MENY

TV4 Film

07.20Sändningsuppehåll

10.30I min vildaste fantasi I min vildaste fantasi är en amerikansk romantisk komedi från 2010. Kirk jobbar på en flygplats där han av en slump träffar Molly som är väldigt attraktiv. När det visar sig att hon är intresserad av honom har han svårt att tro att det är sant. Han tycker att hon är alltför perfekt för honom som är medelmåttig. Kirks irriterande vänner och familj håller med, något som i kombination med hans dåliga självförtroende riskerar att sabotera förhållandet.

12.50Jackie Brown Jackie Brown är en Oscarsnominerad amerikansk thriller från 1997. Jackie Brown är flygvärdinna och fungerar som pengakurir åt vapensmugglaren Ordell Robbie. När polisen upptäcker vad Jackie extraknäcker med ställs hon inför ett svårt beslut. För att undkomma fängelsestraff måste hon nämligen hjälpa dem. En fälla planeras av FBI och för att ro i land med gripandet av Ordell måste Jackie delta. Men såväl en ansenlig summa pengar som Jackies liv står på spel och hon tvingas ta saken i egna händer. Regissör: Quentin Tarantino.

16.00Transformers: De besegrades hämnd Transformers: De besegrades hämnd är en amerikansk science fiction-film från 2009. Kampen om universum har börjat och på Cybertron härskar Starscream. Hans kall är att återvända till jorden och besegra människorna och Autobots. På jorden har utomjordingarna Autobots funnit sig till rätta och hoppas nu på att få leva i fred. Samtidigt upptäcks det att Megatrons kropp har stulits från den amerikanska militären av Skorpinox, som lyckats återuppliva honom. Nu är de ute efter hämnd och slår sig samman med Starscream. Autobots måste göra allt de kan för att stoppa dem. Regissör: Michael Bay.

19.00Flashdance Flashdance är ett amerikanskt drama från 1983. Alex Owens kämpar för att bli erkänd som balettdansös. Hennes ekonomiska situation gör att hon tvingas arbeta som svetsare på dagarna och nattklubbsdansare på kvällar och nätter. Dessutom står en mängd sociala hinder i vägen för henne. Alex blir rasande när hon upptäcker att hennes pojkvän och chef utnyttjar sina kontakter för att försöka påverka hennes möjligheter. I rollerna ses Jennifer Beals och Michael Nouri.

21.00Will Hunting Will Hunting är ett Oscarsbelönat amerikanskt drama från 1997. Den 20-årige Will Hunting jobbar som vaktmästare på ett universitet och trots att han är väldigt begåvad tillbringar han tiden med att festa. När en professor sätter upp ett matematiskt problem på svarta tavlan löser Will det med lätthet. När Will hamnar i klammeri med rättvisan lyckas samma professor övertala domaren att låta honom komma undan med terapi och matematikstudier i stället för fängelse. Frågan är om Will kan hantera utmaningen. Regissör: Gus Van Sant.

23.30Jackass presents: Bad Grandpa 0,5 Irving Zisman, en vresig och allmänt pinsam 86-åring har vårdnaden om sitt 8-åriga barnbarn Billy. Tillsammans ger de sig ut på en oförglömlig bilresa och driver med personer ur verkliga livet som inte anar att de är med i en dolda kameran-komedi.

01.05Don't say a word Don't say a word är en amerikansk thriller från 2001. Dottern till en psykiatriker kidnappas av ett kriminellt gäng. Men kidnapparna kräver konstigt nog ingen lösen. I stället vill de att läkaren uppmanar en gravt störd flicka i hans vård att yppa en hemlig sifferkod. Den mystiska koden ska ge dem tillgång till en dyrbar juvel. Gänget hotar att döda dottern om hennes far inte samarbetar och han försöker desperat att få kontakt med den traumatiserade flickan. Problemet är att hon inte har sagt ett ord på tio år.

03.25The dinosaur project En brittisk expedition reser till Kongo för att undersöka några märkliga spår som kan vara från dinosaurier. På väg mot landning blir helikoptern attackerad av flygande monster och störtar. Gruppen inser snart att de är ensamma i en djungel full av hungriga dinosaurier.

05.00Mona Lisas leende Mona Lisas leende är ett amerikanskt drama från 2003. I början på 1950-talet börjar Katherine undervisa på ett konservativt college för kvinnor efter att ha tagit examen vid UCLA. Hon är modern och progressiv och upptäcker snart att många av studenterna där inte har andra ambitioner än att gifta sig. Katherine försöker inspirera dem att hitta sig själva och en karriär men hamnar snart på kollisionskurs både med några av studenterna och ledningen på läroanstalten.