MENY

TV4 Film

05.56Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas

06.45Midnight masquerade Romantisk komedi som bjuder på en modern variant av sagan om Askungen, med omvända roller. Elyse är en förmögen arvtagerska till ett stort godisföretag, Rob är en hunsad advokat på en byrå som hon anlitar. De båda möts på en maskeradbal på Halloween och känslor börjar spira. Midnight Masquerade är gjord av tv-kanalen Hallmark.

08.30The way way back Rosad charmig växa upp-komedi där vi möter 14-årige Duncan som tvingas tillbringa sommarlovet i en småstad vid havet tillsammans med sin mamma Pam, hennes påfrestande pojkvän Trent och hans malliga dotter Steph. Men tillvaron vänds till det bättre när han blir vän med Owen som jobbar på den lokala vattenparken, där Duncan får hjälpa till.

10.30The fifth estate Verklighetsbaserat drama om intrigerna kring WikiLeaks. De började med att skapa en undergroundwebbplats och kom att bli världens mest efterlysta personer. Men när WikiLeaks-grundarna Julian Assange och Daniel Domscheit-Berg kom över den största mängden sekretessbelagd underrättelseinformation som någonsin har läckt ut från det amerikanska försvarsministeriet, började en intern kamp.

13.10Love Unleashed Hailey jobbar som volontär på ett djurskydd och ordnar partyn med hundvalpar som behöver ett nytt hem. På en av dessa fester träffar hon Ryan, änkling och ensamstående far till åttaåriga Emmy som verkligen vill ha en hund. Och som av en händelse korsas deras intressen när hon försöker ordna en hundpark och han jobbar som stadsplanerare. Romantiska Love Unleashed är gjord av tv-kanalen Hallmark.

15.00Fighting with my family Verklighetsbaserad sportdramakomedi om de engelska syskonen Paige och Zak som kommer från en familj av fribrottare och drömmer om att bli wrestlingstjärnor i USA. Drömmen kan bli sann när de får chansen att delta i ett träningsprogram till organisationen WWE. I rollerna syns Florence Pugh (Midsommar, Little Women), Nick Frost, Lena Headey, Vince Vaughn och Dwayne "The Rock" Johnson, som sig själv.

17.20Sunes sommar I succékomedin "Sunes sommar" håller familjen Andersson på att planera sin sommarsemester. Mamma Karin vill åka till Grekland och pappa Rudolf surar över sin fiskesemester som inte verkar bli av. Men han fogar sig i beslutet - ända tills han får veta att Greklandsresan skulle kosta 35 000 kronor! Efter enträgna prutningsförsök på resebyrån finner Rudolf en gyllene medelväg - husvagnssemester...

19.15Color of rain, The Romantiskt drama från Hallmark om Gina som blir ensam kvar med två barn när maken Matt dör i cancer. En tid senare drabbar samma tragedi familjen Spehn, när Michael förlorar frun Cindy i samma sjukdom och blir ensamstående pappa till tre barn. Gina erbjuder sitt stöd och familjerna finner tröst i varandra. Men vissa omgivningen ser snett på deras spirande känslor.

21.00Beck Martin Beck, Gunvald Larsson och Alice Levander utreder mordet på en revisor vars kropp hittats vid Arlanda flygplats. Allt tyder på att han planerat att lämna landet för gott. Samtidigt får en journalist ett paket i posten.

22.55Världarnas krig Den frånskilde pappan Ray (Tom Cruise) har sina barn över helgen när det slår ner en ljusblixt i närheten av hemmet. En trebent krigsmaskin reser sig ur marken och förintar allt och alla i sin närhet. Jorden är attackerad av utomjordingar som hotar att förinta världen. Ray och barnen flyr genom USA men det är inte tryggt någonstans. Storslagen sci fi-action i regi av Steven Spielberg inspirerad av H.G. Wells klassiska bok.

01.20Fighter, The Verklighetsbaserat drama om nederlagstippade boxaren “Irish” Micky Wards (Mark Wahlberg) osannolika resa från anonym slugger i de fattiga delarna av Boston till världsmästare. Vid sin sida har han sin bror Dicky (Christian Bale) som själv utkämpar en hård kamp mot droger och kriminalitet. Bale och Melissa Leo, som spelar deras mor, belönades båda med Oscar för bästa biroll.

03.55Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas

04.30Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas

05.02Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas

05.35Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas