MENY

SVT 24

21.00Tro, hopp och kärlek - syntolkat Svensk programserie från 2017. Del 5 av 7. Kyrkvaktmästaren Filip känner sig villrådig och tvivlar på om han någonsin kommer att träffa den rätta. Prästkandidaten Lina arrangerar en gruppdejt. Prästen Björn börjar känna sig bekväm i rollen som singel. Biträdande kyrkoherden Jennie går på sin andra dejt med bonden Björn och hans känslor för henne växer. Programledare Mark Levengood hjälper fyra stycken kärlekskranka själasörjare att hitta den stora kärleken. Textat sid. 199.

22.00Falsk identitet Fransk spionserie från 2017. Säsong 3. Del 2 av 10. Nadia kan slutligen få igång förhandlingarna mellan Daesh och DGSE. Maolotru ser en strimma av hopp när en av hans fångvaktare - en rysk mullvad som jobbar för FSB - erbjuder honom hjälp att fly. När Marina överväldigas av posttraumatiskt stressyndrom måste Henri Duflot ta saken i egna händer. Från 23/9 i SVT2.

22.55Scott & Bailey Brittisk kriminalserie från 2012. Säsong 2. Del 1 av 8. Poliserna Janet Scott och Rachel Bailey fortsätter att lösa svåra brott och kämpa med sina privatliv. I höstens första avsnitt hittas kropparna av två svårt brända män med några dagars mellanrum och man kommer fram till att de torterats före sin död. Och inom kort görs ett anhållande... Från 23/9 i SVT1.

23.40Dödsstraffets offer Brittisk dokumentär. Del 1 av 3. Avrättningsdagen är kommen för två av de yngsta männen som någonsin suttit i dödscell i Texas. Det överlevande offret, Nikki Daniels, reflekterar över kvällen då hon kidnappades och kämpar för att förlåta mördaren Richard Cobb. Modern till den dödsdömde fången Anthony Haynes använder de sista 72 timmarna för att stoppa hans avrättning för mordet på en polis. En serie om dödsstraff skildrat genom ögonen på de unga människor som går sitt öde till mötes och om hur de anhörigas liv formas av det. Från 21/9 i SVT1.

00.30Duellen Del 6 av 8. Familjeunderhållning med Carolina Klüft och Micke Leijnegard. Här gäller det att gissa vem som vinner i dueller du aldrig tidigare sett. Bland kvällens tävlande: en grävskopa mot 32 scouter, en mästare i fickparkering mot fyra starka män, och ninja mot balettdansös. Du kan vara med och spela i SVT:s Duo-app. Från 23/9 i SVT1. Även i SVT1 27/9. Textat sid. 199.

01.30Tobias och tårtorna Dansk programserie från 2016. Tårtentusiasten och globetrottern Tobias reser runt i världen för att hitta inspiration till sina tårtor. Del 3 av 5. Tobias besöker ön Bali i Indonesien. Inspirerad av sina upplevelser och de lokala bakverken skapar han en tårta och bjuder sina nya vänner på fest. Programledaren Tobias Hamann-Pedersen är självlärd konditor och chocolatier. 2014 vann han tävlingsprogrammet "Det stora tårtslaget" i Danmark. Från 25/9 i SVT1. Även i SVT1 27/9 och SVT1 1/10.

02.15Släng dig i brunnen Del 1 av 8. Standup med några av Sveriges bästa ståuppkomiker. Inspelat på Norra Brunn i Stockholm. I första programmet medverkar Johanna Wagrell, Henrik Nyblom, Petrina Solange, Jonatan Unge och Jonas Strandberg. Från 22/9 i SVT1. Textat sid. 199.

02.30Strömsö Finlandssvenskt livsstilsmagasin från 2016. Inspiration för hus och hem, fritid och vardagsliv. Del 3 av 16. Camilla gör väggbonadaer, Lee inreder med garn och i köket gör Paul sin egen version av yakiniku. Och så blir det skattjakt och sak-letning med metalldetektor. Programledare: Elin Skagersten-Ström. Från 20/9 i SVT1. Textat sid. 199.