MENY

TV 12

06.00Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2014. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Köparna samlas hemma hos Dan och Laura för att leka en julklappslek men trots att intäkterna går till välgörenhet kan de inte låta bli att tävla mot varandra.

06.55-Sändningsuppehåll-

10.00Modern family Amerikansk komediserie från 2015. Om det komplicerade och kärleksfulla livet i tre nutida amerikanska familjer. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn, en ung fru och en ny liten son. Det är ingen lätt uppgift att hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de upp för varandra. Haley försöker stoppa Andy från att fria till Beth vilket medför att hon och Andy måste ta itu med sina känslor. Jay och Gloria tittar på förskolor åt Joe. Eftersom de har ont om pengar kommer Cameron på en idé om hur Mitchell ska få sitt gamla jobb tillbaka.

10.30Modern family Amerikansk komediserie från 2015. Om det komplicerade och kärleksfulla livet i tre nutida amerikanska familjer. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn, en ung fru och en ny liten son. Det är ingen lätt uppgift att hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de upp för varandra. Phil och Claire känner sig åsidosatta när Alex ljuger om vilken dag hon ska flytta till campus och Luke hellre umgås med några killar från skolan än med Phil. Resten av familjen försöker undvika att gå på Lilys fotbollsmatch. Mitchell och Cameron känner sig stressade eftersom de blivit hyresvärdar.

11.00Cheaters Amerikansk realityserie från 2012. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. Shannon Sorensen vet att det inte är lätt att ha ett långdistansförhållande, speciellt när man fortfarande studerar. Hon tycker att hennes pojkvän Chris börjat bete sig avvisande och oroar sig för att han brutit deras löfte till varandra att avstå från sex före äktenskapet. Massören Kelly Torres upplever det som att hennes pojkvän Stephen glider ur hennes grepp. Stephen arbetar sena kvällar som bartender och han brukade alltid höra av sig efter jobbet. Men nu har han slutat med det och struntar ofta i att inkludera henne i sina planer.

12.00Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2014. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Köparna samlas hemma hos Dan och Laura för att leka en julklappslek men trots att intäkterna går till välgörenhet kan de inte låta bli att tävla mot varandra.

13.00Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2012/2013. Sjätte säsongen om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. Efter att ha fått sparken i den föregående säsongen återvänder Rich för att försöka få tillbaka sitt jobb. Seth fortsätter med sin plan att ta över butiken.

13.30Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2012/2013. Sjätte säsongen om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. Rich får chansen att imponera på Les med en elektrisk stol. Seth kommer på en plan som kan resultera i att butiken tjänar storkovan men frågan är om den kommer att fungera.

14.00Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2012/2013. Sjätte säsongen om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. Les får höra en otrolig historia från en grupp kunder men frågan är om han kan lita på dem. Dessutom gör han en viktig upptäckt senare.

14.30Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2012/2013. Sjätte säsongen om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. Seth häpnas när Les återanställer Amy. Senare upptäcks ett misstag som kan komma att kosta butiken tusentals dollar och frågan är om Amy är den ansvariga.

15.00Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

15.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

16.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

16.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

18.00Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2016. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. Skogsarbetaren Darren har varit på vägarna i fyra timmar när han fastnar i polisens kontroll och frågan är om han har rökt cannabis. Jordan som är 20 år övertalades av sina arbetskamrater att ta en öl efter jobbet men eftersom han har ett preliminärt körkort kan han inte ha någon alkohol i blodet och det blir en nervös väntan på resultatet av hans blåstest.

18.30Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2016. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. Lastbilsföraren Marcus erkänner att han haft en hel del att dricka när han fastnar i poliskontrollen och inser att han riskerar att förlora sitt jobb. Guido är på gott humör när han tas till polisstationen för sitt andra blåstest även om han är övertygad om att han kommer blåsa över gränsen igen.

19.00Kronofogden knackar på Brittisk dokumentärserie från 2014. Här följer man kronofogdar i deras arbete runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva och känslosamma och en del ljuger dem rakt upp i ansiktet.

20.00Solsidan Svensk komediserie från 2015. Om de två paren Alex och Anna och Fredde och Mickan i Saltsjöbaden i Stockholm. De tampas alla med livets små och stora frågor. I deras krets finns också Ove och Anette som de andra gör allt för att undvika. Anna har fått en roll i en polisserie och inför inspelningarna gör hon studiebesök hos riktiga poliser där hennes fördomar snabbt ställs på ända. Snart lever sig Anna in i rollen på ett sätt hon aldrig gjort förut. Alex blir uppläxad av en beskäftig man på återvinningsstationen och snart har de startat ett småskaligt krig. I ett försök att hitta tillbaka till varandra provar Fredde och Mickan på rollspel vilket inte går något vidare men de vägrar att ge upp.

