MENY

Sjuan

06.30Hem till salu Brittisk dokumentärserie från 2013. Lucy Alexander och Martin Roberts besöker hem som ska säljas på auktion. De undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna de nya ägarna.

07.50David Roccos ljuva matresa - Indien Kanadensisk matlagningsserie från 2013. Kocken David Rocco åker på en matresa genom Indien och upplever den mångfacetterade matkulturen. Han tar sedan ingredienser och tekniker från sitt älskade Italien och kombinerar dem med nya bekantskaper från det indiska köket. David utforskar Chennais vegetariska matkultur. Det blir allt ifrån en typisk frukost till ett besök på en fabrik som tillverkar chutney.

08.20David Roccos ljuva matresa - Indien Kanadensisk matlagningsserie från 2013. Kocken David Rocco åker på en matresa genom Indien och upplever den mångfacetterade matkulturen. Han tar sedan ingredienser och tekniker från sitt älskade Italien och kombinerar dem med nya bekantskaper från det indiska köket. Det blir en tur till Delhis hippa kvarter Hauz Khas där David utforskar matkulturen. Han tar reda på skillnaden mellan italienska och indiska barnfavoriter och lagar chokladkaka med banan.

08.50-Sändningsuppehåll-

10.55Barnens sjukhus Brittisk dokumentärserie från 2011. Om livet på Royal Manchester Children's hospital i England som är Europas största barnsjukhus. Varje år tas omkring 200 000 patienter emot, allt från nyfödda bebisar till tonåringar. Genom prövningar, komplikationer och glädjebesked följs patienterna, deras föräldrar och personalen.

11.20Barnens sjukhus Brittisk dokumentärserie från 2011. Om livet på Royal Manchester Children's hospital i England som är Europas största barnsjukhus. Varje år tas omkring 200 000 patienter emot, allt från nyfödda bebisar till tonåringar. Genom prövningar, komplikationer och glädjebesked följs patienterna, deras föräldrar och personalen.

11.50Dr Phil Amerikansk talkshow från 2015. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Lisa anklagar sin pappa Carl för att ha lurat till sig ett arv som hon tror var menat att tillfalla henne och hennes systrar, något Carl förnekar. Lisa och hennes mamma Kathy tror att Carl ändrat i sin mammas testamente så att han ärvde hela hennes förmögenhet. Lisas syster April försvarar sin pappa medan de andra systrarna Jennifer och Ciera känner att de hamnat i kläm. De hoppas att doktor Phil kan få familjen att gräva ner stridsyxan.

12.45Hem till salu Brittisk dokumentärserie från 2013. Lucy Alexander och Martin Roberts besöker hem som ska säljas på auktion. De undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna de nya ägarna.

14.00Barnens sjukhus Brittisk dokumentärserie från 2011. Om livet på Royal Manchester Children's hospital i England som är Europas största barnsjukhus. Varje år tas omkring 200 000 patienter emot, allt från nyfödda bebisar till tonåringar. Genom prövningar, komplikationer och glädjebesked följs patienterna, deras föräldrar och personalen.

14.30Barnens sjukhus Brittisk dokumentärserie från 2011. Om livet på Royal Manchester Children's hospital i England som är Europas största barnsjukhus. Varje år tas omkring 200 000 patienter emot, allt från nyfödda bebisar till tonåringar. Genom prövningar, komplikationer och glädjebesked följs patienterna, deras föräldrar och personalen.

15.00Judys domstol Amerikansk realityserie från 2015. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. Ett före detta par är inte riktigt redo att släppa taget om varandra än. De grälar om åtta besöksförbud, en påstådd misshandel och en borttappad förlovningsring. Judy berättar om en episod från sin barndom i ett försök att mäkla fred mellan två stridande parter.

15.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2015. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En pitbullterrier blir slagen med en pinne efter att den attackerat en chihuahua. Pitbullterrierns ägare hävdar att han inte vågade stoppa attacken. En kvinna påstår att hennes mamma förstörde hennes kreditvärdighet. En kvinna anklagar sin rumskompis för att ha pantsatt hennes smycke.

16.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2016. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Mediet Terry Evans åker till Transtrand utanför Sälen där Fredrik Lind och Amanda Gudmunds köpt ett renoverat hus. Första natten de sover där vaknar de av att det låter som om någon drar en kätting under deras säng. Efter detta staplas märkliga händelser på varandra och det kulminerar med att Amanda, dottern Freja och vänner till familjen ser gestalter som rör sig i hemmet. Fredrik är skeptisk och försöker vifta bort allt som händer men Amanda har fått nog. Frågan är om Terry kan övertyga Fredrik om att det finns ett liv efter döden.

