MENY

Sjuan

06.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2018. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Hope är ensam på Catalina Island när värkarna sätter igång. Liam gör allt han kan för att ta sig dit men stoppas av det hemska ovädret. Hope får hjälp till sjukhuset av hotellchefen och allt ser hur att ordna sig fram tills att elen försvinner.

06.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2018. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Hopes börjar få kraftiga sammandragningar och det är inte långt kvar till födsel. Reese är den som tar hand om Hope på sjukhuset, och han gör allt han kan för att försäkra henne att hon och bebisen är i säkerhet.

07.05Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. Ett nygift par anklagar sin bröllopskoordinator för att ha förstört deras bröllop genom att ha stulit blommorna och bett gästerna att hjälpa till med genomförandet. En pudelägare hävdar att en tolvårig hundvakt skadat hans hund.

07.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En valutahandlare anklagas för att ha lurat en man vid en bilaffär på internet. En man ska ha backat in i en kvinnas bil för att han spelade för hög musik. En hyresvärd stäms för att ha slängt sin hyresgästs ägodelar.

08.00Hela England bakar - masterclass Brittisk matlagningsserie från 2012. Tolv deltagare tävlar om att bli Storbritanniens bästa amatörbagare. De ställs inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka får den som klarat sig sämst åka hem och till slut finns det bara en vinnare kvar. Mary Berry och Paul Hollywood visar hur det går att undvika många av de misstag som deltagarna i Hela England bakar gjorde under seriens gång. De delar med sig av tips på komplicerade efterrätter, syltfyllda munkar och glaserade sockerkakor.

09.00Sändningsuppehåll

11.00Halv åtta hos mig: England Brittiskt matlagningsserie från 2009. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Julie Goodyear, Ken Morley, Tupele Dorgu och Philip Middlemiss från såpan Coronation street tävlar om att hålla den bästa middagsbjudningen.

12.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2008. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem. Det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa hundarna och deras ägare. En mobil veterinärklinik behöver hjälp att hantera aggressiva hundar för att kunna utföra sitt jobb. Unga Josh har fått sin drömhund, men när Spike, en siberian husky, går från valp till vuxen hund visar han sig vara mer än familjen kan hantera.

13.00Chateau Rescue Brittisk livsstilsserie från 2017. Dick Strawbridge och Angel Adoree har lämnat sitt Storbritannien och flyttat in i ett gammalt slott i Frankrike. Där hjälper de andra britter som gjort samma resa att komma på olika sätt att få verksamheterna på slotten att gå runt. Stephanie förbereder sitt slott inför den första singelhelgen och vill bland annat fixa till en romantisk rosträdgård. Dick och Angel har en märklig uppgift framför sig när de måste hitta på ett sätta att fiska upp en studsmatta från vallgraven.

14.00Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1991. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd kvinna med ett intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt storstadshem på Manhattan för att bedriva detektivarbete, och får användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare. Jessica är på en middagsbjudning där hon är hedersgäst när de blir avbrutna av en upprörd florist som dagen efter hittas död.

15.00Judge Rinder Brittisk realityserie från 2015. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av fotografen. En aspirerande skådespelare vill ha tillbaka pengar han betalt för att få en roll i en film som aldrig spelades in. Rumskamrater bråkar om en ipod som blev förstörd under ett bråk.

16.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2015. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Mediet Lena Ranehag beger sig till en äldre flerfamiljsvilla i Vetlanda där grannarna Anneli och Yvonne upplevt märkliga fenomen. Yvonne berättar att hon hört underliga ljud i huset medan Annelis upplevelse är mer fysisk. Hon hävdar att hon både sett, hört och känt en aggressiv man som verkar ha något otalt med henne. När Lena undersöker vad det är som står på kommer hon i kontakt med både vilsna själar och tragiska livsöden.

17.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2015. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Det holländske mediet Birkan Tore åker till ett ridhus i Norrköping där det sedan lång tid tillbaka har gått rykten om spöken. När ridhusets medlemmar började dra sig för att komma dit nattetid inser ordföranden Jennifer Carlegrim att något måste göras. Efter samrådan med de andra medlemmarna kontaktar hon Det okända. Birkan utforskar anläggningen och får kontakt med både vakande och förvirrade andar.

18.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2018. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. En dramatisk händelse sätter familjernas liv i gungning. Från en dag till en annan ser vardagen inte likadan ut för någon av Forresters, Spencers, Avants, Spectras eller Logans.

18.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2018. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Ridge, Bill och Brooke anländer till Catalina Island exalterade över att äntligen få träffa deras barnbarn. Brooke och Hope spenderar tid tillsammans och överväldigas av alla känslor.

19.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Den före detta brandmannen Taylor Murphy hade allt han kunde önska sig men allt föll ihop när han blev anklagad för att ha misshandlat sin modellflickvän. Till råga på allt var flickvännen transgender. Taylor talar nu ut om allt som hände.

