MENY

Viasat Film Action

06.00The Man Who Wasn't There Det är sommar 1949. I en liten sömnig stad i norra Kalifornien bor barberaren Ed (Billy Bob Thornton) tillsammans med sin hustru Doris (Frances McDormand). Ed är allmänt missnöjd med sitt liv och misstänker dessutom att hans alkoholiserade hustru har ett förhållande med sin chef. Men så tar en entusiastisk handelsresande plats i hans friserstol och talar sig varm för en ny lovande affärsverksamhet vid namn kemtvätt, något som genast lockar Ed som gärna vill tjäna pengar. De träffar en affärsuppgörelse som innefattar utpressning, men tyvärr går Eds plan inte riktigt som han tänkt sig och snart knackar polisen på dörren, men det är märkligt nog inte Ed de vill tala med, utan Doris...

08.00We Don’t Belong Here Nancy Green drivs till vansinne av hennes sons, Maxs försvinnande. Hon och hennes tre dysfunktionella döttrar Lily, Elisa och Madeline upptäcker att deras släkte har en mörk hemlighet som sträcker sig långt bakåt i familjens historia.

10.00Michel Vaillant Vid startlinjen på den världsberömda racerbanan vid Le Mans i centrala Frankrike sitter den djärve mästerföraren Michel Vaillant startklar i bil nummer tio. I bil nummer åtta på banan bredvid sitter hans stallkamrat och gode vän, amerikanen Steve Warson. På ömse sidor om Michel och Steve sitter två av deras värsta och mest aggressiva rivaler, Bob Cramer och Dan Hawkins, redo att accelerera till 300 knyck. Vad Michel inte vet är att när starskottet går är det inte bara segern som står på spel utan även hans liv...

12.00Undercover Brother Undercover Brother är en okonventionell hjälte som har en renodlad 70-talsstil, vet hur man behandlar en kvinna och hungrar efter rättvisa. Organisationen B.R.O.T.H.E.R.H.O.O.D. ska infiltrera och försöka stoppa en aktion som gör allt för att sprida en livsfarlig drog. B.R.O.T.H.E.R.H.O.O.D. väljer kvinnotjusaren ”undercover brother” att representera dem och hindra det onda och multinationella från att utrota mänskligheten. Med sig har han sin kompanjon Sistah Girl och tillsammans börjar de nästla sig in i fiendens organisation.

14.00Cross 2 Callan (Brain Austin Green) är medlem av ett medborgargarde och sammankallar gänget för att rädda världen. Med de övernaturliga krafterna från ett förtrollat kelterkors, och en vapenarsenal, tar de sig an Muerte (Danny Trejo) och Gunnar (Vinnie Jones) som planerar att frigöra en ond kraft som kommer att förgöra världen.

16.00Big Stan Vad ska en patetisk ynkedom till karl ta sig till som står i begrepp att avtjäna sitt fängelsestraff tillsammans med våldtäktsmän, barnmisshandlare och seriemördare? Jo, han söker upp första bästa skorpionätande kung fu-mästare och lär sig lite seriöst självförsvar i värsta Kill Bill-stil!

18.00Red Vi ser Bruce Willis, Morgan Freeman och Helen Mirren i denna actionspäckade filmatisering. En grupp f.d. CIA-lönnmördare jagas av en mördare anlitade av deras före detta arbetsgivare.

20.00The Marine 5: Battleground Under hans arbete som ambulanssjukvårdare tillbaka i Amerika, svarar Jake Carter på ett nödanrop och finner sig därefter skydda en person av intresse från ett motorcyklistgäng som hänsynslöst jagar dem.

22.00The Last Stand Efter ett misslyckat tillslag lämnar polischefen Ray Owens (Arnold Scharzenegger) narkotikaroteln i Los Angeles bakom sig, tyngd av ånger och samvetskval, för att istället handskas med de få brott som begås i den lugna gränsstaden Sommerton Junction. Men de stilla dagarna når sin ände när den ökände knarkkungen Gabriel Cortez (Eduardo Noriega) lyckas rymma från en FBI-eskort.

00.00The Fighter Det är 1993 i Massachusetts. Den tidigare boxaren, Dicky Eklund, tror att tv-teamet spelar in hans comeback men det är i själva verket en dokumentär om hans narkotikamissbruk. Hans yngre halvbror, Micky Ward, är nu familjens enda hopp om en boxningstitel. Hans flickvän och pappa tycker att han borde tränas av en professionell tränare men när det väl är dags för de avgörande matcherna så är det Dickys råd som hjälper honom till toppen.

02.00The Mummy Den amerikanska legosoldaten, Nick Morton, hittar av en slump graven av en kvinnlig farao, Ahmanet, i det antika Egypten under en intensiv vapenstrid i Mellanöstern. När han och den brittiska egyptologen, Jennifer Halsey, försöker att gräva fram relikerna återuppstår Ahmanet från sin sarkofag. Driven av hämnd och med planer att förslava hela mänskligheten.

04.00Den Bedste Mand I slutet av 70-talet är Jørgen ”Gamle” Hansen redo att lämna boxningen bakom sig. Han drar sig från att kliva upp i ringen, hans kropp är sliten och banken hotar med att ta ifrån honom huset. Livet är motigt, och det är bara en person som gör honom glad – Hanne, hans älskade fru, vän och manager. Tillsammans ställs paret inför det omöjliga uppdraget att fortsätta Jørgens karriär. Han är i princip redo att ge upp när Hanne bestämmer sig för att de ska ta den ugandiska boxaren Ayub Kalule under sina vingar och träna honom.