MENY

TV4 Guld

06.05Hem till gården Sorgliga nyheter sprider sig i byn. Sorgliga nyheter sprider sig i byn och någon har blod på sina händer. På bröllopet inträffar något som gör att man blir tvungen att kalla på räddningstjänsten. Adam är rädd när han vaknar.

06.35Hem till gården Sorgliga nyheter sprider sig i byn. Sorgliga nyheter sprider sig i byn och någon har blod på sina händer. Byborna är fortfarande i fara. Folk är rädda, både de som är inne på sjukhuset och de som är utanför.

07.05Hem till gården Sorgliga nyheter sprider sig i byn. Sorgliga nyheter sprider sig i byn och någon har blod på sina händer. Sorgliga nyheter sprider sig i byn och någon har blod på sina händer.

07.35Love boat - kärlek ombord Julie råkar krocka med en passagerare. Säsongsavslutning. Julie råkar krocka med en passagerare. En ung skådespelare skämmer ut Vicki. Ett gift par som separerat råkar hamna i samma hytt. Då den ena är pedant och den andra en slusk uppskattar de inte missförståndet. En blind kvinna som tycker synd om sig själv blir uppvaktad av en bonde. En man vars skilmässa är på väg att gå igenom reser med sin nya flickvän och är övertygad om att frun övervakar dem. Gopher försöker få en nudist att sluta solbada i bara mässingen.

08.50Sändningsuppehåll

11.50Love boat - kärlek ombord Julie råkar krocka med en passagerare. Säsongsavslutning. Julie råkar krocka med en passagerare. En ung skådespelare skämmer ut Vicki. Ett gift par som separerat råkar hamna i samma hytt. Då den ena är pedant och den andra en slusk uppskattar de inte missförståndet. Isaacs farbror övervakas av en hemlig agent. En besättningsmedlem förälskar sig i en passagerare men hennes mamma tycker att hon ska gifta sig rikt. En man som Adam tagit under sina vingar med förhoppningen om att han skulle bli läkare i deras hemstad visar sig ha andra planer.

12.55M.A.S.H Frank utreds av två agenter. Säsongsavslutning. Frank utreds av två galna agenter. När en femårig sydkoreansk pojke kommer in till sjukhuset med en splitterskada blir han snart lägrets favorit. Trapper funderar på att adoptera honom men så hittas pojkens mor.

13.25M.A.S.H Frank utreds av två agenter. Säsongsavslutning. Frank utreds av två galna agenter. En korpral planerar att gifta sig innan han ska skickas hem. När han stöter på hinder kommer Trapper och Hawkeye till hans undsättning med hjälp av en gnutta utpressning.

14.00MacGyver MacGyver räddar en människorättsaktivist. Säsongsavslutning. MacGyver tvingas samarbeta med en hänsynslös frilansagent för att kunna rädda en människorättsaktivist. MacGyver skadar sig och tappar minnet efter en konfrontation med några torpeder. Då han innan skadan upptäckte att det finns en bomb redo att explodera under en begravning gäller det att minnet återvänder i tid.

15.00Magnum Magnum hamnar i koma. Säsongsavslutning. Magnum hamnar i koma efter en skottlossning. Carol misstänker att domaren Hannibal Kearns har någonting att dölja, så hon ber Magnum om hjälp med att hålla honom under uppsikt. På annat håll planerar Rick en överraskningsfest för Icepick på hans födelsedag.

16.00Magnum Magnum hamnar i koma. Säsongsavslutning. Magnum hamnar i koma efter en skottlossning. Higgins åker till en ö tillsammans med en grupp unga brottslingar med avsikten att bygga upp deras självkänsla. Men ungdomarna planerar att rymma vilket resulterar i att den som anordnat resan skjuts till döds.

17.00Dynastin Alexis försöker få till en uppgörelse med Kirby. Säsongsavslutning. Alexis försöker få till en uppgörelse med Kirby. Sammy Jo avslöjar vem som ligger bakom de mystiska telefonsamtalen till Claudia. Fallon drabbas av ett anfall precis när hennes vigselceremoni ska börja. Krystle och Blake får glädjande nyheter. Fallon drabbas av svår huvudvärk. Claudia är övertygad om att hennes make och dotter är döda men hennes prövning är inte över då hon får ännu ett mystiskt telefonsamtal.

17.55Doktorn kan komma David hjälper en man med brutna revben. När David, Kate och Paula ordnar en tillfällig klinik vid en gruva tar David hand om en man med brutna revben. Mannen vägrar lyda Davids råd och det dröjer inte länge förrän han hamnar i livsfara. Piloten Gary Arnold kollapsar och tas till sjukhuset i Coopers Crossing. När Geoff upptäcker att Gary drabbats av tyfoidfeber blir invånarna mycket nervösa. Alla undviker Garys dotter Su och en hemlighet kommer i dagen.

18.55M.A.S.H Frank utreds av två agenter. Säsongsavslutning. Frank utreds av två galna agenter. Henry kallas till Seoul där hans lämplighet som befäl ska avgöras. Frank hoppas själv på att få tjänsten och riktar anklagelser mot Henry. Men Hawkeye och Trapper är inte sena att utöva lite utpressning för att hjälpa sin överste.

