MENY

SVT 24

21.00När kemin stämmer Norskt dejtingprogram från 2016. Del 6 av 6. 31-åriga Maren tar vetenskapen till hjälp för att hitta den rätte. Tre killar återstår av de ursprungliga sju och snart är det dags för Maren att välja. Kommer hon att lita på vetenskapens resultat, elller blir det hennes magkänsla som får styra? Programledare: Per Olav Alvestad. Från 20/12 i SVT1. Även i SVT1 23/12.

21.40100% vaken Jullov. Nu är det jul igen! Och ännu en uppesittarkväll med 100 % Vaken. Fyra av Sveriges största youtubers stängs in i en studio i tv-huset där de under natten får uppdrag av producent-Hanna och tittarna. Vem av deltagarna pyntar tomteskägget bäst och hur slår man in det finaste paketet på tid? Det blir dessutom busringningar, kuddkrig och massa överraskningar. Under #100procentvaken kan tittarna både rösta och chatta med dem i studion. I 100% Vaken kan vad som helst hända! Gäster: Antonia "Anty" Johnson, Lakidoris, Sara Songbird och Amir Akrouti.

03.00Kvalitet - syntolkat Syjunta. I Sverige konsumeras mer kläder än någonsin, men vad är det vi köper? Se hur sömmerskans liv i Bangladesh skulle förändras om vi betalade två kronor mer för hennes plagg. Vi får träffa en manlig syjunta och Ricardo lär oss att knyta en fluga. Del 1 av 8. Från UR.

03.30Kvalitet - syntolkat Läder och hårdrock. Camilla Thulin åker på hårdrocksfestival för att prata läder. Vi mäter gifter i T-tröjor med tryck och följer ekologisk tillverkning från hud till sko. Se hur högklackade stövlar skapas i näver. Del 2 av 8. Från UR.