MENY

Barnkanalen

05.50Charlie och Lola Tecknad småbarnsserie. Jag hittar på den nya grejen. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Svenska röster: Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Textat sid. 199.

06.00Dimitri Sånglektionen. Dimitri är en liten fågel som ska flyga söderut med sina föräldrar. När de hamnar i en storm tappar Dimitri bort sina föräldrar och hamnar i Ubuyu i Afrika. Textat sid. 199.

06.05Regnbågsstadens hjälte Rubys skogsvaktar-äventyr. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Textat sid. 199.

06.20Lunneskär Animerad serie om fågelfamilj. Snälla Fia. Snälla Fia. Lunneskär är fullt av djur och många äventyr. Där bor också lunnefågeln Oona och hennes lillebror Baba som tillsammans med familj och vänner gillar att utforska både ön och vattnet runt omkring. Textat sid. 199.

06.30Morgonshowen Textat sid. 199.

06.30Lekdags Överraskningsägg. Följ med till ett vindsrum där ett antal gosedjur kommer till liv - men bara när barnen inte är där!. Textat sid. 199.

06.35Franklin och hans vänner Franklin och Harriets kärra. Franklin och Harriets kärra. Sköldpaddan Franklin och hans vänner lär sig många saker under sina glada äventyr i det färgsprakande Skogland. Förutom allt kul vi får delta i när vi följer deras lekar och äventyr så lär vi oss om hur viktigt det är att hjälpa andra och vara schysst mot sina vänner. Textat sid. 199.

06.50Miss Moon Dezhilba. Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag. Textat sid. 199.

07.05Fåret Shaun Leranimerad humorserie. Upp med tältet!. När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Detta avsnitt: Upp med tältet!. Textat sid. 199.

07.15Livet i Bokstavslandet Ut i naturen . Bokstäverna N och U ska vara med i kvällens show. Och så blir det kris i Ordförrådet när alla vill låna samma ord. Samtidigt har nya rim rymt och Nyheterna tar hjälp av en tittare. Del 6 av 16. UR. Textat sid. 199.

07.30Yakari Animerad serie. Mysteriet med klippväggen. Yakari är en indianpojke som kan tala med djur, men den enda som känner till det är hans kompis, indianflickan Regnbåge. Textat sid. 199.

07.45Pirata & Piloto Pärlan. Lätta ankar och hissa storseglet! Vi ska iväg på nya äventyr med havets bästa och snällaste pirat - och hennes besättning!. Textat sid. 199.

07.55Kom ketchup så går vi Vi hälsar på i skafferiet igen! Där har helt nya matvaror flyttat in, men de roar sig på samma sätt som de tidigare - de berättar roliga historier för varandra hela dagarna!. Textat sid. 199.

08.00P King Älling Kulle med utsikt. Häng med till Hällekulla och träffa tre goda, snälla, knasiga vänner!. Textat sid. 199.

08.10Safirdrakens krafter Ägget. Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter. Textat sid. 199.

08.20Ett fall för KLURO Plumpjakten. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen. Textat sid. 199.

08.35Magiska fyran Begynnelsen. I den magiska staden Myshkin förenas fyra väktare för att beskydda oss från ondskans krafter!. Textat sid. 199.

08.45Pirater i huset intill Konrad Krake. Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar... I dag: Konrad Krake. Textat sid. 199.

08.55Lille Roy Roy växer upp. Roy växer upp. Roy är 5 år och en kille med stor fantasi. Den största skillnaden mellan Roy och andra barn i hans ålder är att han är tecknad. Textat sid. 199.

09.10Robyn och rymdpatrullen Dom rykande raketerna. Dom rykande raketerna. Gäller det en borttappad sko eller en trasig leksak? Rymdpatrullen står alltid beredd att hjälpa en jordvän och Robyn vet att hon har den robot som behövs för att klara varje uppdrag. Textat sid. 199.

09.25Katten i hatten vet allt om ditten och datten Vattenpölen. Katten i hatten tar sina vänner Sally och Tim med på äventyr till spännande platser i sin "Prylomobil". Med på resorna är även kattens kompanjoner Fisken i sin skål samt Sak 1 & Sak 2. Baserad på en klassisk barnbok av Dr. Seuss. Textat sid. 199.

09.35Rymdrekryterna Gams staty. För att kunna upptäcka sånt som ingen förut gjort i rymden krävs noggrannhet, nyfikenhet och lagarbete! Har du vad som krävs att bli en av Rymdrekryterna? På Stjärnstoftvikens rymdakademi lär sig Rymdrekryterna kraften hos vetenskapliga studier och observationer, rymdens under, och vikten av att kunna jobba tillsammans. Textat sid. 199.

