MENY

Viasat Film Family

07.00Frode og alle de andre rødder Frode har sett fram emot den stora sommarfesten i ett helt år. Således blir han enormt besviken när han får veta att festen kanske inte blir av på grund av oförutsedda kostnader. Samtidigt utfärdar Frodes granne en stor belöning till den som fångar dem som brutit sig in i hans lägenhet. Kanske Frode kan fånga de skyldiga och använda prispengarna till att betala för festen?

09.00Space Dogs 3D (Svenska röster) Faktaböckerna berättar att Belka och Strelka var de första rymd-hundarna, men hundarna själva har en annan historia att berätta. Här får ni berättelsen om hur cirkushunden och byrackan beger sig ut på ett äventyr som gör dem till världens mest berömda av håriga kosmonauter.

11.00Rocky och Bullwinkle på äventyr Rocky, den flygande ekorren och Bullwinkle J. Moose klarar knappt av vardagen och de undrar vad de ska göra nu när "Fearless Leader"– det onda geniet från Pottsylvania – omvandlar sig från att vara en karaktär i tecknad film till en verklig, människa av kött och blod. Detta tack vare hans hjälp från Minnie Mogul. Med hjälp av hans nya, medbrottslingar, Boris Badenov och Natasha Fatale, planerar han att ta över världen genom att använda televisionen för att zombifiera människor och sedan övertyga dem att välja honom som president.

13.00Karlas kabale Den tioåriga flickan Karla står inför ett problem. Hon vill att hela hennes familj firar jul tillsammans. Det kan verka nog så lätt att ordna men när ens föräldrar är skilda och man har två irriterande småbröder är det ordentligt komplicerat!

15.00Olsenbanden Jr. - Silvergruvans hemlighet Jakten på de försvunna kronjuvelerna leder Egon och hans kompisar till staden Kongsberg och dess kungliva gruvor. I Kongsberg ökar intrigen för både Egon och hans vänner både polis och skurkar anländer.

17.00Space Dogs 2: Moon Adventures Flertalet viktiga monument förvinner spårlöst från jorden. Vilka ska rädda situationen? Varför inte de två legendariska ryska hundastronauterna Belka och Strelka, med assistans av Belkas modiga son Pushok och den amerikanska apan Bonnie… Tillsammans beger de sig på äventyr till månens baksida i detta fina familjeäventyr.

19.00Sing [Dubbad version] [Dubbad version] När hans teater riskerar att stängas anordnar den ständigt optimistiska koalan Buster Moon (Matthew McConaughey) en sångtävling. Det blir en stor möjlighet för djuren i området. Grisen Rosita (Reese Witherspoon) är en hemmafru som gett upp sin tonårsdröm om att bli en sångerska. Det unga piggsvinet Ash (Scarlett Johansson) är en punkare som spelar i ett alternativt band. Gorillan Johnny (Taron Egerton) uppmuntras av sin pappa Big Daddy (Peter Serafinowicz) att gå i hans fotspår som bankrånare, men Johnny letar efter en väg bort från livet som brottsling. Var och en av dessa djur är ute efter att förverkliga sina drömmar och sjunga för glatta livet!

21.00I Spy Alex Scott (Owen Wilson) är en hemlig agent som har fått i uppdrag att återta ett specialbyggt smygflygplan som är osynligt för alla former av osynlighet. Scott får veta att en skurkaktig agent har sålt det till den skrupelfria vapenhandlaren Arnold Gundars (Malcolm McDowell). Efter att missat chansen att ta Gundars på bar gärning får Scott veta att han är ett fanatiskt boxningsfan. Därför anlitar han mellanviktsmästaren Kelly Robinson (Eddie Murphy), vars ego nästan överträffar skickligheten i ringen.

23.00Drinking Buddies Den sexuella spänningen mellan arbetskollegorna Luke och Kate leder till att de måste kämpa emot deras växande attraktion för varandra eftersom de båda redan har egna relationer. Med Lukes flickvän, Jill och Kates pojkvän, Chris ute ur bilden – över en helg, lär sig de flirtade medarbetarna att det inte finns något att förneka när det gäller vad hjärtat egentligen vill ha.

01.00Morran & Tobias Tobias (Robert Gustafsson) bor tillsammans med sin mamma Morran (Johan Rheborg). De försöker lösa en rad olika problem i vardagen på ett unikt och ofta förbryllande sätt.

03.00The D Train Dan Landsman har aldrig varit en av dem coola. Men det blir det snart ändring på. Om bara han kan övertyga den populäraste killen från hans tidigare klass Oliver Lawless, som nu är ansiktet utåt för en nationell reklamkampanj, att gå med honom på klassåterträffen. Dan åker därför från Pittsburgh till Los Angeles och drar en rad lögner för att övertala Oliver. Men han får mer än vad han önskar när Oliver försöker ta över både hans hem, karriär och liv.

05.00SVJ [Dubbad version] [Dubbad version] Sophie (Ruby Barnhill) bor på ett barnhem i London när hon en natt träffar på den Store Vänlige Jätten (Mark Rylance) som ingjuter drömmar i sovande barn. Han tar med henne till sitt hem i Jättelandet, där de samlar vilda drömmar som ska ge glädje åt de sovande barnen. Sophie hamnar emellertid snart i stor fara när hennes närvaro upptäcks av Jättens brutala storebröder Fleshlumpeater (Jemaine Clement), Bloodbottler (Bill Hader) och Maidmasher (Ólafur Darri Ólafsson). Snart smider det omaka paret en plan för att besegra de hemska trollen.