MENY

SVT 24

20.00Arvinge okänd - teckenspråkstolkat Svensk dokumentärserie från 2019. Säsong 3. Hundens bäste vän. När Jan Mottl dör vill han ge allt han äger till hemlösa hundar, men någonstans finns två barn med rätt att ärva över en miljon efter sin pappa. Spåren leder till Tjeckien och Kattis Ahlström och Niklas Källner försöker förstå varför Jan valde hundar framför sin familj. Del 1 av 6. Textat sid. 199.

21.00Hjärtats vägar Australisk dramaserie från 2018. Säsong 3. Meryls och Carlitos nya förhållande chockar medlemmarna i familjen Knight. Spänningarna mellan Hugh och Penny hotar den nya hjärtkliniken. Och Matt återupptar kontakten med en kärlek från skoltiden. Del 4 av 10: En ny kärlek. Från 11/11 i SVT1.

21.45Sverige! Skådespelaren Grynet Molvig är norskan som tagit sig in i den svenska folksjälen via både Povel Ramel och Hasse och Tage. Nu är hon aktuell på Dramaten med Niklas Rådströms "Dövheten". I Helsingborg skrivs just nu en opera om skandalerna inom Svenska Akademien, en knytblus-opera för 18 ledamöter med urpremiär i mars nästa år. Och så besöker vi fotbollstidningen Offside som förbereder för 20-års jubileum. Programledare: Fredrik Önnevall. Från 9/11 i SVT1. Textat sid. 199.

22.15Första kärleken Dansk dokumentärserie från 2018. Vi lever liksom i symbios. Johannes och Zelina upplever att alla omkring dem har åsikter om deras förhållande. Nicolai och Julie är väldigt olika varandra. Hur är det att bli kär i någon som nästan är raka motsatsen till en själv? En serie om att vara varandras första stora kärlek. Del 4 av 4. Från 12/11 i SVT1.

22.45Doobidoo Lekfullt musik- och frågesportprogram under ledning av Lasse Kronér. I detta avsnitt tävlar Carina M Johansson och Eric Ericson mot Liv Mjönes och Henrik Johansson. Del 9 av 12. Från 8/11 i SVT1. Textat sid. 199.

23.45Hjärta för djur Svensk faktaserie från 2014. För Jane på hästgården har det blivit dags att bestämma om de omplacerade hästarna är redo för nya hem. Djurskyddsföreningen får ta över en sprallig katt som fått en andra chans i livet och Bosses hundhjälp gör avancerade sökningar i skogen. En serie om djuren som hamnat vid sidan av, som ingen ville ha och om dem som vigt sina liv åt att hjälpa djuren: människor med hjärta för djur. Del 6 av 8. Från 13/11 i SVT2. Även i SVT2 15/11. Textat sid. 199.

00.15Vår tid är nu - teckenspråkstolkat Svensk dramaserie från 2019. Säsong 3. Creme de la creme. Calle försöker utveckla menyn på Nina's tillsammans med Carmen. Ester och Mirko gör ett nytt försök att sätta stopp för Nina?s nattklubb och diskotek. John och vänstergänget hittar ett illegalt sätt att finansiera sin verksamhet, men Christina får reda på det och blir mycket upprörd. John börjar misstänka att Uno är infiltratör för säkerhetspolisen. Tidningarna har fått reda på att Maggan, som socialborgarråd, besökt en svartklubb. Drevet blir allt värre. Angelo får en ny affärsidé. Del 3 av 8. Textat sid. 199.

01.15Sexans växel Norsk motorsporttävling från 2018. Østlandet. Den femte och sista uttagningstävlingen går av stapeln på Østlandet. Här möts Fakhar, Jannicke, Karl Håkon och Mattis - fyra passionerade bilägare med siktet inställt på en åtråvärd finalplats och möjligheten att erövra titeln "Norges tuffaste bilförare". Alla de tävlande är amatörer och deltävlingarna genomförs i privata bilar. Programledare: Molly Pettit och Torfinn Borkhus. Del 5 av 8. Från 10/11 i SVT1. Även i SVT1 15/11 och SVT1 17/11.

02.05Vloggarna Vloggprogram på teckenspråk. Säsong 2. Det är 17 maj och Lars-Gunnar är i Norge och firar. En varm vårdag åker familjen Hellöre och badar och Mattias och hans fru berättar hur de blev en så stor familj. Connys yngsta dotter är överlycklig när föräldrarnas döva vänner kommer på besök. Amir får hjälp av sina föräldrar att klä sig fin på studentdagen och vid utspringet möts han av en kär överraskning! Vi följer fyra män i olika åldrar som dokumenterar sin vardag med sina mobilkameror. Del 5 av 5. Från 10/11 i SVT2. Textat sid. 199.

02.35Snacka om sex - syntolkat Sex och samlevnad. I puberteten vaknar sexualiteten för många. Vi tar reda på mer om samlag, kondomer, orgasmer och hur ett barn blir till. Sexologen Linn Heed kan allt som är värt att veta om onani. Del 4 av 6. UR.