MENY

TV4 Film

06.18Star File

06.28Sunes sommar I succékomedin "Sunes sommar" håller familjen Andersson på att planera sin sommarsemester. Mamma Karin vill åka till Grekland och pappa Rudolf surar över sin fiskesemester som inte verkar bli av. Men han fogar sig i beslutet - ända tills han får veta att Greklandsresan skulle kosta 35 000 kronor! Efter enträgna prutningsförsök på resebyrån finner Rudolf en gyllene medelväg - husvagnssemester...

08.30Borta bra, hemma värst Borta bra, hemma värst är en amerikansk romantisk komedi från 2008. Julen närmar sig och för paret Brad (Vince Vaughn) och Kate (Reese Witherspoon) har det alltid betytt att de flytt från julfirandet med sina familjer och tillbringat tid på tu man hand på någon exotisk plats. Även detta år planerar paret att undvika släktkalasen och åka till Fiji. Men när deras flyg blir inställt hamnar de i sitt livs värsta mardröm, en jul med släktbesök. Till råga på allt är både Brads och Kates föräldrar skilda så det blir många stopp på vägen hos hysteriska mammor, pappor, syskon och syskonbarn. Alla möten slutar med katastrof och det hela går så långt att Brad och Kate börjar tvivla på om de har en framtid tillsammans. Regissör: Seth Gordon.

10.12Now You See Me Actionäventyr där fyra skickliga illusionister uppträder i Las Vegas och tycks avsluta sin show med att råna en bank - på riktigt. FBI-agenten Dylan Rhodes sätts på fallet men ju mer han undersöker desto mindre tycks han förstå. Har banken överhuvudtaget rånats, vem är det som lurar vem? Huvudrollerna i "Now You See Me" spelas av bland andra Jesse Eisenberg, Isla Fisher och Mark Ruffalo.

12.33Young Victoria Påkostat kostymdrama med Emily Blunt och Rupert Friend. En dramatisering av drottning Victorias första år som regent på den brittiska tronen. Victoria föddes 1819 och blev drottning arton år senare. Hennes liv var på många sätt förutbestämt, men den långvariga romansen med prins Albert hade ingen kunnat planera. Oscarsbelönad för bästa kostym 2010.

14.48Whip It Tonåriga Bliss passar inte in i småstaden i Texas. Hon är blyg, gillar indiemusik och vill definitivt inte vara med i de skönhetstävlingar som hennes mamma är besatt av. Men allt vänder när hon upptäcker Roller Derby, den fartfyllda tuffa sporten på rullskridskor. Det finns en lokal liga och hon bestämmer sig för att testa. Dramakomedi som markerar regidebut för skådespelaren Drew Barrymore.

17.00The Librarian Noah Wyle (Cityakuten) spelar huvudrollen i denna äventyrsfilm om Flynn, som blir utslängd från högskolan eftersom han aldrig vill sluta plugga. Han får ett jobb som bibliotekarie, men biblioteket visar sig vara en urgammal förvaringsplats för mytomspunna och magiska föremål, som Pandoras ask och den heliga Graal. Det blir början på ett äventyr som tar honom till Amazonas och Himalaya.

19.10The Spy Next Door Fartfylld amerikansk actionkomedi. Bob är en före detta CIA-agent som lämnat den farliga spionvärlden bakom sig. Men nu ställs han inför sin tuffaste utmaning någonsin - att ta hand om sin nya flickväns tre vilda barn, som har bestämt sig för att förpesta Bobs tillvaro så mycket de kan. Samtidigt får Bob besök från sitt förflutna.

21.00Side effects Side effects är en amerikansk dramathriller från 2013. Psykiatern Jonathan Banks är ambitiös och vill gärna visa framfötterna. När han får den nya patienten Emily som söker hjälp efter ett självmordsförsök skriver Jonathan ut alla tillåtna antidepressiva mediciner som finns men de hjälper inte. Till slut bestämmer han sig för att ordinera en ny experimentell medicin som visar sig fungera. Emily får tillbaka sitt liv och kärleken till sin man Martin. Men en kväll knivhuggs Martin till döds och polisen hittar Emily på mordplatsen. Hon har inget minne av vad som hänt och frågan är om det är medicinen som är orsaken till Emilys beteende. Jonathans karriär slås i spillror och han bestämmer sig för att ta reda på sanningen om vad som verkligen hänt.

23.10Reasonable doubt Reasonable doubt är en amerikansk thriller från 2014. Mitch Brockden är en ung, framgångsrik allmän åklagare som precis har blivit pappa. En dag kör han ihjäl en person och smiter sedan från brottsplatsen. När en annan man blir åtalad för olyckan ser Brockden ingen annan utväg än att lägga ner målet för att stilla sitt samvete. Det visar sig vara ett stort misstag då den frisläppte mannen snart inleder en farlig katt-och-råtta-lek med Brockden och hans familj.

01.00Valhalla Rising Våldsam vikingasaga med Mads Mikkelsen som Enöga, en stum och oerhört skicklig krigare som lyckas frigöra sig från sin fångenskap hos en klan i en karg vildmark. Han tar sig an en pojke och slår följe med en grupp vikingar som söker Det heliga landet. För regin står den egensinnige danske regissören Nicholas Winding Refn som gjort filmer som Pusher och Drive.

02.57The eye Skräckthriller om Sydney Wells (Jessica Alba), en framgångsrik blind konsertviolinist, som mirakulöst får synen tillbaka efter en hornhinnetransplantation. Men snart börjar hon hemsökas av oförklarliga bilder och skrämmande figurer. Är det en bieffekt eller håller Sidney på att bli galen? Hon försöker ta reda på mer om vem donatorn som gett henne synen tillbaka.

05.00On Set I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

05.36On Set I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.