MENY

TV4 Film

06.55Close Up

07.40Sändningsuppehåll

10.50Den siste actionhjälten En filmälskande pojke får tag på en magisk biobiljett och förflyttas in i en av de filmer där hans stora idol, actionfiguren Jack Slater, bekämpar ondskan. Nu får han chans att hjälpa sin hjälte. En snurrig och fartfylld metafilm där genrens olika klichéer parodieras friskt och Arnold Schwarzenegger driver med sin egen image.

13.25Into the Blue Jared och Sam lever enkelt men bekvämt på Bahamas när de amerikanska vännerna Bryce och Amanda kommer på besök. Under en dykning hittar de såväl ett dyrbart vrakfynd men också en sjunket flygplan med illegal last. Snart är de inblandade i en härva av droger och hårdföra smugglare.

15.35Köpmannen i Venedig Bassiano vill fria till den vackra Portia, men han har inga tillgångar och ber sin vän, köpmannen Antonio, om ett lån. Antonio vänder sig till ockraren Shylock som lånar honom pengar men med ett skrämmande villkor om skulden inte betalas.

18.15Che - Gerillaledaren Efter den kubanska revolutionen, ledd av Fidel Castro, är Che Guevara som mäktigast. Han dyker upp inkognito i Bolivia, där han rekryterar en grupp kubanska och bolivianska kamrater till en gerillagrupp. Tillsammans startar de den bolivianska revolutionen.

21.00Tomorrow never dies Mediamogulen Elliot Carver planerar att erövra världen och för att lyckas måste han se till att Kina och Storbritannien startar krig mot varandra. Nu finns det bara en man som kan stoppa Carver, agent James Bond.

23.25Alpha dog Johnny Truelove är son till en droghandlare och vill gärna se sig själv som en hård kille. Han har gått i sin pappas fotspår och börjat langa knark. När kunden Jake inte kan få fram pengar för att betala Johnny tar han till drastiska metoder.

01.50Monster Aileen Wuornos livnär sig som prostituerad i Florida när hon möter tonåriga Selby på en bar. De inleder ett förhållande och Aileen försörjer dem genom att gå på gatan. Men när hon blir våldtagen av en torsk så dödar hon honom i självförsvar, och en spärr har nu släppt i henne.

04.00Close Up

04.30Close Up Programstart.

05.05Annie Annie är en föräldralös flicka som bor på ett barnhem i New York. När hon försöker rymma för att hitta sina föräldrar väntar en bestraffning. Men Annie räddas när miljardären Warbuck kommer till barnhemmet för att låna ett föräldralöst barn i en vecka i syfte att förbättra sin image.