MENY

TV10

06.00Science of Stupid Filmer inskickade av privatpersoner som råkar skada sig själva får vetenskapliga förklaringar.

06.30Science of Stupid Filmer inskickade av privatpersoner som råkar skada sig själva får vetenskapliga förklaringar.

07.00Science of Stupid Filmer inskickade av privatpersoner som råkar skada sig själva får vetenskapliga förklaringar.

07.30Science of Stupid Filmer inskickade av privatpersoner som råkar skada sig själva får vetenskapliga förklaringar.

08.00Alaskas vilda västern Ken, Hans, Mitch och Jim springer på en gammal kompis, en countrysångare vid namn Ken Peltier. De bestämmer sig för att ge sig ut och jaga, men Jims gevär verkar inte funka så bra.

09.00Alaskas vilda västern Vintern slår till och snön med den, Ken och Hans ger sig av mot sjön för lite isfiske. Men saker går sig inte som planerat. Hans springer nämligen på sin ärkefiende, Camo Mark.

10.00Träskjägarna Efter en långsam säsongsstart är Troy äntligen tillbaka på banan. Men när hans nya partner Liz blir skadad kan hans medvind komma att vända.

11.00Träskjägarna En kraftig storm skakar södra Louisiana och jägarna förbereder sig på det värsta. Medan Liz kämpar för att tillfriskna efter sin skada bestämmer sig Troy och Jacob för att använda sig av en gammal cajun-taktik.

12.00Border Security: America's Front Line I den här serien får vi följa de amerikanska gränsvakterna i deras jakt på olagligheter.

12.30Border Security: America's Front Line I den här serien får vi följa de amerikanska gränsvakterna i deras jakt på olagligheter.

13.00Border Security: America's Front Line I den här serien får vi följa de amerikanska gränsvakterna i deras jakt på olagligheter.

13.30Border Security: America's Front Line I den här serien får vi följa de amerikanska gränsvakterna i deras jakt på olagligheter.

14.00Highway Thru Hell I säsongsfinalen måste Jamie genomföra en mycket svår teknisk bärgning. Senare gör han ett djärvt val som påverkar både hans BC- och Alberta-verksamhet. Adam står inför ett tufft val.

15.00Pawn Stars Några prylar har ett extra stort värde, t.ex. en gammal Fordmodell och en Star Wars-samling.

15.30Pawn Stars Pawn Stars känner sig groovy när de ögnar igenom favoriter från sjuttiotalet. Vi får se ett signerat manus från Star Wars, vintage t-shirts från Aerosmith-turné och en flagga från Apollo 16.

16.00Storage Wars Köparna är nöjda med auktionsförrättarens fru, som har tagit över auktionerna, eftersom hennes man är för sjuk för att arbeta.

16.30Storage Wars En av höjdpunkterna på dagens auktion är en rad spännande samlarobjekt, inklusive en gammal projektor.

17.00Storage Wars En ny köpare försöker styra tävlingen. Dave upptäcker att han har en ny ärkefiende.

17.30Storage Wars En ny köpare återvänder till auktionen och Jarrod försöker sig på ett snyggt trick.

18.00Ice Road Truckers Darrell Ward står in för ett vägavsnitt som kallas "hinder vägen". Todd Dewey försöker göra en smältande isbro körbar.

19.00Ice Road Truckers Under sin första resa på egen hand ger sig Steph Custance sig på en av de längsta isvägarna på kartan.

20.00Mountain Men När vintern närmar sig flyger Morgan och Margaret norrut för att spåra den stora kaributvandringen och säkra köttet.

21.00Pawn Stars Fram med hårspray och smink, nu blir det en tillbakablick på åttiotalet. Får Ghostbusters, Super Mario och "Back to the Future" dig att minnas något?

21.30Pawn Stars Pawn Stars känner av radiovågorna när en spionradio smyger in i butiken.

22.00The Curse of Oak Island Rick, Marty och teamet följer upp förra årets fantastiska upptäckter och fortsätter sitt sökande efter den svårhittade Oak Island Money Pit. (Del 1/2)

23.00Highway Thru Hell Medan British Columbias räddningshjältar förbereder sig för ytterligare en vinter, ser Jamie, Al, Jason, Kens team tillbaka på sina mest episka uppdrag.

00.00Cops Amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

00.30Cops Amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

01.00Behind Bars: Rookie Year Medan rättsfallet mot de farligaste fängelsegängen byggs upp måste nybörjarna lära sig att hitta bevis som kan användas mot gängen.

02.00Behind Bars: Rookie Year Nybörjarna börjar känna av pressen som kommer med jobbet, en av dem får sparken, och en annan försvinner spårlöst efter att ha attackerats av en fånge.

02.55Time Team Tony Robinson och teamet undersöker en stor kulle nära Cardiff som kan vara den länge försvunna järnåldershuvudstaden i södra Wales.

04.00Time Team Tony och teamet hjälper den karismatiske Hektor Rous, son till ´Aussie Earl ` Keith Rous, att pussla ihop den mystiska historien om familjen Tudors hem i Suffolk.

05.00The Gadget Show Ortis Deley och Georgie Barrat åker till Nevada för att besöka världen största elektronikmässa för konsumenter, känd som CES.

05.30The Gadget Show TV:ns dagar kan vara räknande. En av 2018 års häftigaste releaser är nämligen en laserprojektor.