MENY

Sjuan

05.56Mannen som talar med hundar Cesar träffar Brian och Patricia som adopterat en border collie från en räddningsorganisation. Den söta valpen blev aggressiv mot alla människor utom Patricia. Cesars andra fall är schäfern Ali som attackerar cyklar, bilar, människor och hundar.

07.00Bachelor Sverige Under en dejt får Sebastian en ny chans att förklara sina beslut om vem han väljer att kyssa. Men kommer tjejerna kunna godta hans resonemang? Samtidigt beger sig Simon på singeldejt där han väljer att utsättas för sin största fobi.

08.00Chokladens underbara värld Det här avsnittets fabriksbesök är hos den veganska chokladen Nomo som lanserades 2019 och redan blivit väldigt populär i Storbritannien. Vi träffar även en kakaoevangelist vid hans chokladbar i New York.

09.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Bernie och George har sålt huset i England och är nu redo för nya äventyr i Spanien. Det enda som saknas är någonstans att bo. Jasmin Harman kommer till undsättning men frågan är om hon finner något som faller dem i smaken?

10.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Efter att ha arbetat hårt hela livet har Jacqui Lockhart äntligen sparat ihop tillräckligt med pengar för att kunna köpa ett hus i Costa Blanca. Något hon drömt om hela sitt liv. För att hitta rätt tar hon hjälp av mäklaren Danni och dottern Judy.

11.00Mannen som talar med hundar Dana och Jeff Huckles hund Jake visade sig ganska snart vara väldigt aggressiv när det gäller mat och även extremt aggressiv mot kvinnor. De senaste tio månaderna har de inte kunnat ha honom lös i huset utan måste stänga in honom i garaget.

12.02Fabriken inifrån Säsongsstart. Hur går det till när kaffe tillverkas? Det får vi reda på när Gregg besöker en fabrik i Derbyshire som tillverkar 175 000 burkar snabbkaffe varje dag. Samtidigt tar Cherry reda på hur kaffe påverkar vår kropp och vår hjärna.

13.00Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway Säsongsavslutning. Ett nygift par blir bestulna på hela sitt bohag när de faller offer för en opålitlig flyttfirma. Frank och Lu tar på sig att försöka finna den ökända stöldligan, men fallet växer när en död kropp adderas till ekvationen.

14.00Mord och inga visor Jessica kallas till jurytjänstgöring och ställs inför den mödosamma uppgiften att bena ut ett dubbelmord.

15.00Diagnosis Murder Jesse och Susan åker iväg på en romantisk resa över helgen när Susan plötsligt stöter ihop med en man från sitt förflutna och blir mycket chockad. Det visar sig att de både varit med om en bilolycka och Susan var övertygad om att mannen var död.

16.00Det okända Mediet Lena Ranehag besöker Katarina och hennes familj i deras nya hus i Lucksta. Kort efter att de flyttat in insåg hon att de inte är ensamma där. Familjen hör fotsteg, ser skepnader och hindras från att komma upp på övervåningen av en okänd kraft.

17.00På kryssning med Jane McDonald Säsongsstart. Jane McDonald ska ge sig ut på sin första kryssningsresa och åker till Miami för att kliva på det enorma fartyget The MSC Divina med plats för 4 300 passagerare. Kommer hon mäkta med alla galna soldyrkare på väg mot till Karibien?

18.00Glamour Ridge frågar ut Carter om hans relation till Shauna. Brooke beger sig till Spencer Publications för att prata med Bill. Shauna och Quinn gör en överenskommelse.

18.30Glamour Hope får kalla fötter och är orolig för vad hon och Liam kan förlora ifall han berättar sanningen. Wyatt reagerar på sin pappas hårda bedömning av Vinny.

19.00Bachelor Sverige

20.00SOS - Superstädarna Säsongsstart. Superstädarna besöker ett hus i Lincolnshire som är i desperat behov av en rejäl städning i alla rum. Ägaren är generad över situationen och vågar inte ha gäster på besök, men förhoppningsvis kommer Jon och Brennan kunna hjälpa till.

21.00En smak av Sydafrika med Gregg Wallace Seriestart. Gregg inleder sin resa i Sydafrika med en safaritur i naturreservatet Amakhala. Till middag bjuds han på den traditionella grytan poike innan det blir dags att övernatta i ett klassiskt safari-tält. Dagen efter lär han sig mer om tjuvjakt

21.30En smak av Sydafrika med Gregg Wallace Gregg befinner sig på en vingård där han efter att ha plockat druvor får provsmaka vinet tillsammans med maträtten bobotie. Därefter beger han sig till Kapstaden och besöker stadens högsta punkt för att sedan provsmaka mat från Cape Malay.

22.03Ett fall för Frost Frost samarbetar med djurinspektören Christine Moorhead under en razzia mot organiserade hundslagsmål men tillslaget får oväntade konsekvenser. En pojke knivhuggs till döds och mördarens pappa gör allt för att stoppa det enda vittnet.

00.00En seriemördares signum En seriemördare som väljer sina offer efter deras stjärntecken skrämmer slag på New York-borna under 90-talet. Mördaren lämnar kodade meddelanden på sina brottsplatser och polisen går en kamp mot klockan för att gripa honom innan nästa mord sker.

01.00Ett lik i trädgården En byggherre försvinner i öknen i Arizona, och hans bror ger sig ut för att avslöja sanningen. Men när vandrare snubblar över en ohygglig upptäckt inser polisen snabbt att det inte går att lita på någon i korselden.

02.00Bachelor - Tjejerna avslöjar allt Diskussionen om Nathalie och Sebastians i bilen fortsätter. Armina är förbannad på Simon efter vad som hände - eller snarare inte hände. Shilera har fått höra en del saker och tycker inte att Elin borde gå på dejt med Sebastian.

02.30Judys domstol En kvinna med tvivelaktiga hyresvärdsrättigheter stämmer sin rumskamrat för obetald hyra. En king charles spaniel väntar tålmodigt på sin ägare när han ger sig efter en kvinna vars okopplade hund varit aggressiv.

02.30Judys domstol En kvinna med tvivelaktiga hyresvärdsrättigheter stämmer sin rumskamrat för obetald hyra. En king charles spaniel väntar tålmodigt på sin ägare när han ger sig efter en kvinna vars okopplade hund varit aggressiv.

03.00Veterinärerna Hundarna Milou och Louis ska åka till Qatar men hos veterinären stöter de på ett problem som kan omkullkasta deras planer. Broholmer-hanen Leo lider av kraftiga kräkningar och den kaxige huskatten Sixten har blivit skadad i ett slagsmål.

04.00Hidden Cadi besöker Endaf Elwy i Gladwell-fängelset och blir mer och mer övertygad om att han är oskyldig. Samtidigt smyger Dylans mamma ner till Megan i källaren och varnar henne för att försöka rymma igen. Men varningen får motsatt effekt.

05.26Judys domstol Kärlek slutar alltid med (bostads)bråk. Den ena parten i ett par som gjort slut vägrar lämna lägenheten. En över 15 år lång vänskap är i fara på grund av ett soltak.