MENY

Barnkanalen

05.50Charlie och Lola Tecknad småbarnsserie. Vad ska jag ha på mig på Halloween?. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Svenska röster: Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Textat sid. 199.

06.00Babblarna En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

06.05Daniel Tigers kvarter God natt, Daniel. God natt, Daniel. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi. Textat sid. 199.

06.15Regnbågsstadens hjälte Dansa på isen. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Textat sid. 199.

06.30Morgonshowen Textat sid. 199.

06.30Lekdags Max födelsedag. Följ med till ett vindsrum där ett antal gosedjur kommer till liv - men bara när barnen inte är där!. Textat sid. 199.

06.35Franklin och hans vänner Franklin och Jordens dag. Franklin och Jordens dag. Sköldpaddan Franklin och hans vänner lär sig många saker under sina glada äventyr i det färgsprakande Skogland. Förutom allt kul vi får delta i när vi följer deras lekar och äventyr så lär vi oss om hur viktigt det är att hjälpa andra och vara schysst mot sina vänner. Textat sid. 199.

06.50Miss Moon Dansa med Yassir. Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag. Textat sid. 199.

07.05Fåret Shaun Leranimerad humorserie. Tjurrusning. När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Dagens avsnitt: Tjurrusning. Textat sid. 199.

07.15Vattenmannen och Speed Hajar i Sverige. Speed tror inte att det finns hajar i Sverige, men en hajexpert på Fiskeriverket berättar att en av de största hajarna finns i svenska vatten. På Universeum simmar hajexperten med hajar. Del 3 av 8 UR. Textat sid. 199.

07.30Yakari Animerad serie. En präriehund utan namn. Yakari är en indianpojke som kan tala med djur, men den enda som känner till det är hans kompis, indianflickan Regnbåge. Textat sid. 199.

07.40Världens bästa sporter Badminton. Sugen på att sporta men vet inte med vad? Teo har tips! I dag om badminton. Textat sid. 199.

07.45Pirata & Piloto På en öde ö. Lätta ankar och hissa storseglet! Vi ska iväg på nya äventyr med havets bästa och snällaste pirat - och hennes besättning!. Textat sid. 199.

08.00P King Älling Konst och kvack. Häng med till Hällekulla och träffa tre goda, snälla, knasiga vänner!. Textat sid. 199.

08.10Safirdrakens krafter Snö eller tö. Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter. Textat sid. 199.

08.20Ett fall för KLURO Min bättre hälft. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen. Textat sid. 199.

08.30Magiska fyran Profetian. I den magiska staden Myshkin förenas fyra väktare för att beskydda oss från ondskans krafter!. Textat sid. 199.

08.45Pirater i huset intill Hedersskulden. Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar... I dag: Hedersskulden. Textat sid. 199.

08.55Lille Roy Tjuvlarmet. Tjuvlarmet. Roy är 5 år och en kille med stor fantasi. Den största skillnaden mellan Roy och andra barn i hans ålder är att han är tecknad. Textat sid. 199.

09.10Robyn och rymdpatrullen Galaxens härskare. Galaxens härskare. Gäller det en borttappad sko eller en trasig leksak? Rymdpatrullen står alltid beredd att hjälpa en jordvän och Robyn vet att hon har den robot som behövs för att klara varje uppdrag. Textat sid. 199.

09.25Katten i hatten vet allt om ditten och datten Djupare än djupt. Katten i hatten tar sina vänner Sally och Tim med på äventyr till spännande platser i sin "Prylomobil". Med på resorna är även kattens kompanjoner Fisken i sin skål samt Sak 1 & Sak 2. Baserad på en klassisk barnbok av Dr. Seuss. Textat sid. 199.

09.35Rymdrekryterna Valet. För att kunna upptäcka sånt som ingen förut gjort i rymden krävs noggrannhet, nyfikenhet och lagarbete! Har du vad som krävs att bli en av Rymdrekryterna? På Stjärnstoftvikens rymdakademi lär sig Rymdrekryterna kraften hos vetenskapliga studier och observationer, rymdens under, och vikten av att kunna jobba tillsammans. Textat sid. 199.

09.45Rorri Racerbil Store Chris usla minne. Rorri är en smart, nyfiken och busig liten röd racerbil som ofta hamnar i svårigheter. Rorri och alla hans racerbilsvänner umgås och tävlar med varann på racerbanan. Där finns också mekanikern Store Chris och banvakten Anna som försöker hålla ordning på alla. Svenska röster: Benjamin Wahlgren, Tommy Nilsson, Lars Berghagen, Ulf Brunnberg och Nanne Grönvall. Textat sid. 199.

