MENY

TV4 Film

07.20Close Up

08.00Sändningsuppehåll

11.00Beef Beef är en amerikansk komedi från 2014. Lou driver en delikatessaffär i New York som har blivit något av en institution i grannskapet. Hit kommer alla möjliga människor och berättar om sina problem och förväntar sig att Lou ska klara biffen. Med hjälp av sin färgstarka familj löser han fallen genom gamla hederliga råd, enkel rättvisa, eller en fin köttbit. I rollen som Lou ses Christopher Meloni.

14.15Arthur Newman Amerikansk dramakomedi från 2012. Wallace är en man som tröttnat på sitt liv, han är uttråkad och deprimerad och avskyr sitt jobb. Även hans nya förhållande sedan skilsmässan har havererat. Så han iscensätter sin egen död och börjar ett nytt liv som golfproffset Arthur Newman. På vägen till en annan delstat träffar han en ung kvinna som också försöker lägga sitt förflutna bakom sig.

16.00Älskar, älskar inte Patrik och Mia är unga, kära och ganska bekymmerslösa. Patrik är stridspilot och Mia jobbar som servitris och siktar på en sångkarriär. Men så en dag råkar Patrik ut för en allvarlig olycka och med ens förändras allt för dem. Mia är överlycklig över att han överlevt men Patrik gräver ner i sig i sin olycka. Huvudrollerna i "Älskar älskar inte" spelas av Thomas Hanzon och Camilla Lundén.

18.15Sju år i Tibet Sju år i Tibet är ett brittiskt-amerikanskt drama från 1997. Den österrikiske bergsbestigaren Heinrich Harrer lämnar 1939 sin gravida hustru för att bestiga Nanga Parbat, en av Himalayas högsta bergstoppar. När andra världskriget bryter ut hamnar han i ett brittiskt fångläger i Indien. Tillsammans med en annan fånge lyckas han fly och efter en två års lång vandring kommer de till den heliga staden Lhasa i Tibet där Harrer träffar självaste Dalai Lama.

21.00När lammen tystnar Thrillerklassiker om nybakade FBI-agenten Clarice Starling (Jodie Foster) som utreder ett fall där en seriemördare misstänks ha kidnappat en politikers dotter. När utredningen kör fast skickas Clarice till ett högriskfängelse för ta hjälp av psykopaten Hannibal “The Cannibal” Lecter (Anthony Hopkins). "När lammen tystnar" vann de fem tyngsta Oscarstatyetterna; bästa film, regi, manus och huvudroller.

23.20Livvakterna Johan Falks vän Sven Persson driver ett konfektionsföretag och har en del av sin verksamhet förlagd till utlandet. För att skydda sig mot maffian i Estland anlitar han en tysk säkerhetsexpert. Men denne visar sig vara en hänsynslös gangster och plötsligt befinner sig Sven i en desperat situation. "Livvakterna" är den andra filmen om Johan Falk.

01.35Two lovers När Leonards fästmö lämnar honom flyttar han hem till sina föräldrar och börjar hjälpa till på deras kemtvätt. Det dröjer inte länge förrän han träffar två kvinnor, Sandra och Michelle, som han blir intresserad av. Leonard slits mellan de två kvinnorna och har svårt att bestämma vem som är den rätta. Huvudrollerna i "Two Lovers" spelas av Joaquin Phoenix, Gwyneth Paltrow och Vinessa Shaw.

03.50Alle man på post Alle man på post är en svensk komedi från 1940. Kurre Karlsson, en enkel man av folket, blir inkallad till militär beredskapstjänstgöring vid ett luftvärnsförband i havsbandet. Han gillar inte det militära och gör allt för att komma därifrån. En dag stjäl han en plånbok och i den hittar han papper som tyder på att en spion är i färd med att stjäla företagshemligheter om vapenfabriken i Granfors. Kurre berättar för löjtnant Eriksson om sin upptäckt.

05.20The great Buck Howard Komedi om unge Troy (Colin Hanks) som drömmer om att bli författare i Los Angeles och trotsar sin fars idé om juridikstudier. För att livnära sig tar han jobb som turnéledare åt Buck Howard (John Malkovich), en mentalist och hypnotisör som reser runt och uppträder i småstäder. Karriären har sett bättre dagar men han har en plan och en nyanställd PR-kvinna (Emily Blunt) ombord för att vända lyckan.