MENY

TV 12

05.55Border patrol Nyzeeländsk dokumentärserie från 2015. Om människorna som arbetar på frontlinjen med att skydda den nyzeeländska gränsen. Det kan handla om allt från falska pass till stulna kreditkort och att förhindra att bland annat droger och exotiska djur förs in i landet. Ett par från Shanghai har med sig matprodukter och ett fågelbo. En otålig kvinna från Jordanien gör jobbet svårt för tullpersonalen och en cannabismissbrukares planer går upp i rök.

06.30Border patrol Nyzeeländsk dokumentärserie från 2015. Om människorna som arbetar på frontlinjen med att skydda den nyzeeländska gränsen. Det kan handla om allt från falska pass till stulna kreditkort och att förhindra att bland annat droger och exotiska djur förs in i landet. Tullpersonalen på Aucklands flygplats handskas med personer med flera pass och identiteter. En nyzeeländsk bonde som har rest i USA får sina utländska inköp undersökta och en kanadensisk missbrukare har abstinens.

06.55Sändningsuppehåll

10.00Rena rama Rolf: Hälsan själv Svensk komediserie från 1997. Paret Mjunstedt bor i Göteborg. Rolf är spårvagnsförare och har kort stubin, ett stort hjärta och en ännu större mage. Rolf och hans fru Bettan lever i ett stormigt men lyckligt äktenskap där tallrikar, dräpande kommentarer och kyssar flyger om varandra. Deras grannar är Conny och Monica Raberud. Hyreshusets värmepanna har gått sönder och det är iskallt. Bettan står inte ut med kylan och åker hem till sin mamma men Rolf stannar hemma och blir förkyld. Samtidigt visar det sig att Rolf är påtänkt som chef för spårvägen i Majorna.

10.30Rena rama Rolf: Hoppas på hästar Svensk komediserie från 1997. Paret Mjunstedt bor i Göteborg. Rolf är spårvagnsförare och har kort stubin, ett stort hjärta och en ännu större mage. Rolf och hans fru Bettan lever i ett stormigt men lyckligt äktenskap där tallrikar, dräpande kommentarer och kyssar flyger om varandra. Deras grannar är Conny och Monica Raberud. Rolf har blivit vald till skattmästare på biljardklubben och har fått 5 000 kronor. Men när han kommer hem upptäcker han att pengarna är borta. För att få ihop pengarna bestämmer han sig för att satsa på hästar.

11.00Booze Patrol Australisk dokumentärserie från 2015. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. Polisen i Wollongong ansluter till resterande enheter i jakten på en bil som har flytt från en slumpmässig nykterhetskontroll. En lång och intensiv jakt slutar med att föraren kraschar sin bil i en gränd och försöker fly till fots. En rörmokare avslutar en tuff vecka med ett par öl och sätter sig bakom ratten - något han kommer få ångra.

11.30Booze Patrol Australisk dokumentärserie från 2015. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. Konstapel Wakefield patrullerar på en av de farligaste vägarna i utkanten av staden tillsammans med sin partner när han får syn på en ung förare som kör väldigt fort. En grupp av unga män fiskar och njuter av en söndagseftermiddag när en av dem plötsligt blir påkörd av en bil. Ambulansen och polisen skyndar dit och gör allt för att rädda hans liv.

12.00Kronofogden knackar på Brittisk dokumentärserie från 2016. Här följer man kronoinspektörer i deras arbete runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva, känslosamma och sådana som ljuger dem rakt upp i ansiktet. I Manchester vägrar en man att avslöja sin identitet. När kronofogdarna Stewart och Elmor beslagtar en bil i hans namn, väljer den misstänkte gäldenärens fru att ta saken i sina händer. Del och Brian får nästan sin skåpbil rammad av en rasande debitor.

13.00Nya trafikpoliserna Brittisk realityserie från 2015 i sju delar. Nya trafikpoliserna är en brittisk realityserie från 2015 i sju delar, som handlar om Yorkshirepolisens arbete på frontlinjen. Med den ständigt närvarande Jamie Theakston, följer vi två poliser i norra och västra Yorkshire. Brottsbekämpning är en tuff gren, men det är också männen och kvinnorna i blått. Trafikpoliserna i västra Yorkshire kämpar för att hålla vägarna säkra och deras tålamod testas ordentligt när de jagar en oförsäkrad bil i över en halvtimme - i Bradford. Spänningen stiger när ett brott begås under rådande rusningstrafik.

14.00Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2013. Dokumentärserie om en familjeägd pantbank i Detroit. I den nionde säsongen fortsätter det dagliga dramat för familjen Gold, Seth hoppas bli av med sin syster för gott, en muthärva inom personalen avslöjas, och säkerhetschefen sviker företaget. Ett allvarligt missförstånd mellan Seth och Les leder till att en av de anställda hamnar i korselden. Ashley provar att försona dem men skadan är redan skedd.

