MENY

TV4

05.45Nyhetsmorgon Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

10.00Malou efter tio Svenskt aktualitetsprogram från 2018. Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, nyfikna frågor och engagerande diskussioner och teman som tar upp allt från stamcellsforskning till kärlek i dag. Jan Björklund pratar om segregationen i skolan. Eric 30 år vill bli rik och gå i pension när han blir 40 år. Psykologen Egil Linge om drömmen att bli ekonomiskt oberoende. Det blir också råd om hur man inreder med pelargoner och serietips.

12.00Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Ross försöker övertyga Debbie om att det inte är något mellan honom och Jools. Rhona och Paddy blir filmade i smyg.

12.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Rhona fruktar det värsta när hon får ett meddelande från polisen. Robert är fast besluten att ställa saker och ting till rätta med Aaron.

13.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Sam tvingas lämna puben och måste hitta ett nytt hem.

14.00Tareq Taylors nordiska matresa Svensk matlagningsserie från 2017. Kocken Tareq Taylor besöker de nordiska länderna och Estland för att samla ihop deras allra bästa smakupplevelser. Ekologiska och lokalt producerade varor gärna hämtade direkt från naturen utgör basen i Tareqs recept. Tareq besöker Bohuslän på den svenska västkusten. Här finns en stor fisketradition av både ostron och hummer som han tar del av och bjuder på några skaldjursrätter.

14.40Skidskytte: Världscupen Tyumen Från världscupen i skidskytte som består av deltävlingar på tio olika platser i världen, inklusive OS. Herrarnas sprint.

16.00En plats i solen: Vintersol Brittisk livsstilsserie från 2015. Här hjälper fastighetsexperter personer som söker sitt drömhus där de kan tillbringa sin semester under vintern. Varje avsnitt följer personerna när de tittar på fastigheter på platser som Florida, Costa Rica, Spanien och Portugal. Philip och Alec har drömt om att ha ett eget ställe i Spanien i många år. Nu när Alec ärvt lite pengar har de bestämt sig för att köpa ett semesterhem i Almeria. Laura visar dem allt från ett stadshus till ett ställe på landsbygden.

16.55Fixer upper Amerikansk livsstilsserie från 2016. Chip och Joanna Gaines hjälper personer med renoveringar. Paren får se tre potentiella hem som är till salu och som är i behov av renovering.Efter att paret valt sitt objekt sätter Joanna och Chip i gång med att förvandla det till köparens drömhem utifrån deras budget. Chip och Joanna ställs inför utmaningen att designa kollegan och vännen Kristens hem. Kristen väntar barn och tiden är knapp så frågan är om de kommer att lyckas uppfylla hennes önskemål innan barnet kommer.

17.55Veterinärerna Svensk dokumentärserie från 2016. Om veterinärer och deras dagliga arbete runt om i Sverige på djursjukhus, djurkliniker och djurparker. De delar med sig av sin vardag där de hjälper djur som skadat sig eller blivit sjuka. Labradoren Dino måste genomgå en akut operation på grund av främmande föremål i magen. Franska bulldoggen Parvel är allergisk och veterinären Robert Cikota tar pricktest för att ta reda på mot vad. Travhästen Californication blir av med en benbit vid en titthålsoperation. På Skånes djurpark blir de tre veckor gamla getkillingarna vaccinerade.

18.50Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

19.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

19.15Sporten Sportnyheter.

19.20TV4Vädret Väderprognos.

19.30Robinson Svensk realityserie från 2018. Till Fiji anländer ett gäng äventyrslystna deltagare. Här får de kämpa för sin överlevnad samtidigt som de testas i det sociala spelet. En efter en elimineras de i örådet tills en ensam vinnare står kvar. Programledare: Anders Öfvergård. I lag syd börjar det bli en hätsk stämning. Efter ett antal dagar med hunger erbjuds lag nord en möjlighet till frosseri. Men maten faller inte alla i smaken.

20.00Tina i fjällen Svensk matlagningsserie från 2018. Tina Nordström bjuder in personer till Lofoten och Svalbard i Norge. Tillsammans med sina gäster Sanna Nielsen, Petter, Anders Svensson och Ebbot Lundberg tar sig Tina ut på äventyr och aktiviteter. Det blir även massor av matlagning. Artisten Ebbot Lundberg besöker Tina på Svalbard. De åker på en båtutflykt till den gamla ryska hamnstaden Barentsburg och pratar om musik, miljö och skapande. Tina lagar kroppkakor med brynt smör och örter och tillsammans med Ebbot gör hon en skånsk äggakaka med lingon, fläsk och stekta äpplen. Det blir även en dansk fläskstek med syltad zucchini.