17.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2016. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Mediet Pierre Hesselbrandt åker till Heby för att hjälpa Camilla, sambon Stefan och Camillas 15-årige son Leon som bor i en villa mitt i stan. Dottern Madelene som pluggar på annan ort har kvar sitt rum men hon vågar inte sova där längre. Inte heller Camilla vågar sova i sitt hus. Alla i familjen har märkt av oförklarliga aktiviteter som blivit värre och påverkar deras livskvalitet. Situationen är nu ohållbar och Camilla ber Det okända om hjälp.

18.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2016. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Mediet Pierre Hesselbrandt och Caroline Giertz beger sig till familjen Eismar i Segersta som har problem med sin nya lägenhet. När de fick möjlighet att få en större lägenhet i samma fastighet de bodde i slog de till direkt trots att kvinnan som bodde där tidigare hittades död i köket. Deras glädje över ett större hem byts ut mot oro när alla i familjen börjar uppleva mystiska ljud, saker som rör på sig och en obehaglig närvaro som verkar vilja dem något ont.

19.05Dr Phil Amerikansk talkshow från 2015. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Tricias tolvåriga dotter Rebecca Ann tog sitt liv i september 2013 efter att hon utsatts för internetmobbning. Tricia berättar att hon nu trakasseras på internet av en främling som även hon heter Rebecca Ann. Rebecca Ann ska ha anklagat Tricias 20-åriga dotter Summer för att ha dödat sin syster. Det blir en hätsk stämning när doktor Phil låter Tricia och Summer träffa Rebecca Ann för första gången. Rebecca Ann hävdar att hennes namne inte tog livet av sig och att fallet bör utredas på nytt.

20.00Hela England bakar junior Brittisk matlagningsserie från 2013. Barn mellan nio och tolv år som älskar att baka möts för att ta sig an utmaningar som sätter deras kunskaper på prov. Varje vecka måste den som klarat sig sämst i utmaningarna lämna tävlingen tills det är dags för finalen där en deltagare utses till Storbritanniens bästa juniorbagare. Deltagarna gör en tigerkaka enligt Mary Berrys recept och bakar sedan flera slags kakor med temat under havet.

20.30Hela England bakar junior Brittisk matlagningsserie från 2013. Barn mellan nio och tolv år som älskar att baka möts för att ta sig an utmaningar som sätter deras kunskaper på prov. Varje vecka måste den som klarat sig sämst i utmaningarna lämna tävlingen tills det är dags för finalen där en deltagare utses till Storbritanniens bästa juniorbagare. Fyra nya deltagare tar sig an domarnas utmaningar. De bakar de spröda kakorna melting moments och gör sedan en festlig tårta som passar till en karneval.

21.00Livet på andra sidan Svensk dokumentärserie från 2012. Om de tre svenska medierna Vivis, Pehrs och Zoës annorlunda liv och arbete. De håller gruppseanser och hjälper människor som av olika anledningar söker sig till dem, samtidigt som de försöker få vardagen att gå ihop. Pehr är på väg till en gruppseans och när han stannar till på en bensinstation får han plötsligt andlig kontakt. Vivi hjälper Maria att ta kontakt med sin pappa som gick bort när hon var fem år. Hon är också inbokad på en möhippa där hon ser in i den blivande brudens framtid med hjälp av tarotkort. Sylvia får hjälp av Zoë att utforska sina tidigare liv.

22.00Brottskod: Försvunnen Amerikansk kriminaldramaserie från 2005/2006. På FBI:s avdelning för försvunna personer arbetar agent Jack Malone och hans team. Med hjälp av avancerade profileringsmetoder för de en kamp mot klockan för att hitta försvunna personer innan det är för sent. En terapeut försvinner och teamet misstänker att hennes fästman kan ha något med försvinnandet att göra när de upptäcker att hon eventuellt varit otrogen.

22.55Helt hysteriskt Brittisk komediserie från 2003. De bästa vännerna Edina Monsoon och Patsy Stone är ett par destruktiva karriärkvinnor som är lika begivna på mode som på alkohol. Livet skulle ha varit en enda stor fest om det inte vore för Edinas dotter Saffron som ständigt klagar på Edinas och Patsys uppträdande. Edina firar sin första jul hemma, till Saffys stora förtret, och är helt till sig inför festligheterna. John är uppslukad av att ta reda på detaljer kring Justins sexliv. Marshall och Bo anländer inför julen med detaljer kring ett reklaminslag de har gjort. Patsy hatar julen och blir glad när hon kollapsar och får ligga på sjukhus i några dagar och gå på droger. Men det verkar som att hennes tillstånd kan vara värre än någon kunnat tro.

