MENY

TV4 Guld

05.55Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Aaron pressar sig själv för hårt. Brenda är inte imponerad över Bobs senaste investering.

06.25M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. En influensaepidemi drabbar sjukhuset och Hawkeye och Hot Lips tvingas ta hand om inte bara de skadade patienterna utan även sina kollegor.

06.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. När Hawkeye och Trapper upptäcker att deras nyopererade patient drabbats av hög feber försöker de få Henry att köpa en ny inkubator.

07.30Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1984-1985. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Ace försöker imponera på en före detta flickvän genom att boxas mot en mästare i tungvikt. En pappa har svårt att acceptera att hans son kan ha dyslexi. En överbeskyddande mamma ljuger om sin dotter för en annan passagerare.

08.45-Sändningsuppehåll-

11.45Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1993. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. Hyacinth ger Richard ett par slalomskidor i födelsedagspresent i stället för de sedvanliga tofflorna. När Richard vägrar att använda dem föreslår Hyacinth att han åtminstone kan sätta skidorna på takräcket för att göra intryck på grannarna.

12.25Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1993. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. Hyacinth är eld och lågor över att få mingla med aristokratin på en auktion. Richard oroar sig mest för att hon ska ropa in dyra och onödiga saker.

13.00Ett herrans liv Brittisk komediserie från 1999. Den unga och entusiastiska prästen Geraldine Granger hamnar i den sömniga byn Dibley. För medlemmarna i församlingsrådet blir det en omtumlande upplevelse. Inte nog med att Geraldine är kvinna, hon är dessutom ung och glad och berättar opassande historier. Det har blivit dags för den årliga marknaden i Dibley. Owen föreslår att de ska strunta i marknaden eftersom förra året blev ett misslyckande. Geraldine låter sig inte avskräckas och menar att det som behövs är ett riktigt dragplåster för att publiken ska komma. De kommer på att Alices avlägsna kusin heter Reg Dwight, vilket Geraldine vet är Elton Johns riktiga namn, och de övertalar honom att komma till marknaden. Men besvikelsen blir stor när det visar sig att det är en helt annan Reg Dwight som dyker upp.

13.45Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1984-1985. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. En FBI-agent som arbetar under täckmantel flörtar med en kvinna för att komma åt information. En vanligtvis väluppfostrad pojke börjar bete sig illa efter att han hört att goda människor dör unga. En blind passagerare träffar en skolkompis hon var förälskad i.

14.45MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1989. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. En berömd musiker blir kidnappad och brottslingarna kräver en värdefull fiol som tidigare ägts av Mozart i utbyte. MacGyver hjälper en ung kvinna som försöker stoppa dem.

15.45Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1993. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. Hyacinth är fast besluten att vara med i Emmets uppsättning av The boy friend. Hon bjuder därför in honom och Elizabeth på kaffe, för att sedan brista ut i små smakprov på kupletter från 1920-talet.

16.20Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1993. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. Trots att samtliga roller i musikalen redan är tillsatta utgår Hyacinth från att Emmet helt enkelt är för blyg för att erbjuda henne en roll. Hon beslutar sig för att öka hans mod genom att bjuda in honom till en storslagen buffé.

16.55Dynastin Amerikansk dramaserie från 1986-1987. De förmögna familjerna Carrington och Colby styr över var sitt oljeimperium i Denver, Colorado, och är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle är gift med sin tidigare arbetsgivare Blake Carrington och de tampas med hans före detta fru Alexis som gör allt för att förpesta deras liv. Säsongsavslutning. Krystle blir förföljd av en mystisk främling. Alexis är förblindad av tårar efter Adams och Danas bröllop och är med om en dramatisk bilolycka.

17.55Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Harry Coopers dagbok hittas men det får oväntade följder. Tom återvänder från Afrika och Emma dyker upp med två barn men utan Sam.

18.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Personalen och deras vänner förbereder sig för en konferens som inofficiellt är känd som pokerturneringen.

19.30M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Hot Lips får ett brev med ett obehagligt innehåll från en vän.

20.00Kommissarie Gently Brittisk kriminalserie från 2011. Det är mitten av 1960-talet och kommissarie George Gently ser med förfäran på när tidens rebelliska anda genomsyrar en allt mer korrupt poliskår. Han har flytt London och tagit anställning i Northumberland där han löser brott tillsammans med den unge och oerfarne kriminalinspektören John Bacchus. En flicka hittas livlös i en grund grav och Gently går noggrant till väga för att hitta ledtrådar som kan hjälpa honom att lösa mordet. Tillsammans med Bacchus intervjuar han flickans vänner som älskar den nya popmusiken och hoppas bli tv-stjärnor. Offret Mary verkar vid sidan av dem betydligt mer vuxen med sitt intresse för poesi och konst. När en av de vuxna i flickornas närhet verkar ha känt offret bättre än någon annan tar utredningen fart på allvar.

22.00Tyst vittne Brittisk kriminalserie från 2005. Rättspatologerna vid Londons universitet är dedikerade sitt arbete. De nöjer sig inte med att obducera offren utan ger sig inte förrän de löst mysteriet om varför och hur personen i fråga dött. Harry kallas in för att undersöka omständigheterna kring Dawn Pivcecics död. Hon påträffades drunknad i en nästan tom barnpool. Dawns man Chris uppger att han lämnat henne ensam i trädgården när han gick in en liten stund och att hon var död när han kom ut igen. Dessutom saknades hennes dyrbara halsband. Dawns syster och systerdotter befann sig i lägenheten vid tidpunkten för händelsen. Harry får inte någon vidare lyckad kontakt med kriminalinspektör Mumford som han är satt att utreda fallet tillsammans med. Nikki startar en livet-efter-döden-diskussion när hon kommer tillbaka från mormoderns begravning. Harry står benhårt fast vid att det inte finns en djupare mening medan Leo åtminstone är villig att engagera sig i frågan. Innan de hinner fördjupa sig i diskussionen beordras Leo och Nikki att undersöka ännu ett underligt dödsfall. Väl på brottsplatsen möter de kriminalinspektör Wimber som leder dem fram till kvarlevorna efter en mördad kvinna, Lucy Phillips, som varit kidnappad sedan en tid tillbaka. Kvinnans far Clive Phillips, vd i läkemedelsbranschen, har betalat en mycket stor lösesumma för att få tillbaka sin dotter helskinnad. Han har följt kidnapparnas instruktioner till punkt och pricka men pengarna hämtades aldrig upp.

00.05Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1985. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Polisen blir oroliga när spänningen stiger bland motorcykelgängen. Lou tar över ledarskapet på Wentworth och det görs en makaber upptäckt.

01.05Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1985. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Lexie stöter på problem med sitt rymningsförsök. Hungerstrejken trappas upp och Rita får sin dom.

02.00Holby city Brittisk dramaserie från 2015. Om det dagliga livet bland personal och patienter på Holby City General Hospitals hjärtklinik. Säsongsavslutning. Mos försök att bli vän med Inga får en skakig start. Fletch råkar ut för en olycka under rehabiliteringen. Dom försöker imponera på Isaac.

03.15Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1982. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. En ny intern kommer till Wentworth. Doug Lewis har mordiska planer.

04.20Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1982. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Carol upptäcker vad Doug har gjort. Erica måste till varje pris hålla den nya internen hemlig för resten av kvinnorna.

05.15Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Liam uppmanar Steffy att hålla Wyatt på armlängds avstånd. Quinn verkställer sin plan. Katie misstänker att Ridge betalar ett för högt pris. Bill gör slag i sak.