MENY

TV4

05.45Nyhetsmorgon Vakna upp till Sveriges största morgonprogram, Nyhetsmorgon. Se nyhetshändelser utvecklas och fördjupas, trender granskas och situationer avhandlas i detta program som sänds varje dag, året runt.

10.00Dr Phil Dr Phil fortsätter sin intervju med den amerikanske fotbollsspelaren Aaron Hernandez fästmö Shayanna. Hon svarar på rykten kring Aarons sexualitet och att han skulle ha haft ett intimt förhållande med en annan intern. Bobby hade hoppats att han och hans före detta fru Andrea skulle klara av att dela på vårdnaden om deras sexårige son men han tycker inte att det fungerar. Han påstår att hon är en lögnaktig sexmissbrukare som låter pojken fara illa.

10.55Dr Phil Dr Phil fortsätter sin intervju med den amerikanske fotbollsspelaren Aaron Hernandez fästmö Shayanna. Hon svarar på rykten kring Aarons sexualitet och att han skulle ha haft ett intimt förhållande med en annan intern. Keirstens pojkvän Mike ska ha slagit henne i huvudet vid flera tillfällen så att hon fått blåtiror och blodiga läppar. Trots att Mike har gripits för kvinnomisshandel vägrar Keirsten att anmäla honom eftersom han är hennes livs kärlek.

12.00Hem till gården Emma kämpar med att inte avslöja en hemlighet. Jai misstänker att Nell börjat missbruka droger igen. Rebecca blir tvingad till att erkänna, medan Bernice envist fortsätter sin charad, och Tom gör sitt bästa för att vara undvikande.

12.30Hem till gården Emma kämpar med att inte avslöja en hemlighet. Jai misstänker att Nell börjat missbruka droger igen. Lawrence ser till slut den chockerande sanningen i vitögat. Bob planerar att genomföra en stor gest, medan Diane är omöjlig att imponera.

13.00Doktorn kan komma Sam och Emma hjälper en vän som ska tävla i ett stort kamelrace. George Baxter hamnar i en svår situation efter att han retat upp stadens kvinnor. Den nya piloten hamnar i trubbel när han ger den oduglige skurken Felix lift, trots att det bryter mot företagets regler.

13.55Husjägarna Kirstie och Phil hjälper två förstagångsköpare som kämpar med att hitta hem i södra England. Kirstie och Phil gör återbesök i Wolverhampton för att se hur det gått för de personer de hjälpte att hitta nya hem.

14.55En plats i solen: Sommarsol Sara Damergi hjälper Teresa Lynch att nå drömmen om ett semesterhus nära havet i västra Algarve, Portugal. Med en stor sänkning av huspriser är Teresas förhoppning att hitta ett hus med sin budget. Tillsammans med sin syster Becky och Sara ska drömmen bli sann. Richard and Janie Wood söker ett nytt hem runt Almeria i Spanien. Janie lider av en sjukdom och förhoppningen är att ett varmare klimat kan lindra värk och smärta. Kommer Sara hitta deras drömhem i solskenet?

15.55Veterinärerna Säsongsstart. Kalle och hans kollegor på Skånes djurpark ska flytta några visenter. Katten Cindy får sin svans opererad och pudeln Axl blir kastrerad. Cecilia tvingas ge dåliga nyheter till franska bulldoggen Elvis husse och matte. Den halta undulaten Meyo får hjälp av veterinären Cesar Guevara. Hunden Nilo kommer till djursjukhuset i Falun för att lämna blod och tiken Elza åker dit för en dräktighetskontroll. I Skånes djurpark ska hästen Malvas tårkanaler spolas.

16.55Bygglov Säsongsstart. Bygglov hjälper Alexander och Johan som byggt hela sitt hus själva, men inte orkat med att ordna tomten. På några dagar ställer gänget upp ett gästhus, planterar träd och gräver en damm komplett med vattenfall och karpar. Familjen Ramstrand bor i ett stort hus, men köket är gammalt och trångt. Bygglovsgänget bestämmer sig för att flytta köket till vardagsrummet i stället. Matte och Willy bygger dessutom ett skrivbord med en specialfiness.

17.55Mandelmanns gård Säsongsstart. Gustav och Marie bjuder på påsklunch och trädgården förbereds. Det är kalvningsdags vilket ger en dramatisk natt på Djupadal. Marie lagar en äggrätt från Mellanöstern och årets kosläpp går inte riktigt som planerat. Sensommaren har kommit till Djupadal och skördetiden närmar sig. Gustav och Marie fångar kräftor och Gustav visar sitt senaste byggprojekt. De får också storfrämmande då Gustavs mamma och hennes vänner från äldreboendet kommer på besök.

