MENY

Barnkanalen

05.55Ti och Mo Pussel. Treåriga Ti är alltid på jakt efter äventyr, hans mamma också för den delen!. Textat sid. 199.

06.00Beccas gäng Becca och hennes vänner i Sidensvansskogen är alltid redo för äventyr. Stefans överraskning. Textat sid. 199.

06.10Bing Ett bra hejdå. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Textat sid. 199.

06.20Familjen Rävling Stora morrhårens dag. Bonnie och hennes mamma Melda har flyttat in hos Even och hans tre ungar. En brokig skara som lär sig samsas under ett och samma tak. Textat sid. 199.

06.30Greta Gris Förskolestjärnan. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

06.35Regnbågsstadens hjälte Klippdocka i nöd. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Textat sid. 199.

06.50Katten i hatten vet allt om ditten och datten En blomma till mamma. Katten i hatten tar sina vänner Sally och Tim med på äventyr till spännande platser i sin "Thinga-ma-jigger". Med på resorna är även kattens kompanjoner Fisken i sin skål samt Sak 1 & Sak 2. Baserad på en klassisk barnbok av Dr. Seuss. Textat sid. 199.

07.00Paddingtons äventyr Paddington är en vänlig björn som älskar marmelad. Han har lätt för att hamna i trubbel men gör alltid sitt bästa för att ställa allt tillrätta igen. En animerad serie baserad på böckerna av Michael Bond. Textat sid. 199.

07.15Fåret Shaun Leranimerad humorserie. Måla streck. När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Detta avsnitt: Måla streck. Textat sid. 199.

07.20Miniräknarna Kan man mäta med kullerbyttor?. Kan man mäta med kullerbyttor? Lång, längre, längst - eller kort, kortare, kortast? Tre pennor i olika längd har tappats i Matteparken. Skön och Asp vill jämföra pennorna, men kan inte komma överens om hur de ska beskriva pennornas längd. Del 4 av 8. UR.

07.30Tidsakuten Halvtimmar. Polisen P-O Tatison har ett akut klock- och tidsproblem! En analog klocka har varit med om en olycka och den är trasig. Deci undersöker klockan och samtidigt lär sig den oroliga polisen allt om hur hel- och halvtimmarna på klockan fungerar. Del 4 av 10. UR.

07.35Om jag var ett djur Pingvin. Nyfiken på djur? På hur de lever och hur deras uppväxt ser ut? Häng med ner i gryt, gångar och andra bon och följ dem på nära håll. Vilket djur skulle du vilja vara?. Textat sid. 199.

07.40Ricky Zoom Tuts osynliga vän. Fullt ös i Däckköping med Ricky och hojpolarna. Textat sid. 199.

07.55Tilde Mycket hjälp. Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar. Textat sid. 199.

08.05Pyjamashjältarna Drak gong-gongen. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Textat sid. 199.

08.15Fix och trix Den stora ankvandringen. Bihn och Boo gillar att vara i sin trädkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite "fix och trix" kan man bygga allt möjligt. Textat sid. 199.

08.30Masha och björnen Masha är en liten vandrande katastrof. Fast hon gör det inte med flit, hon vill ju bara prova! Prova att hoppa i en stor björns säng till exempel, eller leka doktor med vargarna. Textat sid. 199.

08.35Piggley Winks äventyr Amerikansk animerad serie. Följ med grisen Piggley, ankan Dannan och tjuren Ferny på massor av lek och spänning och skoj. Svenska röster: Jasmine Heikura, Linus Wahlgren, Pernilla Wahlgren, Per Myrberg, Claes Månsson m.fl. Textat sid. 199.

09.00Regnbågsstadens hjälte När månen försvann. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Textat sid. 199.

09.10Mästerflygarna Fynd på fri fot. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. Textat sid. 199.

09.20Katie Morag Om livet på en avlägsen ö, fylld av vardagligheter, spännande historia och mystik. Textat sid. 199.

09.35Lexi och Lottie, tvillingdetektiverna Sköldpaddan Tammy. Det kan vara bra att slå sina kloka huvuden ihop och är man dessutom tvillingar kan det till och med ske telepatiskt. De pålitliga tvillingdeckarna Lexi och Lottie är duktiga på att lösa mysterier och tillsammans med sin bästa kompis och blivande stjärnreporter Farid ska det bli skurkfritt i den lilla staden Äppeltuna. Textat sid. 199.

