MENY

TV4 Komedi

06.00All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

06.30What's new Scooby-Doo? Amerikanskt barnprogram. Scooby-Doo och hans vänner tar sig an nya äventyr.

06.50What's new Scooby-Doo? Amerikanskt barnprogram. Scooby-Doo och hans vänner tar sig an nya äventyr.

07.15What's new Scooby-Doo? Amerikanskt barnprogram. Scooby-Doo och hans vänner tar sig an nya äventyr.

07.35What's new Scooby-Doo? Amerikanskt barnprogram. Scooby-Doo och hans vänner tar sig an nya äventyr.

07.55-Sändningsuppehåll-

11.00All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

11.20All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

11.45Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Deacon försöker få Quinn att ändra sig. Caroline frågar Wyatt hur det står till med hans äktenskap nu när Liam är tillbaka. Steffy drar en gräns.

12.10Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Quinn får en oväntad reaktion när hon besöker Liam. Wyatt är irriterad över att ständigt behöva försvara sitt äktenskap. Steffy söker tröst hos sin pappa.

12.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Sasha njuter av livet under en fotografering för Forrester Creations men en besökare förtar glädjen. Nicole och Zende blir påminda om sina känslor för varandra.

12.55Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Maya ser till så att Rick får prata i enrum med Zende och de har ett öppenhjärtigt samtal. Nicole ber Sasha förklara sig.

13.15Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Julius försöker skylla ifrån sig. Sasha erkänner något för Zende. Nicole ställer sin pappa mot väggen.

13.40Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Vivienne försöker trösta sin dotter. Katie får reda på skrämmande nyheter om doktor Wolins död. Julius tillrättavisar Sasha. Ridge tvingas erkänna något för Katie.

14.05Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Byborna ställs inför flera överraskningar under begravningen. Cain är frestad att rädda Moiras farm.

14.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Cain sätter i gång med sin plan att skaffa fram pengar. Amy är nervös inför mötet med socialen. Edna är emot Ashleys planer att bli präst igen.

14.55New girl Amerikansk komediserie från 2016. Om vännerna Jess, Nick, Schmidt, Winston och Cece. De kämpar alla med livets med- och motgångar och söker efter kärleken, som ibland kan finnas närmare än vad man tror. Schmidt insisterar på att ha en svensexa i Las Vegas när han känner sig förvekligad inför Cece så killarna bestämmer sig för att åka på en bilresa dit. Det hela går inte som planerat då de hamnar på en knuttebar i öknen och Schmidts manlighet sätts på prov.

15.15New girl Amerikansk komediserie från 2016. Om vännerna Jess, Nick, Schmidt, Winston och Cece. De kämpar alla med livets med- och motgångar och söker efter kärleken, som ibland kan finnas närmare än vad man tror. Medan killarna åker på svensexa bestämmer sig Jess och Cece för att stanna hemma och röka marijuana. De råkar ta sönder en bakmaskin som Schmidts mamma skickat i present och åker till affären för att ersätta den. Där träffar de Aly och Tripp som har problem med sitt förhållande.

15.40Ground floor Amerikansk komediserie från 2014. Brody är en framgångsrik bankir som har en flyktig förbindelse med Jennifer, en vacker kvinna som han träffar på en kontorsfest. Han blir mäkta förvånad när han upptäcker att hon jobbar med fastighetsskötseln i samma byggnad där hans bank ligger. Nu tvingas de ta itu med varandra på nära håll. Heather återvänder när det är dags för Brodys födelsedag och lyckas förstöra presenten som Jenny köpt åt honom. Lindsay får hjälpa Mansfield med hans dotters bröllop och det slutar med att alla åker till Las Vegas. Mansfield ber Brody ta hand om hans dotters vigselring.

16.05Ground floor Amerikansk komediserie från 2014. Brody är en framgångsrik bankir som har en flyktig förbindelse med Jennifer, en vacker kvinna som han träffar på en kontorsfest. Han blir mäkta förvånad när han upptäcker att hon jobbar med fastighetsskötseln i samma byggnad där hans bank ligger. Nu tvingas de ta itu med varandra på nära håll. Säsongsavslutning. När Jenny hittar Mansfields dotters vigselring antar hon att Brody tänker fria till henne och får panik. Lindsay och Harvard vinner stort på hasardspel och Threepeat hamnar i säng med Heather.

16.25New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. När Russell tvingas åka på ett möte utanför staden ber han Jess att passa hans dotter Sarah. Jess är glad att Russell frågar henne och gör allt för att visa sina modersinstinkter. Men Ouli, Russells före detta fru, är inte glad över arrangemanget och kräver att Jess uppdaterar henne hela tiden. Winston kämpar med sin jobbiga chef som till råga på allt dyker upp onykter när han ska medverka i ett tv-program. Cece misstänker att hon är gravid och försöker undvika Schmidt.