18.50Keno

19.00TV4Nyheterna Håll dig uppdaterad med kvällens nyheter. TV4Nyheterna sänder nyheter dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

19.15Sporten

19.20TV4Vädret Håll dig uppdaterad med det senaste vädret. Väderprognosen presenteras av meteorologerna på TV4.

19.30Halv åtta hos mig Säsongsstart. Säsongens allra första värd är hälsocoachen Therese i Göteborg. Hennes meny blåser likt en kuling in över västkusten med såväl Görgoa havskräftor som kantarellstekt torskrygg med svamp- och musselrisoni. Det blir en kväll värd att minnas. Andra person att stå för värdskapet i Göteborg är säljaren Mattias. Förutom att sälja hockeyutrustning brukar han även snöra på sig skydden och lira hockey på kontoret. Mattias serverar en rimmad torskrygg med skirat smör och pepparrot. Avslutningsvis en sabayonne med äpple & bär.

20.00Idol 2018

21.00Jenny och Steffo träffar partiledarna

22.00TV4Nyheterna Håll dig uppdaterad med kvällens nyheter. TV4Nyheterna sänder nyheter dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

22.10Nyheterna Valspecial Nu är det inte lång tid kvar till valet och TV4Nyheternas valbevakning ger dig svar på en lång rad viktiga frågor. Ta del av den omfattande valbevakningen här! Nu är det inte lång tid kvar till valet och TV4Nyheternas valbevakning ger dig svar på en lång rad viktiga frågor. Ta del av den omfattande valbevakningen här!

22.20TV4Nyheterna Håll dig uppdaterad med kvällens nyheter. TV4Nyheterna sänder nyheter dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

22.40Sporten

22.50TV4Vädret

23.00CSI Säsongsstart. När två par bli mördade på olika platser på ett hotell misstänker CSI-teamet att de var swingers. Fallet kompliceras av läckor till pressen och en motsträvig domare. Teamet arbetar vidare med spektakulära mordfall. Denna gång undersöker de fallet på en miljonär och hans hustru. Grissom bedömer sedan Catherines arbete i gruppen.

00.00Hawaii five-0 Teamet undersöker mordet på en ung hackare. McGarrett har samtidigt fullt upp med att arrangera en återförening mellan sin mamma och sin syster. Steve ber Catherine att hjälpa honom att hitta hans mamma. Teamet spårar ett par konsttjuvar som är inblandade i en kidnappning.

00.55Law & Order: Special Victims Unit

01.55Brottskod: Försvunnen Martin och Danny transporterar en terrorist när de blir anfallna av legosoldaten Emil Dornvald. Martin skadas allvarligt och Danny, Samantha och Jack gör allt de kan för att hitta Dornvald samtidigt som departementet för inrikes säkerhet lägger sig i. Teamet undersöker om en 15-årig pojke försvunnit frivilligt för att kunna utföra planen att spränga sin skola. Martin och Vivian återvänder från sina sjukskrivningar och Jack blir upprörd när Danny utsätter sig för onödig fara.

02.55Husjägarna Kirstie och Phil hjälper två förstagångsköpare som kämpar med att hitta hem i södra England. Kirstie och Phil gör återbesök i Wolverhampton för att se hur det gått för de personer de hjälpte att hitta nya hem.

04.00En plats i solen: Sommarsol Sara Damergi hjälper Teresa Lynch att nå drömmen om ett semesterhus nära havet i västra Algarve, Portugal. Med en stor sänkning av huspriser är Teresas förhoppning att hitta ett hus med sin budget. Tillsammans med sin syster Becky och Sara ska drömmen bli sann. Richard and Janie Wood söker ett nytt hem runt Almeria i Spanien. Janie lider av en sjukdom och förhoppningen är att ett varmare klimat kan lindra värk och smärta. Kommer Sara hitta deras drömhem i solskenet?

05.10Halv åtta hos mig Säsongsstart. Fyra personer i Härnösand turas om att bjuda varandra på middag och först ut är Micke. Han serverar gästerna Norrlandstoast och helstekt rostasfilé med balsamicosås. Till efterrätt blir det mousse med skogens guld. Dagen värd är IT-entreprenören Ivar. Han bjuder på italiensk burrata med tomatmarmelad och hjort med puré och butternutpumpa som serveras med björnbärssås. Till dessert blir det en kopp kaffe på Ivars glassiga vis.