MENY

TV4 Guld

06.00Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar. Katie blir allt mer misstänksam mot Robert. Adam får tråkiga nyheter.

06.30Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar. Cain fattar ett oansvarigt beslut. Robert planerar att använda Katies misstankar mot henne.

07.05Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar. Moira blir omskakad över nyheterna om Cain. Katie förödmjukar sig själv och Adam försöker vinna Victoria tillbaka.

07.35Love boat - kärlek ombord Fartyget beger sig till Alaska för ett bröllop mellan Doug Brandbury och Carol Bowers. Men de två familjerna kan inte komma överens. Dessutom visar det sig att Dougs före detta flickvän fortfarande är kär i honom. Marv uppvaktar Julie men hon hoppas på att återuppta romansen med Jack. Gopher ställer upp när en sångare insjuknar men hans sångröst är inte det mest underhållande med showen. När ett par systrar som brukar resa tillsammans får sällskap av en systers make sätts hans tillit på prov. En änka träffar den man som skickat henne en ros om dagen sedan hennes make dog.

08.50Sändningsuppehåll

11.55Love boat - kärlek ombord Fartyget beger sig till Alaska för ett bröllop mellan Doug Brandbury och Carol Bowers. Men de två familjerna kan inte komma överens. Dessutom visar det sig att Dougs före detta flickvän fortfarande är kär i honom. Marv uppvaktar Julie men hon hoppas på att återuppta romansen med Jack. Isaac hamnar i blåsväder när besättningen upptäcker att han tagit med en del vågat material om dem i sin nya roman. En man som är lik en kändis börjar uppskatta sin nya identitet då en vacker kvinna överöser honom med kärlek. Ett par återförenas efter att ha skiljts åt under andra världskriget.

12.55M.A.S.H En soldat lyckas stärka moralen i lägret när han skapar utsökta rätter från militärens spartanska proviant. Teamet drömmer sanndrömmar efter två dagar utan sömn.

13.30M.A.S.H En soldat lyckas stärka moralen i lägret när han skapar utsökta rätter från militärens spartanska proviant. En krigskorrespondent blir attraherad av BJ och vägrar acceptera att hennes känslor inte verkar vara besvarade.

14.00MacGyver MacGyver försöker rädda en grupp forskare som spärrats in i ett underjordiskt laboratium. Området skyddas av ett livsfarligt säkerhetssystem som MacGyver måste överlista. MacGyver tas som gisslan av några väpnade rånare på en flygplats. Han måste använda all sin list för att befria sig själv och de andra i gisslan samtidigt som brottslingarna ska stoppas.

15.00Kvinnofängelset Eve blir avslöjad men frågan är om hon är såpass ond som myndigheterna hävdar. Reb får goda nyheter. Lorelei gör ett desperat försök att återfå vårdnaden om sitt barn.

16.00Kvinnofängelset Eve blir avslöjad men frågan är om hon är såpass ond som myndigheterna hävdar. Reb får goda nyheter. Rodney Adams blir överväldigad och internerna ger honom något han aldrig lär glömma.

17.00Dynastin Alexis vittnar mot Blake och drar upp hans våldsamma förflutna. Claudia får reda på att Matthew lämnat henne. Steven lämnar Denver efter ett gräl med Blake. Alexis svarar på Cecils frieri och Claudia lider av tvångsföreställningen att Fallons baby är hennes nu döda dotter Lindsay.

17.55Doktorn kan komma Sam och Emma hjälper en vän som ska tävla i ett stort kamelrace. George Baxter hamnar i en svår situation efter att han retat upp stadens kvinnor. En karneval kommer till Coopers Crossing samtidigt som några mord inträffar. Förövaren verkar vara en ung man från karnevalen. Chris pappa är i vägen.

18.55M.A.S.H En soldat lyckas stärka moralen i lägret när han skapar utsökta rätter från militärens spartanska proviant. Hawkeye låter militären betala för hans sjukhusnota vilket leder till en utredning. Charles tvingas använda sig av akupunktur.

19.30M.A.S.H En soldat lyckas stärka moralen i lägret när han skapar utsökta rätter från militärens spartanska proviant. Säsongsavslutning. Överste Potter och hans vän spelar läkarna ett spratt på första april.

