MENY

TV4

06.40Nyhetsmorgon Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

10.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2016. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Travis hävdar att hans fru Jenna tappat förståndet då hon vill skilja sig från honom för att hon förälskat sig i en country-artist. Hon ska även ha sålt hans ägodelar på en loppis och fått polisen att utfärda ett besöksförbud. Jenna påstår att Travis misshandlar henne både fysiskt och psykiskt, något han förnekar. Vid ett tillfälle ska han ha knuffat henne så hårt att hon bröt flera revben och punkterade en lunga. Hon tillstår att hon är kär i musikern och berättar att hon skickat ett långt kärleksbrev. Frågan är om hon fick något svar.

10.55Dr Phil Amerikansk talkshow från 2016. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Gina tror att hennes 18-åriga dotter Alexis blev kidnappad och hållen som gisslan av sin pojkvän David, 19 år, som håller på med prepping. Både Alexis och David förnekar anklagelserna. Gina och hennes make Mike hävdar att David äger ett stort antal vapen och är väldigt kontrollerande. En kort tid efter att Alexis och David blev tillsammans kom David till huset mitt i natten och tog Alexis därifrån. Gina och Mike är oroliga för att han hjärntvättar henne och vänder henne mot familjen.

11.50Husjägarna Brittisk dokumentärserie från 2016. Här får människor hjälp av mäklarna Phil Spencer och Kirstie Allsopp att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad så innebär det många känslor för köparna, vilket tar fram både det bästa och det värsta hos dem. Turen har kommit till Chelmsford där Phil och Kirstie hjälper personer att hitta ett hem i området.

12.55Trinny & Susannah stylar om Norge Brittisk livsstilsserie från 2013. Den brittiska stylistduon Trinny Woodall och Susannah Constantine reser tillbaka till Norge för att hjälpa fler norrmän att bli sitt allra snyggaste jag. I varje program besöker duon en ny norsk stad och med hjälp av sitt professionella team ger de kvinnor och män chansen till en makeover. Ulla i Sarpsborg växte upp i en familj med osunda matvanor vilket ledde till att hon blev överviktig. Hon vill lära sig att älska sig själv och klä sig feminint. Maria är tillbaka från en sjukskrivning och har lagt om sin livsstil. Ingenjören Manja har ett stressigt liv.

13.55FC Nörd Svensk realityserie från 2016. Nördiga unga män utan någon erfarenhet av fotboll tränas av de kända fotbollsprofilerna Thomas och Andreas Ravelli för att efter några månader möta ett klubblag i den högsta nationella serien. FC Nörd vill lära känna sina kommande motståndare Lindhagen FF Damer. De bjuder in till fest med bland annat ris à la malta och bål. Under ett nervkittlande parti minigolf kartläggs damernas styrkor och svagheter inför matchen. Dessutom passar Elias på att frisera flera av grabbarna. Gladiatorn Kitsune håller i stenhård fysträning och Ivan lägger grunden till en helt ny taktik som han kallar Ivan den förskräcklige.

15.00Bygglov Svenskt inredningsprogram från 2012. Snickarna Mats "Matte" Carlsson och Willy Björkman samt inredaren Mija Kinning reser runt i Sverige i en trailer fullt utrustad med allt som krävs för olika ombyggnadsprojekt. De söker efter bygg- eller renoveringsprojekt som havererat på grund av att pengarna eller kunskapen inte räckt till. Familjen Hoff bor på en gård i Burseryd i Småland. Deras äldsta barn Emmy är kortväxt, vilket innebär en hel del utmaningar i vardagen. Det hon framför allt önskar sig är ett rum där hon kan sitta bekvämt vid sitt skrivbord och komma åt sina saker utan att behöva klättra på möbler. Willy, Matte och Mija kommer till Emmys undsättning. De börjar med att riva ut det gamla rummet och öppnar upp ett fönster för att få in ljus. Mirja inreder med höj- och sänkbara möbler.

16.00Hela England bakar - vad hände sen? Deltagarna från 2012 års säsong av Hela England bakar berättar om sina erfarenheter från tävlingen och hur det gått för dem ett år senare. De delar med sig av minnen från händelser både framför kameran och bakom kulisserna och hur det var att bli bedömda av Mary Berry och Paul Hollywood.

