MENY

Sjuan

06.05Hem till salu Brittisk dokumentärserie från 2014. Lucy Alexander och Martin Roberts besöker hem som ska säljas på auktion. De undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna de nya ägarna.

07.25Hela Danmark bakar Dansk matlagningsserie från 2014. Tio deltagare tävlar om att bli Danmarks bästa amatörbagare. De ställs inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka får den som klarat sig sämst åka hem och till slut finns det bara en vinnare kvar. Programledare är Timm Vladimir. Tio deltagare samlas vid herrgården Vinderslevholm för att ta sig an tävligens första utmaningar. Det blir bland annat cupcakes med ananas och kokos och en tårta med blåmögelost.

08.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. Ett före detta par och en hyresvärd möts i ett fall som rör farliga gasutsläpp, droganvändning och vandalisering.

09.00-Sändningsuppehåll-

11.00Halv åtta hos mig: England Brittisk matlagningsserie från 2011. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Fyra amatörkockar i nordvästra London bjuder varandra på middag och tävlar om ett kontantpris.

12.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2009. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem. Det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa sina fyrbenta patienter och deras ägare. Cesar Millan och Jennifer McCarthy besöker tre varghundar och deras ägare för att hjälpa dem med olika problem. Familjen Galvez hund Sheba är alldeles för vild, hon förstör familjens bakgård och ställer till oreda i grannskapet. Milo Sanchez varghund Ramses kommer inte överens med Milos andra hund, den engelska mastiffen Roscoe. Hunden Sofie som ägs av Janice Reins och Charlie Mendez förstör allt i sin väg och rymmer så fort hon får chansen. Tillsammans försöker Cesar och Jennifer få de vilda hundarna att bli balanserade familjemedlemmar.

13.05Dr Phil Amerikansk talkshow från 2016. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. När Marissa gick igenom sin pappa Roberts mobil hittade hon textmeddelanden från en prisjägare som letade efter en kvinna som Robert ska ha haft ett förhållande med. Hon undersökte hans dator och hittade mejl han skickat till en kvinna och sökhistoriken visade upp flera porrsajter. Robert har varit gift med Marissas mamma Vicki i 34 år och hon uppmanade henne att ta ut skilsmässa men Vicki vägrade. Sedan dess har Marissa brutit kontakten och nu vill hon att doktor Phil reder ut härvan.

14.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2016. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. För två år sedan levde Karen ett behagligt liv med ett framgångsrikt företag, hus vid stranden, dyra bilar och gott om pengar på banken. Men nu hävdar hon att hon är i fara och att några personer försöker förstöra hennes rykte. Karen påstår att de följer allt hon gör med hjälp av inplanterade mikrochip och att de hackat hennes datorer. Hon har förlorat allt och fått lov att flytta till sin bror John och hans fru. Men nu har hon börjat ifrågasätta John och undrar om han är den som är ute efter henne. Doktor Phil undersöker vad som står på.

15.00Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. Ett par före detta delägare i ett företag demonstrerar sin produkt för Rinder och grälar sedan om pengar. En kvinna hävdar att en reparatör förstörde hennes dator. En kvinna kräver återbetalning av ett billån.

16.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2011. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. När Marita köpte den gamla skolbyggnaden i Arboga var det för att starta en lugn och trivsam kursgård för stressade storstadsmänniskor. Men allt eftersom hon tillbringar mer tid i huset känner hon av ett allt starkare obehag. Lampor släcks och tänds utan anledning och saker i byggnaden försvinner oförklarligt. Vissa delar av huset är så obehagliga att varken Marita eller hennes kollega Marit, som också drabbats av de övernaturliga aktiviteterna, vill vistas där. Programledare Caroline Giertz tar med sig mediet Terry Evans för att försöka lösa problemet. De besöker inte huset en gång som vanligt utan känner sig tvingade att besöka det två gånger.

17.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2011. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Efter att familjen Leon bott i sitt hus i Katrineholm i en tid började konstiga saker hända. Både mamma Marcia och dottern Dyanne drabbas av yrsel och huvudvärk när de är hemma. Dessutom vandrar en osalig besökare omkring på tomten och rumsterar om i garaget. Familjen får hjälp av programledare Caroline Giertz som tar med sig mediet Pierre Hesselbrandt till villan. Han får kontakt med människor ur familjens förflutna, men frågan är om han lyckas lösa familjens problem.

18.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Den förmögna familjen Forrester driver ett modehus i Los Angeles. De tampas ständigt med familjerna Spencer, Logan och Spectra i sin strävan efter makt, pengar, ära och kärlek. Quinn avslöjar för familjen att Eric aldrig kom hem i går kväll. Sheila har ett erbjudande åt Eric. Steffy övertalar Bill att låta Spectra delta i Spencer summit men med en dold agenda. Sheila blir tagen på bar gärning.

18.35Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En man hävdar att han blev väckt av att en kvinna slog honom i huvudet med ett basebollträ och anklagade honom för stöld. En kvinna påstår att hon hittade en handväska fylld med pengar framför ytterdörren.