14.30Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2013. Dokumentärserie om en familjeägd pantbank i Detroit. I den nionde säsongen fortsätter det dagliga dramat för familjen Gold, Seth hoppas bli av med sin syster för gott, en muthärva inom personalen avslöjas, och säkerhetschefen sviker företaget. Seth och Ashley går i taket när Les tillåter att en kund åker från butiken med en klocka värd 60 000 dollar baserat på ett muntligt avtal.

15.00Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet. Polisen upprättar en kontrollplats för rutinkontroller i västra Auckland och upptäcker att en berusad kvinna saknar körkort. En beväpnad förbrytare ser ut att komma undan, men polishundarna är honom på spåret.

15.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet. Polisen larmas till ett bråk i centrala Auckland. Vem som började slåss förblir en gåta. Avondale-polisen har fått ett klagomål om en man som försöker sälja konstverk genom att knacka dörr. Det visar sig att den misstänkte saknar arbetsvisum.

16.00Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet. Konstapel Aaron Masters tar hand om en överförfriskad kvinna. Två poliser i Manurewa tvingas gripa en ung man som, oprovocerat, krossar en flaska mot deras vindruta. I Mount Maunganui hamnar konstapel Paul Creamer i en annorlunda situation.

16.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet. Konstapel Sam Crozier tar hand om en kraftigt berusad busspassagerare i Christchurch. En man hotar sin fru med kniv i Mount Wellington. North Shore-polisen stoppar ett misstänkt fordon. I Timaru försöker polisen hjälpa en ung kvinna utan hem.

17.00Border patrol Nyzeeländsk dokumentärserie från 2010. Om människorna som arbetar på frontlinjen med att skydda den nyzeeländska gränsen. Det kan handla om allt från falska pass till stulna kreditkort och att förhindra att bland annat droger och exotiska djur förs in i landet. En ilsken kinesisk turist uttrycker sina åsikter om Nya Zeeland när hon stoppas för att hon har tre avokadofrukter i väskan. Ett japanskt tv-team med filmutrustning påstår att de inte kommit för att jobba.

17.30Border patrol Nyzeeländsk dokumentärserie från 2015. Om människorna som arbetar på frontlinjen med att skydda den nyzeeländska gränsen. Det kan handla om allt från falska pass till stulna kreditkort och att förhindra att bland annat droger och exotiska djur förs in i landet. Ett par ryska studenter ska stanna ovanligt kort tid i Nya Zeeland och har vaga resplaner. I Aucklands hamn har man upptäckt en orm i en bil. En man från Bulgarien tas in för förhör på flygplatsen i Auckland.

18.00Nya trafikpoliserna Brittisk realityserie från 2015 i sju delar. Nya trafikpoliserna är en brittisk realityserie från 2015 i sju delar, som handlar om Yorkshirepolisens arbete på frontlinjen. Med den ständigt närvarande Jamie Theakston, följer vi två poliser i norra och västra Yorkshire. Brottsbekämpning är en tuff gren, men det är också männen och kvinnorna i blått. Enligt statistiken blir en bil stulen var fjärde timme i Yorkshire-regionen. Med mer än över en miljon sådana på stulna fordon landet över har brottet kommit att bli ett stort problem i Storbritannien.

19.00Småstaden Svensk komediserie från 2017. I lilla Larstad finns Sveriges yngsta kommunalråd Simon Hoffman som får i uppdrag att rädda hemstaden från förfall. I rollerna syns komikergruppen I just want to be cool som består av bröderna Victor och Emil Beer samt kusinen Joel Adolphson. När kommunalrådet Birgitta Dahlberg blir gripen, anklagad för att vara delaktig i en korruptionshärva, finns ingen kvar att styra staden. Ingen förutom den 20-årige vaktmästaren Simon som plötsligt har ansvar för Larstad. Nu är det upp till honom, hans bror Carl, kompisen Cassandra och den inte helt slipade entreprenören Herman att se till att staden fungerar.

19.30Småstaden Svensk komediserie från 2017. I lilla Larstad finns Sveriges yngsta kommunalråd Simon Hoffman som får i uppdrag att rädda hemstaden från förfall. I rollerna syns komikergruppen I just want to be cool som består av bröderna Victor och Emil Beer samt kusinen Joel Adolphson. Stranden i Larstad är så smutsig att den blivit en hälsofara och kommunen har inga resurser till städning. Nu måste Simon och gänget få med sig invånarna att städa stranden genom att ta till drastiska åtgärder.

