MENY

Sjuan

06.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Katie får anledning att känna sig förrådd. Caroline och Thomas har svårt att ställa sig bakom Ridges optimistiska inställning. Wyatt får besök av Quinn och Liam tar av sig silkesvantarna.

07.00Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. Två pappor stämmer sina barn på grund av lån.

08.00Hela England bakar - vinnarspecial Säsongsavslutning. Ett år har gått och nu är det dags att återse deltagarna från den andra säsongen av Hela England bakar. De berättar om hur det var att tävla mot varandra och att dömas av Mary Berry och Paul Hollywood. Frågan är också om deras medverkan i tävlingen har förändrat deras liv.

09.00-Sändningsuppehåll-

11.00Halv åtta hos mig: England Brittisk matlagningsserie från 2012. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Fyra brittiska amatörkockar som bor i den spanska kuststaden Alicante bjuder varandra på middag och tävlar om ett kontantpris.

12.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2005. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem. Det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar Millan går varligt fram och lyckas alltid hjälpa sina fyrbenta patienter och deras ägare. Cirklar gör hunden Harry galen, särskilt hjul på olika fordon. Om inte hans ägare Beverly och Janet håller hårt i kopplet anfaller han passerande cyklister och rollerblade- och skateboardåkare. Hunden Brooks är besatt av ljus. När han var liten var det några som lekte med honom med en ljuspenna och han har aldrig kommit över den upplevelsen. Skuggor och ljusförändringar skrämmer också upp honom. Han struntar i en fjäril som flyger förbi men jagar dess skugga. Brooks är aldrig lugn eller avslappnad. Hundtränaren Cesar Millan visar hur hundarna kan komma över sina nervösa besvär och hur kopplet kan användas så att hundarna blir fokuserade på promenaden och inte på cyklar eller skuggor.

12.30Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2005. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem. Det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar Millan går varligt fram och lyckas alltid hjälpa sina fyrbenta patienter och deras ägare. Läraren Johns favoritras är boxer. Tidigare hade han och hans fru Stella boxern Dalton och därefter boxertiken Mocha, som var en ganska långsam hund. Eftersom John och Stella önskade en mer aktiv hund till sina tre barn skaffade de så småningom den ett år gamla Coach. I början fick de jobba mycket med Coach som bland annat tuggade på deras möbler. En hundtränare lärde Coach lydnad och allt blev mycket bättre. Men efter några år blev han plötsligt aggressiv. På ett brutalt sätt började han försöka hålla besökare borta från huset. Han bet till och med en av familjens vänner. Allting blev bara värre och värre och när en granne hotade dem med stämning blev de riktigt oroade. Desperat ringde de sin hundtränare och veterinär och fick rådet att avliva hunden eftersom beteendet troligtvis bara skulle förvärras. Av en händelse hittade familjen information om hundtränaren Cesar Millan kvällen innan avlivningen skulle ske och som en sista utväg ringde de honom och bad om hjälp. Eula och Anthon har problem med sin älskade shih tzu Sueki som vägrar gå i koppel. Det spelar ingen roll vad de gör, Sueki bara sätter sig ner och rör sig inte ur fläcken så fort hon ser ett koppel. Frågan är om Cesar kommer att lyckas få ett koppel runt halsen på den envisa hunden.

13.05Dr Phil Amerikansk talkshow från 2016. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Michelle anklagades för att vara alkoholpåverkad på arbetstid. Hon ska ha sluddrat och gått konstigt när hon dök upp på jobbet på en grundskola i Oklahoma. Hennes kollegor sa att hon stank av alkohol och polis tillkallades. Michelle säger till sitt försvar att hon tagit medicin som gjort henne yr. Hon erkänner att hon vid tidpunkten hade ett alkoholproblem men hävdar att hon aldrig skulle dricka på morgonen. Men polisen påstår något annat och doktor Phil visar Michelle en avslöjande videoinspelning.

14.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2016. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Lauren hatar sina föräldrar Laura och John på grund av den uppväxt de gav henne. Hon hävdar att Laura inte förberedde henne på livet utan i stället uppmuntrade henne att hoppa av skolan. John ska ha betett sig mer som en kompis än en förälder och ska ha druckit och tagit droger tillsammans med henne och hennes kompisar. Lauren berättar att John hade flera affärer och att Laura stal hennes identitet och försatte henne i skuld på flera tiotusentals dollar. Det visar sig att föräldrarna är skyldiga till ännu fler missdåd.

15.00Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. Ett par före detta vänner grälar om ett lån för hushållsprodukter och en pappa kräver sin före detta partner på uteblivet underhåll. En kvinna hävdar att hennes syster är skyldig henne pengar efter att hon förstört en jacka som hon lånat.

16.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2015. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Mediet Birkan Tore åker till Katarina och Daniel Kristoffersson i Göteborg som misstänker att det spökar i deras villa. De inser att de måste tillkalla hjälp efter att de hållit en fest där flera av deras vänner blivit vittnen till något skrämmande.

17.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2015. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Mediet Jörgen Gustafsson hjälper Marita och Tomas Julin i Staffanstorp utanför Heby. De flyttade dit efter att de förälskat sig i ett litet torp men det verkar som om någon inte vill ha dem där då man upplevt flera hotfulla och aggressiva fenomen. När deras släkt och vänner berättar att de inte längre vågar besöka dem inser paret att de behöver hjälp och kontaktar Det okända.

