MENY

TV4 Film

06.50A Country Romance Romantiskt drama om Sarah som lämnar sitt storstadsliv och beger sig hem för att hjälpa till med en eventuell försäljning av familjens vingård. Det dröjer inte länge innan hon träffar stilige grannen Gabe och känslor börjar spira. Men snart måste hon välja mellan att återvända till stan och karriären eller stanna kvar med Gabe och vingården. A Country Romance är gjord av tv-kanalen Hallmark.

08.30Love and Sunshine När Jake har varit utomlands i armén har Ally tagit hand om hans fina hund, Sunshine. Både Jake och Ally har nyligen haft otur i kärlek på varsitt håll. Men när Jake nu kommer tillbaka för att hämta sin hund, som Ally har svårt att skiljas ifrån, börjar de båda tillbringa en del tid ihop. Det romantiska dramat Love and Sunshine är gjord av tv-kanalen Hallmark.

10.23Step Up All In Las Vegas är redo för den största danstävlingen i kasinostadens historia. Dansteam strömmar hit från hela USA - från undergroundscenerna till New Yorks finaste dansskolor och gatorna längs glamorösa Miami Beach. Gemensamt för alla dansare är att en seger kan uppfylla deras vildaste karriärdrömmar. Den femte och sista filmen i Step up-serien där vi återser kända ansikten från de tidigare filmerna.

12.45Love, Of Course Amy står inför en ny fas i livet när hon ska köra enda barnet Cara till sitt college i en annan delstat. På skolan jobbar också hennes vän Cheryl som undrar om Amy kan stanna ett tag och hjälpa till att ordna universitetets årliga skördefest. Festfixandet innebär också en hel del kontakt med den stilige professorn Noah. Den romantiska dramakomedin Love, of Course är gjord av tv-kanalen Hallmark.

14.30The Secret Ingredient Kelly driver ett framgångsrikt bageri och har undvikit kärleken sedan det tagit slut med fästmannen Andrew när han lämnade landet för att utbilda sig till konditor i Frankrike. Men nu är Andrew tillbaka i stan, i samma veva som Kelly blir utvald att delta i en baktävling i New York med okända motståndare. Det romantiska dramat The Secret Ingredient är gjord av tv-kanalen Hallmark.

16.22Remember Me Romantiskt drama om Tyler och Ally, två unga människor i New York som finner varandra av en slump. Men båda brottas med efterspelet av familjetragedier - Tylers bror har begått självmord och Allys mamma mördades under ett rån. I rollerna syns Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Pierce Brosnan, Lena Olin och Chris Cooper.

18.40Sista dansen Två svenska par tävlar vid en internationell pardanstävling engelska Blackpool, när en av dem hittas död. Men är det mord? I tillbakablickar får vi ta del av vad som ledde fram till kvällens händelser. Dramathrillern "Sista dansen" är regisserad av Colin Nutley och i huvudrollerna syns Helena Bergström, Reine Brynolfsson, Ewa Fröling och Peter Andersson.

21.00Something borrowed Romantisk komedi om Rachel (Ginnifer Goodwin) som har ett bra jobb som advokat i New York och en fantastisk kompis (Kate Hudson), men tycker ändå att det är något som fattas i hennes liv: kärlek. Efter en vild 30-årsfest vaknar Rachel upp vid sidan av Dex, som hon varit förtjust i sedan studietiden. Problemet är bara att han är förlovad med Darcy, Rachels bästa vän.

23.25Warm Bodies Åtta år har gått sedan världen ödelades av ett virus. Nu jagas de få överlevarna av horder av människoätande zombies. Ett av dessa monster är R (Nicholas Hoult), men när han möter människoflickan Julie (Theresa Palmer) börjar han att förändras. Kan deras kärlek bli nyckeln till mänsklighetens räddning? Lyckad blandning av zombiefilm och romantisk komedi som bygger på en bästsäljande ungdomsbok.

01.25From Paris with Love James är en ung tjänsteman på USA:s ambassad i Paris men drömmer om att bli CIA-agent. Det börjar likna nåt när han får i uppdrag att bistå agent Charlie Wax som kommer till stan för att utreda en möjlig terrorattack. Men Charlie visar sig ha ganska egna metoder och snart är James indragen i en galen actionfylld tur runt Paris. Pierre Morel (Taken) har regisserat och för manus står Luc Besson.

03.20Harvest Love Amy är ensamstående mamma till Andy och arbetar som kirurg i Seattle. För att tillbringa lite tid med sonen tar de en tur till landet och familjens gamla gård, där man odlar päron. Här stöter hon snart på gårdens nye förman och odlingsexpert Will. Men hon får också reda på att föräldrarna funderar på att sälja ägorna. Det romantiska dramat Harvest Love är gjord av tv-kanalen Hallmark.