MENY

TV4 Film

07.05Den fantastiska räven Familjen Räv bor under ett träd tillsammans med grävlingen, kaninen, vesslan och deras familjer. Men livet är tufft och för att få mat på bordet använder herr Räv sin slughet för att överlista tre skurkaktiga bönder.

08.50Sändningsuppehåll

12.00Bogus Bogus är en amerikansk dramakomedi från 1996. Sjuårige Alberts mamma är en cirkusartist i Las Vegas. När hon dör i en trafikolycka placeras Albert hos hennes fostersyster Harriet som är en hårt arbetande affärskvinna i New Jersey. Albert hatar att bo där och tar sin tillflykt till en fantasivärld med låtsaskompisen Bogus som är en snäll och ömsint fransman. Snart visar det sig att även Harriet kan se Bogus.

14.25SOS - en segelsällskapsresa SOS en segelsällskapsresa är en svensk komedi från 1988. Stig-Helmer och hans vän Ole går på maskerad men när de är på väg hem på morgonkvisten ramlar Stig-Helmer ner i en båt. Ole tar upp jakten på sin vän och snart har de hamnat mitt bland det fina folkets midsommarfirande i Stockholms skärgård. Det blir en blöt tillställning och en midsommar ingen av dem kommer att glömma i första taget.

16.35Footloose Footloose är ett amerikanskt musikaliskt drama från 1984. När tonåringen Ren McCormack och hans familj flyttar från Chicago till den lilla staden Bomont i mellanvästern drabbas han av en riktig kulturkrock. Trots tappra försök att anpassa sig kan Ren inte acceptera att han faktiskt bor på ett ställe där rockmusik och dans är olagligt. Ett glädjeämne finns dock, den vackra blondinen Ariel Moore. Förutom att hon är vacker har hon också en svartsjuk pojkvän. Ariels far Shaw Moore är stadens gammalmodige präst och utsedd att se till att staden hålls fri från synder som dans. Ren och hans kamrater vill förändra synen på rockmusik och dans men bara Ren har tillräckligt med mod. I rollerna ses Kevin Bacon, Lori Singer och John Lithgow.

18.50360 360 är ett brittiskt/amerikanskt/brasilianskt/österrikiskt/franskt romantiskt drama från 2011. Några människors öden knyts samman av en gemensam nämnare, kärleken. De här personerna lever på vitt skilda platser men en rad händelser väver samman deras liv med oväntade konsekvenser. Anna följer med sin syster Mirka till Wien på hennes första uppdrag som eskort. En algerisk man i Paris följer i smyg efter en olyckligt gift kvinna. Rose möter upp med sin älskare i London för att göra slut med honom. Ett par främlingar lär känna varandra när deras flygplan tvingas landa i Denver. I rollerna ses bland andra Jude Law, Anthony Hopkins, Rachel Weisz och Ben Foster.

21.00The Mambo Kings The Mambo Kings är ett amerikansk-franskt drama från 1992. De kubanska musikerna och bröderna Cesar och Nestor Castillo flyr från sitt hemland i början på 1950-talet efter ett gräl med en gangster på en klubb. De kommer till New York och tar vilka jobb som helst medan de försöker få igång sin musikkarriär. När framgången kommer blir brödernas olikheter uppenbara. Cesar är väldigt ambitiös men Nestor vill bara ha en egen liten musikkrog och kan dessutom inte komma över sin stora kärlek i Kuba. Filmen är baserad på Oscar Hijuelos bok.

23.00Punisher, The The Punisher är en tysk-amerikansk actionthriller från 2004. Sonen till knarkkungen Howard Saint dödas under en smugglingsoperation som FBI-agenten Frank Castle utreder under täckmantel. Saint beordrar sina män att utplåna Castle och hans familj som alla stryker med men Castle överlever. Han ruvar på hämnd och som den tungt beväpnade Punisher är han fast besluten att förstöra livet för Saint när han väl återhämtat sig. Filmen är baserad på en seriefigur från Marvel Comics.

01.25Double jeopardy Double jeopardy är en amerikansk thriller från 1999. Libby Parson lever i ett till synes lyckligt äktenskap men under en segeltur förvandlas hennes liv till en mardröm. När hon vaknar mitt i natten är båten täckt av blod och hennes make är spårlöst försvunnen. Eftersom Libbys fingeravtryck finns på mordvapnet och hon dessutom är nedstänkt med hans blod blir hon fälld för mord. Men Libby upptäcker att hennes make lever och har iscensatt mordet på sig själv. Hon bestämmer sig för att så snart hon har blivit frigiven hämnas på honom eftersom hon inte kan bli dömd för samma brott två gånger. I rollerna ses bland andra Ashley Judd och Tommy Lee Jones.

03.25One In The Chamber One in the chamber är en amerikansk actionfilm från 2012. På taket till ett höghus förbereder sig lönnmördaren Ray för sitt senaste uppdrag, att skjuta chefen för den rivaliserade ryska maffian. Det är en tuff uppgift men Rays förmåga gör det möjligt och han fullbordar sitt uppdrag. Men Ray spelar ett dubbelspel med den ryska maffian och snart blir han måltavla för en ökänd fiende.

05.20Bogus Bogus är en amerikansk dramakomedi från 1996. Sjuårige Alberts mamma är en cirkusartist i Las Vegas. När hon dör i en trafikolycka placeras Albert hos hennes fostersyster Harriet som är en hårt arbetande affärskvinna i New Jersey. Albert hatar att bo där och tar sin tillflykt till en fantasivärld med låtsaskompisen Bogus som är en snäll och ömsint fransman. Snart visar det sig att även Harriet kan se Bogus.