MENY

Kanal 9

06.00How Do They Do It?

06.22Pool Kings Fem meter höga vattenfall, lyxiga grottor och barer i vattnet är vardagsmat för Pool Kings. De skapar fantastiska prisbelönta drömpooler åt sina kunder. Från en egen specialbeställd sjö till en otrolig vattenpark på bakgården. Ingenting är omöjligt.

06.46Pool Kings Fem meter höga vattenfall, lyxiga grottor och barer i vattnet är vardagsmat för Pool Kings. De skapar fantastiska prisbelönta drömpooler åt sina kunder. Från en egen specialbeställd sjö till en otrolig vattenpark på bakgården. Ingenting är omöjligt.

07.10How It's Made

07.35How It's Made

08.00How Do They Do It?

08.30How Do They Do It?

09.00How The Universe Works

10.00Salvage Hunters - best buys Den moderna "skattjägaren" Drew Pritchard är ständigt på jakt efter dyra, makalösa föremål åt sina krävande kunder. Han reser Storbritannien runt för att hitta det perfekta objektet.

11.02Bering Sea Gold I Nome, Alaska är guldrushen i full gång. Möt letarna som drivs av guldfeber och ibland av desperat ekonomisk nöd. De satsar allt för att hitta guld på botten av det kalla, oförutsägbara Berings hav.

12.02Top Secret Swimming Holes Människor jorden runt visar upp hemliga, unika och fantastiska badplatser som finns i deras del av världen.

13.00Top Secret Swimming Holes Människor jorden runt visar upp hemliga, unika och fantastiska badplatser som finns i deras del av världen.

13.57Wheeler Dealers

14.58Borderforce USA: The Bridges

16.00Highway Cops Vi följer trafikpoliserna i New Zealand Police Highway Patrol som jobbar hårt för att hålla bilister och andra trafikanter säkra på 11 000 kilometer spektakulära och ofta tuffa vägar på Nya Zeeland.

16.33Highway Cops Vi följer trafikpoliserna i New Zealand Police Highway Patrol som jobbar hårt för att hålla bilister och andra trafikanter säkra på 11 000 kilometer spektakulära och ofta tuffa vägar på Nya Zeeland.

17.00Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

18.00Diners, Drive-Ins, and Dives

18.58Celebrity IOU Sångaren Michael Bublé vill göra verklighet av en döende mans önskan - att ge sköterskan som tog hand om honom i slutet av hans liv ett hem. Drew och Jonathan hjälper Michael renovera farfaderns hus för att kunna överraska henne.

21.00SOS Gute En man har kört av vägen och kvaddat bilen så svårt att brandmännen måste klippa upp bilen för att få ut honom.

22.00CSI Ett populärt nyhetsankare dör under sändning och CSI-teamet kallas in för att utreda.

22.57Criminal Minds BAU-teamet åker till Detroit för att jaga en mördare som hela tiden förändrar sitt tillvägagångssätt. Blakes man kommer tillbaka och han har ett livsförändrande förslag för henne.

23.53Top Gear Mellanöstern-special. Killarna fick 3500 pund var för att köpa varsin bil som kostar högst 3500 pund och som måste vara en sportbil.

01.24Borderforce USA: The Bridges

01.24Borderforce USA: The Bridges

02.20Gold Rush Specials Efter en rekordsäsong sitter vi ner med Parker Schnabel och Tony Beets när de diskuterar de största ögonblicken från den gångna säsongen av Gold Rush.

02.20Gold Rush Specials Efter en rekordsäsong sitter vi ner med Parker Schnabel och Tony Beets när de diskuterar de största ögonblicken från den gångna säsongen av Gold Rush.

02.45The Walking Dead I efterdyningarna av en tillintetgörande förlust tvingas grupperna klara av en storm. När en grupp slåss mot fienden mitt ibland dem tvingas en annan fatta ett livsavgörande beslut.

03.37Mysteries at the Museum Historierna bakom intressanta och ovanliga artefakter som finns på museer utforskas av programledaren Don Wildman.

04.28Bizarre Foods: Delicious Destinations

04.50Bizarre Foods: Delicious Destinations

05.14How It's Made

05.37How Do They Do It?