MENY

TV 12

06.00Det stora fyndkriget - Texas Amerikansk dokumentärserie från 2013. När hyran för ett förråd i Texas inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Dokumentärserien följer en grupp människor som reser runt för att köpa innehållet i övergivna förråd i hopp om att göra stora vinster. Gänget beger sig till DeSoto där endast fyra förråd står till buds. En ny köpare anländer på motorcykel och driver upp priserna. Ricky och Bubba försöker vinna varje förråd. Victor syns inte till.

06.30Det stora fyndkriget - Texas Amerikansk dokumentärserie från 2013. När hyran för ett förråd i Texas inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Dokumentärserien följer en grupp människor som reser runt för att köpa innehållet i övergivna förråd i hopp om att göra stora vinster. Köparna reser till Lancaster och Jenny väcker uppståndelse när hon tar med sin mamma. Moe retar upp Mary när han tar en risk. Det ser tufft ut för Ricky och Bubba men de lyckas vända på situationen.

06.55-Sändningsuppehåll-

10.00Modern family Amerikansk komediserie från 2011/2012. Om det komplicerade livet hos en amerikansk familj. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn och en vacker ung fru med en son. Det är ingen lätt uppgift att försöka hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de alltid upp för varandra. Mitchell har gjort lite jobb åt Phils företag men nu måste Phil meddela honom att de inte längre vill anlita honom. Frågan är bara hur han ska säga det. Jay tar med Gloria till sin favoritsylta för att visa deras nya specialitet på menyn men Gloria är mer intresserad av vad hon får höra av servitrisen som verkar känna till allt som pågår i Jays liv. Claire kan inte låta bli att lägga sig i hur Cameron uppfostrar Lily. Luke får en utmärkelse och det gör Manny upprörd eftersom han tar emot den under falska förespeglingar.

10.30Modern family Amerikansk komediserie från 2011/2012. Om det komplicerade livet hos en amerikansk familj. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn och en vacker ung fru med en son. Det är ingen lätt uppgift att försöka hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de alltid upp för varandra. Mitchell och Cameron får ett efterlängtat samtal från den kvinna som valt ut dem som adoptivföräldrar till det barn hon väntar. Det är dags att föda och killarna måste genast bege sig till Mexiko. Gloria följer med dem för att agera tolk, vilket de senare får ångra. Jay blir lämnad ensam med Lily och inser hur skönt det är att ha småbarnsåren bakom sig. Alex ska gå på sin första skolbal och Haley har fått ett jobb. Claire och Phil är stolta över sina döttrar men Haley har dolda avsikter.

11.00Cheaters Amerikansk realityserie från 2012. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. Teknikern Nicole Mallory är trött på att hennes pojkvän Jeremy ständigt arbetar sent och hade hoppats på att det skulle bli bättre när de flyttat ihop. Men Jeremy har börjat undvika henne och efter ett högljutt gräl får Nicole nog. Hon ber Cheaters att gräva fram sanningen. Sharon Waites vill veta varför hennes pojkvän Phillip varit så frånvarande på sistone. Han hade lovat henne äktenskap och familj men det har hon inte sett skymten av. Det visar sig att Phillip fortfarande planerar äktenskap, men med en annan kvinna.

12.00Det stora fyndkriget - Texas Amerikansk dokumentärserie från 2013. När hyran för ett förråd i Texas inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Dokumentärserien följer en grupp människor som reser runt för att köpa innehållet i övergivna förråd i hopp om att göra stora vinster. Gänget beger sig till DeSoto där endast fyra förråd står till buds. En ny köpare anländer på motorcykel och driver upp priserna. Ricky och Bubba försöker vinna varje förråd. Victor syns inte till.

12.30Det stora fyndkriget - Texas Amerikansk dokumentärserie från 2013. När hyran för ett förråd i Texas inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Dokumentärserien följer en grupp människor som reser runt för att köpa innehållet i övergivna förråd i hopp om att göra stora vinster. Köparna reser till Lancaster och Jenny väcker uppståndelse när hon tar med sin mamma. Moe retar upp Mary när han tar en risk. Det ser tufft ut för Ricky och Bubba men de lyckas vända på situationen.

13.00Booze Patrol Australisk dokumentärserie från 2015. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss.

13.30Booze Patrol Australisk dokumentärserie från 2015. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. Säsongsavslutning.

14.00Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2011/2012. Femte säsongen om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. Två män försöker sälja George Harrisons hårlockar men får veta att även om de är sällsynta så är de inte särskilt värdefulla. En annan man vill sälja en pälsjacka och en kvinna vill sälja ett par diamantörhängen men saker och ting går väldigt fel.

14.30Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2011/2012. Femte säsongen om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. En av Seths anställda, John, begår flera stora misstag och Les beordrar Seth att avskeda honom. Seth ger John en andra chans men han bestämmer sig för att sluta. En kvinna hotar Les när han berättar att hennes titanörhängen i själva verket är gjorda av silver.

15.00Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

15.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

16.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

16.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

18.00Finaste familjen Svensk komediserie från 2017. Om vikten att visa upp för sin omvärld hur bra man mår och om kampen att aldrig bli äldre. Anna Linder är en vacker och målinriktad kvinna som gjort en klassresa från uppväxten i förorten Jakobsberg till de fina kvarteren i Stockholm. Hon är inne på sitt tredje äktenskap och har tre barn. Ann och Göran får besök av gamla vänner de träffat på en kryssning. Michelle och Lars-Henry renoverar badrummet. Marcus startar en app som snabbt blir en succé och han får Magnus att säga upp sig och börja jobba för honom. Johanna träffar en brandman.

