MENY

TV3

06.00Extreme Makeover: Home Edition Medan de anställda skickas på semester, återuppbygger Extreme Makeover: Home Edition en lokal medicinsk klinik som förstördes av orkanen Katrina.

07.00Undercover Boss US Eric Casaburi, vd för Retro Fitness, går undercover i sina egna gym och träffar en anställd som hatar kunder. Detta leder till en av seriens största avslöjningar någonsin.

08.00Undercover Boss US John Wilson är vd för skadedjursföretaget Rollins. Han går undercover i sitt eget företag och hjälper till att utrota både kackerlackor och bin.

09.00Unforgettable Carrie och Al utreder en avhoppad students död. Undersökningen tar en oväntad vändning när han visar sig ha bott i ett hemligt samhälle på en öde ö utanför Manhattan.

10.00Unforgettable Carrie och Al utreder mordet på en inflytelserik chef. Spåren leder till hemligheter som döljs av både elever och lärare på den elitskola där offrets barn studerade.

11.00The Good Doctor Medan Shaun och Claire improviserar för att bevara en lever inför en transplantation, blir Andrew pressad till att samarbeta med Melendez på en rik patients rutinoperation.

12.00Million Dollar Listing Los Angeles I ett försök att sälja ett historiskt hem i Del Mar tar Tracy och hennes team till hästkapplöpning i hopp om att hitta rika, potentiella köpare.

13.00Lyxfällan Undersköterskan och trebarnsmamman Teija lever i ett ekonomiskt kaos. Hon och hennes förra pojkvän levde lyxliv på lånade pengar – och när förhållandet nu tagit slut är hon ensam kvar med alla skulder.

14.00Junior Masterchef USA Det är dags för semifinal! Med hjälp av inspiration från sina nära och kära måste de skapa en MasterChef Junior-värdig maträtt för att imponera på domarna.

15.00Svenska Hollywoodfruar Fruarnas pressfotografering tog en oväntad vändning förra veckan då Anna hamnade i storgräl med både Sofie och Elena.

16.00Million Dollar Listing Los Angeles Altman gör ett sista försök att sälja sitt arkitektoniska vidunder i ett trendigt område i Venice. Tracy övertar försäljningen av ett hem i Brentwood.

17.00Real Housewives of Dallas Efter att ha återvänt från sin turbulenta resa till Thailand, anordnar Brandi en fest för att fira att det är ett år sedan Bruin adopterades. Kary konfronterar LeeAnne om saker hon har sagt.

18.00Lyxfällan Svenskt livsstilsprogram från hösten 2015

19.00Junior Masterchef USA Det är dags för final! De tre mest begåvade juniorkockarna i Amerika tävlar mot varandra i årets kulinariska uppgörelse.

20.00Efterlyst

21.00I huvudet på en gärningsman En kvinna ringer till SOS om att hennes sambo plötsligt blivit sjuk, varpå han körs akut till sjukhus. Det kommer visa sig att hon försökt giftmörda sin sambo - och det är inte heller första gången.

22.00På gränsen med Peter Jihde Coronapandemin har påverkat oss alla. Och den har fått oss att titta närmare på Sveriges förmåga att klara av stora kriser. Vad händer nästa gång krisen kommer? Hur väl förberedda är vi?

23.00S.W.A.T. När ett par på flykt börjar begå mord, måste SWAT-teamet hinna före ett gäng prisjägare för att få fast dem. Under tiden förbereder Luca sig för att återvända till teamet.

01.00L.A.'s Finest Medan Syd och McKenna kommer allt närmare Gabriel Knox gör en förvånande upptäckt deras kamp betydligt mer personlig.

02.00Rosewood En grupp patologistudenter hjälper Magic City Labs med ett fall.

03.00S.W.A.T. Nyanställde Jim äventyrar sin plats i teamet när han går med på att göra sin inspärrade mamma en tjänst. Teamet letar efter ledaren i en droghärva som tvingar immigranter att smuggla droger.

04.00NCIS Sloan är övertygad om att mannen som höll henne fången i Afghanistan fortfarande lever. Vance och Gibbs fruktar att hon är beredd att riskera allt för att få tag på honom.

04.00NCIS Sloan är övertygad om att mannen som höll henne fången i Afghanistan fortfarande lever. Vance och Gibbs fruktar att hon är beredd att riskera allt för att få tag på honom.

05.00The Real Housewives of Orange County Vicky och Tamra möts ansikte mot ansikte.