MENY

C More Starts

06.08Star File

06.20Star File

06.30Yeah! Yeah! Yeah! Klassisk musikkomedi med The Beatles i sin första film. Här får vi följa John, Paul, George och Ringo under ett par bråda och händelserika dagar inför ett tv-framträdande. Denna stilbildande komedi gick hem hos både publik och kritiker, och nominerades till Oscar för både manus och musik. Den brukar också hittas på listor över såväl de bästa musikfilmerna som brittiska favoriter i filmhistorien.

07.57Black Jack Inger återvänder till sin lilla hemstad med sin son Sigge efter ett misslyckat giftermål i Stockholm. Första helgen hemma går hon ut och dansar på ett typiskt svenskt småstadsdansställe. Där träffar hon Kaj som ögonblickligen förälskar sig i henne. Inger kommer in i Kajs umgänge där även casanovan Tommy från dansbandet "Black Jack" ingår.

09.45Jag kommer hem igen till jul Musikfyllt drama om världsartisten Simon (Peter Jöback) som kommer hem till Sverige för att fira jul med familjen i det lilla samhället där han växte upp. Hans bror Anders (Johannes Kuhnke), som alltid levt i hans skugga, arrangerar den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Men allt blir inte julefrid och snart konfronteras han med gamla minnen och familjehemligheter. Filmen vann publikpriset på Guldbaggegalan 2020.

11.36Bröllop, begravning och dop - Filmen I filmuppföljaren till tv-seriesuccén får vi följa de brokiga familjerna Öhrn och Seger genom höst och vinter på väg mot julfirandet. Allt kulminerar på en nyårsafton som oundvikligen innebär ett slut på det gamla och en början på något nytt. Colin Nutley och Helena Bergström bjuder på en stjärnspäckad film om kärleken och döden och allt däremellan.

13.26All Inclusive En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers (Suzanne Reuter) 60-årsdag lät som en bra idé ända tills hon kom på sin man med att vara otrogen. Det slutar med att Inger reser själv med sina vuxna döttrar, ordentliga Malin (Jennie Silfverhjelm) och struliga Tove (Liv Mjönes), som gör allt för att muntra upp henne. Dramakomedin "All Inclusive" bygger på den danska filmen med samma namn.

14.56Comedy Queen Svensk ungdomsfilm om 13-åriga Sasha som vill bli ståuppkomiker. Mest av allt vill hon få sin pappa att skratta, för hemma påminner allt om mamma som inte längre lever. I hemlighet skriver Sasha en lista på allt hon måste göra för att överleva sorgen: Raka av sig håret, tacka nej till en hundvalp och framförallt, bli en Comedy Queen. För regin står Sanna Lenken efter Jenny Jägerfelds prisade bok.

16.30Se upp för Jönssonligan Jönssonligan är tillbaka! Efter en misslyckad kupp får Sickan skaka galler och när han släpps ut har kumpanerna blivit hederliga. Brottsförmedlaren Anita ger honom ett knivigt uppdrag men då kommer han att behöva hjälp av sitt gamla gäng. I rollerna syns Henrik Dorsin, Hedda Stiernstedt, Anders Johansson och David Sundin och för regin står Tomas Alfredson. Filmen finns syntolkad i appen MovieTalk.

18.30Lill-Zlatan och Morbror Raring Ellas föräldrar ska resa bort och hon ser fram emot en drömvecka tillsammans med sin favoritmorbror Tommy, hennes bästa vän i hela världen. Men plötsligt står en främmande man i hallen - Steve som är Tommys nya pojkvän! Nu måste Ella försöka hitta på en rad upptåg för att bli av med Steve, så att hon får ha sin bästis för sig själv. Svensk familjefilm efter Pija Lindenbaums bästsäljande barnbok.

19.50Star File

20.00The Hunger Games: Catching Fire Andra delen i The Hunger Games-serien. Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) trodde att en vinst i Hungerspelen var lika med framgång, lycka och berömmelse, men istället skulle det leda till fara. Huvudstaden är inte nöjd med henne. Katniss prestationer på arenan har gjutit mod i rebellstyrkorna men i takt med att upproret växer sig starkare, ökar också riskerna för henne och de hon älskar.

22.25Limitless Eddie är en arbetslös författare med svår skrivkramp. Men så kommer han över ett piller som ökar hjärnkapaciteten med flera hundra procent. Snart är han på toppen av världen men framgången har en skuggsida och snart är Eddie i stor fara. Huvudrollerna i thrillern Limitless spelas av Bradley Cooper och Robert De Niro.

00.10Slumdog Millionaire Feelgood-dramat "Slumdog Millionaire" plockade hem hela åtta statyetter på 2009 års Oscargala, däribland priserna för bästa film och regi. Dev Patel spelar gatpojken Jamal, som chockar alla när han briljerar i indiska ”Vem vill bli miljonär?”. När han anklagas för fusk berättar Jamal historien om sitt liv, och hur hans upplevelser har gett honom svaren på frågorna.

02.10Children of Men Året är 2027 och jorden har drabbats av oförklarlig barnlöshet. Inget barn har fötts på 18 år och allt framtidshopp är ute. I ett London som blivit en krigszon dyker plötsligt en ung gravid kvinna upp, och den forne aktivisten Theo måste föra henne i säkerhet. Clive Owen, Julianne Moore och Michael Caine syns i denna hyllade framtidsthriller som bygger på en roman av deckardrottningen P.D. James.

03.55Prästen i paradiset Komedi om prästen Krister (Kjell Bergqvist) som leder svenska kyrkan i Phuket, Thailand, där han håller en låg profil så att han ostört kan ägna sig åt livets goda, som sprit och kvinnor. Men tillvaron kommer att förändras inför ett svenskt statsbesök när kyrkan skickar dit prästen Carro (Eva Röse) för att se till att allt är i sin ordning. Prästen i paradiset är regisserad av Kjell Sundvall som gjort allt från Jägarna till Tomten är far till alla barnen.

05.20Star File

05.30On Set I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.