MENY

TV6

06.00Fresh Off the Boat Jessica är exalterad över att hennes syster Connie äntligen ska börja på högskolan, tills hon får reda på att hon ska studera konst.

06.25Nitro Circus: All Access Nitro Circus All Acccess är din biljett bakom kulisserna för att träffa de nya stjärnorna på Nitro Circus himlen.

06.50Just Shoot Me! Maya blir upprörd när hennes pappa ger Elliott och Nina biljetter till London och se en produktion av Royal Shakespear Company.

07.10My Name Is Earl Darnells frånvarande pappa anländer till Camden och hävdar att han har kommit för att gottgöra sin son. Earl och Randy misstänker att allt inte står rätt till och varnar Joy och Darnell.

07.35Simpsons Apu iscensätter att han har gift sig med Marge.

08.00Simpsons Folk i staden tror att Lisa har förstört de fossila lämningarna efter en ängel.

08.30How I Met Your Mother Gänget missar årets Superbowl på grund av en begravning. Istället beslutar de sig för att se på reprisen - men kommer de lyckas undvika resultatet fram tills dess?

09.00How I Met Your Mother Ted ska gå på arbetsintervju, men frågan är om han hinner med sitt flyg?

09.30Kung av Queens Doug avslöjar att Deacon har varit på en dejt med en annan kvinna. Carrie berättar för Doug att man är otrogen om man ljuger för sin fru för att få äta middag med en annan kvinna...

10.00Kung av Queens Deacon och Kelly separerar och Carrie börjar att tvivla på sitt eget äktenskap. Hon och Doug kommer överens om att lägga sitt sexliv på hyllan ett tag, och lösa sina diskussioner verbalt.

10.30Just Shoot Me! Mayas uppförande den senaste tiden gör det svårt för Jack att få med Hannah i Mayas gamla skola.

11.002 1/2 män Alan anstränger sig för att ge Lyndsey en riktigt bra födelsedagspresent.

11.302 1/2 män Charlie besöker dr Freeman för att få hjälp att komma över sitt uppbrott från Courtney.

12.00Superstore Ledningen meddelar att affären ska uppgraderas och Amy, Jonah och Dina tar reda på för och nackdelarna.

12.30Man With a Plan Adam upptäcker att prästen han hyrde in till bröllopet inte var en riktig präst och att han och Andi inte är gifta på riktigt.

13.00Kung av Queens Doug ljuger för Carrie och säger att han måste jobba sent för att slippa gå på ett seminarium som hon håller i. I verkligheten somnar han framför tv:n och drömmer märkliga drömmar...

13.30Kung av Queens Doug tycker synd om Arthur och låter honom gå på ett cocktailparty istället för sin dansträff på äldrecentret. Carrie blir inte helt nöjd när hon får reda på det...

14.00NCIS: Los Angeles Nells syster Sydney ber henne om hjälp efter att hennes förälskelse blir inblandad i en rysk konspiration för att stjäla information från försvarsministeriet.

15.002 1/2 män Alan låter sina paranoida misstankar få övertaget när Charlie och Lyndsey börjar att bli bättre vänner.

15.302 1/2 män Charlie är besatt av Rose och tror att hon är gift.

16.00NCIS: Los Angeles Agent Lance Hamilton ber Sam om hjälp att hitta en före detta gränspolis som försvunnit spårlöst efter att ha hotats av en kartell.

17.00Seinfeld Kramer hamnar i trubbel med polisen.

17.30Seinfeld Jerry får ett erbjudande om att göra ett TV-program. George kommer med den eminenta idén att programmet ska handla om ingenting. Elaine är i Europa med sin psykolog.

18.00How I Met Your Mother Lily får en roll i en teaterpjäs, medan Ted och Robin bråkar om sina tidigare förhållanden.

18.30How I Met Your Mother Marshall blir nostalgisk när hans bil går sönder.

19.00Simpsons Marge tar ett jobb hos en fastighetsmäklare men på grund av sin ärlighet förlorar hon lukrativ försäljning.

19.30Simpsons Alla invånare i Springfield lättar sina hjärtan och lättar på sina plånböcker - efter att Bart påstår att familjens julklappar har stulits.

20.00Seinfeld Jerry och George får en ny chans på NBC. Jerry kastar en klocka hans föräldrar har gett honom, men farbror Leo hittar den. Kramer är Newmans alibi under rättegången om hans fortkörning.

20.30Seinfeld Jerrys föräldrar är i stan och pappan tappar bort plånboken. Det uppstår rabalder när föräldrarna upptäcker att Jerry inte använder klockan han fått av dem. Elaine försöker göra slut med sin psykolog.

21.00Blade Runner 2049 USA, science fiction/drama, 2017

00.15The Shield En ny mordutredning avslöjar Dutch's misstro till systemet. Vic planerar att stoppa en kvinnomisshandlare.

01.15Family Guy När en babyflicka slår Stewie i ett slagsmål tar Peter med honom till ett gym och injicerar honom med steroider för att pumpa upp honom.

01.50Family Guy Brian tar till flaskan när han får veta att hans älskade Jillian ska gifta sig. Efter en natts drickande vaknar han upp bredvid Lauren Conrad från "The Hills", som han inser kan vara hans själsfrände.

02.20American Dad Hayley får jobb som smörgåsbud och börjar leverera lunch till Stans kontor. När hon får se i vilket dåligt skick byggnaden är leder hon de anställda i strejk.

02.45American Dad Stan börjar lida av separationsångest, vilket påverkar hans jobb. När han saboterar gripandet av en vapenhandlare tvingas han besöka CIA:s psykolog.

03.10Lethal Weapon Riggs återförenas med några barndomsvänner och inser att de kan vara inblandade i ett dödsrån som han och Murtaugh utreder.

03.55Brooklyn Nine-Nine Efter att Seamus hotar Kevin gör Holt en plan för att gömma honom och med Jake som vakt.

04.20Superstore Amy tar hjälp av Dina och Jonah att planera hennes årliga Golden Globe-party.

04.45American Dad Roger låtsas vara Steves marionett under skolans talangtävling.

05.10Family Guy Efter att Brian kastas i fängelse för narkotikainnehav, bestämmer han sig för att starta en kampanj för att få marijuana legaliserat.

05.35My Name Is Earl En frustrerad Joy försöker att övertyga FBI att ge henne och Darnell en bättre identitet i vittnesskyddsprogrammet.