MENY

TV3

06.00Extreme Makeover: Home Edition Steve är pastor och predikar på sin motorcykel. Tonåringarna i lokalsamhället älskar honom och hans fru, Mary, nu får de hjälpa med att bygga ett fritidshus för ungdomarna i området.

07.00Undercover Boss US Amerikansk realityserie från 2013

08.00Undercover Boss US Amerikansk realityserie från 2013

09.00Unforgettable Amerikansk dramaserie från 2014

10.00Unforgettable Amerikansk dramaserie från 2014

11.00New Amsterdam Det är spänd stämning på sjukhuset när Bloom blir överkörd i fastställandet av en diagnos. Samtidigt börjar Iggy märka att något inte står rätt till hos en av sjukhusets mest respekterade kirurger.

12.00Lyxfällan 25-åriga Sanne från Hjo har aldrig varit bra på ekonomi, men när hennes syster plötsligt avled för drygt ett år sedan släppte hon allt. Skulderna hopar sig och hon kan inte betala sina räkningar.

13.00Project Runway I veckans utmaning måste de skapa en ny version av en tidlös klassiker: djurmönster.

14.00Vanderpump Rules Katie övertalar Lisa att ha en "Girls night in"- fest, men Billie Lee blir sur på Katie då hon exkluderas i planeringen. Stassi skapar sin egen personliga minnesdag.

15.00Masterchef USA Deltagarna tävlar om de eftertraktade platserna i årets finale.

16.00Lyxfällan På ytan verkar Petras liv fungera fint. Hon bor med sina tre barn i en stor villa utanför Stockholm med fin inredning och gym i källaren. Men under ytan håller allt på att rämna.

17.00Project Runway De tävlande väcks av en besökare som kanske har kommit via skorstenen. Det är säsong för julfester och designerna kommer att utmanas att visa sin julanda i den perfekta festklänningen.

18.00Vanderpump Rules Gruppen reser till Marina del Rey för att delta i Sceanas inflyttningsfest, där de upptäcker att Scheana och Adam blivit mer än "bästa vänner".

19.00Masterchef USA De tre finalisterna tävlar om förstapriset på en kvarts miljon dollar, och den eftertraktade titeln som MasterChef. I den första delen av finalen kommer de att förbereda en tre-rätters meny.

20.00Lyxfällan Karl-Henrik från Uppsala lånar pengar från sin pensionerande mamma, som nu håller på att gå under ekonomiskt. Det blir en vecka där mamman Annie och Karl-Henrik tvingas omvärdera sin syn på varandra.

21.00Svenska fall En fastighetsägare gör en fruktansvärd upptäckt hos en av sina hyresgäster. I lägenhetens badkar ligger resterna av en förruttnad kropp. Kan polisen verkligen hinna ikapp förövarna?

22.00I huvudet på en gärningsman Den kontroversielle Abbe “Blattelito” har över 100 000 följare på instagram. När hans ex-flickvän hittats död tror man först att det handlar om ett självmord, men snart riktas misstankarna mot Abbe.

23.00S.W.A.T. Hondo och Street brottas med familjeproblem medan S.W.A.T. undersöker mordet på en framstående journalist.

00.00General Commander Amerikansk action från 2019

01.55Hassel Spåren pekar nu mot Jovan "Bosco" Boscovic som är en ökänd yrkeskriminell nattklubbsägare från Balkan. Tydligen spelar några kompromitterande bilder en avgörande roll i utredningen.

03.00Svenska fall I 2006 brinner Barbro Karlssons och Bertil Sandins hus på norra Öland ner till grunden. I brandresterna hittas parets kvarlevor. Rädslan för den mordiska pyromanen som går lös sprider skräck på Öland.

04.00Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back Gordon Ramsay ger sig på uppdraget att fixa till Sandra Dee´s Bar-B-Que & Seafood, en bar och grill i väldigt avslappnat format i Sacramento Kalifornien.

05.00Svenska fall Esa Rano blev rikskänd 2008 efter en grannfejd som slutade med att han mirakulöst överlevde ett våldsamt yxhugg i huvudet. Men påsken 2012 hittades Esa död. Var det en naturlig död, eller hade någon av hans fiender mördat honom?