MENY

TV4 Komedi

06.30The looney tunes show Amerikanskt animerat barnprogram. Om Snurre Sprätts och Daffy Ankas äventyr.

06.50The looney tunes show Amerikanskt animerat barnprogram. Om Snurre Sprätts och Daffy Ankas äventyr.

07.10Batman Amerikansk animerad serie. Om superhjälten Batman som bekämpar skurkar i Gotham City. Han slåss för ett rättvist samhälle i en värld full av ondska.

07.35Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

07.55-Sändningsuppehåll-

11.00All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

11.20All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

11.45Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Bill blir glatt överraskad av Katies reaktion. Rick ger Maya ett ovälkommet besked. Caroline kämpar med sina känslor och kan inte bestämma sig för vilken väg hon ska ta.

12.05Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Alla utom Quinn är inbjudna till thanksgivingmiddag hos familjen Forrester. Rick bestämmer sig för att tillfälligt gräva ner stridsyxan för Eriks skull. Hope fortsätter sin tradition från förra året där alla middagsgäster ska säga något positivt om den som sitter bredvid dem. Det blir tydligt att bordsplaceringen är noga genomtänkt för ändamålet.

12.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Hope erkänner för Eric hur svårt det var för henne att vara i Amsterdam tillsammans med Liam och Ivy. Wyatt besöker Liam för att i all hemlighet ta reda på om hans plan gick i lås. Quinn får reda på att Hope ska ha en fest för sitt ofödda barn.

12.55Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Deacon ber Quinn att hålla sig undan från Hopes fest. Hope och Liam har ett förtroligt samtal. Festligheterna drar i gång hemma hos Hope.

13.15Coronation street Brittisk dramaserie från 2011. Om invånarna på Coronation street i en förort till Manchester. Ciaran gör ett desperat försök att få tillbaka pengarna så han kan betala bröllopslokalen. Norris blir chockad över Dennis utbrott. Chris inser att det inte finns något som håller honom kvar i Weatherfield.

13.40Coronation street Brittisk dramaserie från 2011. Om invånarna på Coronation street i en förort till Manchester. Ciaran tackar ja till ett jobberbjudande från Nick men kommer snart upp med en plan på att tjäna lite extra pengar vid sidan av. Becky försöker hjälpa Lloyd. Norris stöter på en mystisk kvinna som söker efter Chris.

14.05Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. James konfronterar Moira och utmanar henne att berätta sanningen. Charity inser att Cain spelar ett spel med henne. Sean berättar för Belle om sina känslor.

14.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Moira vädjar till James att inte förstöra hennes stora dag. Charity försöker övertyga sig själv om att hon gör rätt. Debbie hävdar att Ross flörtar med Donna.

14.55New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Jess kommer till en onykter Ceces undsättning när hon hamnar i bråk med sin pojkvän på en klubb. Hon tar med henne hem och varnar killarna för att Cece inte har några gränser när hon är påverkad av alkohol. Det får både Schmidt och Winston att göra allt för att komma närmare henne. Efter att Cece nyktrat till påstår hon att Nick är intresserad av Jess, vilket Jess förnekar men får svårt att sluta tänka på det. Detta ställer till problem varje gång hon och Nick stöter på varandra.

15.15New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. När Jess får veta att Paul, en kollega som hon är intresserad av, inte har några planer för thanksgiving bjuder hon hem honom till sig och killarna. Men killarna uppskattar det inte eftersom de planerar att titta på fotboll och sedan köa till den stora rean som startar dagen efter. Saker och ting kompliceras ytterligare när kalkonen inte har tinat tre timmar innan middagen och Nick inte har mycket till övers för Paul. När det dessutom uppstår en liten brand tvingas de evakuera lägenheten. Jess försöker rädda middagen genom att låna sin grannes lägenhet, ett tilltag som visar sig vara ett stort misstag.

