MENY

Sjuan

06.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Wyatts framtid står på spel samtidigt som Steffy är förvirrad. Caroline försäkrar sig om att Thomas är nöjd. Bill varnar Liam.

06.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Bill kallar till ett familjeråd. Ridge belönar Sasha men det faller inte i god jord hos Nicole. Steffy ger Liam ett råd.

07.00Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. Susan kräver en elektriker på pengar efter att han anlitats för att dra om elen i hennes hus men lämnat arbetet halvfärdigt. Chris vill ha ersättning av sin granne efter att han vägrat gå med på att riva deras gemensamma garage.

08.00Hela England bakar - masterclass Brittisk matlagningsserie från 2012. Tolv deltagare tävlar om att bli Storbritanniens bästa amatörbagare. De ställs inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka får den som klarat sig sämst åka hem och till slut finns det bara en vinnare kvar. Programledare är Mel Giedroyc och Sue Perkins. Säsongsavslutning. När Mary Berry och Paul Hollywood får tältet för sig själva visar de vilka bakverk de hade valt att göra om de varit tävlingsdeltagare. De bakar egna varianter på mjuka kakor, tunnbröd, bullar, biff Wellington och tarte tatin.

09.00-Sändningsuppehåll-

11.00Halv åtta hos mig: England Brittisk matlagningsserie från 2012. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Turen har kommit till Peterborough där fyra amatörkockar bjuder varandra på middag och tävlar om ett kontantpris.

12.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2005. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem. Det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar Millan går varligt fram och lyckas alltid hjälpa sina fyrbenta patienter och deras ägare. För fem år sedan adopterade Jessica Palmer en pitbullvalp som hon döpte till Emily. Jessicas pappa Dave var inte helt förtjust över att dottern skaffade hund men accepterade hennes beslut. Med tiden har Emilys personlighet förändrats och hon har blivit en hundägares värsta mardröm eftersom hon är våldsamt aggressiv mot andra hundar. Emily går så snabbt till attack mot hundar i grannskapet att Jessica och Dave inte längre kan rasta henne, i stället får hon springa på tomten, vilket bara ökar hennes frustration och ilska. När Jessica flyttade hemifrån kunde hon inte ta med Emily. Hennes pappa Dave har blivit Emilys motvillige ägare och han har ingen aning om vad han ska ta sig till med den osociala och aggressiva hunden. Nu har Dave och Jessica fått en möjlighet att skicka Emily på en sex veckor lång kurs hos hundexperten Cesar Millan.

12.30Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2005. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem. Det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar Millan går varligt fram och lyckas alltid hjälpa sina fyrbenta patienter och deras ägare. Marsha Alexander har tagit hand om hemlösa djur större delen av sitt liv. Det senaste projektet heter Hank, en mastiff som var både misshandlad och vanskött när han kom till Marsha. Långsamt har hon lyckats arbeta med Hank och förändra honom, men allt som han har kunnat tugga på i hemmet är förstört, möbler såväl som dörrkarmar. Dessutom gillar inte Hank att människor promenerar förbi deras port, utan skäller oupphörligen på ett skrämmande vis. Marsha kan inte kontrollera Hanks beteende och nu är hon orolig för att han ska skada någon och att hon måste avliva honom. Nelson Changs långhåriga chihuahua Paris har många olika utstyrslar att välja på, vilket gjort honom till lite av en kändis på Hollywoods gator. Kläderna gör att många kommer fram till Paris och vill klappa honom och ta upp honom. Men han både skäller och nafsar efter främlingarna som vill gulla med honom. Dessutom lyssnar den temperamentsfulle Paris inte alltid till Nelson utan springer ut i gatan och vägrar att komma tillbaka. Paris beteende både oroar och generar hans ägare, och nu hoppas Nelson att Cesar kan hjälpa honom att komma till rätta med problemen. Cesar förklarar för Nelson att Paris har behov av att bara vara en hund men man måste samtidigt ta hänsyn till Paris speciella personlighet.

13.05Dr Phil Amerikansk talkshow från 2016. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. De tre systrarna Elvira, Erica och Tiffany gillar att kalla sig själva för den mexikanska versionen av familjen Kardashian. De beskriver sig själva som välutbildade och vackra men bakom ytan döljer sig dramatik och kaos. De bråkar ständigt med varandra och med sin mamma Janie och det är speciellt Tiffany som är roten till deras problem. Elvira och Erica hävdar att Tiffany behandlar deras mamma dåligt. Hon bor hos Janie utan att behöva betala för sig och systrarna berättar att hennes vilda livsstil är en stor påfrestning på mamman.

14.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2016. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. John berättar att hans fru Adriane drabbats av obotlig cancer och han oroar sig för att han efter hennes död kommer att tvingas ha delad vårdnad om Adrianes två barn med hennes före detta make Rick. John och Adriane hävdar att Rick är en självupptagen knarkare som stjäl från sina barn och vägrar betala underhåll. Rick förnekar anklagelserna och menar att han är trött på att John och Adriane vänder barnen mot honom. Han misstänker att Adrianes diagnos i själva verket är ett bedrägeri för lura till sig pengar.

15.00Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. Ernie kräver att hans svärdotter återbetalar ett lån hon fått för att köpa en bil. Hon påstår att hon inte har råd. Pete vill ha betalt för en köksrenovering han avslutat men klienten vägrar eftersom kvaliteten var för dålig.

16.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2015. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Mediet Birkan Tore åker till Tidaholm där Carina Sandberg och hennes familj tagit över en hästgård. Carina trodde att hon äntligen hittat lugnet efter att ha bytt storstadsstressen mot ett lantligt liv, men snart upptäcker hon att familjen inte är ensamma i huset. När Birkan anländer till gården dröjer det inte länge innan hon får förnimmelser av en ung man som ska ha hängts på platsen.

