MENY

Kanal 11

06.00Grey's Anatomy Arizona har en patient som står inför en eventuell dubbel amputation. Samtidigt sviker Derek ett löfte till Callie. En läkare blir avstängd för inte följa policyn om förbud mot förhållande med kollega.

07.00Ultimate Shopper Nyomi, Anette, Jemelin och Duyal står inför tuffa stilutmaningar som kommer att granskas ingående av juryn.

08.00Tvins

10.10Gossip Girl Gossip Girl rapporterar att Serena van der Woodsen har sett köpa graviditetstest. Nate får veta om Blairs och Chucks förhållande. Dan försöker säga de tre små orden till Serena.

11.10Devious Maids I säsongsfinalen riskerar kvinnorna sina liv för att avslöja en mördare.

12.10Private Practice Vi möter läkarna på en privatklinik i Santa Monica i Kalifornien. De gör allt för sina patienter medan de ofta kämpar med kaos i sina egna privatliv. Spinoffserie till Grey's Anatomy.

13.10Ultimate Shopper Kvällens fashionistas heter Stefanie, Kelly, Gill och Mimie.

15.05Real Housewives of New Jersey Här möter vi några välbärgade Jersey-tjejer som har mer pengar än stil, och gott om tid att intrigera och skapa dramatik i sin vardag.

16.05Gossip Girl Blair återvänder till skolan och upptäcker att hon inte är populär bland sina gamla vänner. Jenny är på god väg att bli fullvärdig medlem av A-listan men vägen dit består av både farliga och olagliga prov.

17.00Devious Maids Liv förändras för alltid efter explosionen på Powells gods. Kommer Spence minnas Rosie? Hur går det med Zoila och hennes bebis? Och kommer filmen förändra Marisols liv?

18.00Hollywood Medium with Tyler Henry Tyler Henry använder sina förmågor för att hjälpa Dj Qualls, Boy George, Rob Dyrdek, Charisma Carpenter att få kontakt med kära bortgångna familjemedlemmar och vänner.

19.00Rob & Chyna Det är dags för Chyna och Robs dotter att födas och familj och vänner står redo att välkomna den lilla till världen.

20.00Wahlgrens värld Det är fullt kaos när Pernilla agerar fotbolls- och hockeymamma. Bianca går på mormors mingel och Pernillas bästa vän hjälper till att fixa i hemmet. Det blir en rejäl rensning i Pernillas garderob och Bianca och Pernilla talar ut om gammalt groll.

21.00Kalle och chokladfabriken Alla drömmer om att få se vad som döljer sig innanför väggarna i Willy Wonkas fantastiska chokladfabrik. Vem ska hitta chokladkakan med guldbiljetten som öppnar dörrarna? Den som helst av allt vill vinna priset är unge Kalle.

23.20Quantico Medan den nya ledaren bekantar sig med CIA- och FBI-agenterna leder Owen en utredning om den märkliga världen av falska nyheter. Men jakten på utgivarna av falska nyheter kan vara livsfarlig.

00.20Quantico Clay tvingas använda sin fästmö att utföra en operation och det får hela teamet att granska sina personliga kontakter, eller snarare avsaknaden av personliga kontakter. Samtidigt kämpar Harry för att hitta sin plats i gruppen.

01.20RuPaul's Drag Race De tävlande gör upp om vem som är den bästa dragshowartisten. De ska bevisa att de har karisma och talang för att vinna juryns gillande. Divan och dragshowstjärnan RuPaul fungerar som mentor och inspiration.

02.20RuPaul's Drag Race: Untucked! Bakom kulisserna i dragshowvärlden. Dramat som du inte ser någon annanstans - catfights, tårar och hemligheter. RuPaul leder oss bakom kulisserna och vi får se vad som händer när en skock dragdrottningar kämpar mot varandra... och sig själva.

02.45RuPaul's Drag Race De tävlande gör upp om vem som är den bästa dragshowartisten. De ska bevisa att de har karisma och talang för att vinna juryns gillande. Divan och dragshowstjärnan RuPaul fungerar som mentor och inspiration.

03.40RuPaul's Drag Race: Untucked! Bakom kulisserna i dragshowvärlden. Dramat som du inte ser någon annanstans - catfights, tårar och hemligheter. RuPaul leder oss bakom kulisserna och vi får se vad som händer när en skock dragdrottningar kämpar mot varandra... och sig själva.

04.00RuPaul's Drag Race De tävlande gör upp om vem som är den bästa dragshowartisten. De ska bevisa att de har karisma och talang för att vinna juryns gillande. Divan och dragshowstjärnan RuPaul fungerar som mentor och inspiration.

04.50Ellen DeGeneres Show En blandning av kändisintervjuer, musikframträdanden och humor. Ellen dansar och delar med sig av sitt eget liv och vad hon alltid velat uppnå.

04.50Ellen DeGeneres Show En blandning av kändisintervjuer, musikframträdanden och humor. Ellen dansar och delar med sig av sitt eget liv och vad hon alltid velat uppnå.

05.35Say Yes to the Dress: Bridesmaids Brudar letar klänningar till sina tärnor. Många tärnor, många viljor, och bruden och tärnorna är sällan överens om vilken klänning tärnorna ska ha. Ska de ha pälsmuff, ska de vara sexiga, ska de vara lila? Drama på hög nivå inför den viktiga dagen.