MENY

TV4 Film

06.12Captain fantastic Dramakomedi om Ben (Viggo Mortensen) som skapat ett paradis för sig och sina sex barn i nordvästra USA:s djupa skogar, lagom långt bort från övrig familj och vänner. Där uppfostrar han dem till att bli starka, bildade och självständiga individer. Men en plötslig händelse tvingar den udda familjen att lämna sitt trygga hem och återvända till civilisationen, och nu måste Ben utvärdera sina livsval.

08.30The artist Hollywood 1927. George Valentin är stor stumfilmsstjärna men inser att ljudfilmens intåg kommer att bli slutet för hans lysande karriär. I ett desperat försök att stanna kvar i rampljuset slår han sig ihop med den vackra och talangfulla Peppy Miller som är på väg mot sitt stora genombrott. The Artist är en av fransk films största succéer någonsin och belönades med fem Oscar, däribland bästa film

10.32The kids are all right Nic och Jules är ett lesbiskt par som fått barn med hjälp av artificiell insemination. Nu är sonen Laser och dottern Joni i tonåren och vill veta vem som är deras biologiske far. Han visar sig heta Paul och bor i trakten. De bjuder över honom på middag, vilket kommer att få oanade konsekvenser. Kritikerrosad dramakomedi som vann Golden Globe för bästa film och blev fyrfaldigt Oscarnominerad.

12.50Art of us, The Romantiskt drama om konstprofessorn Harper Higgins som är i färd med att anordna en utställning, som hon hoppas ska leda till befordran. Men när hennes främsta konstnär hoppar av hamnar hon i klistret. Som tur är har hon sprungit på hundvakten Tom, en fd soldat som börjat måla och som visar sig besitta oanade talanger. Romantiska The Art of Us är gjord av tv-kanalen Hallmark.

14.46Mother's day Den stjärnfyllda dramakomedin "Mother's Day" utspelar sig just på Mors dag och skildrar olika aspekter av moderskap utifrån några kvinnors liv. Vi får träffa frånskilda Sandy (Jennifer Aniston) vars ex-man är tillsammans med en yngre förmåga, den ambitiösa karriärkvinnan Miranda (Julia Roberts) som inte har några barn och Jesse (Kate Hudson) som har en komplicerad relation till sin mamma.

17.03The sun is also a star Blixtförälskelse uppstår under en magisk dag i New York, när romantikern Daniel möter pragmatikern Natasha . Gnistor flyger omedelbart mellan dessa två främlingar, som kanske aldrig hade träffats om inte ödet slagit till. Men kommer de två ungdomarna att kunna gå från blixtförälskelse till evig kärlek? Det romantiska dramat The Sun Is Also a Star bygger på boksuccén "Idag är allt" av Nicola Yoon.

19.15Mystery 101 Amy Winslow är litteraturprofessor vid ett college där lär ut en kurs i att skriva deckare. Men snart blir hon indragen några verkliga mysterier när hon träffar på polisen Travis Cole och hans kollega Claire Tate, som hon en gång haft som student. De båda utreder ett fall med en försvunnen dyrbar växt från ett laboratorium, men snart är även ett par av Amys collegestudenter försvunna.

21.00Beck En kvinna hittas mördad och allt tyder på att hennes autistiske son Jack slagit ihjäl henne med en lampa. Alla försök att kommunicera med Jack misslyckas då han sluter sig från omvärlden. Martin Beck börjar snart ana att allt inte är som det ser ut att vara.

23.00The fifth estate Verklighetsbaserat drama om intrigerna kring WikiLeaks. De började med att skapa en undergroundwebbplats och kom att bli världens mest efterlysta personer. Men när WikiLeaks-grundarna Julian Assange och Daniel Domscheit-Berg kom över den största mängden sekretessbelagd underrättelseinformation som någonsin har läckt ut från det amerikanska försvarsministeriet, började en intern kamp.

01.45Children of men Året är 2027 och jorden har drabbats av oförklarlig barnlöshet. Inget barn har fötts på 18 år och allt framtidshopp är ute. I ett London som blivit en krigszon dyker plötsligt en ung gravid kvinna upp, och den forne aktivisten Theo måste föra henne i säkerhet. Clive Owen, Julianne Moore och Michael Caine syns i denna hyllade framtidsthriller som bygger på en roman av deckardrottningen P.D. James.

03.54Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas

04.27Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas

05.02Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas

05.35Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas