MENY

Sjuan

05.58Mannen som talar med hundar En mobil veterinärklinik behöver hjälp att hantera aggressiva hundar för att kunna utföra sitt jobb. Unga Josh har fått sin drömhund, men när Spike, en siberian husky, går från valp till vuxen hund visar han sig vara mer än familjen kan hantera.

07.00Husjägarna Säsongsstart. Kirstie hjälper ett par som redan har ett barn och ett till barn på väg att hitta ett hus i Woking. Phil befinner sig Guildford och hjälper Indy och Jason som söker ett renoveringsobjekt på lagom nivå.

08.00En plats i solen: Sommarsol Säsongsstart. Julie och Simon lever hektiska liv som advokater i den pulserande storstaden London. Men drömmen om ett fritidshus är stor och när en möjlighet öppnar sig är de snabba på att agera. Laura Hamilton hjälper paret att fatta rätt beslut.

09.00En plats i solen: Sommarsol Enda sedan Leah var ett barn har hon spenderat sina somrar i Spanien tillsammans med sin mamma Laura. Drömmen om att köpa ett eget hus har länge funnits men pengarna har inte räckt till. Men allt förändras när Laura plötsligt får ärva en stor summa.

10.00Hundräddaren Brandon räddar en äldre hund som blivit övergiven av sina ägare. Brandon vill att hunden ska röra på sig så mycket som möjligt för att hålla sig frisk i framtiden och hoppas att den kan hjälpa två ungdomar som farit offer för mobbning.

10.27Hundräddaren Brandon räddar en övergiven pudel som kan passa en kvinna som söker en nystart perfekt.

11.00Mannen som talar med hundar På den en gång fridsamma gatan är spänningen numera hög. Susannes schäfer mobbar andra hundar, Nancy och John kan inte kontrollera sina husky-hundar på promenad, och Eleanores hund hugger mot andra hundar. Kan Cesar återställa lugnet?

12.00Ambulansen Alla enheter behöver rycka in när en misstänkt terrorattack drabbar landet. Det blir en tuff dag för den brittiska ambulanspersonalen och tankarna går tillbaka till det fruktansvärda terrorattentatet i Manchester 2017.

13.02Summer of Rockets Företaget är på väg att gå i konkurs och det enda som kan rädda Samuel är ordern från MI5. Motvilligt går han med på mr Fields uppdrag att fotografera familjen Shaws påkostade fiskeutflykt. Men plötsligt blir han konfronterad av Arthur Wallington.

14.06Mord och inga visor Jessicas nya granne Bonnie Hastings återförenas med sin pappa som försvann 20 år tidigare i samband med ett bankrån. När han hittas mördad faller misstankarna på Bonnies make David men Jessica tvivlar på att det är han som är den skyldige.

15.06Diagnosis Murder Säsongsavslutning. En haj spolas upp på en strand med resterna av en död man i magen. Offret visar sig vara en gammal bekant till Dr. Sloan och när undersökningen drar igång uppdagas att mannen gift sig med tre kvinnor, vid samma tillfälle.

16.06Det okända Mediet Mariana Larsson Sjöberg åker till en släktgård i Allmänninge. När Peter och Ronja Ribacke tog över gården verkade en övernaturlig aktivitet öka. En dag räddade någon från andra sidan huset och kanske även Ronja och den nyfödda dottern.

17.03Husjägarna Phil hjälper Tom och Sue som har sålt sitt hus i Yorkshire och vill flytta söderut till Suffolk. Innan Phil har hittat ett hus så bor paret i sin husbil. Kirstie hjälper förstagångsköparen Beccy som just nu bor med sin mor.

18.00En plats i solen: Sommarsol Kärleken till den spanska paradisön Ibiza är stor för brudparet Neil och Zoe. Förutom att gifta sig på ön har paret bestämt att ett semesterhus på samma plats är den perfekta bröllopsgåvan till varandra. Mäklaren Ben guidar dem i bostadsdjungeln.

19.00En plats i solen: Sommarsol Så länge Susan kan minnas har drömmen om ett semesterhus i Spanien funnits där. Åren har gått men efter en semester på Mallorca väljer hon att äntligen slå slag i saken. Till sin hjälp har hon mäklaren Scarlett och bästa vännen Tina.

19.56Poirot Poirot blir ombedd att vakta den unge sonen till en markägare som blivit hotad. Men när pojken trots det kidnappas är det upp till Poirot att ta reda på vem som är den skyldige.

21.00Husjägarna - Danmark Den här gången tar sig Sara och Christian med två par till utkanterna av Köpenhamn och landsbygden kring Aars för att uppfylla deras husdrömmar. På önskelistorna står ett stort kök med plats för många gäster samt fina arkitektoniska detaljer.

22.00Skenet bedrar Hyacinth tvingar Richard att följa med på en golfweekend. Richard är inte så förtjust i golf men vad spelar det för roll när sporten är tjusig och aristokratisk.

22.36Skenet bedrar Hyacinths problem med de ohyfsade släktingarna avlöser varandra. De verkar göra allt för att förstöra hennes heder och anseende.

23.20Skenet bedrar Onslow må ha födelsedag bara en gång om året men det tycker Hyacinth är på tok för ofta.

23.58Mord och skandaler i Hollywood 2015 hittas Bobbi Kristina, dotter till musiklegenderna Whitney Houston och Bobby Brown, död i ett badkar. Hennes mamma Whitney, gick bort på ett liknande sätt några år tidigare. Var det slumpen eller finns det något mer bakom Bobbi Kristinas död?

00.56En natt på slottet Tommy Nilsson, Yvonne Ryding, Daniel Karlsson, även känd som The Moniker, och Sara Varga anländer till slottet. Daniel är nervös, Tommy hoppas på att få kontakt med sin bortgångna mamma och Sara får en ovälkommen upplevelse. Yvonne bjuder in änglar så att gruppen får beskydd under natten.

01.55Det okända Mediet Birkan Tore beger sig hem till Ewa och hennes döttrar som bor på en gård utanför Färjestaden. Dottern Lovisa har sett många underliga saker inträffa i huset och dessutom har alla elektroniksaker i hemmet förstörts. Frågan är vilka det är som ligger bakom de mystiska händelserna.

02.56Veterinärerna Hunden Svarte genomgår sin årliga kontroll. Kalle på Skånes Djurpark avmaskar och vaccinerar parkens tre rävhonor. Marek åker till en gård där man har problem med en get. Karin opererar labradoren Akilles ben.

03.55A Million Little Things Delilah begrundar sitt livsomvälvande beslut, Maggie och Gary sitter barnvakt åt Theo och Regina får veta Romes stora hemlighet.

05.00Judys domstol En tonåring som anklagats för att stjäla tusentals dollar ur sin mormors kassaskåp säger att hans morfar gett honom låskombinationen.

05.30Judys domstol En kvinna kastar sig över den berusade pappan till hennes son, hoppar upp på hans rygg och slår honom i huvudet, och stämmer honom sedan för att hon blivit oskyldigt anhållen.