23.35The 100 Amerikansk science fiction-serie från 2014. Nästan 100 år efter att jorden ödelagts av ett kärnvapenkrig befinner sig de få överlevande ombord på några rymdstationer i omloppsbana kring jorden. I ett sista desperat försök att se om jorden fortfarande är befolkad skickar de ner 100 tonåringar som dömts för olika brott. Säsongsavslutning. De kvarlevande av de hundra möter jordborna i en stor sammandrabbning och Clarke bönfaller Bellamy att göra det rätta. Situationen på Arken når sin kulmen och Jaha tvingas fatta ett modigt beslut.

00.25Brottskod: Försvunnen Amerikansk kriminaldramaserie från 2005/2006. På FBI:s avdelning för försvunna personer arbetar agent Jack Malone och hans team. Med hjälp av avancerade profileringsmetoder för de en kamp mot klockan för att hitta försvunna personer innan det är för sent. En terapeut försvinner och teamet misstänker att hennes fästman kan ha något med försvinnandet att göra när de upptäcker att hon eventuellt varit otrogen.

01.20Extant Amerikansk science fiction-serie från 2015. När astronauten Molly Woods återvänder till jorden efter ett långt solouppdrag upptäcker hon att hon är gravid, något som leder till en rad skrämmande händelser. Några månader senare vaknar hon upp på ett mentalsjukhus och träffar en mystisk främling. Molly befinner sig på ett mentalsjukhus sex månader efter att hennes liv rasat samman när hon hör talas om några bisarra dödsfall som påminner om de hon bevittnat i rymden. Hon bestämmer sig för att rymma och möter polisen JD Richter.

02.15Ghost whisperer Amerikansk dramaserie från 2009. Melinda Gordon har en sällsam gåva som gör att hon kan kommunicera med de döda. Hon tvingas därför ta sig an rollen som medlare mellan osaliga andar och deras anhöriga. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort att ständigt vara närvarande i två parallella världar. Jim blir förvånad över sin kollegas reaktion efter ett övernaturligt möte och misstänker att han är inblandad i en students plötsliga försvinnande. Melinda blir orolig när Aiden återigen talar om det som han kallar för skuggorna.

03.05Ghost whisperer Amerikansk dramaserie från 2009. Melinda Gordon har en sällsam gåva som gör att hon kan kommunicera med de döda. Hon tvingas därför ta sig an rollen som medlare mellan osaliga andar och deras anhöriga. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort att ständigt vara närvarande i två parallella världar. När ett spöke leder Melinda till sin döda kropp dras hon in i en mordgåta som inbegriper ett mäklarpar.

04.00The 100 Amerikansk science fiction-serie från 2014. Nästan 100 år efter att jorden ödelagts av ett kärnvapenkrig befinner sig de få överlevande ombord på några rymdstationer i omloppsbana kring jorden. I ett sista desperat försök att se om jorden fortfarande är befolkad skickar de ner 100 tonåringar som dömts för olika brott. Säsongsavslutning. De kvarlevande av de hundra möter jordborna i en stor sammandrabbning och Clarke bönfaller Bellamy att göra det rätta. Situationen på Arken når sin kulmen och Jaha tvingas fatta ett modigt beslut.

05.00Tareq Taylors nordiska matresa Brittisk matlagningsserie från 2015. Kocken Tareq Taylor besöker de nordiska länderna för att samla ihop deras allra bästa smakupplevelser. Ekologiska och lokalt producerade varor gärna hämtade direkt från naturen utgör basen i Tareqs recept. Tareq besöker Åre som förutom skidåkning är känt för sin lokala ekologiskt odlade mat. Det rena vattnet och friska luften är några av de bidragande orsakerna till den goda maten. Bland annat smakar han på renkött.

05.35Jamie Olivers restaurang Brittisk dokumentärserie från 2002. Jamie Oliver har sju månader på sig att hitta en restaurang, bygga om den och lära 15 arbetslösa ungdomar att sköta den. Det blir en utmaning för honom att få ihop allt vad gäller budget, att försöka motivera ungdomarna och dessutom finnas där för sin fru som väntar parets första barn. Restaurangen ska snart öppna och lärlingarnas kunskaper sätts på prov i det nybyggda köket.