MENY

Sjuan

06.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Thomas anländer till Spectra fashion vid ett illa valt tillfälle. Coco och RJ lär känna varandra bättre. Katie ställer Ridge mot väggen och Bill och Brooke råkar på varandra vid operahuset i Sydney.

06.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Eric visar Rick och Maya foton från Australienresan. Quinn berättar för Ridge om sin oro. Katie och Brooke inser att de har helt olika åsikter om vad de ska göra med Eric.

07.00Trinny & Susannah stylar om Norge Brittisk livsstilsserie från 2013. Den brittiska stylistduon Trinny Woodall och Susannah Constantine reser tillbaka till Norge för att den här gången hjälpa både norska kvinnor och män men också norska kändisar att bli sitt allra snyggaste jag, med hjälp av sitt professionella team. Före detta handbollsspelaren och numera expertkommentatorn Kersti Grini behöver hjälp att lämna träningskläderna och hitta en mer feminin stil. Norska modellen och realitystjärnan Linni Meister hoppas Trinny och Susannah kan coacha henne i stil.

08.00Att bygga sitt drömhus Brittisk livsstilsserie från 2013. Många människor drömmer om att bygga ett eget hus men har inte råd. Arkitekten Charlie Luxton är övertygad om att det går att bygga sitt drömhus till ett överkomligt pris och nu hjälper han människor att uppfylla sin dröm om ett skräddarsytt hus som passar deras behov. Charlie åker till Devon där kalkonuppfödarna Daniel och Elaine Mason planerar att bygga eget. De har levt i ett tillfälligt hem tillsammans med sina barn i tio år och ser fram emot att få ett ordentligt tak över sina huvuden. Charlie oroar sig för att parets budget är för snävt tilltagen för att täcka deras ambitiösa projekt som verkar vara både komplicerat och dyrt. När de första räkningarna anländer får han sina farhågor bekräftade.

09.00Sändningsuppehåll

11.00Halv åtta hos mig: England Brittisk matlagningsserie från 2011. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Rugbyspelarna Kyran Bracken, Martin Offiah, Victor Ubogu och Gareth Chilcott bjuder varandra på middag. Underhållningen består bland annat i att klippa får.

12.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2007. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem, det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa hundarna och deras ägare. När Bricil Madero flyttade in hos sin syster som är soldat och bor på en bas kunde hon aldrig föreställa sig att hennes pinscher Kiko skulle skrämma alla i huset. Binkey, en ung chihuahua som föddes utan framben, vägrar att använda den rullstol som hennes ägare ordnat åt henne. Författaren och regissören Mike White hade inga problem att regissera hundar i sin film Year of the dog, men hemma har han ingen kontroll alls på sina franska bulldoggar Tootsie och Ginger. Frågan är om Cesar kan få rätsida på hundarna och deras ägare.

13.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2007. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem, det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa hundarna och deras ägare. Vildhunden Reggie vaktar oinbjuden dräktiga hästar på en hästranch nära Prescott i Arizona. Boxern Vito och cockerspanieln Diva var vänner men sedan bulldoggen Rocco flyttade in har han börjat attackera Vito. Mugsy är en pitbullterrier som räddades från ett djurhem, men han visade sig vara en riktig soffpotatis som vägrar att ge sig ut på promenad. Nu ska Cesar Millan försöka få ordning på hundarna.

14.05Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. En mamma blir lurad av en barnmodellagentur och hennes pappa kräver att hon ger tillbaka pengar han lånat henne för barnbarnets portfolio. Ett par före detta vänner grälar om en husvagn.

15.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2011. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Ann Jonker hittade ett gammalt hus i Bålsta en bit utanför Enköping och bestämde sig för att hyra en av lägenheterna. Men när hon flyttade in började oförklarliga saker att hända. Hon hör besynnerliga knackningar och hasande steg från vinden och när hennes tvillingsyster Berit hälsar på skrämmer ett spöke slag på dem och deras döttrar. Det okändas medium Camilla Öhrnberg åker tillsammans med programledaren Caroline Giertz till Bålsta för att se om hon kan hjälpa systrarna.

16.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2011. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Linda Thelenius bor med sin familj i en stor sekelskiftesvåning i centrala Stockholm. Där händer mystiska saker som skrämmer både Linda och hennes dotter. Steg hörs från tomma rum, tv:n stängs av och sätts på av sig själv och ett par mystiska handavtryck dyker upp på en spegel. Programledaren Caroline Giertz åker dit tillsammans med mediet Terry Evans för att hjälpa Linda och hennes familj.

17.00Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En ensamstående mamma flyttar in i ett hem som saknar luftkonditionering för att sedan bli vräkt efter att hon klagat hos kommunen. En kvinna kräver ersättning för att hennes mamma brukade ställa räkningarna i hennes namn.

17.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En man blir påmind om sin tid i fängelset när hans mamma stämmer hans före detta fru för omkostnader i samband med barnomsorg. När en flicka bryter benet vid en olycka betalar hennes pappas före detta flickvän för vården.

18.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Bill blir blödig när han berättar om sin natt med Steffy för Justin. Steffy får reda på vem som är fadern till henne ofödda barn.

18.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Carter gottgör Maya och kommer med en överraskning. Liam kräver ett svar från Steffy om faderskapstestet.

19.00Love Island Sverige Svensk realityserie från 2018. Love Island Sverige är en svensk realityserie. I den heta jakten på sin själsfrände spenderar en grupp unga och kärlekstörstande singlar tid med varandra i en pompös villa på den sagolika grekiska ön Korfu.

