MENY

Barnkanalen

05.55Ti och Mo Att vara bäst. Treåriga Ti är alltid på jakt efter äventyr, hans mamma också för den delen!. Textat sid. 199.

06.00Bing Bings kalas. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Textat sid. 199.

06.10Victor & Josefine Dragspelsknappen. Björnen Victor och musen Josefine är som ler och långhalm, bästa vänner och nästan familj. Deras vardag kantas av värme, musik och munterhet. Textat sid. 199.

06.25Kiri & Lou Nam-nam-fruktsaker. I en underbart underlig skog skrattar och sjunger Kiri & Lou med sina vänner - och lär sig hantera alla barndomens känslor. Textat sid. 199.

06.30Greta Gris Masker. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

06.35Beccas gäng Becca och hennes vänner i Sidensvansskogen är alltid redo för äventyr. Kokosnötter. Textat sid. 199.

06.45P King Älling Sista skriket. Häng med till Hällekulla och träffa tre goda, snälla, knasiga vänner!. Textat sid. 199.

07.00Biet Maya Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask. Textat sid. 199.

07.10Bluey Härmapa. Bluey och hennes syster Bingo är fulla av energi och nyfikenhet. De älskar att leka och att få med sig sina föräldrar i lekarna, helst pappa. Textat sid. 199.

07.15Fixarna Fjärrkontrollen. Fjärrkontrollen. Att maskiner och mackapärer går sönder är inget konstigt i sig, men vad som är underligt och lustigt för 10-åriga Karl Johan är att han kan se de små varelserna som hjälper till att laga trasiga saker hemma hos honom. De kallar sig Fixarna och visar och förklarar hur saker fungerar inuti. Textat sid. 199.

07.20Tripp, Trapp, Träd Sortera skräp. Tripp och Trapp gräver sig under sjön med hjälp av en plastsked. Ben Rangel storstädar och försöker sopsortera sugrör. Sagan "Odla plast" berättas av Philip Zandén. Del 3 av 8. UR.

07.35Ricky Zoom Bästa hjälpredan. Fullt ös i Däckköping med Ricky och hojpolarna. Textat sid. 199.

07.50Safirdrakens krafter Rubinen. Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter. Textat sid. 199.

08.00Miss Moon Låtsasmamman. Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag. Textat sid. 199.

08.10Regnbågsstadens hjälte Regler på vägen. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Textat sid. 199.

08.25Monsterbarnvakterna Riddaren i nöden. Häng med bästa kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!. Textat sid. 199.

08.35Mästerflygarna Toppen på isberget. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. Textat sid. 199.

08.45Katten i hatten vet allt om ditten och datten De Skakande-knänas-snöland. Katten i hatten tar sina vänner Sally och Tim med på äventyr till spännande platser i sin "Thinga-ma-jigger". Med på resorna är även kattens kompanjoner Fisken i sin skål samt Sak 1 & Sak 2. Baserad på en klassisk barnbok av Dr. Seuss. Textat sid. 199.

09.00Gigantosaurus Rocka loss. Spännande äventyr med fyra små dinosaurier och en jättestor Gigantosaurus. Textat sid. 199.

09.10Luo Bao Bei Konsten att vara snäll. Att vara sju år och nyfiken på världen och allting är kul och klurigt. Tur att Luo Bao Bei har sin hemliga vän Skärbjörn - och sina verkliga vänner Timo och Fanny. Textat sid. 199.

09.20Familjen Rävling Mors dag. Bonnie och hennes mamma Melda har flyttat in hos Even och hans tre ungar. En brokig skara som lär sig samsas under ett och samma tak. Textat sid. 199.

09.35Heidi Gettimman. Föräldralösa Heidi skickas till bergen för att bo hos sin farfar - en allvarlig, sorgtyngd man. Det blir en tuff omställning för Heidi som dock så småningom visar sig mer än kapabel till att klara sig i sitt nya hem. Heidi får snart flera nya vänner och upplever en rad äventyr tillsammans med dem. Del 33: Gettimman. Textat sid. 199.

09.55Lexi och Lottie, tvillingdetektiverna Det försvunna svärdet. Det kan vara bra att slå sina kloka huvuden ihop och är man dessutom tvillingar kan det till och med ske telepatiskt. De pålitliga tvillingdeckarna Lexi och Lottie är duktiga på att lösa mysterier och tillsammans med sin bästa kompis och blivande stjärnreporter Farid ska det bli skurkfritt i den lilla staden Äppeltuna. Textat sid. 199.

10.20Team Dronix Välkommen till Hawkings. Buck, Tom och Vicky går på Hawkings-academy, en elitskola för genier inom högteknologi. De har byggt den unika drönaren Dronix. Ingen har sett något liknande förut - förutom Vickys far Charles, innan han försvann spårlöst. Men vad är Dronix hemlighet och varför vill så många komma åt den? Denna gång: Välkommen till Hawkings. Textat sid. 199.

