MENY

SVT 24

20.00Sverige! Förintelseöverlevaren Tobias Rawet. I veckan hölls Malmö internationella forum för hågkomst av Förintelsen. Gäst i Sverige! är överlevaren Tobias Rawet som ägnat tjugofem år åt att vittna om Förintelsen. Han berättar hur det var att växa upp i ghettot i Lodz och i koncentrationslägret Ravensbrück under andra världskriget. Programledare: Fredrik Önnevall. Från 16/10 i SVT1. Även i SVT24 22/10. Textat sid. 199.

20.30Hackad Svensk realityserie från 2021. "Jag har inget att dölja". Hur lätt kan någon ta över ditt digitala liv? Har alla egentligen mer att dölja än de själva tror? Vad kan du göra för att skydda dig? I ett avslöjande experiment låter vi fyra professionella hackare attackera privatpersoner och företag för att visa på riskerna i vår digitala värld. Del 1 av 6. Från 19/10 i SVT1. Även i SVT1 24/10. Textat sid. 199.

21.00Fotboll: VM-kval Irland - Sverige. VM-kval, damer, mellan Irland och Sverige. Programledare: Rihaneh Rouhani. Kommentator: Chris Härenstam. Expert: Markus Johannesson. Forts. från SVT2.

22.15Husdrömmar Sicilien - syntolkat Säsong 2. "Guldtackor hade varit perfekt just nu". Det är höst och äntligen kommer arbetet med trädgården igång, men trots Maries motstånd måste även en del träd fällas. Samtidigt spökar de gamla skrönorna om en hemlig tunnel i huset - och när byggjobbarna ändå är på plats påbörjas även sökandet efter tunneln. Del 3 av 6. Textat sid. 199.

22.45Gift vid första ögonkastet USA Amerikansk realityserie från 2020. Det är jobbigt att öppna upp sig. Livet som gifta puttrar på och deltagarna börjar utforska vad det innebär att växa sig kär i någon. Men medan vissa av paren visar sin kärlek för varandra är det svårare för andra, och en deltagare slänger ur sig en kommentar som kan komma att förstöra hela äktenskapet. Del 10 av 21. Även i SVT24 23/10.

00.10Själens röda rum Turkisk dramaserie från 2020. På en terapimottagning i Istanbul tar doktor Hanim och hennes kollegor dagligen emot traumatiserade och vilsna själar. Men det är inte bara patienterna som kämpar med sina tankar, de anställda på mottagningen är även de människor som kämpar med sina relationer, jobb och jobbiga minnen. Del 86 av 143.

00.351 mot Sverige - syntolkat Kan en person slå hela Sverige? Alla kan vara med och tävla live via DUO-appen och hela Sverige tävlar som ett lag. Keyyo och Jesper Rönndahl hjälper den tävlande med sin expertis. Kan en bil dra en bordsduk av ett dukat bord och hur snabbt springer man ner för en husfasad. Vem vinner - den ensam tävlande i studion eller Lag Sverige? Programledare är Babben Larsson och vid hennes sida finns Erik Ekstrand och Farah Abadi. Tävlar gör Tarek Saliba från Hagby. Del 1 av 10. Textat sid. 199.