MENY

TV4

22.30Ekonominyheterna Ekonominyheter från TV4. Ta del av de senaste ekonominyheterna och utvecklingen på världens marknader hos TV4. Ekonominyheterna i TV4 ger dig senaste nytt inom ekonomi och uppdaterar dig i utvecklingen på världens marknader.

22.40Sporten Det senaste inom sportnyheter.

22.50TV4Vädret Väderprognos. Väderprognos. Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är!

23.00CSI Amerikansk dramaserie från 2000. Om en grupp kriminaltekniker som vänder på varje sten för att lösa brott i Las Vegas. Även om förövarna gjort allt för att sopa igen spåren finns det inget som kan stoppa gruppen i jakten på sanningen. Hela teamet utreder ett massmord på en familj. De enda två överlevande är två systrar där den ena av dem är så traumatiserad så hon inte kan prata.

23.55Law & Order: Special Victims Unit Amerikansk kriminalserie från 2011 Amerikansk kriminalserie från 2011 om en specialstyrka inom New York-polisen som utreder sexualbrott och brott mot barn. Kriminalpoliserna Olivia Benson, Nick Amaro, Amanda Rollins och Odafin Tutuola går noggrant igenom varje ledtråd i sin jakt på rättvisa. En av Amaros militärkollegor anmäler sin 14-åriga dotter försvunnen. SVU-teamet hittar flickan hos en galen hallick - som har sålt hennes kropp till en legendarisk quarterback Teamet försöker att sjösätta en operation som ska sätta samtliga bakom galler, men en försvarsadvokat sätter käppar i hjulet.

00.50Brottskod: Försvunnen Amerikansk kriminaldramaserie från 2006/2007. På FBI:s avdelning för försvunna personer arbetar agent Jack Malone och hans team. Med hjälp av avancerade profileringsmetoder för de en kamp mot klockan för att hitta försvunna personer innan det är för sent. En döende ung kvinna försvinner och teamet misstänker att hon kan ha hamnat i klorna på några bluffmakare som utnyttjat kvinnans sårbara tillstånd.

01.50Hawaii five-0 Amerikansk kriminalserie från 2013. Polisen Steve McGarrett leder en elitstyrka på Hawaii, en grupp som har rätt att skriva sina egna regler där inga byråkratiska hinder står i deras väg. I styrkan ingår förutom McGarrett bland annat kriminalpolisen Danny Williams, den före detta polisen Chin Ho Kelly och polisen Kono Kalakaua. En veteran från Pearl Harbor utsätts för ett mordförsök under en minnesceremoni, vilket leder till att teamet får ta upp ett gammalt fall.

02.50MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 2017. Den unge agenten Angus "Mac" MacGyver leder en hemlig organisation som lyder under USA:s regering. Där använder han sig av sin ofattbara kunskap om vetenskapliga discipliner och sin till synes outtömliga problemlösningsförmåga för att rädda liv. MacGyver och hans team använder sig av ett halsband och en mikrovågssändare i sina försök att hitta Riley. Hon var ute på sitt första solouppdrag med en grupp farliga hackare när det hela spårade ur.

03.50Bygglov Svensk bygg- och inredningsserie från 2017. Snickarna Matte Carlsson och Willy Björkman reser runt i Sverige med arkitekten Maria Kingsley i en trailer fullt utrustad med allt som krävs för olika ombyggnadsprojekt och söker efter bygg- eller renoveringsprojekt som havererat. Säsongsstart. Bygglov hjälper Alexander och Johan som byggt hela sitt hus själva, men inte orkat med att ordna tomten. På några dagar ställer gänget upp ett gästhus, planterar träd och gräver en damm komplett med vattenfall och karpar.

04.50Husjägarna - Danmark Dansk dokumentärserie från 2016. Dansk dokumentärserie från 2016. Här får danskar hjälp av bostadsexperterna Christian Borregaard och Sara Lygum att hitta sitt drömboende. Manuela och Kasper trängs i Kaspers gamla ungkarlslya i Kongens Lyngby och drömmer om ett större boende i samma område. Kirsten och Mikael har letat efter sitt drömhus i över sju år och Christian söker efter alternativ på Jylland.