21.00Torpederna Svensk dramakomediserie från 2017. Kåkfararen Sonny har avtjänat ett sex års fängelsestraff och allt han drömmer om är ett vanligt Svenssonliv. Men hans gamla liv gör sig ständigt påmint och det visar sig inte vara så lätt att lämna den kriminella banan bakom sig. Säsongsstart. Sonny och Nima gömmer sig i Polen. Samtidigt är Göran ute efter hämnd efter att de tog bytet från hans värdetransportrån och dödade två av hans närmaste män.

22.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

22.30Ekonominyheterna Ekonominyheter.

22.40Sporten Sportnyheter.

22.50TV4Vädret Väderprognos.

23.00CSI Amerikansk dramaserie från 2001. Om en grupp kriminaltekniker som vänder på varje sten för att lösa brott i Las Vegas. Även om förövarna gjort allt för att sopa igen spåren finns det inget som kan stoppa gruppen i jakten på sanningen. När Grissom undersöker en fotografs dödsfall börjar vissa av hans medarbetare ifrågasätta hans ledarskap.

23.55Law & order: Special victims unit Amerikansk kriminalserie från 2007/2008. Om en specialstyrka inom polisen i New York som utreder sexualbrott och brott som riktats mot barn. Olivia Benson, Elliot Stabler, John Munch, Odafin Tutuola och Chester Lake går noggrant igenom varje ledtråd i sin jakt på rättvisa och sökandet efter sanningen. En bankrådgivare hittas mördad och hans pojkvän Lincoln Haver misstänks för brottet. Haver riskerar att förlora sin karriär inom amerikansk fotboll ifall sanningen om hans sexuella läggning kommer fram. Nyheten läcker ändå till medierna och Bensons förhållande med journalisten Curt Moss ifrågasätts.

00.55112 - på liv och död Svensk dokumentärserie från 2012. Här skildras brandmäns, polisers och ambulanssjuksköterskors tuffa arbetsdag, samt människorna bakom yrkesrollerna. Starka känslor, spänning och snabba beslut blandas med humor, värme och hopp om att hinna fram i tid för att kunna rädda liv och förhindra brott. I Västerås får Elin larm om att en man blivit knivskuren i nacken. I Stockholm åker brandmannen Thomas från Brännkyrka brandstation till en bilolycka i Södra länken. Polisen Johanna i Köping får problem med en stökig person.

01.55Elementary Amerikansk kriminalserie från 2013/2014. Sherlock Holmes har tampats med drogproblem. Han vill nu återvända till sitt tidigare jobb som konsult i brottsutredningar och kontaktar sin vän Tobias Gregson på New York-polisen. För att Sherlock inte ska få ett återfall engageras Joan Watson och tillsammans tar de sig an olika fall. Bröderna Holmes ständiga gräl får oanade konsekvenser. Watson tvingas städa upp efter dem för att kunna lösa ett fall.

02.55CSI Amerikansk dramaserie från 2001. Om en grupp kriminaltekniker som vänder på varje sten för att lösa brott i Las Vegas. Även om förövarna gjort allt för att sopa igen spåren finns det inget som kan stoppa gruppen i jakten på sanningen. En kidnappare instruerar Catherine att följa med när en lösensumma ska överlämnas. Om hon inte lyder ordern kommer den kidnappade att dödas.

03.55Hawaii five-0 Amerikansk kriminalserie från 2015. Polisen Steve McGarrett leder en elitstyrka på Hawaii, en grupp som har rätt att skriva sina egna regler där inga byråkratiska hinder står i deras väg. I styrkan ingår förutom McGarrett bland andra kriminalpolisen Danny Williams, den före detta polisen Chin Ho Kelly och polisen Kono Kalakaua. McGarretts tant Deb besöker Oahu samtidigt som teamet försöker lista ut vem som stal några instabila japanska bomber från andra världskriget som gömts på ön.

05.10Halv åtta hos mig Svensk matlagningsserie från 2017. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Finalen den här veckan sker hemma hos lokalreportern Malin i Vara. Hon bjuder på färskoströra med parmesan och ugnsstekt kyckling med färsk pasta. Till dessert blir det ananaspaj. Efter middagen avslöjas vem som kammar hem veckans vinst.