MENY

TV8

06.00OSL 24-7 En kvinna som reser med barn blir tagen när hon snattar på flygplatsen. I tullen hittar Camilla knark i ett brev.

06.30Buying & Selling Renee och Brent bor i ett stilla område, men i deras lilla hem råder kaos. Med tre aktiva pojkar i huset är de i desperat behov av något större, men de har inte råd att flytta innan de renoverat.

07.25Buying & Selling Kathy och Michael måste flytta till ett exklusivt område för att deras döttrar ska kunna gå kvar i sin skola. Men om de ska ha råd måste de få bra betalt för sitt nuvarande hus.

08.20Stugfixarna Norge Med inspiration hämtat från Aspen och Colorado ska Halvor och killarna förvandal en stuga belägen i bergen vid Hallingdal.

09.20Stugfixarna Norge En gammal lada i Bauge ska rustas upp och Halvor har sett att det finns en enorm potential bland balar och gamla jordbruskredskap.

10.15Jamie's American Road Trip Jamie utforskar New York-restaurangernas undergoundscen, röker vattenpipa i Queens och lagar nudlar i China Town.

11.20Jamie's American Road Trip Jamie beger sig ut på jakt efter alligatorer och Louisianas klassiska rätt, gumbo. Han hjälper också ett lokalt matställe att komma på fötter efter orkanen Gustavs ödeläggelse.

12.25Antiques Road Trip Med start i Rushden, Northamtonshire gör sedan Charlie och James ett stopp i Cambridgeshire för att seedan fortsätta till auktionen i St. Albans, Hertfordshire.

13.30En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

14.40En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

15.45Morden i Midsomer Bartendern Jamie Cruickshank har fått upp ögonen för servitrisen Bella Monday och följer henne till en stuga i skogen, där han blir skjuten.

18.00Antiques Road Trip Sista sträckan börjar i Brasted går sedan igenom landsbygen i Kent och Surrey.

19.00Bones Amerikansk kriminalserie från 2008.

20.00NCIS Sara Carter frågar Gibbs att utreda sin mammas mord eftersom hon tror att polisen dömde fel man.

21.00Julie & Julia Amerikansk dramakomedi från 2009

23.35Father Brown Brittisk dramaserie från 2016

00.40Barnmorskan i East End En grupp från Nonnatus huset åker utomlands för att hjälpa en klinik i Sydafrika som har det väldigt kämpigt.

01.45Par i Hjärter Royal Canadian Mounties kommer till undsättning när en mördare med sikte på att förstöra bevismaterial håller paret Hart tillfångatagna.

02.50Par i Hjärter En eftertraktad insmugglad skivstång är höjdpunkten på en öppning av ett ny hälsocenter besökt av paret Hart och flera bodybuilders.

03.55En plats på landet Brittisk realityserie från 2015

04.55En plats på landet Brittisk realityserie från 2015