MENY

Sjuan

06.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Caroline berättar för Bill och Steffy att hon ångrar sin flytt till New York. De två modehusen förbereder sig inför modeduellen i Monte Carlo och Thomas är säker på att Spectra fashion tar hem segern. Katie får en obekväm fråga.

06.30Spårlöst - Danmark Dansk dokumentärserie från 2015. Människor får hjälp att hitta sina biologiska föräldrar eller andra anhöriga som de har tappat kontakten med. I serien dokumenteras hur de ger sig ut i världen på en ofta väldigt känslosam resa för att få svar på frågor om sina rötter. I varje avsnitt följs en ny person på resan till det förflutna. Anne, 24 år, har förlorat mycket. När hon var 12 gick hennes syster plötsligt bort, och för två år sedan togs hennes mamma av cancer. Mamman var adopterad från Polen med en okänd familjehistoria, men Anne hoppas en polsk moster har svaren hon söker.

07.30Hem till salu Lucy Alexander och Martin Roberts besöker hem som auktioneras ut. Följ Lucy Alexander och Martin Roberts som besöker hem som både ska säljas och har sålts på auktion. Programledarna undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna både köpare och säljare under programmens gång. Följ Lucy Alexander och Martin Roberts som besöker hem som både ska säljas och har sålts på auktion. Programledarna undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna både köpare och säljare under programmens gång.

08.55Sändningsuppehåll

11.00Halv åtta hos mig: England Brittisk matlagningsserie från 2012. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Nästa stopp är Chichester där fyra nya deltagare bjuder varandra på middag och tävlar om ett kontantpris.

11.55Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2009. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem. Det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa hundarna och deras ägare. Sherrels och Lynnes hund Delta är rädd för män efter att ha blivit misshandlad som valp. Rädslan har ökat med tiden och nu attackerar hunden både hantverkare och husets fönster så fort någon passerar utanför. Rhonas border collie Dong-Dong tycker inte om att gå i koppel och ligger helst hela dagarna i en fåtölj i vardagsrummet. Av det har han blivit överviktig och fått liggsår.

13.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2009. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem. Det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa hundarna och deras ägare. New York-bon Kim Strothers yorkshireterrier Moose skäller och hugger efter alla de möter när de är ute på promenad. Matt och Bethany Marquette har problem med dobermann-hanen Tyson som attackerar andra hundar. Den professionella hundrastaren Rochelle har problem med två labradorer, Rylie och Tucker, vars upptåg gör det omöjligt för henne att göra sitt jobb. Cesar Millan kommer till hundägarnas undsättning.

14.00Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. Jale stämmer sin mamma Sylvia som sålt hennes traktor utan tillåtelse. Sylvia kontrar med att det faktiskt är hon som äger traktorn så hon har all rätt i världen att sälja den. Daniel kräver att hans son betalar för en bil han sålt honom.

15.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2015. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Mediet Birkan Tore åker till Katarina och Daniel Kristoffersson i Göteborg som misstänker att det spökar i deras villa. De inser att de måste tillkalla hjälp efter att de hållit en fest där flera av deras vänner blivit vittnen till något skrämmande.

16.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2015. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Mediet Jörgen Gustafsson hjälper Marita och Tomas Julin i Staffanstorp utanför Heby. De flyttade dit efter att de förälskat sig i ett litet torp men det verkar som om någon inte vill ha dem där då man upplevt flera hotfulla och aggressiva fenomen. När deras släkt och vänner berättar att de inte längre vågar besöka dem inser paret att de behöver hjälp och kontaktar Det okända.

17.00Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En salongsägare hävdar att kyrkan bredvid dem langar droger och täpper till deras parkeringsplatser. En man anklagas för att ha tagit ut pengar med hjälp av en försvunnen check.

17.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En man tillbringar två nätter i häkte efter att hans före detta flickvän anklagat honom för misshandel. Han hävdar att hon slog honom först. En bilförare blir påkörd av en oförsäkrad förare som ignorerat en stoppskylt.

18.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Wyatt ställs inför ett förskräckligt dilemma när Liam delar med sig av nyheterna om Steffy. Justin blir ångerfull när Bill inte verkar bry sig om konsekvenserna av sitt beteende.

18.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Steffys dröm går först i uppfyllelse och försummas sedan framför hennes ögon. Bill berättar skadeglatt för Justin om hur han framgångsrikt har lyckats manipulera Wyatt.

19.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Jeremy är övertygad om att hans fru Kelly försöker förgifta honom till döds så att hon kan få ut livförsäkringen. Han misstänker även att hon har flera kärleksaffärer och döljer sina spår noga. Doktor Phil reder ut händelserna.

