MENY

TV4 Guld

07.10Bröderna Östermans bravader I komedin "Bröderna Östermans bravader" möter vi direktör Svensson som hyr ett sommarnöje på Koön i Stockholms skärgård. Han tycker att hyran är lite för hög men att det kan kompenseras genom att flera personer utnyttjar stugan. Därför beordrar han sin sekreterare att följa med honom och hans fru. Men när de kommer fram är stugan redan upptagen. Komedi av "Åsa-Nisse"-regissören Ragnar Frisk och med de filmernas huvudrollsinnehavare John Elfström och Artur Rolén som bröderna Österman.

09.09Hur tokigt som helst Hur tokigt som helst är en svensk komedi från 1949. En dam och en herre står i Birger Jarlspassagen i Stockholm där de i ett tittskåp tittar på avsnitt ur Nils-Poppe-filmer. Nils Poppe föreställer bland annat en fattig kompositör som förgäves försöker få en melodi antagen av en förläggare. Misslyckandet gör honom nedstämd, men han livas upp av ett möte med Calle, som bjuder hem honom. Där blir Poppe kvar några dagar som manligt hembiträde. Calle har en musikaffär och i den kan de båda vännerna leva ut och musicera bland alla instrumenten. Regi: Rune Redig.

11.00Lilla huset på prärien En liten pojke tar till drastiska åtgärder för att kunna stanna hos sina stumma bror när han får veta att de ska separeras. Samma kväll som de ska adopteras flyr dem och på vägen möter de en gammal man som visar sitt stöd.

12.00Lilla huset på prärien När en blind flicka på barnhemmet vid namn Annie Crane visar sig vara skicklig på att måla får det hennes mamma, som hon inte haft kontakt med under lång tid, att vilja återförenas. Men Annie vägrar ge med sig och går emot sin mammas önskan.

13.02Frasier Roz övertalar Frasier att följa med på en gratis kryssningsresa till Alaska och då Niles fortfarande går och ältar hans tidigare äktenskap med Maris, bestämmer sig Frasier för att bjuda med både honom och Martin på resan.

13.30Frasier När Frasier ska returnera en present i en tjusig butik blir han otrevligt bemött av en snobbig expedit. Plötsligt kommer en vacker kvinna till undsättning och ger Fraser den återbetalning han förtjänar. Frasier bestämmer sig för att bjuda ut henne.

14.00A Million Little Things Gary råkar störa Maggies första dejt med en ny kille. Delilah måste ta ett snack med Sophie. Rome har ett viktigt möte med en Hollywoodspelare, medan Eddie ger Dakota en lektion i vad som krävs för att lyckas i musikbranschen.

15.56Lilla huset på prärien En tjej från Almanzos förflutna dyker upp i Walnut Grove och det dröjer inte länge innan Laura börjar misstänka att han är otrogen. Charles försöker montera nya dörrar i huset men de går snart sönder när Laura smäller igen dem av ilska.

16.57Lilla huset på prärien Albert förbereder sig på att träffa sin hängivna brevvän för första gången. Brevvännen är en förlamad flicka och nervositeten är stor. Kommer de klicka lika bra i det verkliga livet som de gör i skrift?

17.58M.A.S.H. Överste Potter åker på ett mystiskt uppdrag till Tokyo och Hawkeye tar över befälet på sjukhuset.

18.30M.A.S.H. Överste Potter utser Hawkeye och BJ till moralofficerare.

19.00M.A.S.H. Hawkeye anmäler sig som frivillig till att följa med en medicinsk rådgivare till fronten för att undvika en överraskningsfest de andra planerar åt honom.

19.30M.A.S.H. Läkarna chockeras när en asiatisk-amerikansk hjälte försöker ta livet av sig.

21.03Vem dömer Amy? Ett barn anklagas för att ha skakat sin lillasyster till döds och Amy måste besluta om barnet är skyldigt till mord. Dessutom dejtar hon en man och hamnar i en komplicerad situation då hon upptäcker att han har ett fall i hennes domstol.

21.03Vem dömer Amy? Ett barn anklagas för att ha skakat sin lillasyster till döds och Amy måste besluta om barnet är skyldigt till mord. Dessutom dejtar hon en man och hamnar i en komplicerad situation då hon upptäcker att han har ett fall i hennes domstol.

22.00Diagnosis Murder Sex personer är döda och fallen är identiska. Steve Sloan har seriemördaren bakom lås och bom, men han erkänner bara fem av morden. Steve inser snart att de har att göra med en copycat. Men vem känner till mördarens tillvägagångssätt mer än polisen?

23.00Frasier En ny programledarroll blir ledig på radiostationen och Roz som alltid drömt om att ha sin egen show bestämmer sig för att söka tjänsten. Frasier accepterar motvilligt Roz beslut men det gör inte hans agent som har andra planer.

23.30Frasier För att fira radiostationens femtionde årsdag bestämmer sig Frasier för att återskapa ett radiodrama från 40-talet som ska sändas live. Han lyckas rekrytera Roz, Gil Chesterton och Bulldog till sin dramatisering. Det hela slutar i kaos.

00.00Skål Norm får panik när hans fru Vera får ett nytt jobb. Lilith planerar en sexig överraskning till Frasiers födelsedag.

00.00Skål Norm får panik när hans fru Vera får ett nytt jobb. Lilith planerar en sexig överraskning till Frasiers födelsedag.

00.30Skål Rebecca stöter på motstånd från Sam när hon vill bjuda på Woodys chiligryta.

00.30Skål Rebecca stöter på motstånd från Sam när hon vill bjuda på Woodys chiligryta.

01.12Skål Sam är på väg till sin tjugonde årliga alla hjärtans dag-dejt med Lauren när han skadar sin rygg. Frasier och Lilith anordnar en fest för singlarna i sin terapigrupp.

01.52Gomorron Bill! Godsägare Bill Bärnfelt får syn på en vacker kvinna när han är ute och rider och blir förälskad vid första ögonkastet. Men så dyker hans före detta fästmö Lillan upp i trakten och trasslar till det. Det visar sig att den vackra kvinnan är läkaren Birgit Andersson och gör nu allt för att Bill försöker göra allt för att komma i kontakt med henne, och visa att han inte längre har några känslor för Lillan. Huvudrollerna i komedin "Gomorron Bill!" spelas av Lauritz Falk, Gaby Stenberg och Stig Järrel.

03.30Familjen Andersson Familjen Andersson är en svensk komedi från 1937. Kalle Andersson äger och driver Anderssons Tvätt- och strykinrättning tillsammans med sin ständigt missnöjda hustru Maria, deras dotter Elsa och sin mamma. Marias syster Therese är gift med affärsmannen Garpe. Maria vill höja sin sociala status och börjar umgås med vad hon anser är societeten.

05.00Adolf Armstarke Svensk komedi från 1936 om Adolf Thuresson som doktorerar i riddartidens romantik. Disputationen firas på restaurang Den Gyldene Freden men under middagen somnar Adolf och drömmarna tar honom tillbaka till medeltiden. Han får utkämpa hårda strider mot riddare Georg av Ankarhus för att återerövra sin fästmö Birgitta.