MENY

TV 12

06.00Nya trafikpoliserna Förra året omkom fyrtiotvå personer i trafiken i Derbyshire. En anledning till detta är att tre av landets farligaste vägar löper genom stan. På en av vägarna inkommer larm om en allvarlig motorcykelolycka och frågan är om polisen hinner fram i tid?

07.00Polis på plats Polisen jagar en berusad bilförare som har en riktigt dålig födelsedag. De hanterar ett fall med en man som vägrar lämna ett hotell och en inackorderad gäst som urinerat på mattan och slagit sönder saker.

07.30Polis på plats Säsongsavslutning. Polisen avstyr ett bråk mellan ett berusat par, tar fast en bilförare som kört mot rött ljus och jagar en man som är efterlyst för misshandel.

08.02Dödligt väder En orkan orsakar översvämning och förödelse i Texas och Mexico. Oklahoma drabbas av flera kraftfulla tornados som orsakar enorm skada på hus och egendom. Och i Utah härjar en kraftig skogsbrand som hotar att förstöra motorvägen.

09.06Nya trafikpoliserna Alex Boniface gör en häpnadsväckande upptäckt när han ger sig av efter en stulen mercedes. Gärningsmannen leder honom till ytterligare två stulna fordon och med hjälp av förstärkning från så väl allmänheten som kollegor får de fatt på förövaren.

10.06Polisens biljakter Läget är kritiskt när en beväpnad man setts gå omkring mitt i city. Efter att polisen försökt lokalisera honom på egen hand utan resultat kallas stationens polishundar in. Samtidigt omhändertar Craggy en tjuv med flera oväntade saker i väskan.

11.04Polisens biljakter Den brittiska polisen har svårt att hålla saker under kontroll vid nyårsfirandet i Lincoln City Center. Suzie Ranyard stoppar en motorcyklist med en misstänksam nummerplåt och Jon Moon omhändertar en snattare som verkar stolt över sitt dåd.

12.02Nya trafikpoliserna Mark Ryan briefar sitt team efter att de fått in ett tips om en välkänd langare som kör runt på stadens gator. Målet är att få stopp på mannen men det gäller att ha tillräckligt många instanser redo och slå till när han minst anar det.

13.02MacGyver Säsongsstart. När MacGyver följer med Penny Parker till en herrgård hon ärvt av sin försvunna faster hittar han ett skelett. Det dröjer inte länge förrän de är mitt uppe i ett 30 år gammalt mysterium.

14.06MacGyver MacGyver beger sig till sin hemstad där han hjälper en barndomsväns son som hamnat i onåd hos några lokala knarkhandlare.

15.09America's Funniest Home Videos I America's funniest home videos får vi se videos med barn i kris med sina föräldrar, strandäventyr som spårar ur och en ilsken svan som går till attack. En man ställer sig även öga mot öga med ett rådjur. Det, och mycket mer väntar.

15.40America's Funniest Home Videos Getter och människor som hoppar studsmatta, en ödla som är på rymmen, barn som försvinner i bollhav och en trädsågning som inte alls går som man tänkt är bara några av de knäppa och härliga saker AFV bjuder på den här gången.

16.08Polisens biljakter Det är en stressig dag på jobbet för polisen och larmen avtar varandra. En alkoholpåverkad motorcyklist sätter andra förares liv på spel på den stora motorvägen och en stuntman vägrar att samarbeta. Dessutom inkommer samtal om en beväpnad man.

17.03Polisens biljakter En storm är på väg in över Storbritannien och polisen gör sitt bästa för att rusta staden på bästa sätt. Polishelikoptern rycker in när en kvinna försvunnit i floden och det är en kamp mot klockan om de ska finna henne vid liv.

18.02Dödligt väder I Queensland, Australien tvingas människor vada i vatten där krokodilerna lurar när den största översvämningen i landets historia drabbar området. I Kansas, USA söker två stormjägare upp en tornado som river upp allt i sin väg.

19.03Studio: FIFA Fotbolls-VM 2022 Studio inför mötet mellan Costa Rica och Tyskland i den avslutande gruppspelsomgången i FIFA Fotbolls-VM 2022. I studion finns Anna Brolin, Henok Goitom, Vicki Blommé och Siavoush Fallahi.

20.02c/o Segemyhr För att bearbeta sorgen efter Cilla, som lämnat honom och åkt till Norge, bestämmer sig Fredrik för att skriva sina memoarer. Anton söker jobb som barnprogramledare.

20.32c/o Segemyhr Fredrik har svårt att smälta att Cilla ska gifta sig med den norske chefskirurgen Bödvar. Jan Olof visar sig ha svag moral.

21.02Göta kanal 3 - Kanalkungens hemlighet Göta kanal 3 - kanalkungens hemlighet är en svensk komedi från 2009. Anderssons båtvarv har haft ekonomiska bekymmer och får besök av kronofogden. Men Janne Andersson tar det hela med ro. Han har en affär i Italien på gång och så snart de sista båtmotorerna levererats och betalningen är i hamn är varvet skuldfritt. Samtidigt arbetar hans dotter Petra med att köra turister på Göta kanal och berättar om myten om kanalbyggaren Baltazar von Platens hemlighet, en skatt som ska finnas gömd i kanalen. Andersson, som nu återigen har kronofogden i hälarna och riskerar att förlora varvet, blir nyfiken på Baltazar von Platens historia och bestämmer sig för att hitta skatten. Med den skulle han kunna rädda sitt älskade varv. Men det är inte bara Andersson som är ute efter skatten, det finns flera som är beredda att göra vad som helst för att lägga vantarna på den. I rollerna ses bland andra Magnus Härenstam, Janne Carlsson och Eva Röse.

23.00Johan Falk Ett inbrott hos en pensionerad chefsingenjör och ett värdetransportrån visar sig vara en övning inför ett mycket större rån. GSI lyckas få hjälp av gangsterledaren Seth som går med på att infiltrera rånarligan men frågan är om han går att lita på.

01.09Star Trek Star trek är en amerikansk science fiction-film från 2009. James Kirk föds under rymdstriderna mot de onda romulanerna samtidigt som hans far offrar sitt liv för att rädda familjen och rymdskeppets besättning. Som vuxen har James blivit kadett inom rymdflottan och ställs emot romulanerna som är ute efter att förinta alla bebodda planeter i universum.

03.50Nya MacGyver När Russ inser att hans barndomskärlek blivit kidnappad av en grupp rebeller han mött under sin tid i militären är läget kritiskt. I hopp om att rädda henne tar han med Phoenix-teamet till en liten by där han misstänker att rebellerna befinner sig.

05.00The 100 För att bringa klarhet i situationen väljer Jordan att undersöka Sanctum närmare samtidigt som han ställer Bellamy och Clarke till svars. Under tid upptäcker Octavia och Diyoza hur hoten från den nya planeten växer sig större och större.