MENY

C More Hits

06.15Hachiko - en vän för livet Varje dag väntar hunden Hachiko troget vid tågstationen på att hans husse ska komma hem. En dag slår tragiken till och husse dyker aldrig upp. Men Hachiko vägrar att lämna tågstationen. Han fortsätter att vänta på platsen i tio år och historien om den trofasta akitahunden har blivit en legend. Drama av Lasse Hallström med Richard Gere i huvudrollen.

07.45Mitt liv som hund I Lasse Hallströms prisade drama "Mitt liv som hund" möter vi 11-årige Ingemar som bor med sin bror och sjuka mamma. Han har det lite jobbigt just nu, fast inte lika jobbigt som Laika, hunden de sände ut i rymden. Ingemar skickas i väg för att tillbringa sommaren ute på landet hos sin morbror. Där möter han en rad människor som kommer att förändra hans liv.

09.25G - Som i Gemenskap "G - som i gemenskap", en film om kärlek, hasch och rock'n'roll! Kim är kär i Mia, men han har inte vågat ligga med henne. Dessutom känner han sig dragen till Kristoffer, ägare till klubben G. Robban har hamnat snett i livet, med droger och underliga polare. Alexander är sångare i bandet "Barn i Bredäng" men en manager lyckas övertala honom att överge sina kompisar och börja ett annat band med nyfascistisk stil.

11.15En man som heter Ove 59-årige Ove är kvarterets vresige ordningsman. När gravida Parvaneh med familj flyttar in mittemot, och backar in i Oves brevlåda, blir det upptakten till en varm dramakomedi om oväntad vänskap, kärlek och vikten av ordentliga verktyg. En man som heter Ove, som bygger på Fredrik Backmans bästsäljare, blev en otrolig succé och är den tredje mest sedda biofilmen i Sverige genom tiderna.

13.10Hairspray Nikki Blonsky charmade byxorna av både publik och kritiker i rollen som Tracy, en knubbig, danstokig tjej som tar strid mot rasdiskriminering i 60-talets Baltimore. Hon är bara en av de många färgstarka karaktärerna i denna oemotståndligt charmiga musikal baserad på John Waters 80-talsfilm med samma namn. I övriga roller ses Michelle Pfeiffer, Christopher Walken samt John Travolta i en könsöverskridande roll!

15.05Wonder Varmt, rosat drama om 10-årige Auggie som bor med sina föräldrar, syster och hund i Brooklyn, New York. Auggie är som de flesta andra 10-åringar men har haft en sjukdom som gjort att hans ansikte inte ser ut som alla andras. Nu ska han för första gången börja i en vanlig skola, vilket kommer att bli en stor omställning. I huvudrollerna syns Jacob Tremblay (Room), Julia Roberts och Owen Wilson.

16.55Long Story Short Romantisk komedi där vi möter Teddy som har för vana att skjuta det mesta i livet framför sig. Men morgonen efter sitt bröllop vaknar han upp ett år senare - i ett parallellt liv där hans liv gör stora hopp och ett år kan fortlöpa på några minuter. Nu måste han använda varje dyrbart ögonblick till att ställa saker och ting till rätta och undvika att förlora sitt livs kärlek innan det är för sent.

18.30Jönssonligan får guldfeber Vanheden och Harry väntar som vanligt troget när Sickan kliver ut ur fängelseportarna. Och det dröjer inte länge förrän Sickan avslöjar att han har en ny plan. Den här gången ska de stjäla ett datachip som innehåller försvarshemligheter. Vad de inte vet är att deras gamle rival Wall-Enberg är ute efter samma chip.

20.07Now You See Me Actionäventyr där fyra skickliga illusionister uppträder i Las Vegas och tycks avsluta sin show med att råna en bank - på riktigt. FBI-agenten Dylan Rhodes sätts på fallet men ju mer han undersöker desto mindre tycks han förstå. Har banken överhuvudtaget rånats, vem är det som lurar vem? Huvudrollerna i "Now You See Me" spelas av bland andra Jesse Eisenberg, Isla Fisher och Mark Ruffalo.

22.00The Twilight Saga: New Moon I den andra filmen i The Twilight Saga fördjupas de passionerade känslorna mellan Bella och vampyren Edward. Men när deras uråldriga hemlighet hotar hennes liv väljer Edward att försvinna för att skydda henne. Den förkrossade Bella får stöd av sin vän Jacob Black, men dras in i en värld där hennes lojalitet sätts på prov.

00.10Fasanjägarna Danskt kriminaldrama om kriminalinspektör Carl Mörck (Nikolaj Lie Kaas) och hans assistent Assad (Fares Fares) som arbetar med cold case-gruppen inom Köpenhamnspolisen. Ett av de fall de hittar rör sig om ett dubbelmord som en man tog på sig. Men Carl blir uppsökt av offrens far som ber honom titta på det igen. Carl och Assad upptäcker att morden har en koppling till två av de mäktigaste männen i Danmark och en hemlös kvinna kan vara nyckeln till lösningen. Den andra filmen efter Jussi Adler-Olsens deckare om Avdelning Q.

02.05Den of Thieves Los Angeles, bankrånens huvudstad. De enda som är tuffare än brottslingarna är polisens specialstyrka som leds av Big Nick. En dag får han höra att den legendariske rånaren Merrimen planerar sin största stöt någonsin, att råna centralbanken i Los Angeles. Huvudrollerna i "Den of Thieves" spelas av Gerard Butler, O'Shea Jackson Jr. ("Straight Outta Compton") och Curtis "50 Cent" Jackson.

04.20On Set I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

04.50Star File

05.10En gång i Phuket Svensk romantisk komedi med Peter Magnusson som Sven, en uttråkad svensk man som trampar vatten i sitt sega liv. Han bestämmer sig för att resa till Thailand för att skriva en roman och komma ifrån vardagen. På plats i semesterparadiset stöter han på en rad färgstarka personer och lär sig ett och annat om livet, kärleken och sig själv.