MENY

Kanal 11

06.00Cheerleaders Truppen reser till Palm Springs för att delta i tävlingen The duel in the desert, som de förlorat två år i följd. Klarar de att bryta den dåliga trenden?

06.30Cheerleaders Gaby och Jenee berättar om sin vänskap och hur det är att bo och träna med sin bästis. Kyle och Michaeleddie blir förvånade av en oväntad ursäkt.

08.00Tvins

10.10Gossip Girl Chuck vill ha tillbaka sin bästa vän och konspirerar med Jenny för att förstöra för Serena och Nate. Serenas pappa, Dr William van der Woodsen, återvänder.

11.10One Tree Hill Lucas och Nathan blir avslängda från bussen långt hemifrån och då dyker ett gäng busar upp.

12.10Private Practice Vi möter läkarna på en privatklinik i Santa Monica i Kalifornien. De gör allt för sina patienter medan de ofta kämpar med kaos i sina egna privatliv. Spinoffserie till Grey's Anatomy.

13.10Cheerleaders Truppen är halvvägs till världsmästerskapet och närmast är truppens stora utmaning National Cheerleading Championships i Dallas. Pressen är enorm eftersom den kaliforniska truppen också är favorittippade.

13.40Cheerleaders Truppen reser hem efter tävlingen och det är dags att trappa upp träningen. Eddie och Orby måste höja motivationen och bjuder in familjer och vänner till en speciell uppvisning.

15.05Familjen Kardashian Kris och Kim springer ett lerlopp. Scott planerar att anlägga en helikopterplatta på baksidan.

16.05Gossip Girl It's a Dad, Dad, Dad, Dad World.

17.00One Tree Hill Dans och Debs årliga basketfest öppnar gamla sår och rör upp nya känslor. Brooke sprider ett elakt rykte som har en förkrossande inverkan på Haley.

18.00Private Practice Vi möter läkarna på en privatklinik i Santa Monica i Kalifornien. De gör allt för sina patienter medan de ofta kämpar med kaos i sina egna privatliv. Spinoffserie till Grey's Anatomy.

19.00Familjen Kardashian Khloe upptäcker ett inbrott och Kourtney, Kim och Khloe åker till New York för att göra ett oannonserat besök i DASH-butiken.

20.00Monica the Medium Monica åker till vackra Palm Springs för en gruppsession.

21.00Berättelsen om Narnia - Prins Caspian Den andra filmen i Berättelsen om Narnia. Peter, Susan, Edmund, Lucy och det ståtliga lejonet Aslan leder Narnias invånare på en otrolig resa för att återupprätta fred och ära i det förtrollade landet.

23.50RuPaul's Drag Race De tävlande gör upp om vem som är den bästa dragshowartisten. De ska bevisa att de har karisma och talang för att vinna juryns gillande. Divan och dragshowstjärnan RuPaul fungerar som mentor och inspiration.

00.50RuPaul's Drag Race: Untucked! Bakom kulisserna i dragshowvärlden. Dramat som du inte ser någon annanstans - catfights, tårar och hemligheter. RuPaul leder oss bakom kulisserna och vi får se vad som händer när en skock dragdrottningar kämpar mot varandra... och sig själva.

01.25Castle Ägaren till Drakes Magic Shop i New York hittas drunknad i Houdinis berömda vattentortyrtank och Castle och Beckett ger sig in i en värld av magi, trollkarlar och hemligheter för att hitta mördaren.

02.25CSI Miami Eric Delko snubblar fram i ett träsk och kollapsar till slut. Horatio och spaningsgruppen hittar honom och han förs snabbt till sjukhus. Medan Eric kämpar för sitt liv flyttas vi 12 år tillbaka i tiden och får se hur teamet skapades.

03.25Extreme Couponing Här möter vi USAs mest extrema supersparare. De är vanliga människor som har gjort till livsstil att göra bra affärer genom att jaga extrapriser, samla rabattkuponger och liknande. Här berättar de vad som driver dem och vi får bevittna deras affärer.

03.50Extreme Couponing Här möter vi USAs mest extrema supersparare. De är vanliga människor som har gjort till livsstil att göra bra affärer genom att jaga extrapriser, samla rabattkuponger och liknande. Här berättar de vad som driver dem och vi får bevittna deras affärer.

04.15Brothers & Sisters Nora gör sitt bästa för att hålla Brody i schack men hon märker att det speciella bandet dem emellan är borta. Justin försöker hjälpa en hemlös krigsveteran att komma på fötter igen trots att denne inte vill ha hjälp.

04.15Brothers & Sisters Nora gör sitt bästa för att hålla Brody i schack men hon märker att det speciella bandet dem emellan är borta. Justin försöker hjälpa en hemlös krigsveteran att komma på fötter igen trots att denne inte vill ha hjälp.

04.55Ellen DeGeneres Show En blandning av kändisintervjuer, musikframträdanden och humor. Ellen dansar och delar med sig av sitt eget liv och vad hon alltid velat uppnå.

04.55Ellen DeGeneres Show En blandning av kändisintervjuer, musikframträdanden och humor. Ellen dansar och delar med sig av sitt eget liv och vad hon alltid velat uppnå.

05.35Raising Hope I ett försök att bidra till Barneys och Maxines spirande förhållande hamnar Burt och Virginia i slagsmål. Jimmy och Sabrina börjar med fäktning för att lindra spänningarna i sitt förhållande.