18.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Den förmögna familjen Forrester driver ett modehus i Los Angeles. De tampas ständigt med familjerna Spencer, Logan och Spectra i sin strävan efter makt, pengar, ära och kärlek. Bill överraskas av Liams mod men slår ifrån sig sonens försök att utpressa honom. Rick överväger Mayas drastiska planer. Sally dyker upp på Steffys kontor med ett oväntat besked.

18.35Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En kvinna stämmer en bilförare som kraschat in i hennes bil när han körde mot rött. Bilföraren klandrar hennes fästman som körde hennes bil vid tillfället. Ett före detta par grälar om ett lån för att köpa saker till ett barnbarn.

19.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Bill hade ett kortvarigt äktenskap med Gulshan i utlandet innan han flyttade hem till sin mamma Pearl. Han tog snart upp kontakten med Gulshan igen och Pearl bad henne att flytta in med dem. Men fem dagar senare slängde hon ut dem båda.

20.00Hela England bakar Brittisk matlagningsserie från 2017. Tolv deltagare tävlar om att bli Storbritanniens bästa amatörbagare. De ställs inför tuffa utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka får den som klarat sig sämst åka hem tills en vinnare kan krönas. Säsongsstart. Det första temat är tårtor och de tolv deltagarna tar sig an en fruktig utmaning i signaturbaket. De bakar även en barnslig favorit och kluriga tårtor som lurar ögat.

21.00Förlåt mig Svensk realityserie från 2018. Linda Lindorff reser Sverige runt och besöker ångerfulla människor som känner att de sårat eller svikit någon och vill be om förlåtelse. Förhoppningen är att återförena familjer, läka sår och förändra liv. Linda Lindorff träffar Dennis som under skoltiden sökte sig till de tuffa äldre killarna och gjorde allt för att passa in i deras gäng. Han skolkade, bråkade och slogs och när hans föräldrar försökte sätta ner foten blev det bara värre. Till slut omplacerade socialen honom. Han bröt då helt med sitt förflutna och svarade inte på föräldrarnas kontaktförsök. Sju år senare har Dennis fått ordning på sitt liv och saknaden efter föräldrarna är så stor att han måste be om förlåtelse och få tillbaka dem i sitt liv. Birgitta förlorade sin dotter Jessica i en bilolycka och hennes värld rasade samman. Hon grävde ner sig i sorgen och märkte inte hur hon försummade sin äldsta son Emil. Till slut fick Emil nog och de har inte hörts eller setts på över 20 år.

22.00Mord i paradiset Brittisk kriminalserie från 2011. Den principfaste kriminalpolisen Richard Poole skickas motvilligt till den avslappnade paradisön Saint Marie i Karibien för att utreda ett mord. När han löst fallet blir han till sin förfäran kommenderad att stanna på ön och tjänstgöra som kommissarie. En blodig kvinna kliver in på polisstationen och erkänner att hon mördat sin make. Eftersom det inte finns några bevis är Poole osäker på vad han ska göra.

23.00Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1993. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare. Jessica är på en kryssning i Karibien då en kvinna som reser under falsk identitet blir mördad.

00.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1986. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver är på skidresa när han råkar komma över en mikrofilm som innehåller bevis på illegal spelverksamhet.

01.00Rush hour Amerikansk actionkomediserie från 2016. Den samvetsgranne kriminalpolisen Lee från Hongkong, en mästare på kampsport, beger sig till Los Angeles för att hämnas sin systers död. Väl där paras han ihop med polisen Carter som är hans raka motsats. Trots kulturkrockar inser de att de kompletterar varandra på ett oväntat effektivt sätt. Carter och Lee söker efter en mystisk man som är beredd att gå långt för att komma åt prominenta personer i samhället.

01.55Miami Vice Amerikansk kriminalserie från 1985-1986. Kriminalpolisen Sonny bor på en segelbåt i Miami och Rico är en New York-polis som beger sig till Florida för att hitta sin brors mördare. De bildar en stilsäker polisduo som bekämpar brottslingar inom narkotika, prostitution och vapen. Crockett och Tubbs ger sig i kast med prostitutionens skuggvärld i ett försök att hitta en bisarr seriemördare.

02.55Tyst vittne Brittisk kriminaldramaserie från 2017. Rättspatologerna vid University of London nöjer sig inte med att bara obducera offren, de ger sig inte förrän de löst mysteriet om varför och hur personen i fråga avlidit. Gruppen består av Nikki, Thomas, Jack och Clarissa och de ställs ständigt inför nya dödliga fiender. En ung skollärare försvinner och när Jack och Nikki kallas dit blir de varse om att de hamnat mitt i en mediastorm. Thomas söker rättvisa åt en problemtyngd ung kvinna som dödades under mystiska omständigheter.

05.05Judys domstol Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En festarrangör stämmer några vänner efter att hon inte fått betalt för en födelsedagsfest. En man anklagar sin före detta flickvän för att ha stulit hans bil men hon hävdar att bilen tillhör henne. En kvinna stämmer en tonåring som sålt henne en bil som hon inte kunde registrera.

05.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En kvinna anklagar sin dotter för att ha stulit pengar av henne. En dagbarnvårdare hävdar att hennes tidigare klient aldrig informerade henne om att hennes bidrag dragits in. En man som står anklagad för att ha slagit hål i väggar ställer till med oreda i rättssalen.