MENY

Kanal 9

05.47Gärdsgårdsserien "Vi ringer Påven" har så länge nästan alla kan minnas varit lösningen när någon behöver en målvakt i Sveg. Han vill ju inget hellre än att stå i mål, trots risken han tar.

06.00Diners, Drive-ins and Dives

06.20Diners, Drive-ins and Dives

07.30Fast N' Loud Gänget köper en Ferrari F-40 och inleder det dyraste projektet i verkstadens historia. Kan de sälja en turnébuss för att täcka upp för kostnaderna?

08.16Gold Rush specialavsnitt För nio år sedan begav sig en grupp män in i Alaskas vildmark för att pröva sin lycka i Klondike. Hur lyckades dem?

09.05Deadliest Catch Halvvägs in i säsongen på kungskrabba får teamen kämpa för att ta sig över periodens "puckel". Skepparna ger sina yngsta besättningsmän ett val: att skärpa sig eller stiga av.

10.10Wheeler Dealers säsong 14b Mike och Ant ger sig in på marknaden för ikoniska, amerikanska SUV:s med köpet av en Jeep Grand Wagoneer från 1988. Bilen har dock flera trasiga delar som måste fixas till.

10.10Wheeler Dealers säsong 14b Mike och Ant ger sig in på marknaden för ikoniska, amerikanska SUV:s med köpet av en Jeep Grand Wagoneer från 1988. Bilen har dock flera trasiga delar som måste fixas till.

12.20Salvage Hunters Den moderna "skattjägaren" Drew Pritchard är ständigt på jakt efter dyra, makalösa föremål åt sina krävande kunder. Han reser Storbritannien runt för att hitta det perfekta objektet.

13.32Wheeler Dealers säsong 14b Mike och Ant tar sig an en Alfa Romeo Spider Quadrifoglio från 1987 med ett ovanligt tak. Bilen är i behov av en omfattande renovering, inklusive en ombyggnation av kardanaxeln.

14.40Ullared Ola-Conny är nervös för att axla ansvaret för varuhusets kundvagnsbingo. Superstammisen Gunnel gör allt för att vinna när hon inser att första pris är en kristallskål. Kjell behöver en ny tröja och beger sig till varuhuset för att hitta en som uppfyller hustrun Ros-Maries hårda krav. Annelie och Andreas har redan över 200 gosedjur men har idag kommit till varuhuset för att utöka samlingen ännu mer.

15.50Property Brothers

18.06Böda Camping Livet på camping är styrt av oskrivna regler som gör att man kan bli förvirrad som campingnybörjare. Vi reder ut vad som gäller med hjälp av avståndspolisen Gurra, Stödbensöls-Steffe och inte minst Bertil och Leif som vet vad som gäller på Bödas paradgata 5th avenue. Brandbils-Markus däremot gör saker på sitt eget sätt. Bödas VD Anna kallar några av långliggarna till ett möte med förbättringskommittén. Bernt får representera norra delen av campingen och Bertil & Monica den södra delen.

19.00Vägens hjältar Ett bilkapningsdrama har utspelat sig mitt i centrala Stockholm och när Lutten anländer för att hämta bilen är det kaotiskt på platsen.

19.50Gränsbevakarna Australien

20.22Gränsbevakarna Australien

20.54Trafikpoliserna Nina släpas 20 meter under en stor lastbil och tror att hon ska dö. Lasse rycker in för att hitta förövarna från ett rånförsök vid Rålamshovsparken, jakten fortsätter ner i tunnelbanan och man stannar tåget med de misstänkta gärningsmännen.

22.00Happy Death Day Collegestudenten Tree tvingas gång på gång återuppleva dagen hon blir mördad. Detaljerat och med samma plågsamma slut repeteras hennes sista timmar i livet. För att få ett slut på denna terror måste hon identifiera sin mördare.

00.03Havets hjältar Två snabbgående båtar har kolliderat och Sjöräddningsstationen på Rörö rycker ut. En ung kvinna blir biten av en huggorm. När sjöräddarna från Skärhamn anländer har foten svullnat upp rejält och ambulans behövs.

00.03Havets hjältar Två snabbgående båtar har kolliderat och Sjöräddningsstationen på Rörö rycker ut. En ung kvinna blir biten av en huggorm. När sjöräddarna från Skärhamn anländer har foten svullnat upp rejält och ambulans behövs.

01.08Tunnelbanan Det utbryter stort slagsmål mellan två gäng i Stockholms city. I kaoset som utbryter blir en trafikledare påkörd och blir liggande skadad mitt på Klarabergsgatan. På Kungsträdgårdens station träffar vi Ali som stänger stationen för natten.

02.20Sommaren med släkten Carro lånar Noras brun utan sol-kräm, men får inte riktigt till det resultat hon vill ha. Jens försöker verka ungdomlig inför några tjejer, men råkar istället utlösa en skallgång med Missing people.

02.50Sommaren med släkten När Åsa hittar en gammal gästbok ställs allt på ändå. Kanske är det någon annan än Gunnar som är hennes riktiga pappa? Jens försöker under tiden ta igen lite förlorad ungdom.

03.20The Walking Dead Maggies grupp kommer ifrån varandra och jagas. Carol, Rosita, Magna och Kelly försöker fånga in hästar och barnen försöker hantera att deras föräldrar är borta.

04.20Alaska: The Last Frontier

04.20Alaska: The Last Frontier

05.20How Do They Do It? Hur förvandlas använda aluminiumburkar till flygplan och raketer? Och hur skulpteras det traditionella gökuret från Schwarzwald?