MENY

TV6

06.00Våra värsta år Al och Steve sörjer över att kvinnorna i deras liv, bestämt sig för att följa med på fisketur.

06.30Community Greendale är bara några timmar från att säljas och gänget letar efter det hemliga labb som tillhört skolans första ordförande. Den skatt de misstänker ligger gömd där kan rädda skolan.

07.00Community Ett tak kollapsar under vikten av fyra årtionden med strandade frisbees. "Frankie" tar över som ekonomichef på Greendale.

07.35Storage Wars Förrådsjägarna tar sig an en auktion i Korea-town. Dave förväntar sig värdefulla saker, medan Darrell kämpar tappert, eftersom han aldrig varit i området tidigare.

08.05Storage Wars En auktion i San Marcos får Darrell och Brandon att känna sig hemma och Mary hittar ett sätt att hantera de fallande priserna. Jarrod och Brandi köper en gammal sak som får dem att sväva i luften.

08.35Seinfeld George är trött på sin ständiga otur och bestämmer sig för att börja göra allt tvärtemot hur han vanligtvis skulle göra det.

09.05Seinfeld Jerry går på date med en skönhetsmiss, och tvingas ta med Kramer som förkläde.

10.05Fresh Prince i Bel-Air Will går i taket när Nickys favoritkaraktär från TV vägrar framträda i ett köpcentrum.

10.35Fresh Prince i Bel-Air Will får äntligen en dejt med Valerie, hans drömtjej. Men när han tvingas till en dubbeldejt upptäcker Will chockat att Valerie kanske föredrar Carlton framför honom själv.

11.05Coast Guard Pacific Northwest Det görs räddningsplaner när en fiskare har blivit slagen medvetslös och en annan person har försvunnit i Columbia River.

12.05Pacific Blue När Bobby arbetar med en haitier som de misstänker smugglar in droger ser han en man som han arresterade för några år sedan och som fortfarande ska sitta i fängelse. 

13.05Pacific Blue Jamie som var på väg att åka på semester möter en sångerska vars sånger gav inspiration och hopp när hon satt i fängelse. 

14.00The Mentalist Jane försöker samla alla misstänkta personer från Red John på ett ställe så att han kan avslöja mördarens identitet.

15.00The Mentalist Efter händelserna i Janes hem börjar CBI fokusera på namnen på Red John-listan. Jane tror äntligen att hon vet vem Red John är.

16.00Elementary När en seriebombare blir aktiv igen efter att ha varit vilande i sex år söker Watson hjälp hos Shinwell Johnson, en före detta patient vars liv hon räddade när hon var kirurg.

17.00Elementary När ledaren för ett gäng kidnappar Holmes för att tvinga honom att hitta den person som är ansvarig för ett mord på hans män hamnar Holmes och Watson mitt i en internationell jakt.

18.00NCIS: Los Angeles Teamet får flera fall och delar på sig. Callen och Sam jobbar med en Mossadagent i Tel Aviv, och Kensi samarbetar med en agent från amerikanska utrikesdepartementet i Los Angeles.

19.00NCIS: Los Angeles Callen och Sam sköter skyddsdetaljen för den pensionerade amiralen Kilbride under ett uppdrag för att lokalisera en försvunnen underrättelsetjänsteman.

20.00SEAL Team Alla i teamet blir chockade när de får reda på att en träningsövning i själva verket är en täckmantel för ett hemligt uppdrag för att få ut en vapenexpert ur ett av världens farligaste länder.

21.00Blade Runner 2049 USA, science fiction/drama, 2017

00.25The Blacklist Bevisen travas upp mot Liz och en domare gör det tydligt hur allvarliga dessa anklagelser är. Ressler och Red gör sitt bästa för att rentvå Liz, men behöver Tom Keens hjälp.

01.25Without a Trace Teamet försöker hitta Scott Lucas, en privatdetektiv som försvann när han var på ett undercoveruppdrag. Han är lite för bra på sitt jobb, så listan över misstänkta är lång.

02.25Cops En flyende fyrhjulings-förare överraskar officerarna när han kör rakt mot dem.

02.55Cops I ett desperat försök att undvika fängelse springer en eftersökt man ut i vägen. Ett gräl eskalerar när en kvinna börjar krossa fönster.

03.25Ink Master De tävlande tar ett steg åt sidan och litar på sina coacher när Cleen och Christian tatuerar fyra dukar vardera i ett maraton mot varandra.

04.25Just Shoot Me! Maya kämpar med skuldkänslorna över att ha haft en affär med Vickis man. Finch försöker få en bättre parkeringsplats genom att hitta på en låtsaschef.

04.55Just Shoot Me! Vickis ärliga plan om att utvärdera Jack prestation som chef slår bakut. Efter en skada blir Nina beroende av Maya.

04.55Just Shoot Me! Vickis ärliga plan om att utvärdera Jack prestation som chef slår bakut. Efter en skada blir Nina beroende av Maya.

05.25American Dad Steve följer med Stan till jobbet där han upptäcker den Nationella säkerhetsbyrån. Hayley bestämmer sig för att sluta vara vegetarian för en dag och äta kött.