17.00Tareq Taylors nordiska matresa Brittisk matlagningsserie från 2015. Kocken Tareq Taylor besöker de nordiska länderna för att samla ihop deras allra bästa smakupplevelser. Ekologiska och lokalt producerade varor gärna hämtade direkt från naturen utgör basen i Tareqs recept. Tareq befinner sig i Göteborg, en stad som blivit uppmärksammad av internationella resejournalister och matbloggare. Han beger sig till ön Styrsö och besöker en gammal armébarack som gjorts om till en ostfabrik.

17.30Fotbolls-EM studio Studiosändningar i anslutning till fotbolls-EM. I studion finns programledaren Anna Brolin och experterna Hanna Marklund och Anders Andersson.

17.50UEFA Fotbolls-EM: Sverige - Ryssland Från damernas fotbolls-EM som avgörs i Holland mellan den 16 juli och 6 augusti. Från De Adelaarshorst stadium i Deventer. Kommentatorer: Jesper Hussfelt och Malin Swedberg.

18.50Fotbolls-EM studio Studiosändningar i anslutning till fotbolls-EM. I studion finns programledaren Anna Brolin och experterna Hanna Marklund och Anders Andersson.

18.55UEFA Fotbolls-EM: Sverige - Ryssland Från damernas fotbolls-EM som avgörs i Holland mellan den 16 juli och 6 augusti. Från De Adelaarshorst stadium i Deventer. Kommentatorer: Jesper Hussfelt och Malin Swedberg.

19.55Fotbolls-EM studio Studiosändningar i anslutning till fotbolls-EM. I studion finns programledaren Anna Brolin och experterna Hanna Marklund och Anders Andersson.

20.15Friidrott: Diamond League Friidrott från 2017. Från friidrottstävlingarna Diamond league. Från maj till september tävlar världens främsta friidrottare, i alla grenar, om att vara bäst över en hel säsong. Tävlingarna genomförs bland annat i Stockholm, Shanghai, London, Paris och avslutas i Bryssel. Från tävlingarna i Monaco. Kommentator Johan Edlund och expertkommentator A Lennart Julin.

22.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4.

22.05TV4Vädret Väderprognos.

22.10Pain & gain Pain and gain är en amerikansk actionkomedi från 2013. Daniel Lugo är en före detta brottsling som får jobb som personlig tränare på ett gym samtidigt som han drömmer om ett annat liv. Men han inser att han aldrig kommer kunna uppfylla sina drömmar med det jobb han har. En dag kommer han på en lysande idé, att kidnappa den förmögne Mark Schiller och utpressa honom. Tillsammas med sina kollegor skrider Lugo till verket. De fångar Schiller och får honom att föra över sina tillgångar till dem men när han lyckas rymma uppstår problem.

00.55Machete kills Machete har förlorat sin älskade när han rekryteras av USA:s president för att omintetgöra kartelledaren Mendez som hotar att avfyra en missil mot USA. Han lyckas med sin uppgift men upptäcker att det inte räcker med att döda Mendez för att stoppa hotet.

03.05Appaloosa Appaloosa är ett amerikanskt västerndrama från 2007. I New Mexico ligger det lilla gruvsamhället Appaloosa. Året är 1882 och i staden regerar den hänsynslöse och mäktige ranchägaren Randall Bragg och hans kriminella gäng. När Appaloosas sheriff mördas kallas Virgil Cole och hans partner Everett Hitch in för att få bukt med kriminaliteten i trakten. De tar de sig an uppgiften med både vapen och mod. Men när den unga och okonventionella änkan Allison French kommer till staden uppstår problem. Det visar sig att hon till och med kan utgöra ett hot mot Coles och Hitchs mångåriga vänskap och samarbete. I rollerna ses Jeremy Irons, Ed Harris, Viggo Mortensen och Renée Zellweger.

05.25Barnens sjukhus Brittisk dokumentärserie från 2010. Om livet på Royal Manchester Children's hospital i England som är Europas största barnsjukhus. Varje år tas omkring 200 000 patienter emot, allt från nyfödda bebisar till tonåringar. Genom prövningar, komplikationer och glädjebesked följs patienterna, deras föräldrar och personalen.