MENY

TV10

06.00The Curse of Oak Island Spännande fynd resulterar i ny spänning, men teamet måste agera snabbt eftersom tiden är knapp innan de måste avbryta verksamheten för den hårda vintern som väntar.

06.50Yukon Gold Ken måste spendera stora pengar på för att gräva sig fram. Nya killen Cams guldgrävande hotas av en brand.

07.45Storage Wars I hippiestaden Encinitas slåss köparna om en rad samlarobjekt från 70-talet. Barry hittar en raritet från sitt förflutna. En depå säljs för det oerhörda priset av 5500 dollar.

08.15Storage Wars När chansen att vinna 27 000 dollar dyker upp försöker Darrel Sheets slå ut sina konkurrenter.

08.40Storage Wars Darrell hittar ett mycket ovanligt föremål i depån som har har köpt på auktion.

09.05Storage Wars Köparna budar på en rad annorlunda föremål, designade för herrummet.

09.30Heavy Rescue: 401 Gary och hans team jobbar med ett tankbilsvrak som läcker bränsle och hotar att välta deras bärgningsbilar, och teamet från Steve's måste få bort en traktor från motorvägen. Del 2.

10.35Heavy Rescue: 401 När en bro kollapsar i en flod är det upp till Ross-teamet att utföra säsongens största och mest komplexa jobb - och en av Nordamerikas yngsta rotatorförare hamnar i en situation som är för svår för honom.

11.45The Curse of Oak Island Teamet hittar ett möjligt tomrum i Money Pit. Upptäckten av en artefakt blir emotionellt omvälvande, samtidigt som en olycka inträffar vid borrplatsen.

12.45Highway Thru Hell Merv flyger ett krigsflygplan genom en stad, medan Brian och Greg kämpar med en mystisk last.

14.55Shipping Wars Jenn får reda på att Roy Garbers "perfekt, precis som jag" var mer än bara ett slagord när hon får i uppdrag att transportera en last som en gång burits av den legendariske...

15.25Shipping Wars Marc är tyngd av en börda som kanske är för tung för honom. Under tiden får Dusty ta hand om några mycket unika konstskulpturer och lär sig en del saker på vägen - kanske är tejp inte alltid rätt väg att gå.

15.55Shipping Wars Jessica anmäler sig för att flytta en mycket tung robot på en enda dag, men kommer dåligt väder att förstöra hennes last? Todd och Tamera inser att man inte kan kombinera alla möjliga saker i lasten på en släpvagn.

16.25Shipping Wars Jenns transport av medicinska förnödenheter tar en märklig vändning. Todd och Tamera upptäcker att den svåraste delen av deras dag kommer att vara att ta sig från New Yorks gator.

17.00Storage Wars Tillbaka i staden Orange anländer Vegas Ladies i vintage-stil, även om inte alla håller med. Darrell försöker sälja sina varor till Emily, men nöjer sig med ett hyfsat förråd.

17.30Storage Wars Den där grejen i Ivys skåp är inget skämt. Brandi och Jarrod ser till att det de hittar i deras enhet inte stannar där. Kennys vintageunderhållning ger honom en ursäkt för att träffa en kultförklarad TV-värd.

18.00American Pickers Mike och Frank har en stor lagerlokal i Chicago som är fylld med olika skatter, bland annat några superhäftiga sportmemorabilier.

18.55American Pickers Killarna stöter på leksaksbilar som är lika mycket värda som riktiga bilar och en samling specialtillverkade motorcyklar med en otrolig bakgrundshistoria.

21.00Storage Wars North Long Beach lockar inte direkt fram det bästa hos våra köpare. Darrell och Dave slår vad om vem som har får det bästa förrådet. Brandi och Jarrod spenderar alldeles för mycket pengar.

21.30Storage Wars Köparna är tillbaka i Hawaiian Gardens, där Emilys make Cody ställer till det för dem. Damerna i Vegas kämpar för att bli sedda, medan Ivy besöker några av sina glansdagar... åtminstone på ett sätt.

22.00Guldjägarna i Australien Efter att ha spårat upp en sällsynt guldförande bergartsformation blir Dirt Dogs betydande fynd ännu bättre, men medan hoppet växer om den total guldmängden, ser säsongens planer kaotiska ut.

23.05The Curse of Oak Island Upptäckten av ett gammalt dokument ger nya ledtrådar om den exakta placeringen av Money Pit. Teamet gör en kryptisk upptäckt på okända djup.

23.55Alone Medan en av deltagarna trivs på ön, kämpar de andra för att förbättra sin situation. En man tävlar om att hitta laxen innan den tar slut och en annan gör en episk resa som kan bli hans undergång.

23.55Alone Medan en av deltagarna trivs på ön, kämpar de andra för att förbättra sin situation. En man tävlar om att hitta laxen innan den tar slut och en annan gör en episk resa som kan bli hans undergång.

01.00Running Wild with Bear Grylls Zac Efron följer med Bear Grylls på en resa till vildmarken i nordöstra Appalacherna.

02.00Running Wild with Bear Grylls Ben Stiller följer med Bear Grylls på hans äventyrsresa till Isle of Skye i norra Skottland.

03.00Yukon Gold Ken måste välja mellan att betala sina skulder eller betala ut lön till sitt gäng. Big Al känner lukten av guld men får maskinproblem.

04.00Yukon Gold En av Kens medarbetare försvinner. Cams svetsare fastnar och måste åka helikopter till sjukhuset. En björn kommer farligt nära Karls team.

05.00Highway Thru Hell En bärgning av en dubbelrotator har fått det aggressiva teamet på fall. En krasch nära gränsen sätter Kirpal och hans söner på prov.

05.00Highway Thru Hell En bärgning av en dubbelrotator har fått det aggressiva teamet på fall. En krasch nära gränsen sätter Kirpal och hans söner på prov.