MENY

SVT 24

21.00En fot i grillen Brittisk dokumentär. En fot i grillen. Shannon Whisnant har näsa för goda affärer. Men när han slår till på en begagnad grill får han mer än han tänkt sig. Under locket ligger?en avhuggen människofot. Det bisarra fyndet blir snart känt i trakten - och Shannon anar en möjlighet att tjäna storkovan. Men vad händer när fotens ägare dyker upp och kräver den tillbaka?. Från 24/7 i SVT2.

22.20O.J. Simpson: Made in America Amerikansk dokumentärserie från 2016. Del 3 av 5. En vedervärdig syn möter poliserna som anländer lägenheten på Bundy Drive. Tidigt på morgonen den trettonde juni 1994 hittas två människor döda, efter vad som liknar en brutal uppgörelse. Kvinnan visar sig vara O.J. Simpsons fru, och senare samma vecka försvinner O.J. Han förföljs i en direktsänd biljakt, något som världen aldrig har sett maken till. Från 23/7 i SVT2.

23.55En norsk elitstyrka Norsk dokumentär från 2016. Del 2 av 2. Det har gått ett halvår och i utbildningen till norska försvarets nyinrättade specialstyrka för kvinnor kvarstår endast elva unga kvinnor. Från 26/7 i SVT1.

00.25Nadia Nadim anfaller Dansk dokumentärserie från 2016. Del 3 av 4. Nadia ankommer till sin nya amerikanska fotbollsklubb, Portland Thorns. En klubb som har haft ögonen på Nadia under lång tid. Nadia Nadim har kallats för "den danska Zlatan". Som 11-åring kom hon till Danmark som flykting från Afghanistan. Idag spelar hon i danska fotbollslandslaget och är snart färdigutbildad läkare. Från 20/7 i SVT2.

00.55Nadia Nadim anfaller Dansk dokumentärserie från 2016. Del 4 av 4. Nadia kommer hem till Danmark för att spela med landslaget i en viktig match. Självförtroendet är i topp, efter ett hat-trick för sin nya amerikanska klubb, Portland Thorns. Nadia Nadim har kallats för "den danska Zlatan". Som 11-åring kom hon till Danmark som flykting från Afghanistan. Idag spelar hon i danska fotbollslandslaget och är snart färdigutbildad läkare. Från 21/7 i SVT2.

01.25Moving Sweden: Den störste Skådespelaren Micke och regissören Thommy försöker skapa en enmansföreställning tillsammans. Det är två veckor kvar till premiär och de har fortfarande inget färdigt material. Den relation som en gång börjat som en yrkesrelation har glidit över från det professionella in i en privat kamp som kräver frigörelse och upplösning. Medverkande: Eva Johansson och Louise Löwenberg. Novellfilm av Fijona Jonuzi. Moving Sweden är en filmsatsning som ska ge nya historier och nya spännande former. Från 19/7 i SVT2. Textat sid. 199.