MENY

Viasat Film Family

07.00Arthur och de två världarna Maltazard, Onde M, är nu sju fot lång och utvecklas bland människorna medan han orsakar skräck vart han än går. Hans mål är enkelt: att skapa en armé av gigantiska kumpaner och ta över universum. Under tiden är Artur fortfarande en Minimoj och därmed i ett stadium där han är oförmögen att försvara sig. Med hjälp av Selenia och Betameche kläcker han en plan för att återuppnå sin vanliga storlek: det enda de behöver göra är att infiltrera Arhurs hus genom rörinstallationerna, ta ett elektriskt tåg från hans sovrum till hans farfars arbetsrum och hitta ett elixir som ska få honom att växa tillbaka till sin mänskliga storlek. Låter enkelt, om det inte var för Darkos, Maltazards egen son, som är dem hack i häl.

09.00Piraterna! (Svenska röster)Den entusiastiske men misslyckade piratkaptenen Terror of the High Seas har en dröm: Att besegra sina rivaler, Black Bellamy och Cutlass Liz och vinna priset som Årets pirat. Det lockar ut kaptenen och hans brokiga besättning på en färd från den exotiska ön Blood Islands stränder till Londons dimmiga gator. Längs vägen stöter de på en ung vetenskapsman och slåss mot en ondskefull drottning.

11.00På rymmen med Felix och hans vänner [Dubbad version] [Dubbad version] Efter ett av hans otaliga missöden, transporteras Felix – en klumpig och oturlig iberiskt lodjur – tillsammans med Beeety; en våghalsig get och en modig falk med en skadad vinge, till djurhushållningsskyddet vid nationalparken Doñana. Nationalparken har dock genomgått vissa säkerhetsåtgärder medan Felix varit borta. Mystiska djurkidnappningar har inträffat på andra nationalparker och djurskyddsområden, vilket har resulterat i att parken har fått en fängelsliknande struktur. Felix vän – den paranoida kameleonten Gus – tror att deras mänskliga vårdnadshavare håller dem inlåsta för att experimentera på dem. Medan de andra djuren är skeptiska till Gus påståenden anläder ett kvinnligt lodjur, Lynxette, till parken.

13.00Gladiators of Rome [Dubbade Versionen]. En ny hjälte blir till i denna animerade film av mytologiska proportioner. Timo (Luca Argentero) är en elev på gladiatorakademin i Rom, men han har ingen önskan om att bli gladiator som sin styvfar. I alla fall inte förrän den förtrollande Lucilla (Laura Chiatti) ger honom ett skäl att träda in på arenan. Han och en grupp vänner hjälps åt för att göra Timo till hennes drömmars gladiator. Det hela är början på ett spännande äventyr mot att bli Colosseums främsta mästare.

15.00Pokémon the Movie: I Choose You! [Dubbad version] [Dubbad version] Den tioåriga tränaren Ash Ketchum drömmer om att bli Pokémon-mästare. När han försover sig och får en Pikachu från professor Oak måste Ash försöka skapa ett band till sin nya vän. Därigenom upptäcker han hemligheter om världen som de lever i.

17.00På äventyr med Dino (Svenska röster) Lille Impy lever gott med sina vänner på den tropiska ön i denna uppföljare. Men idyllen sabbas då en småtrög dinosaurie-älskare dyker upp för att fånga den lille gynnaren och via sin lyxyacht föra honom ifrån ön. Men jägaren får också besök av en spöklig varelse.

19.00SVJ [Dubbad version] [Dubbad version] Sophie (Ruby Barnhill) bor på ett barnhem i London när hon en natt träffar på den Store Vänlige Jätten (Mark Rylance) som ingjuter drömmar i sovande barn. Han tar med henne till sitt hem i Jättelandet, där de samlar vilda drömmar som ska ge glädje åt de sovande barnen. Sophie hamnar emellertid snart i stor fara när hennes närvaro upptäcks av Jättens brutala storebröder Fleshlumpeater (Jemaine Clement), Bloodbottler (Bill Hader) och Maidmasher (Ólafur Darri Ólafsson). Snart smider det omaka paret en plan för att besegra de hemska trollen.

21.00Mitt andra jag Roger Cobb (Steve Martin) är en playboy, Edwina Cutwater (Lily Tomlin) en elak miljonär. Och när hon på sin dödsbädd lyckas fixa så att hennes själv överlever i en ung, frisk kvinnas kropp möts de. Men inte som tänkt. Istället för att hamna där det var tänkt inkvarteras Edwinas själ istället i den högra sidan av Roger, som nu måste lära sig leva med att han är halva den man han brukade. Han förlorar sitt jobb, sin flickvän - och kan inte få den här tokiga kvinnan ur sitt system.

23.00Waiting... Frustrerade servitörer, snåla kunder tveksam mat. Dean, Morty och Raddimus är alla anställda på Shenanigans, en vanlig restaurang, del av en kedja och osedvanligt tråkig. Denna film handlar om stenade busspojkar, ohygieniska kök och mycket snack om sex. Precis som taget ur restaurangindustrin.

01.00Middle School Rafe Khatchadorian (Griffin Gluck) är en konstnär på uppgång som måste byta skola sedan han, hans mor Jules (Lauren Graham) och lillasyster flyttar. Under sin första dag på Hills Village Middle Schoon träffar Rafe rektor Ken Dwight (Andy Daly) som omgående klagar över hans sätt att klä sig. Dwight och hans personal har en omfattande lista över regler som eleverna måste följa, men när han förstör Rafes skissbok som straff slår sig Rafe och hans vänner samman för att få ner lärarna på jorden!

03.00People Places Things Will Henry är en serietidningsförfattare och professor på NYC. Hans liv vänds upp och ned, under hans förtjusande tvillingflickors femte födelsedagsfest, då han får reda på att barnens mor och hans flickvän, Charlie är otrogen med hans vän Gary. Ett år senare är Will fortfarande ensam men en oväntad prövning uppstår när hans elev, Kat föser ihop honom med hennes mamma, Diane. I denna tankvärda komedi är Will tvungen att navigera sig fram i den okända världen som ensamstående pappa och författare samtidigt som han försöker att hitta kärleken i New York City.

05.00Landet för längesedan 14 - De modigas resa [Dubbad version] [Dubbad version] En modig grupp av dinosaurier bestämmer sig för att hjälpa deras vän Lillefot på ett farligt uppdrag; att rädda Lillefots far från "Mystiska långt bort" efter att han försvunnit under ett hemskt vulkanutbrott.