MENY

TV4

05.45Nyhetsmorgon Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

10.00Malou efter tio Efter ett tufft år med mycket sjukdom är Tommy Körberg tillbaka. Lennart Sundberg och Monica Sandell Rönnqvist träffades på nätet efter att de båda fyllt 75 år. Martina Montelius, Mian Lodalen och Moa Gammel gästar i perspektiv-panelen.

12.00Hem till gården Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sugden, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i denna såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972.

12.30Home and Away Ska Brody lockas av Lenas charm? Evelyn och Matt tar ett livsavgörande beslut. Justin och Phoebe flyttar ihop – men blir det rekordkort?

13.00Bytt är bytt Säsongsstart. Tävlar gör Dardan och Valbona. De hoppas på att hitta dyrgripen och ställa till med ett gigantiskt bröllop. Karin ser till att paret får det hett om öronen när valet står mellan en hund, ett par solglasögon och en stor spegel.

14.00Nyheterna extra: Presskonferens coronaviruset Nyheter från TV4. Presskonferens coronaviruset.

16.00Grand Designs Nya Zeeland Dottern till den världsberömda motorcykeluppfinnaren, John Britten, tar tillsammans med sin familj på sig mångmiljonuppgiften att återställa det jordbävningsskadade familjehemmet.

17.00Efter fem Live varje vardag gör Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Maximilian Artell och Axel Pileby oss sällskap när de sätter nyheter och aktuella händelser i fokus. Ta del av allt från ögonöppnande omvärldsanalyser till spännande intervjuer.

18.50Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

19.00TV4 Nyheterna Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

19.17Sporten TV4 Sporten ger dig de senaste nyheterna från sportens värld, spännande intervjuer och reportage med de hetaste profilerna och analyser från våra experter.

19.23TV4 Vädret Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

19.30Farmen Nya vänskapsband knyts. Keisha har önskemål om val av förstakämpe. Kommer Storbonden hålla sitt löfte till Alex eller gå sin egen väg? Valet slutar med sura miner från vissa håll. Cissi är arg för att ingen vågar mjölka korna.

20.00Torpet Säsongsstart. Deltagarna anländer till torpet. Wincent får en åthutning och torparna överraskas av nya deltagare på deras väg in mot Farmen. Och så blir det ett hönshus med giljotin, hönsfällor och tuppskräck.

21.00Professor T Professor T flyr sin mor och blir på så sätt indragen i en gisslansituation. Men hans okonventionella förhandlingstaktik faller inte i smaken hos polisen. Gamla lågan Christina avslöjar att allt inte är bra med hennes äktenskap.

22.00TV4 Nyheterna Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

22.40Sporten TV4 Sporten ger dig de senaste nyheterna från sportens värld, spännande intervjuer och reportage med de hetaste profilerna och analyser från våra experter.

22.55TV4 Vädret Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

23.02House Precis innan maffiamedlemmen Joey Arnello ska vittna kollapsar han. En domstolsorder beordrar House att ta reda på om Arnello fejkat anfallet och det fort. Samtidigt gör Joeys bror Bill allt för att hålla Joey borta från vittnesbåset.

00.00Hawaii Five-0 Säsongsavslutning. Danny blir svårt skadad och kidnappad av Wo Fats fru som är ute efter chiffret som Steve fick av sin mor. Dessutom lyckas Steve lösa fallet som hans far efterlämnade för över tio år sen.

00.57CSI Det går influensa i Grissoms team. Samtidigt får de i uppdrag av distriktsåklagaren att utreda morden på flera personer som skulle vittna mot ett lokalt farligt gäng.

01.57Hawaii Five-0 Säsongsavslutning. McGarrett och Danny arbetar under täckmantel för att stoppa en epidemi. När McGarrett blir allvarligt skadad tvingas Danny avslöja deras rätta identiteter.

02.55En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Joy och John från Chesterfield söker efter ett fritidshus i den livliga kuststaden Fuengirola i Casta del Sol, Spanien. En dag hoppas de att huset ska bli deras permanenta hem, så det är extra viktigt att det blir helt rätt.

02.55En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Joy och John från Chesterfield söker efter ett fritidshus i den livliga kuststaden Fuengirola i Casta del Sol, Spanien. En dag hoppas de att huset ska bli deras permanenta hem, så det är extra viktigt att det blir helt rätt.

03.55En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Kommunikationsdirektören Kath och grafiska designern Charlotte vill köpa ett hus i Sierra Nevada i Spanien. Här finns möjligheten att både njuta av en vacker kust och att åka skidor så för Charlotte och Kath är det perfekt.

05.03Home and Away Ska Brody lockas av Lenas charm? Evelyn och Matt tar ett livsavgörande beslut. Justin och Phoebe flyttar ihop – men blir det rekordkort?

05.33Köket Svensk matlagningsserie. Här bjuder Nyhetsmorgons kockar på enkla recept som går snabbt att laga. Omtyckta klassiker varvas med nya favoriter. Kockarna avslöjar dessutom sina hemliga tips och tricks.