20.00Sjölyckan Svensk komediserie från 2018. En familj ska tillbringa hela sommaren tillsammans i skärgården. Eftersom det är första sommaren sedan mamman i familjen gick bort vill barnen stötta sin far men frågan är hur det kommer att gå med tre generationer under samma tak. Bråket med grannarna har resulterat i att vigselförrättaren har hoppat av och Thomas och Lily försöker desperat hitta en ny. Det visar sig att den enda som får viga folk på ön tycks vara Lilys ärkefiende Söderberg. För att kunna förbereda bröllopet i lugn och ro har Klara bjudit över en kompis till Ludde. Men hans föräldrar dröjer sig kvar när de ska lämna honom. Dessutom dyker släktingar upp en vecka för tidigt. Söderberg vill att Bernt berättar om deras relation för sina barn. Något som är lättare sagt än gjort.

20.30Sjölyckan Svensk komediserie från 2018. En familj ska tillbringa hela sommaren tillsammans i skärgården. Eftersom det är första sommaren sedan mamman i familjen gick bort vill barnen stötta sin far men frågan är hur det kommer att gå med tre generationer under samma tak. Bröllopet stundar och alla har nerverna på helspänn och ett sms som kommer på villovägar gör att Lily och Klara blir osams. När Thomas inte kan välja sida i konflikten blir Lily så besviken att hela bröllopet hotas. Bernt försöker ställa saker och ting till rätta med Söderberg och en del saker sägs bättre med toner än med ord. Rille får i uppdrag att skaffa en bröllopspresent vilket är lättare sagt än gjort på en skärgårdsö.

21.00Hunted - Storebror ser dig! Amerikansk realityserie från 2017. Nio lag ska lämna sina gamla liv bakom sig och gå under jorden. Målet är att klara sig 28 dagar utan att ex-poliser och agenter från bland annat CIA och FBI hittar dem. Klarar lagen detta kan de kamma hem vinsten på 250 000 dollar. Säsongsfinal. De kvarvarande lagen planerar sin sista flykt och prispengarna på $250.000 hägrar vid horisonten.

22.00Noah Påkostad storslagen filmatisering av den bibliska berättelsen om Noa. Russell Crowe spelar titelrollen, en man som får ett uppdrag från Gud att bygga en ark inför den stundande syndafloden. För regin står Darren Aronofsky (”Black Swan”, ”The Wrestler”) och i rollistan finns även Anthony Hopkins, Jennifer Connelly och Emma Watson.

00.45Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet. Polisen larmas till ett bråk i centrala Auckland. Vem som började slåss förblir en gåta. Avondale-polisen har fått ett klagomål om en man som försöker sälja konstverk genom att knacka dörr. Det visar sig att den misstänkte saknar arbetsvisum.

01.15Kronofogden knackar på Brittisk dokumentärserie från 2018. Här följer man kronoinspektörer i deras arbete runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva, känslosamma och sådana som ljuger dem rakt upp i ansiktet. Här följer man kronoinspektörer i deras arbete runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva, känslosamma och sådana som ljuger dem rakt upp i ansiktet.

02.15Blue Bloods Amerikansk kriminalserie från 2016/2017. Kriminalserie om familjen Reagan, som alla arbetar inom rättssystemet. Pappa Frank Reagan är New Yorks polismästare och styr sin avdelning lika diplomatiskt som sin familj. Han gör allt för att de ska hålla ihop, men det är inte alltid så lätt. Sid Gormley blir nedslagen av ett gäng utanför sitt hem och Danny och Frank är fast beslutna om att skipa rättvisa. Eddie och Jamie bevittnar hur en oskyldig person grips och Danny letar efter någon som kan vittna mot en farlig gängledare.

03.10Gotham Amerikansk kriminalserie från 2015/2016. James Gordon kämpar fortfarande med att få rätsida på korruptionen i Gotham City och det blir en ensam kamp där han ställs mot både sina kollegor och den undre världen. En ny poliskommissarie tar över och verkar lika fast besluten som Jim Gordon att städa upp bland stadens undre värld. Men när den nya mannen börjar ställa frågor blir Gordon rädd att hans egna tvivelaktiga samröre ska komma upp till ytan.

04.05World's wildest police videos Amerikansk realityserie från 2012. Här visas några av de mest extrema polisvideorna från olika delar av världen. Det blir allt från biljakter till rån och upplopp och brottslingar som inte skyr några medel i sina försök att fly. Amerikansk realityserie med några av de mest extrema polisvideorna från olika delar av världen. Se hur lagens tappra män och kvinnor hanterar de mest dramatiska situationerna med dina egna ögon. Det blir allt från biljakter till rån och upplopp och brottslingar som inte skyr några medel i sina försök att fly.

05.00World's wildest police videos Amerikansk realityserie från 2012. Här visas några av de mest extrema polisvideorna från olika delar av världen. Det blir allt från biljakter till rån och upplopp och brottslingar som inte skyr några medel i sina försök att fly. Amerikansk realityserie med några av de mest extrema polisvideorna från olika delar av världen. Se hur lagens tappra män och kvinnor hanterar de mest dramatiska situationerna med dina egna ögon. Det blir allt från biljakter till rån och upplopp och brottslingar som inte skyr några medel i sina försök att fly.