MENY

Viasat Film Action

06.00Gold Kenny Wells (Matthew McConaughey) har ärvt ett företag som sysslar med guldutvinning, men framtiden ser inte ljus ut. Den ivriga geologen Michael Acosta (Èdgar Ramírez) övertalar honom till att öppna en gruva i Indonesiens djungel. Kenny drabbas dock av malaria och blir sängliggande i flera dagar. När han har återhämtat sig berättar Michael att de har hittat guld. Efter att ha importerat guldfyndigheten till USA utsätts Kennys företag för hänsynslösa börsmäklare på Wall Street som är fast beslutna om att göra förtjänst på hans vinst. Med uppmuntran och stöd från sin flickvän Kay (Bryce Dallas Howard) försöker Kenny försvara sitt guld.

08.00Takers Ett erfaret gäng bankrånare planerar en avancerad kupp. I gruppen finns Gordon Cozier (Idris Elba), John Rahway (Paul Walker) och Jake Attica (Michael Ealy), som har visat vad de går för i en rad olika rån. Deras senaste kupp riskerar dock att misslyckas på grund av den obevekliga Los Angeles-polisen Jack Welles (Matt Dillon) som är dem på spåren.

10.00Charlies änglar Den nördiga Natalie Cook (Cameron Diaz), tuffingen Dylan Sanders (Drew Barrymore) och den eleganta Alex Munday (Lucy Liu) är tre attraktiva kvinnor som är lika bra på att få män att tappa hakan som att ge dem en rak höger. De får i uppdrag av den mystiska välgöraren Charlie (med röst av John Forsythe) och kontaktpersonen John Bosley (Bill Murray) att rädda det kidnappade geniet Eric Knox (Sam Rockwell) från hans omoraliska konkurrent Roger Corwin (Tim Curry) och komma över ett avancerat röstigenkänningsprogram. Den tystlåtna men farliga Thin Man (Crispin Glover) riskerar dock att sätta käppar i hjulet för dem. Kan de stoppa den ondskefulla planen och rädda världen?

12.00Space Truckers Dennis Hopper, Stephen Dorff och Charles Dance medverkar i denna actionspäckade komedi bland stjärnorna. De sista oberoende fraktpiloterna får en olaglig frakt att transportera.

14.00In the Blood Det är sommar i Köpenhamn och en grupp studenter njuter av ändlösa dagar och sorgfria nätter. Simon (Kristoffer Bech) studerar till läkare tillsammans med sin bäste vän Knud (Elliot Crosset Hove). Tillsammans med vännerna Sören (Aske Bang) och Esben (Mads Reuther) festar killarna och jagar tjejer, bara för att vakna upp nästföljande dag och upprepa ritualen. Samtidigt blåser förändringens vindar för dem alla och när alla utom Sinom bestämmer sig för att sälja lägenheten skapar detta ökande spänningar. Simon är inte redo att ge upp sin avslappnade livsstil, och när han blir förälskad i bartendern Emilie (Victoria Carmen Sonne) förmår han inte acceptera sina känslor för henne. Detta skickar honom än djupare in i en värld av ändlösa fester, som snart hotar att förstöra hans relationer.

16.00Resurrecting the Champ Eric Kernan Jr. (Josh Hartnett) är en sportjournalist som arbetar på en tidning i Denver, men hans artiklar imponerar inte längre på redaktören Ralph Metz (Alan Alda). När Kernan lämnar en boxningsmatch stoppar han några ligister från att misshandla en hemlös man. Han visar sig vara den tidigare världsmästaren i tungviktsboxning Bob Satterfield (Samuel L. Jackson). Kernan tar sig an uppdraget att berätta historien om mästarens forna glansdagar, samtidigt som han försöker få rätsida på sitt eget liv.

18.00I.T. Mike Regan (Pierce Brosnan) är en framgångsrik magnat vars senaste projekt är Omni Jet, en revolutionär tillämpning inom flyget, men som kräver godkännande Securities and Exchanges Commission. Lanseringen saboteras av en datorkrasch, men problemet löses snabbt av den unge datateknikern Ed Porter (James Frenchville). Mikes tonårsdotter Kaitlyn (Stefanie Scott) klagar på att hemmets trådlösa nätverk är långsamt, och han anlitar därför Ed för att fixa det. Medan han är där uppgraderar han GPS:en i Mikes bil och omnämner också att han tidigare har arbetat för NSA. Ed talar med Kaitlyn, som han direkt får en bra relation till. De talar om att ta över sociala media, men när hon bjuder hem honom till sig, avskedar Mike honom.

20.00The Darwin Awards Kriminalaren Michael Burrows (Joseph Fiennes) får sparken från jobbet när han, på ett pinsamt sätt, låter en brottsling slippa undan. Fascinerad av fenomenet The Darwin Awards beslutar han sig för att se om man kan skapa en personlighetsprofil för potentiella Darwin Awards-kandidater. Om han lyckas skulle försäkringsbolagen kunna spara stora summor på livförsäkringar. Tillsammans med försäkringsagenten Siri (Winona Ryder) beger han sig ut på vägarna för att uppsöka USA:s mest korkade människor och ta reda på vad dessa har gemensamt. Se vad som händer när världens dummaste man spänner en raket framför sin bil i denna skruvade och svarta komedi om människor som helt enkelt är för korkade för att överleva.

22.00The Cold Light of Day Henry Cavill, Sigourney Weaver och Bruce Willis medverkar i denna högoktaniga thriller där en börsmäklare ställs mot en myndighetskonspiration när hans familj kidnappas under en semester i Spanien.

00.00Linje 1 2 3 kapad Denzel Washington, John Travolta och James Gandolfini medverkar i Tony Scotts nyinspelning av kriminalklassikern. Ett tåg kapas av en grupp beväpnade män som förhandlar med en obetydlig medarbetare

02.00Blair Witch James Donahue (James Allen McCune) hittar ett videoklipp på nätet som innehåller en suddig bild på sin syster Heather som var en av de filmarna som försvann i Black Hills-skogen för tjugo år sedan. I tron om att det är bevis nog på att hans syster fortfarande är vid liv beger sig James till Burkittsville med sina vänner Ashley Bennett (Corbin Reid) och Peter Jones (Brandon Scott). De får sällskap av den lovande dokumentärfilmaren Lisa Arlington (Callie Hernandez). När de anländer till Maryland ansluter sig lokalborna Talia (Valorie Curry) och Lane (Wes Robinson) till dem innan de ger sig in i skogen.

04.00The Damned United När den framgångsrika fotbollstränaren Brian Clough tar över den lyckade brittiska fotbollsklubben Leeds United skapar hans tydliga avsky till spelarnas fulspel starka motsättningar. Tillbakablickar till hans tidigare karriär bidrar till att förklara hans dåliga inställning till den före detta tränaren Don Revie, och hur mycket han saknar sin högra hand Peter Taylor, som troget stannat hos Brighton & Hove Albion.