MENY

Sjuan

06.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2018. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Bill hotar att använda sig av sin kunskap om Katies forna alkoholmissbruk mot henne efter att diskussioner och förhandlingar inte fungerat i kampen om Will. Hope inser att dr Phillips känner Liam sen tidigare, på grund av Steffy.

06.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2018. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Brooke kommer till Bills försvar gentemot Quinn, Ridge och Thorne, hon håller inte med i deras uppfattning om Bill och förvarar hans rättigheter till sonen Will. Hope lämnas plötsligt ensam under ultraljudet när Liam beger sig för att hjälpa Steffy.

07.00Familjen Annorlunda Svensk dokumentärserie från 2012. Här följer man familjen Wahlström som har sju barn, familjen Wallquist som har tio barn och familjen Norrström som även de har tio barn. De tvingas hitta nya vägar för att vardagen ska fungera i en värld som är skapad för familjer på fyra. Familjen Wallquist åker till Stockholm över helgen men alla vill göra olika saker. Familjen löser det genom att alla får göra vad de vill. Maria och Evelina går på kändis- och killspaning. Familjen Norrström delar upp sig så att mamma och pappa får lite egen tid med några av barnen. En del av barnen stannar hemma med mamma och några åker med pappa och fiskar. Familjen Wahlström åker till en gymnastiksal där barnen får leka av sig och sedan blir det ett besök på biblioteket för att varva ner.

08.00Hela England bakar Brittisk matlagningsserie från 2013. Tretton deltagare tävlar om att bli Storbritanniens bästa amatörbagare. De ställs inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka får den som klarat sig sämst åka hem och till slut finns det bara en vinnare kvar. Det är den fjärde veckan av tävlingen och det är dags för deltagarna att ta sig an pajer. Enligt Englands äldsta kokbok dateras de första pajerna till över 700 år tillbaka och de var från början en lyx vid det kungliga hovet. Att baka en lyckad paj är en teknisk utmaning, vilket deltagarna snart får erfara. Veckans bakverk utgörs bland annat av en dubbelsidig fruktpaj som visar sig bli en svårknäckt nöt även för de mest erfarna deltagarna.

08.55Sändningsuppehåll

11.00Halv åtta hos mig: England Brittisk matlagningsserie från 2005. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment är lika viktigt, meny, dukning, fördrink och slutligen middagen. Liam Bird, Simon Green, Andrea Maddocks och Cass Walia i Blackpool turas om att bjuda varandra på middag. Men redan under den första middagen uppstår irritation när en av deltagarna har med sig sin egen chilisås.

12.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2007. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem, det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa hundarna och deras ägare. Dana och Jeff Huckle tog hand om Jake när han var en liten valp. Det visade sig ganska snart att Jake var väldigt aggressiv när det gäller mat och snart blev han även extremt aggressiv mot kvinnor. De senaste tio månaderna har de inte kunnat ha honom lös i huset utan måste stänga in honom i garaget. Dagens andra fall handlar om Kona, en boxer som absolut inte vill bli instängd. Konas ägare Lisa och Keith har hittills hittat henne efter varje rymningsförsök men de är oroliga att det ska hända något allvarligt.

13.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Doktor Phil fortsätter sitt samtal med Ryan och Suzanne vars märkliga kärlekshistoria slår alla rekord. Ett ifrågasatt testamente och anklagelser om manipulation avhandlas och doktor Phil avslöjar en hemlighet som ställer allt på ända.

14.00Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1990. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. När hon lämnar sitt hem är det för att bedriva detektivarbete och då har hon stor användning för sin erfarenhet som deckarförfattare. Jessicas nya granne Bonnie Hastings återförenas med sin pappa som försvann 20 år tidigare i samband med ett bankrån. När han hittas mördad faller misstankarna på Bonnies make David men Jessica tvivlar på att det är han som är den skyldige.

15.00Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. Ernie kräver att hans svärdotter återbetalar ett lån hon fått för att köpa en bil. Hon påstår att hon inte har råd. Pete vill ha betalt för en köksrenovering han avslutat men klienten vägrar eftersom kvaliteten var för dålig.

16.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2011. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. I ett radhus i Kungsör bor familjen Tibblin bestående av Roger, Ann-Charlotte och deras fyra barn. Familjen har märkt av en närvaro i huset som ger sig tillkänna genom mumlanden, dofter och skuggor. Roger och Ann-Charlotte är inte lättskrämda men tioåriga dottern Paulina är rädd och vill att de ska flytta. Det verkar som att den mesta övernaturliga aktiviteten sker i hennes rum. Mediet Vendela Cederholm försöker hjälpa familjen och ta reda på vad det är som skrämmer Paulina.

17.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2011. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Emelie och Martin bor i en stuga utanför Fjugesta i Örebrotrakten. Det är vackra omgivningar och paret borde trivas bra men det är något som inte står rätt till i huset. Föremål dyker upp från ingenstans, skuggor sveper runt i hallen om kvällarna och både Martin och Emelie får andnöd på nätterna. Mediet Jörgen Gustavsson kallas in för att tillsammans med Caroline Giertz ta reda på vad som händer i huset men att lösa problemet visar sig svårare än väntat.

