MENY

Kanal 9

06.00Diners, Drive-ins and Dives

06.24Fast N' Loud säsong 2a Teamet hjälper en änka köpa hennes mans Ford 1932 Cabriolet och hot rod-bilar. Senare räddar de en 1962 Corvette ur ett nedlagt garage.

07.14Gold Rush En kris i KLondike sätter bollen i rullning. Parker slår ett rekord på egen mark, Tony flyttar hela sin verksamhet och Rick satsar allt för att hitta guld i Keno.

08.46Deadliest Catch Det drar fram isande vindar bland skeppen och besättningen på Wizard måste tampas med packis, medan det går hett till på Kodiak.

09.50Wheeler Dealers säsong 14b Mike och Ant gör om en Datsun 510 från 1972 till dagens standard. Motorn är i bra skick, men den undermåliga färgen, växellådan och karossen måste fixas till.

12.00Salvage Hunters Den moderna "skattjägaren" Drew Pritchard är ständigt på jakt efter dyra, makalösa föremål åt sina krävande kunder. Han reser Storbritannien runt för att hitta det perfekta objektet.

13.07Wheeler Dealers säsong 14b Det finns bara 1000 exemplar av MC40 - en hyllning till den brittiska Monte Carlo-rallyikonen, och Mike hittar ett av exemplaren. Kan Ant återskapa dess forna glans?

14.15Ullared Den trogne medarbetaren Morgan blir uppkallad till koncern-VDn Boris för att presentera smakförslag till en ny chipssort. Micke försöker hindra sambon Marie från att utöka sin servettsamling. Den glade shopparen Åke har börjat se dåligt och beger sig till varuhusets glasögonbutik för att råda bot på problemet. Morgan och kollegan Ola-Conny avslutar dagen med en finsk afton.

15.18Property Brothers

17.38Böda Camping Camping är en livsstil och som sådan finns det naturligtvis trender. Vad är inne i campingvärlden just nu? Vilken inredning är trendigast i husvagnen och vilka prylar bara måste man ha? På Böda är det inne att namnge sin gata, men vilka var egentligen först? Vi möter bl.a. långliggarna på 5th ave, Brandbils-Markus, Steffe, Kärleksparet Caroline och Magnus, unge vaktmästaren Kevin, sentimentala Eva som samlar på allt som är limegrönt och Zäta som försöker få i hop en grill.

18.40Kompani Svan Sex aspiranter återstår. För att avgöra vilka aspiranter som kan klara slutprovet utformar major Svan två utmaningar. En ensam natt i vildmarken utan tält eller andra bekvämligheter. En marsch med major Svan utan att veta distansen. När som helst kan de välja att ge upp - men de som håller ut vinner en plats i finalen.

19.40Kustbevakarna & SSRS special Det blir stort pådrag när man letar efter en kvinna som tidigare hotat att ta livet av sig genom att hoppa i sjön i Vaxholm. Det är mitt i natten och ett stort sökande inleds. Dykteamet undersöker ett av skärgårdens många vrak. Det är en uppgift som de utför regelbundet för att kontrollera att vraken inte blir plundrade på värdesaker och att obärgade lik får vila i frid.

20.50Property Brothers

22.00Van Helsing Monsterjägaren Van Helsings outsläckliga törst efter att utplåna världens ondska för honom till Transylvanien för att, på uppdrag av Vatikanen, utrota greve Dracula. Tillsammans med sin medhjälpare Carl och den romska prinsessan Anna ger han sig efter vampyrgreven.

00.30Havets hjältar Sjöpolisen i Nacka rycker ut efter att en berusad man kört in i en bergvägg och två barn hamnat i vattnet. Sjöräddningssällskapet från Dalarö rycker ut då en kvinnas liv är i fara och polisens dykenhet söker efter en försvunnen person.

00.30Havets hjältar Sjöpolisen i Nacka rycker ut efter att en berusad man kört in i en bergvägg och två barn hamnat i vattnet. Sjöräddningssällskapet från Dalarö rycker ut då en kvinnas liv är i fara och polisens dykenhet söker efter en försvunnen person.

01.36Kustbevakarna & SSRS special Kalle och Jonas är på plats på en rejvfest på en ö i Göteborgs skärgård. Misstankar finns om att det ska förekomma narkotika på ön. En man har försökt döda en annan i ett knivbråk. Gärningsmannen har sedan kastat kniven i vattnet men ett vittne har sett allt och kustbevakarna dyker efter vapnet som är viktigt bevismaterial.

02.46Trafikpoliserna Susanne agerar på instinkt när hon ser en bil flyga 20 meter upp i luften med ett litet barn i baksätet. Bilen fattar eld och Susanne tar ett avgörande beslut. Vi varnar för starka bilder när Johan informerar om viltolyckor.

03.50The Walking Dead Pope misstänker att Maggie är ansvarig för attacken. Daryl går försiktigt fram och invånarna i Alexandria måste kämpa mot en storm som hotar riva ned deras skydd.

04.48Alaska: The Last Frontier

04.48Alaska: The Last Frontier