10.00Min riddare och jag Den stinkande träskhäxan. Riddaren Henry har ett hjärta av guld men han har en förmåga att klanta till det. Som tur är har han sin smarta son Jimmy till hjälp och väpnare. Textat sid. 199.

10.10Magiska fyran Fontänen. I den magiska staden Myshkin förenas fyra väktare för att beskydda oss från den ondskefulle Moroks illasinnade planer! Denna gång: Fontänen. Textat sid. 199.

10.20Gronkarna Så tuktas en gnu. Flash, en alien, har sänts till jorden för att visa neandertalarna i Gronk-stammen framtidens uppfinningar. Men är de redo för dessa? Detta avsnitt: Så tuktas en gnu. Textat sid. 199.

10.35Furiki rullar Sengångaren André är full av energi och älskar att köra snabba bilar. Textat sid. 199.

10.45Grötnöt & Fjädrik Stark stärkare. De här rymdsniglarna är inte de skarpaste knivarna i stället. Faktiskt egentligen inte skarpa nog att ens vara med i stället, om man ska vara ärlig. Textat sid. 199.

10.55På riktigt!? Sjöjungfruarna. På väg till skolan råkar vännerna Malika och Frej ut för de mest otroliga saker. Så otroliga att de väl knappast kan vara på riktigt!?. Textat sid. 199.

11.10Pelle Päras pruttiga värld Lurvtuzz. Hur dåligt det än går för Pelle så kan det alltid gå sämre. Han är en katastrofmagnet men som tur är så är han även en hjälte. Textat sid. 199.

11.20Tilde Hundens bästa vän. Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar. Textat sid. 199.

11.30I drömmarnas trädgård BBC-serie för de allra minsta. Upsy Daisys ljudliga sång. Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr. Textat sid. 199.

12.00Pinos dagbok - meänkieli Pino kör buss. Pino kör buss. Det finns plats för alla Pinos vänner att åka med på resan. Del 13 av 20. UR.

12.05Pinos dagbok - meänkieli Träna med Pino. Pino tränar. Pinolina och Pingvinen vill också träna. Du får också vara med om du vill! Del 14 av 20. UR.

12.10Daniel Tigers kvarter Daniel smakar på ny mat. Daniel smakar på ny mat. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi. Textat sid. 199.

12.20Ella, Oscar och Hoo Dom tre klanerna. Varje dag - ett nytt äventyr! för en bubblande flicka, en studsig pojke och ett väldigt litet moln. Textat sid. 199.

12.30P King Älling Vombats stora överraskning. Häng med till Hällekulla och träffa tre goda, snälla, knasiga vänner!. Textat sid. 199.

12.45Träd Fu Tom Animerad äventyrsserie från 2012. Följ med till Trädtopolis, en förunderlig plats där du kan hjälpa till att skydda och hjälpa invånarna med Träd Fu-magi. Textat sid. 199.

13.05Djungelboken Tecknad serie efter Kiplings roman. Här finns gamla bekanta som Mowgli, Baloo, Bagheera och Shere Khan men även en del nya, bland andra Mowglis hittills okända vargföräldrar. Textat sid. 199.

13.15Lille Roy Upp och hoppa!. Upp och hoppa!. Roy är 5 år och en kille med stor fantasi. Den största skillnaden mellan Roy och andra barn i hans ålder är att han är tecknad. Textat sid. 199.

13.30Magiska vidunder Barnprogram på romani chib. I Oskars verkstad hittar Jenni massor av spännande saker. Här finns en älva, en spökklocka, en drake, en teleportör och många fler konstiga saker. Textat sid. 199.

13.35Magiska vidunder Barnprogram på romani chib. I Oskars verkstad hittar Jenni massor av spännande saker. Här finns en älva, en spökklocka, en drake, en teleportör och många fler konstiga saker. Textat sid. 199.

