MENY

Kanal 9

06.00Deadliest Catch Vi möter kaptenerna och deras besättningar på Berings hav när de gör det de gör bäst: fiskar krabbor. Äventyret är deras kall och krabbor deras byte. I den riskfyllda jakten på krabbor får dessa män kämpa mot både oväder och svåra arbetsförhållanden.

06.50Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

07.45Dallas Car Sharks En kopia av Porsche 356 speedster säljs på en auktion.

08.15Homeshop

08.45Mythbusters Adam Savage och Jamie Hyneman använder sig av modern vetenskap för att undersöka populära myter och urban legends för att kunna skilja mellan fakta och fiktion.

09.45Kustbevakarna En man har försvunnit med sin båt. Hans mobil är utan batteri och han saknar radio. En stor sjöräddning sätts igång och kustbevakarna spelar en central roll. Medan sjöräddningen pågår stöter kustbevakarna på Loa Falkman som är ute och ror.

10.45Deadliest Catch Vi möter kaptenerna och deras besättningar på Berings hav när de gör det de gör bäst: fiskar krabbor. Äventyret är deras kall och krabbor deras byte. I den riskfyllda jakten på krabbor får dessa män kämpa mot både oväder och svåra arbetsförhållanden.

11.45Mythbusters Adam Savage och Jamie Hyneman använder sig av modern vetenskap för att undersöka populära myter och urban legends för att kunna skilja mellan fakta och fiktion.

12.50Grand Designs Australia Arkitekten Ariane Prevost tar en paus från sitt jobb att rita och designa andra människors hus för att skapa sitt eget hem, på ett mer handgripligt sätt.

14.00Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

14.55Arga snickaren Anders möter Jarkko och Phatcharin i Almunge som gifte sig för ett år sedan och vill skaffa barn. Men huset har stora renoveringsbehov. Sedan Jarkko började veckopendla till Norge har det gått långsamt. Jarrko är rädd att Phatcharin ska tröttna på honom.

15.55Gränsbevakarna Australien Actionfylld dokumentärserie där vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

16.25Gränsbevakarna Australien Actionfylld dokumentärserie där vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

16.55Grand Designs Australia Joe Cato har under sin trettio år långa som ingenjör antagligen byggt fler vägar än romarna, men för ett par år sedan bestämde sig han och hustrun Maura för att trappa ned för att få ett lugnare liv.

18.00Kustbevakarna Det blir stort pådrag när man letar efter en kvinna som tidigare hotat att ta livet av sig genom att hoppa i sjön i Vaxholm. Det är mitt i natten och ett stort sökande inleds.

19.00Arga snickaren Anders möter Robbin och Gabriella som bor i kedjehus i Rönninge. Paret startade renoveringen med att lyfta taket. De fick en vattenläcka och familjen går nu på betonggolv. De sover i vardagsrummet eftersom de inte har någon trappa till övervåningen.

20.00Gränsbevakarna Australien Actionfylld dokumentärserie där vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

20.30Gränsbevakarna Australien Actionfylld dokumentärserie där vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

21.00John Carter Efter inbördeskriget försöker sydstataren John Carter undgå att bli värvad av USA:s armé. Han blir av misstag teleporterad till planeten Mars (Barsoom) där han mot sin vilja blir indragen i en maktkamp mellan Helium och den vandrande staden Zodanga.

02.15Murdoch Mysteries Murdoch utreder mordet på en ung överklasskvinna, som är en av många kvinnor som kämpar om en populär ungkarls kärlek. Men utredningen riskerar att hamna i skuggan av den stora branden i Toronto.

03.10CSI Russell måste ha hjälp av en före detta kollega som är blodexpert när det gäller ett fall med ett skottskadat offer som har tappat minnet.

03.10CSI Russell måste ha hjälp av en före detta kollega som är blodexpert när det gäller ett fall med ett skottskadat offer som har tappat minnet.

03.55Criminal Minds En tonåring dör och en försvinner och det finns spår som pekar på att de var inblandade i djävulsdyrkan.

03.55Criminal Minds En tonåring dör och en försvinner och det finns spår som pekar på att de var inblandade i djävulsdyrkan.

04.40Law & Order: Special Victims Unit En dansare följs hem och blir våldtagen av en man med en speciell tatuering, och detaljerna från attacken påminner Rollins om en serievåldtäktsman hon jagat förut.

04.40Law & Order: Special Victims Unit En dansare följs hem och blir våldtagen av en man med en speciell tatuering, och detaljerna från attacken påminner Rollins om en serievåldtäktsman hon jagat förut.

05.30Dallas Car Sharks Frank, Ash och JD slåss om vem som kan kamma hem den bästa Ford Mustangen, medan Martha bestämmer sig för att ta ett steg tillbaka.