MENY

C More Hits

05.45Sune i Grekland Tjejtjusaren Sune är tillbaka, nu på Greklandsresa med familjen. Vad kan gå fel? Det mesta, visar det sig, när Sune förlorar sin tjejtjusarkraft och gör allt för att få den tillbaka. Samtidigt sliter pappa Rudolf för att få ut maximalt av fenomenet ”all inclusive”. Succékomedin "Sune i Grekland" är den tredje filmen om vår hjälte, känd från Anders Jacobssons och Sören Olssons populära böcker.

07.20Hustlers I det rosade kriminaldramat Hustlers möter vi stripporna Ramona (Jennifer Lopez) och Destiny (Constance Wu) som har svårt att få tillvaron att gå ihop. Tillsammans med några kollegor bestämmer de sig för att börja lura pengar av sina kunder, de ljusskygga Wall Street-typer som skott sig på andra under finanskrisen. Filmen bygger på verkliga händelser i New York i slutet av 00-talet.

09.10Ring Mamma! Svensk dramakomedi om Niki som precis har fyllt 35 år och nu helt plötsligt måste ta tag i alla livsval och förhållanden som hon duckat för. Och det gäller allt från flyktiga kärleksförhållanden till en minst sagt knepig relation med sin mamma. För regin står Lisa Aschan, som gjorde uppmärksammade Apflickorna, och i huvudrollerna syns Sanna Sundqvist, Nina Gunke och Alexander Karim.

10.50Drottning Margareta Storslaget historiskt drama om drottning Margareta, vars tunga maktposition plötsligt hotas av en potentiell konspiration. Året är 1402 och Margareta styr över Kalmarunionen med hjälp av sin adoptivson, kung Erik, men fiender lurar runt varje hörn. Plötsligt anländer en främmande man till slottet och vänder upp och ner på allt. I huvudrollerna syns bland andra Trine Dyrholm och Jakob Oftebro.

12.50The Post Stjärnspäckat verklighetsbaserat drama av Steven Spielberg. Året är 1971 och läckta CIA-dokument, The Pentagon Papers, visar hur USA:s regering ljugit för folket om Vietnamkriget. Tidningen Washington Posts ägare Katherine Graham (Meryl Streep), som var personlig vän med ledande politiker, ställs inför det svåra beslutet att lägga locket på eller delta i avslöjandet och äventyra bolagets framtid.

14.45The Imitation Game Det matematiska geniet Alan Turing räddade miljontals människoliv när han knäckte nazisternas Enigma-kod under andra världskriget. Men Turings liv präglas också av att han var homosexuell i en tid när det var straffbart med fängelse. Verklighetsbaserad dramathriller som nominerades till åtta Oscar och vann för bästa manus. I huvudrollerna syns Benedict Cumberbatch och Keira Knightley.

16.35Michael Clayton Michael Clayton (George Clooney) är en fixare, en advokat som ser till att obekväma problem diskret sopas under mattan. Det är ett jobb där gränsen mellan rätt och fel ofta är diffus. När han arbetar med ett storföretag som sålt farliga miljögifter börjar han fråga sig om hans agerande verkligen är försvarbart. Rosad thriller som nominerades till sju Oscar, där Tilda Swinton vann för bästa biroll.

18.30Jönssonligan på Mallorca Sickan har det riktigt trist i ett regnigt Stockholm. Kumpanerna Vanheden och Dynamit-Harry har dragit till Mallorca för att göra affärer. Mer eller mindre lyckade sådana. Men, så dyker direktör Wall-Enberg upp med ett uppdrag som för även Sickan till det soliga Mallorca.

20.06Passengers Ett rymdskepp transporterar 5000 sovande människor till ett nytt liv på en annan planet. Men två av dem, Jim och Aurora, väcks mystiskt nog 90 år innan de når sin destination. När de försöker lösa mysteriet börjar känslor spira mellan dem. Samtidigt hotas de av såväl skeppshaveri som sanningen bakom uppvaknandet. Huvudrollerna i sci fi-dramat Passengers spelas av Jennifer Lawrence och Chris Pratt.

22.00The Twilight saga: Breaking dawn - Part 1 "Twilight”-sagan går vidare med den nästsista filmen där Bella och vampyren Edward gifter sig under storslagna former, men på den romantiska bröllopsresan händer något som ingen av dem hade kunnat tro: Bella blir gravid. Men barnet är alldeles för starkt för hennes mänskliga kropp, och när arga varulvar anfaller svävar Bella i dubbel livsfara.

23.55Journal 64 Dansk thriller efter Jussi Adler-Olsens fjärde deckare om cold case-gruppen Avdelning Q. Några hantverkare gör en otäck upptäckt i en lägenhet i Köpenhamn. Bakom en falsk vägg hittas tre mumifierade lik sittande vid ett matbord med en ledig plats för ännu en person. Kriminalkommissarie Carl Mörck och hans assistent Assad får i uppdrag att utreda fallet, som leder till en ökänd institution med en mörk historia.

01.50Peppermint Riley Walker lever ett vanligt förortsliv i Los Angeles när hennes man och dotter blir mördade av medlemmar i en våldsam drogkartell. När hon inte kan få någon rättvisa i domstol försvinner Riley spårlöst. Men fem år senare är hon tillbaka, och har bara en sak i sikte - hämnd. Huvudrollen i actionthrillern "Peppermint" spelas av Jennifer Garner och för regin står Pierre Morel ("Taken").

03.30Mile 22 Actionthriller där en hemlig amerikansk specialstyrka skickas till ett land i Sydostasien för att eskortera en polis med information om terrorplaner. De ska ta honom 22 mil till en flygplats, men kommer att möta rejält motstånd på vägen. Huvudrollerna i Mile 22 spelas av Mark Wahlberg, Iko Uwais (The Raid), Lauren Cohan (The Walking Dead) och MMA-stjärnan Ronda Rousey.

05.02Star File

05.20Apstjärnan Föräldralösa Jonna drömmer om en mamma. En dag rullar en skruttig bil upp framför barnhemmet men ut kommer en Gorilla! Jonna följer tveksamt med Gorilla hem till skroten där hon bor. Allt är annorlunda men Gorilla visar sig vara den finaste mamma Jonna kunde få. De har det bra tills en kommungubbe hotar familjelyckan. Svensk barnfilm av Linda Hambäck (Gordon & Paddy) efter Frida Nilssons bok.