09.55Draken Digby Snigeljakten. Snigeljakten. Digby övar flitigt på att lära sig flyga och drömmer om att ta sig fram över himmelen precis som Röde Rufus gör i sina böcker. Varje dag är ett nytt äventyr med Fissi och de andra vännerna i Gläntelund. Textat sid. 199.

10.10Fixarna Förstoringsglaset. Förstoringsglaset. Att maskiner och mackapärer går sönder är inget konstigt i sig, men vad som är underligt och lustigt för 10-åriga Karl Johan är att han kan se de små varelserna som hjälper till att laga trasiga saker hemma hos honom. De kallar sig Fixarna och visar och förklarar hur saker fungerar inuti. Textat sid. 199.

10.15Furchester hotell Kramförslitningsskada. Lurvigt välkommen till Furchester hotell! Ett monsterbra hotell med en halv stjärna som bevis. Familjen Furchester Fäll ser till allas behov och önskemål och i restaurangen lämnar Kakmonstret inte en smula åt slumpen. Textat sid. 199.

10.25Riddare Micke Brittisk-kanadensisk animerad serie. Med riddarsätt blir allting rätt. Micke tar hjälp av drakarna Sprak och Skvätt och sin trofasta häst för att bli en modig riddare. Textat sid. 199.

10.40Tilde Åska på. Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar. Textat sid. 199.

10.50Hej Jycke Skuggmärket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. Textat sid. 199.

10.55Bing Skugga. Skugga. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Serien bygger på böcker av Ted Dewan. Textat sid. 199.

11.05Kojsagor Den sanna historien om den elaka Mordicus. I en fantastisk trädkoja fylld av böcker samlas Lisette, Antoine, Fanny och Tiago för att leka och läsa sagor. Textat sid. 199.

11.10Tom & jordgubbssyltmackan med honung Tom och busiga flickan. Tom är sugen på en jordgubbssyltmacka med honung. Hur ska han få tag på en den här gången?. Textat sid. 199.

11.15Mästerflygarna Rena cirkusen. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. Textat sid. 199.

11.30Grammatikbolaget Vad är adjektiv? Peter tipsar Mats om att slänga in adjektiv i sin kärleksballad så att texten blir mindre torftig. Britt-Inger vet hur livet blir större och roligare. Allt man behöver är en pruttballong och en banankostym! Del 2 av 10. UR. Textat sid. 199.

11.40Här kommer kungen Vad är ränta? Glasstanten trollar bort kungens pengar och han tvingas låna för att handla av henne. Han upptäcker att det blir dyrare om man inte kan betala direkt. Del 2 av 8. UR. Textat sid. 199.

11.50Labba Amylaskalas. Vad har Tommie att göra med vaniljkrämen som inte går att vispa till? Beppe förklarar med ett enkelt experiment. UR. Textat sid. 199.

11.55Så här tänker jag Vem äger himlen? Vid den stora floden ligger två byar. Nu vill den ena byn anlägga en damm, vad händer då? Kan man äga en flod? Hur delar man med sig? Filosofiska funderingar som uppmuntrar barn att tänka kreativt. Del 2 av 5. UR. Textat sid. 199.

12.00Om evolution - meänkieli Galapagos och snygga hanar. Vilken plats på jorden har haft stor betydelse för vad vi vet om evolutionen? Vi lär oss om Galapagosöarna och djuren som lever där. Del 4 av 5. UR. Textat sid. 199.

12.10Daniel Tigers kvarter Daniel kastar boll. Daniel kastar boll. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi. Textat sid. 199.

12.20Labyrint - teckenspråkstolkat Taurus är sjuk och kan inte tävla idag. Stinger får ställa upp som ersättare och testa sina förmågor som slajmare i labyrinten. Daidalos upptäcker också ett virus i slajmsystemet. Daidalos spelas av Leif Andrée och programledare är Kitty Jutbring. Del 7 av 10. Textat sid. 199.

13.05Ninjaman Ninjaman försöker få pli på en drönare som inte gör som den blir tillsagd. Ninjaman är stor, stark och snäll. När larmet går så vet Ninjaman att barn behöver hans hjälp. Då rycker han ut och rusar blixtsnabbt till undsättning. Del 3 av 8.

