MENY

Sjuan

06.05Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Wyatt får anledning att känna sig hedrad och går med på sin mors och Erics erbjudande. Eric och Quinn avslutar något som de väntat på. Donna återvänder till Los Angeles. Ridge försöker bevisa något för Brooke.

06.35Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. En konstnär som bara skapar i sömnen kräver kompensation för en förstörd målning. En man stämmer en vän som inte betalat tillbaka ett lån.

07.35Hem till salu Brittisk dokumentärserie från 2014. Lucy Alexander och Martin Roberts besöker hem som ska säljas på auktion. De undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna de nya ägarna.

08.50Sändningsuppehåll

10.55Halv åtta hos mig: England Brittisk matlagningsserie från 2005. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Claudine Stevens, Katie Smith, Kishor Paw och Mike Olley i Birmingham ska bjuda varandra på middag. Det blir genast uppenbart att alla inte kommer överens och frågan är vem av de fyra som lyckas få högst betyg och kamma hem de 1 000 punden.

11.55Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2007. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem, det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa sina fyrbenta patienter och deras ägare. Husky-blandrasen Rocco var en present från Cesar Millan till skådespelarna Will Smith och Jada Pinkett Smith. Förutom Rocco har paret hundarna Luigi, Zeus, Barnes och Chile. En majdag hittade hundarna en skallerorm. Rocco dödade ormen men fick kraftiga bitskador i nacken och kördes snabbt till djurakuten där han fick tre flaskor motgift. Rocco tillbringade tolv dagar på sjukhus och fick blodtransfusioner för att återhämta sig. Cesar besöker sin vän Jada för att se hur det är med Rocco och för att lära hundarna att undvika ormar.

12.55Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2007. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem, det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa sina fyrbenta patienter och deras ägare. När Bricil Madero flyttade in hos sin syster som är soldat och bor på en bas kunde hon aldrig föreställa sig att hennes pinscher Kiko skulle skrämma alla i huset. Binkey, en ung chihuahua som föddes utan framben, vägrar att använda den rullstol som hennes ägare ordnat åt henne. Författaren och regissören Mike White hade inga problem att regissera hundar i sin film Year of the dog, men hemma har han ingen kontroll alls på sina franska bulldoggar Tootsie och Ginger. Frågan är om Cesar kan få rätsida på hundarna och deras ägare.

14.00Judge Rinder Brittisk realityserie från 2015. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av fotografen. En ägare till en modellagentur stämmer ett företag för utebliven betalning för modeller de bokat för att medverka in en musikvideo. Några bröder bråkar om ett lån.

15.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2011. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Efter att familjen Leon bott i sitt hus i Katrineholm i en tid började konstiga saker hända. Både mamma Marcia och dottern Dyanne drabbas av yrsel och huvudvärk när de är hemma. Dessutom vandrar en osalig besökare omkring på tomten och rumsterar om i garaget. Familjen får hjälp av programledare Caroline Giertz som tar med sig mediet Pierre Hesselbrandt till villan. Han får kontakt med människor ur familjens förflutna, men frågan är om han lyckas lösa familjens problem.

16.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2011. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Folkhögskolan Marieborg är inrymd i en idylliskt belägen byggnad från 1760-talet. Men det sker oförklarliga saker på skolområdet. Studenterna Maria, Matilda och Sofia som bor på skolans internat har sett skrämmande gestalter på skolområdet och vill nu ha hjälp med att ta reda på vilka besökarna är. Det okända åker dit tillsammans med mediet Lena Ranehag för att försöka ta reda på vilka gestalterna är och ge studenterna studiero.

17.00Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En man sätter sig på tvären när han får se videobevis på hur han kör in i en parkerad bil. När ett par bröder grälar om en kvaddad bil inställer sig ett vittne som imponerar på Judy. En man låser ute sin rumskompis som han är rädd för.

17.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En man biter en pitbullterrier i ett försök att stoppa den från att döda hans hund. En tonåring som fått för mycket att dricka hoppar i en säng som går sönder. En mans första försök att vara hyresvärd slutar med en mardrömssituation.

18.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Thomas får anledning att bli misstänksam. Maya och Nicole undersöker om Sasha verkligen talar sanning och Rick ber Eric om en andra chans.

18.35Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Ridge frågar Caroline vad faderskap betyder för henne. Nicole förbereder sig på det värsta. Caroline blir orolig när hon får reda på vad Thomas gjort.

