MENY

Kanal 9

06.52Fast N' Loud säsong 1a

07.44Gold Rush

08.37Deadliest Catch

09.35Wheeler Dealers säsong 15b Ant förvandlar Barracudan från 1965 till en fullskalig dragrace-bil. Denna ska köras i det kända dragrace-loppet i kaliforniska Pomona för att slå Top Fuel-mästaren Antron Brown.

09.35Wheeler Dealers säsong 15b Ant förvandlar Barracudan från 1965 till en fullskalig dragrace-bil. Denna ska köras i det kända dragrace-loppet i kaliforniska Pomona för att slå Top Fuel-mästaren Antron Brown.

10.38Alaska: The Last Frontier Det finns inget enkelt sätt att bo på i Alaskas ödemarker men för en familj är det det enda sättet att leva på. I fyra generationer har familjen Kilcher bott utanför civilisationen och livnärt sig på djur- och växtlivet runt omkring sig.

11.40Salvage Hunters

12.50Wheeler Dealers säsong 15b 1985 Mercedes 300 TD var den sista i sitt slag. Mike hittar ett exemplar som är ännu långsammare än förväntat och Ant får jobba med motorn.

13.53Ullared Morgan och Ola-Conny ger sig ut på svamputflykt. Dansbandsälskarna Victoria och Anna tar lastbilen till Ullared för att handla kläder, och Victoria bjuder upp till dans i butiken. Emma har med sig sin motvilliga pojkvän Erik på en lång shoppingdag.

14.56Gränsbevakarna Australien

15.28Gränsbevakarna Australien

16.00Top Gear På Nya Zeeland tävlar Jeremy Clarkson och James May med bil i en nagelbitande kamp mot en båt längs den vackra kusten. I Storbritannien försöker Richard Hammond att hitta en het kombi bland en trio nykomlingar.

17.36Böda Camping Gabriella och hennes tjejgäng är på Böda för att festa och träna och Gabbi visar runt i den lyxiga husbilen. Mattias inleder semestern med förtältsrace tillsammans med hela gänget från Vingåker. Snabbhet, stil och ismaskin är viktigt!

18.36Ullared Boris lovar att gå på glödande kol om det blir besöksrekord. Johanna har hemmet fullt av Ullaredsprylar och kommer för att shoppa ännu mer. Melina har fått ett besök på Ullared i födelsedagspresent av mamma Rina. Ola-Conny lär upp en praktikant.

19.38Gränsbevakarna Australien

20.10Gränsbevakarna Australien

20.54Property Brothers: Forever Home Drew och Jonathan hjälper en familj som väntat med att flytta in i sitt nya hus eftersom det behöver en helrenovering. Med brödernas hjälp kan de ta sitt hem i besittning.

22.00Happy Gilmore Hockeyspelaren Happy petas från sitt lag, men när hans älskade farmor riskerar att förlora sitt hus måste han pröva något nytt. Han tar sig an sporten golf och tar hela golfvärlden med häpnad.

23.43Top Gear Jeremy Clarkson testar den sensationella 730 hästkrafters Ferrari F12 i Skottland. Richard Hammond ska hitta världens bästa taxi. Filmregissören Ron Howard (Grinchen, Apollo 13, Da Vinci-koden) är stjärnan i Bil Till Rimligt Pris.

01.08Kustbevakarna En katamaran har slagit runt i det kalla vattnet. 307an får bråttom att hitta den eftersom man inte vet om någon är skadad. Lars och David hjälper två flickor som är ute med segelbåten i storm. Ett larm går om inbrott på kallbadhuset i Strömstad.

02.20Södertäljepolisen Utredarna berättar om värdetransportrånet som skakade Södertälje. Rånarna kom över miljoner när de överföll väktare mitt i Södertälje och kopplas till flera grova brott. Männen bakom de brutala dåden blev ökända under namnet Södertäljeligan.

03.20Criminal Minds JJ är kvar på sjukhuset och kämpar för sitt liv sedan hon skadats när Everett Lynch och hans dotter flydde ur häktet. Reid vakar vid hennes sida och klandrar sig själv för att han inte såg hur illa däran hon var.

04.16Alaska: The Last Frontier Det finns inget enkelt sätt att bo på i Alaskas ödemarker men för en familj är det det enda sättet att leva på. I fyra generationer har familjen Kilcher bott utanför civilisationen och livnärt sig på djur- och växtlivet runt omkring sig.

05.14How Do They Do It?