09.50Rorri Racerbil Store Chris sitter barnvakt. Rorri är en smart, nyfiken och busig liten röd racerbil som ofta hamnar i svårigheter. Rorri och alla hans racerbilsvänner umgås och tävlar med varann på racerbanan. Där finns också mekanikern Store Chris och banvakten Anna som försöker hålla ordning på alla. Svenska röster: Benjamin Wahlgren, Tommy Nilsson, Lars Berghagen, Ulf Brunnberg och Nanne Grönvall. Textat sid. 199.

10.00Draken Digby En flink älva. En flink älva. Digby övar flitigt på att lära sig flyga och drömmer om att ta sig fram över himmelen precis som Röde Rufus gör i sina böcker. Varje dag är ett nytt äventyr med Fissi och de andra vännerna i Gläntelund. Textat sid. 199.

10.10Fixarna Papper. Papper. Att maskiner och mackapärer går sönder är inget konstigt i sig, men vad som är underligt och lustigt för 10-åriga Karl Johan är att han kan se de små varelserna som hjälper till att laga trasiga saker hemma hos honom. De kallar sig Fixarna och visar och förklarar hur saker fungerar inuti. Textat sid. 199.

10.15Furchester hotell Din unika hatt-dagen. Lurvigt välkommen till Furchester hotell! Ett monsterbra hotell med en halv stjärna som bevis. Familjen Furchester Fäll ser till allas behov och önskemål och i restaurangen lämnar Kakmonstret inte en smula åt slumpen. Textat sid. 199.

10.25Riddare Micke Brittisk-kanadensisk animerad serie. Med riddarsätt blir allting rätt. Micke tar hjälp av drakarna Sprak och Skvätt och sin trofasta häst för att bli en modig riddare. Textat sid. 199.

10.40Tilde Skattletaren Tilde. Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar. Textat sid. 199.

10.50Hej Jycke Minnesmärket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. Textat sid. 199.

10.55Bing Plingelingskorna. Plingelingskorna. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Serien bygger på böcker av Ted Dewan. Textat sid. 199.

11.05Kojsagor 999 grodyngel. I en fantastisk trädkoja fylld av böcker samlas Lisette, Antoine, Fanny och Tiago för att leka och läsa sagor. Textat sid. 199.

11.10Tom & jordgubbssyltmackan med honung Tom och hans mamma. Tom är sugen på en jordgubbssyltmacka med honung. Hur ska han få tag på en den här gången?. Textat sid. 199.

11.15Mästerflygarna Vådlig vikingafärd. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. Textat sid. 199.

11.30Grammatikbolaget Vad är substantiv i bestämd och obestämd form? Peter har svårt att bestämma sig för vilken kaka han ska bjuda på. Han tar hjälp av receptionisten Britt-Inger som älskar att bestämma saker. Grammatiklåten handlar om substantivet häst. Del 4 av 10. UR. Textat sid. 199.

11.40Här kommer kungen Vad är lön? Kungen spiller och kladdar med glass och topping när han provar på att jobba i glasskiosken. Men trots att det inte går så bra ska han ha betalt för arbetet! Del 4 av 7. UR. Textat sid. 199.

11.50Labba Osynligt bläck. Agneta vill göra fina tryck på tröjor med potatis och rödbetssaft. Beppe skriver hemliga meddelanden på en bordsduk. UR. Textat sid. 199.

11.55Så här tänker jag Vad blir rättvist? Sofie, Ben och Karim har fått i uppdrag att finna den mystiska gyllene fågeln som bor djupt inne i skogen. Det kommer att bli ett spännande och farligt äventyr. Men hur ska de dela upp utrustningen? Del 4 av 5. UR. Textat sid. 199.

12.00Läsa med - romani chib / kaale Om jättar och smultron, del 1.

12.05Din kropp - romani chib/lovari Hjärnan. Hjärnan är som ett kontrollrum som sköter det mesta som händer i kroppen. Vad gör de olika delarna i hjärnan? Storhjärnan, lillhjärnan och hela nervsystemet. Del 2 av 5. UR. Textat sid. 199.

12.10Daniel Tigers kvarter Daniel får en spruta. Daniel får en spruta. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi. Textat sid. 199.

12.20Drakens hotell - teckenspråkstolkat Säsong 2. Blå får inte vara med. Rosa och Gul tränar dans med en danslärare, Blå får inte vara med. Han låtsas som han inte bryr sig, men kan till sist inte stå emot. Blå vill OCKSÅ dansa!. Textat sid. 199.