13.10Ninjaman Ninjaman hittar en portfölj som han bara måste få upp med vilka medel som helst. Ninjaman är stor, stark och snäll. När larmet går så vet Ninjaman att barn behöver hans hjälp. Då rycker han ut och rusar blixtsnabbt till undsättning. Del 4 av 8.

13.20Tjena chavale Barnprogram på romani chib. Virginia Andrasz och barnen besöker en djurpark och träffar spännande djur, från elefanter till surikater.

13.25Musikkollot Barnprogram på finska. Hur kan man använda stenar, pinnar och löv för att göra musik? Barnen får testa på att skapa olika ljud med föremål som de hittar i skogen. På eftermiddagen får de lära sig att dansa finsk tango, under ledning av kollokocken, tillika tangoproffset Viktor. Och på kvällen är det dags för en ny utmaning - att sätta upp tält inför en natt ute i naturen. Del 8 av 14. Textat sid. 199.

13.40Challenge club Paulina testar massor av knasiga, roliga och spännande utmaningar tillsammans med sin Challenge Club. Dagens utmanare är Emma i Nikkala. Textat sid. 199.

13.50Paulinas vlogg Barnprogram på meänkieli/svenska. Säsong 2. Skönhetssalong med storasyster Petra. Paulina får rosa hår och en "No mirror makeup"-utmaning. Häng med kattkvinnan från Övertorneå, 23-åriga Paulina. Textat sid. 199.

14.05Djupet Nektonklubben. Nektonklubben. Familjen Nekton bor på ubåten Arronax och älskar äventyr. Ett av havets största mysterier är Lemurien - en försvunnen civilisation - och flera generationer Nekton har sökt efter denna förlorade värld. Nu med all ny teknik, verkar Lemurien närmare än någonsin. Textat sid. 199.

14.25Backstage Måste vara stark. Ett nytt skolår för de talangfulla tonåringarna, på berömda Keaton School of the arts, som försöker uppfylla sina drömmar om att arbeta som artister, dansare, konstnär och allehanda kreativa yrken. Textat sid. 199.

14.45Annedroider Raketpost. Raketpost. Nicks liv ändras drastiskt när han och hans mamma flyttar in i huset mittemot det mystiska skrotupplaget. Han och granntjejen Shania får snart reda på att det bor en flicka som heter Anne där och med henne bor även de tre androiderna Hand, Öga och Vän. Säsong 2. Textat sid. 199.

15.10MI High Det arv du fick. Nya äventyr för nya agenter inom MI9. En ny, mycket mäktigare, fiende också. Textat sid. 199.

15.40Hank Zipzer - världens bästa underpresterare Hanks idol. Hanks idol. Henry "Hank" Zipzer är dyslektiker, allt är inte så lätt för honom i skolan och han har dessutom en förmåga att ställa till problem... utan att egentligen mena det. Som tur är så har Hank vänner och familj som stöttar och hjälper honom, så i slutänden löser han alltid sina problem... på sitt eget, ofta lite speciella sätt. Säsong 2. Textat sid. 199.

16.05Blue water high Australiskt ungdomsdrama. Del 12 av 26. Nu har Brooke och Mike varit ett par i två veckor och tre dagar. Olyckligtvis blir Brooke distraherad av att tänka på Mike hela tiden och hennes surfning blir lidande. Måste Brooke göra slut med Mike för att kunna följa sin dröm? Textat sid. 199.

16.30Jobbigt läge Begåvning i behåll. Begåvning i behåll. Lilly, Martha och Jas är tre akademiskt begåvade tonåringar men lite av en katastrof rent socialt. Lägger man därtill pinsamma föräldrar finns det mycket man ska klara av och stå ut med. Säsong 3. Textat sid. 199.

17.00Pyjamashjältarna Unika Ugglis. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Textat sid. 199.

17.15Masha och björnen Säg omelett. Masha är en liten vandrande katastrof. Fast hon gör det inte med flit, hon vill ju bara prova! Prova att hoppa i en stor björns säng till exempel, eller leka doktor med vargarna. Textat sid. 199.

17.20Rorri Racerbil Rorri blir svartsjuk. Rorri är en smart, nyfiken och busig liten röd racerbil som ofta hamnar i svårigheter. Rorri och alla hans racerbilsvänner umgås och tävlar med varann på racerbanan. Där finns också mekanikern Store Chris och banvakten Anna som försöker hålla ordning på alla. Svenska röster: Benjamin Wahlgren, Tommy Nilsson, Lars Berghagen, Ulf Brunnberg och Nanne Grönvall. Textat sid. 199.

