MENY

TV4 Guld

06.10Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Ashley slåss för Harriet. Jais erkännande chockar Megan.

06.35Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1978-1979. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. En kvinna utger sig för att vara sin syster i ett försök att bli av med en före detta pojkvän. En författare försöker leva efter den livsfilosofi han predikade om i sin senaste bok och en av Adams före detta fruar försöker vinna tillbaka honom.

07.40Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1978-1979. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Gophers vän erbjuder honom ett jobb på ett lyxigt hotell i Arizona och han får anledning att överväga det. En magikers assistent blir upprörd när han blir utbytt mot sin bror i en föreställning. En förmögen änka förälskar sig i en medlem ur besättningen.

08.50-Sändningsuppehåll-

11.50Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Bröderna Cochrane ställer till med oreda och Sam blir skadad. Emma och Geoff gör sig i ordning för att tillbringa natten utomhus.

12.50Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Dougie ger lift åt en främling men det visar sig att han är i behov av mer hjälp än så. Emma träffar Sams föräldrar.

13.50Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1978-1979. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. En charmerande änkeman och hans son förälskar sig i samma kvinna. En lättsam kille inser att han inte vill gifta sig med sin aggressiva flickvän och Isaac och en inflytelserik passagerare hjälper en före detta snattare.

14.50Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1978-1979. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Julie återförenas med sin skolklass efter tio år. Den en gång populäre läraren Malcolm är numera en ensam man som har problem med spriten.

15.55MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1986. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver reser till Sydostasien för att rädda en nunna, några föräldralösa barn och en gammal flamma som alla hamnat i händerna på en förtryckande regim.

17.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Chris och Zoe åker till Broken Hill för att träffa Zoes pappa men det går inte som planerat. Sam blir svartsjuk när Emmas vän från Sydney kommer på besök.

18.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Reg Hodges hittar äntligen guld men frågan är om det är äkta vara.

19.00Dynastin Amerikansk dramaserie från 1983-1984. De förmögna familjerna Carrington och Colby styr över var sitt oljeimperium i Denver, Colorado, och är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle är gift med sin tidigare arbetsgivare Blake Carrington och de tampas med hans före detta fru Alexis som gör allt för att förpesta deras liv. Alexis försöker se till så att Blakes låneansökan avslås. Jeff och Fallon firar sin förlovning och Mark Jennings möter sitt öde.

20.00Kommissarie Gently Brittisk kriminalserie från 2007. Det är början av 1960-talet och kommissarie George Gently från Scotland Yard ser med förfäran på när tidens rebelliska anda genomsyrar en allt mer korrupt poliskår. Själv har han alltid satt plikttrogenheten först och outtröttligt jagat landets brottslingar, något han fått betala dyrt för. Säsongsavslutning. När en tysk krigsfånge som var på väg hem hittas död i hamnen i en liten fiskeby måste Gently och Bacchus ta sig an gamla sorger och nya synder.

22.00Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1993. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare. Jessica utforskar den bedrägliga internationella bankvärlden när hennes vän, en MI6-agent, anklagas för att ha mördat sin dotters fästman.

23.00Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1993. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare. När en miljonär försvinner hävdar ett medium att han är död. Frågan är om Jessica Fletcher snubblat över ännu ett mordmysterium.

00.00Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1984. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. David försöker befria Cass samtidigt som några hårresande upptäckter görs på Wentworth. Joan försöker överlista Minnie.

01.00Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1984. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Joan gör sig av med Minnie. Annie får höra några hemska nyheter när hon vaknar upp från sin operation samtidigt som Lizzies vänner säger hejdå till henne.

02.00Holby city Brittisk dramaserie från 2014. Om det dagliga livet bland personal och patienter på Holby City General Hospitals hjärtklinik. Jac överväger att börja om på nytt i USA med Emma. Sacha blir chockad när hans dotter blir intagen på Holby.

03.10The Coroner Brittisk dramaserie från 2016. Advokaten Jane Kennedy återvänder till den småstad hon flydde från som tonåring för att arbeta som dödsfallsutredare. Hennes jobb går ut på att undersöka plötsliga och oförklarliga dödsfall. Jane gör allt för att skipa rättvisa för de döda. När man under en renovering av en övergiven stuga gräver upp resterna av ett barn avslöjar Jane dolda familjehemligheter.

04.10Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1993. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare. Jessica utforskar den bedrägliga internationella bankvärlden när hennes vän, en MI6-agent, anklagas för att ha mördat sin dotters fästman.

05.10Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1993. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare. När en miljonär försvinner hävdar ett medium att han är död. Frågan är om Jessica Fletcher snubblat över ännu ett mordmysterium.