MENY

TV 12

06.00Dating naked Amerikansk realityserie från 2016. En man och en kvinna befinner sig nakna i ett tropiskt paradis och varje vecka anländer två nya deltagare av varje kön. I slutet av varje avsnitt ska paret välja en person var som får stanna. De attraktiva nykomlingarna testar parets relation. Efter en oväntad vändning ställer sig David och Natalie frågan vad deras förhållande betyder för dem.

06.55Sändningsuppehåll

10.00C/o Segemyhr Svensk komediserie med Johan Ulveson. Fredrik Segemyhr är en mycket fåfäng och självupptagen före detta börsmäklare som är mellan jobb. Under 80-talets glada dagar skaffade han sig en våning på Östermalm i Stockholm. Där lever han fortfarande tillsammans med flickvännen Cilla. Men för att klara hyran har han numera två inneboende. Fredrik spenderar pengar som han inte har, och måste därför ta sina inneboende till hjälp. Jan-Olof umgås med sin frisör under falska förespeglingar. Anton lånar en vigselring av Jan-Olof för att dra till sig fler tjejer.

10.30C/o Segemyhr Svensk komediserie med Johan Ulveson. Fredrik Segemyhr är en mycket fåfäng och självupptagen före detta börsmäklare som är mellan jobb. Under 80-talets glada dagar skaffade han sig en våning på Östermalm i Stockholm. Där lever han fortfarande tillsammans med flickvännen Cilla. Men för att klara hyran har han numera två inneboende. Jan-Olof har blivit galen i att fotografera och har hittat sitt favoritmotiv, Anton. Cilla är svartsjuk, hon vill att Jan-Olof ska fota henne. Anton har problem med sin flickvän Hanna som vill att de ska vidga sina vyer. Fredrik har fått en ny kompis.

11.00Vräkning pågår Brittisk dokumentär från 2016. Brittisk dokumentär från 2016, som skildrar den mörka sidan av Storbritanniens bostadsmarknad. Här följer vi både offer och skurkar när de berättar om sina upplevelser av dramatiska boendekonflikter. Säsongsavslutning. Vi gör återbesök hos några av de värsta fallen från föregående säsong. Vi träffar Nicholas i Hertfordshire vars hyresgäster inte drog sig för att spela fula spel, och Leslie vars hyresgäst visade sig vara en bedragare i stor skala.

12.0060 dagar i fängelse Gör er redo för ännu en halsbrytande säsong av "60 dagar i fängelse". Gör er redo för ännu en halsbrytande säsong av "60 dagar i fängelse". Återigen är det volontärer som låtsas vara fångar i 60 dagar, med målet att belysa lokala och nationella problem på anstalterna. Stämningen är allt annat än trevlig på Clark County Jail, och det blir knappast bättre när Brian tvingas utstå ständiga trakasserier från en av områdets ledare. På annat håll skapas en friktion mellan svarta och vita fångar över en fjärrkontroll.

13.00Cops reloaded Amerikansk realityserie. Sedan slutet av 1980-talet har ”Cops” på nära håll följt amerikanska poliser i deras arbete. I ”Cops Reloaded” visas de mest minnesvärda brottslingarna, biljakterna och händelserna i den populära realityseriens historia. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

13.30Cops reloaded Amerikansk realityserie. Sedan slutet av 1980-talet har ”Cops” på nära håll följt amerikanska poliser i deras arbete. I ”Cops Reloaded” visas de mest minnesvärda brottslingarna, biljakterna och händelserna i den populära realityseriens historia. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

14.05Trafikpoliserna Brittisk dokumentärserie från 2011. Brittisk dokumentärserie från 2011. De flesta vet hur det känns att se blåljus i backspegeln, eller att bli stoppad av polisen. Serien följer ett antal olika trafikpolisgrupper i deras arbete med att upprätthålla lag och ordning på vägarna. Den nionde säsongen består av sex delar. Trafikpoliserna kallas till en fruktansvärd olycka på den tungt trafikerade motorvägen M1. En lastbil har kört av vägen rakt in i mötande trafik.

15.25Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2013/2014. Den åttonde säsongen av den amerikanska realityserien som följer familjen Gold och deras anställda på American Jewerly and Loan i Detroit, Michigan. Träffa Les, Seth, Ashley och managern Rich och följ deras vardag i den största pantbanken i Detroit. Les kan göra en affär som kan komma att förändra butiken för alltid. Seth provkör en motordriven kontorsstil och Bobby J kommer över en mekanisk tjur. En helt vanlig dag i butiken med andra ord!

15.55Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2018. Dokumentärserie som tar oss rakt in i den hårt arbetande polisstyrkans vardag, med de utmaningar de möter på Nya Zeeland. Kamerorna följer olika erfarna patruller, som narkotikateam och motorvägspatruller, ut på fältet. En kvinna i Queenstown misstänker att hon blivit drogad, polisen kommer till undsättning. Men efter att ha arbetat genom situationen tar det hela en oväntad vändning. I Wellington jagar konstaplarna, tillsammans med en informant, en berusad bilist.

