MENY

TV8

06.00Buying & Selling Julie och Nick är i behov av ett större hem, men först måste de sälja sitt nuvarande hus – vilket är både litet och stökigt.

07.00Buying & Selling Steve och Mikes familj har vuxit ur sitt mysiga lilla hus.

08.00Come Dine with Me I Manchester är den australiensiska radio-skaparen James nästa värd för veckan.

08.30Come Dine with Me Evenemangschef Sharon är värd för sista kvällen i Manchester. Och hon erbjuder en rejält dekadent meny.

09.05Antiques Road Trip Kommer Pauls pistol från 1600-talet vinna över Margies gallopperande zebra på deras sista auktion i Shrewsbury?

10.05En plats på landet Alistair Appleton är på landbygden i Norfolk med ett djurälskande par som letar efter ett nytt hem.

11.05Jamie Does Jamie kommer till Stockholm där han testar renhjärta, surströmming som luktar som en stinkbomb, och plockar svamp och blåbär på öarna nära huvudstaden. Han gör även gravlax och en sallad på rödbetor.

12.10Jamie Does Jamie är i Venedig där han flyr undan turistfällor och upplever de autentiska, fantastiska smaker som Venedig har att erbjuda.

13.15MasterChef: The Professionals De tre sista kockarna tar sig an Marcus test och ombeds att skapa "drop scones" och en suzettesås.

15.50Morden i Midsomer På Golfklubben Whiteoaks dödas en medlem med en golfklubba. Under utredningen upptäcker de att Whiteoaks är fullt av hat, spel, våld, svartsjuka och utpressning.

18.00Antiques Road Trip Raj Bisram och Catherine Southon börjar ett nytt antikäventyr, vardera med £ 200 i fickorna. De sparkar igång i Cambridge och slutar på en auktion i Beccles, Suffolk.

19.00En plats på landet Johnnie Irwin är i Herefordshire med ett par som inte längre vill bo nära Stansteds flygplats och nu letar efter ett nytt hus.

20.00NCIS När en huvudmisstänkt, i ett oupplöst och högprioriterat inbrottsfall, släpps från fängelset fortsätter NCIS sin utredning under täckmantel.

21.00Elementary Den förmögna vetenskapsmannen Samuel Hagan kontaktar Holmes eftersom han tror att han blivit förgiftad av en ärftlig sjukdom. Watson använder själv sina detektivkunskaper och utreder en skum kemtvätt.

22.00Elementary Watson inleder sin första utredning på egen hand. En kvinna som skiljt sig från sin man för sex månader sedan har försvunnit. Holmes granskar ett mord som skett på en tunnelbanestation.

23.00Mord och inga visor Jessicas kusin Emma måste bevisa sin oskuld angående ett mord på en adelsman som var kär i henne för länge sedan.

00.05Doc Martin Paulines spelberoende kommer äntligen upp till ytan efter en hetlevrad konfrontation vid mottagningen.

00.05Doc Martin Paulines spelberoende kommer äntligen upp till ytan efter en hetlevrad konfrontation vid mottagningen.

01.10Par i Hjärter Jennifers artikel om prostitution öppnar en hel labyrint av korruption och mord.

02.15Par i Hjärter En ny romans gör att Max sätts dit för mord och lämnar paret Hart i en dödsfälla.

03.25The Profit Marcus är i Daytona Beach, Florida för att göra en deal med Skinny Latina, ett matföretag som specialiserat sig på marinerade såser.

04.25The Profit På Polar Bear Coolers har försäljningen sjunkit de senaste åren på grund av en trasig lagerprocess och en ägare som är mer intresserad av att ha kul än att uppskatta sina anställda.

05.25Idas Fristelser Ida lagar en fantastiskt god nötbar som är full av energi, perfekt att ta med i matsäcken. Dessutom bakar hon det som skulle kunna vara världens bästa brownies.