19.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Doktor Phil fortsätter sitt samtal med Robin och Daniel som båda till varje pris vill ha vårdnaden om sina två döttrar. Robin hävdar att hennes före detta make hjärntvättar deras barn och Daniel kommer med en ny och allvarlig anklagelse. Även döttrarna får komma till tals.

20.00En unge i minuten Brittisk dokumentärserie från 2015. Varje minut föds ett barn i England. Här följer man personalen på förlossningsavdelningen och blivande föräldrar när det är dags att föda.

21.00Det stora tårtslaget Svensk matlagningsserie från 2018. Åtta deltagare som alla har ett brinnande intresse för tårtdesign tävlar mot varandra i olika utmaningar. De skapar tårtor utifrån olika teman och ställs inför tekniska utmaningar inom tårtdekoration. Programledare: Marie Serneholt. Säsongsstart. Temat är bröllopstårtor och de åtta deltagarna skapar lyxiga tårtor med blomsterprakt. Frågan är vem som blir först att lämna tävlingen.

22.00Mord i paradiset Brittisk kriminalserie från 2014. Den principfaste kriminalpolisen Richard Poole skickas motvilligt till den avslappnade paradisön Saint Marie i Karibien för att utreda ett mord. När han löst fallet blir han till sin förfäran kommenderad att stanna på ön och tjänstgöra som kommissarie. Goodman och hans team tar sig an utredningen när flygvärdinnan Natasha Thiebert hittas död på ett hotell. Hon verkar ha blivit förgiftad under tiden som flygbesättningen övernattade på ön.

23.00Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1990. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare. När Jessica närvarar på en diplomatisk tillställning i Washington får hon av misstag ta hand om en pensionerad rysk agents hemligheter. Det dröjer inte länge innan hon hamnar mitt i en härva av spioneri och mord.

00.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1985. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. En hord med myror i Amazonas regnskog förstör allt i sin väg. MacGyver hjälper en vän som är entomolog och en plantageägare att bli av med myrorna innan plantagen ödeläggs.

01.00Valkyrien Norsk dramaserie från 2017. Om läkaren Ravn och den korrupta civilförsvararen Leif som driver en illegal underjordisk klinik i centrala Oslo. Ravn behandlar kriminella och andra personer som inte kan eller vill söka upp ett vanligt sjukhus. Samtidigt försöker han hitta ett botemedel till sin frus dödliga sjukdom. Efter ett samtal med sin bror tvingas Leif omvärdera sin ledarstil. Teo försätter både sig själv och kliniken i fara genom att uppsöka Marit. En patient ger Ravn en ledtråd till något som kan hjälpa Vilma. Men innan han kan ge henne en ny medicin måste han testa den på en försöksperson.

02.00Miami Vice Amerikansk kriminalserie från 1984-1985. Kriminalpolisen Sonny bor på en segelbåt i Miami och Rico är en New York-polis som beger sig till Florida för att hitta sin brors mördare. De bildar en stilsäker polisduo som bekämpar brottslingar inom narkotika, prostitution och vapen. Crockett åtalas för att ha tagit emot en muta när han försökt hjälpa en gammal vän med hennes spelskulder.

03.00The following Amerikansk thrillerserie från 2014. Den före detta agenten Ryan Hardy kallas återigen in när det visar sig att seriemördaren Joe Carroll fortfarande är i livet. Ledarna för en ny kult, Lily Gray och hennes tvillingsöner Mark och Luke, försöker locka fram Joe genom olika offentliga uttalanden. Säsongsavslutning. Ryan sätter allt på spel när han försöker rädda Claire undan tvillingarna genom att samarbeta med Joe.

03.55The following Amerikansk thrillerserie från 2015. FBI-agenten Ryan Hardy börjar få ordning på sitt liv igen efter att han återigen burat in seriemördaren Joe Carroll. Men så dyker en ny okänd mördare upp som skriver hotfulla meddelanden i blod. Hardy inser snart att hans nya fiende är mer lömsk än han någonsin kunnat föreställa sig. Ett år har gått sedan Ryan Hardy fängslade seriemördaren Joe Carroll. Han har återvänt till FBI på heltid där han arbetar tillsammans med Mike Weston och sin brorsdotter Max. Livet har återgått till det normala och den sargade agenten har även hittat kärleken i den ensamstående mamman Gwen Carter. Men tillvaron slås i spillror när flera brutala mord inträffar. Det visar sig snart att Joe Carroll bara var början när en ny okänd mördare tar plats i agenternas liv.

04.50Judys domstol Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En man hävdar att hans sons fyrverkeriuppvisning förstörde hans uppfart. Han stämmer honom och hans fru för hyreskostnader, förstörd egendom och stöld. Ett före detta par som stämmer varandra är överens om att deras resa till Nebraska blev en katastrof.

05.10Judys domstol Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. Ett par som bara känt varandra i ett par veckor flyttar ihop, något som slutar med gräl om vitvaror, kreditkort och en gräsklippare. En hyresvärd stämmer sin nya hyresgäst för misshandel och förstörd egendom.

05.40Judys domstol Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En man förnekar att han är ansvarig för förstörd egendom och stämmer sin före detta hyresvärd för att han kastat ut alla hans ägodelar på gatan. En man erkänner att han slog ner sin alkoholpåverkade kompis som ska ha attackerat honom med en kniv.