MENY

TV4 Guld

06.00Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Ross vill hämnas. Lachlan mixtrar med Lawrences medicin och Diane kommer med nyheter till Val.

06.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Det är Debbie och Petes bröllopsdag. Chas pratar om Ross med Debbie vilket gör henne obekväm. Finn blir orolig när Ross och Pete börjar bråka om Debbie.

07.00Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Cain blir ombedd att ta hand om Ross. Vanessa avslöjar för Rhona att hon ska lämna byn.

07.35Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1985-1986. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. En matador tvingas inse att hans barnbarn föredrar att skriva framför att fäktas med tjurar. En kvinna som suttit länge i fängelse lär känna sin dotter. Judy och Vicki blir varse om att de dejtar samma man och Isaac fortsätter att hjälpa en gravid fripassagerare.

08.50-Sändningsuppehåll-

11.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1977. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Efter att ha skickat i väg Radar på en dejt nås Hawkeye av de tråkiga nyheterna att han skadats av granatsplitter.

12.25M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1977. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. En gammal vän till BJ dyker upp och skämtar med alla i lägret.

13.00Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1977-1978. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Kapten Stubing får problem när hans före detta fru stiger ombord på färjan tillsammans med sin nya make. En före detta utvikningsmodell har svårt att dölja sitt förflutna och en kvinna kämpar med att göra sig av med en enträgen pojkvän.

14.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1991-1992. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. En ung graffitikonstnär ber MacGyver om hjälp när hans farmor blir vräkt av en känslokall hyresvärd.

15.00Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1987. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Kath flyr från sina vakter och Rita får förödande nyheter.

16.00Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1987. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Rita kämpar med att acceptera sin dystra diagnos. Kath känner att hon inte har något kvar att leva för.

17.00Dynastin Amerikansk dramaserie från 1981. Den förmögna familjen Carrington styr över ett oljeimperium i Denver, Colorado. Familjens överhuvud Blake Carrington rör upp känslor när han gifter sig med sin tidigare sekreterare Krystle och hon slungas in de rikas värld. Ledaren för oljeföretaget Denver-Carrington, Blake Carrington, ska gifta sig med Krystle Jennings som tidigare arbetat för honom. Matthew återvänder från Mellanöstern och Blakes barn Steven och Fallon kommer till Denver för bröllopet.

17.55Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. En ung flicka hittas ute i ödemarken där hon verkar ha levt under primitiva omständigheter. När hon tas om hand och får omvårdnad försöker hon rymma.

18.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1977. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. När stämningen blir allt mer ansträngd i lägret ordnar doktor Sidney Freedman en lägereld för att lugna ner Hawkeye och de andra.

19.30M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1977. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Winchester spelar in ett band som han sedan skickar till sina föräldrar.

20.00Kommissarie Gently Brittisk kriminalserie från 2014. Det är slutet av 1960-talet och kommissarie George Gently ser med förfäran på när tidens rebelliska anda genomsyrar en allt mer korrupt poliskår. Han har flytt London och tagit anställning i Northumberland där han löser brott tillsammans med den unge och oerfarne kriminalinspektören John Bacchus. Säsongsavslutning. Efter ett misstänkt dödsfall i en gruva i Burnsend upptäcker Gently och Bacchus att det sammansvetsade samhället håller på att slitas isär av nedläggningshotet. En djupt begraven hemlighet sträcker sig ända tillbaka till andra världskriget.

22.00Tyst vittne Brittisk kriminaldramaserie från 2016. Rättspatologerna vid Londons universitet nöjer sig inte med att bara obducera offren utan ger sig inte förrän de löst mysteriet med varför och hur personen dött. Om de inte är nöjda med de slutsatser polisen kommit fram till startar de en egen undersökning om brottet. Amir Aziz, en välkänd antifundamentalistisk muslim, hittas mördad och Lyell-teamet ifrågasätter vem som skulle vilja döda denna fridfulla men frispråkiga man. Deras misstankar faller på en lokal taxichaufför vars son dödats av talibaner. Teamet får hjälp av kriminalkommissarie Nina Ryman som kände Aziz och ansåg att han var en god man. Men när de upptäcker att Aziz varit i kontakt med en känd drogsmugglare före sin död får det Nina att tvivla på om Aziz var den hon trodde att han var.

00.10Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1987. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Kath flyr från sina vakter och Rita får förödande nyheter.

01.10Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1987. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Rita kämpar med att acceptera sin dystra diagnos. Kath känner att hon inte har något kvar att leva för.

02.10Holby city Brittisk dramaserie från 2016. Om det dagliga livet bland personal och patienter på Holby City General Hospitals hjärtklinik. Bernie ställs inför en omöjlig situation som kräver att hon agerar. Ollie och Zosia får ett erbjudande de inte kan tacka nej till men frågan är om det är för bra för att vara sant. Lofty försöker vinna över Dom igen.

03.20Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1987. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Kath flyr från sina vakter och Rita får förödande nyheter.

04.20Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1987. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Rita kämpar med att acceptera sin dystra diagnos. Kath känner att hon inte har något kvar att leva för.

05.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Steffy berättar för Eric att hon inte är övertygad om att hon fattat rätt beslut men Erics svar överraskar henne. Ivy konfronterar Quinn och Liam ifrågasätter Ridges plan.