20.05Familjen Bernadotte Svensk dokumentärserie från 2010. Svensk dokumentärserie från 2010. Här skildras ätten Bernadotte och deras över 200-åriga historia i Sverige. Det blir en exklusiv inblick i släkten Bernadotte och en fördjupad bild av kungafamiljens roll i det svenska samhället. Dokumentären bjuder på ett spektakulärt besök hos den holländska kungafamiljen och på en känsloladdad resa till en gammal svensk by i Ukraina. Kungen och drottningen berättar om sina liv i offentlighetens ljus och diskuterar även kungens och monarkins plats i en modern demokrati.

21.00Herngrens husbil Svensk underhållning från 2018 med Felix och Moa Herngren. Felix Herngren och hans syster Moa ge sig ut på husbilssemester för att träffa andra kända syskonpar som tar dem med till sina smultronställen. Tillsammans utforskar de det unika i syskonskapet när de lär känna varandra bättre, under somriga äventyr. Systrarna Peg och Penny Parnevik tar med syskonen Herngren till stället de spenderat alla sina somrar i Sverige: ett radhus i Åkersberga. Felix berättar om sina ensamma stunder på sitt tonårsrum, medan Moa har det tufft på minigolf-banan.

22.00Hawaii five-0 Amerikansk kriminalserie från 2016. Polisen Steve McGarrett leder en elitstyrka på Hawaii, en grupp som har rätt att skriva sina egna regler och där inga byråkratiska hinder står i deras väg. I styrkan ingår förutom McGarrett bland andra kriminalpolisen Danny Williams, den före detta polisen Chin Ho Kelly och polisen Kono Kalakaua. Grover tar med sin son till Chicago där han vittnar mot en korrumperad polis som han mött i sitt förflutna.

23.00Poirot Brittisk kriminalserie från 2001. Om Agatha Christies detektiv Hercule Poirot som tar sig an mordgåtor på olika ställen i världen. Varken mördare, kidnappare, tjuvar eller förrädare lyckas lura den skicklige detektiven. En serie av tillfälligheter för Poirot samman med en gammal vän, kapten Hastings, på högkvarteret för arkeologiska utgrävningar i Mesopotamien. Där möter han också den neurotiska frun till ledaren för utgrävningen, doktor Leidner, som är övertygad om att någon vill mörda henne. När hennes farhågor besannas och hon hittas död måste Poirot försöka finna den skyldige. Men det finns många misstänkta bland den brokiga skara av människor som är inblandade i expeditionen.

01.10Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1990. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Men nu är det dags för nya äventyr när Jessica flyttar till Manhattan i New York. Jessicas misstankar väcks när en prima ballerina dör medan hon uppför en rysk balett som det ryktas vila en förbannelse över.

02.10Hawaii five-0 Amerikansk kriminalserie från 2016. Polisen Steve McGarrett leder en elitstyrka på Hawaii, en grupp som har rätt att skriva sina egna regler och där inga byråkratiska hinder står i deras väg. I styrkan ingår förutom McGarrett bland andra kriminalpolisen Danny Williams, den före detta polisen Chin Ho Kelly och polisen Kono Kalakaua. Grover tar med sin son till Chicago där han vittnar mot en korrumperad polis som han mött i sitt förflutna.

03.05Pantbanken i Beverly Hills Amerikansk realityserie från 2014. Yossi äger en pantbank i Beverly Hills som är något utöver det vanliga. Hit kommer Hollywoods elit i jakten på snabba pengar. Yossi driver sin verksamhet med järnhand och är känd för sin sluga förhandlingsteknik och utmärkta smak. Det blir en välsignad affär när Yossi och Cory försöker lägga vantarna på stentavlorna från storfilmen De tio budorden. Sedan blir det en kamp mot klockan för att få tag på en målning som flera samlare har ögonen på.

03.35Pantbanken i Beverly Hills Amerikansk realityserie från 2014. Yossi äger en pantbank i Beverly Hills som är något utöver det vanliga. Hit kommer Hollywoods elit i jakten på snabba pengar. Yossi driver sin verksamhet med järnhand och är känd för sin sluga förhandlingsteknik och utmärkta smak. Legendarisk skräckfilmsrekvisita kan bli Yossis, nämligen hockeymasken från Fredagen den 13:e. Sedan får de chans att undersöka vad som kan vara en unik kopia av Alice i Underlandet och förvärva den största Marilyn Monroe-samlingen butiken sett.

04.05Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. Ett par vänner grälar om utgifter för en resa till Ibiza för att fira att de båda fyllt 21. En man hävdar att han blev lurad när han köpte en bil. En kvinna tycker inte att hon behöver återbetala sin kusin för ett lån då de är familj.

05.00Judys domstol Amerikansk realityserie med den hårda domaren Judith Sheindlin. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skapa rättvisa och avkunna snabba domar. När en grupp unga män dyker upp i rättsalen och försöker skämta till det blir de uppläxade av Judy. En kvinna stämmer sin makes före detta vän i syfte att få tillbaka en träkista. En man kräver att hans före detta hyresvärd återbetalar hyra och deposition.

05.30Judys domstol Amerikansk realityserie med den hårda domaren Judith Sheindlin. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skapa rättvisa och avkunna snabba domar. En kvinna låter sin brors flickvän bo hos henne men tvingas snart ringa polisen för att bli av med henne. Judy påminner en kvinna som inte klarat av att betala hyran att det inte betyder att hon inte behöver betala den.