MENY

TV 12

06.00M.A.S.H. Det är Halloween och en grupp marinsoldater festar på en bar tills flera bråk bryter ut. En redan hektisk natt leder till en chock när Mulcahy upptäcker att en död soldat är vid liv.

06.30M.A.S.H. Hawkeye och Charles spelar Klinger ett spratt, men när ryktet sprider sig går allting fel. Potter planerar en stor välkomstgest till en gäst som aldrig kommer.

07.03Polis på plats Poliserna måste hantera att slagsmål som brutit ut på en biograf. En gäng tonåringar ertappas när de gör olaga intrång.

07.33Polis på plats Polisen måste jaga en man som försöker fly trots att han har handbojor på sig. Poliserna måste även hantera ett larm om ett familjegräl.

08.03Polisens biljakter Den brittiska polisen får ta i med hårdhandskarna när en misstänkt gör allt i sin makt för att inte omhändertas och flyr från polisen. Läget är kritiskt när en bilist krockar under en biljakt i en alldeles för hög hastighet.

09.02Polisens biljakter Kevin vet inte vad han ska tro när en hästtransport visar sig innehålla helt andra saker än vad den bör. På andra sidan stan kör en alkoholpåverkad bilist i en av polisens favoritfordon samtidigt som Nick tappar humöret på en ansvarslös förälder.

10.00Mordutredarnas nya fall När en restaurangägare i Florida hittas mördad misstänker polisen en inbrottstjuv. Bloddroppar på diskhon blir en viktig ledtråd.

10.30Mordutredarnas nya fall En kvinna som jobbar natt i en närbutik kidnappas och mördas. Nästan två decennier senare upptäcker utredarna viktiga DNA-spår på offrets strumpor.

11.00Tunnelbanan London Special Programstart. Programledaren Rob Bel utforskar "The Northern Line" som sträcker sig från norr till syd och korsar Themsen. Linjen invigdes 1890 och transporterar dagligen över 700 000 resenärer och användes som skyddsrum under andra världskriget.

12.00Polis på plats Ett gäng börjar mucka med fel personer. Polisen stoppar en bil som saknar registreringsskyltar samt har ett litet barn som passagerare som inte alls sitter fastspänt.

12.30Polis på plats Polisen jagar en prostituerad som anklagas för stöld. Dessutom stoppar polisen ett par tjuvar med gröna fingrar och bakluckan full med blommor.

13.00Kronofogden knackar på En hyresgäst skyller sina skulder på en hyresvärd och blir ursinnig på Stewart och Elmor. Paul och Steve tvingas ta till drastiska åtgärder när de hamnar mitt i ett skilsmässodrama, där en affärsman är skyldig sin före detta fru en hel del pengar.

14.00America's Funniest Home Videos Katter med humörsvängningar, fiskmåsar som gör vad som helt för lite hamburgare och strutsar som vet hur man svänger på höfterna står redo i kvällens avsnitt. Vi får även se hur det går när man deltar i en cykeltävling utan cykel.

14.30America's Funniest Home Videos Barn med stora balansproblem, pussugna giraffer och cykelturer som blir mer smärtsamma än förväntat väntar i kvällens avsnitt. Vi får även se ett Lady och Luffsen-moment och björnar som vandaliserar bilar.

15.00M.A.S.H. Klinger gör upp ett vad och alla är säkra på att han kommer att förlora det, men när Mulcahy ofrivilligt deltar i tävlingen väcks ett nytt hopp.

15.30M.A.S.H. Lägret får besök av tre delegater och Hawkeye, Potter och Klinger får ny kunskap om yoga. Samtidigt snubblar Hot Lips över en romans, till skillnad från B.J som inte alls har tid för de nya besökarna.

16.02Polisens biljakter Det börjar närma sig jul i Derbyshire men för stadens poliser innebär det ingen vila. En julfest utvecklas till ett stort slagsmål och kollegorna Adam och Nick tvingas hantera en alkoholpåverkad mamma som kört med sin dotter i bilen.

17.02Polisens biljakter Gary är nära på att blir påkörd av en langare som försöker smita från polisen samtidigt som kollegorna Scott och Adam gör en häpnadsväckande upptäckt i en baklucka. En av stadens barer kallar på förstärkning när ett slagsmål plötsligt utbryter.

18.00Kronofogden knackar på Stewart och Iain jagar en byggare. De åker även till norra Wales, där en bonde är skyldig en leverantör pengar. Del och Brian hamnar i ett bisarrt dödläge när en dotter försöker köpa sin skuldsatte far lite tid.

19.00America's Funniest Home Videos I kvällens avsnitt av America's Funniest Home Videos har Alfonso laddat upp med massor av nya roliga klipp. Vi får se farorna med att besöka badhus, barn med åldersnojor och hundar som drar ut tänder på sina ägare.

19.32America's Funniest Home Videos Skrattfesten fortsätter och denna afton får vi se hur lättlurade våra fyrbenta vänner kan vara och varför man ska passa sig för lamor. Det blir även en häpnadsväckande matupptäckt och män som jagar fåglar.

20.00Hobbit: En oväntad resa Filmen utspelar sig 60 år före Sagan om ringen och följer hoben Bilbo på hans resa österut tillsammans med trollkarlen Gandalf och 13 dvärgar. De måste återta en skatt vaktad av draken Smaug. Under resans gång träffar Bilbo på varelsen som kommer att förändra hans liv för alltid, Gollum. Den första av tre äventyrsfilmer baserade på böckerna av J.R.R. Tolkien och i regi av Peter Jackson ("Sagan om ringen-trilogin"). I rollerna ses bland andra Martin Freeman ("Sherlock"), Ian McKellen ("Sagan om ringen-trilogin") och Richard Armitage ("Spooks").

23.18Nionde kompaniet Colin Nutleys genombrottsfilm. Under sin kämpiga tid i lumpen kommer några unga grabbar på en affärsidé om hur man bäst utnyttjar militärens resurser. De startar ett företag som gör den ena lysande affären efter den andra och verksamheten växer mycket snabbt. Eftersom regementet har åtta kompanier så döper de det nya företaget till Nionde kompaniet.

01.38American pastoral Drama där vi möter Seymour "Swede" Levov (Ewan McGregor) som i 40-talets New Jersey är en framgångsrik idrottsman som ärver familjeföretaget och gifter sig med skönhetsdrottningen Dawn (Jennifer Connelly). Men familjens tillvaro blir omkullkastad på 60-talet när dottern Merry (Dakota Fanning) blir allt mer radikalt engagerad mot vietnamkriget. American Pastoral bygger på Philip Roths rosade bok.

04.00Cheaters Beth oroar sig för att hennes musikerpojkvän Pierce är otrogen. Lindseys pojkvän har inte visat sin uppskattning den senaste tiden och när en vän berättar att han flörtat med en kund vill hon ta reda på sanningen.

05.02Cheaters Mindy brukar ha överseende med sin makes tillkortakommanden men hon har märkt att han börjat spana in andra kvinnor. Nymfo är ofta borta på olika danstillställningar och hon oroar sig för att någon annan tar plats i flickvännens säng i hennes frånvaro.