MENY

TV 12

06.00Cheaters För Eli var det en dröm som gick i uppfyllelse när han blev ihop med sin bästa vän Tanya. Men Tanya har förändrats och Eli misstänker att hon bedrar honom. Gravida Krystal oroar sig för att hennes pojkvän Cameron har något fuffens för sig.

07.00Paddington Station Drottningen anländer till stationen för att inviga en ny tågmodell. Senare måste tågvärden Lynn hantera en bråkig resenär som försöker resa utan en giltig biljett.

08.00Inside The Ambulance I Dudley blir en astmatisk patient allt värre under ambulansfärden. Ambulanspersonalen skickas ut till en bil som har kört in i en galleria. I Stoke behandlas en fyraåring med feber och en annan patient som har leverproblem.

09.00Mordutredarnas nya fall Två personer som bor ihop blir misstänkta för mord då de kan kopplas till ett par skor och mordvapnet i en pågående mordutredning. Ett gäng ölflaskor blir även viktigt bevismaterial.

09.30Mordutredarnas nya fall Ett samhälle i Illinois plågas av att någon eller några bombar sönder kyrkor. Polisen tror sig dock veta vem som ligger bakom dåden och tar in dem till stationen. Men de blir förvånade när bombningarna fortsätter.

10.00Polisens biljakter Den erfarne polisen Dan Briggin får sig ett rejält träningspass när en misstänkt flyr från brottsplatsen. Frågan är vem som är snabbast? Barry har händerna fulla med några bråkiga irländare och Sarah gör en stor narkotika upptäckt.

11.00Polisens biljakter En utdragen polisinsats efter en grupp misstänkta rånare tar en oväntad vändning och Jon ställs in för en svårlöst situation när ett träd visar sig ha fallit mitt i vägen. När dagen övergått till natt görs ett stort narkotikatillslag i en bil.

12.00Mordutredarnas nya fall En ung, glad och hälsosam collegestudent mördas och polisen vet inte i vilken ände de ska börja. Men när obduktionen är klar visar det sig att en mycket liten detalj blir en avgörande pusselbit i utredningen.

12.30Mordutredarnas nya fall Efter 100 ursinniga knivhugg har mördaren lämnat efter sig DNA. Men polisen kastas in i en katt- och råttalek i jakten på rätt gärningsman.

13.00Extreme Ice Railroad En snöstorm och en isbildning hotar en tung transport och tiden är en viktig kundleverans värsta fiende. Arbetsledaren Darren Martin och hans kollegor har bara några minuter på sig att åtgärda några reparationer för att undvika katastrof.

14.00Kronofogden knackar på Mike och Terry är på jakt efter bilägare med utestående lån. Paul och Steve vräker en taxichaufför som har en skuld på nästan 30 000 pund.

15.00MacGyver En forskare skapar ett sonarsystem åt Phoenix foundation som en korrupt chef för ett ubåtsföretag planerar att sälja till en grupp knarksmugglare.

16.00Polisens biljakter Den erfarne polisen Mark Carlin ställs inför en svår situation när han åker på larm om en allvarlig olycka som involverar tre fordon. Sarah har svårt att behålla lugnet när en bilist gör sitt bästa för att provocera henne och Dan jagar en fartdåre.

17.00Polisens biljakter Säsongsavslutning. Hundföraren Marty överväger att avfyra sitt vapen när en situation eskalerar och en snattare utmanar Jon ordentligt. Samtidigt tvingas Mike hantera två vårdslösa bilister som visar sig ha mer att dölja.

18.00MacGyver En berömd musiker blir kidnappad och brottslingarna kräver en värdefull fiol som tidigare ägts av Mozart i utbyte. MacGyver hjälper en ung kvinna som försöker stoppa dem.

19.00V75 Direkt Direktsänd V75-omgång. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

22.30Rain Man Oscarbelönat drama om Charlie (Tom Cruise) vars pappa testamenterar nästan hela sin förmögenhet till hans äldre bror, den autistiske Raymond. Bröderna har inte setts på många år, men Charlie bestämmer sig för att ta med Raymond på en händelserik resa tvärs över USA, i hopp om att lägga beslag på pengarna. Vann fyra Oscar, däribland för bästa film och huvudroll till Dustin Hoffman.

01.20Collateral I Los Angeles får taxichauffören Max en annorlunda passagerare som vill anlita honom för en serie stopp runt staden under en kväll. Men den tillsynes välartade affärsmannen Vincent är en yrkesmördare som är ute på uppdrag och ska döda fem människor. Tät thriller med Tom Cruise och Jamie Foxx, i regi av Michael Mann som gjort filmer som Heat och The Insider.

03.47CSI Grissom ger en grupp studenter en rundtur hos CSI och presenterar några tidigare fall; en casinovärd som hade otur och en fru som ”trillat” när hon campat med sin make. Men den här gången berättas historierna ur de dödas perspektiv.

05.00Cheaters Shannon tycker att hennes pojkvän Chris börjat bete sig avvisande och oroar sig för att han brutit deras löfte till varandra att avstå från sex före äktenskapet. Kelly undrar varför hennes pojkvän Stephen slutat inkludera henne i sina planer.