19.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Bill hade ett kortvarigt äktenskap med Gulshan i utlandet innan han flyttade hem till sin mamma Pearl. Han tog snart upp kontakten med Gulshan igen och Pearl bad henne att flytta in med dem. Men fem dagar senare slängde hon ut dem båda.

20.00Hela Danmark bakar Dansk matlagningsserie från 2015. Tio deltagare tävlar om att bli Danmarks bästa amatörbagare. De ställs inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka får den som klarat sig sämst åka hem och till slut finns det bara en vinnare kvar. Säsongsstart. De tio deltagarna samlas för att ta sig an tävlingens första utmaningar.

21.00Maria Wern Svensk dramaserie från 2011. Om kriminalinspektör Maria Wern som bor och arbetar på Gotland. Baserat på Anna Jansons romaner Drömmar ur snö och Må döden sova. Julen närmar sig på Gotland när ön drabbas av en tragedi. En flicka som går i gymnasiet hittas död mitt på en landsväg klädd i ett vitt lucialinne. Till en början tror man att det handlar om ett självmord men snart visar det sig vara något helt annat. När Maria Wern och hennes kollegor gräver i fallet upptäcker de att ett av gymnasieskolans flickgäng bär på mörka hemligheter.

22.00Mord i paradiset Brittisk kriminalserie från 2013. Den principfaste kriminalpolisen Richard Poole skickas motvilligt till den avslappnade paradisön Saint Marie i Karibien för att utreda ett mord. När han löst fallet blir han till sin förfäran kommenderad att stanna på ön och tjänstgöra som kommissarie. En sångare blir förgiftad på en båt som tillhör en lokal affärsman. Poole trotsar Patterson som i stället prioriterar fallet med en illegal spritliga.

23.00Ett fall för Frost Brittisk kriminalserie från 1994. Den erfarne kriminalinspektören Jack Frost gör ofta livet svårt för sina överordnade. Han har ingen respekt för auktoriteter och är ovårdad och slarvig, men hans okonventionella metoder och starka moral ger resultat. Frost jagar en våldtäktsman och den kvinnliga konstapeln Wallace beordras att hjälpa honom. Men i sina försök att fånga förövaren utsätter han sin kollega för fara.

01.10Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1994. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare. Jessica utreder ett mord inom operavärlden där en soprano hör en röst som hotar henne till livet en dimmig kväll i Genoa.

02.10Thirteen Brittisk dramaserie från 2016. Ivy Moxam har de senaste tretton åren varit fånge i en källare som hon nu lyckats fly ifrån. Men det dröjer inte länge förrän hennes liv i frihet raseras. Hennes förövare är på flykt och polisen börjar ifrågasätta hennes berättelse. Frågan är vad som hände i källaren och om det går att lita på Ivy. När ytterligare en flicka kidnappas ökar pressen på Ivy. När hon förhörs av polisen igen uppdagas bevis som pekar på att Ivy har ljugit. Samtidigt söker Ivy stöd hos Tim och upptäcker att han svikit henne.

03.05Kommissarien och havet - i denna ljuva sommartid Svensk kriminalserie från 2008. Robert Andersson är kriminalkommissarie och bor på Gotland med sin danska fru Line och två barn. Livet på ön är dock allt annat än idylliskt då Roberts vardag består av att lösa olika typer av svåra brott och mysterier. En förman på ett bygge påträffas död i samband med en sprängning och det som först verkar vara en olycka visar sig vara ett mord. Under utredningen påträffas stora mängder narkotika och allt tyder på att förmannen var inblandad i en omfattande smuggelverksamhet. Spåren leder vidare till ett ouppklarat mord på en flicka som ägde rum för nästan 15 år sedan. Trots att kriminalkommissarie Robert Andersson är mördaren på spåren dröjer det inte länge förrän ännu en person, som också misstänks för smugglingen, hittas död. Samtidigt kommer Roberts gladlynta och utåtriktade mamma på besök. Hon och Robert har alltid stått varandra nära men det visar sig att även den bästa mor- och sonrelationen ibland kan stöta på problem.

05.05Judys domstol Amerikansk realityserie från 2015. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En kvinna som upptäckt att hennes pilotpojkvän varit otrogen grälar med honom om ett påstått lån. En man hävdar att han tvingades ringa sheriffen för att bli av med en hyresgäst.

05.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2015. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En man berättar att han kände sig obekväm när hans hyresvärd kramade och pussade honom under deras första möte. Hon tycker att hon bara var trevlig. En kvinna stämmer en man som ska ha lurat henne i samband med försäljningen av en bil.