20.00Cirkus Bagge Svensk realityserie från 2018. Vi får följa populäre TV-profilen Anders Bagge och hans blivande fru Johanna Lind på den lika romantiska som galna vägen mot deras drömbröllop. Mitt i alla bröllopsbestyr ska det nyförälskade paret dessutom ta sig an utmaningen att renovera sitt hem. Efter månaders intensivt arbete är paret äntligen framme vid dagen för sitt sagobröllop. Men dagen kantas av problem då Anders samma morgon fortfarande inte har hittat sin vigselring och Johannas väg till kyrkan hotas att stoppas av demonstrationer

21.00Beck - Monstret Svensk kriminaldramaserie från 1997. Svensk kriminalserie. Polisen Martin Beck är chef för riksmordkommissionen. Han är en skicklig utredare med många års erfarenhet inom poliskåren. Till sin hjälp har han den hårdhänte Gunvald Larsson som ofta tar lagen i egna händer. En resväska lämnas utanför en polisstation i Stockholm och ett bombhot följer. En bombgrupp lyckas skjuta sönder resväskan men alla får en chock när de upptäcker att det ligger ett spädbarn i den. Beck och hans män gör nu allt för att detaljerna kring det grymma dådet inte ska läcka ut. Men snart får landets alla dagstidningar ett meddelande om det fruktansvärda som har inträffat. Tidningarna använder sig av namnet Monstret när de skriver om personen som ligger bakom dådet.

23.00Tyst vittne Brittiskt kriminaldrama från 2006. Rättspatologerna vid University of London är oerhört dedikerade sitt arbete. De nöjer sig inte med att obducera offren utan ger sig inte förrän de löst gåtan med varför och hur personen i fråga avlidit. Tre stora mordutredningar hamnar på teamets bord och de tvingas ta sig an var sitt fall. Harry får i uppdrag att utreda en smitningsolycka där en kollega dödats. När han senare undersöker ett misstänkt självmord förstår han att fallet har kopplingar till smitningsolyckan. Leo undersöker en brand där en kvinna omkommit och Nikki söker svar på varför en blivande brud kollapsat och dött under sin möhippa.

01.10Poirot Brittisk kriminalserie från 1990. Hercule Poirot utreder avancerade mordgåtor på mer eller mindre exotiska platser och varken kidnappare, tjuvar eller förrädare lyckas lura den skicklige detektiven. Serien är baserad på Agatha Christies böcker om den belgiske detektiven Hercule Poirot. Poirot har under en resa till Cornwall träffat den unga vackra Nick Buckley som utsatts för ett flertal mordförsök. När han undersöker fallet närmare finner han kopplingar till en grupp vänner, en frånvarande pilot och märkliga förbindelser mellan avlägsna släktingar.

02.10En natt på slottet Svensk realityserie från 2016. Mediet Anne-Kristine Augestad bjuder in svenska kändisar att tillbringa en natt på Wenngarns slott där de på nära håll får uppleva andevärlden. Anne-Kristine vet inte på förväg vilka det är som kommer och deltagarna vet inte vad som väntar dem under kvällens gång. Musikern Casper Janebrink, bloggaren och tv-personligheten Meral Tasbas, bloggaren Daniel Paris och curlingspelaren Anette Norberg tillbringar en natt på slottet. Casper tror inte på spöken men hoppas ändå få uppleva något under natten. Daniel får reda på något spännande och Anne-Kristine kommer i kontakt med någon från hans förflutna. Det blir ett starkt möte för Anette och Meral är med om en skrämmande upplevelse.

03.05Monsterdejten Amerikansk realityserie från 2015. Några singlar blir förvandlade till monster och skickas ut på dejt för att se om utseendet verkligen är allt eller om de i stället kan förälska sig i personligheten bakom masken. Den bohemiska singeln Crystal förvandlas till en katt och får välja mellan den älskvärda babyn Harrison, det nördiga trollet Eric och det fribrottande trädet Matt.

03.35Monsterdejten Amerikansk realityserie från 2015. Några singlar blir förvandlade till monster och skickas ut på dejt för att se om utseendet verkligen är allt eller om de i stället kan förälska sig i personligheten bakom masken. Säsongsavslutning. Den ständige ungkarlen Dan kläs ut till groda och väljer mellan åldringen Angelina, lejoninnan Denise och djävulen Shavon.

04.00Judge Rinder Brittisk realityserie från 2015. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av fotografen. Två före detta vänner bråkar om ett lån. En dekoratör vill ha betalt för ett jobb han gjort men klienten hävdar att arbetet inte höll måttet.

05.00Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En kvinna berättar att hon såg sin hund bli överkörd av en bil på en isig väg. Hennes granne påstår att det inte var hans fel. Trots att det finns videobevis förnekar en kvinna att hon är ansvarig för en bilolycka på en parkeringsplats.

05.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. Judy skäller ut en kvinna som lånat ut pengar till en snygg ung man hon träffat på internet. En kvinna stämmer sin granne efter att en gammal dörr fallit över hennes bil.