MENY

TV4 Film

08.00Sändningsuppehåll

11.05Good Luck Chuck Good Luck Chuck är en amerikansk romantisk komedi från 2007. Det vilar en förbannelse över tandläkaren Charlie Logan. Varje kvinna han träffar hittar den sanna kärleken i en annan man efter en passionerad natt med honom. Hans kompis Stu uppmanar honom att omfamna sitt öde och ta sig an så många kvinnor som möjligt. Damerna står praktiskt taget på kö när ryktet börjar cirkulera om hans speciella gåva. Men när Charlie träffar Cam och faller för henne blir det problematiskt för han vill inte att hon ska gå samma öde till mötes.

13.05Rabbit hole Rabbit hole är ett amerikanskt drama från 2010. Becca och Howie mister sin fyraårige son när han springer ut på gatan efter sin hund och blir påkörd av en bil. Deras reaktion på tragedin är väldigt olika. Becca vill göra sig av med allt som påminner om sonen, något som förargar Howie. Han vill skaffa ett nytt barn men Becca vägrar och deras äktenskap hotar att rasa samman. Filmen är baserad på en pjäs med samma namn och Nicole Kidman nominerades till en Oscar för sin insats.

15.00Stand by me Stand by me är ett amerikanskt drama från 1986. Gordie, Chris, Teddy och Vern bor i en småstad i Oregon. Efter att Vern hört sin storebror prata om ett lik i skogen bestämmer sig de fyra grabbarna för att hitta kroppen och få äran för upptäckten. De ger sig i väg ovetande om att det kommer att bli deras livs äventyr. I huvudrollerna ses River Phoenix, Wil Wheaton, Corey Feldman och Jerry O'Connell. Filmen är baserad på en kortroman av Stephen King.

16.50Oskyldigt misstänkt Oskyldigt misstänkt är ett amerikanskt drama från 1990. David är en erkänd filmregissör som på 1950-talet återvänder till USA efter att ha filmat i Frankrike. Vad han inte räknat med är att det är en häxjakt på kommunister och att hans lojalitet mot sitt land är ifrågasatt. FBI gör det omöjligt för honom att arbeta och han ställs inför ett svårt beslut. Frågan är om han ska hålla fast vid sina principer eller ge upp dem för att kunna försörja sin familj. I huvudrollerna ses Robert De Niro och Annette Bening.

19.00My week with Marilyn My week with Marilyn är ett brittiskt- amerikanskt drama från 2011. Ynglingen Colin Clarke får chansen att jobba som assistent vid inspelningen av Prinsen och balettflickan i England 1956. Legenden Laurence Olivier ska i filmen spela mot Marilyn Monroe som även är på smekmånad med sin nya man Arthur Miller. När maken lämnar landet tillbringar Colin en magisk vecka med Marilyn. Han sveper iväg henne från alla beundrare och pressen det innebär att vara just Marilyn.

21.00Taxi driver Taxi driver är ett prisbelönat amerikanskt drama från 1976. Vietnamveteranen och taxichauffören Travis Bickle ser genom sitt bilfönster hur moralen förfaller i New York. Överallt pågår kriminalitet och osedliga handlingar. Den enda som verkar ren och oskuldsfull är Betsy, en ung kvinna som arbetar med en valkampanj, men hon vill inte ha med honom att göra. Travis bestämmer sig för att göra upp med fördärvet och ger sig ut på en räddningsaktion för att befria en tonårig prostituerad från sin hallick. I huvudrollen ses Robert De Niro.

23.20Panic room Panic room är en amerikansk thriller från 2002. En frånskild kvinna och hennes elvaåriga dotter har precis flyttat in i sitt nya hem när tre män bryter sig in där. Familjen gömmer sig i husets panikrum, en bunker som ska skydda dem från inkräktare, men glömmer flickans diabetesmedicin utanför. Det visar sig att männen har en koppling till den tidigare ägaren och är ute efter värdepapper som ska finnas inne i rummet. De tänker ta sig in dit till vilket pris som helst och samtidigt blir flickans behov av sin medicin allt mer desperat.

01.30Jackass: The movie Jackass-gänget bjuder på våghalsiga stunttrick och galna upptåg, som att göra skrot av en hyrbil och hoppa bungyjump i kalsongerna.

03.25I lagens namn I lagens namn är en svensk actionthriller från 1986. Fyra poliser färdas natt efter natt i sin piketbuss bland horor och knarkare i Stockholms undre värld. De agerar inte bara poliser utan också domare och bödlar och de är fullt övertygade om att deras metoder helgar medlen. När en fyllerist hittas sönderslagen i en av polisens fylleceller inleds en utredning om polisiärt övervåld. Utredningen avslöjar de fyra polisernas snedvridna syn på sina gärningar. I regi av Kjell Sundvall.

05.15Good Luck Chuck Good Luck Chuck är en amerikansk romantisk komedi från 2007. Det vilar en förbannelse över tandläkaren Charlie Logan. Varje kvinna han träffar hittar den sanna kärleken i en annan man efter en passionerad natt med honom. Hans kompis Stu uppmanar honom att omfamna sitt öde och ta sig an så många kvinnor som möjligt. Damerna står praktiskt taget på kö när ryktet börjar cirkulera om hans speciella gåva. Men när Charlie träffar Cam och faller för henne blir det problematiskt för han vill inte att hon ska gå samma öde till mötes.