MENY

TV4 Film

07.30Sändningsuppehåll

10.35Pieces of April I ett försök att stärka familjebanden bjuder April hem sina föräldrar och syskon på middag. Hennes mamma lider av cancer och de vet alla att det här kan bli deras sista familjesammankomst. Men middagen blir inte riktigt som April planerat.

12.05Älskar, älskar inte Patrik och Mia är unga, kära och ganska bekymmerslösa. Patrik är stridspilot och Mia jobbar som servitris och siktar på en sångkarriär. Men så en dag råkar Patrik ut för en allvarlig olycka och med ens förändras allt för dem. Mia är överlycklig över att han överlevt men Patrik gräver ner i sig i sin olycka. Huvudrollerna i "Älskar älskar inte" spelas av Thomas Hanzon och Camilla Lundén.

14.20The burning plain Flerskiktat drama om kärlek, familj och försoning där en förbjuden kärleksaffär ska orsaka stora konsekvenser för en rad människor. Allt börjar i New Mexico där hemmafrun Gina träffar gifte Nick i hemlighet, vilket hennes unga dotter upptäcker. "The Burning Plain" är manusförfattaren Guillermo Arriagas (”Babel") regidebut och i rollerna syns Charlize Theron, Kim Basinger och Jennifer Lawrence.

16.2021 gram Tre personers liv vävs samman efter en tragisk trafikolycka. Vi möter Jack som orsakade olyckan; Christina som förlorat sin familj och förkrossad söker tröst i alkohol och droger; samt Paul som behöver en hjärttransplantation. Snart möts de på flera plan i både sorg, frustration och försoning. Den rosade dramathrillern "21 gram" är gjord av Alejandro González Iñárritu ("The Revenant", "Birdman").

18.50Top Gun Actionklassiker med Tom Cruise som piloten Pete "Maverick" Mitchell som har ett mål i livet, att bli världens bästa stridsflygare. Tillsammans med vännen Goose blir han antagen till Top Gun, flottans elitskola för flygare. Maverick inleder en romans med instruktören Charlie och tävlar ständigt med piloten Iceman om vem som är bäst.

21.00Snuten i Hollywood Amerikansk actionkomedi från 1984. Axel Foley är polis i Detroit och följer sällan regelboken. När hans bästa vän blir mördad beger han sig till Kalifornien för att hitta förövaren. Till sin hjälp i jakten får han två motvilliga poliser från Beverly Hills som även fått i uppdrag att hålla ett öga på Axel. Snart är Axel inte längre önskvärd bland poliserna i lyxiga Beverly Hills. Dessutom är hans liv i fara.

23.05Snuten i Hollywood III Snuten i Hollywood III är en amerikansk actionkomedi från 1994. Tillsammans med sina kollegor i Detroit slår polisen Axel Foley till mot en liga med biltjuvar och i tumultet dödas hans chef. Axel är fast besluten att göra allt för att gripa mördaren och spåren leder honom till en populär nöjespark i Los Angeles där han återförenas med sin gamla Beverly Hills-kollega Billy Rosewood. Tillsammans med Billys nya partner Jon Flint gör de allt för att lösa mordet och gripa förövarna.

01.15My blueberry nights Elizabeth (Norah Jones) har fått sitt hjärta krossat och lär känna kaféägaren Jeremy (Jude Law) som tröstar henne och lyssnar till hennes historia. Snart ger hon sig av på en resa tvärs över Amerika för att finna sig själv och håller kontakten med Jeremy genom brev. Det romantiska dramat "My Blueberry Nights" är gjord av den rosade och prisade regissören Wong Kar Wai ("In the Mood for Love").

03.10In good company Dan arbetar som chef i reklambranschen men en dag blir hans firma uppköpt av en annan byrå. Hans nya chef Carter visar sig vara en arbetsnarkoman som är hälften så gammal. Dessutom misstänker Dan snart att Carter är intresserad av hans dotter. Huvudrollerna i komedin "In Good Company" spelas av Dennis Quaid, Scarlett Johansson och Topher Grace, och för regin står Paul Weitz ("About a Boy").

05.25Dare to Be Wild Verklighetsbaserat drama om Mary Reynolds, en ung irländsk landskapsarkitekt vars stora dröm var att medverka i Londons stora trädgårdsutställning Chelsea Flower Show. Hon kom från ingenstans och skulle inte bara få en inbjudan, utan även vinna pris på den anrika utställningen. Huvudrollen i "Dare to be wild" spelas av Emma Greenwell ("The Rook", "Shameless").