MENY

TV6

06.00Just Shoot Me! Finch utger sig för att vara elev i high school, samtidigt testar Nina att leva i celibat.

06.30Våra värsta år Bud är med på ett sexexperiment.

07.00Våra värsta år Al och hans bowlinglag har chans att vinna "The Pugge Weaver Cup".

07.30Simpsons Lisa möter den legendariska trollkarlen Great Raymondo, som tar henne under sina vingar. Raymondo lär henne en rad trollkonster och Lisa blir en stor succé.

08.00Simpsons Fat Tony och Selma, Marges okonstlade syster, blir kära och gifter sig en kort tid därefter. Men Marge har sina tvivel om parets äktenskap, särskilt efter att Selma börjar sin glamourösa livsstil framför sin familj.

08.30Community Britta ber om hjälp från studiegruppen för att hålla sitt ex borta. Vice Dean Laybourne sätter ihop ett band för att försöka vinna Troys kärlek.

09.00Community Annie och Abed tillbringar kvalitetstid tillsammans med en simulering av "Inspector Spacetime". Snart blir spelet en undersökning av studiegruppen, och särskilt Abels tankar och personlighet.

09.30Just Shoot Me! A&E Biography tar en titt på den brokiga historien bakom Nina Van Horns karriär.

10.00Brooklyn Nine-Nine Patrullen deltar i tävlingen om bäst klädda detektiver i årets Halloweentillställning.

10.30Brooklyn Nine-Nine Rosa och Pimento bestämmer sig för att gifta sig vilket leder till att hela avdelningen förbereder sig för deras giftemål under Amy´s ledning. Jake och Gina letar febrilt efter Pimentos mormors rubinörhängen.

11.00Ink Master: Redemption Det blir en fråga om heder när Lydia Bruno och Lalo återvänder för att gottgöra tatueringarna de märkt några veteraner med.

11.30Ink Master: Redemption Jesse Smith och Clint Cummings återvänder för att möta några missnöjda tatuerade och deras bittra bättre hälfter.

12.00NCIS: Los Angeles Hetty beslutar sig för att skicka NCIS-teamet till Afghanistan när hon hör att Kensi kan ha blivit tillfångatagen av talibaner.

13.00NCIS: Los Angeles Nell samarbetar med Deeks i utredningen av en tidigare marinsoldat som förföljs av Al Qadea efter att ha förskingrat irakiska pengar. Samtidigt får Eric en ny samarbetspartner.

14.00L.A.'s Finest Duon har det stressigt i utredandet av de försvunna diamanterna. Specialstyrkan gör ett gigantiskt narkotikatillslag.

15.00L.A.'s Finest Syd och McKenna förbereder sig för att infiltrera Bishop Duvalls organisation, samtidigt hamnar Patrick i en svår sits på grund av sanningen om Nico.

16.05NCIS: Los Angeles Teamet samarbetar motvilligt med två brottslingar från England, Ricky Dorsey och Frankie Bolton, efter att en vapenhandlare kidnappat Rickys dotter i ett försök att få tag på ett farligt vapensystem.

17.00NCIS: Los Angeles Teamet kopplar stölden av en undervattensdrone-prototyp till en TV-spelstreamers storslagna fest.

18.00Seinfeld Elaine blir avundsjuk när George ser ut att bli den första som gifter sig.

18.30Seinfeld George känner sig pressad i sitt och Susans förhållande.

19.00Simpsons Homer upptäcker att han har en dold talang som hårstylist och plötligt är han stadens mest eftertraktade frisör. Men han börjar snart se sin talang som en förbannelse.

19.30Simpsons Maggie blir av misstag inlåst i familjens bil och Marge öppnar en låda full med nycklar som har samlats ihop genom åren.

20.00Seinfeld Elaine går på en blinddate och George får grapefruktsaft i ögat vilket gör att han blinkar konstigt.

20.30Seinfeld Elaine har besök av en utländsk maratonlöpare, som försov sig vid OS och missade sitt lopp.

21.00The Amazing Spider-Man 2 Amerikansk fantasy-action från 2014

23.50The Blacklist Amerikansk dramaserie från 2015

00.50Lethal Weapon Murtaugh och Riggs utreder ett mord som skedde precis innan offret vunnit på trav.

01.50Cops Lögner avslöjas när offret visar upp inspelade övervakningsfilmer. Och en sen kvällstur till närbutiken slutar i tårar.

02.20Cops En fejd mellan två bröder eskalerar när en av dem drar sin pistol. En man vill inte hålla sig borta från sin ex-flickvän trots att han har besöksförbud.

02.50Family Guy När Peter får ett kostnadsfritt bensinkort bestämmer sig familjen för att sig ut på vägarna på semester. Men de lämnar av misstag Stewie ensam hemma.

03.20Family Guy När Brian skadar ryggen efter att ha räddat Peter, tror Peter att Brian börjar bli för gammal och tar hem en annan hund - uppkallad "Nya Brian" - till familjen.

03.50Lethal Weapon Murtaugh och Riggs utreder den mystiska döden av en känd sångares livvakt. Murtaugh vänder sig till sin dotter Riana för att lära sig mer om artistens bakgrund.

04.50American Dad När Stan får uppdraget att sätta samman CIA-kalendern försöker Hayley att förstöra den. Samtidigt får Roger ett kreditkort och iscensätter sin egen död för att slippa betala den enorma skulden.

05.25American Dad Amerikansk animerad komediserie från 2015