17.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2015. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Artisten Regina Lund är ett erfaret medium och hon får anledning att visa upp sitt kunnande när hon åker till Buskåkers Gästgivargård tillsammans med Caroline Giertz. Både personal och gäster har varit med om märkliga fenomen i den gamla 1500-talsgården. Det har nu gått så långt att flera ur personalstyrkan inte längre vågar jobba kvar. Frågan är om Regina kan hjälpa dem.

18.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Den förmögna familjen Forrester driver ett modehus i Los Angeles. De tampas ständigt med familjerna Spencer, Logan och Spectra i sin strävan efter makt, pengar, ära och kärlek. Liam informerar Justin, Jarrett och Wyatt om vad som hänt. Bill vägrar svara på Wyatts och Brookes frågor. Liam ifrågasätter Justins lojalitet och Steffy tröstar Bill.

18.35Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En hemlös före detta fängelsekund anklagar sin tidigare hyresvärd för att ha bussat polisen på honom. En kvinna som begått checkbedrägeri får flytta in hos några vänner men ska sedan ha flörtat med en väns make.

19.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Emily skär sig regelbundet och hennes kropp är täckt av ärr. I stället för att isolera sig berättar hon öppenhjärtigt om sitt liv på internet vilket har gjort henne till en kändis. Men kritiker menar att hon glorifierar självskadebeteenden.

20.00Kronprinsessan Victoria 40 år Svensk dokumentärserie från 2017. Den 14 juli i år fyller kronprinsessan Victoria 40 år och Ebba Kleberg von Sydow guidar tittarna genom kronprinsessan liv. Det bir ett nära personporträtt där man följer kronprinsessan i hennes vardag. Det ges en inblick i hennes arbete, möten med människor och resor i världen. Kronprinsessan Victoria pratar om pressen under ungdomsåren och om hur det ibland kändes ansträngande att ständigt vara i fokus. Elisabeth Tarras-Wahlberg berättar om hur kronprinsessan förbereddes inför sin blivande rolls som drottning.

21.00Världens häftigaste tårtor Brittisk realityserie från 2017. Om ett gäng tårtkonstnärer som tillhör gräddan inom sin kreativa och smågalna bransch. Det bjuds på inblickar i deras framgångar och misslyckanden med att skapa några av världens mest välsmakande och häpnadsväckande kreationer. Eloise får i uppdrag att göra en tårta som både människor och hundar kan äta men frågan är om den kommer falla de tvåbenta i smaken. Karisha skapar en extravagant bröllopstårta i sju våningar med 150 handgjorda kristyrblommor.

21.30Världens häftigaste tårtor Brittisk realityserie från 2017. Om ett gäng tårtkonstnärer som tillhör gräddan inom sin kreativa och smågalna bransch. Det bjuds på inblickar i deras framgångar och misslyckanden med att skapa några av världens mest välsmakande och häpnadsväckande kreationer. Molly gör en tårta som föreställer en strandscen, komplett med geléhav, marshmallowstenar och handgjorda badare. Michelle skapar ett porträtt i tårtform av ett födelsedagsbarn med hjälp av kristyr och ätbart bläck.

22.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

22.30Ekonominyheterna Ekonominyheter.

22.40Sporten Sportnyheter.

22.50TV4Vädret Väderprognos.

23.00Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1993. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare. Säsongsavslutning. En semestrande författare av kioskromaner utsätts för flera hot efter att hennes assistent mördats på stranden.

00.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1986. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver och Thornton ställs inför en lönnmördare som de trodde varit död i flera år.

01.00Mitt barns tidigare liv Amerikansk dokumentärserie från 2014. Det finns barn som har minnen från ett tidigare liv och vissa kanske kommer ihåg hur de dog. Fenomenet där barn påstår att de har haft ett tidigare liv är inte helt ovanligt och hundratals fall har dokumenterats vetenskapligt i både USA och resten av världen sedan 1950-talet. När lille Noah börjar prata och bete sig som en av sina döda släktingar får hans familj sitt livs chock. Riley berättar historier om sin pappa som inte stämmer överens med något hans familj upplevt.

01.55Miami Vice Amerikansk kriminalserie från 1985-1986. Kriminalpolisen Sonny bor på en segelbåt i Miami och Rico är en New York-polis som beger sig till Florida för att hitta sin brors mördare. De bildar en stilsäker polisduo som bekämpar brottslingar inom narkotika, prostitution och vapen. Polisduon samarbetar med en fransk interpolagent när en terrorist anländer till Miami men Crockett och Tubbs har helt olika inställning till sin nya partner.

03.00Tyst vittne Brittisk kriminaldramaserie från 2017. Rättspatologerna vid University of London nöjer sig inte med att bara obducera offren, de ger sig inte förrän de löst mysteriet om varför och hur personen i fråga avlidit. Gruppen består av Nikki, Thomas, Jack och Clarissa och de ställs ständigt inför nya dödliga fiender. När en pappa och hans son dödas i en dramatisk trafikolycka samarbetar Nikki och Jack med en polis som törstar efter hämnd. Clarissa kallar in sin make Max för att hjälpa till med fallet och han hittar oväntade videoinspelningar.

05.05Judys domstol Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En sjukpensionär stämmer sin före detta vän på grund av ett huslån och en obetald semester. En man hävdar att hans mamma och hennes pojkvän är skyldiga honom pengar.

05.35Judys domstol Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. Säsongsavslutning. Några ilskna föräldrar hamnar i dispyt efter att deras tonåringar kastat stenar på bilar från en bro och blivit gripna av polisen.