16.50All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

17.20All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

17.50All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

18.15The talk Amerikansk talkshow från 2014. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne och Sheryl Underwood. Gäster är skådespelaren och producenten Wendi McLendon-Covey och Youtubeprofilen Tyler Oakley. Brandy Clark uppträder och kocken Susan Feniger står för maten.

19.05The talk Amerikansk talkshow från 2014. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne och Sheryl Underwood. Gäster är skådespelaren Margot Robbie och radiopersonligheten Valentine. Kocken David Guas står för maten.

20.00All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

20.30All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

21.00All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

21.30New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Jess kommer till en onykter Ceces undsättning när hon hamnar i bråk med sin pojkvän på en klubb. Hon tar med henne hem och varnar killarna för att Cece inte har några gränser när hon är påverkad av alkohol. Det får både Schmidt och Winston att göra allt för att komma närmare henne. Efter att Cece nyktrat till påstår hon att Nick är intresserad av Jess, vilket Jess förnekar men får svårt att sluta tänka på det. Detta ställer till problem varje gång hon och Nick stöter på varandra.

22.00All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

22.30All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

23.00All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

23.30All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

00.00The talk Amerikansk talkshow från 2014. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne och Sheryl Underwood. Gäster är skådespelaren och producenten Wendi McLendon-Covey och Youtubeprofilen Tyler Oakley. Brandy Clark uppträder och kocken Susan Feniger står för maten.

00.40The talk Amerikansk talkshow från 2014. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne och Sheryl Underwood. Gäster är skådespelaren Margot Robbie och radiopersonligheten Valentine. Kocken David Guas står för maten.

01.20All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

01.40All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

02.05Heartless Dansk dramaserie från 2015. Tvillingarna Sebastian och Sofie kämpar med att förstå den förbannelse som drabbat dem. För att överleva är de tvungna att, precis som vampyrer, livnära sig på människoblod. Men om de inte kontrollerar sig själva när de äter brinner deras offer upp. Sofie och Sebastian fortsätter sin jakt på svar om vilka de är och misstänker att det kan finnas fler själsfränder på internatskolan. Tillsammans med en främling tar syskonen upp sökandet efter guldhjärtat.

02.50Heartless Dansk dramaserie från 2015. Tvillingarna Sebastian och Sofie kämpar med att förstå den förbannelse som drabbat dem. För att överleva är de tvungna att, precis som vampyrer, livnära sig på människoblod. Men om de inte kontrollerar sig själva när de äter brinner deras offer upp. Säsongsavslutning. Syskonen får reda på att rektor Just har ljugit om Emilies mammas död. Viktig information om förbannelsen kommer fram i ljuset vilket får konsekvenser för alla på Ottmansgård.

03.35All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

04.00All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

04.20Hawaii five-0 Amerikansk kriminalserie från 2011. Polisen Steve McGarrett leder en elitstyrka på Hawaii, en grupp som har rätt att skriva sina egna regler där inga byråkratiska hinder står i deras väg. I styrkan ingår förutom McGarrett kriminalpolisen Danny Williams, den före detta polisen Chin Ho Kelly och polisen Kono Kalakaua. När en känd radio-dj dödas i en explosion på sin båt försöker McGarrett och hans team hitta förövaren. Bevisen leder dem till Tony Archer, en före detta bombtekniker som arbetat inom polisen. Men det visar sig att Tony är gudfar till den dödes dotter, Melissa, och han är själv ute efter att hitta mördaren. Tillsammans med Five-0-teamet tar han upp jakten. De upptäcker att Melissas man var inblandad i ett bedrägeri som kan ha kopplingar till bombdådet. Danny oroar sig över den uppmärksamhet Grace får från en pojke i sin klass.

05.05Hawaii five-0 Amerikansk kriminalserie från 2011. Polisen Steve McGarrett leder en elitstyrka på Hawaii, en grupp som har rätt att skriva sina egna regler där inga byråkratiska hinder står i deras väg. I styrkan ingår förutom McGarrett kriminalpolisen Danny Williams, den före detta polisen Chin Ho Kelly och polisen Kono Kalakaua. McGarretts syster Mary blir gripen för att ha försökt smuggla diamanter värda miljontals dollar ombord på ett plan. Men McGarrett tror inte att hans syster är skyldig. Mary hävdar att hon blev tvingad till det av en okänd man som hotade att döda hennes kollega Angela om hon inte gick med på hans krav. Five-0-teamet börjar nysta i fallet och de söker upp August Marsh som avtjänat ett längre fängelsestraff för smuggling och ber honom om hjälp att sätta dit de skyldiga.