Mars) som har andra planer för dinosaurierna.

11.00Trubbel i Sagoland [Dubbad version] [Dubbad version] Den vise trollkarlen arbetar hårt för att säkerställa att vågen mellan gott och ont alltid är balanserad, men som vem som helst, så behöver han en semester. När han tar en paus gör hans trofasta assistenter Munk och Mambo det kritiska misstaget att låta Frieda – Elas onda styvmor – komma i besittning av trollkarlens magiska stav och hon kastar en skugga av sorg över landet. Cinderella måste nu vakna från sina romantiska drömmar för att konfrontera sin styvmor.

13.00Tempelriddarnas skatt II År 1361, när kung Valdemar av Danmark och hans män närmar sig muren i Visby, lägger den unga flickan Sigrid ut spår som leder till en fantastisk, gömd skatt. Sju hundra år senare tvingas 14-åriga Katrine och hennes vänner att följa ledtrådarna för att hitta hennes bortrövade far och den hemliga skatten. Men det Svarta Brödraskapet är dem i hälarna. Kommer barnen att hitta Katrines far och kommer Sigrids ledtrådar att hjälpa dem finna skatten?

15.00En gång i Phuket Sven har ett jobb som inte leder någonstans och som han vill komma bort ifrån. När en av hans vänner dör oväntat bestämmer han sig för att klippa av banden och ge sig ut på ett nytt äventyr som tar honom till Phuket, Thailand, där han börjar skriva.

17.00Kubo och de två strängarna [dubbad version] [Dubbad version] i det feodala Japan vårdar den enögde Kubo sin sjuka mor Sariatu i en bergsgrotta nära en by. Han förtjänar sitt magra uppehälle genom att magiskt förvandla origami med musik från sin shamisen (japanskt stränginstrument) för byborna medan han berättar historien om en samurajkrigare vid namn Hanzo, Kubos försvunne far. Kubo lyckas aldrig slutföra sin historia eftersom han inte vet vad som hänt hans far och hans mor, i sitt försämrade mentala tillstånd, inte minns. Sariatu varnar honom för att vistas utanför efter mörkrets inbrott, eftersom hennes systrar och hans morfar, Månkungen, då kan hitta honom och ta hans enda öga. En dag får Kubo höra talas om byns Bon-festival, som gör det möjligt att tala med de döda.

19.0010 Years Jake är djupt förälskad i sin flickvän och är redo att be henne att gifta sig med honom tills han stöter på sin barndomskärlek från gymnasiet. Hans vän, Cully gifte sig med sin cheerleader-flickvän och han har sedan länge sett fram emot återföreningen så att han kan be om ursäkt till de som han mobbat under skoltiden. Men efter för många drinkar återgår han till sitt gamla jag. Samtidigt tillbringar Marty och A.J, skolåterträffen åt att imponera på den hetaste tjejen i klassen.

21.00Gilbert's Grim Revenge Gilbert (Simon Hobbel Rosendahl) är fruktansvärt allergisk mot ägg. De får honom att kräkas kraftigt, och har därför gjort honom utstött i skolan. Han blir trots det vän med den söta tjejen Line (Hannah Dybvand) när de flyttar. Det korta andrummet upphör dock när hans faster Doris börjar leta efter honom. Hon försöker förgifta honom genom hans äggallergi, vilket skapar ett utslag i halva hans ansikte. Gilbert inleder då en rad upptåg mot den fruktansvärda Doris!

23.00Mistress America Tracy Fisko (Lola Kirke) är en uttråkad student som inte lever det glamorösa livet i New York som hon hade föreställt sig. Hennes liv tar dock en vändning när hon kontaktar Brooke (Greta Gerwig), vars mamma snart ska gifta sig med Tracys pappa. Brooke visar henne hur man festar i New York och inkluderar Tracy i hennes äventyrslystna livsstil. I gengäld hjälper Tracy henne att hämnas på Mimi-Claire (Heather Lind) som stulit både Brookes idé, fästman och katter.

01.00Undercover Brother Undercover Brother är en okonventionell hjälte som har en renodlad 70-talsstil, vet hur man behandlar en kvinna och hungrar efter rättvisa. Organisationen B.R.O.T.H.E.R.H.O.O.D. ska infiltrera och försöka stoppa en aktion som gör allt för att sprida en livsfarlig drog. B.R.O.T.H.E.R.H.O.O.D. väljer kvinnotjusaren ”undercover brother” att representera dem och hindra det onda och multinationella från att utrota mänskligheten. Med sig har han sin kompanjon Sistah Girl och tillsammans börjar de nästla sig in i fiendens organisation.

02.50En andra chans I denna charmiga komedi, upptäcker arbetsnarkomanen Jack (spelad av Nicolas Cage), hur annorlunda hans liv kunde ha blivit om han hade fortsatt relationen med sin flickvän. Text-TV s. 690.

05.00Drömmarnas fält Ray Kinsella (Kevin Costner) är en bonde i Iowa som hör en gåtfull röst säga att ”om du bygger det, så kommer han.” Han tolkar meddelandet som att han måste bygga en basebollplan på gården, möjligtvis som en undermedveten hyllning till sin pappas besatthet av ”Shoeless” Joe Jackson och de vanhedrade Chicago White Sox som dömdes för att avsiktligt ha förlorat 1919 års World Series. Ett år går innan flertalet avlidna White Sox-spelare börjar träna på basebollplanen. Rays svåger Mark (Timothy Busfield), som inte kan se de spöken som spelar baseboll, berättar att gården riskerar att ruineras om han inte gör sig av med planen. När han hör rösten en gång till övertygar den honom om att söka upp den radikala författaren Terence Mann (James Earl Jones), berömd för att ha skrivit om basebollens gyllene ålder. Som barn drömde Mann om att spela för Brooklyn Dodgers.