MENY

TV8

06.00MasterChef: The Professionals De åtta kockarna tävlar om vem som bäst kan skapa en maträtt inspirerad av ett gripande matminne.

07.15Idas Fristelser För att lära sig göra tårtdekorationer bjuder Ida in den tidigare norska mästaren Patrick Dufaud. Patrick har arbetat som konditor sedan han var 15 år och är utbildad till konditor i Frankrike.

07.45The Christmas Calendar Amerikanskt drama från 2017

09.25Stugfixarna Norge Den här veckan påbörjar pojkarna en renovering som ägarna inte har ansökt om. Vid Værøy fyr utanför Lofoten tillbringar de sex dagar med en uppgift som ägarna tror tar fem till sex år.

10.25En plats på landet Alistair Appleton hjälper ett par från Worcestershire att hitta det perfekta hemmet i Cornwall.

11.30En plats på landet Jules Hudson är på husjakt i Somerset med ett par som vill hitta ett hus med plats för deras föräldrar.

12.35Grey's Anatomy George och Izzie testar kemin dem emellan; Derek vill ha något mer än en fysisk relation med Meredith; Mark blir förälskad i en kirurgkollega; Callie upptäcker att hennes position som ST-chef är hotad.

13.40Puppy Love for Christmas Amerikanskt drama från 2020

15.40Doc Martin Rachel kanske kan hjälpa Martin att förändra sig. Louisas återvändo gör att relationsfrågor mellan henne och Martin uppstår.

16.50Doc Martin Martin bestämmer sig för att flytta från kirurgin för att ge Louisa det utrymme hon behöver. Louisa blir lite fascinerad av att träffa Martin teapeut vilket snabbt avtar när Rachel föreslår parterapi.

18.00Antiques Road Trip Skattjakt i Derbyshire och Yorkshire med Steven Moore och Angus Ashworth och fler läckra inhemska bakverk. Kommer deras Super Minx att klara sig till auktionen i Bedale?

18.55Antiques Road Trip Experterna Steven och Angus är i nordöstra England och använder sig av sin stora budget. Men vem kommer att segra på den avgörande auktionen i Dundee?

20.00Grey's Anatomy Akuten fylls av tonåringar efter en skolbussolycka; Bailey behandlar en patient som hon var kär i i high school; Derek går på dejt med en läkarkollega; Thatcher kommer in på akuten och letar efter Meredith.

21.00The Christmas Ball Amerikanskt drama från 2020

23.00A Perfect Christmas Amerikanskt drama från 2017

00.50New Amsterdam Max reser till Connecticut för att ta med Luna tillbaka till New York. Bloom vidtar åtgärder för att säkerställa att personalen känner sig trygg på jobbet.

01.50New Amsterdam När Sharpe upptäcker att sjukhusets blod-lager är farligt lågt, kommer Max på en plan för att få New Amsterdam ur knipa. Reynolds inser att han har en sak eller två att lära av Bloom.

02.50Camp Kulinaris Alla känner sig utsatta innan Restaurangchef Anna ska välja en lärling och deltagarna måste kämpa för sin plats i en lärlingskamp. Små marginaler blir i slutändan avgörande för vem som måste åka hem.

03.55Camp Kulinaris Det är ny vecka på Camp Kulinaris vilket innebär en ny meny och restaurangchef. En konflikt uppstår i huset som blir en stor utmaning för den nya restaurangchefen och en ny deltagare kommer in.

04.55Mel Robbins Finns det någon i ditt liv som alltid kritiserar dig? Kanske din mamma? Idag samlar Mel mödrar och deras döttrar som är trötta att bli hackade på.