MENY

TV10

06.00Alaskas vilda västern Ken anställer Camo Mark, Hans ärkefiende, och i affären urartar situationen genast. Hans försvinner och resten av gänget beskyller Ken för att ha orsakat konflikten.

07.00Alaskas vilda västern Efter att ha slutat jobba på Wild West Guns kör Ken nu bärgningsbil, vilket är svårare än han först trott. Hans påstår att han är ute och reser världen runt, men Phred är skeptisk.

08.00Träskjägarna Med endast tre dagar kvar av säsongen bestämmer sig ett team för att hitta alligatorn känd som ”The Reaper”, som har ätit boskap från närliggande rancher.

09.00Träskjägarna 48 timmar återstår av säsongen, och medan vädret hotar jägarna fortsätter kampen för att tagga ut.

10.00Alaska State Troopers Efter en lång vinter hälsar Alaskaborna våren välkommen, och med våren följer den världsberömda tävlingen "Iditarod Sled Dog Race".

11.00Alaska State Troopers Följ med när polisen räddar en vandrare som ramlat, håller gatorna säkra från livsfarliga rattfyllerister och jagar rätt på en efterlyst man.

12.00The Curse of Oak Island TV-ikonen William Shatner utforskar möjligheten att Oak Island-skatten kanske inte består av guld och juveler, utan i stället av ovärderligt papper.

13.00American Pickers Killarna är i Texas där de tycker att det borde finnas gott om motorfynd, men det verkar vara svårare än förväntat att hitta.

14.00American Pickers I Kansas hittar killarna en soptipp full med rostiga bilar och maskiner. Men eftersom staden förstördes av en tornado vill killarna pausa sina inköp och istället dra igång en välgörenhetsauktion.

15.00Pawn Stars Rick får in en brittisk rustning och han gör sig redo för att göra ett fynd.

15.25Pawn Stars En uppsättning illustrationer av Törnrosa får Chum att göra en skum deal som drar till sig massa uppmärksamhet.

15.55Storage Wars I detta specialavsnitt ser förrådsjägarna tillbaka på de största skandalerna och grälen.

16.25Storage Wars Förrådsjägarna åker till Lancaster igen i hopp om att hitta förråd av högsta kvalitet...

16.55Storage Wars Det är dags för det första styrketestet. Köparna öppnar en rad lagringsutrymmen. Barry Weiss får tag på skivbolagsägaren Suge Knights personliga ägodelar.

17.25Storage Wars Barry Weiss drar till ett gammalt knep för att vinna över konkurrenterna. Rivalerna Dave Hester och Darrell Sheets kämpar om ett förråd som är värt 20 000 dollar.

17.55Ice Road Truckers Darrell fortsätter att lära Reno hur man ska ta sig fram på isvägarna och Lisa och Todd stöter på problem.

18.55Ice Road Truckers Lisa, Art och Todd drar iväg på en episk resa upp för den längsta vintervägen i världen. VP Express försöker öka sina lastpoäng genom att ta sig fram på riktigt farliga vägar.

19.55Storage Wars Budgivarna åker till El Monte, Kalifornien. Darrell och Brandon hittar några antika saker medan Jarrod och Brandi kammar hem ett fint förråd. Och Ivy träffar precis rätt.

20.25Handbolls-VM (D) Grupp F. Från Palau d'Esports de Granollers, Granollers. Kommentator: Anders Bjuhr (2/12-21)

22.00Guldjägarna i Australien Ted och Lecky gräver fram ett gammalt mysterium som kan leda dem till en hemlig skatt, medan Henri och Kellie börjar få slut på förnödenheter när de kämpar för att klara av säsongens sista etapp.

23.00The Curse of Oak Island När en farlig orkan närmar sig skyndar teamet för att hitta bevis på vad som kan begravas under träsket innan stormen kan utplåna deras ansträngningar.

00.00Drug Wars I Puerto Rico utkämpas drogkriget på två fronter: Den ena sidan skyddar ön från att smugglare kommer dit med droger och den andra sidan försöker rädda livet på de som missbrukar.

00.30Drug Wars Den panamanska gränsbevakningen kämpar mot colombianska karteller som försöker hitta nya rutter för att kunna smuggla droger.

01.00Nightwatch Nation I Baton Rouge, Louisiana, håller Lacey och Stacy fast en patient som drabbats av våldsamma hallucinationer efter en överdos.

02.00Nightwatch Nation I Austin, Texas, blir en man skjuten av någon han litar på, och Kim och Audrey måste vänta på att skjutaren grips innan de kan behandla skadan.

03.00Ross Kemps extrema värld Ross besöker Demokratiska Republiken Kongo, plats för den dödligaste konflikten sedan andra världskriget.

04.00Ross Kemps extrema värld Ross reser till norra Mexiko och staden Ciudad Juarez, världens mordhuvudstad.

05.00The Gadget Show G-teamet hjälper bandet The Hoosiers som ska ut på turné. De behöver bärbara musikstationer för att kunna komponera och öva när de är på vägarna.

05.30The Gadget Show Craig Charles med vänner är värdar för det här specialprogrammet sänt från Englands största spelevent: EGX.