MENY

Barnkanalen

11.15Furiki rullar Sengångaren André är full av energi och älskar att köra snabba bilar. Textat sid. 199.

11.25Pelle Päras pruttiga värld Född i frihet. Hur dåligt det än går för Pelle så kan det alltid gå sämre. Han är en katastrofmagnet men som tur är så är han även en hjälte. Textat sid. 199.

11.40Pyjamashjältarna Pyjamasrobot. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Textat sid. 199.

11.55Simon Superkaninen. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

12.00Eli och Roffe i puberteten - romani chib/kelderash Bröst. Elis bröst har börjat att ömma och växa, men varför är de olika stora? Roffe funderar på vilken sorts bröst han kommer att få. Del 2 av 10. UR.

12.10Daniel Tigers kvarter Daniel känner sig utanför. Daniel känner sig utanför. Daniel Tiger leker med vännerna i sitt kvarter och lär sig saker som är viktiga för att förstå andra människor och världen han växer upp i. Textat sid. 199.

12.20I drömmarnas trädgård BBC-serie för de allra minsta. Pinky Ponk-äventyr. Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr. Textat sid. 199.

12.50Ellinor undrar så Det blåser / En taggig växt. Vad händer med alla löv i skogen, varför har fåglar fjädrar? Nyfikna kaninen Ellinor går på upptäcksfärd med sina vänner Ari och Olivia för att hitta svaren. Textat sid. 199.

13.15Charlie och Lola Tecknad småbarnsserie. Jag kan dressera din hund. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Svenska röster: Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Textat sid. 199.

13.30Djurparken Barnprogram på teckenspråk. Programledaren Larissa Worseck träffar alpackor och berättar roliga fakta om dem. Del 16 av 24. Textat sid. 199.

13.35Djurparken Barnprogram på teckenspråk. Programledaren Larissa Worseck träffar maror och berättar roliga fakta om dem. Del 17 av 24. Textat sid. 199.

13.40Djurparken Barnprogram på teckenspråk. Programledaren Larissa Worseck träffar gyllenhuvade lejontamariner och berättar roliga fakta om dem. Del 18 av 24. Textat sid. 199.

13.45Maxat fredag! The one and only. Alla människor verkar inte titta på Maxat, helt obegripligt tycker Erik. De kan vara en lösning på spåret när Erik kommer på idén att ha med andras tv-program i Maxat fredag!. Knut Knutsson och Bolibompadraken är med och bidrar i maskinen. Erik och byggänget bygger maxade kedjereaktionsmaskiner. Del 8 av 8. Textat sid. 199.

14.30Blue water high Australiskt ungdomsdrama. Säsong 3. Del 24 av 26. De sex eleverna på surfarskolan Solar Blue satsar på en framtid som professionella surfare. Varje år utses en av eleverna till vinnare av ett sponsoravtal som innebär första steget mot en proffskarriär. Medverkande: Kain O'Keefe, Lachlan Buchanan, Eka Darville, Cariba Heine, Amy Beckwith, Rebecca Breeds m.fl. Textat sid. 199.

14.55MI High Mannen som tecknade morgondagen. Kampen mot CORPUS fortsätter för de unga agenterna i MI9. Men Aneisha, Tom och framför allt Dan måste klara sig utan Zoe. Kan någon nånsin ersätta henne?. Textat sid. 199.

15.20Fotbollsdrömmen Serie om fotboll. Uttagningen. Koen och Niels spelar för det holländska fotbollslaget FC Top och drömmer om en karriär i högsta ligan, hos FC Stark. Laganda och vänskap sätts på prov när FC Stark öppnar upp för att ta in nya spelare. Textat sid. 199.

15.45Backstage I dina ögon. Ett nytt skolår för de talangfulla tonåringarna, på berömda Keaton School of the arts, som försöker uppfylla sina drömmar om att arbeta som artister, dansare, konstnärer och allehanda kreativa yrken. Säsong 2. Textat sid. 199.

16.10Tidlös prinsessa Ge allt du har!. När vi sist träffade gänget var Lena kvar i vår tid och Thea fast i historisk tid. Vad ska hända nu? Vem ska hem eller tillbaka och vad är ens hem eller tillbaka? En sak är säker, livet blir inte som någon, vare sig dom eller du, kunde tro. Textat sid. 199.

16.35Oddbods Sketcher med Oddbods, lustiga små figurer med olika karaktärsdrag. Det är aldrig lugnt och stillsamt i deras värld.