15.40Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. Rebecca går motvilligt på dejt med en rörmokare som visar sig vara över förväntan. Sam inser att han kan ha haft för höga tankar om sig själv.

16.05Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. Sam ser Diane vinna ett pris på tv och bestämmer sig för att ringa och gratulera henne, vilket slutar med att han ber henne hälsa på i Boston. Samtidigt friar rörmokaren till Rebecca.

16.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2014. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Max och Carolines försök att få in Nash i modellvärlden får ett abrupt slut när hans mamma anländer från Irland. Hon planerar att ta med sig Nash hem till Europa.

16.50Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2014. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Max och Caroline hjälper till att lansera en ny filial av The High, det trendiga konditoriet där de jobbar extra. Med en vecka kvar till bröllopet börjar Sophie misstänka att Oleg kanske har dolda avsikter.

17.20Undateable Amerikansk komediserie från 2015. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka omöjliga att dejta. Danny försöker få Justin att inse att han blir utnyttjad efter att han upptäckt att Candace bor ovanpå baren och att grannen Kevin lånar duschen. Candace vill ta hem en övergiven hund men tvingas ljuga för att komma undan med det, något hon inte är så bra på. Brett gör allt för att göra henne till en bättre lögnare. Danny, i sin tur, lär Justin att vara mer självsäker.

17.50Undateable Amerikansk komediserie från 2015. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka omöjliga att dejta. Justin ser en ny talang hos Danny och vill få honom att börja twittra för Detroit Weekly. Han försöker få i väg honom på en intervju men Danny avblåser och blir kallad för förlorare. Danny blir sårad och Justin får dåligt samvete. Leslie tycker inte att han ska be om ursäkt utan tror i stället att det är bra för Danny att tro att Justin ser honom som misslyckad. Shelly måste bestämma sig för om han vill något mer med Vanessa eller om de bara ska fortsätta sin sexuella relation.

18.15The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren Matthew Modine och nöjesreportern Cameron Mathison.

19.05The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren Julia Stiles, nöjesreportern Jaymes Vaughan och livsstilsexperten Chi-Lan Lieu.

20.00New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Jess behöver en plats där hon kan öva att spela handklockor med sin klass och tar med dem hem till vindsvåningen, vilket killarna inte uppskattar. Winston bestämmer sig för att prova på att spela och visar sig vara en naturbegåvning. Det får Jess att be honom att hjälpa till under repetitionerna, något hon senare ångrar. Nick och Schmidt hamnar i bråk när Nick vägrar ringa en rörmokare då toaletten svämmar över och insisterar på att fixa den själv. Nick bestämmer sig i sin tur för att inte använda något som Schmidt köpt till lägenheten.

20.30New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Jess oroar sig för att hon ska göra Paul besviken i sängen. Hon är övertygad om att om hon hade varit lite experimentell i sängkammaren med sin före detta pojkvän hade han inte varit otrogen mot henne. Cece försöker övertyga henne om att hon kommer klara det bra men det lugnar inte Jess. I ett sista desperat försök vänder hon sig till killarna för råd. Schmidt och hans kollega Beth är båda ute efter en befordran på jobbet och när Beth blir inbjuden till deras chefs baby shower ser han till att också få en inbjudan.

21.00Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. Rebecca går motvilligt på dejt med en rörmokare som visar sig vara över förväntan. Sam inser att han kan ha haft för höga tankar om sig själv.

21.30Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. Sam ser Diane vinna ett pris på tv och bestämmer sig för att ringa och gratulera henne, vilket slutar med att han ber henne hälsa på i Boston. Samtidigt friar rörmokaren till Rebecca.

22.00Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2014. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Säsongsavslutning. Max och Caroline får uppdraget att hämta Sophies importerade brudklänning från tullen. De måste transportera klänningen till kyrkan i tid för det stora bröllopet.

22.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Både Hans matställe och Max och Carolines cupcakebutik hotas att stängas ner på grund av planer på att bygga en ny biograf så Caroline och Han slår ihop sig för att förhindra det hela. Sophie är övertygad om att hon är med barn och tar en massa graviditetstester.