19.30M.A.S.H Frank utreds av två agenter. Säsongsavslutning. Frank utreds av två galna agenter. Hawkeye skriver hem till sin pappa och beklagar sig över hur långtråkigt det är på sjukhuset. Det är så tråkigt att till och med Trapper och Frank har blivit vänner.

20.00Foyle's war En person i en festkommitté mördas. Det är maj 1945 och invånarna i Hastings förbereder sig för krigsslutet. För Foyle betyder det pensionering, för Milner ett förestående faderskap och Sam, ja hon är inte klar över vad hon vill göra, vilket bekymrar henne. Men när ett lik hittas på ett museum får teamet ett sista fall att lösa. .. En man hittas död i närheten av ett militärt forskningscenter där arbete görs som kan ändra krigets utgång. Den militära byggnaden är också mål för utländska sabotörer och för att hitta sanningen måste Foyle ge sig in på det topphemliga området kring vapenforskningen. ..

22.00Elementary Holmes och Watson undersöker mordet bakom New Yorks gängkrig. Säsongsavslutning. När Holmes och Watson jagar en slingrig brottsling bryter gängkrig ut i New York. Medan polisen försöker begränsa våldsamheterna undersöker duon det mord som tycks ligga bakom stadens omfattande konflikter. Holmes och Watson letar efter två mördare efter att en fallskärmshoppare blir ihjälskjuten av en person och får sin fallskärm saboterad av en annan. Joans syster Lin ser Shinwell tillsammans med en gammal gängmedlem.

22.55Elementary Holmes och Watson undersöker mordet bakom New Yorks gängkrig. Säsongsavslutning. När Holmes och Watson jagar en slingrig brottsling bryter gängkrig ut i New York. Medan polisen försöker begränsa våldsamheterna undersöker duon det mord som tycks ligga bakom stadens omfattande konflikter. Watson oroar sig för att Holmes ljuger om att han går på sina nykterhetsmöten när de arbetar på ett fall som handlar om en förgiftad korv.

23.50Magnum Magnum hamnar i koma. Säsongsavslutning. Magnum hamnar i koma efter en skottlossning. Carol misstänker att domaren Hannibal Kearns har någonting att dölja, så hon ber Magnum om hjälp med att hålla honom under uppsikt. På annat håll planerar Rick en överraskningsfest för Icepick på hans födelsedag.

00.50Magnum Magnum hamnar i koma. Säsongsavslutning. Magnum hamnar i koma efter en skottlossning. Higgins åker till en ö tillsammans med en grupp unga brottslingar med avsikten att bygga upp deras självkänsla. Men ungdomarna planerar att rymma vilket resulterar i att den som anordnat resan skjuts till döds.

01.50Holby city Raf berättar för Fletch om sina känslor för Naomi. Dominic kommer på ett ovanligt sätt att sörja förlusten av sin bästa vän. Raf berättar för Fletch om sina känslor för Naomi. Hanssen börjar ifrågasätta om Bernie är redo att lägga armén bakom sig när han kommer på henne med att bryta mot sjukhusets regler. Arthur får livsavgörande nyheter.

03.05Hem till gården Cain är ute efter hämnd. Cain är ute efter hämnd. Pollard behöver hjälp. Bernice möhippa går inte som planerat. James försöker hitta Emma. Zak döljer sina sanna känslor.

03.35Hem till gården Cain är ute efter hämnd. Cain är ute efter hämnd. Pollard behöver hjälp. Bernice vaknar upp på sin bröllopsdag men i fel säng. Chrisse föreslår för Lawrence att vänta med bröllopet så att Rebecca kan vara med. Jimmy imponerar på Nicola.

04.05Hem till gården Cain är ute efter hämnd. Cain är ute efter hämnd. Pollard behöver hjälp. Emma försöker övertyga James om att hon kan förändras. Andy inser att han har förlorat Bernice. Chrissie konfronterar Bernice.

04.35Hem till gården Cain är ute efter hämnd. Cain är ute efter hämnd. Pollard behöver hjälp. Chas rädsla får katastrofala konsekvenser. Jimmy blir chockad när han får reda på Nicolas hemlighet.

05.05Glamour Steffy försöker blidka Thomas. Bill ber Jarrett att se till så att Spectras comeback blir en flopp. Steffy försöker blidka Thomas. Spectra-gänget är uppmuntrade av den mediala uppmärksamheten och försöker imponera på Jarrett. Katie känner sig obekväm med att vara ensam med Eric när Quinn är bortrest, men han försäkrar henne om att det är i sin ordning. Ridge och Quinn fortsätter sin kväll på hotellrummet. Thomas och Steffy diskuterar hennes kärleksproblem.

05.35Hem till gården Cain är ute efter hämnd. Cain är ute efter hämnd. Pollard behöver hjälp. Det är morgonen efter och byborna kämpar med att ta in vad som hänt.