MENY

Kanal 11

06.0090 Days to Wed Nikki måste bestämma sig och Loren har bekymmer inför vigseln. Melanie och Devar drabbas av stundens storhet när de förbereder sig.

07.13Unga mödrar Unga kvinnor som är på väg att bli eller har blivit mödrar i mycket unga år. Vi möter de unga mödrarna och deras små telningar i den ofta jobbiga vardagen och får vara med om både sorger och glädjeämnen.

08.52Long Island Medium Theresa Caputo är som vilken annan hustru och mamma som helst. Förutom för en sak - hon är ett medium och pratar med de döda. Följ hennes arbete med klienter som vill komma i kontakt med sina döda anhöriga.

09.58My Lottery Dream Home Vi möter lyckliga lotterivinnare som är på jakt efter sitt perfekta överdådiga drömhem. Vare sig de vinner en miljon eller hundra miljoner så kastar sig lyckliga lotterivinnare huvudstupa in på fastighetsmarknaden.

10.27My Lottery Dream Home Vi möter lyckliga lotterivinnare som är på jakt efter sitt perfekta överdådiga drömhem. Vare sig de vinner en miljon eller hundra miljoner så kastar sig lyckliga lotterivinnare huvudstupa in på fastighetsmarknaden.

10.58Familjen Lundell Det närmar sig inspelning av Jockes nya satsning Splash. Men den uppblåsbara hinderbanan verkar inte bli klar i tid. Danjal har fullt upp med att ordna mat till alla i produktionen. Kommer inspelningarna verkligen bli av?

11.32Familjen Lundell Danjal fyller 30 och planerar sin drömfest. En timme innan alla gästerna anländer till festen blir det dock anstormning till deras foodtruck och en stressad Danjal måste rycka in och jobba.

12.16Say Yes to the Dress

12.50Say Yes to the Dress

13.22Flip or Flop

13.52Flip or Flop

14.20Sofias änglar Femårige Viking lider av en obotlig sjukdom som leder till muskelförtvining och muskelsvaghet. Kommunen vill inte bekosta en handikappsanpassning och hemmet är i stort behov av renovering. Familjemedlemmarna bor på 45 kvadratmeter, och läget är akut.

15.23Wahlgrens värld Pernilla tar sin show Kort, glad och tacksam på en intensiv turné, och överraskar Jessica – även känd som fröken Blekinge - med en kupp på scenen. Bianca funderar på att göra om sin lägenhet och tar hjälp av en inredningsexpert.

16.36Mom Bonnie bjuder in kompisarna till pyjamasparty och lekar de minns från barndomen leder till avslöjande av verkliga problem.

17.06Mom Bonnie och Adam får snart ångra att de valde att fira sin första bröllopsdag tillsammans med Marjorie och hennes nye kille. Jill försöker göra en osjälvisk handling, men hamnar i moraliskt trångmål.

17.38Flip or Flop

18.15Flip or Flop

18.50My 600-lb Life Maja flyttar till Houston för att gå ner i vikt med pojkvännen Christians stöd, men när han plötsligt lämnar henne blir hon tvungen att klara av det på egen hand.

20.00Dr. Pimple Popper Dr Lee hjälper Josh som har en stor utväxt på huvudet efter en bilolycka 18 år tidigare.

21.06Wahlgrens värld Pernilla, Christina och Pernillas kompis Susanne åker till Rhodos på en hälsoresa. Pernilla leder powerwalks och bjuder på shownummer. I Sverige planerar Bianca en storslagen lanseringsfest för en ny parfym, och festen blir den bästa kvällen i hennes liv.

22.00Naked Attraction UK Judy letar efter en kille som inte är så lättskrämd. Craig vill hitta någon att bilda familj med.

23.10Botched En sydstatstjej vill se ut som Dolly Parton och ber läkarna att ändra form på hennes bröst. En kvinna från Nordirland vill ändra sin näsa.

00.05The Perfect Murder Förbryllande mordfall. Polisens mordutredare hamnar i återvändsgränd efter återvändsgränd och mördaren ser ut att klara sig. Men en ny ledtråd leder till en annan och det kalla fallet blir varmt. Det är det perfekta mordet - tills det inte är det.

01.14Nightmare Next Door Vi tar en titt bakom den fredliga fasaden på småstadsamerika och avslöjar de mörka hemligheterna bakom de vitmålade staketen. Verkliga mordgåtor berättas av personer som var inblandade.

02.20Swamp Murders Kärr, mossar, myrar, flodarmar och flodbäddar kan vara skumma, mörka, galna platser, och värre blir det när en kropp dyker upp. Dessa ingredienser är den illavarslande kulissen för de mörkaste av mysterier.

03.25House Hunters Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem.

03.25House Hunters Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem.

03.54House Hunters Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem.

03.54House Hunters Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem.

04.24Caribbean life

04.56Caribbean life

04.56Caribbean life

05.30Say Yes to the Dress