MENY

TV4 Guld

06.05Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Pollard blir misstänksam. Belle känner sig förvirrad och Debbie blir påkommen.

06.35Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Tracy har skuldkänslor och bestämmer sig för att ta konsekvenserna av sitt agerande. Rebecca står i valet i kvalet och Charity ser en chans att röra om i grytan.

07.05Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Charity och Debbie begår ett misstag. Moira anförtror sig åt Faith.

07.35Dynastin Amerikansk dramaserie från 1989. Nionde säsongen om familjerna Carrington och Colby, som styr över var sitt oljeimperium i Colorado. De är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle och Blake tampas med ärkefienden Alexis, som gör allt för att förpesta deras liv. Blake blir rasande när han får reda på hur Adam behandlat Virginia. Sable och Dex lyckas inte motstå sin passion för varandra samtidigt som Alexis ger efter för sina känslor i Paris.

07.35Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1985-1986. Amerikansk dramaserie om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing styr fartyget framåt. Under en kryssning längs Nilen pratar kaptenen med en väns änka om gamla minnen. En producent vill att en ung stjärna ska spela Kleopatra. En kvinna visar intresse för ett smycke som Adam fått och en upptagen man kan förlora sin fru.

08.45Sändningsuppehåll

11.50Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1985-1986. Amerikansk dramaserie om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing styr fartyget framåt. Kryssningen längs Nilen fortsätter. Kaptenen umgås med en väns änka. En eftersökt skådespelare återförenas med en före detta pojkvän som är journalist. Judy och en olyckligt gift kvinna fattar tycke för samma man.

12.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1975. Amerikansk komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Potter får nyheter om sitt barnbarn via posten och Hot Lips får sexiga underkläder.

13.30M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1975. Amerikansk komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. När Radar inser hur mycket Potter tycker om tomatjuice gör han vad han kan för att ordna så att Potter får regelbunden tillgång till drycken.

14.10Helt hysteriskt Brittisk komediserie från 1994. De bästa vännerna Edina Monsoon och Patsy Stone är ett par destruktiva karriärkvinnor som är lika begivna på mode som på alkohol. Livet skulle ha varit en enda stor fest, om det inte vore för Edinas dotter Saffron som ständigt klagar på dem. Patsy råkar av misstag bränna ner köket när hon somnar med en tänd cigarrett. Alla tvingas hålla sig till vardagsrummet. Saffy är nöjd när Eddy och Patsy betämmer sig för en kväll på stan och hon kan be sin pojkvän komma på besök. Olyckligtvis råkar mormor låsa alla inne och Eddy, Patsy och Saffy tvingas stå ut med varandras sällskap.

14.50MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1989. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver och Zoe fortsätter till London och Frankrike i sin jakt på den mytiska artefakten. Längs vägen träffar de på en ökänd juvelhandlare.

15.55MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1989. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver tar hjälp av en prisjägare för att hitta en kvinna som är jagad av några juveltjuvar.

17.00Dynastin Amerikansk dramaserie från 1981-1982. Den förmögna familjen Carrington styr över ett oljeimperium i Denver, Colorado. Familjens överhuvud Blake Carrington rör upp känslor när han gifter sig med sin tidigare sekreterare Krystle som slungas in i de rikas värld. Hennes problem har bara börjat då Blakes före detta fru tar plats i deras liv. Krystle träffar Alexis och Claudia försöker ta livet av sig. Andrew berättar för Alexis att Blake gjort Steven arvslös.

18.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Laura blir varse om en familjefejd när hon medlar mellan två bröder. Leanne tvingas hantera sin före detta pojkväns trakasserier och Blitho gör klart för sina kollegor vad han tycker om dem.

19.00M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Personalen får post hemifrån vilket nästan leder till att Radar blir påkörd.

19.30M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Säsongsavslutning. Frank utreds av två galna agenter.

20.00Ett fall för Frost Brittisk kriminalserie från 1997. Den erfarne kriminalinspektören Jack Frost gör ofta livet svårt för sina överordnade. Han har ingen respekt för auktoriteter och är ovårdad och slarvig, men hans okonventionella metoder och starka moral ger resultat. Ett par förmögna och till synes framgångsrika bröder misstänks för mord. Frosts ihärdiga jakt på sanningen leder till att han blir avstängd. Samtidigt träffar han en ny kvinna.