17.30Miffys stora små äventyr Boris bryter armen. Boris bryter armen. Miffy och hennes vänner upplever lagom små och stora äventyr i kälkbaken, när de planterar frön eller när de sover i tält på tomten. Textat sid. 199.

17.35Lapptäckekompisar Hönan. Hönan. Små och stora djur samsas på ett stort lapptäcke. När ett problem uppstår eller en svår situation måste lösas går det alltid att be granndjuren om hjälp. Textat sid. 199.

17.40Charlie och Lola Tecknad småbarnsserie. Men Marv är faktisk Charlies bästa vän. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Svenska röster: Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Textat sid. 199.

17.50Wisska Björnen i mitten. Shh! En hemlis - Wisska kan prata med djur! Och hjälpa dem med allt möjligt!. Textat sid. 199.

18.00Bolibompa Textat sid. 199.

18.00Lilla prinsessan Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Prinsessans röst görs av Sandra Kassman. Textat sid. 199.

18.20Lilla spöket Laban Nu skrämmer vi kungen. Lilla spöket Laban är ett litet snällt spöke, som vill bli precis likadan som sin stora hemska Spökpappa. Men Laban är faktiskt rädd för spöken. Detta avsnitt: Nu skrämmer vi kungen. Textat sid. 199.

18.30Spökpatrullen Del 4 av 10. Spöket Laszlo har lite svårt att skilja på ditt och mitt. Därför plockar han ofta med sig saker som inte är hans. Den här gången har han tjuvat en värdefull tavla på rådhuset. Men spökjägaren Agatha är honom på spåren. Tyvärr så är hon både klantig och rädd för spöken. Tur att hon har hjälp av tre orädda barn. Textat sid. 199.

18.40Safirdrakens krafter Safirbären. Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter. Textat sid. 199.

18.55Piratskattens hemlighet Del 14 av 24: Kusinerna, som inte vet om att Johnny är en skurk, har med hjälp av honom tagit sig till dödens grotta. Vi följer barnen Minna, Sam och Bianca på spännande skattjakt i den kroatiska övärlden bland klippor, stränder och mörka grottor. Textat sid. 199.

19.05Oddbods Sketcher med Oddbods, lustiga små figurer med olika karaktärsdrag. Det är aldrig lugnt och stillsamt i deras värld.

19.15Lilla Aktuellt Nyhetsprogram för barn och unga. Textat sid. 199.

19.55Kylskåpsparty Varje gång kylskåpsdörren går upp kommer det in ett nytt livsmedel. Det kan vara en grönsak, en frukt eller varför inte pasta. Och då blir det fest i kylskåpet!.

04.30Klassen Inte till salu. Vilka känslor har Stella för sin bonuspappa?. Textat sid. 199.

05.00Twirlywoos Att rulla. Twirlywoos är lustiga små figurer som lämnar sitt hem på den stora röda båten för äventyr i människornas värld. Familjen Twirlywoos är inte som vi människor. Eller är det vi människor som inte är som dem? Det måste undersökas!. Textat sid. 199.

05.10Timmy lamm Timmy bangar på. Det lilla bebisfåret med napp i munnen i serien Fåret Shaun har här fått en egen serie tillsammans med alla kompisarna på dagiset.

05.20Långhalsen Lo Jambos kaka. Dags för lek med vännerna Lo, Rafo och Lepo!. Textat sid. 199.

05.30Pocoyo Pocoyo-olympiaden. Pocoyo är nyfiken liten kille som upptäcker världen tillsammans med sina vänner Elly, Pato, Sömniga fågeln och Loula. Textat sid. 199.

05.35Misse-kisse Snö. Misse-kisse och vännerna Ankodil, Adda, Ågel och andra gör kuliga, konstiga, grejer tillsammans!. Textat sid. 199.

05.40Raa-Raa - lejonet som låter En animerad serie för de minsta. Att hitta låtande saker. Att hitta låtande saker. Raa-Raa är ett litet lejon som tillsammans med sina vänner Trumpe, Topsi, Krocke, Sebbi och Oo-oo gärna ger sig ut på ljudliga äventyr i djungeln. Textat sid. 199.