18.30Finaste familjen Svensk komediserie från 2017. Om vikten att visa upp för sin omvärld hur bra man mår och om kampen att aldrig bli äldre. Anna Linder är en vacker och målinriktad kvinna som gjort en klassresa från uppväxten i förorten Jakobsberg till de fina kvarteren i Stockholm. Hon är inne på sitt tredje äktenskap och har tre barn. Ann går i taket när hon inser att de är på trettonde plats på listan över de rikaste på Östermalm. Det som är mest upprörande är att Birgitta ligger på fjärde plats. Göran börjar på en matlagningskurs och träffar på sin gamla klasskamrat Johan Brask. Michelle möter den italienska gästforskaren Paolo Rossi. Marcus börjar föreläsa och Magnus blir plötsligt intresserad av kultur.

19.00Kronofogden knackar på Brittisk dokumentärserie från 2014. Här följer man kronofogdar i deras arbete runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva, känslosamma och sådana som ljuger dem rakt upp i ansiktet. Mike och Terry reser till Cheshire för att återta ett fordon från en kvinna med en obetald skuld på flera hundra pund. Paul och Steve tvingas vräka ett par med två barn några dagar innan jul. Sedan beger de sig till Essex för att leta upp en man som är skyldig sin hyresvärd över 10 000 pund.

20.00Solsidan Svensk komediserie från 2015. Om de två paren Alex och Anna och Fredde och Mickan i Saltsjöbaden i Stockholm. De tampas alla med livets små och stora frågor. I deras krets finns också Ove och Anette som de andra gör allt för att undvika. Mickan och Lussan börjar bråka om vem som egentligen är vd för skönhetssalongen och deras ende anställde, Sappe, dras in i maktkampen. När Fredde går på systemet råkar han framstå som homofob inför en mycket viktig person och när han försöker reparera skadan visar det sig bli knepigt. Mickan får Anna att vilja bleka sina tänder och när hon tar upp saken med Alex vägrar han hjälpa henne. Hon bestämmer sig för att lösa saken på annat sätt och hålla det hemligt för Alex.

20.30Solsidan Svensk komediserie från 2015. Om de två paren Alex och Anna och Fredde och Mickan i Saltsjöbaden i Stockholm. De tampas alla med livets små och stora frågor. I deras krets finns också Ove och Anette som de andra gör allt för att undvika. Det är återträff med Alex, Freddes, Oves och Anettes gamla klass och det är åttiotalstema. Alex vill gå men Fredde vägrar, han har bara dåliga minnen från den tiden. Men när Fredde får reda på att Mickan dejtat när de var provseparerade ändrar han sig. Han tänker ge igen. Ove ser fram emot att skryta inför sina gamla klasskompisar om sitt liv och han och Anette tar temat på största allvar. Festen blir ingen höjdare för Alex och för Fredde blir det ännu värre när han möter en gammal antagonist.

21.0060 dagar i fängelse Amerikansk realityserie från 2016. Sju volontärer skickas in i fängelset Clark County Jail i Indiana i ett försök att komma åt brottslighet och korruption. De ska låtsas vara fångar i 60 dagar och varken de verkliga internerna eller vakterna vet vad som pågår. Zac kallas oväntat till rättssalen. I ett strategiskt drag för att klara sig avslutar Barbara vänskapen med Tami och Jeff gör sig själv till måltavla efter en rad katastrofala misstag.

22.00Världen räcker inte till Världen räcker inte till är en brittisk actionfilm från 1999. På oljemagnaten Robert Kings begravning träffar James Bond Kings dotter Elektra. Hon berättar att hon tänker färdigställa sin fars planer på att bygga en pipeline från Ryssland till Istanbul. Bond skickas av MI6:s chef M till Azerbajdzjan för att skydda Elektra och ta reda på vem som mördade hennes far. Bond kastas in i ett äventyr där han möter en av sina värsta motståndare, den hänsynslöse terroristen Renard. I rollerna ses Pierce Brosnan, Sophie Marceau, Judi Dench och Robert Carlyle.

00.35World's wildest police videos Amerikansk realityserie från 1999. Här visas några av de mest extrema polisvideorna från olika delar av världen. Det blir allt från biljakter till rån och upplopp och brottslingar som inte skyr några medel i sina försök att fly.

01.35Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

02.00Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

02.35Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

03.05Booze Patrol Australisk dokumentärserie från 2015. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss.

03.35Booze Patrol Australisk dokumentärserie från 2015. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. Säsongsavslutning.

04.05Cheaters Amerikansk realityserie från 2012. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. Teknikern Nicole Mallory är trött på att hennes pojkvän Jeremy ständigt arbetar sent och hade hoppats på att det skulle bli bättre när de flyttat ihop. Men Jeremy har börjat undvika henne och efter ett högljutt gräl får Nicole nog. Hon ber Cheaters att gräva fram sanningen. Sharon Waites vill veta varför hennes pojkvän Phillip varit så frånvarande på sistone. Han hade lovat henne äktenskap och familj men det har hon inte sett skymten av. Det visar sig att Phillip fortfarande planerar äktenskap, men med en annan kvinna.

05.00World's wildest police videos Amerikansk realityserie från 1999. Här visas några av de mest extrema polisvideorna från olika delar av världen. Det blir allt från biljakter till rån och upplopp och brottslingar som inte skyr några medel i sina försök att fly.