13.45Thunderbirds Staden på havets botten. Andra säsongen. Internationella räddningsstyrkan har sett till att Hood gripits av, och är i förvar hos, Globala Dynamiska Försvaret. Men oskadliggjord, det är han inte!. Textat sid. 199.

14.05Gumballs fantastiska värld Animerad serie, fylld av udda personligheter. Gumball är en katt som ofta hamnar i svårigheter tillsammans med sin bäste vän och adoptivbror, den fd guldfisken Darwin. Hans lillasyster Anais är en kanin och ett geni. Skolkamraterna är av blandat slag: exempelvis en jordnöt, en banan och en T-Rex. Familjen är mycket modern, mamma går till jobbet medan pappa sköter marktjänsten. Textat sid. 199.

14.30Blue water high Australiskt ungdomsdrama. Säsong 3. Del 8 av 26. De sex eleverna på surfarskolan Solar Blue satsar på en framtid som professionella surfare. Varje år utses en av eleverna till vinnare av ett sponsoravtal som innebär första steget mot en proffskarriär. Medverkande: Kain O'Keefe, Lachlan Buchanan, Eka Darville, Cariba Heine, Amy Beckwith, Rebecca Breeds m.fl. Textat sid. 199.

14.55M.I. High Brittisk dramaserie i 13 delar, fjärde säsongen. Miljonären Flatley. I dagens samhälle finns en ny typ av hemliga agenter, väl gömda på en plats där skurkar och banditer aldrig skulle leta. Välkomna till S:t Hopes, skolan som gömmer de mest avancerade tonårsagenterna den engelska regeringen har. Textat sid. 199.

15.25Leonardo Brittisk serie från 2011. Serie 1. Sista delen. Leonardo da Vinci är i tonåren och arbetar som konstnärslärling under mästaren Verrocchio. Han umgås flitigt med sina vänner Mac (Machiavelli) och Lorenzo, son till en av Florens mest inflytelserika män. Svenska röster: Tom Ljungman, Norea Sjöquist, Nick Atkinson, Anton Raeder, Jonas Bergström, Claes Ljungmark m.fl. Textat sid. 199.

15.50Fotbollsdrömmen Serie om fotboll. Uttagningen. Koen och Niels spelar för det holländska fotbollslaget FC Top och drömmer om en karriär i högsta ligan, hos FC Stark. Laganda och vänskap sätts på prov när FC Stark öppnar upp för att ta in nya spelare. Textat sid. 199.

16.15Backstage Den andra. Ett nytt skolår för de talangfulla tonåringarna, på berömda Keaton School of the arts, som försöker uppfylla sina drömmar om att arbeta som artister, dansare, konstnärer och allehanda kreativa yrken. Säsong 2. Textat sid. 199.

16.40Bangarang Tossing blir förälskad. Bangarang, pangarang! För Dennis, Rubi, Jessi och Pajsarn finns inga begränsningar när det gäller hur knasigt det kan bli eller hur illa en stinkbomb kan lukta. Men Valter gör vad han kan för att sabotera. Textat sid. 199.

16.50Blinky Bills bravader Hämnden är ljuv. Oavsett om det är rymdvarelser som landar eller en borgmästare med storhetsvansinne så är det dags för ännu en bravad av Blinky Bill och gänget!. Textat sid. 199.

17.00Ett fall för KLURO Förflyttad fröken. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO fortsätter lösa kluriga problem. Textat sid. 199.

17.10Safirdrakens krafter Drakbåtsfestivalen. Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter. Textat sid. 199.

17.20Robyn och rymdpatrullen Hatten av för rymdpatrullen. Hatten av för rymdpatrullen. Gäller det en borttappad sko eller en trasig leksak? Rymdpatrullen står alltid beredd att hjälpa en jordvän och Robyn vet att hon har den robot som behövs för att klara varje uppdrag. Textat sid. 199.

17.40Ho-ho, kör! Piratkalaset. Piratkalaset. Tre små ugglor vet allt om samarbete. Med lite sång och lek kommer de med ho-troliga lösningar. Textat sid. 199.

17.45Simon Igelkotten Stickis. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

17.50Godnatt, Alfons Åberg Tecknad film av Per Åhlin efter Gunilla Bergströms bok. Godnatt, Alfons Åberg. Alfons vill inte somna - utan gör så att pappa får väldigt mycket att bestyra. Textat sid. 199.

