MENY

TV10

06.00Coast Guard: Mission Critical I Florida Keys får kustbevakningen ett samtal om en mystisk båt som har hittats mitt i havet. Och i Mexikanska golfen svarar Air Station Clearwater på en nödsignal.

06.55Coast Guard: Mission Critical I det här avsnittet hyllar vi männen och kvinnorna inom kustbevakningen. Air Station Miami genomför en intensiv träningsövning som förbereder flygbesättningar för att överleva i en olycka till sjöss.

07.45Storage Wars Köparna välkomnar Rene och Claude tillbaka till auktionerna. Dave budar på allt och hittar ett historiskt brädspel. Jarrod och Brandi måste fortfarande kämpa för att kamma hem ett förråd.

08.10Storage Wars Darrell och Brandon återvänder till där de fick sina största vinster, medan de andra köparna är mest fokuserade på att vinna över den självutnämnda "King of Montebello".

08.40Storage Wars Förrådsjägarna reser söderut till Oceanside, Kalifornien. Rene är hemma och han planerar att låta sina konkurrenter ångra att de har vågat sig in på hans territorium.

09.05Storage Wars En auktion i El Monte, CA, har stora förråd och det betyder stora pengar. Dave kammar hem ett förråd som visar att han vet hur man festar. Rene försöker göra lite vinst på en skrämmande upptäckt.

09.30Ice Road Truckers Ny kalluft gör att isvägarna kan öppna igen och Steph Custance faller offer för svår isbildning och hamnar i diket.

10.30Ice Road Truckers Polar Industries måste leverera en överdimensionerad last hundratals amerikanska mil norr om vintervägarna.

11.30The Curse of Oak Island Två nya antika bevis som finns djupt i Money Pit kan vara bevis på teorier som kan skriva om historien om Oak Island-mysteriet.

12.30Highway Thru Hell En bärgning vid botten av en klippa leder till att James och Adam hamnar på tunn is. Colin gör en lagning vid vägkanten i mitten av en snöstorm. Al och Gord försöker få bort ett hus från motorvägen.

13.40Highway Thru Hell Merv får i uppdrag att öppna vägen efter en kollision i Fraser Valley. Jamie får sig en utmaning när han måste åka med sitt bärgningsfordon 200 mil norrut.

14.40Pawn Stars En Colt-revolver från 1800-talet landar i butiken.

15.10Pawn Stars En teckning gjord av John Lennon trillar in i butiken.

16.50Storage Wars Kenny känner sig nostalgisk i Koreatown och tar med sig en vän, vilket han kanske ångrar. Ivy kan knappt stå ut med att vara i storstaden - bara om han hittar några bra märkesvaror.

17.25Storage Wars Det är Brandis födelsedag, så Jarrod tar naturligtvis med henne till en auktion i Menifee. Rene står på sig för att skydda sin heder. Mary tar med sig sin kompis från Texas för att sätta sina motparter på plats.

18.00American Pickers Killarna hittar en musikjackpot i en gammal affär och ett hus med en hamstrare som håller på sina hemligheter. Dani träffar en gammal blueslegend.

18.55American Pickers Två bröder är bättre än en när det gäller att förhandla, vilket får Mike att samarbeta för att få till ett bra slutresultat.

20.00Running Wild with Bear Grylls Zac Efron följer med Bear Grylls på en resa till vildmarken i nordöstra Appalacherna.

21.00Storage Wars Emily tar med sin mamma till Walnut och Darrell försöker genast hitta en fördel. Kenny får råd av en musiklegend, medan Shana och Edwina bara köper fynd från secondhandbutiker.

21.30Storage Wars Marys transportproblem får henne att samarbeta med Kenny. Darrell visar nästa Gambler-generation hur man sköter showen. Vegas-damerna har en stil som gör att de kan bestämma sin egen väg.

22.00Guldjägarna i Australien Efter att ha spårat upp en sällsynt guldförande bergartsformation blir Dirt Dogs betydande fynd ännu bättre, men medan hoppet växer om den total guldmängden, ser säsongens planer kaotiska ut.

23.05The Curse of Oak Island Rick och Marty fördubblar sina ansträngningar att hitta den ursprungliga Money Pit med den mest ambitiösa ingenjörsverksamheten i Oak Islands historia.

23.55Coast Guard Alaska Air Station Sitka rycker ut för att hjälpa både en medvetslös kvinna på ett kryssningsfartyg och ett litet barn som lider av kramper.

23.55Coast Guard Alaska Air Station Sitka rycker ut för att hjälpa både en medvetslös kvinna på ett kryssningsfartyg och ett litet barn som lider av kramper.

00.55Highway Thru Hell Rekordmycket snö stänger BC:s viktiga Coquihalla Highway. Howie leder ett team på en farlig räddningsaktion som utlöser en oväntad känslomässig reaktion.

02.00Highway Thru Hell Alberta-teamet står inför en komplex bärning av en lastbil värd miljoner dollar medan Jamie kämpar med ett instabilt vrak.

03.05Jay Leno's Garage Vi försöker alla vara perfekta, medan det är svårt för många av oss kommer bilarna i detta avsnitt vara snudd på just det.

04.00Jay Leno's Garage En oförglömlig road trip kräver tre saker: det rätta fordonet, en bra destination och de bästa passagerarna. I detta avsnitt kommer Jay utforska alla de delarna.

04.55Highway Patrol Australiensk reality från 2011

05.30Highway Patrol Australiensk reality från 2011