18.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2018. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Bill lovar en envis Katie att hon startat ett krig hon definitivt kommer att förlora. Brooke får Hope att öppna upp och berätta om sin känslor inför Liam och Steffys nuvarande relation till varandra.

18.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2018. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Thorne tröstar och stöttar Katie med kärlek och lojalitet i hennes oro inför processen hon startat mot Bill. Hope och Liam skyndar till sjukhuset efter att de fått anledning att misstänka att deras bebis liv är i fara.

19.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Kendall hävdar att hennes föräldrar sålde henne när hon föddes till en mäktig hallick som specialiserar sig på internationell trafficking. Hon ska ha flugits över hela världen och sålts till förmögna män.

20.00Hawaii five-0 Amerikansk kriminalserie från 2018 med Alex O'Loughlin. I den nionde säsongen av den amerikanska kriminalserien hinner McGarretts förflutna ikapp honom, Tani plågas av en tung hemlighet, Adam är ute efter svar, Grover hanterar problem i sitt privatliv och en i teamet arresteras. När en värmebölja slår till mot Oahu skuter mängden brott i höjden, vilket tvingar McGarrett och Danny att ge sig efter en banktjuv, medan Tani och Junios bil stjäls under ett arbetspass. Samtidigt spelar Grover sin bästa golfomgång någonsin.

21.00Maria Lang - inte flera mord Svensk kriminalserie från 2013 med Tuva Novotny och Ola Rapace. Om kärleksintriger, svek, hemligheter och lögner i småstadsidyllen Bergslagen under 50-talet. I centrum står kriminalkommissarie Christer Wijk och hans vänner Puck och Einar Bure. Christer söker ständigt efter den rätta, Puck har stor aptit på livet och Einar har satsat på den akademiska banan. Puck och Einar har varit gifta i två månader och bestämmer sig för att tillbringa de sista semesterveckorna i Einars barndomsstad Skoga där de fått låna hans systers hus. De tar också med sig katten Thotmes III, som tillhör Pucks far, egyptologen Johannes Ekstedt. De hinner inte vara där mer än ett dygn innan idyllen slåss i spillror när Einar hittar ett lik på gräsmattan, en ung man som blivit stucken med en egyptisk dolk. Christer Wijk kommer för att undersöka fallet och tar hjälp av Puck.

23.00Ett fall för Frost Brittisk kriminalserie från 2008. Den erfarne kriminalinspektören Jack Frost gör ofta livet svårt för sina överordnade. Han har ingen respekt för auktoriteter och är ovårdad och slarvig, men hans okonventionella metoder och starka moral ger resultat. Frost undersöker om tre manliga lik som påträffats begravda i en triangelform kan vara del i en satanistisk ritual. När den hänsynslösa mediemogulen James Callum bestämmer sig för att sätta sitt avtryck på Denton får ingenting stå i hans väg.

01.00Hawaii five-0 Amerikansk kriminalserie från 2018 med Alex O'Loughlin. I den nionde säsongen av den amerikanska kriminalserien hinner McGarretts förflutna ikapp honom, Tani plågas av en tung hemlighet, Adam är ute efter svar, Grover hanterar problem i sitt privatliv och en i teamet arresteras. När en värmebölja slår till mot Oahu skuter mängden brott i höjden, vilket tvingar McGarrett och Danny att ge sig efter en banktjuv, medan Tani och Junios bil stjäls under ett arbetspass. Samtidigt spelar Grover sin bästa golfomgång någonsin.

02.00Elementary Amerikansk kriminalserie från 2012/2013. Sherlock Holmes är tillbaka som fristående konsult i brottsutredningar efter att han genomgått rehabilitering för sina drogrelaterade problem. För att Sherlock inte ska få ett återfall anlitas doktor Joan Watson. Tillsammans tar de sig an olika fall. Sherlock återförenas med sin enda riktigt stora kärlek, Irene och gör nu allt för att skydda henne från Moriarty. Men han inser snart att det inte är hon som behöver skydd. Så länge de befinner sig i New York är de båda i fara.

02.55Elementary Amerikansk kriminalserie från 2012/2013. Sherlock Holmes är tillbaka som fristående konsult i brottsutredningar efter att han genomgått rehabilitering för sina drogrelaterade problem. För att Sherlock inte ska få ett återfall anlitas doktor Joan Watson. Tillsammans tar de sig an olika fall. Säsongsavslutning. Sherlock ber Joan konsultera polisen när de söker efter Irenes förövare. Med Joans hjälp får polisen fram en misstänkt men han lyckas fly. Sherlock hittar ett meddelande från Moriartys kumpan.

03.55Judge Rinder Brittisk realityserie från 2015. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av fotografen. En kvinna vill ha ersättning för en handväska och bilreparationer av en vän. En webbdesiger har inte fått betalt för ett jobb men klienten hävdar att han missade sin deadline.

05.00Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En illaluktande svinstia till lägenhet blir dokumenterad på film och visas upp för världen när ett par före detta rumskamrater grälar om vem som är ansvarig för röran. En kvinna som installerat en pool klagar över vattenräkningen.

05.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En fejd mellan två par rör vanvård av djur, aggressivt beteende och en bondgård knökfull med hästar. Judy läxar upp en ung kvinna som tar hjälp av ett par efter att hennes förhållande havererat.