23.00Undateable Amerikansk komediserie från 2015. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka omöjliga att dejta. Leslie behöver en dejt till en middag med dans med sina kollegor på det nya jobbet. Både Danny och Justin erbjuder sig att gå med henne och hon väljer Justin eftersom han varit mer som en bror för henne än hennes egen bror varit på sistone. Burski anser att han skulle vara det bästa dejt-alternativet för Leslie. Han behöver bara fixa en fin men billig kostym först med Shellys hjälp.

23.30Undateable Amerikansk komediserie från 2015. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka omöjliga att dejta. Under en lokal musikfestival blir Justins bar en viktig spelplats. Danny och Justin tävlar om att dejta en sångare som kommit till stan under festivalen. Hon väljer ingen av dem utan går i stället ut med Candaces före detta pojkvän Trent. Candace blir kär i Justin. Shelley hoppar in som servitör under ett par dagar för att bevisa att Brett inte får någon dricks på grund av sin personlighet och inte på grund av snåla gäster. En dricks-tävling drar igång dem emellan.

00.00The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren Matthew Modine och nöjesreportern Cameron Mathison.

00.40The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren Julia Stiles, nöjesreportern Jaymes Vaughan och livsstilsexperten Chi-Lan Lieu.

01.15Longmire Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Sheriffen Walt Longmire återvänder till jobbet i Wyoming efter att ha blivit änkling. Med hjälp av sin vuxna dotter Cady och sina vänner bekämpar han brott i trakten. Cady reser till Denver för att tala med en detektiv sedan det visat sig att Walts fru trots allt inte dog av cancer. Ett mordfall leder Walt och Branch till en olaglig rodeo. Vid närmare undersökning upptäcker de ett bolag som bedriver människohandel. Fales konfronterar Henry om vad som hände i Denver.

02.00Familj sökes Dansk dokumentärserie från 2014. Många danskar har förlorat kontakten med sin mamma eller pappa och förlusten kan ha en stor inverkan på deras liv. Här följs några av dessa människor när de söker svar på varför de övergavs. Det tog lång tid för Katcha att samla mod till att försöka hitta sin engelska pappa. Fadern var musiker och träffade Katchas mamma när han var på turné i Danmark. Hon har aldrig kunnat förstå varför han inte har kontaktat henne och när hennes smärta börjar gå ut över hennes egna familj så uppmuntrar de henne att försöka hitta honom. Katcha beger sig tillsammans med sin man till faderns hemstad i England med hopp om att hitta någon som vet vad det har blivit av hennes pappa.

02.45Familj sökes Dansk dokumentärserie från 2014. Många danskar har förlorat kontakten med sin mamma eller pappa och förlusten kan ha en stor inverkan på deras liv. Här följs några av dessa människor när de söker svar på varför de övergavs. Kalim har inte träffat sin algeriska far sen han var sex år. Det sista minnet han har av sin pappa är att han skriker på Kalims danska mamma genom brevinkastet. Han har aldrig slutat tänka på sin far och nu när han har egna barn är hans önskan att träffa sin pappa större än någonsin. Kalim beger sig därför till Algeriet tillsammans med sin bästa vän med hopp om att få berätta för sin pappa att han saknar honom. Frågan är om de kommer hinna i tid.

03.25The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Paren visar upp sina färdigställda rum och berättar om de knep de tagit till.

03.50The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Veckans inredningsutmaning närmar sig sitt slut då domarna utforskar teamens färdigställda badrum.

04.35The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Teamen inspekterar varandras färdigställda badrum och håller inte inne med sina kritiska omdömen. Ett av paren får ett oväntat besök.

05.00The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Några av deltagarna firar en speciell födelsedag. När Keith inte godkänner ett av parens projekt lämnar de helt sonika kvarteret.