20.00Gränslandet Svenskt realityprogram från 2019 med Anders Öfvergård. Robinsonäventyret behöver inte nödvändigtvis ta slut bara för att man blivit utröstad. I Gränslandet slåss deltagarna mot varandra för att ta sig tillbaka till tävlingen. Det blir märkliga voodoodockor, rafflande dueller och en hel del intriger. Påfyllning! Äntligen kommer en frisk fläkt till lägret. Men med ett surt besked. Det finns nämligen inte plats för alla i Gränslandet och en in, en ut är vad som gäller. Dessutom kommer de läskiga dockorna kommer äntligen in i matchen.

21.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2018. Här utforskar vi mystiska och oförklarliga händelser som sker i svenska hem. I den här säsongen reser programledare Caroline Giertz landet runt med erfarna medium – allt för att ta reda på orsaken till spökerierna och hjälpa de utsatta. För 8 år sedan köpte Anders och Pernilla ett gammalt ombyggt torp utanför Norrköping. Efter att ha bott i huset ett par månader började konstiga saker hända som paret inte kunde förklara. Mediet Anu besöker hemmet.

22.00Maria Wern Svensk kriminaldramaserie från 2010. Kriminaldramaserie om skickliga polisen Maria Wern som ställs inför svåra brottsfall. Den andra säsongen baseras på Anna Jansons romaner Stum sitter guden där ett bestialiskt mord begås och Alla de stillsamma döda där en advokat anmäls försvunnen. Den döde mannen som hittas i hamnen visar sig vara Mårten Almgren, en mäklare som var bekant med både Clarence och hans sambo Rosemarie. Clarence och Mårten tjänstgjorde i FN-styrkan på Cypern tillsammans. Hans senast inkomna samtal på mobiltelefonen var från samma nummer som hittats på Clarences telefon. Numret går till ett kontantkort på en oregistrerad telefon, vilket gör det svårt att spåra. Mårtens övergivna segelbåt hittas drivandes i närheten av hamnen. Men hjälp av en inspelning från en av övervakningskamerorna kan man se att Mårten åkt ut i sin segelbåt tillsammans med någon. Men vem? Samtidigt anmäls ännu en man försvunnen. Del 4 av 4.

23.00Miss Marple Brittisk deckarserie från 2004-2010 efter Agatha Christies böcker. Med stark intuition och otrolig iakttagelseförmåga stöter Agatha Christies hjältinna miss Marple på mystiska mordfall som hon tar sig an med en hel del humor. Miss Marples gamle vän fader Groman blir brutalt mördad efter att ha besökt Mrs Davis som ligger för döden. Miss Marple får en mystisk lista med namn som Gorman skickat till henne strax före sin död. Hon sätter kurs mot London för att undersöka saken närmare.

01.00Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1994. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi. Jessica kommer till undsättning när en nära vän blir inblandad i stölden av en ovärderlig relik från Egypten och ett mord.

02.00En natt på slottet Svensk realityserie från 2016. Mediet Anne-Kristine Augestad bjuder in svenska kändisar att tillbringa en natt på Wenngarns slott där de på nära håll får uppleva andevärlden. Anne-Kristine vet inte på förväg vilka det är som kommer och deltagarna vet inte vad som väntar dem under kvällens gång. Modedesignerna Per Holknekt och Valerie Aflalo, entreprenören Anna Benson och musikern Simon Zion tillbringar en natt på slottet. Per är först skeptisk men han är med om en omskakande resa som ger upphov till mycket känslor. Valerie får något bekräftat och Simon häpnar när Anne-Kristine pratar om saker hon inte borde känna till. Anna får kontakt med en person från sitt förflutna.

03.00Chateau Rescue Brittisk livsstilsserie från 2017. Dick Strawbridge och Angel Adoree har lämnat sitt Storbritannien och flyttat in i ett gammalt slott i Frankrike. Där hjälper de andra britter som gjort samma resa att komma på olika sätt att få verksamheterna på slotten att gå runt. Stephanie förbereder sitt slott inför den första singelhelgen och vill bland annat fixa till en romantisk rosträdgård. Dick och Angel har en märklig uppgift framför sig när de måste hitta på ett sätta att fiska upp en studsmatta från vallgraven.

04.00Halv åtta hos mig: England Brittisk matlagningsserie från 2006. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får några okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. De fyra amatörkockarna Lyndsey, Paul Ray och Valerie i Liverpool turas om att bjuda varandra på middag och alla vill de vinna de 1 000 punden.

05.00Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. En kvinna kräver att hennes son betalar för egendomsskador men han säger att det var en olyckshändelse och att han var tonåring när det skedde. Ett par damboxare grälar om kostnaden för några sparringtillfällen.