MENY

Sjuan

06.00Mannen som talar med hundar Cesar hjälper skådespelande tvillingarna Tiffany och Krystle med deras hund Tigger, en chihuahua-pomeranianmix som biter dem. En labrador retriever vid namn Dan lär sig snabbt att bli en bra jakthund men har samtidigt blivit mer aggressiv.

07.02Husjägarna Kirstie hjälper Dani att hitta en ny lägenhet i Brighton, dit hon valde att flytta efter att hennes äktenskap tog slut. Phil hjälper förstagångsköparna Katy och Charlie som för närvarande bor hos Katys mor, men som nu vill hitta något eget.

08.00En plats i solen: Sommarsol Justine och Ashelys kärlek till paradisön Ibiza är oändlig. Paret har spenderat otaliga festkvällar där och det är även platsen de förlovade sig på. Nu är deras nattklubbsdagar är över vill de hitta det perfekta semesterhuset på ön.

09.00En plats i solen: Sommarsol För det irländska paret Lesley och Phil är det dags för ett nytt kapitel i deras liv. De planerar nämligen att flytta till den spanska östkusten, La Marina Alta. Scarlette visar paret 5 olika fastigheter och flera visar sig falla dem i smaken.

10.00Hundräddaren En före detta militär med PTSD söker en kompanjon. Förhoppningen är att en hund ska kunna fungera som ett emotionellt stöd i livet för den sjukskrivne sergeanten.

10.30Hundräddaren Brandon räddar två hundar som blivit kompisar på hundstallet och nu riskerar att separeras. Att hitta någon som vill adoptera båda hundarna kan bli en utmaning då dem skiljer sig ganska mycket i storlek och beteende.

11.00Mannen som talar med hundar Cesar åker till Australien för att hjälpa Susan och hennes hund Cobar som är livrädd för pipiga leksaker, vid minsta ljud från dem flyr hon eller gömmer sig, men anledningen är ett mysterium. Hunden Chase attackerar sin egen spegelbild.

12.00Ambulansen För den erfarne ambulansföraren Joe tar fredagsskiftet en oväntad vändning när ett annorlunda samtal inkommer. En person har precis fött ett barn på ett hotellrum utan att ha vetat om att hon var gravid.

13.00Summer of Rockets Efter skjutningen sätter mr Field familjen Petruhkins hem och fabrik under beskydd. Men Samuel har andra planer och väljer att hålla sig gömd på ett ställe där han kan träffa Kathleen. Richard och Kathleen misstänker att de är avlyssnade.

14.00Mord och inga visor Jessica hjälper en kvinna vars son anklagas för mordbrand trots att kvinnan kommer med några skrämmande påståenden angående Jessicas avlidne make.

15.00Diagnosis Murder Ett läkemedelsföretag som livnär sig på folks ohälsa har skapat ett perfekt viralt virus och någon har stulit botemedlet. Både Dr. Sloan och Jesse har blivit smittade och nu är det upp till Steve och Dr. Amanda Livingston att hitta gärningsmannen.

16.00Det okända Mediet Anu ger sig ut för att hjälpa Katarina och Robert som är övertygade om att de fått ovälkommet besök. Katarina känner sig iakttagen och något flåsar Robert i nacken. Anu upptäcker andar i huset och en av dem bär på mycket ondska.

17.00Husjägarna Kirstie’s hjälper förstagångsköparna Emily och Dustin som ägnat det senaste året till att spara ihop pengar till en kontantinsats, och nu är redo att ge sig ut på Londons tuffa bostadsmarknad. Phil hjälper tre generationer kvinnor att lämna London.

18.00En plats i solen: Sommarsol Pensionärerna Alan och Marilyn har bestämt sig för att påbörja ett nytt kapitel i livet - det genom en flytt till Spanien. Huset i England är sålt och paret bor nu i en bil tills de hittar deras drömhus. Mäklaren Danni visar dem flera bra alternativ.

19.00En plats i solen: Sommarsol Wendys dröm om att bo i Spanien blev till verklighet när hon fick ett jobb i Benidorm. Men att hitta det ultimata boendet visade sig vara lättare sagt än gjort. Mäklaren Danni och bästa vännen Diana är på plats för att hjälpa henne hitta rätt.

20.00Djurparkens hemligheter Intriger väntar bland schimpanserna när den dominanta hanen Dylan utmanas av den yngre Dylan. Vårttranan Wilma går på dejt med sina nya partner Ivan, men saker går inte riktigt som planerat på grund av högljudda grannar i djurparken.

21.00Allsång på gränsen Häng med i sång, dans och glädje på den svensk-norska gränsen. Kvällens stjärnspäckade allsång gästas av inga mindre än Stavangerkamaratene, Jonas Fjeld, Gaute Ormåsen, Elg, Atle Pettersen, Jorn (Jørn Lande) och Smith & Tell.

22.00Ett fall för Frost En försvunnen kirurg förbryllar Frost. Lika förbryllad blir han när en ung kvinna uppenbarar sig vid hans dörr för att berätta något.

23.36Mord och skandaler i Hollywood Kan framgång, kändisskap och pengar göra en idol till en måltavla, eller en stjärna till kriminell? Vi lär oss historierna bakom sportlegenderna Aaron Hernandex, Bison Dele och Steve McNair vars liv fick oanade vändningar.

00.34En natt på slottet Josefin Crafoord, Jessica Folcker, Rafael Edholm och Dermot Clemenger tillbringar en natt på slottet. Det visar sig att Jessica redan är bekant med Lena och Dermot är med om något som kan förändra hans framtid.

01.32Det okända För nästan tio år sedan hjälpte Det okända och mediet Jörgen Gustafsson familjen Bergenheims i Karlskoga att bli av med sina oinbjudna gäster. Efter flera års lugn upptäckte familjen att de återigen har fått besökare i huset och Jörgen åker dit.

02.30Veterinärerna Kalle på Skånes Djurpark undersöker några mårdhundar. Mimmi i Falun undersöker sex sphynxkatter. Marek åker till en gård som har problem med en ko som vägrar gå tillbaka till ladugården med de andra kossorna.

03.30112 - först på plats Ambulanspersonalen får larm om en hjärtattack och kampen mot klockan inleds, frågan är bara om de har turen på sin sida eller inte? Uppgifter om en kvinna som slagit huvudet i en trottoarkant kommer in och livet hänger på en skör tråd.

04.00A Million Little Things Återkommande mardrömmar leder till att Maggie tvingas konfrontera ett livsomvälvande trauma från det förflutna. Samtidigt upptäcker vännerna att Maggies cancer är tillbaka.

05.03Judys domstol Två kvinnor som har barn med samme man bråkar om ryktesspridning och inkomstförlust. En tredje kvinna som potentiellt har barn med samme man dyker upp.

05.33Judys domstol En man anklagar sin ex-flickvän för att ha slagit sönder fönstren på hans bil. Enligt henne var det hans nya flickvän som gjorde det. En kvinna stämmer sina hantverkare för att inte ha slutfört arbeten på hennes hus.