MENY

TV6

06.00Just Shoot Me! Alla Mayas instatser för läs- och skrivkunnighet över skyms undan när hennes pappa gör en stor donation och får ta all ära.

06.30Våra värsta år Al köper en gravplats.

07.00Våra värsta år Bud får ett jättestort studielån.

07.30Simpsons Milhouse klipper håret och liknar nu sin smått misslyckade far, Kirk. Han börjar att klä sig som honom och snart är katastrofen ett faktum.

08.00Simpsons Homer är besatt av TV-serien Storage Battles, vilket leder till att familjen avslöjar Grampas tidigare identitet som "Gorgeous Godfrey", världens mest fruktade brottare.

08.30Community Jeff försöker få Troy att gå med i fotbollslaget och Shirley lär Britta hur man beter sig som en riktig lady. Dean Pelton och Pierce samarbetar och jobbar på fotbollslagets maskot.

09.00Community Annie arrangerar en fest på biblioteket och Jeff försöker få en date med sin sexiga statistiklärare, professor Slater.

09.30Just Shoot Me! Maya startar en ny trend, i stället för att ge varandra de sedvanliga julklapparna, ska gänget nu ge pengar till de som är i större behov.

11.00Storage Wars Köparna är tillbaka i Long Beach och hoppas nu på ett bättre resultat. Storbudaren Mark Balelo återvänder med stora summor att köpa nya enheter för.

11.30Storage Wars Köparna åker till industriernas hemstad. Dave Hester omfamnar det industriella och kammar hem storvinsten.

12.00Lethal Weapon Murtaugh och Riggs utreder mordet på en av doktor Cahills patienter som försvunnit på ett mystiskt sätt. Utredningen avslöjar en hemlig plan som är mycket större än vad de hade kunnat föreställa sig.

13.00Lethal Weapon När detektiv Baileys syster Jess hamnar i trubbel med lagen, måste Bailey besluta sig för hur långt hon tänker gå för att skydda sin familj.

14.00Elementary Watson inleder sin första utredning på egen hand. En kvinna som skiljt sig från sin man för sex månader sedan har försvunnit. Holmes granskar ett mord som skett på en tunnelbanestation.

15.00Elementary En snöstorm får New York att stänga ned. Holmes och Watson utreder ett fall med en väktare som mördats under ett rån som gått snett. En intressant person flyttar också in.

16.00NCIS: Los Angeles Mullvaden har återigen äventyras NCIS-teamet genom att plantera bevis som orsakar att Callen, Sam, Granger och Deeks arresteras. Del 13:24.

17.00NCIS: Los Angeles Hetty bestämmer sig för att ta egna beslut och en agent blir kidnappad av mullvaden.

18.00Seinfeld Amerikansk komediserie från 1997

18.30Seinfeld Amerikansk komediserie från 1997

19.00Simpsons Homer, Moe, Lenny och Carl vinner 200 000 dollar på lotto. Men när Carl drar till Island med prispengarna måste grabbarna resa ut på ett nordiskt äventyr för att ta tillbaka sin andel.

19.30Simpsons Marge tror att hon är på en hemsida som handlar om bakverk, men i själva verket är det en sida för folk som vill inleda en kärleksaffär. Här börjar hon att chatta med den charmiga Ben.

20.00Seinfeld Amerikansk komediserie från 1997

20.30Seinfeld Amerikansk komediserie från 1997

21.00Now You See Me 2 Amerikansk action från 2016

23.35The Blacklist Amerikansk dramaserie från 2013

00.35The Shield Efter morden på sju gängmedlemmar måste Vic jobba tillsammans med en latinamerikansk polis för att lösa fallet.

01.35Family Guy Peter upptäcker att hans egentliga förnamn är Justin, och antar namnet som sitt yngre alter ego.

02.05Family Guy Chris har ett hemligt förhållande med en vuxendocka.

02.35American Dad Efter att Stans plan för den perfekta julen gått fruktansvärt, tragiskt snett har han fått en magisk möjlighet att göra saker rätt.

03.05Brooklyn Nine-Nine Truppen tävlar i att försöka avgöra vem som är bästa både människa och geni.

03.05Brooklyn Nine-Nine Truppen tävlar i att försöka avgöra vem som är bästa både människa och geni.

03.35Brooklyn Nine-Nine Holt ber Jake om hjälp med en sak som betyder mycket för honom. Charles och Terry arbetar med ett sidoprojekt.

03.35Brooklyn Nine-Nine Holt ber Jake om hjälp med en sak som betyder mycket för honom. Charles och Terry arbetar med ett sidoprojekt.

04.05Kung av Queens Doug får beröm av sin gamle fotbollstränare från skoltiden, och han gillar det så mycket att han börjar att hänga runt på skolgården.

04.35American Dad Stan är orolig för att Hayley är för mjuk och försöker göra henne "gårds-tuff" genom att förvandla hemmet till ett urbant hus.

05.05American Dad Steve pressar Stan för att spåra Smiths familjens anor medan Hayley och Francine går undercover som Sub Hub-hemliga shoppare.

05.35Family Guy Kvällen före Thanksgiving blir Brian och Peter fulla och äter upp kalkonen, de måste nu hitta en ny.