16.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2018. Dokumentärserie som tar oss rakt in i den hårt arbetande polisstyrkans vardag, med de utmaningar de möter på Nya Zeeland. Kamerorna följer olika erfarna patruller, som narkotikateam och motorvägspatruller, ut på fältet. I Auckland anmäls en pågående stöld från en kyrka, i Orewa kallas polserna till platsen för en singelolycka längs en mörk och knepig väg. Konstaplarna rycker ut för att ta hand om en man som hotar med att ta ut sin ilska på en hel livsmedelsbutik.

17.00Cops reloaded Amerikansk realityserie. Sedan slutet av 1980-talet har ”Cops” på nära håll följt amerikanska poliser i deras arbete. I ”Cops Reloaded” visas de mest minnesvärda brottslingarna, biljakterna och händelserna i den populära realityseriens historia. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.30Cops reloaded Amerikansk realityserie. Sedan slutet av 1980-talet har ”Cops” på nära håll följt amerikanska poliser i deras arbete. I ”Cops Reloaded” visas de mest minnesvärda brottslingarna, biljakterna och händelserna i den populära realityseriens historia. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

18.00Nya trafikpoliserna Brittisk realityserie från 2017 om Yorkshires trafikpoliser i arbete. Se trafikpolisernas utmanande arbete ur deras perspektiv när de tar sig an fall efter fall på Yorkshires gator där inget uppdrag är det andra likt. Poliserna är den sista utposten mot ett laglöst samhälle, de gör allt i sin makt för att skydda oss. Poliserna möter en fruktansvärd syn när de kallas till platsen för en bilkollision med dödlig utgång, den grova konsekvensen sätter ännu högre press på polisernas utredningsarbete. Förare som kör med droger i kroppen är en pågående epidemi i England.

19.00SM-slutspel studio Studiosändningar från SM-slutspelet 2019. Studiosändningar från SM-slutspelet 2019.

19.20SM-Slutspel Från SM-slutspelet i ishockey 2019. Från SM-slutspelet i ishockey 2019.

20.10SM-slutspel studio

20.20SM-Slutspel Från SM-slutspelet i ishockey 2019. Från SM-slutspelet i ishockey 2019.

20.55SM-slutspel studio

21.10SM-Slutspel Från SM-slutspelet i ishockey 2019. Från SM-slutspelet i ishockey 2019.

21.50SM-slutspel studio

22.00Den gröna milen John Coffey skickas till ett fängelse i 1930-talets Louisiana, dömd till döden för mord på två flickor. Där är det vaktchefen Paul Edgecombs (Tom Hanks) uppgift att ansvara för honom fram till avrättningen. Men när det visar sig att Coffey har övernaturliga krafter dröjer det inte länge innan Paul börjar tvivla på fångens skuld. "Den gröna milen" bygger på en roman av Stephen King.

01.55Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2018. Dokumentärserie som tar oss rakt in i den hårt arbetande polisstyrkans vardag, med de utmaningar de möter på Nya Zeeland. Kamerorna följer olika erfarna patruller, som narkotikateam och motorvägspatruller, ut på fältet. En kvinna i Queenstown misstänker att hon blivit drogad, polisen kommer till undsättning. Men efter att ha arbetat genom situationen tar det hela en oväntad vändning. I Wellington jagar konstaplarna, tillsammans med en informant, en berusad bilist.

02.25Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2018. Dokumentärserie som tar oss rakt in i den hårt arbetande polisstyrkans vardag, med de utmaningar de möter på Nya Zeeland. Kamerorna följer olika erfarna patruller, som narkotikateam och motorvägspatruller, ut på fältet. I Auckland anmäls en pågående stöld från en kyrka, i Orewa kallas polserna till platsen för en singelolycka längs en mörk och knepig väg. Konstaplarna rycker ut för att ta hand om en man som hotar med att ta ut sin ilska på en hel livsmedelsbutik.

03.00Cops reloaded Amerikansk realityserie. Sedan slutet av 1980-talet har ”Cops” på nära håll följt amerikanska poliser i deras arbete. I ”Cops Reloaded” visas de mest minnesvärda brottslingarna, biljakterna och händelserna i den populära realityseriens historia. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

03.30Cops reloaded Amerikansk realityserie. Sedan slutet av 1980-talet har ”Cops” på nära håll följt amerikanska poliser i deras arbete. I ”Cops Reloaded” visas de mest minnesvärda brottslingarna, biljakterna och händelserna i den populära realityseriens historia. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

04.00Vikings Irländsk-kanadensisk äventyrsdramaserie från 2017-2018. Irländsk-kanadensisk äventyrsdramaserie om den mytomspunne vikingakrigaren Ragnar Lodbrok och hans familj. Vikingarna har hämnats sin fars död och Ivar fäster nu sitt ledarskap i den stora armén. Samtidigt överlåter Floke sitt öde till gudarna. Ivar möter sin rival och Floke återvänder till Kattegatt. Samtidigt får Björn ett varmt välkomnande i Nordafrika.

05.00Gotham Amerikansk kriminalserie från 2015/2016. James Gordon kämpar fortfarande med att få rätsida på korruptionen i Gotham City och det blir en ensam kamp där han ställs mot både sina kollegor och den undre världen. Efter att ha lämnat Arkham Asylum försöker Barbara försonas med Jim Gordon. Bruce och Alfred lyckas spåra upp en av Thomas Waynes gamla vänner men Hugo Strange stör deras planer.