MENY

TV4 Guld

06.05Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Chas är rasande på Charity och Jai känner sig optimistisk.

06.35Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Adam sprider nyheten. Rhona och Pierce återvänder och får sig en överraskning. Jai är exalterad över sin resa med Holly.

07.05Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Frank försöker övertala Megan. Pierce ger Paddy en varning och Jai anförtror sig åt Priya.

07.35Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1983-1984. Amerikansk dramaserie om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing styr fartyget framåt. En kvinna tar med sig ett porträtt av sin avlidna faster då hon alltid velat åka på en kryssning, men hennes make är inte nöjd. Isaac träffar en skolkompis som arbetar för basketlaget Harlem Globetrotters. En tonåring är kär i sin fars sekreterare.

08.50Sändningsuppehåll

11.50Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1983-1984. Amerikansk dramaserie om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing styr fartyget framåt. En fotograf överväldigas av kvinnlig uppmärksamhet och en pensionerad barnunderhållare försöker muntra upp en traumatiserad pojke vars pappa nyligen dött. Samtidigt träffar en man sin mamma och hennes nya make, som visar sig vara lite väl ung.

12.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1980. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Hawkeye får en säck med brev från skolbarn i sin hemstad.

13.25M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1980. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Hot Lips vänliga ord får en italiensk soldat att känna mer än bara vänskap.

14.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1990. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver ärver en veteranbil av Harry men en kriminell liga tror att ett ovärderligt smycke finns gömt i bilen.

15.00Magnum Amerikansk actionserie från 1986. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner och njuter också av livet på Hawaii när han lånar Masters Ferrari. Magnums faster, en pjäsförfattare som vunnit Pulitzer-priset, påstår att någon vill ta livet av henne och att personen har följt efter henne till Hawaii.

16.00Magnum Amerikansk actionserie från 1986. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner och njuter också av livet på Hawaii när han lånar Masters Ferrari. Rick blir gripen för mordet på en torped som var på väg att mörda hans mentor.

17.00Dynastin Amerikansk dramaserie från 1987. Sjunde säsongen om de rivaliserande familjerna Carrington och Colby, som driver var sitt oljeföretag i Colorado. De är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek och det gifta paret Krystle och Blake tampas med Alexis, som förpestar deras liv. Steven och Sammy Jo kommer överens om att låtsas ha ett normalt äktenskap för Dannys skull. Krystle och Blake får förskräckliga nyheter.

18.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Geoff och Kate ger sig ut på camping för att få lite tid för sig själva men de upptäcker att en starkt religiös familj bor i närheten. Saker och ting spårar ur när familjefadern tar ett drastiskt beslut.

19.00M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1980. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Margarets pappa kommer på besök och Hawkeye och BJ får en generös gåva från en tidigare patient.

19.30M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1980. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Sjukhuset håller en julfest för koreanska föräldralösa barn samtidigt som de försöker ta hand om en skadad soldat.

20.00The Coroner Brittisk dramaserie från 2016. Brittisk dramaserie om advokaten Jane Kennedy, som återvänder till den småstad hon flydde från som tonåring. Hon tar sig an jobbet som dödsfallsutredare och undersöker plötsliga och oförklarliga dödsfall. Samtidigt skipar hon rättvisa för de döda. När Micks rival och tillika hyresvärd hittas död på stranden måste Jane försöka rentvå hans namn innan han blir åtalad för mord.

21.00The Coroner Brittisk dramaserie från 2016. Brittisk dramaserie om advokaten Jane Kennedy, som återvänder till den småstad hon flydde från som tonåring. Hon tar sig an jobbet som dödsfallsutredare och undersöker plötsliga och oförklarliga dödsfall. Samtidigt skipar hon rättvisa för de döda. När Jane utreder ett dödsfall blir hon tvungen att besöka fängelset och ställs öga mot öga med barnmördaren Sidney Sutton. Det får henne att hoppas att hon kan använda sig av sitt fall för att hitta Suttons offer.