20.30Solsidan Svensk komediserie från 2015. Om de två paren Alex och Anna och Fredde och Mickan i Saltsjöbaden i Stockholm. De tampas alla med livets små och stora frågor. I deras krets finns också Ove och Anette som de andra gör allt för att undvika. Mickan och Lussan börjar bråka om vem som egentligen är vd för skönhetssalongen och deras ende anställde, Sappe, dras in i maktkampen. När Fredde går på systemet råkar han framstå som homofob inför en mycket viktig person och när han försöker reparera skadan visar det sig bli knepigt. Mickan får Anna att vilja bleka sina tänder och när hon tar upp saken med Alex vägrar han hjälpa henne. Hon bestämmer sig för att lösa saken på annat sätt och hålla det hemligt för Alex.

21.00Tack för dansen Svensk underhållningsserie från 2016. Här bjuds tre dansband på återblickar från sin karriär. Varje avsnitt fokuserar på ett av banden, Arvingarna, Larz-Kristerz och Lasse Stefanz. Förutom att titta tillbaka på banden och deras musik blir många överraskningar och gäster. Programledare: Thomas Deutgen och Elisa Lindström. Lasse Stefanz är i dag ett av Nordens största dansband och 120 kvällar per år bjuder de upp till dans. Bandet har sålt nästan åtta miljoner skivor och tilldelats otaliga guld- och platinaskivor. I programmet berättar de om genombrottet och succéerna men också om slitet och om det ständiga arbetet med att vara i topp i snart femtio år. Programmet gästas av Hasse "Kvinnaböske" Andersson som framför en duett med Lasse Stefanz.

22.20Amistad Amistad är ett amerikanskt drama från 1997. År 1839 är slavskeppet La Amistad på väg till Amerika men under resan gör 53 av de afrikanska slavarna uppror och dödar flertalet av besättningen. Slavarna kräver att fartyget ska återvända till Afrika men rorsmannen lurar dem och sätter kurs mot Amerika. Efter två månader stoppar en amerikansk marinpatrull fartyget och slavarna fängslas. Två motståndare mot slaveriet engagerar en ung advokat som ska föra slavarnas talan. Rättegången blir en nationell angelägenhet och president Van Buren oroar sig över att hans återval bland slavförespråkarna i Södern ska omintetgöras. Han bestämmer sig för att utse en ny domare i rättegången.

01.25World's wildest police videos Amerikansk realityserie från 1999. Här visas några av de mest extrema polisvideorna från olika delar av världen. Det blir allt från biljakter till rån och upplopp och brottslingar som inte skyr några medel i sina försök att fly.

02.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

03.00Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2016. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. Skogsarbetaren Darren har varit på vägarna i fyra timmar när han fastnar i polisens kontroll och frågan är om han har rökt cannabis. Jordan som är 20 år övertalades av sina arbetskamrater att ta en öl efter jobbet men eftersom han har ett preliminärt körkort kan han inte ha någon alkohol i blodet och det blir en nervös väntan på resultatet av hans blåstest.

03.30Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2016. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. Lastbilsföraren Marcus erkänner att han haft en hel del att dricka när han fastnar i poliskontrollen och inser att han riskerar att förlora sitt jobb. Guido är på gott humör när han tas till polisstationen för sitt andra blåstest även om han är övertygad om att han kommer blåsa över gränsen igen.

04.00Cheaters Amerikansk realityserie från 2012. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. Shannon Sorensen vet att det inte är lätt att ha ett långdistansförhållande, speciellt när man fortfarande studerar. Hon tycker att hennes pojkvän Chris börjat bete sig avvisande och oroar sig för att han brutit deras löfte till varandra att avstå från sex före äktenskapet. Massören Kelly Torres upplever det som att hennes pojkvän Stephen glider ur hennes grepp. Stephen arbetar sena kvällar som bartender och han brukade alltid höra av sig efter jobbet. Men nu har han slutat med det och struntar ofta i att inkludera henne i sina planer.

05.00World's wildest police videos Amerikansk realityserie från 1999. Här visas några av de mest extrema polisvideorna från olika delar av världen. Det blir allt från biljakter till rån och upplopp och brottslingar som inte skyr några medel i sina försök att fly.