10.40Magiska fyran Den magiska skogen. I den magiska staden Myshkin förenas fyra väktare för att beskydda oss från den ondskefulle Moroks illasinnade planer! Denna gång: Den magiska skogen. Textat sid. 199.

10.55Gronkarna Sju klick. Flash, en alien, har sänts till jorden för att visa neandertalarna i Gronk-stammen framtidens uppfinningar. Men är de redo för dessa?. Textat sid. 199.

11.05På riktigt!? Fickuret. På väg till skolan råkar vännerna Malika och Frej ut för de mest otroliga saker. Så otroliga att de väl knappast kan vara på riktigt!?. Textat sid. 199.

11.15Furiki rullar Sengångaren André är full av energi och älskar att köra snabba bilar. Textat sid. 199.

11.25Pelle Päras pruttiga värld Idrottsdagen. Hur dåligt det än går för Pelle så kan det alltid gå sämre. Han är en katastrofmagnet men som tur är så är han även en hjälte. Textat sid. 199.

11.40Pyjamashjältarna Vargosaurus. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Textat sid. 199.

11.55Simon Jag vill inte gå till skolan. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

12.00Berätta för mig - meänkieli Tex-mex. Rodde blir retad för att hans pappa kommer från Chile. Klassen verkar inte tycka att jargongen är något att bli upprörd över och förstår inte att Rodde blir ledsen. Hur kan han få stopp på mobbningen? Del 3 av 5. UR.

12.10Daniel Tigers kvarter Frustrerad i skolan. Frustrerad i skolan. Daniel Tiger leker med vännerna i sitt kvarter och lär sig saker som är viktiga för att förstå andra människor och världen han växer upp i. Textat sid. 199.

12.20I drömmarnas trädgård BBC-serie för de allra minsta. Konstiga ljud från Pinky Ponken. Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr. Textat sid. 199.

12.50Ellinor undrar så Trädgårds-soppa / Färgrikt och doftande. Vad händer med alla löv i skogen, varför har fåglar fjädrar? Nyfikna kaninen Ellinor går på upptäcksfärd med sina vänner Ari och Olivia för att hitta svaren. Textat sid. 199.

13.15Charlie och Lola Tecknad småbarnsserie. Vad ska jag ha på mig på Halloween?. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Svenska röster: Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Textat sid. 199.

13.30Djungelpuls Ovanliga och annorlunda djurhistorier från Zimbabwe.

13.35Petran poppoo En animerad serie på finska. Becca och hennes vänner i Sidensvansskogen är alltid redo för äventyr. Textat sid. 199.

13.45Labyrint Säsong 9. Daidalosa sätter igång sin nya skapelse Gorgo som visar sig vara mer lydig är läskig. Kanske är Gorgo lite för lydig. Del 4 av 8. Textat sid. 199.

14.15Kom och köp Säsong 2. Den borttappade vanten. En kund med en nästan förfrusen hand är på jakt efter sin svarta vante som hon glömt i butiken. När det plötsligt blir strömavbrott och alldeles mörkt i butiken blir det svårt för Dolly och Håkan att hitta den. Blir kunden inte nöjd så kommer hon att trycka på den röda knappen. Hur ska det gå? Gästskådespelare: Sofia Dalén. Del 5 av 12. Textat sid. 199.

14.20Gumballs fantastiska värld Tecknad serie, fylld av udda personligheter. Huvudpersonen Gumball är en katt som ofta hamnar i svårigheter tillsammans med sin bäste vän och adoptivbror, den före detta guldfisken Darwin. Hans lillasyster Anais är en kanin och ett geni. Skolkamraterna är av blandat slag: där förekommer bl.a. en jordnöt, en banan och en T-Rex. Familjen är mycket modern: Mamma går till jobbet medan pappa sköter marktjänsten. Textat sid. 199.

14.35Jobbigt läge Brittisk komediserie. Säsong 1. Friställda vänner. Lilly, Martha och Jas är tre akademiskt begåvade 13-åringar men lite av en katastrof rent socialt. Lägger man därtill pinsamma föräldrar finns det mycket man ska klara av att stå ut med. Del 2 av 13. Friställda vänner. Textat sid. 199.

15.00MI High Hur det började. Kampen mot CORPUS fortsätter för de unga agenterna i MI9. Men Aneisha, Tom och framför allt Dan måste klara sig utan Zoe. Kan någon nånsin ersätta henne?. Textat sid. 199.

15.30Annedroider Skrotband. Skrotband. Nicks liv ändras drastiskt när han och hans mamma flyttar in i huset mittemot det mystiska skrotupplaget. Han och granntjejen Shania får snart reda på att det bor en flicka som heter Anne där och med henne bor även de tre androiderna Hand, Öga och Vän. Säsong 1. Textat sid. 199.

15.50Backstage Nästan där. Ett nytt skolår för de talangfulla tonåringarna, på berömda Keaton School of the arts, som försöker uppfylla sina drömmar om att arbeta som artister, dansare, konstnärer och allehanda kreativa yrken. Säsong 2. Textat sid. 199.

