MENY

TV3

06.00Nanny Frans svärmor flyttar in hos Sheffields och Maxwell oroar sig för hur det ska gå.

06.25Nanny Frans väninna har gift sig rikt och råder Fran att göra det samma.

06.50Extreme Makeover: Home Edition Meteorologen Sam Champion och Mupparna hjälper Ty och teamet att renovera barnhemmet som familjen Morris har.

08.40Lyxfällan Svenskt livsstilsprogram från hösten 2015

09.45The Real Housewives of Atlanta Porsha kommer oanmäld till Kenyas inflyttningsfest, och det gör även en annan oväntad gäst.

10.45Extreme Makeover: Home Edition Trina Scott är en ensamstående mamma med tre barn som jobbar frivilligt för gruppen som hjälpte henne när hennes man gick bort. Nu behöver hon hjälp, för hennes hus förstörs av termiter.

12.45Parneviks Svensk reality från 2015

13.50Parneviks Svensk reality från 2016

14.50Masterchef USA Modellen Alessandra Ambrosio har hjälpt till att välja ingredienserna i nästa Mystery Box-utmaning, vilket utlovar en mycket speciell överraskning.

15.50Svenska Hollywoodfruar Åsa Vesterlund är övertygad om att hennes hus är hemsökt. I samband med frulunchen passade en ond kvinnlig ande på att ta hennes hus i besittning. Nu är huset fyllt av dåliga energier.

17.00Lyxfällan Svenskt livsstilsprogram från hösten 2015

18.00The Real Housewives of Atlanta Kandi har fullt upp när hon förbereder sig för sin Xscape-turné och Broadway-debut, samtidigt som hon hjälper Eva organisera en läskig Halloween-födelsedagsfest.

18.00The Real Housewives of Atlanta Kandi har fullt upp när hon förbereder sig för sin Xscape-turné och Broadway-debut, samtidigt som hon hjälper Eva organisera en läskig Halloween-födelsedagsfest.

19.00Masterchef USA De återstående amatörkockarna är på väg in i nästa eliminering, och för att bevisa att de förtjänar en plats får de 60 minuter på sig att återskapa Gordon Ramsays Tarte Tatin.

21.00Svenska fall Innan jul år 2000 utsätts Nationalmuseum för landets största konstkupp någonsin. Konstverk till ett värde av 370 miljoner kronor, försvinner. Nu måste polisen använda udda metoder för att lösa fallet.

22.00På gränsen med Peter Jihde Hur porrkonsumtionen påverkar oss och hur det är för dem som jobbar inom porrindustrin är några frågor Peter Jihde vill ha svar på när han beger sig till USA.

23.00Morden i Midsomer Miniatyrvärlden kollapsar när en fastighetsmäklare mördas framför en folkmassa vid avslöjandet av en ny dockhussamling på Midsomers familjemuseum.

00.55How I Met Your Mother Lily och Marshall glömmer bort att fixa en dejt till Ted på alla hjärtans dag och bestämmer sig för att testa med en av alla de tjejer som Robin ratat, kanske kan de finna Teds drömkvinna.

01.25How I Met Your Mother När gänget försöker övertyga Ted om att Tiffany är den som håller i tyglarna inser de att de själva varit i relationer där var och en av dem har varit i exakt samma situation.

01.50Efterlyst

01.50Efterlyst

02.45The Brave När teamet är i Spanien får McG kontakt med en kvinna som leder teamet till att upptäcka ett potentiellt hot mot staten.

03.30Undercover Boss US Amerikansk underholdningsserie fra 2014

03.30Undercover Boss US Amerikansk underholdningsserie fra 2014

04.20NCIS En 14-åring förhindrar ett inbrott i ett hem, men Gibbs misstänker att tonåringen inte berättar hela sanningen. Vance och FBI-agent Fornell åker till London för att utreda ett fall som involverar en brittisk spion.

05.05Unga Mammor Det är alla hjärtans dag, vilket är Linns favorithögtid och firas med buller, bång och en och annan hjärtballong. Julia tycker inte alls om alla hjärtans dag utan bakar istället kakor med Milan.

05.30Unga Mammor Flyttdagen är äntligen här för Natalie. Idag ska hon, barnen och Richard äntligen få flytta in i det nya huset. Julia och Milan går igenom deras gamla kläder för att skänka bort till mer behövande.