12.30Pappa på förskolan - teckenspråkstolkat Soppan. Idag är det soppa på förskolan. Gott men oj så blött det är, tycker pappan. Alla äter och sörplar. Pappan får inte i sig ett endaste dugg. Till slut häller han resolut upp soppan i ett glas. Skål då! Pappan krymper och hamnar naturligtvis i sopptallriken och blir jagad av en haj. Hur ska det gå?. Textat sid. 199.

12.35Labyrint - teckenspråkstolkat I dag är det Daidalos födelsedag och Daidalos vill bara slappa och njuta av härliga överraskningar. Det blir inte riktigt som han tänkt sig. Har alla glömt bort Daidalos stora dag? Daidalos spelas av Leif Andrée och programledare är Kitty Jutbring. Del 8 av 10. Textat sid. 199.

13.20Tjena chavale Barnprogram på romani chib. Virginia Andrasz och barnen besöker en djurpark och träffar spännande djur, från elefanter till surikater.

13.25Hopp och galopp Program på teckenspråk. Vad spännande! Äntligen är det dags för Aimee att träna hoppning och Aimee förbereder hästen för det. Hur kommer det att gå? Följ med Fannie till djursjukhuset, där hon kommer att vara med vid en veterinärbesiktning. Textat sid. 199.

13.40Challenge club Paulina testar massor av knasiga, roliga och spännande utmaningar tillsammans med sin Challenge Club. Dagens utmanare är Emma i Nikkala. Textat sid. 199.

13.50Familjen Rysberg - teckenspråkstolkat Svensk komediserie från 2018. Säsong 4. Frankensteins sup. Den ökände Dr Frankenstein kommer till hotellet med sin fasansfulla assistent Igorina. Dom är bland dom levande för att söka efter en ny hjärna till sitt senaste monster. Problemet är bara att den tillhör nån som lever. Manus och regi: Fredde Granberg och Thomas Claesson. Del 5 av 12. Textat sid. 199.

14.10Bagel & Beckys show Inte utan min burk. Bagel & Becky reser i tiden! Slåss mot monster! Petar näsan! Och en massa annat skoj, konstigt, larvigt och läskigt!. Textat sid. 199.

14.25Backstage Kontroll. Ett nytt skolår för de talangfulla tonåringarna, på berömda Keaton School of the arts, som försöker uppfylla sina drömmar om att arbeta som artister, dansare, konstnär och allehanda kreativa yrken. Textat sid. 199.

14.45Annedroider Barnvaktsexperiment. Barnvaktsexperiment. Nicks liv ändras drastiskt när han och hans mamma flyttar in i huset mittemot det mystiska skrotupplaget. Han och granntjejen Shania får snart reda på att det bor en flicka som heter Anne där och med henne bor även de tre androiderna Hand, Öga och Vän. Säsong 2. Textat sid. 199.

15.10MI High Labyrinten. Kampen mot CORPUS fortsätter för de unga agenterna i MI9. Men Aneisha, Tom och framför allt Dan måste klara sig utan Zoe. Kan någon nånsin ersätta henne?. Textat sid. 199.

15.35Hank Zipzer - världens bästa underpresterare Kampanjkampen. Kampanjkampen. Henry "Hank" Zipzer är dyslektiker, allt är inte så lätt för honom i skolan och han har dessutom en förmåga att ställa till problem... utan att egentligen mena det. Som tur är så har Hank vänner och familj som stöttar och hjälper honom, så i slutänden löser han alltid sina problem... på sitt eget, ofta lite speciella sätt. Säsong 2. Textat sid. 199.

16.00Blue water high Australiskt ungdomsdrama. Del 14 av 26. Erics och Amys förhållande är skakigt. Amy tycker att Eric tar henne för given och föreslår att de kanske ska ta en paus. Snart är det dags för bal och Simmo avslöjar att en tidning kommer att skicka en fotograf för att ta modebilder på Solar Blue-teamet före balen. Textat sid. 199.

16.25Jobbigt läge Vetenskapligt mode. Vetenskapligt mode. Lilly, Martha och Jas är tre akademiskt begåvade tonåringar men lite av en katastrof rent socialt. Lägger man därtill pinsamma föräldrar finns det mycket man ska klara av och stå ut med. Säsong 3. Textat sid. 199.

17.00Pyjamashjältarna Kattpojken i kvadrat. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Textat sid. 199.

