MENY

TV4

05.45Nyhetsmorgon Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

10.00Malou efter tio Svenskt aktualitetsprogram från 2018. Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, nyfikna frågor och engagerande diskussioner och teman som tar upp allt från stamcellsforskning till kärlek i dag.

12.00Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Priya blir tvungen att fatta ett beslut. Lachlan får några goda råd.

12.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Priya känner sig pressad att tacka ja till Leylas erbjudande. Finn och Ross sätter igång med sina planer.

13.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1986. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. När staden gör i ordning ett plakat för att hedra de soldater som dog under Vietnamkriget upptäcker Chris och Tom att de har olika åsikter om krig.

14.00Antiques roadshow Brittiskt antikvitetsprogram från 2004. Programledaren Michael Aspel reser runt i Storbritannien tillsammans med antikexperter för att söka efter värdefulla föremål. På varje plats de besöker har invånarna chans att få sina antikviteter undersökta och värderade av programmets experter. Michael och teamet besöker Hornsea i Yorkshire. Bland föremålen som dyker upp för värdering finns ett kyskhetsbälte och en symaskin från 1875 som används än i dag.

14.55Husjägarna Brittisk dokumentärserie från 2015. Här får människor hjälp av mäklarna Phil Spencer och Kirstie Allsopp att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad så innebär det många känslor för köparna, vilket tar fram både det bästa och det värsta hos dem. Kirstie och Phil återvänder till East Anglia för att kolla hur det gått för Yvonne och Lisa från Leeds och pensionärerna Peggy och John i Norfolk.

15.55En plats i solen: Vintersol Brittisk livsstilsserie från 2015. Här hjälper fastighetsexperter personer som söker sitt drömhus där de kan tillbringa sin semester under vintern. Varje avsnitt följer personerna när de tittar på fastigheter på platser som Florida, Costa Rica, Spanien och Portugal. Phil och Bernie har ärvt lite pengar och har äntligen råd att uppfylla sin dröm om ett semesterhem i värmen. De söker efter något på södra Teneriffa och Scarlette visar dem fem lägenheter som ligger inom deras budget.

16.55Fixer upper Amerikansk livsstilsserie från 2015/2016. Chip och Joanna Gaines hjälper personer med renoveringar. Paren får se tre potentiella hem som är till salu och som är i behov av renovering. Efter att paret valt sitt objekt sätter Joanna och Chip i gång med att förvandla det till deras drömhem utifrån köparens budget. Chip och Joanna letar efter en fastighet till ungkarlen David Ridley. De lyckas hitta ett rymligt hus som de gör om till en modern ranch.

17.55Veterinärerna Svensk dokumentärserie från 2015. Om veterinärer och deras dagliga arbete runt om i Sverige på djursjukhus, djurkliniker och djurparker. De delar med sig av sin vardag där de hjälper djur som skadat sig eller blivit sjuka. Veterinären Cecilia Hässler Pettersson tar hand om hunden Sasha som mår dåligt och hon tvingas ge matte Alana ett obehagligt besked. Borderterriern Tudde har ont i munnen och blir opererad av veterinären Maria Hermasson på Gärdet. Rottweilervalpen Ozzy har klåda och veterinären Rebecka Frey misstänker både rävskabb och parasiter innan hon listar ut vad det är som plågar Ozzy. Veterinären Kalle Nordfeldt och hans kollegor på Skånes djurpark fångar in parkens tornugglor med håv för att kunna klippa deras klor och näbbar.

18.50Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

19.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

19.15Sporten Sportnyheter.

19.20TV4Vädret Väderprognos.

19.30Farmen Svensk realityserie från 2017. Långt bort från moderniteter ska ett antal deltagare leva som bönder gjorde på 1800-talet. Förutom att leva som förr i tiden är det en hård tävling med taktik och rackarspel. Programledare: Paolo Roberto.

20.00Mandelmanns gård Svensk dokumentärserie från 2018. Familjen Mandelmann består av Marie och Gustav och deras fyra barn. De driver den kravmärkta gården Djupadal på Österlen och här följer man familjen i deras arbete på gården, från morgon till kväll i allt från djurskötsel till byggen. Senhösten har kommit till Djupadal och det gäller att säkra den kalla årstidens självförsörjning. Korna mjölkas en sista gång, fåren besiktigas och tackor som börjar bli till åren går till slakt. Marie skördar de sista bönorna som hon gör friterade bönbollar på. Årstiden innebär även mer egentid och Marie får utlopp för sin kreativitet och drejar nytt porslin. Det finns även utrymme för vila och Marie och Gustav ger sig i väg på ett uppfriskande bastubad. Familjen får också tillökning när Saffran äntligen föder sina efterlängtade valpar.

