MENY

TV3

06.00Extreme Makeover: Home Edition Shelby Pope är allergisk mot solen och eftersom hennes hem har många stora fönster tillbringar hon större delen av sin tid i sitt rum. Nu rycker teamet ut för att hjälpa henne.

06.55Undercover Boss US John Fuller, VD för Coffee Bean & Tea Leaf, går undercover för att ta reda på hur det egentligen står till med hans kaffekedja.

07.45Frusna vägar Hogan får in ett larm om att en allvarlig trafikolycka inträffat där en bil voltat. Utanför Umeå kämpar Jörgen och hans kollegor vidare med att försöka få upp traktorn som gått genom isen.

09.35Elementary Ett mordoffer visar sig ha blivit fryst direkt vid dödsfallet; Watson tvingas ha en besvärlig konversation med sin bror efter att ha fått veta att han har haft en otrohetsaffär.

10.35The Good Doctor En argsint kirurg kommer till St Bonaventure och söker hjälp för ett tillstånd som kan avsluta hans legendariska karriär. Park och Morgan håller inte med om orsaken till en patients kroniska smärta.

11.35Below Deck Mediterranean Medan Lloyd åker till sjukhuset försöker besättningen hantera en grupp krävande chartergäster med bara sex personer.

12.40The Real Housewives of Orange County Medan firandet av Braunwyns förnyade bröllopslöften fortsätter kämpar Shannon och Kelly för att komma överens kring sina konkurrerande företag.

13.50Lyxfällan Fredrick och Ida drömmer om bröllop och barn. Men med Fredricks ohållbara ekonomi är drömmen långt borta. Nu när han inte kan få fler lån har de tillsammans börjat låna i hennes namn...

14.55The Mentalist Patrick Jane och teamet utreder mordet på en mentor. Utredningen övergår snart i en jakt på en ovärderlig ring som stulits from ett museum.

15.55The Mentalist En kvinna lider av minnesförlust efter att ha överlevt ett mordförsök. Patrick Jane, Lisbon och resten av teamet får i uppdrag att hjälpa henne att komma ihåg vad som hände.

16.55Below Deck Mediterranean Under en hektisk sista dag försöker besättningen genomföra en picknick i en gammal kroatisk fästning, medan Mathew kämpar för att ta sig ur en krånglig situation.

18.00Lyxfällan Lasse har levt som att det inte funnits en morgondag trots att han bara haft en ordinär lön. Men efter en skilsmässa har han nu fått flytta hem till sin pappa och kan omöjligt betala av alla sina lån.

19.00Frusna vägar I säsongens första avsnitt får vi bekanta oss med praktikanten Smilla som jobbar med Jörgen och Morgan. De får sig ett rejält gym-pass när en lastbil med hundratals kilon spån har vält utanför Umeå.

20.00Efterlyst

21.00Styckmordet ingen vill lösa Holger Algdal släpps från fängelset 2013. Hans tid i frihet blir dock kort när han försvinner. Snart gör dykare en ohygglig upptäckt i vattnen utanför Saltö på västkusten.

22.00The Equalizer McCall kommer närmare än någonsin att fångas när hon skyndar för att förhindra mordet på distriktsåklagare Grafton, den åklagare som försöker ställa henne inför rätta.

00.00NCIS Ducky blir påhoppad av en man som uppger sig ha information om Duckys halvbror. NCIS börjar leta efter förövaren och Ducky återupplever de sista känslosamma dagarna han spenderade med sin bror.

01.00NCIS: Los Angeles NCIS får nys om en tonåring som förhindrar terrorattacker med hjälp av sina utmärkande datorkunskaper.

02.00Pacific Blue En kvinnlig boxare dör efter en uppvisningsmatch. Cory bestämmer sig för att undersöka saken men den nya åklagaren som hon är attraherad av är orolig för att hon kanske inte hanterar det på rätt sätt.

02.00Pacific Blue En kvinnlig boxare dör efter en uppvisningsmatch. Cory bestämmer sig för att undersöka saken men den nya åklagaren som hon är attraherad av är orolig för att hon kanske inte hanterar det på rätt sätt.

03.00NCIS McGee och hans fru Delilahs semester på Bahamas förvandlas till ett viktigt uppdrag när en båt som är inblandad i ett NCIS-mordfall anländer till ön.

04.00Without a Trace Jack är förtvivlad och defensiv när Chet, vars son har varit försvunnen i sex år, bestämmer sig för att leta efter honom på egen hand eftersom han tror att Jack har gett upp hoppet om att hitta honom.

04.00Without a Trace Jack är förtvivlad och defensiv när Chet, vars son har varit försvunnen i sex år, bestämmer sig för att leta efter honom på egen hand eftersom han tror att Jack har gett upp hoppet om att hitta honom.

05.00Lyxfällan Emma har levt ett fartfyllt liv med mycket fest. För några veckor sedan tog hon sitt pick och pack och drog till Helsingborg för att börja på ny kula. Men Emma fortsätter att dra på sig skulder...