MENY

TV4 Guld

06.05Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1983-1984. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Säsongsavslutning. Isaac flörtar med den nya bartendern. En sminkör gillrar en fälla för att testa sin fästmös trohet och en kongressledamots dotter kommer mellan honom och hans fästmö.

07.10Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1984-1985. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Säsongsstart. Besättningen arbetar ombord på en kryssning längs Alaskas kust där alla passagerare är kvinnor som tävlar om en dejt med Engelbert Humperdinck. Julies ersättare visar sig vara en riktig mardröm att arbeta för.

08.45-Sändningsuppehåll-

11.50Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1990. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Johnno fattar ett ödesdigert beslut som ger konsekvenser. Men när han sedan ställs inför en akut situation sätter han hela sin framtid på spel.

12.50Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1990. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Trots att Kate är gravid vill hon ställa upp i stadens årliga hästtävling. Hennes största rival är systern Penny och ingen av dem är beredd att låta den andra vinna.

13.50Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1984-1985. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Vicki flörtar med en ny besättningsmedlem under en kryssning som utgår från Holland. En man som är på semester med sin fru upptäcker att hans älskarinna också är ombord. Kaptenen stöter på motstånd i sina raggningsförsök och ett par passagerare visar sig ha ett gemensamt förflutet.

14.50Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1984-1985. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Vicki fortsätter sin romans med en besättningsmedlem som är efterlyst av Interpol. Härvan fördjupas för en man som har både sin fru och sin älskarinna ombord. En kvinna som råkat på en före detta pojkvän under kryssningen lär sig mer om den person som en gång i tiden bedrog henne.

15.55MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1991-1992. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver samarbetar med en voodooprästinna när en studentaktivist kidnappas av ett kriminellt gäng från Haiti.

17.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1990. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Guy känner sig manad att skydda en patient som blivit slagen av sin man. Jackie uppvaktas av en tandläkare.

18.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1990. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Penny och Steve ger sig ut på en campingtur men den rogivande semestern får ett abrupt slut när de ser något fasansfullt.

19.00Dynastin Amerikansk dramaserie från 1982-1983. De förmögna familjerna Carrington och Colby styr över var sitt oljeimperium i Denver, Colorado, och de är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle är gift med sin tidigare arbetsgivare Blake Carrington och de tampas med hans före detta fru Alexis som nästlar sig in på fiendesidan. Alexis och Jeff får reda på innehållet i Cecils testamente. Jeff vägrar ge Fallon en skilsmässa. Efter att han inte lyckats övertyga Blake vänder sig Michael till Alexis.

20.00Foyle's war Brittisk kriminalserie från 2010. Andra världskriget har nått sitt slut i Europa och kriminalpolisen Christopher Foyle ser fram emot att gå i pension. Tillsammans med sina kollegor i Hastings tar han sig an några sista fall där rikets säkerhet visar sig stå på spel. Christopher Foyle går i pension och lämnar arbetet på Hastings polisstation. Innan han ska resa på en efterlängtad semester läser han i dagstidningen om ett upprörande fall. Sonen i en fin familj anklagas för att vara nazistsympatisör. Om han fälls kommer han att dömas till döden. Foyle bestämmer sig för att undersöka fallet utan att gå via polisen.

22.00Tyst vittne Brittisk kriminalserie från 2012. Rättspatologerna vid Londons universitet ger sig inte förrän de löst mysteriet om varför och hur en mördad person dött. Om de inte är nöjda med polisens slutsatser startar de en egen undersökning av brottet. Gruppens ledare är Leo Dalton som till sin hjälp har Harry Cunnigham och Nikki Alexander. Leo besöker sin gamle vän Sean Delaney på hans psykiatriska klinik i Essex. En av Delaneys patienter, Eve, har hittats död och han är övertygad om att hon inte dött av naturliga orsaker som obducenten fastställt. Han ber därför Leo om hjälp. Leo undersöker fallet och hans misstankar faller på Eves pappa Anthony som förlorat familjens förmögenhet och vars fru har lämnat honom. Bakom familjens fasad döljer sig mörka hemligheter och Nikki och Harry spårar en nunna som kan ge svar på vad som hänt.

00.05Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1984. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Stöten slutar i en tragedi för Willie och May. Ann tvingas möta internernas ilska efter ett dödsfall och David dras in i Eves lögner.

01.05Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1984. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Säsongsavslutning. David säger åt Eve att det är slut mellan dem. Pippa tvingas betala ett pris för sitt agerande och två interner lämnar fängelset.

02.10Holby city Brittisk dramaserie från 2015. Om det dagliga livet bland personal och patienter på Holby City General Hospitals hjärtklinik. Fan och Jac blir oense över en patients behandling. Jess behandlar systern till en tidigare pateint och återupplever några tragiska händelser.

03.20De fattiga och de rika Amerikansk miniserie från 1976. Om den tyska invandrarfamiljen Jordaches liv i USA från 1945 till sent 1960-tal. Bagaren Axel och hans fru Mary vill att deras två söner Rudy och Tom ska få ett bättre liv än de själva har haft. Rudy blir en välutbildad entreprenör medan boxaren och rebellen Tom får det svårt att försörja sig. Rudys politiska karriär blomstrar medan Julie kämpar med sitt drickande. Tom träffar Kate och de förälskar sig i varandra. Rudy har ett efterlängtat besked åt Tom.

04.20De fattiga och de rika Amerikansk miniserie från 1976. Om den tyska invandrarfamiljen Jordaches liv i USA från 1945 till sent 1960-tal. Bagaren Axel och hans fru Mary vill att deras två söner Rudy och Tom ska få ett bättre liv än de själva har haft. Rudy blir en välutbildad entreprenör medan boxaren och rebellen Tom får det svårt att försörja sig. Sista delen. Tom friar till Kate. Rudys problem med studentprotesterna eskalerar och hans politiska karriär står på spel. Julie träffar en mystisk främling.

05.20Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Efterdyningarna av den senaste veckans händelser börjar sjunka in hos byborna. Sandy har en plan.