MENY

Viasat Film Family

07.00Emma’s Chance Emma (Greer Grammer) är en vanlig skolungdom som försöker passa in. Några av hennes vänner övertalar henne att bryta sig in i ett stall, men de överger henne när polisen anländer. Emmas straff blir att hjälpa till att städa på stallet och ta hand om hästarna. Hon träffar den viljestarka hästen Chance som hon snart börjar gilla. Deras band kan rädda stallet från en kommande utmätning.

09.00Karla og Katrine Karla frågar Katrine om hon vill spendera julen tillsammans i hopp om att dem ska bli bästa vänner. Men det går inte riktigt som hon tänkt sig… Karla blir kär i en kille som heter Jonas och glömmer totalt bort Katrine. Men tjejerna blir sams igen då de bestämmer sig för att hjälpa Jonas som försöker sätta dit ett gäng tjuvar som härjar i trakten där de bor.

11.00Högre än himlen Mari är en tolv år gammal liten flicka som har stora svårigheter med att passa in och vara som andra. Den enda som hon känner sig till freds tillsammans med är hennes excentriska lärarinna fröken Kjaer som snart ska gå i pension. Som tur är så är fröken Kjaer också väldigt förtjust i Mari och tillsammans lär de sig att anamma en mer lättvindig syn på livet.

13.00Mupparna i rymden Gonzo får meddelanden genom sina frukostflingor och inser han att han är en rymdvarelse. Han försöker få kontakt med sin familj, men blir tillfångatagen av onda utomjordingar. Kermit och hans gäng måste nu rädda honom och hans sedan länge försvunna familj...Text-TV s. 690.

15.00Ratchet & Clank [Dubbad version] [Dubbad version] Den excentriska utomjordingen Ratchet (James Arnold Taylor) träffar av en slump den smarta roboten Clank (David Kaye). De två osannolika hjältarna slår sina påsar ihop med Qwark (Jim Ward) från de galaktiska väktarna. Tillsammans ger de sig ut på ett äventyr för att sätta stopp för ordförande Dreks (Paul Giamatti) nedriga planer och för att rädda Solana-galaxen.

17.00Tsatsiki - vänner för alltid Morsan har flyttat ihop med Göran och lever nu lyckliga tillsammans. Tsatsiki själv har inte samma tur. Först gör hans tjej slut med honom och dessutom riskerar hela Greklandsresan att gå om intet...

19.00Monsterjægerne Oliver litar inte på farfar när han påstår sig ha varit en monsterjägare. I alla fall inte tills den dag då hans föräldrar börja bete sig konstigt. Oliver får tillsammans med sin lillebror reda på att de måste fånga ett skuggmonster. Det slår honom att om de inte lyckas kommer monstret fånga honom!

21.00Sisters Systrarna Kate (Tina Fey) och Maura (Amy Poehler) Ellis blir ombedda att åka hem till sina föräldrar för att städa ut rummet de bodde i som barn innan deras föräldrar, till deras förfäran, ska sälja familjehemmet. I ett försök att uppleva den gamla goda tiden igen anordnar de en sista hemmafest för sina tidigare klasskamrater. Festen visar sig bli en förlösning som en grupp vuxna verkligen behöver.

23.00Waiting... Frustrerade servitörer, snåla kunder tveksam mat. Dean, Morty och Raddimus är alla anställda på Shenanigans, en vanlig restaurang, del av en kedja och osedvanligt tråkig. Denna film handlar om stenade busspojkar, ohygieniska kök och mycket snack om sex. Precis som taget ur restaurangindustrin.

01.00D.E.B.S. En grupp kvinnliga studenter förbereder sig på att utexamineras från en paramilitär elitskola kallad D.E.B.S. (en förkortning för Discipline, Energy, Beauty, Strength – Disciplin, Energi, Skönhet, Styrka). De har bedömts utefter sin förmåga att ljuga, bedra och slåss. Teamet består av den vapengalne Max Brewer (Megan Good), den hämningsfria Dominique (Devon Aoki), den pryda Janet (Jill Ritchie) samt den självtvivlande Amy (Sara Foster). Amy har nyligen separerat från sin pojkvän Bobby Matthews (Geoff Stults), som jobbar för departementet för inrikes säkerhet, varför luckan i hennes privatliv nu fylls av uppdraget att utreda skurken Lucy Diamonds (Jordana Brewster) återuppståndelse, en person hon skrev sin avhandling om. Organisationscheferna mrs Petrie (Holland Taylor) och mr Phipps (Michael Clarke Duncan) låter dem övervaka Lucy. Lucys främsta lönnmördare Scud (Jimmi Simpson) har fixat en blindträff åt henne med den ryske lönnmördaren Ninotchka Kaprova (Jessica Cauffiel).

03.00Fifty Shades of Black Hannah Steale (Kali Hawk) är en nyutexaminerad collegestudent som skickas att intervjua den framgångsrike entreprenören Christian Black (Marlon Wayans). Hannah finner snart att hon har fallit för den mystiske magnaten, och de inleder ett förhållande. Hon märker emellertid snart att han har smaker som är av det mörkare slaget.

05.00Ella den förtrollade I en magisk värld välsignas alla barn med en förtrollning, men något går fel för Ella (Anne Hathaway) när hennes goda fe Lucinda (Vivica A. Fox) av misstag ger henne lydighetens gåva. Ella måste rätta sig efter varje order, oavsett vad hon tycker om det. I ett försök att få tillbaka kontrollen över sitt liv ger hon sig ut på en resa för att befria sig själv från förbannelsen. Under resan träffar hon den käcka prinsen Charmont (Hugh Dancy) som försöker komma undan några beundrare. På hans slott planerar hans lömska farbror Sir Edgar (Cary Elwes) att stjäla kronan från sin brorson. Ella ställer upp på att hjälpa den unga och naiva prinsen att göra anspråk på tronen samtidigt som hon försöker bli av med sina lydnadsproblem.