16.15Tidlös prinsessa Gissa vem som är tillbaks. När vi sist träffade gänget var Lena kvar i vår tid och Thea fast i historisk tid. Vad ska hända nu? Vem ska hem eller tillbaka och vad är ens hem eller tillbaka? En sak är säker, livet blir inte som någon, vare sig dom eller du, kunde tro. Textat sid. 199.

16.40Thunderbirds SOS, del 2. Internationella räddningsstyrkan står alltid beredd att hjälpa, men det finns också alltid de som står redo att stjälpa bröderna Tracy och Kayo. Kaos-ligan gör entré och Hoods maktbegär verkar aldrig mättas. Textat sid. 199.

17.00Ett fall för KLURO KLURO behöver dig. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO fortsätter lösa kluriga problem. Textat sid. 199.

17.20P King Älling Min farbror clownen. Häng med till Hällekulla och träffa tre goda, snälla, knasiga vänner!. Textat sid. 199.

17.30Ax till max Vinter-bästivalen. I staden Fräsinge finns det alltid något kul att göra för Ax och vännerna - och deras full-fartiga-fordon förstås!. Textat sid. 199.

17.40Sara och Anka Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner. Säsong 1. Textat sid. 199.

17.45Paddingtons äventyr Paddington och talangshowen. Paddington är en vänlig björn som älskar marmelad. Han har lätt för att hamna i trubbel men gör alltid sitt bästa för att ställa allt tillrätta igen. En animerad serie baserad på böckerna av Michael Bond. Textat sid. 199.

18.00Bolibompaklubben Barnprogram med Draken och barn som programledare. Textat sid. 199.

18.00Stopp! Pappas jobb. Klara är på besök på pappas jobb. Där får man inte göra något kul och alla är jättetråkiga. Särskilt chefen. Men det tänker Klara ändra på. Del 9 av 10: Pappas jobb. Textat sid. 199.

18.10Greta Gris Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

18.15Molang Molang är en glad och energisk kanin vars bästa vän är kycklingen Piu Piu. Ting Tong.

18.20Lilla björn Vita tänder. Pompon är sex år, i björn-år. En liten björn som med sin bästis Rita ger sig ut i livet med stor fantasi, kreativitet och äventyrlighet!. Textat sid. 199.

18.30Snickesnackarn Humoristisk dramaserie från 2014. Del 2 av 10. Snickesnackarn blir blyg när folk skrattar åt honom. Såvida han inte försöker vara rolig förstås och det är meningen att man ska skratta. Tänk om man kunde vara rolig jämt. Textat sid. 199.

18.45Labyrint Säsong 9. Daidalos blir till slut stor igen och gör en tvärtomkoppling på Gorgo bara för att reta sin kära syster samtidigt som han njuter av att få tävla mot nya barn. Del 5 av 8. Textat sid. 199.

19.15Lilla Aktuellt Nyhetsprogram för barn och unga. Textat sid. 199.

19.25Vår enda jord Hav och marina resurser. Vi tar upp ekosystemtjänster som havet ger oss. Att haven fungerar som kolsänka och syreproducent, fiske och överfiske, gifter, nedskräpning och biodiversitet. Och så träffar vi professor Beatrice Crona samt universitetslektorn och docenten Fredrik Gröndahl som forskar kring algodling i Bohuslän. Del 3 av 4. UR.

19.40En rolig historia Modets historia. När gick kläder från att vara rena bruksföremål till att bli mode? Och hur förändrades vår vardag när modet kom in i bilden? Programledare: Ann Söderlund och Henrik Ahnborg. Del 5 av 6. UR.

19.58Var är Chicky? Fyra i rad. Chicky är en liten gul fågel som alltid råkar hamna i olika miljöer. Gissa var han hamnat nu!.

04.30Labyrint Säsong 9. Daidalosa sätter igång sin nya skapelse Gorgo som visar sig vara mer lydig är läskig. Kanske är Gorgo lite för lydig. Del 4 av 8. Textat sid. 199.

05.00Pablo Hissen. Pablo är en 5-årig pojke med autism. Han ser världen på ett lite annorlunda sätt och för att förstå den bättre tar han hjälp av sina kritor. Textat sid. 199.

05.10Timmy Lamm - engelska ord Dockteater. Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig engelska ord!. Textat sid. 199.

05.15Babblarna Stompalång Tut Pling Sång. En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.20Babblarna En animerad serie för de allra minsta. En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.25Monsterskolan Marschorkestern. Följ med monstren som varje natt på Monsterskolan utforskar sin vrålsnuffliga värld och gör maffiga monstersaker!. Textat sid. 199.

05.30Olobob-toppen En fisk i trädet. Följ med Bubbel, Lallo och Tibb och bygg en ny konstig, kulig, rolig figur varje dag!. Textat sid. 199.

05.35Lilla prinsessan Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Prinsessans röst görs av Sandra Kassman. Textat sid. 199.

05.45Punky Lugn och ro. Lugn och ro. Punky är en liten tjej med Downs syndrom. Vi följer henne i vardagen tillsammans med familjen. Textat sid. 199.