MENY

TV4

06.15Halv åtta hos mig Dags för Sigtunaveckans sista värd Niklas, som har ett fint spö och många drag men verkligen inte någon fiskelycka. Till förrätt bjuder han på matjessill & pocherat ägg och till varmrätt grillar Niklas ryggbiff och gör egen bearnaisesås.

06.40Köket Svensk matlagningsserie. Här bjuder Nyhetsmorgons kockar på enkla recept som går snabbt att laga. Omtyckta klassiker varvas med nya favoriter. Kockarna avslöjar dessutom sina hemliga tips och tricks.

06.45Nyhetsmorgon

10.08Dr Phil För två år sen förlorade två missbrukare vårdnaden av sin då sexårige dotter. Nu vill paret ha tillbaka vårdnaden, trots att dem saknar bostad och för närvarande bor på ett härbärge för hemlösa.

11.04Dr Phil Amanda har gått från att vara modell till en alkoholist med svåra hälsoproblem, något som bekymrar hennes mor och syster extremt mycket. För tillfället bor Amanda med sin far då hon annars skulle vara hemlös.

12.00Home and Away Har det här mötet förstört chanserna för Tori och Ash? Kommer Hunters och Olivias affärsidé att fungera utan att påverka deras relation negativt? Kommer Coco fortsätta utför när hon umgås med Jennifer? Kommer hon kunna reparera vänskapen med Raffy?

12.30Home and Away Kan familjen Morgan bli sams igen, trots sprickan mellan Brody och Mason? Ska Ash att berätta för Tori om sina känslor för henne? Är detta början på en relation mellan Beth och Mason? Blir Olivias modemärke en succé med Hunters och Ziggys hjälp?

13.00Bytt är bytt Bästa vännerna Therese och Christina från Tranås tävlar. När Christina förlorade sin dotter Carro fanns Therese vid hennes sida och om de vinner vill de skänka pengarna till kampen mot livmoderhalscancer.

14.00Hela Sverige bakar Ett baktält fyllt med doften och smaken av ljuv choklad, kan det bli bättre? I paradbaket ska våra hemmabagare skapa en sanslöst god chokladtårta och det tekniska baket blir en utmaning i att temperera choklad. Men sommarvärmen ställer till det.

16.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Danni Menzies har begett sig till Spanien med Elvisfanet Sandra och hennes make Des. Paret söker sitt drömboende nära stränderna i Mar Menor, gärna med minst tre rum så att familjen kan komma och besöka dem. Danni hoppas att budgeten räcker.

16.58Mandelmanns gård Våren värmer när Marie plockar maskrosor till en vitaminrik saft. Hon lagar även en ljuvlig nakenkornrisotto innan det blir dags att bygga en lervägg i huset. Fåren och korna släpps ut på grönbete, men dramatik uppstår när Snöras kalv mår dåligt.

17.57Sommar med Ernst Bygget i kvarnen tar stora kliv framåt. Då kvarnens entréplan fått nya väggar och golv så har det blivit dags att ta sig an första rummet inomhus och ge kvarnen en vacker och funktionell hall. Slutligen bjuder Ernst snickarna Mackan och Kajsa på något de sent ska glömma.

18.50Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

19.00TV4 Nyheterna Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

19.17Sporten TV4 Sporten ger dig de senaste nyheterna från sportens värld, spännande intervjuer och reportage med de hetaste profilerna och analyser från våra experter.

19.23TV4 Vädret Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

19.30Halv åtta hos mig Det är veckofinal hos filmarbetaren Edvin, en badfantast som till vardags även roar sig med gamla kinesiska träningsformer för att få sinnesro. Gästerna gör en trädgårdssyn och bjuds en spansk variant av strömming och grillad tomahawk.

20.52Fotboll: UEFA Fotbolls-EM 2022 Fotboll från St Mary's Stadium där Norge ställs mot Nordirland i första gruppspelsomgången i UEFA Fotbolls-EM 2022. I studion finns Frida Nordstrand, Lotta Schelin och Vicki Blommé.

23.37House När psykiatrikern Cate Milton, som befinner sig på uppdrag i Sydpolen, blir allvarligt sjuk får House och hans team ta till okonventionella metoder för att behandla henne. Via en webbkamera instruerar de henne om vad hon ska göra.

00.35Law & order: Special victims unit Teamet försöker hantera en tioårig pojke som visar ett extremt psykopatiskt beteende.

01.30CSI Grissom ger en grupp studenter en rundtur hos CSI och presenterar några tidigare fall; en casinovärd som hade otur och en fru som ”trillat” när hon campat med sin make. Men den här gången berättas historierna ur de dödas perspektiv.

02.30En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Sonia och Andrew har varit gifta i tjugo år och är äventyrssugna. Därför har de sålt sitt hem i England och styr nu sin kosa mot den vackra bygden i Almeria i Spanien. Laura Hamilton ska hjälpa dem hitta den perfekta 3-rumsvillan.

02.30En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Sonia och Andrew har varit gifta i tjugo år och är äventyrssugna. Därför har de sålt sitt hem i England och styr nu sin kosa mot den vackra bygden i Almeria i Spanien. Laura Hamilton ska hjälpa dem hitta den perfekta 3-rumsvillan.

03.32House Den 18-årige servitören Jack kommer till sjukhuset med en trolig hjärtattack. House tror att han lyckats fastställa diagnosen och utmanar sitt team att själva lösa gåtan. Tritter fortsätter sin hetsjakt efter House.

04.34Younger Liza och Kelsey kämpar hårt med att uppvakta en populär erotikförfattare som är skeptisk till det nya ledarskapet på Millennial. Josh får uppleva livet som heltidsförälder när Gemma sover över och Liza konfronterar Charles om hans affärsplaner.

05.12Home and Away Har det här mötet förstört chanserna för Tori och Ash? Kommer Hunters och Olivias affärsidé att fungera utan att påverka deras relation negativt? Kommer Coco fortsätta utför när hon umgås med Jennifer? Kommer hon kunna reparera vänskapen med Raffy?

05.43Home and Away Kan familjen Morgan bli sams igen, trots sprickan mellan Brody och Mason? Ska Ash att berätta för Tori om sina känslor för henne? Är detta början på en relation mellan Beth och Mason? Blir Olivias modemärke en succé med Hunters och Ziggys hjälp?