MENY

Sjuan

05.55Mannen som talar med hundar Cesar tar sig an hunden Chipper som är väldigt aggressiv. Han träffar även ägarna till en husdjursbutik som har problem med sina två hundar Rudy och Monte. De skäller och attackerar andra hundar som besöker butiken.

07.00Bachelor Sverige Simon bjuder in tre tjejer till en dejt som slutar i gråt. Sebastian har bättre flyt och bjuder ut en av tjejerna på deras första dejt - som slutar i kyssar. Kyssen chockar tjejerna i huset och får vissa att ifrågasätta Sebastians känslor.

08.00Chokladens underbara värld Nick Franklin är ett superfan av Willy Wonka och han har över 700 saker i sin samling. Det irländska varumärket Lily O'Brien's lanserades på 90-talet av Mary Ann O'Brien från hennes köksbord. Idag är det en enorm verksamhet av sötsaker.

09.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Joe och Emma har varit gifta i 21 år och vill nu ha en förändring i deras vardag. Därför har de sålt huset i England och är nu beredda att flytta permanent med deras dotter till Spanien. Ben Hillman hjälper paret på vägen och visar olika alternativ.

10.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Dagens husjägare är Zane, som vill flytta permanent till Spanien för att vara närmare sin son. Mäklaren Danni Menzies visar far och son fem fastigheter inom deras budget. Frågan är om Zane kommer våga slå till?

10.58Mannen som talar med hundar Wes äger en skönhetssalong för hundar och har problem med en del av sina klienter. Wes får en lektion av Cesar i hur han ska handskas med de bångstyriga kunderna. Chihuahuan Peanut har svårt att komma överens med hundar och människor.

12.00Hundar utan hyfs 16 veckor gamla Reggie tuggar på allt och alla. Hans ägare Kelly och Nick har fått nog. Lilla Luci är bara 13 veckor gammal men redan expert på att sabotera sin mattes hudvårdssalong. Graeme hjälper också en border collie som är extremt osocial.

13.00Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway När en förvirrad man dyker upp på gatan med en mystisk huvudskada och minnesförlust tar Frank och Lu hjälp av hypnos för att finna hans sanna identitet. Spåren leder till ett berömt hotell, men ingen i personalen verkar kännas vid deras klient.

14.00Mord och inga visor Jessica undersöker mordet på en före detta polis som arbetade som prisjägare i en liten stad i norra Kanada.

15.00Diagnosis Murder Steve och hans ostabila partner Reggie måste gå i terapi efter att ett fall gått galet. Reggie tror att hans fru och dotter hålls som gisslan hos hans nemesis.

16.00Det okända Mediet Vendela Cederholm besöker familjen Hermansson i Linköping som inte blir särskilt bestörta när det förekommer underliga fenomen i deras hus. De har varit medvetna om att det spökar i mer än 20 år men nu har dottern i familjen fått nog.

17.00Chokladens underbara värld Det här avsnittets fabriksbesök är hos den veganska chokladen Nomo som lanserades 2019 och redan blivit väldigt populär i Storbritannien. Vi träffar även en kakaoevangelist vid hans chokladbar i New York.

18.00Glamour Liam försöker berätta om de hemligheter han går och bär på för Hope. Bill förtydligar för Thomas att han inte är intresserad av att prata mer om Vinny. Thomas är övertygad om att Bill i själva verket är glad över att Vinny är död.

18.30Glamour Hope blir utom sig när Liam berättar om olyckan och vad Bill gjort. Hon uppmanar Liam att gå till polisen.

19.00Bachelor Sverige Simon bjuder ut en av tjejerna till en efterlängtad första singeldejt. Sebastian tar med tre tjejer på middag, men efter gårdagens kyss är stämningen tryckt. Sebastian ställs till svars och det dröjer inte länge innan det blir gråt och bråk.

20.00Ambulans: kod röd En 21-årig man kastas av sin motorcykel och hans hjälm faller av i kollisionen. En 80-årig man drabbas av hjärtstillestånd utanför sitt hem och sjukvårdare Rob kämpar för att rädda hans liv. En byggarbetare råkar skära upp sitt ben.

21.00Mord i paradiset Säsongsstart. På en expressbuss till Honore blir en av passagerarna knivmördad. Det är ett fall som förbluffar Jack och hans team då ingen av passagerarna såg vad som hände och ingen verkar ha lämnat sin plats.

22.00Ett lik i trädgården Säsongsstart. En mamma och hennes bebis försvinner oförklarligt från deras hus i Kalifornien. När polisen upptäcker blod på deras bakgård granskas en sörjande far, samtidigt som man kämpar för att få hem mamman och barnet innan det är för sent.

23.00Ett lik i trädgården En byggherre försvinner i öknen i Arizona, och hans bror ger sig ut för att avslöja sanningen. Men när vandrare snubblar över en ohygglig upptäckt inser polisen snabbt att det inte går att lita på någon i korselden.

00.00En seriemördares signum Sommaren 1976 jagar polisen i New York en man som skjuter kärlekspar i sina bilar. Mördaren skickar dessutom skräckinjagande brev till polisen och hånar deras arbete. Att hitta en misstänkt går trögt tills en person rapporterar sin granne.

01.00Bröllopsplanerare åt världens rikaste Brittisk dokumentär från 2019. Asiens miljardärer blir fler och rikare för varje vecka. Därför bestämde sig Lilian Chew för att lämna sin finanskarriär för att bli bröllopsplanerare åt Asiens inflytelserikaste familjer. Gästlistor med tusentals människor, oändlig budget och märkligt specifika krav är några av de saker som Lilian handskas med när världens rikaste personer ska gifta sig.

02.00Bachelor - Tjejerna avslöjar allt Tjejerna triggas rejält när de får reda på vad som hände mellan Nathalie och Sebastian på vägen hem från deras dejt. Sebastian får ångest och öppnar upp sig för produktionen. I ett kollage av Simon-klipp avslöjas hans hårfixering.

02.30Judys domstol En man plockar upp en kniv och tar rättvisan i egen händer efter att hans bror påstår ha bitits i ögat av en granne. En kvinna hävdar att hyresvärden lurat henne, hyresvärden hävdar att hon stulit egendom.

02.30Judys domstol En man plockar upp en kniv och tar rättvisan i egen händer efter att hans bror påstår ha bitits i ögat av en granne. En kvinna hävdar att hyresvärden lurat henne, hyresvärden hävdar att hon stulit egendom.

03.00Veterinärerna Rottweilern Piccolino blir opererad av Kerstin. Erik på Skånes djurpark utför ett experiment på korparna Kiddo och Kurre för att testa deras kognitiva förmåga. Vid en undersökning gör Therese en makaber upptäckt i hästen Donnas mun.

04.00Hidden Megan har hamnat mitt i sin värsta mardröm då Dylan och hans mamma tagit henne till fånga och efter ett misslyckat flyktförsök ser situationen mycket hopplös ut. Men Dylans tioåriga dotter Nia har bevittnat alltihop från sitt sovrumsfönster.

05.30Judys domstol När en man får över 20 000 dollar i pensionslön bankar hans ex på dörren och kräver återbetalning av ett stort lån. En tonåring anklagas för att ha kört sin systers bil genom en sovrumsvägg på väg till en fest.