20.00Foyle's war Rädslan för en nazistisk invasion sprids i Lower Fenton då en förflugen bomb faller över byns pub och dödar en ung kvinna. Rykten och paranoia uppstår också när en välkänd tysk kvinna blir brutalt mördad. Foyle undersöker saken och upptäcker att det är många som har motiv för att mörda henne. På ett multinationellt företag i London faller en ung sekreterare ner död. I Hastings är Foyle upptagen med att agera domare i ett antal intriger inom hemvärnet. När en medlem dödas upptäcker Foyle och Milner att vissa gör vad som helst för att dölja sina kopplingar till nazisterna.

22.05Elementary Sherlock och Watson åker till London för att hjälpa Scotland Yard att hitta en tidigare kollega till Sherlock. De lyckas hitta mannen och går med på att hjälpa honom med att försöka lösa hans senaste fall. Samtidigt upptäcker Sherlock att hans bror flyttat in i hans hus. Sherlock och Watson åker till London för att hjälpa Scotland Yard att hitta en tidigare kollega till Sherlock. De lyckas hitta mannen och går med på att hjälpa honom med att försöka lösa hans senaste fall. Samtidigt upptäcker Sherlock att hans bror flyttat in i hans hus.

23.00Elementary Sherlock och Watson åker till London för att hjälpa Scotland Yard att hitta en tidigare kollega till Sherlock. De lyckas hitta mannen och går med på att hjälpa honom med att försöka lösa hans senaste fall. Samtidigt upptäcker Sherlock att hans bror flyttat in i hans hus. Sherlock och Watson undersöker mordet på en matematiker och får hjälp av en professor som pekar ut en trolig misstänkt. Men när den misstänkte blir mördad tar fallet en ny vändning. Watson ställs inför ett dilemma när en patients son vill låna pengar av henne.

00.00Revolution Miles, Aaron och Rachel befinner sig i en mystisk liten stad i Texas, där Rachel stöter på en person från hennes förflutna. Samtidigt har Charlie begett sig ut på ett uppdrag till Plains Nation, och Neville och Jason letar efter en försvunnen person som står dem nära. Aaron är övertygad om att det var han som fick männen vid järnvägen att fatta eld. En man från Miles förflutna dyker oväntat upp och Miles försöker övertala honom att hjälpa till i kampen mot Patrioterna.

00.55Revolution Miles, Aaron och Rachel befinner sig i en mystisk liten stad i Texas, där Rachel stöter på en person från hennes förflutna. Samtidigt har Charlie begett sig ut på ett uppdrag till Plains Nation, och Neville och Jason letar efter en försvunnen person som står dem nära. Charlie, Rachel och Gene måste besluta sig för om de kan lita på Monroe, som kanske är den ende som kan hjälpa dem stoppa Patrioterna. Miles visioner leder till nya svårlösta frågor.

01.50Holby city Raf måste visa framfötterna nu när Michael Spence är tillbaka. Fleur Fanshawe rör upp saker och ting. Guy kämpar med att hålla allt samman inför lanseringen av det nya supercentret och nu när Jac försvunnit riskerar han att förlora allt. Mary-Claire förbereder sig för sitt nya liv i Chicago.

03.05Kvinnofängelset Eve blir avslöjad men frågan är om hon är såpass ond som myndigheterna hävdar. Reb får goda nyheter. Lorelei gör ett desperat försök att återfå vårdnaden om sitt barn.

04.00Kvinnofängelset Eve blir avslöjad men frågan är om hon är såpass ond som myndigheterna hävdar. Reb får goda nyheter. Rodney Adams blir överväldigad och internerna ger honom något han aldrig lär glömma.

05.00Glamour Bill och Katie fortsätter med sina skilsmässoförhandlingar när Katie får reda på något nedslående. Ridge och Brooke berättar om sina planer för Steffy och Thomas. Ridge och Quinn får anledning att andas ut. Steffy och Liam njuter av sin första natt som gifta. Quinn drabbas av skuldkänslor och Ridge försöker få Brooke att tänka om.

05.30Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar. Moira hoppas på att Cain ska ändra sig. Aaron är tacksam över Roberts stöd. Victoria försöker motstå en frestelse.