17.10Katie Morag Om livet på en avlägsen ö, fylld av vardagligheter, spännande historia och mystik. Textat sid. 199.

17.25Charlie och Lola Tecknad småbarnsserie. Men var egentligen är vi?. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Svenska röster: Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Textat sid. 199.

17.35Octonauterna Animerat undervattensäventyr. Späckhuggarna. Späckhuggarna. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. Textat sid. 199.

17.50Voffa, Kvittra och Len Ett kurragömma-äventyr. Ett kurragömma-äventyr. Följ med Voffa, Kvittra och Len när de beger sig ut på frågeäventyr tillsammans med hamstern Hatte. Kan du gissa vem som svarat rätt?. Textat sid. 199.

18.00Tripp, Trapp, Träd Gott. Tripp och Trapp hittar ett kex med ost och seglar över sjön på det. Skelettet Ben Rangel leker minnesleken med sina godaste godsaker. Bokfågeln berättar godnattsagan "Bästa vänner" av Anne Kalmering Josephson och Rebecka Lagercrantz. Del 7 av 8. UR. Textat sid. 199.

18.15Pinos dagbok Pinos jul. På julafton kommer vännerna Pinolina och Pingvinen på besök. Och tomten också såklart!. Textat sid. 199.

18.20Pinos dagbok Pinos lekpark. I lekparken finns gungbräda, sandlåda och en krokodil att klättra på - ja, allt man kan önska sig!. Textat sid. 199.

18.25På fest med Håkan och Berit Odla mat. Seriestart. Håkan vill ha morötter till festen. De ska odla och han börjar ordna med landet, skaffa jord, gräva och vattna. Allt går väldigt långsamt tycker Berit som blir upplivad när hon hittar maskar i jorden. Del 1 av 5. UR. Textat sid. 199.

18.30Sprinter Galore Dansk humorserie för barn. Sprinter Galore - en glad och nyfiken alien - är kommen ur ett ägg på en avlägsen planet. En dag råkar det bli nåt knas med rymdskeppet, så plötsligt har Magnus och hans familj en till medlem som, precis som de själva, vill hitta sin plats i livet. Textat sid. 199.

18.45Retorikmatchen 2018 Semifinal 1. Dags för den första semifinalen. Vi får bland annat höra ett tal om orättvisorna mellan dam- och herrfotbollen och ett tal om de skeva könsstereotyperna som finns i dataspelsvärlden. Det vinnande laget tar sig till final. Del 7 av 10. UR. Textat sid. 199.

19.15Lilla Aktuellt Nyhetsprogram för barn och unga. Textat sid. 199.

19.25Eva Säsong 2. Julafton. Fortsättning på serien om den artificiella personen Eva. Och nu är hon visst inte är helt unik längre...!. Textat sid. 199.

19.55Random Mix: Freddies DIY Fab Freddie bjuder på lifehacks som förvandlar gamla grejer till nya! Tillsammans med sin sidekick, katten Franke, ger han massor av inspiration och inredningstips till dig som vill sätta färg på ditt rum. Textat sid. 199.

04.30Klassen Lögnen. Hur ska Oscar egentligen fira sin födelsedag?. Textat sid. 199.

05.00Twirlywoos Att göra rent. Twirlywoos är lustiga små figurer som lämnar sitt hem på den stora röda båten för äventyr i människornas värld. Familjen Twirlywoos är inte som vi människor. Eller är det vi människor som inte är som dem? Det måste undersökas!. Textat sid. 199.

05.10Timmy lamm Timmy fixar jobbet. Det lilla bebisfåret med napp i munnen i serien Fåret Shaun har här fått en egen serie tillsammans med alla kompisarna på dagiset.

05.20Långhalsen Lo Lo och larven. Dags för lek med vännerna Lo, Rafo och Lepo!. Textat sid. 199.

05.30Pocoyo Osams med sin kompis. Pocoyo är nyfiken liten kille som upptäcker världen tillsammans med sina vänner Elly, Pato, Sömniga fågeln och Loula. Textat sid. 199.

05.35Misse-kisse Stinkigt. Misse-kisse och vännerna Ankodil, Adda, Ågel och andra gör kuliga, konstiga, grejer tillsammans!. Textat sid. 199.

05.40Raa-Raa - lejonet som låter En animerad serie för de minsta. Topsis musikstenar. Topsis musikstenar. Raa-Raa är ett litet lejon som tillsammans med sina vänner Trumpe, Topsi, Krocke, Sebbi och Oo-oo gärna ger sig ut på ljudliga äventyr i djungeln. Textat sid. 199.