21.00Riviera Brittisk thrillerserie från 2017. Georgina är nygift med miljonären Constantine och lever jetset-liv på franska rivieran. Men när Constantine dödförklaras efter att en yacht exploderar dras hon in i en farlig jakt på sanningen. Georgina blir hotad av en främling. Irina oroar sig för sin dotter. Christos rehabilitering går bra men en ny relation utsätter honom för en risk. Adriana får överraskande nyheter från Dominique.

22.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

22.30Ekonominyheterna Ekonominyheter.

22.40Sporten Sportnyheter.

22.50TV4Vädret Väderprognos.

23.00CSI Amerikansk dramaserie från 2001. Om en grupp kriminaltekniker som vänder på varje sten för att lösa brott i Las Vegas. Även om förövarna gjort allt för att sopa igen spåren finns det inget som kan stoppa gruppen i jakten på sanningen. En student försvinner efter att ha bokat en resa hem. Teamet har svårt att få ihop pusselbitarna då de hittar massor av falska ledtrådar.

23.55Law & order: Special victims unit Amerikansk kriminalserie från 2007/2008. Om en specialstyrka inom polisen i New York som utreder sexualbrott och brott som riktats mot barn. Olivia Benson, Elliot Stabler, John Munch, Odafin Tutuola och Chester Lake går noggrant igenom varje ledtråd i sin jakt på rättvisa och sökandet efter sanningen. När Rachel McGarrett, en deltagare i ett onlinespel, försvinner misstänker teamet att hennes pojkvän är skyldig eftersom han har en sjukdom som orsakar våldsamma sexuella beteenden i sömnen. Poliserna Olivia Benson och Elliot Stabler använder Rachels spelkaraktär för att locka fram kidnapparen.

00.55112 - på liv och död Svensk dokumentärserie från 2012. Här skildras brandmäns, polisers och ambulanssjuksköterskors tuffa arbetsdag, samt människorna bakom yrkesrollerna. Starka känslor, spänning och snabba beslut blandas med humor, värme och hopp om att hinna fram i tid för att kunna rädda liv och förhindra brott. Brandmannen Anders i Stockholm försöker rädda livet på en man som drabbats av hjärtstillestånd. Ambulanssjuksköterskan Maria åker på larm där en flicka drabbats av kramper, men hon och hennes kollega får problem med att hitta patienten. I Kristianstad jagar polisen några rånare.

01.55Elementary Amerikansk kriminalserie från 2013/2014. Sherlock Holmes har tampats med drogproblem. Han vill nu återvända till sitt tidigare jobb som konsult i brottsutredningar och kontaktar sin vän Tobias Gregson på New York-polisen. För att Sherlock inte ska få ett återfall engageras Joan Watson och tillsammans tar de sig an olika fall. Mycroft ber Sherlock att flytta till London. Innan detektiven bestämmer sig undersöker han mordet på en ung kvinna.

02.55CSI Amerikansk dramaserie från 2001. Om en grupp kriminaltekniker som vänder på varje sten för att lösa brott i Las Vegas. Även om förövarna gjort allt för att sopa igen spåren finns det inget som kan stoppa gruppen i jakten på sanningen. Säsongsstart. Teamet utreder en mans dödsfall där man tror det handlar om en drogöverdos. Men under utredningens gång börjar de misstänka att hans död kan ha varit iscensatt.

03.55En plats i solen: Vintersol Brittisk livsstilsserie från 2015. Här hjälper fastighetsexperter personer som söker sitt drömhus där de kan tillbringa sin semester under vintern. Varje avsnitt följer personerna när de tittar på fastigheter på platser som Florida, Costa Rica, Spanien och Portugal. Phil och Bernie har ärvt lite pengar och har äntligen råd att uppfylla sin dröm om ett semesterhem i värmen. De söker efter något på södra Teneriffa och Scarlette visar dem fem lägenheter som ligger inom deras budget.

05.10Halv åtta hos mig Svensk matlagningsserie från 2016. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Den andra värden i Åmål är Sibel. Hon bjuder på linssoppa med inslag av kyckling och färsspett med fetaostsås som serveras med ugnsbakade rotfrukter. Till dessert blir det vit chokladmousse.