16.45Robin Hoods rabalder och rackartyg Tuck den tappre. Det var en gång ett gäng som tog från de rika och gav till de fattiga... Detta avsnitt: Tuck den tappre. Textat sid. 199.

16.55Ett fall för KLURO En ny Fröken O, del 1. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen. Denna gång: En ny Fröken O, del 1 av 2. Textat sid. 199.

17.10Ricky Zoom En låda med något helt fantastiskt i. Fullt ös i Däckköping med Ricky och hojpolarna. Textat sid. 199.

17.20Bing Kul med löv. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Textat sid. 199.

17.30Bolibompaklubben Barnprogram med Draken och barn som programledare. Textat sid. 199.

17.30Tvillingarna Bob flyttar Säsong 2. Tvillingarna Bob spökar. I dag firar Tvillingarna Bob halloween i mormors magiska hus. Ladda för riktiga spöken, en livrädd mormor och dramatik i källaren. Hur ska det gå? Del 6 av 10. Textat sid. 199.

17.40Greta Gris Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

17.45Ella, Oscar och Hoo Atjooo!. Varje dag - ett nytt äventyr! - för en bubblande flicka, en studsig pojke och ett väldigt litet moln. Textat sid. 199.

18.00Veta och Teknikpatrullen Hissen. Det finns faktiskt en teknisk uppfinning som kan göra dig fyra gånger så stark. Den uppfinningen heter block, och med den kan du lyfta supertunga saker hur lätt som helst. Del 2 av 10. UR.

18.10Skrutt samlar höst Mossa. Den lilla samlaren Skrutt bor under en förskoletrapp. Nu är det höst och Skrutt letar efter natursaker. Berättarröst: Vanna Rosenberg. Del 2 av 5. UR.

18.15Brillebjörns Detektivbyrå Fågeln. Vad har hänt med den döda fågeln som ligger i trädgården? Johan och Brillebjörn måste undersöka saken närmare. Del 10 av 10. UR.

18.35Gigantosaurus Den kortaste dagen. Spännande äventyr med fyra små dinosaurier och en jättestor Gigantosaurus. Textat sid. 199.

18.45Retorikmatchen 2021 Slutaudition del 2. Idag avgörs det vilka av de tolv slutauditionlagen som kommer att gå vidare till kvartsfinal. På spel står UR:s retorikpris guldmikrofonen och 10 000 kronor till hela klassen. Del 2 av 10. UR.

19.15Lilla Aktuellt Nyhetsprogram för barn och unga. Textat sid. 199.

19.25Jamie Johnson Jamie Johnsons fotbollsproffsdrömmar fortsätter, med nya och gamla mot- och medspelare. Textat sid. 199.

19.58Var är Chicky? Smyckesskrinet. Chicky är en liten gul fågel som alltid råkar hamna i olika miljöer. Gissa var han hamnat nu!. Textat sid. 199.

04.45Kom och köp Säsong 2. Davids mamma återvänder. Det blir en annorlunda arbetsdag för Bella och Ebbe när Davids mamma kommer på besök i butiken och vill ha en fin pyntad kundvagn att handla med. Med pyssel och knåp gör de sitt bästa för att imponera. Lyckas de? Gästskådespelare: Babben Larsson. Del 3 av 12. Textat sid. 199.

04.50Bolibompa: Prinsessorna och Superkraftsaften Prinsessor blir till dockor. Prutta har förvandlat prinsessan Blom till en docka. Nu är det Regnbåges tur. Del 3 av 10. Textat sid. 199.

05.00Pablo Sårskorpan Billy. Pablo är en 5-årig pojke med autism. Han ser världen på ett lite annorlunda sätt och för att förstå den bättre tar han hjälp av sina kritor. Textat sid. 199.

05.10Timmy Lamm - engelska ord Vad finns i tältet?. Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig engelska ord!. Textat sid. 199.

05.15Babblarna En serie program för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo.

05.25Min lillebror Jack hoppar. Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling. Textat sid. 199.

05.30Ho-ho, kör! Hoa-Mona, galaxens bästa ho-bollsupphittare. Hoa-Mona, galaxens bästa ho-bollsupphittare. Tre små ugglor vet allt om samarbete. Med lite sång och lek kommer de med ho-troliga lösningar. Textat sid. 199.

05.35Lilla prinsessan Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Prinsessans röst görs av Sandra Kassman. Textat sid. 199.

05.45Punky Den magiska nyckeln. Den magiska nyckeln. Punky är en liten tjej med Downs syndrom. Vi följer henne i vardagen tillsammans med familjen. Textat sid. 199.