MENY

Kanal 9

05.47Gärdsgårdsserien "Vi ringer Påven" har så länge nästan alla kan minnas varit lösningen när någon behöver en målvakt i Sveg. Han vill ju inget hellre än att stå i mål, trots risken han tar.

06.00Gärdsgårdsserien I Borgstena spelar hemmalaget en helt vanlig förlustmatch i lägsta divisionen. Med planstormande kossor som publik och Peo som kritiker.

06.13Fast N' Loud säsong 1b

07.00Gold Rush Personen som äger Todds gruvlott tvingar fram nya planer, medan farfar hälsar på Parker och lägger fram ett förslag som enligt gänget är helt galet.

07.56Deadliest Catch Vintern avlossar sin vrede över Summer Bay. Ett nybörjarmisstag berövar kapten Bill en besättningsman, medan Sean upptäcker ett fatalt fel i krabbräkningen.

09.06Wheeler Dealers säsong 15b Ant har fått en grymt bra deal på en stor, modern Mopar V8-motor från USA. Mike tycker att han hittat den perfekta bilen för den - en Plymouth Barracuda från 1965.

11.30Salvage Hunters

12.40Wheeler Dealers säsong 15b Ant förvandlar Barracudan från 1965 till en fullskalig dragrace-bil. Denna ska köras i det kända dragrace-loppet i kaliforniska Pomona för att slå Top Fuel-mästaren Antron Brown.

14.00Tennis Grand Slam: Wimbledon 2022 Tennis Grand Slam: Wimbledon 2022 kvartsfinaler dag 9.

19.05Ullared Morgan får problem när han riggar banan för sin egen alldeles egna löptävling. Ullaredsveteranerna Gunnel och Maritta utkämpar ett vattenkrig i campingens bubbelpool. Beppe och hennes guddotter Engla tjafsar sig igenom varuhuset och vidare fram till kassan där Englas kort blir övertrasserat.

19.55Gärdsgårdsserien Ett år har gått sedan vi senast hörde från Forshaga Ultras. Då bråkade bästa vännerna Emil och Christian om ordförandeskapet. Nu har Sveriges minsta supporterförening något att berätta.

20.20Gränsbevakarna Australien

20.53Property Brothers Det är bara några månader kvar till bröllopet och dessa lyckliga tu vill hitta sitt hem. Drew kämpar med att hitta något i parets favoritområde och blir tagen på sängen av ett oväntat erbjudande.

22.00Happy Death Day Collegestudenten Tree tvingas gång på gång återuppleva dagen hon blir mördad. Detaljerat och med samma plågsamma slut repeteras hennes sista timmar i livet. För att få ett slut på denna terror måste hon identifiera sin mördare.

00.05Top Gear Killarna åker till Italien för att köra superbilarna Lamborghini Aventador, McLaren MP4-12C och Noble M600. De börjar på den otroliga Nardo-testbanan, en anläggning som är så stor att den syns från rymden, innan de beger sig norrut för en spännande biltur i Rom. Resan avslutas på den legendariska Imola-banan.

01.25Kustbevakarna & SSRS Här möter vi inte bara svenska kustbevakningen utan också de frivilliga inom SSRS, Svenska sjöräddningssällskapet, som ofta är först på plats vid utryckningar till havs. Sommaren 2007 var trist och regnig men så fort midsommar är i antågande blir det ändå fullt av liv och rörelse i Stockholms skärgård. Ett kamerateam följde kustbevakningens arbete med ovana båtförare, sjöfylla och olyckor till sjöss.

02.30Södertäljepolisen En kollega har blivit utsatt för ett mordförsök och poliserna Daniel och Jesper kastar sig in i bilen. Polisen Patrik tar hand om en familj vars trevliga kväll tillsammans slutade i handbojor för hela familjen. Utredaren Gunnar berättar om ett mord på en nattklubb i Södertälje som blev upprinnelsen till ett gängkrig.

03.36Criminal Minds BAU-teamet reser till Des Plaines för att utreda en serie dödliga skottlossningar. Allt tyder på att de har att göra med en copycat, men utredningen försvåras av att medlemmar i arbetsgruppen själva blir måltavlor.

04.33Alaska: The Last Frontier Våren har anlänt och nybyggarna har mycket att göra. Atz Senior tar med sig pilbågen för att jaga och fylla på det skrala matförrådet.

04.33Alaska: The Last Frontier Våren har anlänt och nybyggarna har mycket att göra. Atz Senior tar med sig pilbågen för att jaga och fylla på det skrala matförrådet.

05.35How Do They Do It? Hur kan flygplan lyfta och landa på stranden till en av världens äldsta flygplatser? Och hur tillverkas de traditionella Bavaria-plaggen, så kallade "lederhosen"?