18.00Bolibompa En halvtimmes Bolibompa. Textat sid. 199.

18.10Greta Gris Pappa Rävs butik. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

18.15Hunden Ib Ib går långt. Ib är en hund som gillar att ta det lugnt. Ib är varken modig eller särskilt stark men klarar sig bra på sina vardagsäventyr ändå. Bara genom att vara just Ib. Textat sid. 199.

18.20James Blund Charlies glasögon. Del 4 av 10. Charlies glasögon. James Blund och Kaja hjälper barn som inte kan somna. Charlie kan inte sova för han är ledsen. Hans kompis sa något dumt till honom idag som han inte kan sluta tänka på. Kaja hämtar James Blund som flyger dit på sin skateboard och blåser in sin magiska sand som ger en bra idé. Textat sid. 199.

18.30Trex Batalja Batong. Polisen Batalja Batong dyker upp för att undersöka Buttrick. Kommer Trex klara sig undan anklagelserna? Simon råkar lova sin kompis Lisen att de ska bygga en dinosauriepark bakom dinoasurien Trex garage. Men hur kommer det att gå? Del 7 av 10. Textat sid. 199.

18.35Masha och björnen Säg omelett. Masha är en liten vandrande katastrof. Fast hon gör det inte med flit, hon vill ju bara prova! Prova att hoppa i en stor björns säng till exempel, eller leka doktor med vargarna. Textat sid. 199.

18.45Geronimo Stilton Musvakten. Musvakten. Geronimo Stilton är en berömd journalist på tidningen Mus-Nytt. Helst av allt vill Geronimo spendera sina dagar med att läsa och spela schack med sin brorson Benjamin men han dras i stället hela tiden in i olika äventyr, ofta i sällskap av sin syster Tea, sin kusin Tiburtus och inte minst av brorsonen Benjamin. Geronimos störste konkurrent är den lömska Sally Rasmus som arbetar på tidningen Gnagar-Nytt. Säsong 3. Textat sid. 199.

19.05Grizzy och lämlarna Lämmellängtan. Lämmellängtan. Björnen Grizzy flyttar in i en övergiven skogvaktarstuga. Äntligen ska han få njuta av alla moderna bekvämligheter! Det är bara det att en stor lämmelfamilj fått samma idé.

19.15Lilla Aktuellt Nyhetsprogram för barn och unga. Textat sid. 199.

19.25Världen i mina ögon Anna - jag överlevde terroristattackerna. Anna är 10 år gammal och bor i Belgien. Samma dag som Anna och hennes familj skulle flyga till USA inträffade ett terrordåd på flygplatsen. Filmen visar hur Anna och hennes familj försöker att bearbeta sina känslor efter dådet genom att besöka flygplatsen. Del 11 av 15. UR.

19.40Kolsvart Bot. Påle, heligt vatten, vitlök och sol, men kan magi verkligen hindra smittan? Vad ska man lita på egentligen, folktro eller vetenskap? Del 4 av 6. UR.

19.55Djungelpuls Ovanliga och annorlunda djurhistorier från Zimbabwe.

05.00Pablo Överraskning. Pablo är en 5-årig pojke med autism. Han ser världen på ett lite annorlunda sätt och för att förstå den bättre tar han hjälp av sina kritor. Textat sid. 199.

05.10Timmy Lamm - engelska ord Det bästa Timmy vet. Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig engelska ord!. Textat sid. 199.

05.15Babblarna En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.20Babblarna En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.25Monsterskolan Slingermaskar. Följ med monstren som varje natt på Monsterskolan utforskar sin vrålsnuffliga värld och gör maffiga monstersaker!. Textat sid. 199.

05.30Olobob-toppen Fluff. Följ med Bubbel, Lallo och Tibb och bygg en ny konstig, kulig, rolig figur varje dag!. Textat sid. 199.

05.35Lilla prinsessan Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Prinsessans röst görs av Sandra Kassman. Textat sid. 199.

05.45Punky Connys band. Connys band. Punky är en liten tjej med Downs syndrom. Vi följer henne i vardagen tillsammans med familjen. Textat sid. 199.