MENY

Kanal 5

06.02Ullared Familjen Holm är tillbaka i varuhuset för att inhandla förbrukningsvaror och kläder för ett helt år. Campingälskaren Kjell beger sig till leksaksavdelningen för att hitta något att sysselsätta sig med. Varuhusets brödansvarige, Ola-Conny, trotsar sin strålningsrädsla och beger sig till elektronikavdelningen för att införskaffa en mikrovågsugn.

06.53House Hunters International

07.17Good Bones Mina och Karen tar på spenderbyxorna och köper ett hus på hörntomt i äldre området Fletcher Place. De kan göra en rejäl vinst, men många hinder måste övervinnas först.

08.04Sommaren med släkten Det är äntligen sommar och Jens och Åsa är redo att spendera lata dagar utan släktingar i stugan. Gunnar har dock bestämt sig för att sätta dem på prov. Även för Carro har semestern börjat, men en förrymd hund får henne snabbt att förlora sitt goda humör.

08.30Trafikpoliserna En kraftigt berusad man med bilen full av spritflaskor försöker köra ifrån trafikpoliserna. Det är ett av de grövsta fall av rattfylleri som polisen sett. Två MC-förare med identiska nummerplåtar smiter från polisen, och mitt under pågående jakt ser poliserna hur en bilist kör mot körriktningen på motorvägen i 140 km/h. Trafikbrottsoffret Malin berättar om hur hon 2015 blev påkörd av en bilist när hon cyklade. Föraren smet från olycksplatsen och lämnade Malin medvetslös i diket.

09.26Sofias änglar Michelle blev gravid vid 15 års ålder och samtidigt fick hon veta att mamma Maggie drabbats av Parkinson. I dag bor Maggie, Michelle och sonen Liam i en lägenhet i Skogås som förfaller. Stressen för hemmet förvärrar Maggies hälsa och hon är orolig för hur dotterns framtid kommer att se ut när hon själv blir sämre. Sofias änglar renoverar lägenheten så att Michelle kan ägna sig åt sin son och börja bygga sin framtid. Och Michelle som älskar kläder får praktisera i Pernilla Wahlgrens klädbutik.

10.32Grey's Anatomy Maggie har tankarna på Winston när hon försöker hjälpa en patient som skadats under protesterna. Levi prövas av ett akutfall och läkarna försöker ta hand om en patient som inte tror att COVID finns.

11.32Vägens hjältar I Jönköping har en bebis blivit instängd i en bil och Fredrik kämpar både mot klockan och trafiken för att hinna fram i tid för att dyrka upp låset.

13.45Böda Camping För många av gästerna är det dags att åka hem och ta ett smärtsamt farväl av vänner och en underbar sommar. De svenska camparna förbereder sig redan nu inför kommande säsong. Gänget från den sk slummen, Böda Beer Bodies, håller på att trycka upp en ny kollektion. Leif och Kicki spanar in en ny husvagn. Micke och Nilla i popgruppen Wiwa har fullt upp med att skriva musik och planera in nya musikvideos inför nästa sommar på Böda. Och raggargänget från Vassmolösa laddar upp inför nästa säsong med fest.

14.50Sofias änglar 2014 opererades Micke för en elakartad hjärntumör och efter rehabilitering och många prover såg han ut att ha besegrat cancern. Men två och ett halvt år senare var tumören tillbaka. Hustrun Emma kämpade för att få vardagen att flyta, med jobb, skola och förskola. I dag lider Micke av svår hjärntrötthet efter alla tuffa behandlingar. Han är ljud- och ljuskänslig och måste vila för att klara av att vara med barnen korta stunder. Sofias änglar hjälper familjen genom att bygga ett ljudisolerat rum.

15.53Trafikpoliserna Trafikpolisen Ullis, expert på att upptäcka narkotikapåverkade förare, stoppar en yrkeschaufför med cannabis i blodet. En drogpåverkad man med narkotika på sig flyr till fots från poliserna, och det blir en dramatisk jakt innan han kan gripas för en rad brott. Djurambulansföraren Nicole Pike blev påkörd av en lastbil när hon väntade på bärgning på motorvägen. Föraren hade kört för länge utan vila och han dömdes till fängelse. Nicoles föräldrar berättar om dagen som förändrade hela familjens liv.

18.10Vägens hjältar Bärgaren Micke får tampas med ett mycket stort och tungt problem då en herrelös betongbil kommit i rullning och plöjt sig in i en villaträdgård.

19.04Alla mot alla med Filip och Fredrik Hanna Hellquist och Jonatan Unge utmanar Bea Uusma och Magnus Betnér. Slitningar uppstår när Jonatan leverar skitgissningar på löpande band och Bea erkänner en sak.

19.04Alla mot alla med Filip och Fredrik Hanna Hellquist och Jonatan Unge utmanar Bea Uusma och Magnus Betnér. Slitningar uppstår när Jonatan leverar skitgissningar på löpande band och Bea erkänner en sak.

20.00Wahlgrens värld Pernilla får reda på att hon måste ut ur gröna huset tidigare än planerat, men var ska hon ta vägen? Pernillas oro för Bianca resulterar i ett stort tårdrypande familjebråk.

21.00Mullvaden 2022 Deltagarna måste navigera försiktigt genom en explosiv frågesport, som avslutas med ett svårt dilemma för Thomas Wassberg. Vid jokerbordet måste deltagarna välja jaget före laget i jakten på värdefulla jokrar. Hur länge håller en pakt i Mullvaden, där alla försöker lura varandra?

22.04Alla mot alla med Filip och Fredrik Temperaturen vrids upp när Ina Lundström och Kalle Lind möter Amie Bramme Sey och Markus Krunegård. Det ena laget är i desperat behov av vinst och visar upp sin akilleshäl.

23.14Naked Attraction: Naughtiest Bits Vi minns bråk och spänd stämning ur tidigare säsonger av Naked Attraction UK. Leah tog med vovven Kush för att välja partner. Cathy och hennes date Andy återförenas efter det stora bråket.

00.23Vem tror du att du är? Petter har färdats till Stockholm precis som hans släkting gjorde i mitten av 1700-talet. Han får reda på mer om Petter Askergren den äldre som hade en stor kärlek till musik - i sina egna hemkvarter på Södermalm. Agnetas resa har tagit henne till Rosentorp i Dalarna, där det finns magiska krafter och trolldom i släkten. Börje är i Övertorneå där han får höra om en heroisk insats som hans släktingar utförde.

01.30Gränsbevakarna Australien

01.30Gränsbevakarna Australien

02.00Gränsbevakarna Australien

02.00Gränsbevakarna Australien

02.32Alla mot alla med Filip och Fredrik Hanna Dorsin och Björn Kjellman möter Nina Persson och John Ajvide Lindqvist i en match som är jämn in i det sista. Vilket ord stakade sig Carola på under Eurovision?

03.37Alla mot alla med Filip och Fredrik Dominika Peczynski och Anders Lundin möter Josefine Jinder och Pelle Almqvist i en fängslande match. Vilka vinner Rickard Olsson som bjuder på blandad kognitiv förmåga?

04.40Havets hjältar Sjöpolisen får syn på en båt vars förare uppträder konstigt, och vid närmare kontroll visar det sig att han är efterlyst. Sjöräddningssällskapet på Rörö får larm om en seglare som upprepade gånger svimmar och mannens fru står hjälplös.

05.43Gärdsgårdsserien Ett år har gått sedan vi senast hörde från Forshaga Ultras. Då bråkade bästa vännerna Emil och Christian om ordförandeskapet. Nu har Sveriges minsta supporterförening något att berätta.