MENY

Viasat Film Family

07.00Iqbal och det hemliga receptet Iqbal Farooq (Hircano Soares) är en pojke med vild fantasi. På en kemilektion blandar han kemikalier och råkar orsaka en explosion i klassrummet. Det drar till sig två skurkars uppmärksamhet eftersom de vill ha receptet på bomben för att lyckas med en lömsk plan. Iqbal och hans kompisar blir snart jagade av paret i en lustig och kaotisk jakt.

09.00Familjen Jetson Familjen Jetsons överhuvud blir befordrad av sin chef. Han får ansvaret för att ta hand om en mycket sällsynt växt... Text-TV s. 690.

11.00Gladiators of Rome [Dubbade Versionen]. En ny hjälte blir till i denna animerade film av mytologiska proportioner. Timo (Luca Argentero) är en elev på gladiatorakademin i Rom, men han har ingen önskan om att bli gladiator som sin styvfar. I alla fall inte förrän den förtrollande Lucilla (Laura Chiatti) ger honom ett skäl att träda in på arenan. Han och en grupp vänner hjälps åt för att göra Timo till hennes drömmars gladiator. Det hela är början på ett spännande äventyr mot att bli Colosseums främsta mästare.

13.00Uppdrag: Rädda Jultomten Bernard, en av tomtens mer udda nissar, drömmer ständigt om att bli uppfinnare, utan att någonsin lyckas nå sitt mål. Men när den usle Neville Baddington kidnappar tomten för att ta reda på hur han gör för att leverera julklappar till alla barn på en enda natt är det upp till den djärve Bernard att hitta ett sätt att resa bakåt i tiden för att rädda tomten och hela julen.

15.00Gamba [Dubbade versionen]. Gamba, en modig mus, bestämmer sig för att ge sig ut på ett äventyr till havs med sin vän Mampuku. Längs vägen träffar han Chuta som behöver hjälp att försvara sin by från ett gäng vesslor som leds av den ondskefulla Noroi. De måste lära sig försvar och samarbete för att skydda sina vänner.

17.00The Good Dinosaur [Dubbade Versionen] [Dubbade Versionen] För miljontals år sedan utplånades dinosaurierna av en asteroid som krockade med jorden…men tänk om den hade missat? Världen för den unga och snälla apatosaurusen Arlo (Raymond Ochoa) vänds upp och ner när hans pappa sköljs bort av en flodvåg under en storm. Arlo blir i sin tur strandad på en för honom okänd plats. Han måste samla mod för att hitta tillbaka till sin familj igen. På den farliga vägen hem blir han vän med ett förhistoriskt barn som heter Spot (Jack Bright). Under resan ställs han ansikte mot ansikte med sina rädslor och får lära sig vem han egentligen är.

19.00At klappe med een hånd Med 50 miljoner danska kronor i sin ficka planerar 60-årige affärsmannen Erik Svensson ett nytt liv i Spanien med sin vackra flickvän, Helene. Samma dag som de ska ge sig av dyker Svenssons advokat upp på flygplatsen med ett brev från en före detta flickvän, där det står att deras passionerade affär för 26 år sedan resulterade i en dotter. För att ta reda på om det ligger någon sanning i historien anställer Svensson den yngre och något oerfarne begravningsentreprenören Anders som sin chaufför. Det omaka paret påbörjar en ganska ovanlig resa där de söker efter Svenssons okända dotter. En resa som så småningom förändrar livet för alla inblandade.

21.00Good Kids Andy (Nicholas Braun), Mike (Israel Broussard), Nora (Zoey Deutch) och Lionel (Mateo Arias) har alltid varit duktiga i skolan. Nu när de har gått ut fattar de det modiga beslutet att förnya sig själva innan de ska börja på universitetet, och det med ett varierat och vansinnigt resultat.

23.00Ofarliga sinnen Richard Clark är en naiv och idealistisk historielärare som arbetar på en mycket högt ansedd skola. Han säger dock upp sig och skaffar jobb på en nedklottrad och problemtyngd skola i ghettot, där de flesta eleverna ägnar sig mer åt brottslighet än studier.

01.00The Boss Michelle Darnell (Melissa McCarthy) har hamnat i fängelse efter att ha åtalats för insiderhandel. När hon blir frisläppt tänker hon vinna tillbaka förtroendet från sina vänner, fiender och hela USA. Men när hon inte har någon att vända sig till flyttar hon och hennes unga dotter in till assistenten Claire (Kristen Bell). Michelle låter sig inte påverkas av motgången utan ger sig ut för att bygga upp sitt imperium igen och återfå sin forna glans.

03.00Dope Komedi/drama om nörden Malcolm som kämpar för att överleva i The Bottoms, ett tufft område i Inglewood i Kalifornien, som är fullt av gangsters och knarklangare, medan han fult upp med universitetsansökningar, intervjuer och högskoleprov. Han drömmer om att komma in på Harvard men en oväntad inbjudan till en stor undergroundfest resulterar i att Malcolm och hans vänner råkar ut för ett äventyr fullt av udda karaktärer och dåliga val. Om Malcolm kan härda ut, kommer han att gå från att vara en nörd till att bli knarkare, och så småningom sig själv.

05.00Direktören för det hele I Lars von Triers svarta komedi Direktören för det hele möter vi en ägare till ett IT-företag som behöver ett ansikte att gömma sig bakom och hittar på en VD som inte existerar. Det funkar länge, men när det är dags att sälja företaget dyker stora problem upp. Eventuella köpare vill så klart förhandla med företagets VD. Så vad göra? Varför inte anställa en avdankad skådespelare?