22.15Tyst vittne Brittisk kriminalserie. Rättspatologerna vid Londons universitet ger sig inte förrän de löst mysteriet om varför och hur personen i fråga dött. Om de inte är nöjda med polisens slutsatser startar de en egen utredning av brottet. En okänd man lyckas ta sig in på den tyska ambassaden och skjuter ihjäl ett flertal människor. Bland offren finns ambassadör Van Burens bror. Hans dotter Klara skadas allvarligt och hennes son Jack är spårlöst försvunnen. Harry och Nikki åker till brottsplatsen för att hjälpa till med utredningen men får snart reda på att tyskarna vill använda sig av en egen patolog för att kunna hålla offrens identiteter så hemliga som möjligt. När Klara vaknar upp på sjukhuset påstår hon sig veta vem mördaren är.

23.20Tyst vittne Brittisk kriminalserie. Rättspatologerna vid Londons universitet ger sig inte förrän de löst mysteriet om varför och hur personen i fråga dött. Om de inte är nöjda med polisens slutsatser startar de en egen utredning av brottet. Säsongsavslutning. När Van Burens före detta barnflicka begår självmord förstår Harry och Nikki att skottlossningen på den tyska ambassaden hänger ihop med en mörk familjehemlighet.

00.30Magnum Amerikansk actionserie från 1984. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner och njuter också av livet på Hawaii när han lånar Masters Ferrari. En vän som Magnum trodde var död kommer plötsligt gående på gatan i Honolulu.

01.30Magnum Amerikansk actionserie från 1984. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner och njuter också av livet på Hawaii när han lånar Masters Ferrari. TC hamnar i koma efter en helikopterkrasch. Magnum misstänker att det inte var en olycka och beger sig ut för att undersöka helikoptervraket som nu ligger på havsbottnen.

02.30Forever Amerikansk science fiction-serie från 2014. Henry Morgan är en skicklig rättsläkare i New York som förundrar sina kollegor med sin förmåga. Vad de inte vet är att Henry är nämligen odödlig. Men när polisinspektören Jo Martinez får upp ögonen för honom riskerar hans hemlighet att avslöjas. Henry och Jo undersöker mordet på en ung och framgångsrik börsmäklare som påträffats död längs East River. Det visar sig att offret var son till en av Abes vänner från militären och Abe startar en egen hemlig utredning. Jo och Reese oroar sig för Henry. Henry minns när han motvilligt lät 17-årige Abe åka till Vietnam efter att han rekryterats av militären.

02.30Blue bloods Amerikansk kriminalserie från 2017/2018. Kriminalserie om familjen Reagan, som alla arbetar inom rättssystemet. Pappa Frank Reagan är New Yorks polismästare och styr sin avdelning lika diplomatiskt som sin familj. Han gör allt för att de ska hålla ihop, men det är inte alltid så lätt. Anthony blir skjuten när han förhör ett vittne. Erin ber Danny att utreda skjutningen och hitta den skyldige. Samtidigt förbereder sig Nicky för sitt sista prov innan han kan bli färdigutbildad polis.

03.25Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Rhona söker efter svar. Faith lyckas göra Eric svartsjuk genom att flörta med Rodney. Arthur blir rädd för Emma och skäller ut henne när hon kommer på besök.

04.00Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Emma inser att hon måste förstöra videon. Frank oroar sig för att Megan och Charity ska jobba tillsammans igen.

04.30Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Bernices plan att medla mellan Kerry och Dan går inte som hon tänkt. Emma är frustrerad över att videon fortfarande existerar.

05.05Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Sheila försöker få Eric att misstro sin frus lojalitet samtidigt som Mateo förför Quinn. Liam tackar Steffy för hennes insats.

05.35Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Robert känner sig pressad att avslöja sin hemlighet och bestämmer sig för att ställa in inflyttningsfesten. Rebecca fattar ett beslut.