MENY

TV10

06.00Science of Stupid Se människor skämma ut, skada och förödmjuka sig själva när de rider, dyker och leker med gymbollar.

06.30Science of Stupid Utforska den förödmjukande och smärtsamma potentialen hos mopedkonster, breakdance och att svinga i rep.

07.00Alaskas vilda västern Phred och Reginas kajak äventyr leder till att utvinna is från närliggande glaciärer.

08.00Alaskas vilda västern Phred ljuger för att kunna gå på en dejt. Hans och Ken tävlar in en asätarjakt.

09.00Träskjägarna Sanningens ögonblick och säsongens sista dag inleds. Dagens enda fokus är hinna tagga ut innan solen går ner. Troy gör allt han kan för att hålla fast vid sin krona.

10.00Träskjägarna Efter att en förödande orkan slagit till under alligatorsäsongens första dag vänder sig jägarna till sina familjer för att få hjälp att arbeta in förlorad tid.

11.00Alaska State Troopers Polisen Cronin patrullerar de hala gatorna i Palmer när han anropas om en misstänkt rattfull förare som kör mot trafiken.

12.00Alaska State Troopers Trafiken på motorvägen Parks Highway blir stillastående efter att en stadsjeep och en långtradare frontalkrockar.

13.00Highway Thru Hell En lastbil fylld med gods har slitits itu på vägen, vilket har gjort att hundratals paket har spridits för väder och vind i området.

14.00Highway Thru Hell En bärgning vid botten av en klippa leder till att James och Adam hamnar på tunn is. Colin gör en lagning vid vägkanten i mitten av en snöstorm. Al och Gord försöker få bort ett hus från motorvägen.

15.00Pawn Stars En fortfarande packeterad, unik prototyp av Star Wars Boba Fett hamnar i butiken.

15.30Pawn Stars En Colt-revolver från 1800-talet landar i butiken.

16.00Pawn Stars En teckning gjord av John Lennon trillar in i butiken.

16.30Pawn Stars En utgåva av boken "The Dance of Death" från 1547 hemsöker butiken.

17.00Storage Wars Köparna sticker till Hollywood och Darrell Sheets hittar ett nytt sätt att räkna ut vinst på. Nabila Hannis kommer förbi och Jarrod och Brandi gör en chockerande upptäckt.

17.30Storage Wars Dave Hester startar dagen med ett minus på 500 dollar och försöker köpa sig ur situationen. Barry hittar något som kan hålla honom sällskap medan Jarrod och Brando hittar något mycket gammalt.

18.00American Pickers Vi ser tillbaka på några av seriens mest minnesvärda ögonblick.

19.00American Pickers Skrotjägarna reser till Italien för att leta efter en sällsynt racerbil åt en viktig kund – en affär som kan bli deras största hittills.

20.00Yukon Gold Nika och Chris har ont om pengar, Cam hittar inget guld och tvingas skicka hem sitt team. Ken och Guillaume hittar en perfekt plats där de kan rädda upp sin säsong.

21.00Storage Wars Darrell Sheets snubblar över en sak som kan vara det största fyndet i programmets historia. Samtidigt försöker Jarrod och Brandi vända på sin situation, de har förlorat både pengar och en medarbetare.

21.30Storage Wars Köparna går på lagerauktion i Tustin. Här sätter Jeff Jarrod nytt personligt rekord efter att ha köpt ett lager för fem dollar.

22.00The Curse of Oak Island Rick och Marty bestämmer sig för att gräva ett tredje hål i Money Pit efter att Rick hittat ännu mer bevis som kopplar Oak Island till Tempelriddarna.

01.00When Sharks Attack Invånarna i Los Angeles och San Diego har inte behövt oroa sig för hajattacker tidigare, vilket gör de plötsliga angreppen än mer skrämmande.

02.00When Sharks Attack Forskare jobbar hårt för att ta reda på varför det till synes lugna vattnet utanför North Carolinas och Virginias kust plötsligt har förvandlats till ett skoningslöst hajnäste.

03.00Drug Wars Kriget mot drogerna stegrar i Filippinerna. Polisen beger sig till slumområden i Manila för att arrestera både langare och missbrukare.

03.00Drug Wars Kriget mot drogerna stegrar i Filippinerna. Polisen beger sig till slumområden i Manila för att arrestera både langare och missbrukare.

03.30Drug Wars Den filippinska polisen använder sig mer och mer av taktiken "buy busts". Vi får följa med när informatörer lägger ut bete och när polisen slår till.

03.30Drug Wars Den filippinska polisen använder sig mer och mer av taktiken "buy busts". Vi får följa med när informatörer lägger ut bete och när polisen slår till.

04.00Ax Men Det redan underbemannade teamet Rygaard kämpar mot moder natur när en stor skogsbrand härjar nära dem.

04.00Ax Men Det redan underbemannade teamet Rygaard kämpar mot moder natur när en stor skogsbrand härjar nära dem.

05.00The Gadget Show George Barrat siktar på att sätta världsrekord genom att stanna i en virtuell verklighet i mer än 25 timmar.

05.30The Gadget Show Jon Bentley jämför ljud och bild mellan ett nytt Blu-ray-format med fantastisk 4K-kvalitet och en streamingtjänst i 4K.