22.00Elementary Amerikansk kriminalserie från 2012/2013. Sherlock Holmes är tillbaka som fristående konsult i brottsutredningar efter att han genomgått rehabilitering för sina drogrelaterade problem. För att Sherlock inte ska få ett återfall anlitas doktor Joan Watson. Tillsammans tar de sig an olika fall. Gregson kontaktar Sherlock Holmes och ber honom undersöka en börsdirektörs dödsfall. Trots att Holmes föraktar människor som arbetar inom finansbranschen accepterar han att hjälpa till med fallet. Han lyckas avslöja mannens skumma affärer och upptäcker att han dog av en överdos. Även om polisen uteslutit att det är någon inom företaget som ligger bakom direktörens död misstänker Holmes att någon på offrets firma försöker nå toppen genom att döda de som står i vägen.

22.00Elementary Amerikansk kriminalserie från 2013-2014. Sherlock Holmes har tampats med drogproblem. Han vill nu återvända till sitt tidigare jobb som konsult i brottsutredningar och kontaktar sin vän Tobias Gregson på New York-polisen. För att Sherlock inte ska få ett återfall engageras Joan Watson och tillsammans tar de sig an olika fall. Ledaren för ett finansföretag blir förgiftad och Holmes och Watson kopplas in. Spåren leder Sherlock till en mystisk kvinna från hans förflutna.

23.00Elementary Amerikansk kriminalserie från 2012/2013. Sherlock Holmes är tillbaka som fristående konsult i brottsutredningar efter att han genomgått rehabilitering för sina drogrelaterade problem. För att Sherlock inte ska få ett återfall anlitas doktor Joan Watson. Tillsammans tar de sig an olika fall. När Sherlock Holmes gör research på ett bårhus upptäcker han att vissa av de avlidna inte dött av naturliga orsaker, vilket man antagit. Han kommer fram till att någon på sjukhuset dödat svaga och dödssjuka patienter och fått det att se ut som om de avlidit på grund av sina sjukdomar. Watson träffar en gammal läkarvän på sjukhuset och Holmes får veta mer om varför Watson slutade som kirurg.

23.00Elementary Amerikansk kriminalserie från 2013-2014. Sherlock Holmes har tampats med drogproblem. Han vill nu återvända till sitt tidigare jobb som konsult i brottsutredningar och kontaktar sin vän Tobias Gregson på New York-polisen. För att Sherlock inte ska få ett återfall engageras Joan Watson och tillsammans tar de sig an olika fall. Holmes drabbar samman med maffian. Watson drar nytta av sina detektivkunskaper när hon agerar äktenskapsmäklare.

23.55Magnum Amerikansk actionserie från 1986. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner och njuter också av livet på Hawaii när han lånar Masters Ferrari. Magnums faster, en pjäsförfattare som vunnit Pulitzer-priset, påstår att någon vill ta livet av henne och att personen har följt efter henne till Hawaii.

00.55Magnum Amerikansk actionserie från 1986. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner och njuter också av livet på Hawaii när han lånar Masters Ferrari. Rick blir gripen för mordet på en torped som var på väg att mörda hans mentor.

02.00Miami Vice Amerikansk kriminalserie från 1985-1986. Kriminalpolisen Sonny bor på en segelbåt i Miami och Rico är en New York-polis som beger sig till Florida för att hitta sin brors mördare. De bildar en stilsäker polisduo som bekämpar brottslingar inom narkotika, prostitution och vapen. Crockett och Tubbs utreder mordet på en komiker som arbetar på en klubb som drivs av två gangsters. Deras huvudmisstänkta är en ung ensamstående mamma.

03.05Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Aaron blir svartsjuk och Megan konfronterar Frank om hans förflutna.

03.35Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Diane tar till drastiska åtgärder och Megan funderar på om hon ska ge Frank en chans.

04.05Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Rebecca ser en möjlighet. Megan ger Frank en utmaning och Kerry spelar ett tufft spel med Jai.

04.35Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Liv kommer upp med en plan och Franks förflutna gör sig påmint.

05.05Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Eric och Liam ser häpet på när Sheila sjunker ihop efter att ha blivit skjuten. Steffy försöker övertala Eric att gå hem till sin fru. Quinn berättar för Ridge om sitt gräl med Sheila.

05.35Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Pierce kommer upp med en plan och Noah sätter Charity på plats.